Önskerubriker hos Elsa Billgren och sommartid

Sista veckan i stan tänkte jag att ni skulle få bestämma hur bloggen ska se ut. Det var så länge sedan vi hade önskevecka, och jag älskar ju era kreativa idéer. Skriv en önskerubrik, hur knepig eller enkel som helst, i kommentarsfältet så fyller jag sista arbetsveckan med det ni allra helst vill läsa om. // Elsa Billgren

Sol, sommar och juni är här och det är runt den här tidpunkten som många bloggar drar ner på tempot och går in i någon slags sommarlunk.
Elsa Billgren har en sista ”vanlig” vecka kvar innan hon och familjen tar sitt pick och pack och flyttar till Gotland över sommaren, och kommer låta läsarna bestämma hur den ska se ut genom att skicka in önskerubriker till henne.

Även den här bloggen kommer gå ner på ”sommartid” om ett tag, inte för att jag ska vara ledig, utan pga att vi ska flytta i sommar och har en HEL del att göra på huset under den första månaden efter övertagandet. 
Sommartid innebär fortfarande fyra ”vanliga” inlägg om dagen plus Öppet Spår, och den som har mage att klaga över det är välkommen att tuffa hitåt för att själv fatta tag i en målarpensel och hjälpa till. 🙂

Är konceptet ”Önskerubriker” roligt även för den här bloggen?
I så fall får ni gärna lämna förslag på sådana i kommentarsfältet.

Här är några av förslagen som kommit in på Elsas blogg:

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är kul med lite statistik, typ att lista de inlägg som fått flest kommentarer genom Bloggbevaknings historia.

    Grattis till huset!! Utan att du ska behöva vara för avslöjande gällande läge osv är jag nyfiken på hur stort, vilken typ av hus det och vad ni ska göra i renoveringsväg. Kommer det uppdateras på insta tro?

      Nej inte renovera! Bevara efter tidsanda!!

        Just det, så klart! Bor själv i en etta via kommunalt bostadsbolag så jag är kässssss på ämnet

        Vilken flunsa har högst vs lägst förtroende?

        Omröstning här på bb där man får rösta på de man har högst förtroende för och de man har lägst förtroende för. Hade varit roligt att se om man har samma uppfattning som andra. Jag köper tex aldrig något som Löwengrip gör reklam för längre eftersom jag blivit besviken varenda gång hon gjort reklam för något som jag blivit sugen på att köpa.

          Skulle varit en egen kommentar. Förlåt för kapning!

        Vi ska öppna upp en gammal trappa och måla väggarna. That’s it. Huset har helt fantastiska detaljer från 50-talet som vi givetvis ska behålla, bland annat ett fönster som var kärlek vid första ögonkastet. Ingen av oss har något intresse av att riva ut hela inredningen utan ville ha ett hus med karaktär och originalitet. ??

      Huset ligger i Nacka Kommun och består av en äldre och en ny del med plats för både mitt och min sambos jobb där vi kommer kunna bygga en studio för oss båda.
      Det har en stor tomt för Selma och missarna att husera på.
      Jag kommer inte uppdatera särskilt mycket på Instagram om huset eftersom det tillhör mitt privatliv och jag gärna håller det åtskilt. 🙂
      Men ni kommer nog få se och höra innehåll från den nya studion, så det ska bli riktigt kul att dela med er.

        ojojoj vad spännande, vilket kul projekt ni har framför er! önskar er all lycka till och stort grattis återigen ☀️

    Grattis till husköpet ?

    Åh men kan vi inte få flera ÖS då? ??? snääällaaaa? Eller det innebär kanske enormt jobb för dig iof

    Här kommer några förslag. Utifrån ovan också:
    1. Statistik från Bloggbevakning
    2. Mitt hus (ditt Camillas då haha)
    3. Influenser i framtiden
    4. Mina favoritinfluenser

    Berätta mer om huset!!

      Det ligger i Nacka Kommun och har en STOR tomt för Selma att springa omkring på. =)

    -Mina fem bästa loppisfynd någonsin!
    -nybörjartips på loppis/second hand marknaden.

    Det är så jävla svårt som nybörjare att hitta något fint på ett hav av glasgrejer.

      Kom tidigt till loppisen, helst innan de öppnar. De mest irriterande proffsköparna är och river bland sakerna innan säljarna ens plockat upp allt. Vad ett fynd är beror ju helt på köparen.

      Second hand är lättare tycker jag, inte lika hetsigt. Mitt bästa fynd ever på second hand är en ljusstake från svenskt tenn för 20 kr. Snacka om att inte veta vad man säljer.

        Åh drömfynd på 2ndhand ju! Vilken ljusstake var det? Mvh nyfiken som nyss köpt knuten från svenskt tenn ? (till nypris)

      Mitt tips är att ta dig ut på landsbygden om du kan. Jag bor strax utanför Gbg sedan många år tillbaka och här är allt snordyrt tycker jag, det känns inte som fynd när det är nästan nypriser.

      På somrarna brukar jag hälsa på min mamma i Värmland och vi åker då på lite loppisar/second hand/auktioner och då känns det verkligen som om jag får riktigt fina grejer till bra priser. Gissar att det är likadant på många ställen i landet, att så fort du kommer iväg från de största städerna så kan du fynda.

    Stoppa Pressarna har blivit förtalsanmälda av Patrick Ekwall
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/41M21V/patrick-ekwall-polisanmaler-stoppa-pressarna

      Vill börja med att jag är helt på hans sida, deras inlägg var sjukt osmakligt. Men förtal ”avser en skada på någons anseende till följd av exempelvis ett uttalande eller spridningen av en bild.”… Att påstå att någon gått vidare i ett nytt förhållande.. Är det att skada någons anseende? Alltså juridiskt.

        Fast det är det ju, det framkommer av anmälan. Detta var strax efter att hans fru dött och han fick höra från folk att han gått vidare alldeles för snabbt. Kan tänka mig att ryktet är graverande för någon som säljer sina tjänster inom media. Helt rätt av Ekwall att ryta ifrån!

    Off topic,
    Rosas familjen ska ju bygga ut sitt hus, och delar på instagram ett företag som jag antar har ritat deras nya.. ber dom följa deras instagram på huset och hela husprojektet där.
    Är det ett samarbete? Har för mig att jag läst det? Då ska de väl reklam märkas?

    Mvh bitter tjej som är trött på influenser som blir sura för att man inte tar deras jobb seriöst när dom inte gör rätt själva…

    Ja konceptet önskerubriker låter jättekul och bra! Dock vill jag bara säga att jag (och säkert många andra) har scrollat förbi detta inlägg troligen ca 20 ggr utan att upptäcka frågan då själva inlägget handlade om Elsa och hennes läsares önskerubriker, vilket låt fruktansvärt ointressant. Det var bara av en händelse så att jag hade så tråkigt just precis nu att jag läste igenom inlägget om Elsas läsares önskerubriker ? Så ställ frågan igen i ett eget inlägg om du vill då ett bättre underlag, då kanske fler uppmärksammar den och besvarar den. Tycker dock du ska köra önskerubriker oavsett vad övriga läsare svarar! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.