Bra med distans?

Två bilder av Isabella Löwengrip. Den ena står det "bra med distans" på och den andra föreställer henne, tätt ihop med en läsare.
Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Bra med distans, tycker Isabella Löwengrip på Instastory, för att i nästa bild klämma ihop sig med en läsare som ville ta en bild.
Kanske borde någon upplysa henne om att distans enbart fungerar om man håller den?

Ah, glömde… hon har ju antikroppar ju…
Tänkte inte på det…

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Distans till vad?

      Distans mellan borden eller vad man ska kalla det, antar jag, ingen folkträngsel.

        Antikroppar har hon säkert inte längre. De är ju enbart några månader i kroppen.

      Fysisk distans mellan personer man normalt inte träffar.

        Aha.
        Det framgick inte..
        Kanske gjorde det i nån annan story

          Trög?

      Distans till verkligheten?

        Och nu skrev jag samma sak, såg jag … Great minds!

      Distans till verkligheten.

    Du stängde av kommentarer i föregående inlägg, kommer du göra det i detta också? Man får väl förmoda att följaren inte hade symtom eftersom hon gick på spa och ställde sig nära.

      Ah! Det är fritt fram för alla dom inte har symtom att göra vad de vill? Woohoo!

        Fast faktiskt så sa Löfven att man ska hålla sig hemma om man känner minsta symptom, han sa inget om att alla måste hålla sig hemma. Undvika trängsel, gallerior och kollektivtrafik sa han också och gärna jobba hemma i den mån det går. Inte ha fester eller stora sammankomster. Att åka i egen bil är väl okej och det är tillåtet att bo på hotell och äta på restauranger som stänger kl 20 och i sällskap på max 4 st.

          Eh? Han sa även att bara umgås med sina närmsta. Nu umgås Bellan kanske inte med denna unga tjej men tror inte Stefan menade att man ska klämma ihop sig med randoms för att ta bild heller.

            Tror Stefan menade att alla ska hålla sig hemma så han kan gå i gallerior och reparera rakapparater och shoppa till sin dam utan att själv råka ut för trängsel. Eller ja, så att han och hans regering kan röra sig fritt i samhället utan trängsel.

              Med detta förutsätter jag att DU sitter hemma.

                Och om jag gör det då? Blir du väldigt chockad av att jag faktiskt gör det? Handlar mat en gång i veckan, kl 07 när det är som minst folk på ICA Maxi i munskydd. Thats it. Och hästfoder på granngården. Inget annat. Att gå in i en jävla galleria för att handla julklappar – fullständigt otänkbart. Men smittan sprids vidare tack vare nötter som dig.

                  Är så trött på att folk ska redogöra för hur duktiga de är i jakt på beröm. Ingen. Frågade.

                    Jag uppfattar det inte som att personen tigger beröm, utan bara förklarar hur enkelt det är att göra rätt. Om du har möjlighet att handla på impopulära tider, varför inte bidra med det lilla och underlätta för andra som inte kan välja lika fritt? Vi är många som VILL dra vårt strå till stacken och tillsammans gör vi skillnad. Ge inte upp!

                      Tack! Precis! Åker strax till ICA Maxi.

                  Klart du köper hästfoder. Alla besserwissrar har häst.

                    Varför är jag en besserwisser för att jag bryr mig om den här jäkla pandemin? Jag vill att den ska ta slut innan mina gamla föräldrar hinner bli sjuka. Jag vill att den ska ta slut så att vi kan leva som vanligt igen. Men ni andra, som redan lever som vanligt, det är ni som gör att den ta mig fan aldrig tar slut.

                  Granngården har gratis hemkörning. Det tycker jag är väldigt bra , slipper jag kånka på tunga havresäckar.

                  Den här pandemin tar ju inte direkt fram folks trevliga sidor?

            Blocka stollis.se

              Jag ser hellre att man blockar alla med uppenbar mobbarpersonlighet här inne

          Mamma sa…. tänk att folk inte kan använda sitt sunda förnuft själv utan att nån sa. De som inte verkar fatta är antagligen de som inte bryr sig så mycket om att så länge folk flummar runt så kommer smittan att florera. Alla dessa antikroppsspöken som hoar runt skulle ju kunna åka iväg till en söderhavsö och stanna där tills vi andra kämpar vidare för att stoppa pandemin. Den som påstår att ekonomin kraschar om man stänger har inte förstått att den kommer likaväl att krascha om detta pågår ett par år till. Tror inte att flunseriet innehåller individer med överdrivet många vässade knivar och tyvärr ser det ut som svansen inte heller klarar av att tänka självständigt.

          Vad Stefan Löfven eller Folkhälsomyndigheten säger är en sannings med modifikation. Visst är det bra att hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma om man känner sig sjuk och så vidare men vid det här laget vet man att coronaviruset smittar även asymptomatiskt, det vill säga innan du blir sjuk. Det är heller inget konstigt och och något som många av oss läkare har påtalat är det enda rimliga med tanke på hur virus brukar uppföra sig.

          Men din kommentar är intressant ur aspekten att den förklarar varför människor fortsätter att smitta varandra i Sverige. Är man så naiv att man tror att det som sägs på de officiella presskonferenserna är hela sanningen, tja, då blir det ju som i Sverige.

          Jag föreslår att du börjar ta del av vad den medicinska forskningen har att berätta om SARS-CoV-2 och covid-19 – och inte bara sitter och lyssnar på Folkhälsomyndigheten. Har du inte förstått att de, som man brukar säga, har gjort bort sig. Rejält dessutom – så att Sverige har över 13 000 döda i pandemin. Fler än alla övriga nordiska länder tillsammans. Många, många fler….

            Intressant att du uppmanar folk att ta del av den medicinska forskningen men sen själv flyter ut med osanningar tex att Sverige har fler döda i pandemin än alla andra nordiska länder tillsammans, du har med andra ord noll koll på att länderna rapporterar dödsfallen på olika sätt och att Sverige i det närmaste inte har någon överdödlighet pga av pandemin.
            Forskning och fakta är bra, men det blir knepigt när man beskyller andra för att vara okunniga när man själv völjer ut vilken fakta/forskning man vill tro på…

        Sålänge man inte är närgången mer än 15 minuter så klarar man sig bra från smitta sägs det

          Personen skriver ”sägs det”. Detta är inte fakta. Det är gissning som inte stämmer.

          Nej det stämmer inte.

          ”Det sägs” inget sådant om mutationerna. Vi vet inte hur många mutationer vi har omkring oss just nu, och ”det sägs” att det inte finns någon som vet hur lätt de smittar.

      Vänta tills du får höra om att man kan vara sjuk och smitta utan symptom!

      Ja, det är ju märkligt egentligen hur mågon enda människa smittats om det är SÅ enkelt att undvika. ??

      Du ska alltid hålla avstånd, hur svårt är det. Man kan vara smittad utan symptom.

    Hon brukar säga att hon inte bryter mot några förbud när hon reser. Så kanske det är, man får ju bo på hotell och äta på restaurang. Men jag kan inte begripa hur man kan försvara hur stor hennes fysiska umgängeskrets är. ALLA + alla de i sin tur träffar kan inte ha antikroppar.

      Visst, det finns inget förbud och inga sanktioner mot att ”bo på hotell”.
      Men man ska avstå från icke nödvändiga resor och en sponsrad spa-weekend i Varberg verkar inte vara nödvändig även om den kan kännas välförtjänt. Dessutom ska man undvika nya kontakter och begränsa sitt umgänge till dem man normalt umgås eller bor med dvs den sk bubblan.

        Icke reklammarkerade sponsrade spa resor…

      Vi har ju i dagsläget inga förbud för personer. Men vi måste bete oss så att smittspridningen upphör och ta eget ansvar. Och det är inte att varje helg ta in på ett nytt hotell och ta selfies med PT och beundrare. Eller att gå och shoppa och ta med sig barnen vars förskola är stängd på grund av Covid. Det är sådana som hon som gör att det i förlängningen blir hårdare och hårdare restriktioner, att restauranger tvingas stänga och att vi till slut tvingas ha förbud med poliser som vaktar oss. Det är ta mig fan pinsamt.

    Har stollis ens varit här inne på senaste tiden?
    Eller är det så att du mer använder Stollis som en titel på folk som inte delar samma åsikter som dig?

      Jo det har hon. Samma person som kallar sig A eller AC i Bellas kommentarer. Lätt att känna igen.

        Men sluta. Sluta kalla folk för stollis för att de försvarar Isabella. Det är många som försvarar henne på hennes blogg och det är inte konstigt. Varför är det så jobbigt för dig? Den/dom du rukar kalla stollis är ju för övrigt kloka kommentarer och inget trams eller elakt. Sluta med stollis-tramset och mobbingen din Bella-hater.
        Den som frenetiskt försvarar Bianca blir inte kallad stollis eller något alls, varför skillnad? Ge dig nu.

          Lol. du tror att det är samma person som kallar dig för dylikt. Jag har faktiskt aldrig gett en stolliskommentar för att jag tycker det är onödigt, så många andra som gör detsamma varje gång.
          Ja det finns flera som försvarar IL, speciellt på hennes egen blogg. Men sättet att skriva är exakt likadant för en person som alltid dyker upp här och en som alltid dyker upp i hennes blogg. Ett jäkla sammanträffande måste det vara!

      Pöss tillbaka till dig.

        Styrkekram?

      Ja detta stollis-tjat som någon kör med så fort någon försvarar IL eller skriver något som kan vara till hennes fördel. Så fånigt, det är nog mest 18.05 som är en besatt stolle för det kan väl inte vara C själv för att få igång fältet, samma mening som 18.05 brukar ju skrivas under bella-inläggen, och det var väl c själv som började kalla någon för stollis. Såg ingen kallas stollis i Bianca-inlägget där någon argsint skällde o försvarade B med näbbar och klor, det verkar okej att andra försvaras, märkligt.

        Där är du ju! Orginal- stollis

        Du gick in i försvarsställning direkt. Skrattretande.

        Hahaha vilken harang av skit du kommer med 18.34

        Ja och samma nedlåtande kommentarer/frågor återkommer på Isabellas blogg fast med olika nick, så tydligt att det är en och samma person där som skriver en massa strunt och tjat för att hen ogillar IL och vill smutskasta henne och försöka typ knäcka henne. Det är helt klart en person som hänger mycket här, troligtvis den som hackar på andra här och skriver en massa ot och strunt om IL jämt.

          Och du återkommer som ett vändande brev på posten. Rapar samma trams och försvar om och om igen.

            Och svansen hänger efter och blir lika triggade varje gång

      18:50 känns ganska…

        Instämmer.

    Folk klagar på henne i varje inlägg på sin blogg. Hon varken svarar eller ger någon respons om detta. Det är meningslöst att påtala detta för henne för hon skiter fullständigt i alla rekommendationer. Hon är förmodligen en hänsynslös egoist
    som skiter i allt vad rekommendationer innebär.

      Jag förstår verkligen inte varför man som läsare fortsätter låta sig triggas av sådant där. Varför tar man inte bara och slutar läsa?
      Nu har folk klagat på Bellas sätt att hantera pandemin i över ett år. Och i över ett år har hon svarat på den. För att välja att inte svara är också ett svar i sig. Alla vet hennes ståndpunkt, alla vet att hon skiter i det folk klagar på henne om. Och ändå fortsätter man! Varför??
      Jag förstår verkligen inte.

        Tror man fortsätter för att man blir galen. Ju längre tiden går desto mer retar i alla fall jag mig på idoter som IL som skiter i alla utom sig själva. Sedan spelar det ingen roll om de är ”influencers” eller ”vanlis”. De är lika hemska allihop. Hemska egoister verkar dock vara överrepresenterade i den förstnämnda kategorin.

          Men gå ut på stan och bli galen i stället. Jag var ute och handlade godis i dag och fick be folk att inte flåsa mig i nacken hela tiden. Isabellas beteende är en fis i rymden mot random människa på stan.

        För att vi inte får stopp på Corona om folk inte följer reglerna. Bra att dom som kommenterar påminner henne om det.

          Men hon skiter ju bara mer i det ju fler som skriker.
          Varför envisas man med att försöka pracka på någon en åsikt som denne med största tydlighet inte delar?

        För att visa att det inte är okej. Det normaliseras inte. En motpol. När man slutar säga ifrån då är det verkligen kört.

    Hon reser bort varje helg typ?

      Men det gör ju Sandra Beijer och Elsa Billgren också.

        Hur menar du, blir det ok då?

          Nej. Men det blir ett hyckleri att laserfokusera på Bellsan men gullungarna slinker förbi.

            Starta du en liten blogg och laserfokusera på vem du vill ?

              Eller så kommenterar jag vidare om bloggare här på ”En blogg om bloggare och sociala medier”. ?

        Ja eller hur? Elsa ska tom till Gotland till påsk säger hon i podden. Hon ska jobba men hennes familj samt mamma och syster ska också med för att fira, har svårt att tro att de alla har jobb på Gotland just då? Hon hade ju sammanlagt mer än 8 gäster på nyår men det är inte heller något som kommenteras, dock går det ju inte fram i hennes egna kommentarer som hennes man modererar.

          Instämmer.

          Skulle det kännas som en förlust för dig att avfölja Elsa på sociala medier? Om du och många fler avföljer henne blir det faktiskt en ekonomisk förlust för henne i det långa loppet.

            Jag försöker, för du har ju helt rätt! Är väl ett slags guilty pleasure antar jag! Vill tillägga att jag inte nödvändigtvis menar att bloggbevakning tar upp detta, bara att vissa lyckas passera medan andra får massor av kommentarer, men det är kanske bara en fråga om moderering.

      Varannan eftersom hon måste ta hand om barnen varannan helg. Barnveckorna känns som något hon måste ta sig igenom…

      Varbergs kusthotell är spons. Klart hon reser bort då. Synd att hon inte bara reklammarkerar ☺️

    Om det hade kommit fram att Bella sagt nej till att ta ett kort med en följare hade det blivit tjafs om det. Och kommentarer som ”vem tror hon att hon är”, ”sjysst sätt att bemöta en följare på” osv skulle stå som spön i backen.

    Det är ju garanterat så att Bella inte varit den som initierade att det där fotot skulle tas.

      Det är också Bella som kan välja att säga nej. Och det gjorde hon inte

      Att som du släta över med att det blir tjafs- totalt grundlöst.

      Tjafs här är det som Bella efterstävar mest = uppmärksamhet.

        Ang. din punkt om uppmärksamhet: det blir också en möjlighet för Isabella att visa upp att hon är populär. Påminner om när Book repostar att någon skrivit en komplimang till henne.

      Buhu nä det tror jag inte.

      Det naturliga är ju att rygga undan och be om avstånd som
      alla vettiga gör hoppas jag. Som i kassakön t.ex i matbutiker.

        Nej, det naturliga är att kolla snett på folk som ställer sig för nära. På sin höjd harkla lite medan man bekymrat tar och smyyyyyger bort från personen som man tycker är för nära. Och så går man och brusar upp sig själv för att man träffade på en riktig jubelidiot.
        För att sedan åka hem och berätta vad man varit med om, det kanske till och med kommer upp i lunchrummet på jobbet de närmsta dagarna. Och några timmar efter att allt har hänt så kommer man på de perfekta fraserna man skulle ha sagt och det klockrena grejerna man skulle ha gjort istället för att bara smyyyyyga bort utan att säga något.

        Det är SÅ vi gör i Sverige så jag antar att du bor i ett annat, lite mer pratigt land 😉

          Det har jag gjort flera gånger, jäklar vilket surt bemötande som
          blir resultatet men det skiter jag i.

            Du menar att du sagt till flera gånger?
            Inte så konstigt att du får ett surt bemötande eftersom det inte är så vi gör här i Sverige.
            Vi säger inte åt folk, utan vi knyter nävarna i fickan, åker hem, sätter oss framför ett tangentbord och tar ut ilskan vi har på något helt annat via ett kommentarsfält

          Jag säger bara: håll avstånd ditt äckel.
          Så, klart. Kollar lite snett samtidigt.

            Jomenellerhurtjena att du säger exakt så.
            Hade du sagt det till mig hade jag tagit på mig min mc-hjälm och gett dig en dansk skalla på direkten.
            Hoppas att du inte råkar säga något sådant oproportionerligt otrevligt till någon som är lika gränslös som mig.

              Person är otrevlig och ditt svar är våld? Det låter ju fullt normalt.

      Fast en normal funtad människa förklarar väl för den som vill krypa upp i famnen att det inte är lämpligt just nu? Tror inte att så många skulle klaga på den förklaringen. Vissa skulle klappa händerna till en sån klok handling, eller?

    I livesändningen i bilen ner till Västervik för ett par helger sedan sa Isabella att hon hade varit dålig i bland annat feber när hon hade corona. Men i detta inlägg skriver hon att hon inte varit dålig? Skrev på hennes blogg och frågade kring just detta men kommentaren togs bort… ?

    https://www.isabellalowengrip.se/2020/11/24/antikroppar-check/

      Eftersom hon inte berättat att hon varit sjuk och inte hållit sig hemma under någon längre tid (behövs väl minst två veckor för att bli symtom- och smittfri) så ville hon förstås inte skriva att hon varit sjuk. Bella har ju träffat folk hela tiden och har hon varit sjuk någon gång under förra året kan hon ju ha smittat massor med andra.

        Hon bar troligtvis sjuk när hon hade radiotystnad en period.

          Då hon skyllde på näthat.

            Fast det var ju mycket sånt också i samma veva, elaka artiklar och elaka tungor. Är nog extra jobbigt om hon samtidigt var sjuk och svag, då blir man ju extra känslig liksom.

        Fast hon har ju visst hållit sig hemma under en tid, hon har inte träffat folk hela tiden, hon skrev ju i sin blogg i höstas om att hon var hemma, barnen hade varit sjuka bl a och hon var lite uttråkad av att vara hemma osv. Så jo det har hon varit, och det var efter det sen som hon tog test och uppvisade ha antikroppar.

          Det tar minst två veckor innan man kan leva som vanligt efter corona.
          Och man ska testa sig för smitta innan man kan ge sig ut bland folk igen.
          Antikroppar är ett test som man inte kan göra förrän tre-fyra veckor efter att man blivit symtomfri.

            Fast hon var nog hemma i två veckor vad det verkade som och man får gå ut när man är symtomfri och varit frisk i ett par dagar. Sedan så testade hon sig och hade antikroppar och kunde vara ute bland folk. Så.

          Så hon höll sig alltså hemma några dagar i höstas? Wow imponerande, alla borde ta lika stort ansvar och följa hennes exempel!

            Några dagar? Vem säger att hon är att imponeras av gällande just det? Varför ska det klagas på allt gällande just IL? Inget hon gör verkar någonsin kunna vara bra eller ens okej enligt somliga. Märkligt det där. Allt vänds till fel.

              Har du inte sett hur hon flängt i över ett år nu? Inte ansvarstagande nånstans.

        7 dagar

        Men herregud. Ni gnäller ju om att hon ljuger om allt – då kan hon ju ha gjort inlägg och kanske brett på sanningen? Typ lagt till att hon varit på stan eller spa eller poddat eller vad som helst. Eller helt enkelt ha inlägg på lager oavsett sjukdom/mående.

      Spännande! Verkar ju vara en del influencers som inte har en aaaaning när de var sjuka. Tex Paula. Trodde Bella också var en sådan. Men där ser man.

      Ja och allt som hon skriver om försvaras till sista stavelsen av hennes största Fan!!

      Tycker du inte det är jobbigt att hela tiden agera tolk till Bella och förklara vad hon EGENTLIGEN menar med det hon skriver och säger? Hoppas du har hög timlön + OB för det gedigna arbetet du gör.

    Ja, ja, vem bryr sig om denna föredetting. Orka.

      Läser hellre om Bella än Bianca Wahlgren ingrosso

    Bellan är verkligen fräschare utan bus och kakat smink. Rosig och ljus helt naturligt.

      Hon är en naturlig skönhet

        Jepp. Fakefransar och fixade ögonbryn och läppstift. Helt naturlig.

          Inget ansikte fullt av filler och botox iallafall 🙂

            Det har hon allt. Plus ett filter över.

      Fake lashes och filters. Så ser hon inte ut i verkligheten.

    Vad annorlunda hennes hårfärg ser ut på den bilden, hon ser mycket mer röd-/guldblond ut. Är det ljuset eller något filter eller har hon bytt hårfärg? ?

    Vad tror du?
    Jag gissar på att det krävdes av någon anledning. Gissningsvis är anledningen att människor överlag är as.

    Varför är det censur på inlägget om Bianca ?

      Censur? Du borde nog läsa på lite över vad det är.
      Kommentarsfältet stängdes pga av att folk inte kan bete sig annat än som skräp på internet

        Censur för mig att läsa alltså.

          Det är fortfarande inte censur

        Självcensur[redigera | redigera wikitext]
        Huvudartikel: Självcensur
        Det finns också självcensur, även kallad intern censur, där utgivaren av mediet själv underlåter att visa visst material. Sådan censur kan bero på restriktioner i tryckfriheten, som ofta kräver att den ansvarige utgivaren undanhåller allmänheten viss information.

        Censur med andra ord.

          nej det är det inte

        Nej det är nog du som behöver läsa på lite.

    Lägenhet på Mallorca? Misströsta inte Camilla – du kan ju alltid bygga om en van och ge dig av? 😉

    https://www.youtube.com/c/AmandaBerggrens/videos

    Du har åtminstonde inte mitt problem att du inte skulle få rum, du och Amanda kan båda sova på tvären. 😉

    Reagerade också på det direkt bra med distans sen boom selfie med ”fan” alltså de blev ju mest komiskt tyckte jag hur lite folk tänker på vad de lägger upp eller skriver i flödet.. argumentet jag har antikroppar frungerar sisådär av egen erfarenhet då jag fått Corona tre gånger och sedan över ett år går jag endast ut med min hund inte ens i butik men så råkar man väl ta i handtag på något och glömma sprita så blir man sjuk igen. Nu är jag dock långtidssjuk och tror nog aldrig jag kan jobba igen och fått gjort av med hund och bil och allt som följd (inte ekonomiskt utan att jag knappt får luft emellanåt) har även gått ner 20 kg på grund av slutar äta iprincip för allt smakar äckligt fortfarande över ett år sen jag blev sjuk första gång… hoppas alla som säger ”jag har antikroppar faktiskt kollar det en gång varje vecka då de försvinner fort på många så de inte bara åker på en förkylning och sen bara jag har antikroppar. Men jag är inte ens bitter längre har accepterat att de nog va menat att jag bara skulle vara sängliggandes framöver och eventuellt bli frisk längre fram. Jag var mitt i karriären och hade mitt drömjobb tills jag insåg att jag inte ens kan ta mig utanför min dörr längre utan att trilla då jag fått både syn smak hörsel och känsel bortfall och är konstant yr. Det var karma som kom för att jag kände att nej men jag kör på och karriären är viktigast… bara en reminder till folk där ute att det kan va just en av er som blir drabbade hårt för livet. Jag är hälsosam och 21 år och inga sjukdomar och ingen riskgrupp 🙂

      Nån borde ju forska på dig. Covid 3 ggr? Världsunik troligtvis!

        Finns en som jobbar på sjukhuset där jag bor som också haft det konstaterat tre gånger så troligtvis inte världsunik.

          Men om man levt så isolerat som personen ovan beskriver det så är det ju verkligen en bedrift att lyckas få covid tre gånger på ett år.

            Jag var sjuk först en gång blev dålig fick åka ambulans in sen var jag hemma och blev frisk trodde jag två dagar efter jag var tillbaka på jobbet var jag positiv igen:: ambulansen fick hämta mig på jobbet då. Sedan dess har jag varit sängliggande tredje gången blev jag antagligen smittad på sjukhuset eftersom jag låg inlagd då… nu slipper jag iallafall att bo på sjukhus men är sängliggandes tyvärr.

              Varför blev du hämtad av ambulans?

                För att jag ramlade ihop och fick ingen luft plus massa kramp i kroppen. Kunde inte stå på benen men så kan de gå när man får besked man är frisk och sen tänker att man ska ta över världen och jobba ihjäl sig.

        Det är fler än jag som fått det flera gånger så nej inte så unik.. däremot så har jag fört dialog med folkhälsomyndigheten då jag fick det andra gången väldigt tidigt förra året och då hade de gått ut samma dag med att ingen kunde få det fler gånger. Men det rättade dem sedan tillstå de har haft tillgång till min journal och så förut men sen visade sig att det inte var så unikt.

    Ingen idé att förklara något för henne. Fallet är hopplöst.

    Hur länge dröjer det innan P är tillbaka hos Bianca nu när hon köpt lgh med? ?

    Orkar någon vänlig själ berätta om vad som hänt i inlägget innan detta då det ej finns något kommentarsfält? Jobbar och verkar ha missat något.

      Du missade bara kommentarer som listade alla sätt Bianca var ful på

        Ful ? Hon är ju fin som bara den.

          Tydligen finns det de som tycker att en blöt skokartong är vackrare

      Oj hela borta nu. Nja var faktiskt inte så elaka det var mest hurrarop men några skrev att de inte tycker hon är särskilt snygg typ och att hon vore bättre förebild för unga om hon kunde stå för att man duger som man är typ. Men det var en som var ilsken och argsint skällde på dem som skrev att Bianca var finare före fillers och sen bad någon att inlägget skulle stoppas, kanske för att inte saker om en närstående skulle diskuteras. Kanske inte orkar moderera ikväll.

    Tycker inte det är så elaka kommentarer om Bianca, däremot är det en som försvarar Bianca som står för de värsta kommentarerna där som skriver att folk är hjärnd.da och tappade i golvet för att de tycker att Bianca var finare före fillers. Kan det vara B själv eller någon i hennes innersta familj el krets som skriver så och så argsint försvarar och ber att inlägget ska stoppas.

      Du har sett på för mycket hollywoodfilm.
      Ta av dig foliehatten konspirationsteoretikern

      Kan vara så, om än långsökt. Förstår fortfarande inte varför inga kommentarer tillåts för att det är några som är olämpliga.

      Och angående elaka kommentarer, så förekommer de i stor omfattning kring just Bianca. Däremot kan jag hålla med om att hon uppfattar även konstruktiv kritik som hat.

    Varför finns Inlägget om Bianca kvar om man inte kan läsa responsen ?
    Bättre ta bort det om det är kaos i kommentarerna.

      Det är ju inte kaos i kommentarerna eftersom de är borta?

    Bella måste ju vara den influenser som reser allra mest av alla, hon bara kör på. Hon verkar också stolt över det på något sätt, basunerar ut att hon är iväg varannan helg som om hon aldrig hört om Corona. Förutom när hon drog till Dubai då… Då var det minsann tyst, antagligen för att hon vet hur mkt skit (rättmätig) hon skulle få. Inte så bra för hennes image direkt, men det bryr hon sig kanske inte om?

      Fast hon har ju både skrivit om och pratat om covid så hon vet ju att det finns, hon har hört om det. Hon bryter ju inte mot restriktioner mer än många andra iaf, vissa saker är ju helt okej och tillåtet, men hon får mycket skäll av någon anledning, det får hon ju för allt. Men ja det hade ju varit bättre och smartare av henne att visa sig mer strikt nu och inte ge folk chansen att klaga.

        Mottagit men ej förstått, väldigt vanligt beteende?

        Så hon ska vara mer strikt nu för att andra inte ska ha ngt att klaga på, inte för att hjälpa till att minska smittan? Din logik alltså… ?

      Smart att hålla tyst om Dubai i alla fall. Det är ju olagligt att dela rum
      om man inte är gift där vilket kan leda till åtal.
      Hon är ju känd så då kan ju det flaggas upp så hon hamnat i häkte
      när hon var där med Paul.

    Allt hon säger, säger alltid emot nånting hon redan har sagt

    Är det bara jag eller är Isabella 50ggr snyggare i nya hårfärgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.