Huffande och puffande killar på Instagram

Mattias Coleman håller på med någon typ av fitnesstävlingar där det ingår att visa upp sin muskulösa kropp på det här viset, så jag antar att det finns ett yttepyttelitet övningssyfte med den här videon, men vad den övre herren har för anledning att filma sig själv i spegeln till han blir blå av att hålla andan, vet jag inte.
Ja, förutom att få en fin bakgrund till sina visdomspärlor vad gäller andra människors vikt och kroppar då.
Är det här månne den manliga motsvarigheten till sprättbenet?
Den avklädda överkroppen som håller andan?
Kan det vara bra verkligen?

Jag hade först tänkt att det här inlägget bara skulle innefatta de två Instagraminläggen här ovan, men när jag skrollade runt lite bland nya och gamla inlägg, för att se om det fanns någon grund för min jämförelse med sprättbenet, så hittade jag allt det är.
Alla håller inte andan hela tiden, men jag tycker mig ändå se en röd tråd…
Sprättbenet har fått en manlig motsvarighet. 😉

 

188 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Facts”

      Facts är också att test och steroider är farliga och bör bekämpas. Just saying..! När man inte ska kasta glas i stenhus osv.

        Fattar ju att du var ironisk btw ville bara att ingen ska tro att dessa killar ser ut så genom att lyft en vikt eller två.

          Så sjukt fult och osexigt. Jag tycker verkligen det. Och sen stå där och beundra sig själv, jag dööööööör så nördigt.

      Steroidklubben värvar nya medlemmar

        Jag kollar inte på killar som bygger muskler. Men Mattias oj oj. Date?

      Gud så äckliga killarna ser ut. Jag pallar inte titta.

        Spyr.

    Vad är det på sidan på Bobbys mage? Är det revbenen som sticker ut?

      Har inte han fettsugit sig? Har för mig att han varit rätt öppen med det.

        Hänger inte med? Får man sånna där sträck på sidan om magen när man fettsugit sig?

          Nej, det är muskler!

      Det är M. Serratus anterior
      Nånting nånting sågtandade nåntingmuskeln

        Serratus anterior ska inte underskattas! Den styr hela skulderbladets funktion, vilket jag blev oerhört medveten om när jag en natt fick en nerv i kläm i nacken som efter det stängde ned sig och ledde till att jag i ett halvår inte kunde lyfta armen utan att skulderbladet pekade rakt bakåt. Tråkig rehab sen. Håll serratus anterior i funktion!

      Gälar ?

        Haha gälar ??

      Det är muskler, external oblique.

        Jag tänkte också det först men med närmre eftertanke så jag håller med den som skrev ovan, att det är serratus anterior!

      Killen innan har ju precis likadana muskler där…

      Han har väl inopererade muskler delvis?!?

    Tacka vet jag 40+ män som har lite mage ???

      Ja, tycker verkligen helt seriöst att det är otroligt mycket snyggare. Vet man inte ska kommentera utseende, men när någon som översta bilden själv ”kastar första stenen” välkomnar de säkert konstruktiv kritik själva. Kan inte för mitt liv förstå hur någon kan tycka extremuppumpade muskler som detta är snyggt. Men det är kanske manliga motsvarigheten till sönderopererade tjejer? Vet att alla har olika smak, finns inget som alla tycker är snyggt och alla har sina olika ideal men fattar verkligen inte detta märkliga ideal! Kul ändå att folk kan ha så olika smak!

    Alla har olika preferenser men min första tanke är gud va omysigt att mysa med nån med en sån där hård kropp ?

      Håller med! Gillar ändå lite att gosa med ? Plus nån som inte lever för gymmet. Men det gör ju inte jag heller ?

      Sen förstår jag att vissa gillar det ?

        Ja min tanke var att de verkligen måste ägna varje sekund åt att underhålla de där kropparna, annars börjar nog förfallet genast.

      These pictures turned me gay….. mvh tjej

      Nu är dom ju inte sådär stenhårda dygnet runt dock ?

        Förklara gärna?

          En avslappnad muskel är inte stenhård. För övrigt så ser vältränade muskler hårdare och större ut under och strax efter just ett träningspass då de har högre anspänning och blod än (generellt) under dagen.
          Jag ser betydligt mer muskulös och hård ut när jag är och tränar än när jag inte tränar.

      Jag uppskattar en muskulös man, men det ska vara naturliga och funktionella muskler! En kropp formad av idrott, fysiskt arbete och naturlig träning. Inte av steroider, proteinpulver och skrotlyftande. Det är varken hälsosamt eller attraktivt.

        Word! Finns en pt på vårt gym (som vi inte besöker nu) som själv medger att han knappt orkar skotta gården med sina enorma deffade muskler. Har heller aldrig deltagit på ett grupp-pass. Men perfekta muskler har han.

          Haha inte ens varit på ett grupp-pass. Vad konstigt med tanke på hur mkt effektivare man kan göra ett pass. Skulle aldrig sätta min fot på ett grupp-pass och har noll problem att hänga med kondition- eller styrkemässigt.

          Säger inte att det är dåligt i sig, det är toppen om man inte är intresserad och tycker det är kul men det är inte den effektivaste träningen sett till varken kondition eller styrka.

        Där håller jag med. 🙂

      Tror inte dom killarna myser, alls….

    Är jag den enda som inte gillar muskler på killar? Asså jätte vältränade killar? Fattar inte de här med sex pac , i skolan dreglade alla tjej kompisar på killar med sex pack , kollade bilder o tyckte dom var så heta , jag kände bara eh nej? eller jag dras ju mest till ansikte utseendesmässigt så kanske darför ?

      Tänkte just skriva detsamma, hatar det så jävla osexigt. Tror det beror på att jag inte gillar utseendefixerade människor.

        Fåfänga människor är överlag osexigt.

        Du låter inte alls utseendefixerad nä ?

        Det ser så hårt ut. Något hos mej backar när det är för mycket.

      Nej du är inte den enda. Tycker det är så fult! Har aldrig förstått varför folk dregglar över dessa kroppar.

      Tänker exakt samma! Blir sååå avtänd av dessa bilder. Förstår verkligen inte grejen.

      +1

      Är med dig – Men tror också det handlar mer om att jag tycker att typ attityden och utrstålningen (fåfängan, som någon sa här ovanför) är avtändande. I övrigt är jag väldigt obrydd hur min partners kropp ser ut, tycker att en kropp blir sexig om jag är tänd på personen.

      Det handlar inte bara om utseende. För vissa ja men många vill bli starka.

      Är inget dumt ideal med styrka. Jag är snart 40 och ju äldre man blir desto viktigare med styrka och kondition.

      Jag dras till underarmar och händer… och så gillar jag hårigt bröst!

      Jamen jag håller med så himla mkt. Så fult och ser så jäkla löjligt ut att stå och spänna sig sådär. Tycker det är lika osexigt och har lika svårt att förstå mig på det som den kvinnliga influencerstilen med uppumpade läppar, svullna kinder, 1 kg smink etc etc. Men antar att dessa gillar varandra så all good!

        Hahah, det sista, så sant.

      Haha håller med. Ett av mitt livs sämsta ligg var med en sån kille. Han tittade på sina magrutor och pussade sina bieceps under akten.

        :((((

        Låg du med Patrick Bateman?

        Jag beklagar. När ett ligg bara är rent slöseri med tid.

      Jag fastnar för humor, tänker inte ens på kroppar ♥️ Är du rolig är du min favorit ♥️

      Verkar vara många som håller med dig 🙂 Jag med. Så osexigt att se ut sådär. Och när tjejer och killar tävlar i sån där fintens, jösses så fult. Jag har heller aldrig fallit för sådär vältränade killar, oftast sitter deras hjärnceller i musklerna och de brukar vara riktigt blåsta.

        *fitness menade jag såklart.
        Tror iallafall det är det när de är bara är muskler på kroppen och de ser så sjuka ut? Ryser av att se såna bilder vare sig det är killar eller tjejer. Sen står de och spänner sig på en scen i tävlingen.

      Jag kan tycka att det där är ruggigt snyggt. Tränar mycket själv, kanske därför. Men charmen sitter ju inte i musklerna utan innanför pannbenet. Det kan se hur bra ut som helst, men går hissen inte ända upp så slocknar lampan helt kan jag säga. Och så är det ofta. Gäller i och för sig män utan muskler också.

        Ska också säga att min preferens är riktiga män som för all del kan ha lite mage. Killarna där ovanför är lite för feminina för min smak, men det är ju just bara en smakfråga.

    Lagom är bäst.
    Det där är INTE snyggt.
    Tycker jag

      Snyggt eller ej är irrelevant. Däremot är det löjligt med spännisar…

    Fast han har rätt i att det inte är hälsosamt att vara överviktig. Sen kan man vara hur kroppspositiv man vill. Faktum är ändå att övervikt är ohälsosamt sen kan absolut smala vara mer ohälsosamma men en stor samling fet runt ex buken.

      Varför är det ingen som lyfter undervikt? Typ ”är du underviktig är du inte hälsosam” och anstränger sig för att nå ut med sitt budskap osv

        Gissar att det är pga övervikt är en epidemi, medan ohälsosamt underviktiga inte är lika vanligt?

          Inte så vanligt nej.

          ”According to eating disorders statistics estimated by the National Eating Disorder Association, in the USA up to 30 million people suffer from an eating disorder such as anorexia nervosa, bulimia nervosa or binge eating disorder. Worldwide the figure is more like 70 million sufferers!”

            anorexia är bara en liten procent av de 70 miljoner+ som har en ätstörning dock. De allra flesta som har en ätstörning är inte underviktiga, så ditt svar var inte riktigt relevant där

            ”Less than 6% of people with eating disorders are medically diagnosed as “underweight.”

              Hur tror du man får ätstörningar? Kan sånt som Tobbe skriver hjälpa till i kampen mot ätstörningar eller leder det endast till ångest och självhat tror du?

                Exakt! Men vad gör lite ångest och självhat så länge man är smal!?

            Jag skrev dessutom inte att det inte var vanligt, jag skrev att det var mindre vanligt än övervikt.
            Enligt WHO: ” In 2016, more than 1.9 billion adults aged 18 years and older were overweight. Of these over 650 million adults were obese.”
            En rejäl skillnad i antal.

      Utan att definiera ”övervikt” är det där en sanning med modifikation.

      Men alltså den kroppspositiva rörelsen handlar inte om att folk låtsas att övervikt är hälsosamt utan om att en kropp ska FÅ EXISTERA ifred oavsett om den är hälsosam eller inte. Oavsett om den är vacker eller fungerar som ”den ska”. Det finns liksom ingen risk att folk börjar tvångsäta sig feta för att de blilr så inspirerade, smalhetsnormen är alldeles för stark. Det enda som händer är att tjocka människor kanske kanske kan få en ärlig chans att inte behöva självhata för att de är tjocka.

      Och så ska folk ba ”NEJ DU ÄR FET. Bli smal eller hata dig själv”. Fattar ärligt inte hur folk kan ha negativa åsikter om kroppspositivism.

        Precis, lustigt när denna paradise hotel-människa ser sig som smart för att han minsann vet att fetma är ohälsosamt. Liksom, ja ingen har påstått annat?

        Exakt!! Och alla tjocka vet att det är ohälsosamt, de vet allt om bantning, osv. Det är liksom inte där problemet sitter. Inte som att någon tjock tänker ”va?? Är det ohälsosamt? Är det bara att äta mindre och röra sig mer?? Varför har ingen sagt det innan?”

        Och nej, ingen kommer att bli tjock för att Stina Wollter och kajjan är kroppsaktivister. Tro mig. Däremot kanske det gör att någon tjock har lite lättare att hantera sitt självhat eller lite lättare kan säga ifrån när någon fäller en dum kommentar. Eller att någon förälder tänker till kring hur de pratar kropp och hälsa med sitt barn.

        Och är man på riktigt mån om någons hälsa så är man också mån om den psykiska hälsan, den sociala hälsan osv. Men fokuserar man enbart på vad människan väger så är man inte mån om hälsan. Själv fick jag sååå många uppmuntrande ord när jag gick ner från övervikt till smal, men att det berodde på en depression som grundade sig i ett destruktivt förhållande visste inte många om. Hälsosamt jo visst.

        Min poäng är att bara påpeka att någon är tjock och ohälsosamt gör absolut ingenting för dens hälsa. Och mest troligt gör det bara hälsan ännu sämre då det kan spä på kroppsångest. Och vad är alternativet? Att tjocka gömmer sig från offentliga platser tills de har blivit smala?

        Nu är jag klar med min rant och ska gå och dunka huvudet i en vägg. Det är mer konstruktivt än att prata kroppsaktivism med de som föraktar tjocka.

          Och den som tänker kommentera att övervikt ju ÄR ohälsosamt kan läsa min kommentar igen och se om polletten trillar ner.

          Fast flera kroppsaktivister säger att det inte behöver vara ohälsosamt att vara tjock? LD och Stina menar på att de är hälsosammare nu än när de var smala och att deras värden är typ perfekta.

            Jag har också alla värden på topp trots att jag är överviktig (jo det är sant). Att man har högre risk för att drabbas av vissa sjukdomar betyder inte att ens värden är dåliga just nu. Jag är betydligt mer hälsosam än min smala syster som på riktigt äter skräpmat varje dag och äter en påse godis flera gånger i veckan. Jag har även mycket bätte kondition då jag går och cyklar överallt jag ska medan hon tar bil överallt.

            Man kan faktiskt må bra och ha bra värden trots övervikt och risk för följdsjukdomar.

            Igen, hälsa innebär mer än vikt. Deras övriga hälsa är förmodligen bättre trots att de väger för mycket. Psykisk hälsa, social hälsa, övrig fysisk hälsa utöver vikten osv. Vikt är en faktor av flera när det kommer till hälsa.

            Därför blir det sådant hyckleri att låtsas bry sig om hälsan när man enbart bryr sig om en enda faktor.

        Och hur tjock man än är så ska man inte behöva gömma sig från sociala medier eller allmänna platser.

      Heller inte bra affär kroppen att ha typ 3% fett, läs på!

      Är det hälsosamt att bli smal genom tex ätstörning, ångest och självhat? Är det per automatik hälsosamt så länge man är smal?

        Man har i alla fall inte ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar och det är faktiskt OhÄlSoSaMt!!!!!!

          Om du till exempel äter rött kött så har du det oavsett om du är smal.

          Nä men hjärtat funkar ej bra om man svälter sig. Jag fick ej bada i Sverige på sommaren för att mitt hjärta kunde få en chock av det kalla vattnet och strejka.

          Det där stämmer inte heller till fullo, eftersom dessa åkommor dessvärre är ärftliga ?

      Att superdeffa = inte direkt hälsosamt det heller.

      Är han hälsosam tror du?

      Det är sant. Problemet är bara att om blivit fet så är det inte så enkelt att bara gå ner i vikt och lyckas behålla vikten.
      Det är så komplext och de som inte förstår är inte de mest intelligenta utan tröga och fördomsfulla.

        Och ofta ligger det orsaker bakom övervikten som dessa hälsovurmare inte verkar bry sig om.

        Om man tex äter för att döva känslor så hjälper det föga att någon påpekar att man är tjock och ohälsosam och inte borde äta.

        Lite som att påpeka åt en alkoholist att det är ohälsosamt att dricka och att deras kropp skulle må bättre om de var nyktra. Som om en alkoholist inte också är medveten om det.

      Jag är en överviktig 36-åring.

      Är också sjukt vältränad. Har kondition som elit-tränade 24-åringar (i snitt).

      Så……

      Fitness. DET är inte hälsosamma kroppar. Fy fan vad de är trasiga.

    Synd att han glömt träna hjärnan ?

    Tänker bara på grillade kycklingar från mataffären när jag ser dem

    Så mycket för att ha en mer positiv ton på bloggen och att inte acceptera eller uppmuntra anmärkningar på folks utseende…

      Men exakt… Det där med självinsikt har aldrig varit Camillas starka sida.

      Så för att man försöker ha en mer positiv ton så ska man sluta med att lyfta problematiska saker eftersom man då är negativ?

        Det enda problematiska här är den otroligt hånfulla och nedlåtande tonen i det här inlägget. Att killar (som tjejer) spänner sig på Instagram är inte ett problem.

          Först lyfter Camilla något problematiskt för att sedan övergå till något mer lättsamt.

          ” Alla håller inte andan hela tiden, men jag tycker mig ändå se en röd tråd…
          Sprättbenet har fått en manlig motsvarighet. ”

          Kan ni inte slappna av lite och se humorn i hur hårt folk posear för att visa upp sig på Insta? Fattar inte hur man orkar klaga och ta allt så seriöst hela tiden. Chilla för fan.

            Folk verkar ha väldigt svårt att chilla nuförtiden i landet Lättkränkt.

          Om du läser det som nedlåtande och hånfull, det får stå för dig.
          Jag läser det med glimten i ögat och roande.
          För övrigt är det inte snyggt med för stora muskler.

            Okej men då antar jag att det är helt okej att såga tjejers utseende på exakt samma sätt? För inte skulle du eller Camilla hålla på med dubbla måttstockar? ”det är inte snyggt med för stora bröst” möts ju av ramaskri annars.

              Om det är en kommentar du inte tycker är ok så kan du anmäla den till Camilla. För hon har inte sågat någons utseende i hennes inlägg.

                Nej hon har inte sågat någon men hon inbjuder till att kommentera folk kroppar. Kan du verkligen se henne göra det här inlägget med kvinnors kroppar?

                  Camilla ifrågasatte den löjliga poseringen, likt sprättbenet. Det är kommentarsfältet som härjat iväg med kommentarer om vad som är snyggt eller ej. Gissar för övrigt att det för de flesta känns rätt skönt att få ta tillfället i akt och håna löjliga män en smula för deras fåfänga liksom de hållit på I TYP ALLTID.

              Det var inte det du anmärkte på i ditt förra inlägg. Då var det tonen i inlägget, som jag tror de flesta uppfattar med glimten i ögat. Dessutom uppfattar jag inte att C vill diskutera killarnas utseende utan huruvida de försöker leva upp till ideal på samma sätt som vi kvinnor gör. Samt om det finns ett manér när det gäller att visa upp sig.

        Utöver den första snubbens blaj (som garanterat får mer uppmärksamhet här än på sin egen lilla Instagram), vad i deras inlägg är problematiskt? Det är vältränade killar som posar. So what?

          Det är väl ingen som har sagt att något av det andra är problematiskt? Inlägget är vinklat som ”underhållande trendspaning” (som sprättbenet), och det som har diskuterats är ju första killens snack precis som du själv nämner. Nu tror jag att du letar efter någon du kan kalla för snöflinga 🙂

    Mycket dopingpreparat i den där branchen.
    Kanske är nyttigare att vara lite knubbig ändå.

    Har ingen av dom hört talas om lagom?

      Dom kanske inte vill vara lagom?

    Såg precis en kille på TikTok som satte sig på en stol , filmade underifrån sen mot skrevet och tog sig där och sen mot magen och ansiktet och sen blinkade med ena ögat och slickade sig runt läpparna , ville bara ? är det ens attraktivt ?

      men ewww haha fan vad pinsamt!

    1. Jag får panik på andningen? Han den första, nåt inlägg in flåsade han så hela instagram vibrerade ?
    2. Nejtack.
    3. Får fan ont i äggstockarna av att se magen så indragen. Men så har jag endometrios så det är väl det ?

    Vältränade killar i all ära, men en kille som bygger sin kropp på gymmet – nej tack. Föredrar han som fått en snygg kropp av att ha spelat fotboll i hela sitt liv. Visst att gymträning förekommer för herrlagen och att många gymmar på fritiden utöver fotbollen, men så länge de inte är där för att bli biffar är jag nöjd.?

      Ja, den som arbetat sig till en snygg kropp. Inte på gym. Det är mumma att se.

    Tänk så många det är som lägger all energi på överkroppen, för att få stora bulliga muskler.
    Sen har de spagettiben. Så jäkla roande att se.

      ?

      ?????

    Ew.

    Har svårt att bli attraherad av mentala kalhyggen. ?

    Och vad menade BU med ”charm my snake” på kallingresåret? Ännu ett berömt uttryck från frisörpoeten?Man gör absolut vad man vill med sin kropp,men dessa exemplar gör inte att jag går oftare på gymmet,skulle känna mig lite lost om jag stod bredvid en sådan som låter som stora stygga vargen .

      Sorry BO skulle det ju vara.Fö patetiskt att en medelålders man visar kalsongerna ?

        Märket på hans kalsonger ?

    Om vi ska vara såna, bara för att du är muskulös betyder det ej att du är hälsosam, mr spännis.

      Snarare tvärtom… kaloriunderskott, testo, artificiella tillskott, pwo…

        Ja, alla som tränar på riktigt vet ju hur viktigt det är att få i sig tillräckligt med energi. Lyssnade på en jättebra föreläsning tillsammans med barnen, som just riktade sig till barn och ungdomar som rör sig mycket. Där betonades verkligen vikten att inte ha kaloriunderskott för att orka, och att idealen när det gäller utseende/skönhet inte går att applicera på personer som tränar. Och de ska så klart inte gälla för andra heller, de är lika orealistiska för alla, pinnsmala tjejer och biffiga deffade killar som inte har kondition att syresätta sina muskler.

    Hjärntrusten

    Alltså jag tror att killar som han har missförstått vad Body positivity är för något. Det handlar inte om att ”hylla” överviktiga/underviktiga/”normal”viktiga människor utan att man accepterar sin kropp och förstår att vi alla ser olika. Usch stör mig så mycket på folk som försöker vända det en grej som de inte ens förstår för att vi vill visa upp sig.

    Vad är syftet med detta inlägget? Att diskutera mäns kroppar när vi inte får diskutera kvinnors kroppar?

      Ja men absolut du förstod verkligen inlägget 🙂 läs igen kanske?

      Så man får skoja om sprättben, men inte om manliga huff&puff-poser?

    Herregud, kan ge mig fan på att ni kvinnor som skrivit alla dessa vidriga kommentarer om killarnas utseende är samma kvinnor som skulle gått helt bananas om likadana kommentarer var skrivna till/om feta kvinnor.

      Det kanske är hybrisen som gemene kvinna stör sig på.

      Tror jag med ?

      Nej jag skiter fullständigt i om killar diskuterar tjejers kroppar.

        Tillägg: min är iofs inte den värsta kommentaren, utan den om fotbollsspelare. Men jag skiter ändå i om de skulle skriva saker om tjejers kroppar.

      Yep, det är vår tur nu, huka er alla sprätt-män.

        Patetiskt, klaga sen fan inte.

    Ätstörda. Sjuka.

    Tycker mest det är obehagligt när blodådrorna syns sådär tydligt! ? #fobi

    Nej överdriven träning och solarium och melatonan är ju hälsosamt! För Tobbe är det väldigt viktigt att vara hälsosam och även att alla andra också ska vara det ❤️

    Vissa av dessa har valdigt stora brost, nastan som kivnnobrost. Undrar om det ar en biverking av olika dopingpreparat?

      Jaha ja, tydligen ar kvinnobrost en mojlig biverkan av anabola steroider…
      (https://www.mimersbrunn.se/article?id=718 )

        fniss, tänker på Bitch tit Bob, från Fight club

    Vad är skillnaden mellan hunkar och spännisar?

    Var ju ett inlägg om hunkar för några månader sedan (som dock inte visar bilderna)
    https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/10/03/hunkar-hunkar-hunkar/

    Nej tack. Vill inte ha en man som har gym och sina muskler som största intresse. Och har ett skafferi fyllt med piller och pulver.

    Sååå oattraktiva kroppar???

    And there goes my erection…..

    Kan vi tala om Bobbys kommentarer hos samtliga c-kändisar?? Nu senast när Åsa Ingrosso la upp en bild på ett par klackskor (som för övrigt var väldigt… flickiga, inte porriga alls), och Bobby kommenterade (och jag citerar) ”Dessa är typ såna skor som både är sommar snygga och oskyldiga men också sexiga ??? skor och endast klädd i sexiga underkläder ? sen sägs repliken STFU and Fck me hard ??? typ nåt sånt haha du fattar vad jag menar”.
    Alltså behöver man verkligen skriva ut allt vad man tänker? Oavsett hur väl de känner varandra och vilken jargong de har så låter han precis som en gränslös boomer som hittat in på nån stackars tjejs insta.

      Såg nu att det redan fanns ett inlägg om det! Sorry!?

    Smaken är som baken, jag förededrar ”dad bods” medans min kompis tycker bilder som dessa är helläckert.

    Övervikt är självklart inte hälsosamt, det är inte undervikt heller och något som absolut inte är hälsosamt är ”kosttillskotten” som oftast hjälpt till att forma kropparna som i nämnda inlägg.

    Kan vi inte alla bara slappna och och släppa den här jävla utseendefixeringen!

    Killar som ser ut så där spenderar all ledig tid på gymmet. Måste vara otroligt booring att vara tillsammans eller dejta en sådan kille. ?

      Haha ja och sen brukar de där killarna vara så utseendefixerade så man lär ju tröttna på hans iq-befriade prat efter en kvart.
      Må vara fördomsfull men de jag känt som varit sådär tränade har varit sjukt blåsta ?

    Från en kvinnas perspektiv, var man för sig osv. Förstår att män lägger ut dessa bilder för att visa upp en specifik fysik, samt önskningar om dreglande tjejer i deras DM’s. Jag förstår grejen, vi har lärt oss att muskler är ”snyggt”.
    Men, det är bara muskler? Vad kan ni göra med dom där musklerna förutom bänkpress på gymmet? Kan ni hugga ved, kan ni renovera hemma, kan ni ta hand om barn, kan ni laga en god middag? Massage?
    Det sexigaste jag vet är när mannen använder kroppen i vardagen, i sitt yrke eller har en hobby som kräver kroppsarbete. Att skaffa muskler på gym blir som en teaterföreställning, jag vill ha the real deal. Älskar när mannen är ruffig, och mån om sitt utseende till en viss gräns, absolut inte den narcissistiska typen som pumpar framför spegeln, eller beroende av droger för att få till en viss kroppsform.

    Kroppsformen är för mig sekundär, det viktigaste är vad man gör med kroppen.

    Att lägga ut bilder på sina magrutor på instagram är i mina ögon oattraktivt.
    Och då kan jag säga samma sak till tjejer som lägger upp rövbilder, men också grattis om du har en snygg röv och trivs med din rumpa!

    Jag lägger aldrig upp bilder på instagram, men är ändå nöjd över min röv, det går! ?

      I mina ögon är dessa muskler inte snyggt går verkligen till överdrift.

      Glömmer aldrig när Marcus Schenkenberg, sexiest man alive osv osv, var med i Fångarna på fortet och skulle dra upp de där kanonkulorna ur vattnet till fönstret. Han spände sina pumpiga blanka gymtesto-muskler och det såg såååååå snyggt ut i exakt 25% av sträckan, sen DOG hans muskler för de var bara luft.

        Ja det kommer jag också ihåg ?

    Hur kommer det sig att det är okej att sitta och vräka ur sig saker hur som helst bara för att det är män? Det hade blivit livat i luckan vill jag lova (med all rätt!) om killar suttit och klankat ner på kvinnors kroppar på samma sätt.

    Låt folk se ut hur dom vill. Man behöver inte lufta allt man tycker och tänker.

      Jag tycker i.o.f.s. att det är ganska befriande att så många uttrycker ett ogillande mot det här ytliga. Muskler i sig är alltså inte attraktivt. Det krävs liiite mer än så.

        Men flera kommentarer här handlar ju inte om ett ogillande mot det ytliga i sig. Kommentarer som ”ätstört”, ”euw” och ”ätstört” är ju bara nedlåtande. Jag förstår inte varför det är okej att ta sig rätten att kommentera mäns kroppar nedlåtande, när det är absolut oacceptabelt att göra detsamma med kvinnors kroppar.

          Ja det har du förstås rätt i!

          För att det är vår tur nu och dessa snubbar hade aldrig reflekterat själva innan de dömde tjejer så fuck em.

      Jag håller med om att vi skjuter lite utanför målet här. Vi borde konstatera att killar också försöker leva upp till ideal, förmodligen av samma anledningar som kvinnor. För att bli omtyckta av andra. Det är så klart lika ytligt och onödigt som när kvinnor gör det. Undrar om det är lika vanligt?

    De vart ett jävla drev när den där youtubern kommenterade tjejer och deras bilder. Detta är samma drag camilla. Börja rannsaka dig själv.

      Han sexualiserade och ”slut shameade” unga, helt okända tjejer och det är alltså samma sak som att skoja om offentliga mäns poserande i gymspeglar?

        Att göra andra till åtlöje ja!

    OT, men har det skurit sig mellan Maggan Graf och hennes son Lance? Hon följer honom inte längre på instagram samt att hon hyllar sin andra son, för att han stöttat henne genom det senaste året…

    En fråga! Kan man vara i en sån form utan att använda d….g? Jag frågar för en kompis räkning…..

      Ja?

    Intressanta kommentarer. Tänk om Camilla gjort ett inlägg med alla kroppsaktivister och massa män kommenterade – ”fy vad äckligt. Kan inte förstå att någon tycker detta är fint. Hur kan man tända på det här. Ursäkta men jag kräks”

      Välkommen till valfri mans värld/insta/hjärna. Varsågod för dem att leva som kvinnor behövt leva i alla tider, bedömda och rannsakade. Tillbaka-kaka är det enda som funkar, är done med att vända andra kinden till.

      Den lilla, lilla, lilla skillnaden är väl att tjocka tjejer inte är ett ideal medan vältränade killar är det. Lite samma som att man kan jämföra att det är värre att skrika ut glåpord angående det som inte anses norm vad gäller tex hudfärg och annat medan det blir mindre allvarligt om man skriker ut något som är norm/ideal. Typ ”jäkla normalviktiga ljusa rika jävla friska jävel” . Det är alltid värre att klaga på sånt som inte anses norm eller ideal eftersom de redan är utsatta.

        Tack. Äpplen och päron.

    ….klaga på att övervikt är ohälsosamt när man själv har bitch tits. Anabolaanvändning är ju känt för att vara så himla bra för kroppen.

    Men vilka äckel.

      Verkligen. Det här kommentarsfältet är vidrigt.

        Nej men männen på bilderna.

        Då får väl killarna polisanmäla alla här. 🙂

        Kan du skriva något konstruktivt istället, som vad kommentarsfältet borde handla om?

    Vad var det nu Magnus Uggla sjöng för massa år sedan.
    IQ kan räkna upp till hundra IQ kan ABC.

    För mycket av allt, nej tack.

    Tycker det är roligt att se att de har en hobby som de gillar 🙂

    LOOOOOOOOOOOOOL

    Finns det kvinnor som gillar det här?
    Känns som en väldigt gay thing… Att den här typen av grej och ”estetik”? tilltalar dem mer… Det får dem typ också att tänka på gymet, lol, deras favorit hook up plats..

    Se, där var ju Bobbys bild också?

    Vad är detta för babianer? Kan inte tänka mig något osexigare.

    Jag undrar vad det är som gör att de inte tycker det är pinsamt att lägga ut sådana bilder. Jag tycker det är aspinsamt. Hade min man gjort det som också är byggare ( dock utan anabola) hade jag inte krupit fram bakom skämskudden förrän han hade vuxit upp och kammat sig.

      Ja, detta är ett lustigt fenomen gällande både killar och tjejer i dagens selfiekultur. Oerhört märkligt hur folk ens kommer på tanken att ha stora, offentliga plattformar där de bara lägger upp närbilder på sig själva, tex ”rövbilder”, ”spännbilder” och annat, och hur kan ens en massa okända människor vara intresserade av att titta på dessa? Det är så konstigt!

    Jag kan nog härmed konstatera att jag blivit assexuell efter det här inlägget. Aldrig önskat så mycket i mitt liv att jag hade en annan läggning än hetero.

    Är det bra jag som inte tycker att sådana kroppar är sexiga överhuvudtaget? Liksom ge mig en vanlig hederlig kille som absolut inte ska vara vältränad utan lite fett på kroppen så kramarna är mjuka och goa och som man kan äta pizza och godis med någon gång ibland utan dåligt samvete… liksom skulle jag vara ihop med någon som ser ut sådär skulle t.o.m jag själv ha ständig kroppsångest ?

    Det roligast är att 90 % av alla som kommenterar ”Snyggt!” ”Fett” ”Bra jobbat!” osv osv på deras bilder kommer från killar. ?‍♀️

    Bobby ser verkligen ut som att han ska svimma när som helst. Han har samma ansiktsuttryck som när jag byter soppåse i blöjsoptunnan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.