Marcelo och Emilia blir orosanmälda ytterligare en gång

Från Marcelos Instastory:
Ännu en anmälan till socialen. .??
Jag borde egentligen inte lägga ut att vi fått en till för detta matar ju bara egot hos denna/de efterblivna avundssjuka människor men här har ni nummer 2 av förmodligen 100 tals.
Nej ni kommer aldrig kunna skada denna familj, Elle kommer får det bästa livet och jag kommer göra allt för min lilla tjej.?

En dryg vecka efter att Emilia Wahlund och Marcelo Pena gått ut med att de blivit orosanmälda så publicerar Marcelo ett smått raljerande inlägg – baserat på hans val av emojis –  där han berättar att det kommit ytterligare en anmälan. 
”Nummer två av förmodligen hundratals” spår han, samtidigt som han skriver att han nog inte borde lägga ut inlägg som det här eftersom det nog bara matar egot på den eller de människor som gjort dessa anmälningar.
Han poängterar att ingen kommer kunna skada deras familj och att han kommer göra allt för sin lilla tjej.

Jag tror att Marcelo har helt rätt i det han skriver, att det kommer trigga människor att han visar upp de inkomna anmälningarna.
Det här absurda slöseriet på resurser bör inte uppmärksammas, då det med största sannolikhet är exakt vad dessa slentriananmälare är ute efter.
Det går att polisanmäla falska orosanmälningar, och brottet rubriceras som ”falsk tillvitelse”.
Jag förstår att man som förälder vill anmäla sådant här, men eftersom de flesta orosanmälningar görs anonymt så kommer dessa polisanmälningar med största sannolikhet läggas ner på en gång, och bara bli ytterligare ett slöseri av resurser som säkert behövs bättre på annat håll.

Kan människor SNÄLLA bara sluta upp med att anmäla folk för att jävlas?

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men ingen VET exakt vad som står i deras anmälningar. Jag tycker oavsett antal gjorda anmälningar så ska varenda en tas på lika stort allvar.

    Löjligt att ens fortsätta diskutera detta. Jag tycker vi redde ut det bra i förra tråden ol samma personer och samma ämne.

      Fast det står ingenstans om vad som står i anmälan. Vad som står är att folk måste sluta slösa resurser om de gör det av fel anledning: Om man gör det för att jävlas, tillexempel. Det tar resurser, blandannat, från där det behövs. Andra barn fars illa för att de inte får den tid och uppmärksamhet som behövs, för att folk använder anmälningar som ett sätt att trycka ner människor: det är inte okej.

        Det är socialtjänstens jobb att utreda huruvida det är falska anmälningar eller inte.
        Inte nån dum mobb på internet.

          Men det är ingen som påstår att man inte skall anmäla om man är orolig för ett barn?!? Det står att man skall sluta anmäla för att jävlas – ingen skriver att man inte skall anmäla om man är orolig.

            Nä men att ”slösa på resurser” kan tolkas som att man INTE ska anmäla vid oro. Förstår hur både du och TS menar, men det kan tolkas som att man inte ska göra anmälan i onödan. Och vem vet när det är i onödan, någon kan ju varit genuint orolig för barnet och tycker föräldrarna behöver stöttning (tex).

              Det kan bara tolkas så av folk som läser det som fan läser bibeln

        Men då utgår vi från att anmälaren gjort det för att jävlas vilket vi inte vet om.

        Vad vi vet är däremot att man SKA anmäla om man känner oro för ett barn. Man ska inte själv utreda saken först utan anmäla att man är orolig. Sen får soc utreda om det finns något där att oroa sig för.

        Nej man ska inte anmäla för att jävlas, det är nog alla överens om. Men om det skedde i det här fallet kan vi bara spekulera kring.

          Det är så otroligt uppenbart ren avundsjuka som gör att folk anmäler dem… Jag har nog aldrig sett en bebis bli mer omhändertagen än Elle! Hon har bokstavligen allt en bebis ska ha av sina föräldrar, de har flyttat till hus för hennes skull, de visar upp varenda pryl de köper och allt för hennes bästa. Vad saknar elle? Båda föräldrarna är närvarande? Har inkomst? Har aldrig sett Elle gråta ens… Fyfan va sjuka människor det finns.

            Oj vilken insyn du har i deras/hennes liv. Du måste vara en nära familjemedlem? En inneboende? En fluga på väggen hemma hos dem?

              Är du dum? Läs min kommentar igen, det jag listade upp var det jag SER. Jag har inte sett någonting som skulle kunna skapa oro vilket gör att jag inte tror att någon annan följare kunnat se det heller. Jag behöver väl inte vara inneboende för att se om föräldrarna har sitt shit together. Där emot finns det många exempel på influerande föräldrar som inte verkar ha det!

                Men Anno, bara för att du inte sett en bild på bebisen när hon gråter, betyder ju bara att föräldrarna inte fotat henne just då? Sen behöver det ju inte vara en bloggläsare som anmält?

            Naivt att tro att det alltid syns utåt om barn far illa.

            Fast det är ju endast materiella saker…

            Klart de visar upp prylarna de tigger till sig mot lite reklam på sina kanaler..det trodde jag att alla förstod?Marcello har väl aldrig gjort så mkt reklam för prylar som nu när han kan göra sig lite stålisar på sin dotter…

      Vilken idiotisk kommentar. Klart att kändisar är mer utsatta för galningar som vill förstöra eller jävlas. Det kommer liksom med kändisskapet. Alla kändisar har typ blivit anmälda, verkligen inget som bör tas på allvar.

        För att kändisars barn far aldrig illa?

          Men knasigt att det alltid är anonyma anmälare till kändisar.. nästan så man skulle tro att anmälaren aldrig har träffat den hen anmäler.

            Nu är det ju rätt så vanligt med anonyma anmälningar även när det kommer till vanliga okända föräldrar. Det är bra att man kan orosanmäla anonymt. Förstå hur många som inte skulle våga annars om det kom fram att de anmält.

              Varför skulle man inte kunna stå för det om man är genuint orolig? Då anmäler man med namn så de har möjlighet att ställa ytterligare frågor om det behövs.
              Seriösa anmälningar görs med namn. Anonyma är oftast okynnes. Otroligt vanligt att bittra x anmäler den andra föräldern anonymt.

                Tycker man ska kunna berätta vem man är för socialtjänsten så de kan återkomma osv men få vara anonym för föräldrarna. Skulle hjälpa soc, ärendena och barnen. Varför ska föräldrarna få veta sånt, borde va sekretess liksom.

                  De vet vem anmälaren är. Men anonym för vårdnadshavarna

              Du hänger ut andra människor till soc men vågar inte uppge ditt namn, låter det okej tycker du? Fegt.

                Nej jag hänger inte ut någon. men det finns väldigt många som inte vågar anmäla om föräldern får veta att de anmält. Därför är det viktigt att kunna lämna anonym anmälan. Fegt? Ja, kanske.. Men det viktiga är att soc får veta att det finns oro för barnet.

                Och nej, anonyma anmälningar är inte oftast okynnes. Det kan vara någon som inte vill att ens familj ska få veta att de anmält den, man vill inte förstöra en vänskap, man är rädd för vad föräldrarna ska göra emot en osv.

                Är det viktigaste att barnen ska ha det bra eller att föräldrarna ska få veta vem som anmält?

                Man gör en orosanmälan, man hänger inte ut en förälder. Om det innebär att fler vågar anmäla när de får vara anonyma så är det självklart bra, då inget barn ska fara illa. Kan komma på flera anledningar till att vilja vara anonym som inte handlar om att jävlas med ett ex.

        Vad vet du som ingen annan vet menar du?

        Om du bara visste hur många bittra ex som anmäler för att jävlas… Mvh före detta socialsekreterare

          Alltså som är 0% kändisar…

          Exakt! Skrev nyss samma.

      Ja så värdelöst med ännu ett fostrande inläggav cam om ett ämne som redan avhandlats. Nästa!

      Vad han ändrat sig till det positiva. Som natt och dag från hur han var i BB.Undrar vad anmälningarna handlar om.?? Måste vara jättetrist att få hem sådana papper. ?

      Exakt. Vi pratade framförallt generellt om anmälningar och hur viktigt det är att anmäla vid oro för barn. Återigen – jag vill aldrig mer få ett dödsbud där en tidigare anmälan kunde räddat liv.

      Och den värsta typen av förälder kan också säga ”haha alltså jävla skämt, mitt barn har det bra” men bakom stängda dörrar finns det rädda barn, barn som är smutsiga, barn som inte får nån mat, barn som blir hotade, dragna i, skrämda osv osv osv. Återigen (som sist) menar INTE att det är så i deras fall, pratar inte om dom ÖHT (och ingen ska anmäla för att man ogillar någon eller för ”skojs skull”, det är idiotiskt.

      Men att anmäla vid seriös oro ska man alltid göra, det kan rädda liv ?

      Tycker det är helt fel uppmana folk att INTE anmäla falsk tillvitelse för att anmälaren troligtvis är anonym och att det tar resurser från annat? Är falsk tillvitelse ett brott i samhällets ögon är det inte upp till individen att sia om fällande domar eller tänka ”mina resurser behövs nog till mord i stället.” Som att inte gå till läkaren med ett brutet finger för att någon har cancer. Blir du utsatt för falska orosanmälningar från nån knäppgök på internet- anmäl- självklart- blir det fällande dom är det ju bra- läggs det ner har du åtminstone försökt.

    Obegripligt hur folk bär sig åt. Stackars dessa barn som verkligen behöver ses till och bli omhändertagna tex. ?

    Nja, nu tycker jag att han provocerar lite för mycket.

    Spekulation: vad är det som sägar att det inte är de själva som gjort detta för att dra uppmärksamhet och försöka vinna sympatier? Konstigare saker har ju liksom hänt.

      Ja visst. Och att det ska finnas med dom under flera år?? Idiot!!

        Finns det verkligen inga bättre argument än ”idiot!”? Eller efterbliven och avundsjuk, som Marcelo formulerat det. Vad ska man vara avundsjuk för? Att de har ett barn?

          Haha exakt, kan ju de flesta skaffa.

      Varför skulle man anmäla sig själv till socialtjänsten? Det var det absolut dummaste jag hört.

        Som ”Karin” även skrev i samma mening ” för att dra uppmärksamhet och försöka vinna sympatier?”

        Av samma anledning som man fabricerar fula meddelanden från killar, skriver hotlappar till sig själv osv..?

          Det är INTE samma sak.

            Nej men anledningen kan vara samma.

    Hur vet vi att orosanmälningarna är för att jävlas och inte för att det finns en genuin oro? Jag lever inte med paret och det som syns i sociala medier är ju bara en liten del av människors liv.

      Exakt. Ingen vet, eller behöver spekulera.

      Framför allt är det inte upp till oss att utreda om det finns fog för oron, det gör soc.

        Soc utreder inte där det verkligen behövs. De går på där det inte behöver finnas oro.

          Nä där har har du fel.

            Hur har det gått för ditt barn. Belastningsregistret?

            Jag har sett det på nära håll där det sker, så nej, jag har inte fel.

      Ja eftersom det bara är en liten del folk får se, då är det bara sjukt att anmäla.

        Vad menar du? Man kan väl absolut tycka att det finns oro baserat på något man ser online. Jag vet inte vad denna anmälan baseras på men något online bör väl absolut kunna vara grund för oro. Och om utredning visar att det inte är så, då läggs ärendet ner.

          Nej jag tycker inte det är rimligt att en random person som får se så lite av någon annans liv anmäler.

            Du kan orosanmäla om du ser en familj EN gång om de gör något som gör dig orolig. Du kan anmäla en granne som nyss flyttat in. Eller något du ser online. Blir du orolig ska du anmäla. Sen får soc utreda om det är rimlig oro.

            Men nej, man måste inte ”känna” familjen. Räcker med att du är orolig. Oavsett hur mycket du sett utöver denna oro.

              Ja jag vet detta.
              Du kan se en förälder råka ta tag i sitt barn lite för hårt för att den inte ska springa iväg, något som kanske inte ens är hårt, utan det kan se värre ut än vad det är för att ungen i ögonblicket är på väg att springa. Men du kanske har sån otur att det enda du hinner se är greppet om barnets arm och barnets skrik, som den mest troligt kommer ge ifrån sig. Skulle du anmäla utan att veta mer? Du har just sett några sekunder av en familj på strandens liv. Finns många exempel att ta, men detta är just något mycket litet ur en familjs liv som du ser ”EN gång”.

                Jag kan inte svara på om jag skulle anmäla. Nej, jag anmäler inte en förälder som tar fast sitt barn som är på väg att springa ut mot vattnet. Men tar föräldern fast barnet på ett sätt som är oroande så ja, då bör man anmäla. Oavsett om man bara sett den incidenten. Man anmäler om man är orolig för barnet. Sen får soc utreda om oron är befogad.

                Men är rätt så onödigt att sitta och svara på hypotetiska scenarion. Men en tumregel är att oro för barn ska anmälas.

                  Nä det är samma sak. Du har sett någon sekund ur någons liv, precis som på sociala medier.

                    Ja och om det jag ser gör mig orolig så bör jag anmäla. Det är svaret på din fråga.

                    Någon sekund? Vad säger du om 10 sekunder? Eller 20 sekunder? Din måttstock säger väl inte ett skit helt enkelt.

                Men lol. Självklart menas det inte att man ska anmäla varenda förälder som tar fast sitt barn på stranden.

                Det som menas är att man kan annäla oro oavsett hur mycket eller lite inblick du har i familjen. Det förstod du nog?

                Hur ofta/ länge tycker du att man måste ha sett en familj för att få göra en orosanmälan?

                  Jag vet vad som menas men jag tycker det är lika löjligt. Du ser några sekunder och vet ingenting mer än det. Utgå inte från det värsta liksom.
                  Jag skulle aldrig anmäla så jag vet inte vad som är ”rimligt”.

                    Jag hoppas att du skulle anmäla om du är orolig för ett barn.

                    Att du aldrig skulle anmäla får mig att hoppas att eventuella barn som far illa i din närhet har andra lyhörda vuxna som tar ansvar när barnen själva inte kan.

                    Om inte vi som samhälle tar vårt vuxna ansvar för barn som lider innanför hemmets fyra väggar, vem skulle då göra det?

        Eller så blir man orolig av det lilla man ser och anmäler?

      Nej det vet man såklart inte men med tanke på hur många i influerare som blivit anmälda kan man generellt sätt anta att en andel av dem gjorts obefogat.

      Nu har jag inte hållit någon superkoll men exempelvis Fayme, LD, Gabriella Joss, Hugo och Paula, My Martens, Jocke och Jonna…

      Sen visst är en del säkert är befogad oro bakom men jag tycker också vi kan försöka vara ärliga med att en del nog har lite väl låg tröskel. Visst någon kanske blivit anmäld av sIn granne men knappast alla.

      OBS att jag inte säger att alla dessa är bra föräldrar. Men att man har invändningar mot någons föräldraskap ska inte vara tillräckligt för att klicka iväg en anmälan. Det är inte till för att läxa upp folk.

        Nej men varenda anmälan ska utredas. Man kan inte avfärda med att det ”antagligen är en av alla som jävlas”. Och det ska utredas av socialtjänsten. Inte av föräldrarna, följare, läsare här..

          Men hallå såklart ingen utreder det här. Men har får vi ju ha synpunkter. Och det är bra.

      Skulle det finnas oro hade troligtvis en anmälan inkommit från BVC, det har det tydligen inte. De har skyldighet att anmäla vid MINSTA oro för ett barn.

        De ser väl inte allt?

        Vi kan ju inte sluta anmäla oro för barn för att bvc antagligen anmält om det vore något.

          Exakt! Anta inte att ”nån annan ser och tar hand om det”.

    Skydda barnen från exponering så är problemet möjligtvis löst.. Två bra saker i en liksom.

    Tycker det låter rätt illa med det här ”slösar resurser” hela tiden, när det ändå handlar om barn och man inte vet.

      Jag tycker synen på orosanmälningar är helt skev. När ett barn råkar ut för något och ingen har anmält så är det förjäkligt att soc inte tagit sitt ansvar och att de i barnets närhet inte anmält. När någon anmäler så är det för att jävlas. Jag tror att de är väldigt få som får en orosanmälan och tänker ”ja men denna förtjänade jag”. Det är ju en försvarsmekanism att skylla ifrån sig.
      Nu vet inte jag hur det är i detta fallet och det vet ingen annan heller, eller känner du Camilla dom personligen?
      Inlägg som dessa bidrar bara till att framställa de som anmäler för människor som gör det för att jävlas. Finns det ingen oro så läggs anmälan nere och inget ligger kvar. Finns en oro så utreds den och det är väl bra? Förstå att barn är helt jävla försvarslösa.

        Jag har själv blivit anmäld och tyckte bara det kändes tryggt och som att samhället fungerar då. Inte alls emot det.

        Men det betyder inte att ju fler anmälningar desto bättre? Soc behöver ju sålla i de som kommer in. Många gånger far barn illa trors att anmälningar gjorts eftersom arbetsbördan är för stor för att grundligt undersöka allt.

        Därmed är jag självklart emot alla som anmäler både för att jävlas men också för att ge någon en uppläxning/ varning. Vilket jag ibland tror är fallet med anmälda bloggare.

          Du är nog inte i en majoriteten med den känslan.

          Jag fattar att man hellre projicerar t.ex på mig om det är jag som orosanmält och ser soc som fienden för att självinsikten gör så jävla ont att försvarsmekanismerna kickar in för att bibehålla en legitimerad självbild. Men av de orosanmälningar jag gjort på drogmissbrukande bekanta och vänners barn, har inte en enda insikt nog att lägga skulden någon annanstans än på mina axlar. Som sagt, tror inte din upplevelse är majoritet, samtidigt är mina egna upplevelser exakt lika mycket anekdotisk bevisföring som din så vem är jag att tro någonting hehe ?

      Precis. Hur tusan ska man dra gränsen? Ska man bara anmäla om barnet är undernärt, misshandlad och man ser att föräldrar är snorfulla eller drogpåverkade. Många barn kommer att fara illa för att det kunde vara värre.

      My Martens har fått flera orosanmälningar och det verkar inte vara obefogat. Jag har inte anmält, men tror att hon förstör honom mentalt. Fästingar på privata kroppsdelar, umgänge med gänget från Suckunge, pinsamma bilder. Hon la ju ut en bild och text om att de duschade ihop när de bodde i Vasastan. Ska det vara vettigt att upplysa läsare om vad 8-åringar gör i badrummet? Efter mobbninginlägget kommer en bild när han genomsvettig sover i bilen. Och så Booken med på fotbollsträning och match. Ingenting får han göra i fred. Ge honom ledigt från exponering ett år så han kan bli en självständig individ.

        Jag undrar vart Ludvigs pappa är. Han måste väl ha något och säga kring hur Ludvig exponeras, hans privatliv blir till allmän beskådan.
        Stackars pojke säger jag bara.

          Det undrar jag också. Är även han knasig?

          Enligt My så är pappan ok med att sonen är med i sociala medier med My och Book.

        Jag är också emot exponering – men om det inte är något soc bryr sig om så borde man inte anmäla, även om man har goda intentioner. Soc anmälan är inte ett sätt att uppfostra andra föräldrar.

          Tycker tvärtom. My behöver en fet jävla varning. Soc har varit inkopplad tidigare och borde följa upp hur han har det sen han flyttade från sin pappa.

            En stödfamilj som inte är dysfunktionell borde han också ha.

    Tycker Camilla borde ha mer på fötterna för att kunna stå för att det inte finns någon grund för orosanmälan. Hur vet du det? Ingen tycker väl att ”slöseri” är bra men som flera skriver så är barn väldigt utlämnade till sina föräldrar.

    Skiter fullständigt i vad föräldrarna säger, kommer en orosanmälan in ska det hanteras korrekt och inte delas på sociala medier som något jävla content. Ingen tycker synd om föräldrarna, det är barnet alla vill se ska må bra.

      Fel! Det är familjen man vill ska må bra.
      Det räcker att läsa kommentarer om den andra anmälan för att inse att folk tror att det är befogat med en anmälan för att Marcelo fipplade med mobilen.

        Det ÄR befogat. Vilken idiot som helst, känd eller okänd, förtjänar en anmälan om dom kör bil samtidigt som dom pillar på telefonen. Att då göra det med sitt barn i bilen?? Absurt ! Sånt gör mig så arg. Kör ihjäl dig själv med din idioti men riskera inte ditt barn eller oskyldiga medtrafikanter !!

          Du tycker på riktigt att man ska göra en oros-anmälan för att någon håller på med telefonen medan man kör bil? Ungefär alla föräldrar jag känner har någon gång gjort detta. Helt absurt påstående. Förhoppningsvis lägger socialtjänsten bara ner en sådan anmälan om den motiveras med att föräldern kollat på telefonen i bilen…

            E är nog felfri ska du se. Eller vänta, inte bara E…Alla andra här inne också?

            Exakt vad ska soc göra när en förälder använder mobilen när de kör bil? Det viktigaste är väl att föräldern förstår att det var fel och så är det klart. Ska de börja utreda en hel familj för en sån sak utan några andra indikationer att familjen skulle vara dysfunktionell så är de flesta föräldrar rätt illa ute.

              Ja jag tror med den låga tröskeln detta kommentarsfält uppvisar är nog samtliga föräldrar i Sverige, och helt klart även de,i behov att utredas av soc.

                Eller hur..

                Barnet äter korv med bröd – orosanmälan (cancerframkallande)

                Barnet är på stranden utan UVdräkt – orosanmälan (kan bränna sig)

                Barnet har inte hjälm i pulkabacken – orosanmälan (gud vet vad som kan hända)

            Ingen förälder jag känner filmar med mobilen när de kör bil. Ringer de så svarar de med högtalartelefonen eller headset. Sen fipplas det inte mer med telefonen för den som kör.

            Måste ett meddelande skrivas så får en passagerare göra det.

            Trodde att det var sunt förnuft.

            Jag skulle ALDRIG sitta med mobilen i handen när jag kör bil och har mina barn i bilen. Att du ens ser det som normalt för att ”alla gör så” är skrämmande. Hur kan man ens utsätta sina barn för något sådant? Jag är inte felfri alltid men jag kommer aldrig normalisera ett sådant beteende som riskerar att förolycka mig själv, mitt barn eller andra oskyldiga medtrafikanter för att svara på ett sms, kolla Instagram eller va det nu är ni gör som är så viktigt att eventuellt dö för

              Jag hoppas att du inte håller på med mobilen när du kör även om dina barn inte är med.

                Eftersom hen även skrev att hen inte vill riskera andra oskyldiga medtrafikanter så är det väl rimligt att anta att hen inte gör det även när barnen inte är med.

          Det är förbjudet att använda mobilen genom att hålla den i handen när man kör. Böter om 1 500 kr. Så om det är en video som läggs upp, där det syns att personen i fråga använder mobilen genom att hålla den i handen och att personen samtidigt framför bilen, så kanske en ska göra en polisanmälan istället för en orosanmälan. Är polisen orolig för barnet när de får in anmälan har de en skyldighet att göra en orosanmälan. Så slipper ni problemet.

          Jag fattar inte hur så många här inne kan tycka det är ok med lagbrott mot små barn…?

    Sorgligt att de som anmäler för att jävlas inte fattar att risken är att den dag det ev skulle vara skarpt läge är risken större att man inte tar det på allvar.

    Det många verkar glömma är att man anmäler en oro. Det kan vara en diffus ickespecifik känsla av oro och det kan bero på att man sett något konkret som är oroande. Man bör och ska inte som anmälare själv först utreda om det finns behov av stöd till familjen innan man anmäler. Man anmäler att man är orolig och socialtjänsten utreder vad som händer med anmälan sen.

    Här vet vi inte alls bakgrunden till varför någon anmält. Om det är pga oro eller för att sätta dit föräldrarna. Men att utgå från att det är det senare är väl onödigt? Vi måste snarare uppmuntra till att ALLA ska anmäla så snart de känner oro för ett barn. Inte för att jävlas utan för att inget barn ska fara illa. Tyvärr är det allt för mpnha som inte vill lägga sig i, tror att de överdriver, inte vill förstöra för någon osv. Men låt soc utreda det .

    Som exempel kan man ju ta anmälningar till Länsstyrelsen om misskötta djur där resurserna också är begränsade. Om jag bor granne med tre familjer som har husdjur som jag tycker far illa, ska jag då bedöma vilket djur som mår sämst så det inte blir för många anmälningar?

    Ot. Är det en ek g*nning tar ner, är inte de fridlysta?

      Ek är inte fridlyst.

    Här känns det mer som att Camilla försöker göra ett snällt inlägg som inte skapar hatkommentarer men råkar skriva om något som hon inte är tilllräckligt insatt i och sprider desinformation om vad och varför man gör en orosanmölan. Detta inlägget känns bakåtsträvande för att hjälpa barn.

    Bara jag som lagt märke till att Marcelo ofta avbryter Emilia på hans storys? På den senaste storyn han la ut avbröt han henne varje gång hon skulle prata ?

      Det är väl sån han är? Är du förvånad?

      Ha ha ja dom lägger sig alltid i eller kommenterar eller frågar respektive när nån kör ett inlägg på insta åh det är lite irriterande ?

    ”Det här absurda slöseriet på resurser bör inte uppmärksammas, då det med största sannolikhet är exakt vad dessa slentriananmälare är ute efter.”

    Är det inte exakt det man gör när man skriver det här blogginlägget?

      Mitt jobb är att skriva om vad som händer på social medier, inte att göra Marcelos eventuella konsekvensanalys genom att INTE publicera ett inlägg. Det ligger på honom uteslutande.

      Besviken över att du gör detta igen, Camilla! Tog du inte åt dig det minsta av kommentarerna vid förra inlägget?

        Nej, just i det fallet har vi olika åsikter. Jag håller helt enkelt inte med om kritiken du refererar till.

    Det framgår inte om anmälan är anonym och det spelar väl egentligen ingen roll.
    Det kan vara någon nära dom som anmält och vill vara anonym. Och vi vet inte heller om det är för att jävlas.
    Så, de flesta kommentarer och spekulationer känns onödiga. Vi har endast fått information om att ytterligare en anmälan inkommit till soc. Thats it!

    Är så jävla trött på att läsa ”efterbliven”. Det är så himla funkofobiskt och obildat… det märks verkligen att personer som lever på sociala medier inte klarar av att uttrycka sig respektfullt.

    Och sen tycker jag inte det här är ett sätt att bemöta. Om det ens behöver bemötas.. varenda detalj kring barnet exponeras, trots att föräldrarna aldrig skulle exponera sig själva på ett sätt de själva inte har kontroll över..

    Fast bara för att man är influenser så betyder det ju inte att alla anmälningar måste vara fejk.
    Jag tycker att man ska sluta tjafsa om det på nätet och lämna över till soc att utreda om det finns anledning till oron eller inte.

    Jag undrar hur gör man en polisanmälan mot nån man inte har en aning om vem det är ? Eller gör man det mot sina följare på Instagram !! Hänger inte med där men Emilia har ju gjort polisanmälningar innan så det kanske funkar . Åh vad händer med anmälningarna, är det nån som tar tag dessa tro ⁉️⁉️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.