Tanja uppmärksammar sjuårsdagen av sin olycka

Big Brother-vinnaren 2021 Tanja Ingebretsen Kallin – som även deltagit i Paradise Hotel – postar ett inlägg på Instagram där hon berättar om att det idag är 7 år sedan hon kom åt en tågledning och fick 16 000 volt genom kroppen. 
Ett annorlunda typ av jubileum, absolut, men uppenbarligen väldigt viktig för Tanja. ??

Bland kommentarerna är det många följare som kallar Tanja för sin förebild och mängden hjärtan påminner om valfri uppdatering från Anna Book.
Även hennes influencerkollegor har skrivit peppande och beundrande kommentarer, där Felicia Bergström skriver ”Du inspirerar mig så mycket ❤️”.

Här skrev SVT om olyckan 2015 om någon vill veta mer  

 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Seriöst, det är när man nästan håller på att förlora hälsan som man inser hur mycket det mesta inte spelar roll och hur mycket onödigt skit folk lägger energi på. Förstår henne helt

    Är det någon här som varit på öster malma och kan beskriva lite vad som finns där och hur maten faktiskt är?

      Haha sköning ☝

      Nej, fråga i ÖP eller i nån relevant facebook grupp.

        Sluta va så bitter.

        ÖP? ??

          Öppet pår, finska varianten av öppet spår

            Hahhaha skrattar högt

            Men jag kan ju inte finska!

            Som halvfinne känner jag mig nu väldigt kränkt. ?

            onko kukaan käynyt ÖsterMalmassa ja tietää kuinka ruoka siellä on

              En tiedä. Torilla tavataan!

                Tuon kaljat ??

          Östersunds posten.

          Översiktsplan 🙂

      Vad som finns där: massa stressade stockholmare som hetsar fram i 120 km/h och influensers som tror dem äger hela världen och alla sak akta sig för dem.
      Maten: orimligt dyr, mat som gör sig snygg på bild men inget man blir mätt på…

        Du har nog läst fel ?

        Stockholm har några av Europas bästa restauranger imo…

          Öster malma ligger väl i nyköping?

      Bor i närheten så lunchar där ofta. Mysigt, trevlig personal och oftast väldigt god mat!
      Prisvärt med tanke på att det är viltkött och stor salladsbuffe som dom lagt omsorg på.
      Gästerna är mest pensionärer skulle jag säga, ibland kommer familjer med 3 generationer och äter, och på vardagar lite arbetare. Dock VÄLDIGT vitt och svenskt bland klientelet.

    ”Kom åt en tågledning”

    Ops liksom.

    Idioti.

      Ungdomar tänker inte alltid efter, oftast går det ju bra (tror vi är många som gjort saker som vi såhär i vuxen ålder inte skulle gjort) men ibland får det fruktansvärda konsekvenser.

      Förstår inte varför man ska hålla på och idiotförklara, man borde snarare bara glädja sig åt att hon har livet i behåll.

        Det verkar ha varit en populär genväg också. Klart man tänker att det är lugnt då? Tyvärr

      Tycker det är förståeligt utifrån artikeln vad som hänt, plus att många nog gjort oförsiktiga grejer när de var 16 år. Hon tar ju också tydligt på sig ansvaret trots att även Trafikverket bedömt det som att säkerheten och skyltningen varit bristfällig. Tycker inte det finns någon orsak att strö salt i såren, som om hon inte redan klandrat sig själv.

      Har du aldrig gjort något som ungdom där du nu i efterhand kan tänka hur illa det hade kunnat gå?

      B är bara bitter. Lyser igenom långväga.
      Så fint att se någon bejaka livet och välja att se det ljusa som Tanja verkar göra❤️ Önskar fler människor hade den förmågan.

    Läste artikeln i länken och visst, det är bra att hon står för sin dumdtristiga handling men VEM vet inte att det är förenat med livsfara att röra sig i närheten av tågräls/högspänningsledninger?
    Trodde verkligen att alla kände till detta och fått det ipräntat sig sedan barnsben, men så kanske inte är fallet?

      Vilken tur då att du vet så att du kan berätta för alla.

      Vem vet inte att man inte åker bil obältad, cyklar alkoholpåverkad osv osv?
      Kliv av dina höga hästar. Tanja gjorde ett misstag och får leva med det resten av livet det finns ingen anledning att försöka leka smart.

      Verkar som föräldrar glömmer berätta det för barn idag. Jag åker tåg i mitt jobb i vanliga fall och ser ofta ungdomar som kryper under bommen (när den alltså gått ner för att tåg är på väg) för att komma till andra perrongen. Jag får ont i magen varje gång. Tåg chansar man fan inte med! Har en känsla av att dessa personer även skulle kunna röra sig i spårområden utan en tanke på farorna.

        Jag utbildar mig till lokförare och det är verkligen sjukt hur lite koll folk har. Jag visste redan innan hur folk beter sig kring järnvägen då jag pendlat i flera år, men man ser så mycket mer från förarhytten. När man säger till folk (både unga som vuxna) att akta sig, både från räls men också från ledningar och annat så säger de ofta ”men jag rör ju inget”, NEJ men el i så stora mängder kan hoppa mellan, man behöver inte röra något för att riskera att dö.

    Är huvet… ❤️

    ”Och så har jag lite funktionshinder i högerarmen men annars så går det galant”

    Haha

    Men vad hemskt. Tur att hon klarade sig. ❤

    Såg henne på Big Brother – WOW vilken fin medmänniska hon är!
    En fantastisk förebild!
    Obs jag baserar mitt tycke på hur T var på BB och inget annat.
    Självklart så förstår hon idag att det var dumdristigt men handen på hjärtat vem har inte gjort något dumt i ungdomen?!

      Exakt – själv klättrade jag från en balkong till balkongen bredvid (lite lagom full också) för att det satt en snygg kille där…balkongen var på 10e våningen…

        Sög till i magen bara när jag läste din kommentar.

        Själv var jag kär i en ny pojkvän (jag 16 han 18) och följde med när han och hans kompisar tog hagelbössan och for ut i skogen och sköt lerduvor. De stoppade geväret i min famn och jag som aldrig ens sett ett gevär innan sköt med nervösa händer. Tänker ibland på hur lätt någon hade kunnat snava eller liknande och skjuta fel.

      Ja hon verkar vara så himla fin! Finns inget ont i henne.

        Så ödmjuk och omtänksam mot alla omkring sig.

    Enligt länkad artikel uppstod hennes skador till följd av oaktsamt och oansvarigt beteende på ett högriskområde, jag förstår inte vad som är beundransvärt med det? Det är som att leka på tågspåret, bli påkörd, överleva och sen bli kallad för hjälte.. Eller missar jag något beundransvärt här?

      Nej du missar inget, du vill bara provocera. Ingen kallar lek på tågspår för beundransvärt. Hon säger själv att det var ett idiotiskt misstag. Hennes inställning till livet däremot, är en inspiration.

    Jag är från Vänersborg och har själv gått på den bron. Som Tanja säger i artikeln så gjorde ”alla” det. Det är alltså inte bara en väg för busar eller allmänt osmarta unga människor. Kommer tåg kanske två gånger i timmen på dagen, och det hör man långt innan de passerar. Det kändes alltså ganska säkert (typ som att gå över en järnvägsöverfart). Sedan klättrar kanske inte de flesta upp på den, men där passar väl uttrycket ”ung och dum”.

      Är det fortfarande avspärrat? Eller används genvägen fortfarande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.