#centreofgravitychallenge

Den här utmaningen sprider sig som en löpeld på sociala medier, och ja, jag har givetvis testat den själv. 
Jag var superstabil medan min sambo stöp som en fura. 🙂

Tydligen har skillnaden mellan män och kvinnor i den utmaningen att göra med att kvinnor har sin tyngdpunkt i bäckenet, medan män har sin i bröstkorgen.
Därför står de allra flesta män på näsan när de försöker sig på den här utmaningen.

Testa!
Under Paulas inlägg så skriver en del att den utmanade mannen klarade sig från att ramla framåt, men de allra flesta gör det inte.
Tänk så mycket skojsiga saker vi hade gått miste om utan sociala medier.

Ladies 1 Gents 0

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kvinnors tyngdpunkt sitter i höfterna, och männens betydligt högre upp. Det blir så synligt i sånna här challenges.

    Jag ramlade. Är jag en man nu?

      Sambon klarade det, är han kvinna? ?

        Ja så måste det vara.

      Jag är tydligen också man , var helt övertygad om att jag skulle klara det men inte då 🙁

    Är detta anledningen till att män också har problem med att luta huvudet mot väggen, lyfta en stol mot bröstet och sedan resa sig upp? (Challenge som också spred sig rätt mycket en tid tillbaka)

      Ja

    Fryser Hugo eller varför har han en mössa inomhus?

      Det är ju den som gör att han blir så framtung!

        Ja!

      Vad spelar det för roll?

        Reklam !

      Begynnande skallighet är min gissning

    Min sambo nämnde detta för mig igår och självklart ville jag testa, självförtroendet på topp.
    Jag stupade rakt ner på ansiktet. En graciösare faceplant får man leta efter.

    Vad tror ni om kvinnors tyngdpunkt om man är 6 månader gravid? ? Jag vill så utmana min sambo på detta utan att behöva vänta tills hypen är över

      Ha något mjukt att landa på om du skulle köra faceplant. Krävs mycket för att det ska vara skadligt men var försiktig ❤️

      Jag gjorde den nu i v 38 utan problem ?

    Vi provade och vi var båda stabila, utan face plant. Han är väldigt ”klassiskt manligt” byggd och jag väldigt ”kvinnlig”.

    Vi provade även den där stolutmaningen som var poppis för ett tag sedan och vi klarade den båda två.

    Önskar du tar upp om Unnis hund som ska avlivas

      Och alla som tror att hunden avlivas bara för att.

      Ingen hund omhändertas och avlivas utan att något allvarligt hänt.
      Och varför skulle C ta upp Unnis hund i en blogg om influencers?

        Who the fuck is Unni?

          My point exactly
          //15.42

          En avdankad gammal proggare (vad är hon nu, 65 år kanske?). Sunkig och otrevlig person som varit i bråk med polisen tidigare angående att hon låter sina stora hundar springa lösa i innerstadsparker. Vilket inte uppskattas av barnfamiljer, andra hundägare och dagisgrupper.

          Tydligen är hon kompis med Cissi W som tycker synd om henne för att hunden omhändertagits. I övrigt noll koppling till att tas upp här.

            Unni Drougge. Hon är även författare, krönikör och journalist… Ganska känd.

              Nja, hon kanske har varit ganska känd men det tåget slutade gå för länge sedan. Knappt några under 50 idag som vet vem hon är.

                Hahaha knappt några under 50, right.

            Va bra att den ska avlivas! Ett bra exempel?

              18;57
              Varför är det bra att den avlivas? Är den obotligt sjuk?

          Var tidigare gift med Drougge som var chefredaktör (?) för Slitz…

            Författare till ”Boven i mitt drama kallas kärlek”.

            Faktiskt en bra bok om ett relationsdrama med en ex-man och en ny yngre man.

            Många barn och lite alkohol.

      Haha ta det inne hos Mona. Hon slickar Cissi som vanligt och slåss med näbbar och klor utan att själv ha annat att gå på än Cissis instagraminlägg. ?

    Det har också att göra med hur långt fram eller bak man lägger rumpan. Kvinnor tenderar att lägga den längre bak än män. Sedan handlar det om svanken. Så det är mer teknik än kön. Sen tror jag många av dem är fejk för att skoja till det för internet.

      Verkligen. Bak med rumpan lite och spänn låren så står man stadigt. Oavsett kön.

    Maken stöp framåt, jag inte. ??‍♀️ Trodde ändå han skulle klara den för han är ju ändå tränad, men nej.

    Nästa utmaning, armhävningar!

    Detta lyfter du från Paulas blogg men inte hur hon totalt skiter i pandemin. Flera andra influensers lyfts upp i denna fråga men inte skenheliga Paula!
    Hon skriver bla att deras liv är satt på paus pga Corona. Paus är väl onekligen att ta i då hon bara i helgen besökte sin familj, sen vänner var barn fyllde år och sedan umgicks med vänner. Kan tillägga att familjen ska på skidsemester också inom kort… Och i mars ska hon gruppträna igen dessutom. Hennes mamma jobbar inom vården men de träffas ändå hur som helst och tätt inpå efter att de träffat andra utanför kretsen man ska hålla sig i. Ska man kasta skit på hur andra beter sig så bör Paula få en hel del också av det för hon har levt på som vanligt under hela pandemin.

      Och samtidigt behöver kanske inte alla inlägg handla om pandemin? Jag blir glad åt inlägg som inte bara handlar om reklam eller pandemin.

      Jag tänkte med på att hennes helg var väldigt fylld med aktiviteter som inte passar sig just nu och reagerade på att hon ens valde att dela med sig av det. Jag gillar Paula och följer henne gärna, men detta var väldigt tråkigt att se. Särskilt som hon beklagar sig ofta över situationen. Var detta ett försök att provocera? Jag fick den känslan. Hon har i korta perioder följt rekommendationerna och då gärna skrivit om hur viktigt det är. Men om man ska basunera ut sådana saker så bör man nog själv vara klanderfri och rida ut vågen som man lär.

      ”Ska man kasta skit på hur andra beter sig….”

      Varför ska man det? Vi är 1år in i pandemin, vi behöver inte älta det dagligen och leta fel hos folk. Folk gör som de vill så länge restriktionerna tillåter det. Är du missnöjd med någon influencers beteende så avfölj personen.

        Det var menat som att det var skrivit till bloggbevakning. Om nu bloggbevakning ska fortsätta skriva om pandemin och influensers dåliga val så bör Paula Rosas lyftas i denna debatt då hon är dubbelmoralens drottning.

          Fast hon skriver inte så många sånna inlägg längre och hon måste ingenting. ??‍♀️

            Skrev inte att hon måste ?

      +1
      Hon beklagar sig gång på gång att livet är satt på paus, hon påstod sig ha ångest och vara så rädd för covid. Men ändå har hon gått på restaurang och träffat både vänner och familj hela tiden, trots att hon förlorat en anhörig i just covid. Jag förstår ärligt talat inte vad som är jobbigt för henne, för av det hon visar på bloggen så tycker jag att hon lever som vanligt. Att dom nu ska åka till fjällen tycker jag är otroligt korkat, speciellt när man nu läser att smittan ökar och att personal på skidorterna jobbar trots konstaterad covid. Paula är väldigt skenhelig och vill verka duktig hela tiden fast hon tar dumma beslut och skiter i pandemin. Men det är väl skönt att andra tar ansvar så att hon kan göra som hon vill??‍♀️ Vi andra vill ju inte resa och träffa våra närstående..

        Fast handen på hjärtat, hur många tror du inte har kommit över ångesten vid det här laget? Jag förstår att riskgrupper har ångest, men sååååå många blir knappt sjuka och sen helt friska. Många blir rädda och får ångest när de möts av något främmande men med tiden försvinner det.

          Men då ska man inte heller skriva om att ens liv är på paus. Man är nedstämd/ ångest/ orolig pga pandemin. Är man så ängslig så borde man åtminstone följa restriktionerna. Det gör hon inte och har inte gjort heller.

            När i tid skrev hon det då?

              I måndagens inlägg skrev hon om helgens aktiviteter och hur de då träffat flera vänner och familj. Samt att hon ska börja träna i nån grupp i Mars. Förra veckan skrev hon om att deras liv var på paus och kände sig ängslig över det. Gå in och läs hennes blogg om du är intresserad av att få en mer exakt tidsuppfattning.

                Just det, förra veckan skrev hon om deras paus pga pandemin och ironiskt nog i något inlägg senare så skrev hon om skidsemestern de ska på nu snart. Sån dubbelmoral.

              Förra veckan.

      Kanske även lyfta Paulas ”behov” av att lägga ut bilder på sovande barn? ?‍♀️ Vad är grejen med det (förutom att totalt bortse från deras integritet)?

      Reagerade också på hennes inlägg. Inlägget har dessutom bara fått typ tre godkända kommentarer, några gulligull kommentarer såklart. Säkerligen var det flera som reagerade på hennes vårdslöshet och kommenterade (jag gjorde i alla fall det pga har tröttnat). Alltså VARFÖR kan man som influencer inte bemöta kritik? Vill man arbeta som det får man väl lära sig hantera kritik och stå för det man gör. Snälla byt jobb annars. Det är skillnad på ifrågasättande kommentarer angående ens beteende och personliga påhopp kan jag tycka. Är så trött på influencers som grinar över ”den dåliga stämningen i kommentarsfältet” och att de blir så stressade och mår så dååligt. Men buhu då, tycker inte synd om dig. Försöker verkligen hålla ut i det här och blir så provocerad av alla som skiter i det.

        Reagerade också på antalet kommentarer. Hon vågar inte bemöta kritiken för hon vet om att hon gör fel.
        Om hon hade haft ett vanligt jobb och fått så mycket kritik för något hade det aldrig kunnat gå obemärkt förbi. Men nu kan hon bara ignorera det, för att hon är ”sin egen chef”, trots att hennes jobb består av att influera andra med sin livsstil! Ironin är slående.
        Och sen undrar influencers varför deras yrke inte tas på allvar…

    OT Anna Book i hide and seek ?

      Den var kryptisk?

      Oooh, äntligen får hon börja ”jobba” igen. Jobba för Anna Book = vara med i diverse olika lekprogram. Suck. Kostar mer än det smakar när primadonnan ska ut på jobb. Det ska fixas hårförlängning, naglar, solas osv osv. Blir otroligt provocerad när hon kallar detta att jobba. Latare soffliggare får man fan leta efter.

      Önskar henne lycka till med att gömma sig. Hoppas ingen letar.

    Fråga om margaux – har du hört av dig till henne och försökt att få henne att svara på varför hon fortsätter hålla Arnold på sina kanaler. Det är fascinerande för hon är ju helt tyst om allt detta.

      Har du helt missat de tre senaste vloggarna? Han är ju inte med överhuvudtaget.

        Jo absolut men att hon inte gör ett statement om det?

        Jag kollar inte på hennes vloggar av princip

          Att inte ha med Arnold ÄR ett statement. Hon behöver inte uttala sig om det.

          Camilla skrev tidigare att Margååååå svarar inte på frågor angående det hela.

    Ska benen vara 90° vinkel? Det måste ju lätt bli att många putar ut med rumpan lite vilket såklart gör att man hålls uppe lättare? Ramlar man INTE med benen i 90° torde det ju snarare bero på stark bålmuskulatur än tungt bäcken?

    Har aldrig sett en man misslyckas med detta (irl). Tre killar har jag bett göra detta och alla klarade det.

      Då måste dom vara kvinnor, iaf innerst inne ?‍♂️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.