Tjatsex – gäller det åt båda hållen?

Det här är två inlägg från Instastory, skrivet av två olika influencers.
Vem som har skrivit dem är oviktigt, utan det jag skulle vilja diskutera kring är hur olika man behandlar kvinnor och män, vars partners inte vill ha lika mycket sex som de vill.
I det rosa inlägget så är det en kvinna som vill ha mer sex än mannen, och svaret från influencers blir då att det är egoistiskt av mannen, och att det som är viktigt för kvinnan – i det här fallet sex – även borde vara viktigt för mannen.
I tåginlägget så är det istället en kvinna, vars man vill ha mer sex än hon vill och tycker att hon borde ställa upp ändå.
Svaret från influencern blir då istället här att kvinnan INTE ska ha sex med killen om hon själv inte vill. Att tjatsex är ett övergrepp.

Är det egentligen inte exakt samma problem egentligen, i båda inläggen?
Varför resoneras det så olika? Är det sättet frågorna är formulerade på eller handlar det om att det är så pass ovanligt att tjejen är den som vill ha mer sex att det blir mer gulligt om hon ”sextjatar” än om en kåt snubbe gör det?

För rent krasst så är det ju i princip samma situation, men med två helt olika bemötande, eller?

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det ena övergrepp borde det andra anses vara det också oavsett om det är en kille eller tjej som är den som tjatar.

      När blev temat för den här bloggen att skapa två motsatspoler?
      ’Vilket ”team” är du i denna moraliska fråga?’

      Alltså snark.

      Tycker verkligen inte det ser ut som samma problem? Tjejen menar ju att killen inte vill ha sex på flera månader och skriver ingenstans att hon ens bett om det, utan verkar mer orolig för relationen.

      I frågan gällande killen som vill ha sex ser det ju mer ut som att svaret avser att ”ha bara sex när du vill” men står ingenting om tidsperioden. Det kanske rör sig om flera ggr per dag?

        Typiskt kvinnor att bli ”oroliga” för en relation bara för att ens kille inte är lika intresserad av sex…

          Är det så konstigt verkligen? Jag skulle bli orolig om min man inte ville ha sex på flera månader. För mig är sex viktigt i en relation. Skulle inte tjata på honom men skulle absolut ta upp det.

          Typiskt män att _inte_ bli oroliga för anledningen till att kvinnan inte vill ha sex utan loggar in på bodycontact och hittar någon annan som vill.

        Fast det är det ju. Killen är ju tydligen egoistiskt som inte ställer upp fastän han tydligen inte vill. Det är ju influenserns svar som är det problematiska.

          Exakt! Influencern tycker uppenbarligen mannen ska ställa upp.

            Men vi har inte den influencerns svar på samma fråga med motsatt kön heller.

      Det enda som framgår av frågorna är ju vilket kön partnern har. Och du förutsätter då att det är det motsatta könet som skrivit frågan? Dessutom. Om det är två olika influencers som levererat svaren går det väl inte ens att ställa dem mot varandra? Den rosa personen kanske tycker att ALLA bör ställa upp på det som är viktigt för sin partner. Tågpersonen kanske tycker att INGEN ska utsättas för tjat? Märkligt inlägg!

        Precis! Vore bara relevant om man visste att det var två heterosexuella som skrivit in och att det var samma influenser som svarade.

      Ot men vad har hänt med trhs blogg?

    Tjatsex som tjatsex, illa oavsett.
    De två kanske borde byta partner med varandra.?

      Allt som känns tvunget, inte ok !
      Inte ens hälsosamt i längden.
      Bäst att man lär känna partner ordentligt innan man ens bo/gifter sig

      Bara tanken att min sambo skulle känna sig tvungen att ligga med mig äcklar mig. Ofta en normal icke perveterad person klarar av att ha sex när man vet att det sker pga tjat eller tvång? Usch

    Det är självklart samma sak åt båda hållen.

    Detta är något jag stör mig på så oerhört mycket; att kvinnor och män inte döms efter samma regelverk. Generellt är det nog män som kommer undan med saker, men i detta fall är det kvinnor. Jag tänker även på hur kvinnor tillåts att tala om ytterst privata detaljer om deras sexliv, medan det inte hade ansetts vara okej om män gjorde samma sak. Frågan är varför det anses vara okej för en kvinna att tjata till sig sex och inte en man? Är det för att kvinnor anses vara mindre sexuella och män naturligt alltid har en sexdrift?

      Det anses väl inte vara ok? Möjligen att det anses värre om en kille tjatar. Fast i vissa fall verkar det fortfarande vara helt okej för män att tjata till sig sex, tror det är rätt normaliserat. Så är nog rätt olika det där…?

        Det beror nog väldigt mycket på vilken krets och vilket sammanhang det gäller. I fallet ovan anses det vara egoistiskt av killen att inte ställa upp på sex. Jag har även flera gånger hört om hur egoistiskt det är när män inte ställer upp på oralsex, samtidigt som det samma inte sägs om kvinnor. I mina ögon bör det vara helt ok för en man att inte ge oralsex, givet att han på andra sätt bryr sig om kvinnan såklart. Men ingen bör tvingas (eller tjatas) till att göra något de inte vill.

          Jag tror att man hör mer om män som är egoistiska för att de inte ger oralsex för att man är mer i kvinnliga forum. Då tror man att det är majoriteten. Jag som är man hör en hel del om vad som sägs om kvinnor som inte vill ge männen oralsex eller ta satsen där de vill osv. Bara att läsa på mer manliga forum som flashback tex. samma jargong som på familjeliv fast mot andra könet.

            Tack för upplysningen! Så är det säkert.

    Tjatsex är ALDRIG okej, vilken sida det än kommer ifrån. Hur kan man ens vilja ha sex med någon som man måste tjata på?! Personen vill inte, acceptera!! Sex ska ju vara något båda vill och något som båda njuter av? Att ligga med någon som man tjatat på tills personen säger ”jaja okej då” bara för att den andre ska sluta tjata, hur avtändande är inte det? Ett nej är alltid ett nej, hur svårt ska det vara för alla incels att fatta det.

    oavsett… tjatsex är tjatsex och det är ett övergrepp oavsett kön.
    MEN rådet borde vara att man ska söka hjälp och så får man helt enkelt utvärdera, är man av den typen att man måste ha sex oftare än partnern, då kanske man ska släppa varandra och få /ta chansen att hitta någon som det klickar bättre med sexuellt, i annat fall får man helt enkelt pilla på sig själv och ”stå ut” det beror ju lite på vad kärleken baseras på och hur stark den är. Har sjäv varit den som nästan gråtit mig till sömns för att min partner inte ville ha sex så ofta som jag, sen hände det saker i vår relation under flera år..mycket till min stora glädje, sen fick jag barn och helt plötsligt var det jag som inte ville och den som tycker att partnern tjatar. Men vi är så pass gamla att vi resonerar, pratar, gråter och skrattar tillsammans och vi bedömer att vår relation är mer värd även om vi båda längtar efter att synka oss…

      Just kommunikation när saker inte fungerar tror jag är nyckeln till ett bra och tryggt och stabilt förhållande även när livet bjuder på sina utmaningar. Underbart att höra att ni kan prata om det, skratta, gråta och att ni är tillsammans i situationen ❤️ Jag och min make är precis likadana. Jag blev svårt sjuk för 7 år sedan och sex har varit väldigt svårt att genomföra ( även om det händer då och då), min makes sexlust har ju inte försvunnit även om min har det. Men vi pratar kring det, tröstar varandra och accepterar att det är så just nu. Vi hittar andra sätt att visa hur mycket vi älskar varandra, vi skrattar, myser och har roligt och vi har heller aldrig varit så nära som vi är nu. Vi är samman om utmaningarna istället för att lida på vart sitt håll. Communication is key ?

      Vad ska då räknas som ett övergrepp för någon ”tjatat sig till sex”?
      Kvinnor kan ställa krav på männen i en relation att de inte ska exempelvis leva i ett sexfritt- förhållande.

      Om en kvinna klagar på att mannen ska ställa upp så hon for orgasm vid sex, varför räknas inte det då som tjatsex också?

    I första frågan handlar det om en partner som inte vill ha sex på flera månader. Svaret hon fick var dåligt. Tycker hon borde prata med honom om vad det beror på. Tänder han inte på henne? Mår han dåligt över något? Gillar han helt enkelt inte sex? Beroende på orsak får hon sen välja om hon vill stanna kvar eller inte.

    Det ena könet ses som förövare och det andra som offer i
    grunden och det tas med i beräknande när detta diskuteras.
    Alltså kvinnor och män bedöms olika.

    Gäller båda hållen. Övergrepp som övergrepp oavsett kön.

    Reagerade också på första svaret.. Sjukt!!!!!!

    Det handlar ju om att det är. Två olika personer som har skrivit svaren? Hade varit intressant om det var samma person som skrivit båda men nu är det ju inte så.

      Fast det speglar ändå något.

        Vad speglar det menar du?

        Ja, det är nog betydligt vanligare kvinnor utsätts för tjatsex än män…

          Kanske man ska tänka efter vad det innebär att va i en relation. Man ger och tar och är snälla mot varandra.
          När kvinnor är säg mellan 45-55 år och lite sugna så kanske mannen inte har lust att ge. Payback? Jag har träffat, typ jättemånga.

        Att folk har olika åsikter i den här frågan visste vi väl sen innan? Vi vet inte vad de som svarat här hade tyckt om det var omvänt.

    Första svaret är fruktansvärt. Har man så olika syn på det och den andra inte kan klara sig utan så länge så kanske man inte passar ihop. Man ska aldrig behöva anpassa sig efter någon annan på det sättet.

    En gång i en grupp var det en kvinna som berättade att hon hade straffat sin man med att i princip slå honom ”där” och alla kvinnor skrev att det var bra gjort. Jag började då fundera hur det skulle ha sett ut om det var åt andra hållet…

      Men va? Det är ju helt sjukt… I vilket sammanhang sades detta?

        Han hade väl sagt ungefär att mensvärk kan inte vara så illa

          Det är ju en puckad kommentar, men våld är ju knappast en lösning. fyfan…

      Ja vad hade han gjort för att förtjäna det? Tafsat på henne utan samtycke i flera år, medans hon sov? För jag hade då kännt att jag med skulle börja med något sådant.
      Levde med en man i 7 år som var värsta creepet att sova bredvid. Mot slutet där var jag vansinnig och helt utom mig. Rädd för att somna. Vissa nätter låg jag vaken och bara väntade med en nyslipad armbåge.
      Vi gick i parterapi innan vi bröt upp och även om det blev bättre på slutet så kunde jag inte glömma att det tog 6+år av vädjande om att inte bli tafsad på i sömnen innan en manlig terapeut lyckades få honom att fatta vad han höll på med. Konstigt ändå att han kunde gå från att vara oskyldig till vad han gjorde när han sov till att fatta först när en man sa något.
      Fan vad jag önskar jag slagit honom mer där, mitt i nätterna.

        Det du utsatts för är vedervärdigt, men våld kan inte anses vara lösningen

          Nä lösningen kom utan våld såklart. Men att istället för att bli rädd för att somna (har fortfarande sömnproblem 4 år senare) så kan jag ibland önska att jag våldförde mig tillbaka som ett fucking wake up call. Men jag var för svag för det och det utnyttjades.

      Eller alla historier om hur elakt kvinnor beter sig på grund av pms. Så skrattas det och hejas på av andra kvinnor.

      Ja pms är jobbigt men finns väl någon gräns för hur man beter sig för det?

    Dra igång lite hat bland kommentarerna?

      Tackar som frågar, men jag får lov att avböja detta generösa erbjudande.

    Men va? Hur är det samma sak? Tycker också det är ego att avfärda sin partners behov. Det är fan inte samma sak som tjatsex. Klart man ska respektera ett nej men det är också självklart att det kan bli ett problem.

    Dessutom är det två olika personer som svarat så vad är det ens som säger att det är olika svar pga kille/tjej? Sjukt oklart inlägg.

      Fast vad är skillnaden? Att ställa upp för sin partners behov är väl precis det som tjatsex handlar om, en parten vill inte ha sex man förväntas ha det ändå för att den andra har ett behov.

    Vad säger att personen i första exemplet inte är en man?

      Såklart det är. Det är ju definitionen av en man i Sverige.

    Jag tror det handlar en del om att man läser in olika bakgrund i svaren. När det är killen som vill ser man någon framför sig som tjatar, manipulerar, ställer krav utan hänsyn till tjejens känslor.

    När det är tjejen som vill mer ser man en kille framför sig som inte orkar lägga tid eller energi på att vårda deras relation eller bryr sig om sin partners känslor. Kanske till och med kollar på porr istället.

    Oerhört oättvist såklart. Men kanske också erfarnehtsbaserat? Mitt intryck är att kvinnor ofta anstränger sig mer för att ta hand om alla typer av relationer.

    Sex är en del av de flesta kärleksrelationer. Förlorar någon lusten är det inget fel med att prata om och föröka jobba med det. Finns det något man kan göra? Ibland kanske det är något annat i relationen som skaver? Ibland kanske man kommit ur vanan med att vara nära varandra och båda tycker det är tråkigt, och man kanske t ex kan börja föröka ha lite mer kravlös närhet. Tjata om eller pressa är dock vidrigt och brukar betyda att man egentligen inte bryr sig så mycket om sin partner utan mest sig själv. Bryr man sig om varandra kan man hantera det på ett sätt som inte är hänsynslöst.

    Torbjörns instastory som visar att spegelbilder som influencers tar inte är tagna med mobilen utan en annan kamera?? Hahhaha

    https://www.instagram.com/torbjornaverasskorup/?hl=en

      Hahaha roligaste jag sett på länge!

      Hahahahahaha detta va kul.

      Så märkliga människor

    Kan du lägga upp inlägg om Magdalena Graaf nån gång så vi kan diskutera?!?!

      Det kommer…
      🙂

        Jaaa ?

    Hej!
    Vart framgår det att personen i första frågeställningen är en kvinna? Är det en slutsats du dragit själv eller framgår den informationen någon annanstans? I sådana fall får du gärna hänvisa dit.

      I båda fallen är det en man som är partnern, men i inget av fallen vet vi kön på den som stället frågan (om vi inte antar att alla är hetero). Eller missar jag något?

      Är det inte ett rimligt antagande då en klar majoritet av män i Sverige inte lever i ett homosexuellt förhållande?
      Självklart skulle det kunna vara en man men det troligaste är ändå att det är en kvinna.

        Det kan man anta, men inte veta med säkerhet. I det här fallet vill jag gärna veta ifall Bloggbevakning har bekräftelse på att det är en tjej som har ställt frågan, för det är det hon baseras hela sitt inlägg på. Tjatsex mellan tjejer och killar, om det är samma sak. Då är det viktigt att veta att personen i första frågeställningen faktiskt är en tjej.

    Katrin Z är back in town och surprise, skiter i restriktionerna om karantän.
    Hur blir man så puckad?

    OT här men kika Torbjörn Skorups instastory om influencers som inte fotar i speglar utan blir fotade för att istället skapa den känslan. Tyckte det var lite roligt haha

      Några kommentarer högre upp!

      SKRATTADE HÖGT! 😀 Men… Varför? Fantastiskt roligt. 🙂

      Förklarar varför deras speglar är så rena!

    Jag såg liknande resonemang på Mansbebisar nyligen. När en kvinna frågade om råd att hennes man ville ha mer sex än hon fick hon så klart massor av kommentarer att stå på sig, aldrig vika sig för ”husfridssex” m.m. Medan en man som nekade en kvinna sex tydligen ”utövade härskartekniker” när han inte ville ligga! Tycker det är obehagligt. Tycker att man oavsett anledning alltid ska kunna säga nej till sex utan att den andra personen (vare sig denne är man, kvinna eller sambo eller make eller en vän o.s.v.) ska bli upprörd.
    Har man olika sexlust i en relation så bör man kunna lösa det med öppen kommunikation och förståelse. Hur kan man själv tycka det är trevligt att ha sex när ens partner bara gått med på det för att man gnällt och tjatat?

      Mansbebiskontot tycker jag har spårat fullständigt. Man får i princip inte kommentera något som avviker från deras ”bild” av det som dem vill förmedla, då raderas kommenterar och man hamnar i frysboxen.

      Mansbebisar-kontot är lite obehagligt faktiskt. Väldigt mycket hat och det enda folk kommenterar är typ dumpa honom. Mycket av det som skrivs där som män gör vet jag kvinnor som gör likadant…

    Tycker självklart att det är lika illa att tjata sig till sex oavsett kön. Nu är ju svaren från olika personer så man kan väl anta att den som är emot tjatsex hade gett ett annat svar på första frågan också.

    OT; Vem är influencern som skulle ha varit med i Nour El Refais tv-serie som hon snackar skit om i sin podd idag? Blev orimligt nyfiken!

      Undrar också!!

    Det forsta svaret kanns inte okej – att automatiskt saga att personen som inte vill ha sex ar egoistisk. Det ar aldrig egoistiskt att inte vilja ha sex / vara intim. Det kan vara jobigt for ens partner, ja. Och om sex ar viktigt for en partner, ar det viktigt att prata igenom det och forhoppningsvis hitta en losning. Men det finns manga anledningar att en person i en relation inte vill ha sex – kan sitta i sjavfortroendet, lag / ingen sexlust, kan vara ett kanslomassigt problem etc. Men tycker det kanns valdigt fel att automatiskt saga att personen ar egoistisk.

    Kommer ihåg andra säsongen av PH när Nina och Marcello var med och hon höll på med tjat och olika manipulationstekniker för att få honom att ligga med henne hela tiden. Även om han är den han är så var det hon gjorde 100 % övergrepp och jag tyckte faktiskt synd om honom. Om jag inte minns fel var det någon deltagare som tog upp att hon tjatade till sig sex men det blev väl ingen större diskussion.

      Så var det väl med Paow en PH säsong för några år sedan också att killen hon bodde med berättade för de andra grabbarna att han inte orkade bo med henne längre eftersom hon bara tjatade och ville ligga hela tiden.

    Det finns många anledningar att inte ha sexlust men egoism är inte en av de. (Jag är medveten om att man kan vidhålla sex från partner för ”hämnd” eller liknande men det har egentligen inte med lusten att göra)

    Kommunikation är jätteviktigt. Jag är själv asexuell gift med en icke-asexuell person och vi behöver kommunicera mycket när det gäller sex. Personligen älskar jag närhet och kroppskontakt så jag kan ha sex som en extension av den närheten men det krävs många faktorer för att jag ska vara motiverad för att ha det. Under våra 10+ år tillsammans tycker jag vi är ganska duktiga på att kommunicera och läsa av varandra.
    Det är dock inte garanti att någon med lågt libido eller asexuell kan få ett förhållande med någon vara sexlust är annorlunda från en själv. Det beror mycket på vad man är beredd på att ge och ta i den fronten. Det finns många asexuella som inte vill ha sex alls och någon annan som inte beredd på att ingå i ett förhållande där sex sker väldigt sällan och båda är helt okej så länge man inte tvingar sig själv och någon annan att göra sånt man inte vill.

      När jag skrev ”och någon annan som inte är beredd på att ingå i ett förhållande där sex sker väldigt sällan” syftade jag inte på en asexuell person utan allosexuell (=ej asexuell). Meningsuppbyggnaden blev konstig.

    Den som vill minst är den man lyssnar på, vilket kön personen än har. Kan man inte leva utan jättemycket sex och partnern inte vill ha så mycket sex, då får man göra slut och hitta någon annan.

    gud kan folk bara sluta vara så jävla sexgalna vad är det med att det ska liggas hela tiden? runka, onanera, gör ngt annat. sluta vara beroende av ngn annans kön för njutning.

      Sluta med *insert valfritt intresse du har som du tycker om att göra*.
      Hur kan du inte förstå att folk är olika? Man gillar olika saker och har olika mycket lust till saker.

    Det är lite samma sak när man tjatar till sig ett barn. Tjatar killen om att han vill ha ett barn då ska tjejen lämna helst redan igår.
    Är det en tjej som vill ha barn men inte killen då brukar hon få tips om hur hon ska göra, det kan vara allt ifrån att ha hål på kondomer, sluta ta piller m.m
    Men det funns vettiga kvinnor som ger rådet att ett nej är ett nej. Vill hon ha barn och inte han då är det bättre att göra slut.

    I båda fallen stavas lösningen KOMMUNIKATION. Varför är sex viktigt för en och varför kan en vara utan? Betyder att ”jag kan vara utan” samma sak som ett ”nej, inte idag” (vilket såklart ska respekteras som ett nej) eller betyder det att man kan tänka sig fast man inte direkt var sugen från början? Oavsett läge, prata med varandra och försök mötas på en nivå som är rimlig utan att köra över varandra.

    Visa skriver att det är skillnad för den ena vill inte ha sex på flera månader och den andra står det ingen tid.
    Hur ofta ska man ha sex enligt er? när är det onormalt sällan att ha sex? finns det några okej anledningar att inte har sex?

    Är det normal att ha sex 1 gång/vecka? 1 gång/månad? 4 ggr/år? 2 ggr/år? för enligt mig är vad som är normalt väldigt individuellt, om ett par bara vill ha sex 3 ggr/år så betyder ju inte det att dem älskar varandra mindre än paret som vill ha sex 1 gång/vecka.

    Och ex stress/depression/sjukskrivning är saker som kan pågå under flera månader och påverka ens sexlust. Så ska man ”ställa upp” för sin partner trots att man inte har lust pga att man är lite trött/stressad under en period?

    Sedan beror det såklart på när man är i förhållandet, nykära brukar ju oftast ha sex oftare, men efter ett par år så är det inte alla par som vill ha sex 4 ggr/månader, det finns andra sätt att ge närhet och kärlek än att ha sex.

      Finns inget rätt svar på det förutom: kommunicera med din partner!

    Tycker det är olika som gäller. Det är ju givet att det är mer besvärande och obehagligt för kvinnor som råkar ut för tjatsex, medan killar inte upplever samma situation som obehaglig. Killarna behöver inte vara oroliga för något.

      För att förtydliga, det är som att sätta likatecken mellan mäns våld mot kvinnor och ”kvinnors våld mot män”, för att sedan kalla det våld i nära relationer. De är olika i sin natur och alla fattar det.

    Personligen reagerar jag lite på definitionen av att tjatsex skulle vara ett övergrepp och känner lite att det faktiskt helt beror på situationen och mängden ovilja/tjat. Om man verkligen inte vill och partnern ändå tjatar och verkligen inte ger med sig så man känner sig tvingar – då håller jag helt och fullt med om övergrepp. Men det finns verkligen gråzoner tycker jag!

    Lever man i en relation så synkar man inte alltid och ofta kanske man är lite sugen men är trött eller liknande, jag tycker personligen att det är viktigt att komma ihåg att närhet föder närhet. Med andra ord ibland är jag trött och känner att jag inte känner mig snygg/sexig men min sambo är sugen och försöker förföra mig – är min erfarenhet att haka på och faktiskt ligga för efter bara någon minut kommer jag in i det och det gör samlivet så otroligt mycket bättre. Ju mer man prioriterar annat och slutar ligga med varandra ju mindre sexlust får man enligt mig och ju mer sällan ligger man. Ibland kan man ställa upp och så kommer suget när man ger sig in i det helt enkelt. Tycker det är otroligt sjukt att kalla det ett övergrepp när man ligger med sin partner bara för att partnern i det fallet kanske tog initiativet och man själv egentligen inte var skitsugen från början. Är definitionen istället att det är ett övergrepp om man känner att man inte har valmöjligheten att säga nej?
    Nu är det inte jätte ofta detta händer i min relation då jag och min sambo har ett gött sexliv men lever man ihop i typ 30 år och har barn etc. så tror fan man får försöka komma igång ibland för att hålla lågan brinnande, allt annat är bara naivt.

      Tjatsex är inte ett övergrepp….

        Tjatsex är hundra procent ett övergrepp. Du har sex fast du inte vill, och han har sex med dig fast du inte vill.

          Vet inte sen när människor började hitta på egna betydelser för ord. Tjatsex är inte ett övergrepp, oskönt ja, men inte ett övergrepp.

          Sluta sprid missinformation

    Fattar inte. Hur vet du att det är tjejer som skrivit båda frågorna? Enda som framgår är ju att partnerna är killar.

    Det är ju om inte annat ett övergrepp på din egen person eftersom du gör någonting du egentligen inte vill för att erat samliv ska ”bli bättre”.
    Om du inte vill ligga borde din partner acceptera det bara.

    Det där är ett problem i mitt förhållande, i perioder iallafall. Jag är tjej och vill ha sex mycket oftare än min man och kan nästan bli avundsjuk på de vars partner tjatar om sex. Fel av mig, jag vet. Men det är jobbigt att vara i min sits också. Vi har pratat en hel del om det och för honom är det brist på lust som är problemet. Hans lust är väldigt beroende av nivån på stress, trötthet och sånt. Inte konstigt, jag vet, men jag som är sugen nästan varje dag tycker ju att det är trist med sex typ varannan vecka ärligt talat.

      Tycker det är trist att det blir som en omedveten rättighet med sex (och gnäll till andra) så fort man blir tsm med någon. Ta hand om dig själv lixom. Man blir inte tsm för att ligga, eller gnälla om att få ligga, då är man inte förälskad i personen ju.

    Men det är ju inte ens samma influencer? Den ena kanske tycker tjatsex är okej generellt och den andra inte. Jättekonstigt att ställa dom emot varandra såhär.

    Förövrigt, nej det är inte okej med övergrepp oavsett vilket kön det är.

    Det är typ samma fråga men olika upplägg. Vilket gör att svaret borde vara densamma och inte olika.

    Det är olika regler baserat på en kön tydligen.
    När kvinnor klagar på att männen ska stanna kvar i sängen så hon får orgasm är ju också tjatsex, eller vad tycker ni om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.