Gabriella Joss har träffat kärleken

x

Hörrni.. Jag har ju varit rätt off på slutet och det har ni kanske märkt. Ska vara ärlig med er och skriva att det är för att jag verkligen är inne i en liten bubbla och svävar på rosa moln.

Jag har blivit kärast i världen och det kom så himla plötsligt när jag verkligen minst anade eller förväntade mig det. Jag hade tagit bort tinder (inte för att jag var så aktiv där men ändå) och jag och min ”kille” som jag har haft sedan strax efter separationen hade slutat ses och var rätt eniga om att det var dags att gå vidare.

Jag hade bestämt mig för att jag skulle vara själv nu och bara satsa på mig själv.
Att jag verkligen inte skulle lägga en enda sekund på något som har med kärlek eller killar att göra över huvud taget.
Ni förstår inte ens hur hårt jag hade bestämt mig. Och det kändes så skönt.

Men ja.. Plötsligt så kom bara rätt person in i mitt liv, helt från ingenstans. Och plötsligt blev jag pirrig, glad, full av kärlek och trygg. Det har gått så fort också men är det rätt så är det lätt. Det stämmer verkligen. // Gabriella Joss

För att inte läsarna ska tro att Gabriella Joss tröttnat på sina sociala medier, så avslöjar hon nu anledningen till att hon känts off den senaste tiden och varför uppdateringarna kan ha varit kassa och tråkiga.
Hon är kär, och det vet vi ju alla som någon gång varit kär, hur det är.
Gabriella beskriver det som att hon är inne i en liten bubbla och svävar på rosa moln. Hon beskriver också känslan av att bli kär som vuxen, och hur det är en helt annan känsla att bli kär när man är vuxen än när man är tonåring.
Hon och ex-mannen Fjodor träffades ju i tonåren och gifte sig, två månader efter att Gabriella fyllt 18, så jag förstår att känslan måste vara en annan.
Det kan givetvis skilja sig från person till person, men hur många av er visste vad ni ville i livet när ni var 18?
Inte jag. Jag visste egentligen ingenting om vad kärlek egentligen var, utan det var mer tonårsförälskelser på sin höjd.
Herregud…
Tänk om jag hade gift mig med den killen jag var kär i när jag var 18?
Vilken jäkla härdsmälta! ?

Man lever och man lär helt enkelt, men gött med lite fjärilar i magen där uppe i Umeå!

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha sådär står man ju alltid

      Ja när man inte har höfter och försöker få det att se ut så

        Det första jag tänkte när jag såg den första bilden. Hela posen är ju skev. Hon är helt rak på ena sidan, medan höften sticker ut som fasiken på andra. Jag kan slå vad om att hennes kropp ser sjukt mycket snyggare ut när hon inte står sådär

        Men varför måste man reproducera nån gammal sexistisk parfym med kvinnor i klassiskt röd fodralklänning med synliga kvinnliga former. Alltså behovet känns så akut att människan slänger sig själv på diskbänken för att få till en kvinnlig pose. Är det här en gliring till exet? Typ; ”jag är omtyckt, uppvaktad och gladare än med dig, btw det här är vad du missar!”

        Bisarrt!

          Reklam för parfym*

          Jag ska inte prata och skriva samtidigt. Mycket ibland.

    Ligger hon på riktigt med blommorna på köksbordet? ?

      På diskbänken till och med va? Ha ha ha!

      hahah herregud

      Nej va stelt ???

      Jag gillar Verkligwn Gabriella, men ibland undrar jag om hon driver med oss när hon tar vissa bilder. För ett par veckor sedan poserade hon ju med sin soptunna och nu ligger hon på köksbänken ?

        Eller alla samarbeten i den ekande trappan eller sittandes lite nonchalant på golvet i hallen. Varför inte använda vanliga möbler?

      Brukar inte du posera på diskbänken och hallgolvet? Så gör alla coola! Även viktigt att vrida ryggraden halvt fördärvad och stå så onaturligt du kan med höfter och ben.

    Haha, det där ”från ingenstans” känns så jävla avlägset att läsa/höra om när man själv är singel ???‍♀️

      Låter som rebound i mina öron.

        Låter som att hon redan haft en rebound. Eller ska man kalla varenda kille man träffar efter sitt ex för rebound?

          Det är väl rebound så länge man ignorerar sitt behov av att vara självständig efter en break up

      Eller huuuuur, vart ligger ingenstans? Vill också ha någon därifrån, det verkar ofta vara bra folk?

        Ingenstans vet jag inte, men ingenting ligger i Solna iaf

      Haha håller med!
      Känner att jag inte letar heller och är nöjd som singel men det är ändå ingen kille som jag träffar ute/kompisars kompisar/ etc som allting bara är rätt med?
      Men det är kanske det här ”från ingenstans ” som är det viktiga

    Vad gör hon när hon inte pose-ar.. Pallar inte med hennes rumpput hela tiden, kan inte ta till mig nåt av vad hon skriver med dessa fåniga bilder konstant. Till och med när hon är med barnen ska rumpan ut.

      Ja hon är märklig

        Tyckte hon verkade rätt skärpt tidigare, men då var det ist brösten som skulle synas hela tiden. Sen såg jag nåt om hennes dåliga mående och då trillade polletten ner. Lite som Elena Belle, allt ser så fruktansvärt ansträngt ut hela tiden.

        Hon är rumpig

          Hon är platt i verkligheten noll kvinnliga former

            Lägg ner ”inga kvinnliga former”-snacket ?

              Håller med, oerhört tröttsamt! Däremot tycker jag att man kan beskriva saker som ”generellt FEMINIMT/MASKULINT” om man vill påpeka något som anses på ett sätt. T.ex. kan man ju känna sig kvinnlig, men inte feminin.

          Vaffö vaffö vaffö vafför gö ho på detta viset?

    Hur besatt va sin röv kan man vara?! ?

    Herregud så cringe hon är med sina överposerande bilder.
    Hon och alla 40+ tanter som försöker se yngre ut med diverse ingrepp och ”cougar”-attityd är så sjukt pinsamma… hon har seriöst två barn och är vuxen men beter sig som en 13-åring som är desperat efter uppmärksamhet på sociala medier.

    Väx upp.

      Äh låt dom vara kåta. Du framställer dig själv som en supertorr bitter nucka i din kommentar. Men, du vet; Äldre tanter får oxå ha en sexualitet och vilja ha sex och ta för sig av yngre och äldre män som de vill. Även om 1 eller 7 barn passerat samma kroppsöppning.

        Äh det var ju sant. De är ju pinsamma som måste skylta med allt för en stunds bekräftelse.

        Tänk hur många gånger man bajsat i sitt liv. Hade varit kul att ha siffra på det.

        Absolut. Men varför dessa konstiga bilder?!

          ☝Fråga till Anamema Device

      Fattar dock inte varför du jämför henne med 40 plussare ?

        Haha tänkte också på det, hon är väl mycket yngre?

          Hon är 26. Bilden ovan la hon upp på sin födelsedag.

    Jag kanske är konstig men jag träffade min kille när jag var 14. Jag bara visste att den här killen kommer jag vara med för alltid, rätt konstig känsla att få som okysst 14-åring…. ?‍♀️? Men vad gör man, inget har kunnat dela på oss än ??

      Vid 14 år, det är coolt! Vi var 18, är idag gifta och väntar vårt tredje barn.

      Är du aldrig nyfiken på hur det är att ligga med någon annan? 🙂

        Tro det eller ej men vissa av träffade faktiskt den stora kärleken som tonåring! Jag var 18 när jag träffade min man och kärleken har hållit i sig 17 år. Självklart vet man inte mycket om livet då men för oss har det varit rätt att lära oss om livet tillsammans. Är så less och trött på människor som dömer mig och oss för att dom själva gjort på ett annat sätt. För tro mig det har jag fått höra många gånger precis som det här inlägget lite raljerande. När jag lyssnar på mina vänner och deras prat om sina relationer är många missnöjda och har det dåligt, trots att dom träffades tio år senare än oss som mogna vuxna med livserfarenhet. Då tänker jag ofta för mig själv hur bra jag har det men säger inte det högt. Självklart kan jag vara nyfiken på att ligga med andra men har man varit ihop med någon i hela sitt vuxna liv kan man till och med prata om sådant tillsammans och även öppna upp för tanken att låta den andra vara med andra. Hittills har dock ingen av oss velat göra det i verkligheten. Sedan måste jag säga att jag är sjukt avis på Gabriellas kropp?min känns i jämförelse som en riktig tantkropp med hängbröst och bristningar?

    Strunt samma hur hon står, jag skulle gärna velat ha den kroppen ?

      Håller med, vilken kropp. Trots två barn hinner hon hålla sig så fit?

        Hon har ju inte barnen på heltid så det blir ju mer tid över.

          Den kroppen får man inte om man tränar varannan vecka, och har barnen en pappa borde man hinna träna ändå.

            Finns nog också något som heter gener.

              Exakt. Jag har alltid varit smal och ser likadan ut efter att ha fått barn. Förutom tuttarna då, har dock fyllt i dem de barnen käka upp. Inte en enda bristning fick jag heller.
              Det är verkligen olika för alla och allt handlar inte om träning utan gener som du skrev!

          Ja ensamstående är så fria i jämförelse med par ? Hon har alltid varit vältränad, bryr man sig så finns det tid att träna när man är två föräldrar. Detta låter bara bittert. Såhär ser inte alla skilda föräldrar eller barnfria eller andra med ”mycket tid” ut.

            Men lite mer egentid har man väl ändå med barn varannan vecka?har flera kvällar i veckan själv då. Kanske är konstig men skulle kännas fel att lämna barnen varje kväll till mannen för att jag ska iväg och träna. Då får han ju aldrig någon egentid! Varannan kväll skulle funka men då skulle vi aldrig vara tillsammans hela familjen. Så ja visst handlar det även om prioriteringar. Jag tränar men inte flera gånger i veckan för den lilla tiden som är kvar efter jobb vill jag i första hand vara med familjen. Däremot är det nog stor skillnad att få tid till träning om man jobbar som influencer, då ingår ju nästan träningen i arbetsuppgifterna.

      Jag med

      Hur kan man vilja ha en rak kropp utan några höfter eller liten midja eller röv? Fattar inte

        ”Vilja ha”? Sluta skamma olika typer av kvinnokroppar!!

        Oj, fick du välja din kropp själv?

        Jag skulle vilja! ✋?

        JAG har det och har alltid känt mig bekväm med min kropp:) jag tycker det är snyggast, passar mig ialf. Bara för att du har större höfter/former osv så passar de kanske inte alla. Alla ser olika ut, tycker olika, vad som är snyggt eller inte… tråkigt om alla såg likadana ut.

    Jag tror inte ens att jag hade hånglat när jag var 18, än mindre gått i giftastankar, haha. Late bloomer osv.

      Jag hånglade första gången när jag var var 17. Var hände med det andra då? Ingenting och har inte hänt än haha. Mvh/orkar inte bry mig

      Har inte gjort ett skit jag. Förutom typ pussat kompisar. 🙂 haha.
      Men så blir det om man är en avart. Riktigt ful är jag. Och blir bara fulare med tiden. Har gett upp.

        Jag är också ful men lyckades med både giftemål och barn ? så ge inte upp!!!

        Allt handlar inte om utseende. För många är det mest kemin och kärleken inifrån som betyder mest. ♡ finns många män där ute som tänker som du, men vill egentligen inget annat än att hitta sin livskamrat.
        Jag tror att du kommer hitta någon:)

    Jag gifte mig med min kärlek från när jag var 18. Fast typ 10 år senare ?

      Det gjorde jag med, exakt 10 år senare. Handlar bara om att växa ihop istället för att växa isär. När det är rätt är det lätt!

    Nyförälskad. Så härligt och underbart! Men varför dessa konstiga bilder?

    Träffade min man nyss fyllda 18. I år är det 35 år sedan och vi firar pärlbröllop i juli. ❤?

    Varför visar hon aldrig sitt ansikte? Eller det kanske hon gör men på de få bilder jag sett på henne visar hon aldrig ansiktet ?

    Haha jag gifte mig med killen jag blev ihop med när jag var 15. Idag, 18 år senare har vi två barn 😉

    … Ligger hon på köksbänken med blommorna? ??????

    Fyfan för alla kommentarer i detta kommentarsfält. Vad är felet på er, VARFÖR känner ni behovet av att hacka på en annan människa – som ni inte ens känner?! Låt henne posera hur mycket och hur hon vill. Slår vad om att ni som sitter och kommenterar massa skit endast är avundsjuka. Usch på sånna som er! ”Bloggbevaknings” kommentarsfält måste vara det vidrigaste på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.