Peppigt med page

Michaela Forni // Underbara Clara // Lovisa Worge // Lisa Olsson // Misslisibell // Julia Sundqvist // Magdalena Graaf // Dag Tolstoy

Page och pasteller – är det rimligt att tänka att detta kommer bli sommarens ledord?
Vissa influencers har rockat page ett bra tag, medan vissa andra precis låtit lockarna falla, men summan av kardemumman är att page är SKITSNYGGT! I alla fall om ni frågar mig.

”Lojsan” Wallins sambo Buster publicerade en liten film på Lovisa Worge för några dagar sedan och skrev att hon såg så jäkla känd ut, och jag är benägen att hålla med.
Herregud, så snygg och är i håret. De är de alla, men Lovisas bild, ihop med UnderbaraClaras för mig att vilja klippa både page och lugg igen, trots att jag vet att mitt lockiga hår varken lämpar sig för lugg eller page.
Så klassiskt, så snyggt!

Har ni olika frisyer och hårfärg beroende på årstid eller kör ni same same, året om?

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är galen vetenskapsman året om.

      Min stilikon är och förblir Doc Brown <3

        Rapparen? ??

          Tror Sanna menar ”The Doc” från tillbaka till framtiden.

            Hehe jo det förstod jag, men blev så glad när jag såg någon nämna den snyggaste jag vet ?

    Samma hårfärg och samma längd för jag sparar ut mitt hår.
    Meeeen klassikern…nu när jag fått hår ner till mellan skuldrorna så vill jag kapa av det till en Therese Lindgren-frisyr. Så typiskt när jag äntligen fått lite längd på håret.

    Men vad är du för jävla tönt som känner att du behöver uttrycka din åsikt om det?

      Skulle såklart vara till kommentaren ovanför.

        Den blev borttagen ☺️

          Åh helt rätt ??

    Men vad är du för jävla tönt som känner att du behöver uttrycka din åsikt om det?

    Jag har jättekort pixiecut året runt. Snyggt, praktiskt och skönt.

    Jag tycker page är SÅ fint!!!

    (Ser gärna att det blir inne igen, också så att alla modeföljare slipper lägga enorma pengar på hårförlängningar. )

      Många har extensions trots page, oftast vid sidorna för att fylla ut.

        Aha som en hockeyfrilla alltså ?

          Nja, snarare för att motverka hockeyfrilla.

      Används ju ofta förtjockningar till pager ändå.

    Jag har jättetjockt hår men sist jag var hos frisören så fick jag en trainee och hon tunnade ur håret till hälften och det blev faktiskt bra!
    Kändes märkligt i början men nu kan jag ha en tofs högt upp utan att den åker ner! Svar på frågan: långt hår alltid nu. Testat page och lite kortare men det går bara inte med mitt hår!

      Så avundsjuk. Mitt hår är jättejättetunt, spikrakt och så ljust att det är typ genomskinligt, haha. Det enda som funkar för mig är superkort. Visserligen en snygg frisyr, men i hemlighet drömmer jag om enormt åttiotalshår.

      Har också jättetjockt hår, det är dessutom varken rakt eller lockigt utan mest bara ett stort burr. Brukar alltid be frisören att tunna ut det men de vill ju aldrig.. Så slutar alltid med att jag har en hästsvans eller en lång fläta pga orkar inte ta hand om det och har inte hittat någon bra frisör än ?

        Ditt ska inte tunnas ut om det beter sig så, eftersom det bara kommer bli ännu mer ”burr” av det. Du behöver längd = tyngd.

          Fast problemet är att när är långt, vilket det är nu, så blir det ett fågelbo hur mycket jag än tar hand om det. Det hjälper inte med längd utan det här det bara värre.
          En gång har en frisör tunnat ut det rejält och klippt det hyfsat kort och då blev det suveränt, men det finns inga fler frisörer som vill göra det utan de verkar tycka det är en dödssynd att ta bort ens lite. (Och nej jag kan inte gå till samma då jag klippte mig utomlands den gången)

            Känner igen problemet du måste hitta en utländsk frisör ?. Gick sist till en kinesisk tjej och hon föreslog direkt viss uttunning och för mig med tjockt hår som alltid ser stort ut var det ett lyft.

            Exakt samma problem här! Försöker verkligen hitta nån som vill tunna ut det. Man vet ju själv vad som brukar bli bäst, men i de flesta fall får man frisörer som drar samma ramsa som ”./” här ovan. Första gången tror man ju på dem, men har man levt med sitt eget hår hela livet så vet man ju själv hur det beter sig, konstigt att de ändå ska förklara att man har fel…

          Men vad är det med frisörer (och andra) som inte lyssnar på sina kunder? Jag skyller på allt j-a löshår. Mitt hår är precis likadant och förr kunde jag få frisörer att tunna ut mitt hår men numera vägrar de. Jag har också löst det genom en frisör som inte är utbildad i Sverige (på svenska hår) utan som har enorm vana av tjockt och mycket hår. Det är INTE längd mitt hår behöver, det behöver bli uttunnat. Så det så!
          Mvh mycket, tjockt och lockigt hår
          (Sorry, känsligt ämne det här)

          Jag förstår vad du menar.
          Jag har lite speciellt hår dock…
          Det är supertjockt men också ovanligt glansigt… alla frisörer säger detta ”oj vilket glansigt hår vilken lyster”. Du har egenligen rätt på ett sätt, tyngden var/är kanske egentligen snyggare och bättre på mitt hår men problemet är att det blir extremt tungt när man ska tvätta det och sköta om det blir en vardaglig kamp.
          Visst, nu är det lite flygigare och burrigare än det var med tyngden men sååå mycket lättare att ta hand om. Jag är kluven! Saknar faktiskt tyngden många ggr också.

      Hur tunnar man ut håret? Rakar man av det undre håret?

    Långt hår. Alltid. Och sedan valfri uppsättning (läs: tofs eller fläta).

    Page! ?

    Hade gärna haft page om inte Knut på huvudet var det skönaste att skrota runt i hemma 90 % av tiden.

      Har du högt i tak eller är Knut väldigt liten??

        HAHA! Knut är 2,10 lång, men mysig att ha där uppe ändå

          Haha, tokskrattar så tyst jag kan för att inte väcka familjen!

    Det är ju extremt ovanligt att se Worge i utsläppt hår. Tror aldrig jag sett det tidigare?

    Alltid page och hellugg. Om ändå håret var tjockare bara än flygigt och skandinaviskt haha.

      Word!

    Jag har jättetjockt (alltså det är som ett rep om man håller om det) så för att jag inte ska se ut som en cocker spaniel behöver jag ha längd på det. Helt värdelöst hår med andra ord om man vill klippa någon trendig frisyr.

    Har sparat ut ner till halva ryggen, och har låtit bli stylingverktyg under pandemin så äntligen börjar de naturliga lockarna komma fram igen. Mycket nöjd med detta 🙂

      Tog mig 5år från roten till svanken. (Lät min egna färg växa ut). Hur lång tid tog det för dig?

        5 år?!? Det låter snabbt!

          Mitt hår växer snabbt. En plåga när jag färgade mörkt eftersom jag är blond, kändes som jag hade utväxt dagen efter jag färgade utväxten. ?

        Jag hade till axlarna för ett år sen, så det går ganska snabbt ändå. Måste bara klippa topparna ibland för hårstråna är ganska tunna så de slits gärna där.

    Min frisör vägrade klippa page för att det är en ”medelåldersfrisyr”. Bytte frisör och älskar page =)

      Åh. Min frisör berättade om en kollega hon haft som vägrade klippa page på sin kund. Kunden ville verkligen ha page men frisören vägrade så det blev inget.

      Tycker för övrigt att page är tufft. Min hårinspiration har alltid varit Victoria Beckham så jag klippte page första gången när jag var typ 14 och fortsatte varje klippning tills jag var 26 (29 nu). Vill ha page igen men vill ha långt hår också så sparar just nu. Eller ja, det är väl snarare ett test för att se hur länge jag klarar mig från att kapa av håret.

      Men vad är det med frisörer? Ska de inte typ klippa som kunden önskar? Visst, min frisör avråder mig från typ lugg eftersom det inte passar mig/mitt hår (har testat tidigare och hon har rätt, även om jag glömmer det ibland) men om jag sa att jag absolut vill att hon klipper det så skulle hon ju göra det.

      Däremot har jag läst om frisörer som bjuder på kaffe och sånt och det har aldrig hänt mig, kanske storstadsgrej? Eller så betalar de mer på de salongerna?

        Allt sånt kostar ju så det är oftast inräknat i timpriset. Jag antog att kaffe och nåt litet att fika var självklart dock. Ibland sitter man ju ett tag.

        Min frisör klipper det man vill, hon kan absolut ge förslag och råd men om du vill göra något så gör hon det. Hon bjuder också på kaffe, och på fredageftermiddag bjuder hon på vin.

        Hon är dock dyr, betalar 730 kronor per gång och färgning är svindyrt, men det är så värt det. Kommer aldrig byta frisör. Flyttar jag från Göteborg får jag åka hit bara för att klippa mig.

        Jag har varit hos olika frisörer i en mindre stad. Min erfarenhet är att man får kaffe + kaka eller chokladbit när man ska sitta och vänta en stund, tex när man färgar. Dock inte vid bara klippning, tror inte de vill att man ska sitta och tugga och sträcka sig efter kaffekopp medan de klipper?

    Mycket klagomål på vissa influensers gällande exponering av deras barn (Margaux och Penny för att nämna några) men jag tycker att Denice Moberg kommet alldeles för lätt undan i den här debatten. ALLT hennes content innehåller Vince. Den ungen lever med en kamera i ansiktet 24/7 och de har en go-pro som de fäster på hans hjälm som en ”Vince-cam”.

    Idag skrev hon långt och utlämnande i sin story om Vinces humör och beteende det senaste, för att avsluta med en video på honom gråtandes på marken. Kan hans svårigheter med att hantera känslor ha att göra med att han inte ens i sådana situationer får sina föräldrars fulla uppmärksamhet utan allt ska dokumenteras och spridas för världen? Stackars lilla killen.

      Sjukt

      Lägg också till att ungen fick ett eget instagramkonto dagen han föddes (mer eller mindre)

      Hållet med om att man inte ska varken filma eller läggya bilder på någon som har ett utbrott. Aldrig.

      Men att en tvååring har ”svårt att hantera känslor” måste väl inte bero på någonting alls? Varför ska alla börja hitta på analyser och förklaringsmodeller av normala barnbeteenden som växer bort? Som att föräldrar som bara var tillräckligt medvetna och duktig skulle ha små balanserade och artiga små minivuxna till tvååringar.Det skapar bara problem av sånt som inte är problem, när man istället borde ta såna perioder med jämnmod.

      Hon ignorerar ju inte honom heller, utan verkar prata lungt med honom.

      Förstår inte varför så många influencers inte blir kritiserade trots att dom exponerar deras barn heeeela tiden, finns många fler exempel än denice. T.ex. Alexandra bring, tingeliin, Sanne Alexandra, janni O.D osv osv

    Någon som vet varför styleelin ska byta salong? Vad har hänt?

      Hon har blivit bestulen på flera saxar. Hon skrev om det i veckan, så hemskt. Vet någon vilken salong hon var på?

      Förmodligen för att någon (enligt henne) trampat på hennes lilla tå -> hon blir offer och alla andra skurkar.

        Läser i hennes kommentarsfält och det verkar som att någon på salongen stulit hennes saxar. Två innan hon sa upp sig och en efter, och det är bara hennes saxar som ”försvinner”. Tydligen en mycket traumatisk upplevelse.. /ex-kund till Elin som vet exakt hur shady Elin själv är

          Haha, någon som är lite sne för att du inte fick gå kvar som kund hos Elin.

          Skulle också byta arbetsplats om nån stal mina grejer

    NB:s föräldrar ska sälja gården och mamman med NB:s lillasyster letar eget boende….. Hoppas det är början till en försoning mellan i vart fall den delen av familjen. Vilken lättnad det skulle vara för henne.

      Jag tror och hoppas det är påväg mot en försoning på den sidan! Det verkar ju så iom att Nellie försöker hjälpa till att fixa boende – första gången hon postar något om sin familj på evigheter ju.
      Man kan inte låta bli att undra vad som har hänt för att familjen splittrades från första början och nu detta uppbrott.

        Dom har ju haft kontakt och umgåtts hur länge som helst dock? Josephine har lagt upp att Nellie hälsat på flera gånger sen iaf hösten förra året. Så konflikten som uppstod när Nellie flyttade hemifrån är nog löst sen ett tag tillbaka. Men nu när Josephine och Antonio ska skiljas (antar jag) så har hon bara lagt upp om Josephine och Smilla men inget om Antonio.

    Har haft page de senaste 30 åren ungefär.

    Helt OT:
    Är hemma med förkylning, inväntar covidprovsvar. Blir obedd atf delta på digitalt jobbmöte. Okej eller ej?

      Har du möjlighet att arbeta hemifrån, och är frisk nog att göra det (såklart), så finns det ju inget som hindrar att du är med bara för att du väntar på covid svar. Då borde du väl kanske snarare arbeta på. Men är du liksom sjuk, mår dåligt, inte klarar av att arbeta och har sjukanmält dig, ja då kan du ju inte förväntas arbeta såklart.
      Men pallar du jobba, hemifrån, ska du ju göra det.

        Jobbar so lärare i yngre år och arbetar alltså inte hemifrån.
        Om jag är sjukskriven få jag liksom inte betalt för att jobba.

          Om du inte blir erbjuden betald digital närvaro så är det inte okej! Vad är argumentet (om det ens finns) för att du skulle delta utan lön?

            Nä, betalt för det finns ju inte i vår värld.

      Okej. Varför skulle det inte vara okej?

      Helt okej. Varför skulle du inte kunna jobba med förkylning?

        Tillägg, om du sjukanmält dig så ska du såklart inte delta eftersom du är hemma sjuk.

      Är du sjukanmäld så är du sjuk och ska inte jobba. Är du inte sjukanmäld så kan du väl förväntas delta på ett möte?

    Midjelångt blont/jordgubbsblond (Min egna färg, svår att namnsätta.) året om. Mitt hår ser exakt ut som Mary-Kate Olsen, halv lockigt/vågigt, så snyggast långt. Blir bara jobbigt när det är kort och behöver stylas. Nu drar jag bara fingrarna igenom det så är det klart.

    Helt off topic men nu måste det väl ändå vara slut mellan Filip och Pegg? Vad hände isf?
    Alternativ
    1: P klarade inte av att F fick med uppmärksamhet i (sociala) media än henne och att han fick göra något eget stort.
    2: P var för svartsjuk och antigen gjorde slut för att hon inte palla eller drev honom till att göra slut genom att gaslighta sönder.
    3: kärleken tog slut bara så där.

    Ska fixa page. Så snyggt och fräscht.

    Hur jag tror jag ser ut i page: Lovisa Worge
    Hur jag faktiskt ser ut i page: Dag Tolstoy
    ?

      Peacock
      Jag tror faktiskt att du är jättefin i din page. Se med snälla ögon på dig själv. Kort, friskt och fräscht hår. Härligt.

    Älskar page och har klippt av ganska långt hår till det ett par gånger. Gillar lite längre hår också men triggas ofta av tanken att klippa en riktigt kort page, typ käklinje. Men hade önskat en lite annorlunda ansiktsform, lite nättare ansikte med skarpare käklinje. Är så… rund.

    Bilderna ut som en ”vem hör inte hit” fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.