Återigen påstås Isabella Löwengrip ha 1.5 miljoner följare världen över

I början av året satt Isabella Löwengrip i Nyhetsmorgons soffa och flockade om hur hon ”räknat fel” och inte ”förstått att man inte ska slå ihop alla sina siffror”, trots att hon arbetat med sociala medier så länge de funnits.
Linda Hörnfeldt förklarar så bra i den här videon varför det är så vidrigt av Isabella att inte bara ljuga och inte erkänna att hon ljög, utan hon bara, helt skamlöst, fortsätter ljuga.
Hela tiden nya lögner…

Så här presenteras nämligen Isabella Löwengrip av Alexander Pärleros Frmgångsakademin i ett inlägg som kom upp  bara häromdagen. 
Nu har hon tydligen 1.5 miljoner följare världen över igen, så jag antar att den där felräkningen mest bara var ett spel för galleriet då det var direktsänd tv och ingenstans att ta vägen?

Alltså, detta är så pinsamt men säger en hel del om hur seriösa den här Framgångsakademin vill framstå som.
Influencer-Sveriges största bluff blev avslöjad med brallorna nere och hela jäkla armen i syltburken och de vill likväl, både förknippas med henne, men också upplåta sin plattform till henne att sprida sina lögner på?
Jag vet inte vad som är mest pinsamt faktiskt…
Isabellas fortsatta lögner, eller Alexander Pärleros och Framgångsakademins ”fan-girlande” av henne?
Hugget som stucket skulle jag säga..hugget som stucket…

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pärleros verkar avguda Isabella, inte förvånad

      Han är konstig.

        Får Så konstiga vibbar av bäääleros. Har en kollega som är såå impad av honom (manlig) som varit på någon föreläsning med honom och lyssnar på hans framgångspodd. Men jag känner bara att det är bluff och knasigt och ickegenuint det pärleros sysslar med. Men har han i sin tur Bella som förebild så är det väl så cirkeln sluts

      Kaka söker maka , eller dum söker dummare?

      [Borttagen kommentar]

      Han är en av de skummaste människorna jag träffat. Jag har flera olika tjejkompisar som dejtat honom och alla tjejerna är galet lika varandra (mina tjejkompisar känner inte varandra utan jag är ”separat” vän med alla). Ida har exakt samma typ av utseende också.

      Han är ju precis samma typ av luftslott som hon.

    Det är fan ingen utanför Sverige som ens vet vem hon är, och här börjar hon bli bortglömd. Det kommer alltid nya influencers på nya plattformar. Yngre och ”hetare” (menar inte utseendemässigt nu) plus att det nog kommet bli mättat snart, de är för många och alla ”tävlar” om samma följare.
    Ankdamm…

      Var inne på hennes blogg efter väldigt lång tid. Så tråkiga inlägg och det är ju inte ens tjafs i kommentarerna längre. Och inte var det många kommentarer heller.

      Hon föll verkligen på sitt eget grepp, utan provokationer och lögner fanns inget kvar..
      Hon skulle fortsatt med Löwengripskrämerna version ett, det var nog hennes bästa tid och nåt som ändå andades framgång.

        Jo det tror jag också, att det hade varit något att fortsätta med. När produkterna hette lcc. Å andra sidan har hon väl fått ganska bra betalt när hon sålde så det kanske inte heller var så dumt.

        Tänker att det är svårt att hela tiden överträffa sig själv i dokusåpan om sig själv. Alla serier spårar ur, innan typ nedläggning. Och så är hon som du säger inte särskilt ung och banbrytande mer.

        Kommentarsfältet modereras betydligt hårdare nu. Men i gårdagens inlägg är det en del tjafs om hennes pandemibeteende.

      Men ge dig ? hon är inte aktuell längre. Det är bara fakta. Skrivs om massa personer i den här bloggen som inte är aktuella/speciellt kända ??‍♀️

      [Borttagen kommentar]

    vem är förvånad? ?

    Varav hur många i Umeå, Stollis?

      Fyra.

      En miljon i Umeå och 500 000 utspritt i världen. Fascinerande!

        Ha, ha!

    Det kan ju vara Framgångsakademin som skrivit texten och som minns och tror på gamla siffror. Men då borde ju iofs Isabella reagera och be dem ändra i texten.

      Isabella kanske också bara minns dom gamla siffrorna ?

      Och då har de gjort ett extremt dåligt jobb. Om de inte har koll på sina egna föreläsare , vad har de då koll på. Plus att Isabella borde ha sett texten och bett dem ändra den.

    X är intresserad av att veta varför du tror hon snart är bortglömd här i Sverige?

      För hon är typ redan det? Hon är inte direkt aktuell längre. Hon hade sin storhetstid för några år sedan och blir mindre och mindre relevant för varje år nu

        Hon verkar inte bortglömd. Hon är ju aktuell med bok och med podd och blogg. Hon har gästat diverse tv-program nyligen också. Ingen har sin storhetstid för alltid.

          Podden har väl typ 2000 följare ? ? Och en bok kan vem som helst skriva.

      Säg NÅGON som bryr sig om henne?
      Hon är snart inte relevant längre. Vad har hon att komma med? Vem bryr sig om hennes liv? Inget av hennes företag har fungerat, alla vet hur hon ljuger och trovärdigheten finns inte kvar.
      Som influencer är hon körd. Som företagare är hon körd. Hon blir väl som Anna Book tillslut, alla vet vem hon är men ingen bryr sig om henne på riktigt.

      Menar alltså bortglömd som företagare/influencer, namnet kommer ju alla komma ihåg men det kommer ju vara ”jaha hon den där som ljög”.

      Nya generationer växer upp nu och de följer de nya och yngre, som Bianca Ingrosso. Influencers kommer ALLTID växa iftån sitt yrke tillslut, i alla fall de allra flesta.

      De blir för många, numera finns ju tillomed utbildningar hur man blir en ”youtuber”.

        Nä det är bara här på bloggbevakning man har den bilden av henne. De flesta som nämner henne utanför denna ankdamm är inte så negativt inställda till henne. Jag varken ogillar eller gillar henne så ni behöver inte gå upp i taket nu.

          Det väl trots allt ÄNNU värre för IL, att folk känner ”blaha” liksom kring henne, varken röra eller uppröra – då har hon sjunkit ända ner till botten (enligt henne själv alltså)

          Jag hör aldrig någon som nämner henne öht.

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

            För dig då.

        Hon är ju känd, tror de flesta i min ålder alltså runt 30 vet vem hon är, och även många äldre, säkert en del yngre. Många har följt henne eller iallafall hört talas om henne och förmodligen höjt på ögonbrynen när hon suttit i morgonsoffan och berättat sina fascinerande historier. Ett intresse väcks och man håller liksom lite koll. Däremot tror jag det är väldigt få som är på riktigt engagerade i henne fortfarande. Tidigare läste jag tex bloggen minst en gång varje dag och kommenterade ibland. Erkänner att jag kollar in bloggen ibland men inte alls som förr.

        Tror inte att folk pratar om Bella med sina vänner direkt. Tror inte heller speciellt många är sugna på att köpa boken men det återstår att se. Hon är ju inte aktuell med något unikt alls just nu, visserligen tror jag aldrig att hon kommer försvinna helt från rampljuset då hon verkar vilja hålla sig kvar, men det ska nog mycket till för att hon ska kännas riktigt aktuell. Och även om man är aktuell som influenser/entreprenör så är det ju också en helt annan grej att verkligen inspirera och engagera. Frågan är om hon kört slut på allt hon har, det har gått loppet om flera gånger med olika framtoning, de som följde henne tidigare har gått vidare med sina liv och är inte längre den där typen av följare som följer alla kanaler flitigt, engagerar sig och framförallt köper produkter.

          Eller hur. Tillhör hennes målgrupp. Läste hennes blogg som yngre men har inte ens varit inne på över ett år. Finns liksom inget för mig att hämta där. Trots karriärsdriven småbarnsförälder. Finns andra betydligt mer intressanta medier för det. Kommer ju alltid veta vem hon är men har inget intresse alls för henne som person. Hon kommer nog vara en avdankad c-kändis.

    Älskar Linda. Har träffat henne en gång på ett bloggevent för många år sedan och hon är så himla fin. Önskar verkligen att hon fick betydligt mer uppmärksamhet än vad hon fått. Hon är verkligen värd det med tanke på allt hon gjort för influencer branschen.

    Oj, 1.5 mille och endast 15 tusen lyssningar på hennes podd. Riktigt dåliga siffror?

    [Borttagen kommentar]

    Jag kommer radera alla dina kommentarer så fort jag ser dem, så lägg din energi någon annanstans.
    Du är inte välkommen här, oavsett hur många nya ip-nummer du skaffar dig. // Camilla

      Det är lögn.

        [Borttagen kommentar]

      Men ska du börja nu igen.

        Åh, måste vara il största stalker tänker jag!

      Vem?

        Stollis

        Stollis = Bella

    Herregud släpp det och släpp henne ?

      Det kommer aldrig hända. Tyvärr.

    Isabella är en obotlig mytoman. Hon är lite av lyteskomik i dom flesta kretsar, den enda som inte riktigt förstår det är Bella själv….

      Och hennes Love-Actually-Billy-Mack-kopia som vandrar runt i hennes villa.

        Jag har faktiskt börjat gilla Billy Mack kopian lite. Tycker han verkar ha schysst distans till flickvännens influensande.

          Han växer faktiskt, trot eller ej! ?

    Det är middagstid ; )

      Nej för fan! Bara nån post längre ner…

    När Bellsan va ”arbetslös” gick det bra att vara ärlig ( eller ärlig och ärlig ) men ge skenet av det.

    Så fort hon fått bollen i rullning och jobben tar fart så gör även lögnerna det.

    Det var väl Pärleros som påstod att hans podd haft över 40 miljoner lyssningar så jag antar att han gillar Bella för de är lika bra på att räkna…

      Han lanserade ju hela sin podd som ”nordens största affärspodd” eller liknande eftersom det var den enda som fanns i den genren enligt honom. Fake it til you make it..

    Skumt att ponnybarnet fortfarande hävdar lika ägande till bolaget. I registret står killen som 100% ägare.

      När jag tittar så står båda som ägare?

        På merinfo med Bolagsverket
        Som källa står hans namn och 100%. Hon står som styrelseledamot.

          ja båda kan ju inte stå som vd ?

            Fast ägare r inte samma som vd. Han står som ägare till 100%. Ägaren behöver inte vara vd och jag pratar om ägare och inget annat. Var ser du att hon äger?

            Att någon är VD har inget med ägareförhålladet att göra.

      Vart gör hon det?

        Instastories

      Aktieboken i hans firma är väl knappast offentlig. Vilket bolag är det?

    Borde inte Paul som levt ett helt liv före Bella dra lite i handbromsen och reagera. Eller kör han sitt eget race och tänker ”bakom mina solglasögon är ljuset alltid gult”.

    Han kanske har ett pandemifilter i brillorna och låter sig styras av Bellas idiotiska impulser.

      Enligt senaste podavsnitt så sägs det att han ber henne ta det lugnt. Isabella är glad att han är omtänksam men har en plan att januari 2022 är hon typ mäktig igen.

    Jag tycker att det är konstigt att hon inte går ut med att hon har ännu fler följare eftersom hon ändå inte kan hålla sig till sanningen. Räknar man ihop alla som följer/sett henne på
    – hennes plattformar
    – alla bloggbevaknings läsare
    – alla som teoretiskt kan ha läst en artikel om henne i en tidning (klick, prenumeranter, antal sålda lösnummer)
    – lyssnat på hennes sommarprat
    – sett på Nyhetsmorgon, Skavlan och andra program hon varit med i
    – sett henne skymta förbi i en reklam
    osv.
    Då kanske hon är uppe i 10 miljoner istället. Det borde ju ge ännu mer annonsintäkter.

      ge henne inga idéer nu! ?

      [Borttagen kommentar]

        ”Har hon ungefär 1,5 miljoner följare” Njää fast nu har hon ju inte det, vilket liksom är grejen

          Fast visst det kanske inte stämmer med följarantal jag bryr mig dessutom för litw för att ens ha nån aning om hon har 1 följare utöver cam, men att påstå här dessutom att hon inte längre är aktuell? Jag tycker det verkar som att hon är tillbaka i startgroparna igen. Hon kommer nog igen. Jag hade blivit förvånad annars

    Bella har ingenting lärt av sin självförvållade krasch utan tar upp samma spår igen. Hon tappar huvudet när hon får lite uppmärksamhet och samarbeten och tror att hon är världens smartaste business woman.
    Det är så förutsägbart. Hon skrev något om att hon minsann skulle bli lika framgångsrik som Gunilla von Platen. Det siktar hon på nu istället för ”världens mäktigaste kvinna”

    [Borttagen kommentar]

      Att du bara orkar

      Men hon IL fortsätter ljuga.

        [Borttagen kommentar]

      OM hon nu, jag citerar dig, ”lagt sig platt och sagt att det var fel att lägga ihop kanaler”, hur förklarar du att hon fortsätter att göra så? Är hon korkad menar du?

        [Borttagen kommentar]

        Allvarligt talat, tror att hon är dum på riktigt. Jag vet att egentligen får man inte säga så om någon men om man lyssnar på podden eller läser bloggen så är det bevisat.

      hon kanske mäter och räknar som Anna Book, hennes bastugrader har man ju hört talats om, finns säker influencerhangarounds tabeller också.

    Jag gillar Isabella, inspirerande kvinna.

      Eller hur! Vilken del gillar du bäst? Lögnerna, uppblåsta siffrorna…

    Tycker det är så kul att hon ska prata om framgång. Vad har hon lyckats med egentligen förutom att provocera och ljuga sig till en hyfsat välbesökt blogg? Och den ”framgångsidén” fick hon som tonåring. Starta en massa företag kan väl dom flesta lyckas med.

      [Borttagen kommentar]

        Vad är det för mening att starta företag efter företag om man kör dem alla i botten? En efter en? Borde det inte vara en hint om att man kanske ska ägna sig åt något annat?

          Hon har sålt ett antal av bolagen. Det är inte så lätt att få alla bolag att gå superbra, så inte så konstigt faktiskt att lägga ner. Inget har väl kursat iaf. Laila Bagge har väl startat ett antal bolag också som inte längre finns kvar, som exempel.

            ”Det är inte så lätt” ”Det är inte så konstigt” ”Alla kan räkna fel” osv osv osv osv. Alltid samma ursäkter och tjat kör du.

            Inte så lätt är inte samma sak som att lyckas. Bella är inte framgångsrik. Hon är en föredetting med stort bekräftelsebehov.

    Blondinbella är verkligen glömd och ute. Se bara på antalet kommentarer detta inlägg genererat.

    Tycker man anar tendensen hos Bella att hon börjar bli sitt vanliga gamla ljugjag igen.
    I samma takt som hon börjat få upp farten lite långsamt i sitt ”företagande” börjar hennes liv bli bizznizz igen med fönat hår, höga klackar och mycket ”möten” på stan. Snart börjar hennes kända skratt ljuda över Stureplan också! ?
    Det där med att ta det lugnt och bara fokusera på barnen var det väl egentligen ingen som trodde riktigt på?

    De är inte Bella som ändrat sig utan förutsättningarna. Hon är sig lik med andra ord! ?

      Tycker så synd om hennes barn.

      Vad hände med skrattet förresten?

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Varför har denna Linda utnämnt sig själv till Sociala medier och influensernas lärare? Vem är hon??

      Grundare av Influencers of Sweden, branschorganisationen för social media influencers.

    Fattar inte vad Framgångsakademin ska vara bra för … för typ 120 USD om året får man ett premiummedlemskap på Skillshare som har exakt samma upplägg (fast större utbud och 100% peer reviewed). Enda skillnaden är att Framgångsakademin ges på svenska (och är svindyrt).

    Till och med Coursera är billigare och då kan du gå högskole- och universitetsutbildningar på universitet världen över.

    Pärleros har systematiskt ljugit om antalet lyssningar på sin podd i flera år. Finns div stämningar från bolag som han lurat på annonser. Passande med en flytt utomlands.

    What a post I’ve been looking for! I’m very happy to finally read this post. 안전놀이터 Thank you very much. Can I refer to your post on my website? Your post touched me a lot and helped me a lot. If you have any questions, please visit my site and read what kind of posts I am posting. I am sure it will be interesting.
    ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.