Hunden och kattens dagbok

Jag hörde den gamla favoriten, Hunden och kattens dagbok, i en podd igår och känner att jag bara måste dela den med er, ifall det är någon som mot förmodan missat den.
Hysteriskt kul!!

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som man brukar kalla det, en riktig klassiker. Den är lika rolig fortfarande ?

    Haha vilket roligt sammanträffande. Jag tänkte faktiskt på den igår när min hund blev överlycklig när jag kom in igen efter att varit ute i en kvart ?

    Kan varmt rekommendera ”Dagges dagbok – Året runt med Dagge”. Inläsaren John Maxe gjorde rösten till en ung man (garanterat helt utan studieskulder) sssooommm ppprrraaatttaaadddeee iii ssslllooowwwmmmoootttiiiooonnn om sitt liv under ett år. OK, den kom ut 1988, så hälften av er var inte ens en glimt i ögat hos era föräldrar, men den är likväl vansinnigt rolig.

    Hmm. Den verkar inte finnas på nätet, Ja, ja, jag får göra i ordning en MP3-version under våren, och ladda upp på lämpliga platser.

      Blev det någon mp3-version?

      Saknar Dagges Dagbok så mycket!

      //konnta@gmail.com

    Det där är typ det roligaste jag vet ???

    Riktigt rolig, synd bara att de flamsar sönder hela historien med allt gapflabbande!

      Ja fyfan vad tråkigt det var att lyssna på två hysteriska skratt när man vara vill bli road av en berättelse. Det var ju inte första gången han läste texten lixom

      Jag skrattar extra för att de skrattar ?

        Samma här! Skrattade så jag grät

    Johanna Bladh har inte reklammarkerat sitt senaste instagraminlägg korrekt.

      Hassan på p3 ❤️

        10 000 tyska bögar … Eller schampot för mjäll. Och pappan som ringer Skara sommarland och kollar med personalen om de hittat en unge som de tror blev kvarglömd för ett par veckor sedan (”vi har så många barn, är inte säker på hur många det är”). Och killen som ringer musikaffären då han använt någon sorts fett för flöjter som glidmedel på snorren och nu känns det konstigt.

          Eller när de beställer taxi till banken och betonar att det är viktigt att chauffören ”håller motorn igång” under tiden de är inne. Taxibolaget ringde polisen.

            GRILLA!!!!!

      Säg det till henne.

    Alltså älskade Rix Morgonzoo med Gert, Roger & Titti!
    De förgyllde mina morgnar när det begav sig.
    Saknar dem tre tillsammans. En bög, en snuskgubbe och en oskuld. De kallade sig själva det så inte någon blir kränkt nu.

      Oskuld? Va?

        Det var den bögiga snuskgubben som var oskuld.

        Det är allmänt känt att Titti ”sparar” sig till bröllopet m. Hon har själv berättat det så inget konstigt m.

          Vänta va? Är hon med andra ord… ogift? Coolt i så fall! Hade ingen aning

          Titti oskuld?????

      Åh jag lyssnade alltid på dem! Och för jättelängesedan var det Jesse, Logna (?) och Martina. Däremot klarar jag inte av Stockholmsradion nu med Laila. Men sedan x antal år lyssnar jag istället på Morrongänget (Gbg) när jag kör till jobbet.

    Haha, så rolig ? gillar även uppsatsen om en ko https://m.youtube.com/watch?v=Jxb-XfzPguM mycket kreativt barn som skrivit måste jag säga ?

    Snark så tråkig

      Men stackare – så pass humorbefriad alltså?
      Jag kan bara beklaga. För din skull, alltså. Så du inte missuppfattar!
      Humor är tyvärr inget man får – det är något man har. Så dessvärre är läget kört för din del…

      Beklagar!
      ❤️
      Kila vidare…

      //A

        Bara för att man inte skrattar åt din favoritlitteratur Dassboken, betyder det inte att man inte har humor

          Så. Vad skrattar du åt?

    Min roligaste favorit är damen som ringer in till nattradio och är HYSTERISKT arg.

      Dubbelprogram?

    Nedsläckningen av DN-skrapan hysteriskt kul!!

    Det är mindre antal nu som lyssnar på privat reklam radio.
    B R A !!! Det är bara skräp.

    Fy fan så tråkigt

    Som kattmänniska grät jag av skratt första gången jag hörde den här, man känner onekligen igen sig. Men för att vara seriös så tycker katter faktiskt oftast väldigt mycket om mattar och hussar. Det har man gjort försök på och det visar sig att katten, allmänt alltså ansedd som lite asocial och kantig, faktiskt väljer sällskap med sina ägare framför god mat. Det där handlar förstås om katter som inte är utsvultna, då skulle förstås resultatet blivit ett annat. Men i valet mellan godsak och gulligulll i famn och så vidare väljer katten det sistnämnda.

    Det förvånade mig inte heller och säkert känner många som har en varm hårboll i armhålan eller vid sina fötter igen sig. Jag antar att det är det här att katten är egensinnig och går sina egna vägar gett den ett oförtjänt och felaktigt rykte om att vara allmänt självisk. De två katter jag haft (den första dog tyvärr av ålder, nära 17 år gammal, har båda varit mycket sällskapliga och framför allt extremt medkännande när det behövts. Har man varit lite nere eller trött, då har katten kommit och krupit upp direkt. En gång när jag var riktigt ledsen kom min första katt och la sig på mitt bröst, tog sin tass och smekte mig på kinden! Den som har varit med om en sådan sak inser det alla borde förstå:

    Våra djurvänner förstår så oändligt mycket mer än vissa människor tror och har en hög begåvning, inte minst emotionellt.

    Är det bara jag som avskyr alla dessa morgonprogram på radio, förutom P4? Eller egentligen hatar jag alla program på reklamkanalerna. Så extremt glättigt hela tiden. Tycker att detta var cirka 2 % roande att lyssna på. På morgonen vill jag ha något lugnt och mysigt, inte några som sitter och gapflabbar och skriker i radio. P4 västerbotten i mitt hjärta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.