Julia Franzén är Sveriges nya Bachelorette

ag får många frågor om mig och Julia. Är ni ett par? Vad händer? Dejtar ni? Bor ni ihop? Jag förstår att ni är väldigt nyfikna och jag känner därför att jag nog måste försöka förklara för er hur det ligger till. Jag och Julia träffades faktiskt första gången redan 2015 på Mallis. Ingenting hände då. Men jag minns att jag tyckte Julia var extremt rolig. Hon kändes lite som en kvinnlig motsvarighet till mig själv. Glad, positiv och lite galen. Förra året taggar Julia mig på sin storie och säger lite skämtsamt att hon inte söker en snygg pojkvän, utan en rolig kille som @bingorimer Alla fattar ju såklart att hon menar snygg OCH rolig som mig?. Vi skriver en del till varandra och delar med oss av våra äventyr som singlar. Julia dejtar flitigt och vi skojar om att jag skall vara hennes Wingman. Julia hälsar på mig och jag hälsar på henne. Vi umgås, skrattar och har väldigt kul tillsammans. Men vi lever helt olika liv. Jag har redan fyra ungar och två exfruar. Julia vill verkligen hitta någon att stadga sig med. Känna sig trygg och börja skaffa barn. Minst två ungar. Bo ihop och leva familjeliv som hennes föräldrar gjorde och som lever ihop än idag. Jag vill inte bo ihop. Jag älskar min frihet. Jag har redan fyra friska fantastiska barn. Jag har två grymma exfruar. Jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds med livet och allt är perfekt. Vi pratade tidigt om detta och alla utmaningar. Jag umgås dock gärna med Julia och jag tror faktiskt att hon gillar att hänga med mig också. Hon är verkligen en helt underbar tjej. Vi är väldigt lika och vi jobbar grymt bra ihop. En fotograf och en snygg modell. Men Julia och jag är inte ett par och vi kommer aldrig bli ett par. Jag vill absolut inte sätta käppar i hjulet för en fin tjej som har en biologisk klocka som tickar allt fortare. Det är bättre att Julia fortsätter leta efter en man som kan ge henne allt det där som hon söker. Jag kommer finnas där och hjälpa henne att hitta rätt. Hon förtjänar verkligen det och jag är en grym wingman. ? @juliafranzen.se Frågor på det?
Bildkälla: Bingo Rimér Instagram

För ungefär tre veckor sedan publicerade Bingo Rimér den här texten på Instagram där han tydligt redogjorde för sin och Julia Franzéns relation, och beskrev det med orden ”Men Julia och jag är inte ett par och vi kommer aldrig bli ett par.” eftersom de lever så olika liv och är på så olika platser i livet.
När jag läste det så tänkte jag att ”oj, det var detaljerat och verkligen tydligt” men tänkte inte så mycket mer på det.
Inte förrän igår, då det avslöjades att Julia Franzén är Sveriges första Bachelorette och således bör vara uttalat singel när programmet börjat sändas.
Vara singel eller i alla fall inte ses ihop med vissa singel-fotografer på romantisk-klingande vis.
🙂

Ellen Bergström är ju tillsammans med, och har barn med Niclas Lij, som var årets bachelor 2017, så även om det inte blir Amors Pilar för hela slanten för Julia i programmet så är oddsen höga för kärlek även i framtiden.
För Niclas blev det 100% framgång i kärlek, även om den inte skedde på bästa sändningstid.

171 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns lite oseriöst.

      Ja, tog det inte slut väldigt hastigt?

      Oseriöst, vem har sagt något annat

        Jag tyckte att Josephine Qvist skulle blivit utvald. Men TV4 vill tydligen inte associeras med Ex On The Beach.. förståeligt, men följer man JQ på Instagram t ex så tycker jag man får en tydlig bild av en snäll, vettig tjej med huvudet på skaft ?

          Håller med! Hade lätt kollat då. Nu: njae.

          Ja hon verkar definitivt mer jordnära och genuin. Så mycket frågetecken med den andra, var får hon alla pengar till det extrema lyxlivet tex?

          Förstår att de inte ville ha någon ex on the beach-stjärna. Tycker ingen av dem hade passat.

          Valet på just den här tjejen är dock väldigt.. skumt ?

            Ja, känns som de kanske vill ha skandaler för tittarsiffror istället för en romantisk saga?

          Jag skulle också kollat isf, men inte nu..

          Det om något hade väl varit oseriöst.

          Hon tror Corona är påhittat så vettig veti tusan ?

            En riktig nöt. Så oförskämt mot alla som kämpar på akuten med sjukdomen och de som jobbar.

          Josefin Qvist känns alldeles för känslig och svår. Tror denna Julia blir mycket bättre då hon verkar mer glad och lättsam.

      Ja då förstår vi varför det plötsligt var slut med BIngo och varför de kallades bara vänner och nej de var inte ihop fastän de verkade vara ihop. Kul för Julia att få tv-tid igen så hon får fortsätta vara kändis.

    Gillar verkligen Julia och tycker hon känns genuin och ärlig! Hoppas bara att killar söker av rätt anledning. Misstänker annars att det blir likt en PH-säsong eller EOTB när det gäller casting av killar.

      Ja det var väl anledningen att de inte tog Josefin Qvist. Pga EOTB

      Genuin? Du skojar?

        Jag tycker hon verkar allt annat än genuin och ärlig ? så tillgjord och verkar söka kändisskap.

    Älskar Julia och hennes positiva inställning till livet ?

      Ja, hon är så jävla skön! ??

    Varför gör de aldrig bachelor/bachelorette med ”vanliga” människor? Alltid dessa vackra normsnygga.
    Fattar att det blir bättre TV med snygga face i rutan men som ovan skriver blir det ju bara Ph och Eotb av det hela.

      Finns ju Bonde söker fru.

        För de som vill bli bönder…

        Och ensam mamma söker… även om mammorna varit normsnygga har killarna
        Som sökt varit blandade (iaf de säsonger jag såg i början)

      Håller med. Är inte nöjd med valet. Ta en vanlig tjej som ej är kändis mycket bättre.

        Har väl aldrig varit _vanliga_ tjejer och killar med i bachelor/bachelorette…. ?

          Det har väl snarare bara varit vanliga tjejer/killar i svenska versionen?

          Det är väl oftast helt vanliga killar i Nathalie?

            *Bachelor, vafan?

            Vi kanske har olika syn på vad som är en vanlig kille/tjej och inte ?

              Säkert, men snickare med tatueringar och barn är väl en väldigt vanlig kille??

            Ha ha ha!

      Vi har nog lika definition av att vara snygg.

      Tycker att det är väldigt vanliga människor som är med där. Polis/snickare/ingenjör som man knappt vänt huvudet efter om man sett på stan.

        Polisen och Niclas hade jag vänt på huvudet om jag såg dem på stan, men inte de andra. Senaste säsongen var väl inget att hänga i granen dock. Många år har väl tjejerna sett lite för mycket ut, men förra året har jag för mig att majoriteten av alla som var med (även killarna) såg rätt alldagliga ut. Eller så har det gått så lång tid nu att jag inte minns hur de såg ut ordentligt.?

          Vem var Bachelor mer än Felix?

            Simon Hermansson, du känner nog igen honom om du googlar 🙂

              Var hade de grävt upp två så ointressanta killar alltså? ?

          Med ”knappt” var det just polisen jag tänkte på men jag vet inte om det är för att han är polis eller bara ser ok ut haha

            Haha båda kanske?? snyggaste bachelorn de haft.

              Ja David (hette han väl?) är verkligen snygg! ?

                Just det! Jag får hela tiden för mig att han heter Björn??

      Fekalietömmare söker fru

      Själva namnet betyder ju någon framgångsrik person som har allt förut kärleken, typ.
      Kolla den amerikanska variationen, där är det långt ifrån ”vanliga” personer

        Bachelor betyder ju bara ungkarl, sen väljer de väl ut någon som är framgångsrik och ”har allt” för att fler ska bli intresserade av att söka.

        Hade varit mer behjärtansvärt om de valt någon singel som aldrig fått ihop det med någon.

          Det är ett tv-program som vill ha tittarsiffror, inte vara ”behjärtansvärda”.

          ”Incel söker fru”

        Hahhah hur läste du in allt detta i namnet? En Bachelor kan likaväl vara en gamer på 50 år som bor i sin mammas källare, det enda du från titeln kan utläsa är väl att han typ är ogift. ?

    Läste hela texten och tänkte hela tiden på julia frändfors. Inte för att jag känner henne på något vis men det kändes ändå extremt otippat. Kom ner till klippet och kände mig dum. ?

    OT: Vilket bottennapp för My Martens när hon bytte bloggportal, hon har inga kommentarer längre. Det kommer knappt inga vanliga inlägg längre utan mest reklam…så tråkig blogg som antagligen modereras hårt.
    Nu kan hon inte längre skriva egna falska svar heller?

      My Martens blogg är Sveriges tråkigaste nu!

      Jag har följt den innan i flera år.

      Tråkigt!

        Det var en del läsare som försökte hjälpa henne/ge råd med diagnoserna som hon berättade om. Men antingen var det Booken som skrev svar eller så har My lärt sig av Anna, för hon högg som en huggorm och fick för sig att alla var elaka. Hon skrev ett långt inlägg om att hon inte ville att folk skulle lägga sig i….. Det försvann nog en del läsare där.

      Jag gillar Mys blogg ?

        Jag tycker My får oförtjänt mycket skit.

          Ja, verkligen. Hon kämpar verkligen på trots massa motgångar och dåliga förutsättningar. Det ska inte hånas utan faktiskt beundras litegrann. Så många av de som fått plattformar har det pga att de fötts in i det eller haft en enklare väg fram.

            Kämpar på med att ljuga för att framstå som bättre och mer intressant, ljuger om ditten och datten och många vänner har vänt på klacken. Nej hon är inget att beundra.

          Ja det får hon.

          Men hennes blogg var roligare när hon blandade sina inlägg mer än i Må bra.

        Vad gillar du med Mys blogg? Jag bara undrar.

      Blir aldrig bra med falsk marknadsföring. Kanske dags att lämna de snabba pengarna och vara på gymmet istället. Men hon stressar väl hellre med samarbeten som rimmar illa med vad hon förespråkar. Bra för Ludvig om sociala medier skiter sig så utlämnad som han varit av sin mor.

      Men nu hjälper du 09.15 henne att få fler när du skriver om henne här och ger henne uppmärksamhet.

    Spontant tänker jag att Julia inte aktivt sökt till programmet utan att castingavdelningen har sökt upp henne och frågat om hon är sugen på att köra en ny reality-serie.

    Känns tråkigt att hon som influencer och redan etablerad reality-stjärna går före i kön framför alla ”vanliga” människor som sökte.

      JA! Exakt så. Hon har varit med i tv många år. Orkar inte. Så sjukt oseriöst och irriterande av produktionen. Blir alltså på riktigt upprörd att de inte kunde hittat någon annan som inte varit med i tv X antal år. Hon är en riktig C kändis och det är inget positivt i detta fall. Ni som undrar kan googla. ?

        Gör som jag bojkotta det.

        Vad har hon varit med i mer än Robinson?

          Cirkus magaluf?

            Cirkus Bingo också……!

      Håller med.
      Kanske har fel men har för mig Josephine Qvist som så gärna ville vara med,skrev något om att TV4 inte ville ha någon som redan var ”dokusåpaprofil”?

      Eller var det då specifikt andra kanalers program som inte var välkomna då, med tanke på vad för typ av tjej de nu valde

        Andra kanalers dokusåpaprofiler

          Julia har varit med i Cirkus Magaluf som gick på TV3 som handlade om personernas liv och när de jobbade på Grabbarna Grus. Det är väl lite i samma stil som program som EOTB och PH.

      Tänker att det nästan alltid är så i dokusåpor, att det castas och att det nog sällan är någon som sökt.

      Det här är väll förresten för tusan inte någon de flesta vill följa? Skulle man göra en undersökning kan jag lova hon inte hade dragit längsta stickan. Ursäkta min bitterhet men är så besviken! Har liksom väntat flera år på att det är en tjejs tur…

      1,82 centimeter lång plus klackar.

      Begränsar definitivt urvalet en del då hon vill ha en jämnlångt enligt TV4 igår.

      Hon verkar ha en härlig, sprudlande personlighet men för mig är hon för fixad för att vara rolig att följa.

      Felix från förra säsongen syns på Elin Kjos instagram.

      Antar att de aldrig väljer helt vanliga Svenssons.

      Jag tittar på Gifta vid första ögonkastet istället. Där är vanliga människor man kan relatera med.

        Ja på något sätt måste hon väl begränsa sig annars blir det för många sökanden. Hon är verkligen skitsnygg

        Om de ska va ett huvud högre så ja. Men annars finns det ju ganska många. Jag dating med +60 kg tjejer går bort för mig.

        Älskar gift vid första ögonkastet! Väntar ivrigt på nästa avsnitt

          Jag med! När man är van vid att kunna sträckkolla en serie är det nästan ”jobbigt” att inte kunna göra det nu?

        Fast Julia var ju trots allt med i Robinson där hon visade sig rejält smutsig och osminkad så jag tror inte hon är typen som bara är fixad hela tiden ?

          Men tror du allt är naturligt på henne?

          Så tråkigt att en nomalkvinna (typ från duschen på Friskis och Svettis) inte får synas på tv-tid.

          Det är så mkt opererade, fixade, med löshår, lösnaglar, läppsprutade, fejkögonfransar mm som syns på Tv ALLTID.

          Blir rädd att min 14-åriga dotter får en skev bild. T ex är Bianca hennes ideal.

            Jag håller verkligen med dig. Julia verkar ha lagt till en del fillers sen hon var med i Robinson, hon såg mer naturlig ut där.

        Nu sa hon ju dock inte alls att killen skulle vara åtminstone lika lång utan hon sa att hon sökte en kille som inte hade problem med att hon var lång men att det för henne absolut inte spelade någon roll om han var längre. Sprid inte saker som inte är sant 🙂

      Har de verkligen sökt efter en Bachelorette? Jag har bara sett annons efter Bachelor. Tror också att de har sökt upp Julia, kanske hade det inte ens blivit en säsong om hon inte velat vara med.

    S Å besviken. Orkade de inte gå igenom en antagningsprocess eller? Känns ju som att de tog en som ”redan varit med i TV”.

    Hade varit mer jordnära att hitta en ”vanlig” tjej och inte en ”C kändis”. Hon har varit med i tv många år och inte enbart Robinson. Orkar inte förklara men ni kan ju googla för bakgrund.

    Gillade Julia i Robinson. Hon verkar vara en tjej med humor och båda fötterna på jorden.Trots att hon lever ett glammigt ytligt liv så är hon absolut ingen korkad bimbo. Men såna här fjantiga dating serier ger jag inte mycket för. Hoppas att hon fick bra betalt för att vara med för någon drömprins med brains lär inte finnas bland kandidaterna.

    Bra forum för en uppmärksamhetstörstande (kommer inte på hur det fina ordet för det stavas) att söka likasinnade. Krävs en hel del att njuta av att massa människor skådar in i ens privatliv.

    Dejta i en tid med pandemi???? Hur fan ska det gå till?

      De lever ju i karantän under tiden och träffas inte några andra än inspelningsteamet?
      Eller får alla åka hem mellan alla rosceremonier?

      Vet du. Jag sköter mig fullständigt med restriktionerna, träffar ingen mer än min familj, kan tyvärr inte jobba hemifrån, träffar inga vänner, går inte ut och handlar under rusning osv osv osv. Men jag vägrar leva som nunna/singel föralltid. Dock pratar man på Tinder/messenger/telefon först och ser vad det är för typ. Vill veta att vi har samma inställning till pandemin (dvs ingen som bara skiter i det och tror det är påhittat) och lever typ samma liv.

      Sen kan man ses, utan symptom (och hoppas att ingen bär på viruset trots det) och vara noga med avstånd/tvätta händer/sprita.

      Kan jag ha möjlighet att träffa min blivande man, så tänker jag ta den. På ett så säkert sätt som möjligt! Skillnaden nu är att jag inte dejtar flera. Förr kunde jag gå på 4 dejter på en vecka, kul att träffa nya! Men nu blir det ju absolut inte så, såklart.

        Jag dejtar också. Man kan ju träffas utomhus och ta en promenad på dejten.

        Jag är inte singel men jag tycker med att att men måste få dajta under pandemin! Vill man träffa någon vill man inte vänta i flera år! Kan ju tom bli för sent för vissa att få barn om man ska vänta!

          Jag håller med. Det är ju lätt för någon som har sambo eller är nöjd med att vara singel att sitta och säga att man inte ska dejta. Man kan faktiskt dejta på ett hyfsat säkert sätt också. Jag är 32 och vill jättegärna ha barn. Jag kommer inte att vänta med att dejta på obestämd tid, oavsett vad någon tycker.

          Kommer det här hålla i sig så jävla länge att folk riskerar bli barnlösa?

            Är nog ingen risk för en som är 20 men är du 35 så är ett år rätt så mycket.

        Skulle aldrig få för mig att träffa en vilt främmande människa i dessa tider.

          Då är det ju bara att du låter bli. Enkelt.

            Tro mig. Jag ska.

          Det finns snabbtester där du får svar efter 15 minuter.

            Var hittar man dem?

              Googla. Kostar 399kr. Men perfekt före en dejt ju ????

        Eller hur. Bara för att man dejtar betyder inte det att man inte tar ansvar. Jag jobbar visserligen inte hemma, för det kan jag inte, men jag går inte ut och äter, går inte på shoppingrundor, träffar jag kompisar gör jag det utomhus (och det är ändå inte särskilt ofta just nu ändå), är uppmärksam på symptom. Så jag kommer fortsätta såhär.

      Som vid alla teveproduktioner så antar jag att alla testas innan det spelas in.

        Alla i produktionen testas varannan dag, enligt lite insyn i andra liknande program.

    Känner inte till henne så väl. Har förstått att hon lever jet set-liv och undrar vad hon gör. Är hon modell, är det familjepengar eller tjänar hon bra som influencer?

      Har undrat lite samma. Tyckte verkligen om henne i Robinson! Men få betalt för att resa är ju inte så vanligt, och några modellbilder ser man ju inte heller så ofta vad jag vet. Följer inte henne aktivt dock. Men kan man resa runt och leva lajf utan större krav är det bara att säga grattis! Vem hade inte velat det?

        Är det det nya nu i coronatider, många som är snoriga eller?

        Det är ”utan krav”-delen som dock inte riktigt existerar… De krav som finns är i mitt tycke inget att gratulera…

      Hon är inte modell och det är inte familjepengar.

      Jag tycker att hon har en så himla härlig energi och inställning till livet, men får konstiga vibbar när hon hela tiden ska namedroppa och prata om sitt ”jetsetliv”. För hon till hör inte alls de kretsarna.

        Hört rykten om eskort men vad vet jag

          Väldigt troligt när man kikar hennes Instagram. 3 snygga unga tjejer och 1-2 äldre farbröder som festar/reser ihop brukar ju tala för sig självt.

    Hade hoppats på
    Josephine Qvist!

    Visste inte vem hon var innan detta inlägg så för mig var det vilken tjej som helst som valts ut.

    Vilken tönt han är Bingo!

    Skulle aldrig dejta någon som haft det dåliga omdömet att vara tillsammans med bingo.

      Du slipper. Då går Katrin, Julia och Natascha bort för dig.

    Bingo har lämnat ut en kommuniké till folket.

    Katrin Z ? har gjort sin insta privat helt plötsligt. Hon har antagligen fått mycket kritik eftersom hon inte är i karantän efter sin fucking skidresa till Spanien. Hon är totalt tom i huvudet.

      De är ju kvar i Spanien ännu!

        Nej, hon är hemma och spelar paddel!

          De spelar padel i Spanien väl?

          Du har fel!

          De är visst kvar i Spanien. De spelar utomhus!

          Johanna och Bathina är också där!

            Sorry folks! ?

      Du verkar ha koll.

      Har inte den varit privat rätt länge nu?! Typ sen efter att hon gick emot sina första egna synpunkter på hur man skulle leva i pandemi

      Hennes insta har varit privat länge länge. Hon är ff i Spanien. Nu i marbella.

        Den var öppen i helgen iaf.

      Hur många tror att hon som folkhälsomyndigheten säger, kommer att sätta sig i karantän när hon kommer hem?

        Ja?

        Nej?

        Kanske?

        Eventuellt?

        Möjligen?

        Nej absolut inte ingen av dem kommer göra det.
        Så fånigt hur dem använder munskydden. De sliter av och på dem hur som helst. Då är de förbrukade. Så fort du tar ner det och petar på det på de där sättet dom gör så ska man byta för att vara petig och det ska man!

    Hade varit roligare med en tjej som kanske är lite mer en förebild på något sätt där allt kanske inte handlar om yta.

      Haha bachelor/-ette handlar om yta ju.

        Hur ksa hon då kunna hitta någon hon vill bilda familj med som Bingo skrev att hon sökte efter? Tror knappast hon finner någon där i den såpan till det som genuint vill skaffa barn med henne på en gång? Det var ju bråttom med det som dem påstod.

      Tjejer ska alltid vara förebilder. Vilket jag iofs kan tycka många fler borde vara, av båda könen.

      MEN, jag tycker Julia är en förebild i att vara sig själv och LevA liVET. Inte ta det så seriöst. Men det sagt så ser jag DEN delen av henne som föredömligt, medan min andra sida som tycker det är viktigt att vara seriös i vissa frågor, vara utbildad och ta ansvar för människor och planeten inte har henne som en förebild, utan andra personer ☺️ Man kan inte alltid få allt från en och samma person.

        This!! -> ”Man kan inte få allt från en och samma person”.

        Tänk om fler kunde förstå det.

        Vad då tjejer SKA alltid vara förebilder?

      Jag hoppas att killarna som söker för att dejta henne också är bra förebilder.

      Förebild? Inga förebilder är med i dessa program.

        Nä håller med dig.

    Höga odds för kärlek innebär väl att det är osannolikt alltså?

    Vilka tittar på detta?
    Säkert reklam var 5:e minut.

      Bingo uppenbarligen.

    OT influencers: Ska Kenza hålla nya bebisen ”anonym”? Någon som sett henne skriva om detta? Tänkte med tanke på hur de nu väljer att inte exponera Nikola efter att debatten blossat upp.

      Tror inte de tänkte det innan han blir äldre, men samtidigt blir det skumt om de har två barn där en får visas? Så jag tror de kommer visa bebis lite själv men inte lika mycket som med Nikola.

      Känns så konstigt att N exponerats hur mycket som helst medan denna bebis är superhemlig. Man har nog inte tänkt hela vägen ?

        Hon har kanske ändrat sig nu när det kommit upp till debatt.

        Ponera att jag skulle vilja kidnappa ett barn för att mjölka föräldrar på pengar;

        Då skulle jag t ex lätt kunna känna igen

        Polly, Rambo, falke, Arnold, Ringo, nikola, Elvis, simeon, juli, Vienna m fl om de kom gåendes med sin förskolegrupp.

        Men inte Sally och Gillis.

        Helt rätt att tänka om, ta fler bilder bakifrån och på långt håll.

        Eller som Kenza, sluta med ansiktsbild från 2 års ålder.

        Alternativt ha ett privat konto för nära/kära/släkt där man publicerar barnbilderna.

        De kan ha ändrat sig efter debatten.

    Hur ändrar man musik i Tiktok? Har en Androidtelefon jag kan inte byta låt.

      Oj, trodde jag var på Öppet spår. Förlåt.

        Lol

    Hon verkar vara en glad och positiv person. Med tanke på hennes ”jet set”- leverne där hon får betalt för att visa upp sig känns det ju inte så troligt att hon skulle nöja sig med en vanlig Svensson med vardagsliv (hur mkt hon än längtar efter barn). Har ju tyvärr inte gått så bra för de tidigare killarna heller i tv:n.

      Jetsetliv = Eskortservice?

    OT: vet Alexander Zobel vad han gett sig in på när han börjat data paow?

      Du får väl fråga honom.

      Någon som vet mer om honom???

      Data? Är han en dator?

    Hon är inte Sveriges första bachelorette. Förstår inte varför TV4 fortsätter att envisas med att skriva det på all reklam då flera har rättat dem…?

      Vem var först och när?

          Just det! Hon hade en blogg som jag läste. Är dom fortfarande gifta?

      Eller hur! Frida som är gift med någon från Big Brother är helt klart först

    Men vänta, Bingo har väl 3 barn? Inte fyra? Eller räknar han Katrins unge med nya killen som sitt eget?

      Ja det verkar som att han räknar Falke som sitt barn.

    Tyckte det var tydligt att Bingo och Julia inte var ett par, trots att han tidigare försökte få folk att tro det. Han skrev mycket om henne och det var tydligt att han fiskade efter kommentarer. Tyckte det dock verkade som han ville vara ett par men att hon inte ville det. Vet inte vad hon var ute efter mer än kändisskap och kanske också pengar. Hon verkar mest leva på andra (män). Ska hon leva på den nya mannen också?

      Julia skrev i nått inlägg på Instagram att Bingo ville ha ett öppet förhållande men inte hon.

        Nä han vill väl 6a runt bara. Så sexistisk som han är. Spyr på han snart. Urk.

    Reagerar på att han flera gånger säger att han har fyra barn. Stackars Falke som blir påtvingad en förälder han kanske inte alls vill ha. Han verkar inte superglad i Bingos närvaro direkt, tvingas till närhet av Bingo. Nä den där konstellationen är inte bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.