Planerad picknick-plåtning med Kenza och Ines

Tror ni att de hade picknick också när de var klara med plåtandet eller poserade de enbart med samma jordgubbar, brieost och baguette?
Vem vet, det kanske stod en hel lång kö med influencers, redo att ”picknick’a” för content?
Lite som den här ”fikan”

Äntligen har flunsorna börjat tänka klimatsmart! ?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan vara så att Kenza är bara ute
    Vem bryr sig om vad hon gör
    Tappade förtroendet

      Men blah blah. Kenza har kört samma stil rakt igenom sen hon började, om du tappat förtroendet för henne så är det bara för att du inte sett vem hon är från början.

    Är det varmt nog att sitta ute i klänning i Stockholm?! Orättvist.

      Nej det är det inte. Var några dagar som i större delen av Sverige där graderna gick upp. Varmast i Sverige just nu är det i Umeå med ca 19grader.

        Ok det här gäller inte bara Kenza och Ines men de är praktexempel men HUR kan det ännu vara INNE med sånahär intetsägande, stageade och tråkiga bilder? Jovisst det ser perfekt ut, men det är också så tråkigt och långt ifrån riktiga livet. Det var nice att titta på för 5 år sen men har vi inte tröttnat? Det har jag iallafall.

        Och Fåklart är det samma mat på bilderna eftersom de picknickar tillsammans. Däremot förstår jag mig inte på det här med att ha med onödig rekvisita på picknicks, typ blommor som dom har? Hallå? De blir ju vissna innan de har picknickat klart och kommit hem.

          Varför måste man vara så nervärderande mot andra människor ? En del gillar att ta fina bilder och man tycker ju olika liksom. Är väl inget värdelöst jobb, Kenza tjänar nog väldigt mycket mer än många av oss. Huvudsaken är att man gör något man själv trivs med/tycker om/eller bara kan leva på (man måste inte leva för jobbet/älska att jobba)

        Det är det visst. Jag satt ute i shorts idag, superskönt när man satt i lä. Och var lika varmt för ett par dagar sen.

          Superskönt i lä, med balkongdörren öppen och spisen, ugnen, alla element samt bastun på för fullt ?

            Kanske hos dig anonym.

        Jo det är det var 17 grader i dag.

          17 grader är inte klänningväder, brrrr. Minst 23 grader innan det är varmt nog.

            Ojdå, ja alla är olika… Då får man vänta länge på att ha klänning i det här landet ?

      Nej verkligen inte. De gör allt för bilder. Man kan tro det är 25 grader utifrån hennes bilder

        Fast det har varit varmt.

        Men kolla folket i bakgrunden, de har också klänning och T-shirt

      Folk i bakgrunden har ju också klänning och tshirt 🙂 där jag bor såg jag massor av folk i klänning i fredags tillexempel och hade själv vara T-shirt. ??‍♀️

    Men alltså, missar jag nåt? Har de inte picknick tillsammans? Då brukar man ju äta samma mat tänker jag…

      Fast de skriver ju inte att de är tillsammans? Det, om något, är väl konstigt? De har ju t o m lyckats få med samma kvinna i bakgrunden.

        Har dom förnekat att dom är där tillsammans? Ser ingenstans att dom försöker dölja det.

          Hon skrev på storys att osten var kenzas

    Det här är löjligt. Hur många tar med sig dubbelt upp av filt, korg och mat bara för att få olika grejer på bilderna? Har man som jobb att lägga upp bilder så är det väl ett ypperligt tillfälle att ta fina bilder när man är ute?

      Jag tycker inte det är löjligt alls att de båda fotade picknicken, det är rimligt. Det som däremot är lite komiskt är hur uppenbart stageat den är ? jag som följt kenza i 12 (!!) år nu har svårt att tänka mig att en picknick med bebisar i en park består av: baguette, brieost, några udda drycker och snittblommor. Allt detta är rekvisita för bilden.

      Jordgubbarna köper jag att dem åt, men jag GISSAR fakriskt på att bullarna, ballerinakakorna och cola zero-flaskorna dök fram när bilderna var tagna… Hade ju inte vart hemskt att visa menar jag, men de måste ju se ”perfekta” ut. Im over it!

        Håller med, de hade väl kunnat ta en bild på sin riktiga picknick. Men om de ändå skulle ha stylat en fake bild för snyggt content hade de väl ändå kunnat gjort det riktigt med bättre och snyggare innehåll i korgen. De ledsna blommorna och baguetten, tillsammans med brieostarna i sina förpackningar ser ju bara töntigt ut. Bilden blev varken äkta eller snyggt stylad.

    Flunsvärlden är falsk rakt igenom.

      Vad är det som är falskt med att äta ute med en vän? Särskilt i pandemi tider när man helst inte ska sitta inne tillsammans?

        För att det är patetiskt och stageat

        Och dom här flunsorna har hållit sig till att ”träffas inne” dom senaste 1,5 åren?

      I synnerhet om ens tröskel för ”falsk” är såhär låg.

        Jag är så nyfiken på vad Camilla mfl. ser för falskt i detta?! Vad är det falska? Att de inte framgår av var flunsas caption att de vid detta tillfälle umgicks med den andra personen?

          Jag har inte använt ordet ”falskt”, men tycker det är lite intressant att de publicerar sina bilder med en veckas mellanrum. Men falskt? Nä… ?

            Aha läste in för mycket av kommentarerna, tänkte du var av samma åsikt och tänkte att jag måste missa något 😀

            Haha alltså jag måste framstå som sjukt falsk, enligt andra här då. Lade upp en bild på vår julgran i typ mars…? Loggar ju in typ en gång i kvartalet och det är ju typ de fyra ggr per år jag loggar in som jag passar på att posta de instavänliga fotona? Är verkligen ingen realtidsuppdatering från min sida.

    Fina bilder ju, gillar dem!! Man får se det mer som en inspo-bild i ett glossy magasin, inte deras verklighet

      Vad lever ni i för verklighet då där en picknick i sommarkläder inte är verkligt? ?

        De har uppenbarligen valt ut saker som ser fina ut på bild. Vem har med sig snittblommor på en picknick liksom? Det är lite fejk, men fint ändå!

          Undrar mest över att någon slänger upp en hel oöppnad brie på en picknick ? jag brukar förbereda så att man kan äta med minsta möjliga kladd och bestick, tex briemackor. Men influencers kanske inte äter macka?

            Klart de inte gör! All mat hamnade nog i sopkorgen när deras fotosession var över

    Av alla märkliga saker influencers gör förstår jag inte varför en helt vanlig picknick två vänner har tillsmmans tas upp som exempel? 😀 Antagligen planerade de en pickick ihop, kanske klädde de upp sig mer och piffade till den mer än vad de gjort om de inte hade det yrke de har, men i övrigt gör väl alla människor ungefär samma när de ska picknicka? Tar med en gemensam korg och sitter på samma filt? De har bara turvis bytt plats och tagit bild på varandra sittandes på filten så båda ska kunna anv’nda picknicken som content? Troligtvis åt de upp maten efteråt, eller så gjorde det inte det. I så fall är det ju såklart märkligare men långt ifrån det märkligaste influencers gör. Men av vad som framgår av bilderna ser jag inget konstigt med detta alls, och troligtvis åt de väl upp den gemensamma picknickmaten, det ser ju jättegott ut…. 🙂

      ?

      Det är fina bilder och ser onekligen härligt ut ? picknick för mig är nog dock ryggsäck, så enkel packning som möjligt och mer praktiska kläder. Träningstights och sneakers till exempel ?

        Men de är i en park, då kan man ju ha det.

        Träningstights? Ska du jogga till picknicken? ?

        Picknick kräver ju noll praktiskt så länge den inte sker off pist som kräver avancerad fjällvandring. Sparka av dig skorna, sätt dig på filten och ät?????

    Menar denna Ines att hon tog med sig sin gravida mage på pick-nick? I så fall tog jag med mig mina nymålade tånaglar ut på gräsmattan idag.

      Jag tog med mina extrakilon och några celluliter.

        ”Took all my bumps out for a picnic”

      ???
      Kul om man inte tog med den liksom!

      Eller menar hon att det är Kenza som är hennes bump ?

      Hade du ett colour reveal party när du målat naglarna också? ?

    Äter de blommorna också? Märklig sak att ta med sig på picknick… de måste vara väldigt trötta efter timmar ute i solen ?

      Haha tänkte samma. Så knäpp grej att låtsas ha med sig.

      Tänkte verkligen samma! Det sista jag skulle ta med på en picknick ?

    Standard att byta outfit under sin picknick! ? Äh nä men undrar på riktigt hur det måste kännas när man går på ”picknick” sådär och allt måste vara perfekt inför den där bilden man ska ta. Njuter man av sin picknick? Eller är det mer jobb? Det är ju deras jobb att skapa ”content” men ändå ?

      Byta outfit? Det är två olika personer.

        Haha jag fattade inte heller det först ?

          Ines har en bild i sitt flöde från tidigare på dagen med samma korg (och blommor etc) där hon har en annan klänning. Att köra klädbyte för bilder är väl mer intressant än att 2 personer varit på picknick

      Vad är det som ser så perfekt ut ens? ? de har ju bara lagt ut sakerna på filten. Flaskorna står inte ens upp

    Mhm.. du verkar vara en superspännande, trevlig person…

      Förlåt, förlåt för att jag är så tråkig. Men jag förstår inte, på riktigt. Absolut picknick i det gröna och sköna. Underbart ?. Vem gör inte det, om man kan? Men dessa bilder?! Tänker bara på reklam (usch) när jag ser en bra film, intressant dokumentär eller spännande diskussioner. Går på toa, spelar fram eller liknande. Bara för att slippa. Upplevelsen borde, enligt vad jag tänker/känner, vara att bara njuta och må bra i nuet. För mig är det inte till salu ?.

        Obs obs. Jag följer inte henne eller någon annan. Inte SÅ intresserad men däremot läser jag här.

          Inte så intresserad? Hon verkar ju röra upp en hel del känslor och frågor hos dig.

          Du är väldigt engagerad för att vara så ointresserad….

            Följer inte. Läser bara här. Inte engagerad. Bara lyfter min åsikt att jag inte förstår denna ”reklam” för sig själv. Svårt att förstå?

              Du verkar väldigt engagerad i alla fall.

    Vad snällt :)))

    Följ henne inte då. 1,8 miljoner personer världen över verkar tycka annorlunda.

    Kollade hennes flöde, ser inte en enda tuttbild. Tycker t.o.m att hon har mindre urringat än hon brukar ha.

    Avis på er i sthlm. Hela maj månaden har de varit regn i Göteborg 🙁

    Den blå klänningen på andra bilden är jättefin.
    Någon som vet vart den är köpt?

      By Malina

    Helt ot
    Men är det inte lustigt att kampanjen ”kavla upp” har med massa kändisar som betett sig som Corona inte existerat. ”Kavla upp” är en kampanj där kändisar visar armen för att få folk att vaccinera sig. Ett bra budskap. Men kampanjen går ut på att vi ska kunna leva som vanligt så snabbt som möjligt. Vilket många av dessa kändisar bidragit till att vi inte kunnat göra då de levt på som vanligt. Pernilla Wahlgren, Perrelli med flera ??????

    Värt att asa med två hjul brie ost ut i solen (som den gravida av dem inte ens kan äta), en torr, oförberedd baguette och lite snittblommor som vissnar innan de kommer hem (Y). Jag gissar på att endast jordgubbarna gick åt och att det andra var rekvisita

    Jag kan hålla med om att Kenza inte är den mest kreativa, nytänkande och spännande personen out there i influencervärlden.

    Men, när kommentaren är fylld av personangrepp (”patetisk”, ”tråkig”) och märkligt dubbelbestraffande slut-shameande (hon gör tydligen fel som visar upp sina tuttar, samtidigt som du antyder att hon vanligtvis inte har några tuttar som att det också vore något negativt) så är det liksom lite svårt att ta din kommentar på allvar. Du framstår mest som aggressiv och elak och som att du bara vill trycka till Kenza för att må bättre själv. Detta är anledningen till att de som svarat på din kommentar är lite kritiska mot dig och tar Kenza i försvar, om du undrar. Du behöver såklart inte gilla Kenza, och det är klart du kan uttrycka sakliga åsikter om hennes innehåll (eftersom det är hennes jobb ändå), men jag hoppas verkligen du inte pratar såhär om människor IRL också, och att det bara är något du vågar göra bakom en skärm. Att tala sådär till människor är nämligen ren och skär (och obehaglig) mobbing. Om detta inte är något du skulle kunna säga till en person i verkligheten kanske du ska ta dig en tankeställare kring varför du känner att det är ok att skriva på internet.

    Allt gott till dig, men hoppas att du kanske kan få dig en liten tankeställare av detta

      Oj… varför så upprörd?

    Så roligt! Jag hajade också till när jag såg den något annorlunda picknickbilden. Jaha?, tänkte jag, är det här picknicktrenden nu. ?

    Men något annat som får mig att tappa det nu, är alla influenser som säger exakt samma sak om Oslo skin solution!! Och det har pågått länge nu! Exakt samma rörelse, samma repliker. ”Har alltid några påsar i väskan, SMAKAR INGENTING!, kan hälla i vad som helst, ”den här gången i juice”. Och det fungerar!!! Säger de med snygg ljussättning och jättemycket smink. Jag orkar inte.

    Vilka är ni som tycker sånt här ”content” är intressant?? Känns så passé och löjligt med tillrättalagda, perfekta(falska) bilder som denna

    De sitter mitt i en rabatt. Vi som bor i närheten är fett trötta på alla flunsor i Humlan, de är överallt och fotar, väskor, sig själva, hauls, otroligt irriterande eftersom detta är en park för alla och de ockuperar med sina entourage av fotografer och assistenter. Trött.

    Kenzas nya lägenhet:

    https://www.wrede.se/objekt/sekelskiftesvaning-pa-lugnt-hogt-och-ljust-lage/

    Ett kap för 16 650 000 kr, utgångspriset var 14 500 000 kr.

    Blir intressant att följa den renoveringen som enligt Kenzas stories börjar i augusti.

      Helt ärligt kan jag inte låta bli att känna mig lite bitter – seriöst mer än 16,5?! Renoveringen på det kommer vara lång ifrån gratis dessutom! Jag och min sambo har bra löner efter flera år på universitet men kommer aldrig i hela våra liv komma upp i den summan! Vart får de pengarna från?? De har lantställe också, vad kostade det ens? Kan inte Cam skriva ett inlägg om detta?

        Ja, det är en mycket intressant fråga. Även om de bara skulle låna till 50% och komma under amorteringskraven, skulle de behöva en gemensam månadsinkomst på nästan 200.000 – tjänar de verkligen så mycket? Och har de så mycket kontanter att stoppa in?

          Jag minns när Kenza som 18-åring la upp en bild på hur mycket hon fakturerar för annonsering på hennes blogg under en månad, 200k! Inga andra intäkter räknade..

        Undrar verkligen också… hon har väl knappt jobbat dom senaste åren dessutom? Vart kommer alla dessa pengar ifrån?! Samma med dom flesta flunsuarna… sjuka pengar

      Så murrig!

    Detta mina damer och herrar är Ines. Tjejen som gör i princip ALLT för att vara en influenser. Hon köpte sitt instagram konto för att verka stor och känd. Men för varje dag som går tappar hon följare. Hon tar på sig allt kenza tar på sig. Hon är en copycat rakt igenom. Det finns inget Kenza gör som ines inte kopierar. Ines är en falsk influenser och jag kan tänka mig hur överlycklig hon är just nu över att ha hamnat på
    Bloggbevakning eftersom hon tror hon lyckats då xD

    Vem köper med sig snittblommor till en picknick liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.