Jonna Lundell renoverar husvagn

Medan det varit Jocke som spottat ur sig koncept efter koncept till olika serier de senaste åren så presenterar nu Jonna Lundell en egen serie på Youtube, som går ut på att hon ska renovera en husvagn.
Hon har köpt en äldre modell som hon ska fixa till, utan att för den sakens skull riva ur allt som finns och bara behålla en liten del som ett skal.
Hon kommer måla själv för att ges exempelvis bord och bänkskivor ett enhetligt utseende, där skivorna byts ut samtidigt som hon behåller det gamla bordet.

Personligen så uppskattar jag en sådan här serie framför exempelvis lekprogram, som jag känner att det gått smått inflation på. 
Jag är svag för ”före/efter-koncept” och att se sådana här förvandlingar så det här är definitivt en serie i min smak.

*nynnar lite*
Man ska ha husvagn – så är semestern redan klar
Man ska ha husvagn – det har jag sett att alla har
Man ska ha husvagn – och stuva in familjen i
Man ska ha husvagn – för då blir man fri

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag vet inte om jag bara inte är målgrupp men jag förstår verkligen inte grejen med jocke och jonna.

    Överflöd och nyrikt på deras sociala medier och av det lilla jag har sett av deras produktioner på Youtube (försökt ge de olika programmen en ärlig chans) så är det inte direkt kvalitet. Känns lite som att ge ett gång elever på gymnasiet en kamera och be dom spela in roliga program i en projektkurs.

    Ja, jag vaknade på fel sida idag.

      Kanske också vaknat på fel sida. Men håller typ med, känns så krystat och överdrivet.

      Meeeeen kul grej. Detta är ju roligare än de lekprogram de haft ?

        08.24//
        Jag me
        Deras renovering ar är smaklöst så att det skriker
        Hade fått huvudvärk bara vistas på/i liknande hus!

          Jag bryr mig inte om deras val av inredning. Jag gillar typ ingen influencers stil, alla har likadant typ haha. Men det känns som att de drar i allt för att fortsätta vara stora. Men så kollar jag inte på dom, så det kan vara min fördom haha

          Ja det ska bli intressant att se om de vill göra husvagnen i typ grekisk marmor-stil med rosa detaljer! Eller om det blir en cool lya i musikstudio-stil där karln kan sitta i sina mysdressar med reklamtryck och faktiskt passa in, i dov belysning och murriga färger. Det kanske kan bli deras roligaste koncept hittills?

    Gillar Jonna. Hon känns genuin och en väldigt trevlig person som man bara vill sitta och småsnacka med i timmar över en kopp kaffe.

    Jag har aldrig kollat på deras lekprogram, men ska definitivt ge detta en chans. Tycker faktiskt Jonna verkar vara väldigt mysig av det lilla jag sett av henne.

    ”Jonnas husvagns serie” ?

    Förstår inte hur dom haft orken att renovera sitt hus i ca 4 år snart. All tid, oljud, flytta från rum till rum osv.

      Varför blir det aldrig klart? ?

        Dom hade en hantverkare/”arkitekt” som dom gillade såååå mycket sen hände det en del saker och det blev polisanmälan, efter det påstod Jocke och Jonna att dom inte alls ville ha det som den här personen hade fixat och att personen designat efter eget önskemål.

        Då började dom renovera på nytt innan det andra var klart och gjorde om allting, under tiden insåg dom att dom ville ha något helt annat och bygga ut halva huset.

        Tror dom är inne på tredje totalrenoveringen, men det har aldrig varit en period utan renovering sen dom flyttade in.

        Huset dom köpte var deras drömhus så men nu är det inget som är likadant varken på ut eller insida.

        Hade blivit billigare och antagligen gått snabbare om dom istället köpt en tomt och byggt huset efter smak och tycke.

          Fyfan för att leva i ständigt bygg kaos, och barnen med för den delen. Blev helt paff när Jonna sa hon vägrar en till sommar utan trädgård, att de inte kunnat använda den ? de kanske är en basic grej men för mig låter det super tråkigt som nu på sommaren inte kunna va/använda sin trädgård om man nu har en.

          Känns som de jämt är människor där också, kommer de klara av att bara vara Jonna Jocke och barnen? Känns som speciellt Jocke älskar typ de här med att ha massa folk omkring sig och att de händer saker i huset hela tiden som ska fixas.

        För att joakim aldrig blir nöjd ?

          Precis… han vill göra om hela grejer för att han inte är 100 procent nöjd med ngt.
          Galet att de river ut helt nybyggt.
          Sen behöver fräck hålla igång byggserien.
          Hur Jobba står ut vet jag inte, då hon inte alla verkar vara personen som trivs med allt stök runt sig

          Jag tror inte Jocke kan se skillnad på bra och dåligt. Jag tror inte problemet ligger i att han aldrig blir nöjd, det är bara något han säger.
          Antingen ligger problemet i att dem behöver content och därför renoverar om och om igen, eller att Jocke vet att när dem är klara kommer alla hantverkarna försvinna och det kommer bara vara familjen hemma, vilket han inte klarar. Det har ju tidigare bott 2-3 anställda hos dem hela tiden, jag tror helt enkelt att Jocke måste ha folk runt sig 24/7 för att funka.

    Om det är något det går inflation i så är det väl inredningsprogram..?

      Men inte om husvagnar kanske? ?

        Same same

        Ganska många på Youtube som gjort om
        Husvagnar och vana det sista.
        Kul dock om om renoverar det som finns och inte bara river ut allt och gör nytt

    Jag följer inte dem men kollade deras kanaler efter detta inlägg, och Jockes story om vilken typ av meddelanden kan får om sitt barn?!? Sånt måste väl gå att polisanmäla?? Undrar om han gör det. Jocke och Jonna är inte riktigt min kopp te men de verkar vara engagerade och kärleksfulla föräldrar! Även om jag starkt är emot att barn exponeras på sociala medier, men tänker att de typ inte vet bättre…

      Jag tror att de överdriver rätt så mycket när det kommer till vad de får för meddelanden om barnen. Det är bra content. Så som de hänger ut barnen på sociala medier så är det rätt uppenbart att de bara används för content.

      Med deras galna fans skulle jag aldrig exponera barnen på kanalen. Än mindre skapa egna konton åt barnen.

        Fast meddelandet han lagt ut var väldigt grovt. Jag hade varit förbannad om jag fått ett sånt meddelande. Sen hur ofta eller hur många de får vet jag inget om, men bara detta meddelande var hemskt.

        Sen håller jag med om att de verkar ha galna fans och jag skulle inte exponera mina barn som de gör. Men det tar inte bort ansvaret för de som skriver att de ska göra hemska saker mot deras dotter.

      De har polisanmält förut efter grova hot om deras dotter

    Jag tycker Jonna är jordnära, jag kommer titta!

      Jordnära? Har du sett deras livsstil?

        Jockes livstil mest… Jonna dras med i hans galna värld.

          Hon har väl valt att dras med, eller?

    Vad har en and med det att göra? En gräsand till och med.

      Fanns ingen anka emoji.

      Att en gräsand är mer intressant än detta? ?

      Fina fåglar faktiskt ☺️

    Totalt OT.
    Men Benjamin Ingrosso försov sig i morse när han skulle vara med på nyhetsmorgon och dök inte upp över huvudtaget. Det verkar som att de inte ens fick tag på honom, utan lämnade ett meddelande direkt i tv där de sa något i stil med ” du är välkommen någon annan dag”.
    Jag har också försovit mig till jobbet men så himla pinsamt att göra det inför alla som kikar på nyhetsmorgon.

      Hahahaha!?
      Stackare.

        Jamen ellerhur!! ? tänk dig ångesten när man tittar på telefonen och har typ 40 missade samtal.?

          Hade fan dött på fläcken.
          ?

        Inte ett dugg synd om honom

      Tyckte det var könt att slippa den där bortskämda snorvalpen. Det är inte heller första gången han försover sig till direktsänd intervju.

      Hoppas han mår som han förtjänar idag

      Usch så oprofessionellt. Så kommer det säkert komma kommentarer om att ”aLlA kAn FöRsOvA sIg”. Hur hade det sett ut om en kirurg försover sig till en viktig operation? Eller en lärare som försover sig till sin lektion?.. nä, visar bara på hur oseriös han är

        Jag har aldrig förstått hur man kan försova sig. Vet man att man har svårt att komma upp får man väl sätta något alarm man måste gå upp och stänga av eller nåt. Finns ju hur mycket prylar som helst man kan skaffa idag.

          Jodå, jobbigt det kan bli när man klantar till det!
          Hahahaha fy?

      Han var ute med Bianca syns på hennes instagram?!?

        Jahopp!

        Intresseklubben antecknar!

    Givetvis så ska videon vara i samarbete med något företag. Är det någon video de har som inte är i samarbete med något företag? Hade varit genuint om det inte hade varit i samarbete utan man gör det helt själv

    Jag gillar J & J Jag har haft en lite skev bild av dem innan. Men med tanke på hur mycket skit de konstant får känns det inte alltid rättvist. Folk gör dumma val. Det gör alla offentlig som icke. Det känns som om vissa kommer undan medan andra inte gör det. Lyssnat på J &J:s pod och det ger verkligen en bild av hur det är att vara influenser men inte leva som en influenser.

    Pengar i all sin ära, men jag tror exempelvis aldrig att BB, CW eller KZ skulle renovera någonting överhuvudtaget någonsin själva. Sen att de gör ett program eller använder sina kanaler för att tjäna pengar på det… ja det är deras jobb.
    Jag tror det är mer troligt att vissa influensers före andra skulle anställa svart arbete före andra och märks det ?… och nej jag menar inte J & J.

    fem minuter Falsterbo och fem minuter Koster
    fem minuter Flen och Hjo och fem minuter kloster
    fem minuter Örebro och fem minuter fjäll
    fem minuter fast på ett europavägsmotell!

    Gillar Jonna så ska absolut ge denna serie en chans 😀

    Däremot deras byggkaos till trädgård, som granne hade jag blivit ledsen att behöva se den där skiten varje dag jag kollade ut genom fönstret 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.