Bianca Ingrosso vann ”Årets kvinnliga stjärnskott” på EY-galan

I fredags gick galan ”EY Entrepreneur of The year” av stapeln på Grand Hotel och Stockholm-finalisten Bianca Ingrosso knep även den nationella utnämningen ”Årets kvinnliga stjärnskott” för sitt företag Bianca Ingrosso AB.
Med tanke på att alla andra vinnare verkar vara män så är det extra kul att se en ung, framgångsrik kvinna som Bianca bland dem. (Trots att det var den enda kategorin som var ”tvunget” att vinnas av en kvinna)
Jag tvivlar inte på att vi kommer se henne knipa fler priser som framgångsrik entreprenör och hoppas och håller tummarna för att vi får se mer än en kvinna bland vinnarna nästa år!!!

Så stort stort grattis Bianca till den här tunga utnämningen!!!!

Bildkälla: Ey.com

Tidigare vinnare i kategorin ”Årets kvinnliga Stjärnskott” är:
2019 – Pernilla Ramslöv, NOX Consulting AB
2018 – Moa Gürbüzer, MRG Wines AB
2017 – Stina Ehrensvärd, Yubico AB
2016 – Olga Kovalchuk, K2 Comfort AB
2015 – Linda Sätterström, Elodie Details AB
2014 – Cathrine Edblad, Edblad & Co AB
2013 – Barbara Bergström. Internationella Engelska Skolan
2012 – Elisabeth Brevenson, Beepsend AB
2011 – Anastasia Georgiadou, Svensk Personlig Assistans AB
2010 – Ida Backlund, Rapunzel of Sweden AB
2009 – Annica och Marie Eklund, Bolon AB
2008 – Maria Åkerberg, Dermanord

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så löjligt bara hur hon själv, hennes mamma och vissa andra försöker få det att låta så mycket större än vad det är ” i Världens största entreprenörstävling….” Men NEJ hon vann inte som årets kvinnliga stjärnskott i världen utan som Sveriges, hon vann i Sverige och inget annat. Tycker för övrigt att det var mer rätt att kalla henne stjärnskott för sex sju år sedan än nu men grattis.

      Jealous much ?

        Inte på Bianca iaf

          ”Ok”

      Jag är mest avundsjuk på alla pengar hon har 🙂 Vill också unna mig nya tuttar och obehindrat med botox, samt ha tid gå och tvätta håret hos frisören lol. Här får jag planera in så jag hinner göra det två gånger / v

        Att du inte byter till ett yrke där du tjänar bra med pengar då?

          Du har just löst ett världsproblem!

            Haha nästan som hon människan som ifrågasatte varför hemlösa inte bara köper ett hus.

              Marie-Antoinette?

          Man kanske prioriterar sin värdighet och känslan av att göra något nyttigt med sitt liv över pengar?

          Jag älskar mitt yrke ☺️! Och tror inte världen suktar efter fler influensers där alla är drabbade av psykisk ohälsa

        Haha, jag läste inte texten och trodde först det var Beyonce på första bilden! Så lik?! 😀

          Men så trist kommentar. Du behöver inte läsa in någon värdering i min åsikt, det var bara ett konstaterande som du antingen kan hålla med om, eller inte hålla med om.

          Ja, inte var det likt Bianca i alla fall!

      Hon vann ju i Sverige och har nu gått i vidare till världens största entreprenörstävling! Sen kanske det är ganska rimligt att hon vinner priset i år i och med att hon omsatte ca 30 miljoner i Bianca ingrosso AB, men ändå;)

        Nej hon har inte gått vidare. Hon har vunnit i Sverige bara.

          Hon har gått vidare!

    Grymt bra gjort. 🙂

    Aldrig hört om ”ey”-galan. Är det etablerat?

      Ingen aning. Orkar inte ens googla det jag heller 🙂

        Är det språkresor ?

          EY. En riktig skit-arbetsplats!!

      Världens största entreprenörstävling ju ”världens största” haha vet inte om den faktiskt går av stapeln i fler länder men det kanske den gör eller så är det svenskar som uppfunnit tävlingen, vet ej. Var väl den galan som Pärleros var konferencier på och Isabella Löwengrip var konferencier också ett år. IL vann även hon för Sthlm ett år. Nästa år är det väl Ida Warg eller Margaux som vinner.

      EY startade EY Entrepreneur Of The Year i USA redan 1986. I Sverige började utmärkelsen att delas ut 1995 under namnet Årets Entreprenör. Sedan 2001 heter utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year och delas ut regionalt, nationellt och internationellt. Under åren har EY haft privilegiet att möta och arbeta med världens mest framgångsrika entreprenörer. Det har lett till en djup insikt om denna dynamiska grupp, som oavsett bransch och bakgrund, karaktäriseras av liknande beteendemönster och tankesätt.

      Regionfinaler
      Inför EY Entrepreneur Of The Year har Sverige delats in i sex regioner. Oberoende regionala juryer utser vinnare i varje region. Vinnarna går vidare till en nationell final.
      Nationell final och prisutdelning
      Den nationella finalen arrangeras med pompa och ståt i Stockholm. Under dagen ställer den nationella juryn frågor till entreprenörerna kring deras verksamheter. Under kvällen arrangeras en galamiddag där entreprenörerna hyllas och vinnaren av EY Entrepreneur Of The Year i Sverige utses.

      Världsfinal
      Den entreprenör som vinner den nationella finalen får äran att representera Sverige i världsfinalen i Monte Carlo. På programmet står galamiddag, utflykter och möten med entreprenörer från hela världen. När världsfinalen är slut utser juryn vinnaren av titeln World Entrepreneur Of The Year.

        Bästa du, tack!

        EY är alltså Ernst & Young

          Så det här är ett pris stiftat av en revisionsbyrå? Svårt att tro att det anses prestigefyllt.

            Finns rätt många tävlingar som instiftats och sponsras av diverse företag som anses väldigt prestigefyllda. Americas Cup är en av de mer välkända.

              Jag håller med, ett annat exempel är MAN booker prize som är otroligt prestigefyllt och sponsras av fondförvaltaren MAN GLG.

            I den och närliggande branscher är det någorlunda prestigefullt att vinna, i vissa fall bara vara nominerad i vissa kategorier.

            EY är en av dom ”stora 4” skulle inte säga att de är som vilken revisionsbyrå som helst så absolut är det prestige att vinna det priset.

        Att tillägga är att endast kunder hos EY kan bli nominerade och därmed vinna.. / tidigare EY anställd 🙂

          Då kan det väl inte vara ”världens största entreprenörstävling” om endast företag som är kunder till Ernst & Young kan nomineras/vinna?
          Det blir ju som att Mercedes ordnar en tävling mellan ägare till Mercedes och kallar det världens största biltävling 🙂

            Den är världens största av just anledningen att det inte finns någon större bara 🙂

          Hej!
          Nej det stämmer inte. Alla kan vara med och tävla. Det är även ett sätt att knyta nya kunder och få entreprenörer att välja EY för omika tjänster. /f.d medlem i EYs Entrepreneur of the year-organisation

            EY är en fruktansvärt arbetsplats. Så sjukt mycket tystnadskultur, skitsnackigt och lågavlönat.

              Ja det är ett företag med en vidrig företagskultur. Dessutom en samling av Sveriges tråkigaste människor som tycker de är von oben hela bunten.

          Stämmer inte! Det är dock ett sätt att locka till sig nya stora kunder.

        Förtydligande:
        Den nationella vinnaren av HUVUDPRISET – ”EY Entrepreneur Of The Year” – är den som sedan representerar Sverige i världsfinalen i juni 2021, där entreprenörer från cirka 60 länder gör upp om titeln som ”världens” främsta entreprenör.

        HUVUDPRISET ”EY Entrepreneur Of The Year” vanns i år utav 1)Märta Olausson som grundade Modigo för att hon ville förändra den psykiatriska vården;

        ”Sedan starten 2017 har Modigo inte bara växt, utan också gått om samtliga konkurrenter och är nu Sveriges sötrsta psykiatrikedja. Företaget får toppbetyg från patienterna i undersökning efter undersökning och medarbetarna har fått en arbetsplats där de känner både stolthet och frihet.”
        https://www.ey.com/sv_se/news/2020-press-releases/11/de-tog-hem-priset-som-stockholms-framsta-entreprenorer

        Under kvällen tilldelades även 2) Bianca Ingrosso, Bianca Ingrosso AB, i kategorin ”Årets kvinnliga stjärnskott” och;

        3) Johan Knaust från K2 Knaust & Andersson Fastigheter AB tog hem priset för ”Årets manliga stjärnskott”;

        4) Peter Rothschild, BioGaia AB, mottog priset för ”Bästa internationella tillväxt”.

          Huvudpriset, wow det är förtjänat när man väljer att fokusera på något så stort och problematiskt som psyk vården! Helt klart bäst.
          Men att vinna stjärnskott för att man tar fram massa kopierade Kylie Cosmetics produkter är väl inget direkt att behöva få pris för.. 🙂 som en lekstuga. ”Wow Bianca du gjorde finast läppglans här har du ett pris” örk.

      Hur vinner man den? Vem bestämmer? Röstar folk? Får mamma och fans ringa o rösta?

        Det är ett gäng självutnämnda experter som bestämmer baserat på vilken vinnare som ger EY bäst PR. Som alla av den typen av tävlingar är det inte någon okänd entreprenör från orten med en briljant idé som hyllas utan en välanpassad semikändis med rätt kontakter som EY vill bli sedda med.

    Bianca visste väl att hon skulle vinna redan innan för hon sa ju i Wahlgrens värld, som är inspelat för flera månader sedan, att hon vunnit som årets kvinnliga stjärnskott i världens största entreprenörstävling… eeeh tänkte jag då du har vunnit i sthlm bara sluta vinkla, men hon visste redan då att hon skulle få vinna nationella också, hon hade nog inte gått dit om det inte var så att hon fick vinna.

      Visst är det så, klart B visste att hon skulle vinna annars hade hon inte gått dit, hon hade inte gått dit för att förlora. Ja hon visste ju redan när hon vann den första för Stockholm att hon även skulle vinna nationella det märktes. B är bra på att låtsas. De trodde ju galan redan gått när de sände avsnittet för galan skulle ju varit i januari så enligt tidigare beräkning hade den redan gått när avsnittet skulle sändas och sändes, en liten avslöjande miss där.

      Nej hon var väl bara nominerad?

      Då hade hon vunnit i Stockholm. Nu vann hon i Sverige.

        Ja men hon visste redan då att hon även skulle vinna för Sverige, det märktes tydligt redan när hon vann i Sthlm och hon försa sig i WV vilket troligtvis var menat att sändas efter nationella galan eftersom att det var menat att galan skulle gå av stapeln redan i januari men blev tydligen uppskjutet. Hon visste innan att hon skulle vinna.

          Hur visste hon det, vem sa det till henne?

    Hur många år i rad ska man kalla henne för ”årets stjärnskott”?

      Tänkte samma tanke. Låter lite fel att kalla henne stjärnskott för hon är ju superkänd och superetablerad, kan man kallas stjärnskott då? Stjärnskott var hon väl i så fall för flera år sedan.

      Bella är fortfarande näringslivets mäktigaste kvinna trots att det var för tre år sedan som hon kom på delad förstaplats efter en uppgjord tävling där Martina Bonnier manövrerade så Veckans Affärer utsåg henne till vinnare vid sidan av Kerstin Hessius som förstås är i en helt annan division än vår uppblåsta bloggerska aka entreprenör.

        Nej det är hon inte, inget hon påstår i a f och ingen annan heller bara du. Men hon har ju fått den utmärkelsen tidigare ja. Du har ett väldigt horn i sidan till henne du. Är alla tävlingar med en jury som utser vinnare uppgjord då också menar du, samma med EY-tävlingen ju.

      Det är så här för att vara nominerad eller vinna så måste man uppfylla lite krav. 1 av kraven är att bolaget måste ha funnits i 5 år där fick du svar på frågan. Sen finns andra krav som att de måste omsätta mer än 10 miljoner osv. Sen är prisen ett branschpris vi snackar alltså inte blogawards,finestawards eller guld tuben utan ett pris som är stort bland företagen. Hon har mer än dubblat omsättningen sen tidigare år och det är sånt man kollar på bland annat därav stjärnskott de betyder ej att man är ny i branschen

      Men jag fattar inte. Ett team har ju hjälpt henne ta fram smink. Vad har hon gjort själv? Hon är ju liksom ansiktet utåt, men har ju ägt väldigt lite av företaget. Vad har hon åstadkommit själv?

        Är du allvarlig nu? Bianca jobbar arslet av sig med stort engagemang och seriositet. Att investerare går in och hjälper till att driva ett bolag betyder inte att personen som är ansiktet utåt inte rör ett finger. Tvärtom. Både Bianca och Vanessa har bevisligen sinne för produkten och affären för att det ska bli framgångsrikt. Det kan ingen av oss blunda för.

        Det är hennes egna bolag Bianca Ingrosso AB som vunnit. Har inget m caia att göra.

          Precis! Caia har ju vunnit annat pris och då var det CAIAS vd som mottog priset. Detta pris är enbart det bolag som rör hennes sociala medier

    Suck!
    Wahlgrenarna och Ingrossorna är överallt nuförtiden!
    Finns det inga andra kända människor i Sverige eller vad? ??‍♀️

      Stort Grattis Till henne ???

      Dags att jobba lite på din karriär?

        Bättre du lägger energi på din egen obefintliga.

      Nu handlar galan om entrepreneur och då är väl Bianca en av de som det går absolut bäst för just nu? Vilken annan entrepreneur hade du velat se ta hennes plats?

        Anna Book

        Du menar influenser?

          Att vara egenföretagare innebär att du är entreprenör. M.a.o. spelar ingen roll om du är elektriker, caféägare, startup eller influencer ?

      Jaaaa så sjukt överskattade.

      Den som är överallt i den familjen just nu är ju Benjamin. Han har helt plötsligt blivit väldigt creddig. För bara några år sedan var man töntig om man lyssnade på Benjamin Ingrosso.??‍♀️

        Det är man fortfarande.

        Det är man väl fortfarande.

          Ja det är man.

            Nej han är verkligen musikalisk.

        Creddig kanske var en överdrift. Folk har mer accepterat hans existens skulle jag nog beskriva det som. Han är väl som vilken annan artist som helst som skriver sin musik delvis själv. Sen är han som Bianca personlighetesmässigt dvs man lägger märke till personen. Han har dessutom tillgång till både Biancas och Pernillas alla följare att lyssna på hans musik då de spammar med den såfort den släpps. Hade han inte haft marknadsföring i deras kanaler så hade de inte gått lika bra. Sen gör han inte reklam överallt eller deltar så mycket i wahlgrens värld utan familjen istället spammar med hans musik så framstår han helt plötsligt som trovärdig till skillnad från dem

      Haha så känner jag också. Så less på dom. Och de är som Egyptens gräshoppor, dvs överallt ?
      De är inte bra skådisar, de verkar inte trevliga, han har ingen bra sångröst. Pernilla är i och för sig duktig på att sjunga.

      Finns det nån familj i Sverige som är mer än dom? Alltså Pernillas mamma, Pernilla och hennes barn. Och exman då som ska synas fast på sitt håll. Och ex svägerskor som gör allt för deras del av uppmärksamhet också. Finns nån likhet med annan familj/släkt i Sverige?

        Wallenberg?
        Men de har den goda smaken att inte sjunga, spela teater eller driva restauranger.

          De har kanske inte talang för det…

          Nej, heja hela familjen Wahlgren! Superproffs inom framför allt nöjesbranschen och talangfulla!

            Håller med dig Lotta. Och om man inte vill se dom/höra dom så är det ju bara att låta bli.

              Försöker låta bli att se/höra. Svårt. Är överallt.

                Haha ja att det är ?De är verkligen överallt.

      Inte som är lika framgångsrika.

      Nej det finns det tyvärr inte

    I vilken tävling var det Bella fick DELA priset som Sveriges mäktigaste bla bla…

      Det var ett pris från Veckas Affärer, ett numera nedlagt magasin.

    Är hon inte väldigt etablerad för att vara Stjärnskott?

    Isabella Löwengrip måste vara avundsjuk nu för det går helt enkelt bättre för Bianca nu karriärmässigt. ???

      Det har det väl alltid gjort! ?

        Har det? Nja nej det har det ju inte för Isabella hade en framgångsrik blogg och flera bolag redan när Bianca fortfarande var ett barn så. Alla har sin storhetstid som inte varar för alltid. Varför skulle just Isabella vara avundsjuk, tror du att Margaux är det också då eller är det mest du 15:31 som har en osund hang up på IL och vill kränka henne så som du jämt tjatar. Suck.

          Bianca är bara fyra år yngre än Blondinbella… Och den enda med osund hang-up är du.

            Ja exakt bara fyra år yngre ju vilket betyder att Isabella varit långt före med allt. När IL var 26 hade hon redan två barn dessutom. När IL var tonåring hade hon redan startat flera bolag och hade en framgångsrik blogg redan vid 15 års ålder. IL tjänade egna stora pengar redan som tonåring och har inte haft någon hjälp på traven så att säga av någon känd familj som Bianca faktiskt har. Inget illla menat mot Bianca men så är det ju, hon har haft ett visst försprång genom sin kända familj det är fakta.

              Bella har ju haft sin pappa till STOR hjälp när det kommer till bolagsbyggande dock. Sen har ju visserligen typ inga av hennes bolag gått bra, men du kanske bara räknar antalet startade?

                Hennes pappa är ju inte känd dock och IL har inte haft draghjälp av en känd familj, varför tas det bort här haha. Bianca har haft hjälp av Vanessa. Isabella har haft en framgångsrik blogg och har sålt ett bolag med miljoner i vinst i alla fall men det får tydligen inte stå kvar här haha.

              Å så blev det platt fall för henne också din kära Bella.

          Osund hang up på IL? Hmm, veeem stämmer det så bra in på? Jo, just det – på dig. Självinsikt är verkligen inte din grej.

          Bellas karriär har varit ett luftslott byggt på lögner, Grattis Bianca 😀

            Bella har det ju ganska bra ekonomiskt för att vara ett luftslott.

          Maggsx kanske också är avundsjuk på henne, hon är ju dessutom äldre

            Ja kanske Mandy och Hanna också som har så mycket skulder då deras företag gått många miljoner i förlust.

    Synd bara att hon blivit så förändrad (negativt) sen all framgång. Men bra jobbat av henne och grattis??

      Tänkte jag också. Kände knappt igen henne på första bilden.

        Nej känner knappt igen henne i bland. Hon blir mer och mer förändrad i både ansikte och kropp och nästan oigenkännlig ibland. Hon blir mer och mer lik Kim K. Men absolut jättesnygg och det är upp till henne själv.

      Egentligen är det väl mest bra jobbat av Vanessa, är väl hon som mest drog igång företaget och fixade samarbeten, bokade möten och såg till att Bianca skötte sig. Var väl Vanessa som drog igång Bianca, så mycket är väl hennes förtjänst och flera andra runt omkring men grattis.

        Fast säg en entreprenör som gjort allt själv

          Allt? Nej antagligen. Men exakt vad har Bianca gjort?

            Bianca har svultit sig, förstorat läppar och bröst? Det är inte dåligt, vet du hur jobbigt det är att vara hungrig ?

              Fast hon äter ju jämt och har så mycket mat hemma som i en butik. Hon får ju hem en massa för att märken ska få exponering. Men visst förstorat lite här och där och lite annat.

                [Borttagen kommentar]

        Eller helt enkelt Pernilla som startade Biancas blogg medan Bianca själv låg på soffan och gjorde nada.

    Varför skiljer man på årets manliga och kvinnliga stjärnskott? Är inte alla entreprenörer och tävlar på lika villkor?

      Kanske bara män som vinner annars ??‍♀️ Vild gissning bara

      En del är män och en del är kvinnor, vad ligger problemet i det?

    Förknippar fortfarande ingrosso med Sebastian haha. De andra är Wahlgrenare för mig.

      Vem är Sebastian?

        Sebastian Ingrosso från Swedish House Mafia, en av världens kändaste DJs.

          Pernillas barns kusin.
          Det är med brodern Vito Ingrosso som Emilio har hamnat i konflikt angående varumärket Ingrosso.

            Nää? Har alltid funderat på det där. Ingrosso/Wahlgren har liksom ALDRIG nämnt Sebbe och jag läste någonstans att de kallade sig Wahlgren innan SHM slog igenom, för att sedan byta då de kommit upp i åldern och Sebbe blivit kändis.

            Helt ärligt kan man tycka vad som helst om moralen men jag hade nog gjort likadant. De är i show business vilket är de enda de kan, vilket de gör bra. Och nu har de lyckats synas och sticka ut mha Ingeosso. Ändå skumt att brorsan surar på pappa Ingrosso pga varumärke, har han inte alltid hetat samma sak i efternamn som sin bror? Eller hette han något annat och bytte efter att S slog igenom? Sjukt att brorsan surar isf.

            Önskar bara att det fanns bevis på att de först kallade sig Wahlgren och sedan Ingrosso. Eller att pappsen hette något annat i efternamn. Bianca säger att de ALLTID hetat Ingrosso pga pappsen. Kan dock tro att de i passet heter Wahlgren Ingrosso eller tvärtom.

            Ååhh dessa viktiga frågor i denna pandemi….

              Du har rört till en hel del. Du får Googla lite.

              Det har ju med varumärket att göra, inte efternamnet. Vito Ingrosso tog patent på varumärket ingrosso och då får ingen annan sälja produkter och ge produkterna namnet ”olivolja ingrosso”, ”pesto ingrosso” etc.

    Cam ska du inte skriva om Alicia agneson (margauxs brorsas ex) är på semester med Emil Ingemansson (margauxs ex)

      Dom kan ju vara vänner…

      Nej, faktiskt inte…
      De är väl mer privatpersoner än någonting annat, oavsett vilka de är ex till?

        Fast Alicia har nästan 500k följare på instagram och hennes konto är ”verified”, då är man väl knappast privatperson?

          Men dom är ju inte tillsammans. Dom är vänner.

          Precis, Alicia är ju dessutom en känd skådis och som du säger nästan en halv mille följare på insta. Emil är väl också en instagramprofil som gör reklam och jobbar med det så de borde vara lika intressanta och relevanta som t ex Antonija och hennes ex. Kanske är det något där, intressant, kanske mer än bara vänner även om de säger att de bara är vänner.

            Två typ okända människor, för dom flesta, vill du läsa om, för det KAN vara så att dom är mer än vänner…?

          Då har jag helt missat henne som influencer, har aldrig haft koll på henne.
          Då får en tacka för tipset istället. 🙂

            Så lite ☺️

    Andra bilden i andra inlägget. Stirrar mannen ner i Biancas urringning?? Kanske talade för vad kvinnor i den tradionella företagsvärlden har behövt, och fortfarande behöver, stå ut med.

      Men herregud, han tittar ju snett framåt. Förslagsvis på någon som står nedanför scenen. Vad jobbigt för kvinnor i företagsvärlden ja.

        Det var en eventuell hypotes, du behöver inte bli upprörd.

          Men bara att tänka så?

      Ja det gör han ?

        Skulle gått till Specsavers

      Det är väl bara bra om han kollar? Hon har ju skaffat nya, tråkigt om ingen vill titta då?

    Caia har en ny higlighter i sortimentet.

      Ja, det är löjligt hur partisk hon är.
      Kanske kär?

        Solklar kommentar! ?

    Grattis till Bianca!!!!

    Men snälla, vadå ”föll för allt”. Hon är väl långt ifrån crazy-opererad. Låt folk leva sitt liv och så kan du fortsätta leva ditt. Det är såna här åsikter som folk behöver lära sig hålla inne, snark på dig.

      Fast det ÄR ju tråkigt att alla ska se likadana ut. Synd att de känner det behovet liksom.

      Fast hon är inte ens lik sig själv längre. Tråkigt tycker jag, hon var ju så snygg från början.

        Håller med, hon ser inte alls ut som sig själv längre. Känns nästan som att hon blivit lite blind i alla ingrepp… läpparna blir större, känns som mer fillers i ansiktet och nu brösten..

        Men hon kanske tycker hon är skitsnygg? Jag tycker också det, men det spelar ingen roll vad jag tycker, det är hennes val. Och att du ska sitta här anonymt och kritisera hennes val och utseende tycker jag är sjukt. Ärligt, exakt vad får du ut av det och vad vill du att din kommentar ska leda till?

      Varför får man inte ha åsikter om den sönderopererade looken folk ska envisas med att ha? Finns ju risker förknippade med det också så knappast något man vill normalisera.

        Men tycker du Bianca passar in i den kategorin? Bara för att man har fillers o eventuellt gjort boobsen tycker jag inte att hela världen ska ha rätt att döma och klanka ner på personers utseenden hur som helst. Jag fattar galningarna som gör BBL osv tills de på riktigt ser ut som dockor där det blir onödigt farliga livsrisker, men Bianca är långt ifrån det i min mening. Sen har alla ett eget ansvar, de galna personerna får ju stå för riskerna. Inte så att Bianca är ansiktet utåt för att säga: ”operera allt!!! Här har ni rabattkod”. På den nivån finns paow.

        Vad är din egen look då? Sku vara intressant att se och kommentera den också.

      Hon är inte ens opererad? Snälla, att fixa brösten är ju vardagsmat i Sthlm.. lägg ner.

      Sen är det oxå ett smart drag av Ernst & Young genom att låta Bianca vinna så får denna inte helt känd tävling lite ljus på sig ✔️

        Ja nu fick de exponering i flera stora tv-program (nymo och wv) och på flera stora instagramkonton, är nog uttänkt.

    Årets stjärnskott blev hon kallad för 5år sedan. Men pengar tjänar hon och skatt betalar hon. Duktig företagare.

      Hoppas hon skatteplanerar. Sorgligt att skatta såna summor

        Skämtar du?

          Varför skulle personen skämtat?

    Hon får väl tacka sina medarbetare att hon kommit så långt. För ensam har hon inte gjort det.

      De tackar nog varandra! Alla är de vinnare.

    Vad hände med hennes företag ’By Bianca’? Inte ett ord om det på över 6 månader??

    Vad är det som säger att hon går in här och läser?
    Visste jag om en blogg där kommentarerna var elaka och bitska mot mig skulle jag aldrig läsa där.

    Fillers i läppar och under ögon som försvinner efter 3-6 månader om man ej fyller på inte jättecrazy haha det är det nog mer regel än undantag iaf i mitt umgänge

      Ja det är vanligt men det är ju uppenbart lite mer än bara fillers i läppar och under ögon i Biancas fall, och lite fix här och var på kroppen också.

        Spelar det någon roll vad hon gjort? Som sagt ovan, hon ser inte galet opererad ut, att hon gjort fillers i ansiktet och eventuellt (!) gjort boobsen, varannan tjej i stockholm går runt så, inte så att Bianca är den enda som gjort några ingrepp. Chilla gunilla

          Jag tycker det är så synd att man inte kan känna att man duger som man är och se det fina med sina ”mindre perfekta” drag.

          Det är så tråkigt att det blivit så normalt att modifiera sitt utseende genom att förstora och förminska olika kroppsdelar… jag känner med unga tjejer som växer upp och idoliserar influensers och kändisar som modifierat sina utseenden. Detta sänder signaler att du inte duger om du inte har stora läppar, en liten näsa och markerade kindben..

      Om du pratar om Bianca så är det ju också bröstförstoring, botox, fillers i kinderna och kanske även trådlyft (vet inte om botox kan få till det jättelyft av ögonbrynen hon har om man jämför med när hon var tonåring?)

    Ge jättegärna exempel på vad du anser är en vidrig kommentar om henne utseende här? Att skriva att det är synd att hon gjort ingrepp är liksom ingen kritik mot hennes utseende, men det förstår du säkert?

      Hur tycker du att det inte är kritik mot hennes utseende?? Med alla som säger att hon var snyggARE innan ingrepp osv.
      Håller med TS här, även om inläggen om Bianca är positiva så kan inte det här anonyma kommentarsfältet bita sig i tungan. Det är lite samma sak som när inlägg om IL läggs upp. Cam, bespara Bianca massa hemska kommentarer om henne på nätet. Du kan såklart inte moderera hela nätet, men den här sidan kan du faktiskt välja om du vill bolla upp för den här typen av kommentarer, negativt eller positivt inlägg till trots.

        Det är ju kritik mot fenomenet skönhetsingrepp samt att förändra sitt redan vackra utseende för att se som mallen.

        Det är ju motsatsen till att kritisera hennes utseende? Varför ska vi hylla skönhetsingrepp menar du?

    Va fin Bianca va här!
    Hoppas hon har håret så fler gånger ?

    Bianca är grym!!! Så tråkigt med tråkiga, negativa kommentarer

    Bianca har blivit så fruktansvärt snygg! Wow wow wow ?

      Ja hon har ju råd ? Syns inte längre att det är hon.

        Snyggggg ändå. Mycket snyggare än vad du är. 100%. Även om du hade haft råd. Tror du intalar dig själv varje gång du scrollar på instagram att du hade varit lika snygg om du hade haft råd. Det hade du inte varit och det vet du.

      Jag förstår inte det här nya modet med långsmala ansikten och långsmala näsor. Det är väl inte så himla snyggt egentligen?

        Nu har hon varken det ena eller andra. Bye! Jealous bitch

        Det är väl klassiskt snyggt om nått? Alla vill inte se ut som chipmunks.

          Nej förr var idealet annorlunda. Googla Kate Moss ung till exempel.

            Googla ”klassiskt”. Tack.

      Haha, smaken är verkligen som baken. Ser inte alls hennes påstådda ”snygghet”. Hon börjar likna chloe kardashian

    Tycker det brukar vara betydligt mer bitska o vidriga kommentarer om andra, och under inlägg om andra. Så enligt din logik 17:57 så borde andra inlägg låta bli att skrivas då. Bianca lär väl komma med snyftinlägg snart igen så hon får hyllningar, det är ju en strategi hon har också. Inte länge sedan hon höll långt snyft- o försvarstal troligtvis för att det om hennes pappa skulle komma ut då och det kom ju ut just då hon fällde tårar över vad någon tjej skrev till/om henne, enligt henne själv, men egentligen kanske det var pga det pappan riskerar och som skulle komma ut i media. Kanske är det hon el Benjamin som finansierar nya restaurangen.

    Var på insta kan man se de två första bilderna? De syns inte

      Klicka på dem?

    Sverige är som en liten ankdamm. Slår man på tvn så alltid dyker det upp nån från familjen?

      Du menar ”La Familia”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.