Bianca Ingrossos sommarlåt toppar Spotifylistan

Tack vare all positiv respons som Bianca Ingrosso fått efter att ha sjungit in ledmotivet till Caia Cosmetics ”summer collection”, så har hon beslutat sig för att släppa den som singel.
Av topplistan att döma så var det ett helt rätt beslut, eftersom den glidit in och landat allra högst upp på den.

Någon mer än jag som hoppas att det här inte är det sista vi hör från Bianca, vad gäller hennes sångröst?
Jag skulle vilja höra henne sjunga ”Sparvöga” som ursprungligen gjordes av Marie Fredriksson. Jag tror den skulle vara perfekt för hennes röst.

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej Tack!!

    Eh no thanks, I’m good.

      Me 2.
      (Hade inte tänkt lyssna på den överhuvudtaget men blev ju tvungen för att kunna uttala mig och det är verkligen much ado about nothing. Tämligen svag röst och vekt vibrato.)

    Lite trött på att de syns och hörs överallt. Tror svenska folket börjar bli lite mättad, eller så är det bara jag 🙂

      Absolut, inte bara du!

      Det tror inte jag, men jag tror att det är de som tröttnat på dem som hörs mest. Det är som med melodifestivalen, man måste tala om att man inte gillar mello, och man måste tala om att man inte gillar familjen Wahlgren…

        Det ör rätt många som säger det du…

          Ja, och? De går uppenbarligen hem fortfarande med tanke på Wahlgrens värld osv. Familjen har förmodligen fler fans än vad man vet om, det är de negativa rösterna som hörs, så är det alltid annars.

            Visst visst… Tror folk kollar på Wahlgrens värld för att det är ett trainwreck.

              Ja det är därför jag och de jag känner kollar i alla fall. Trodde det var därför alla andra också kollade på det, men det finns alltså folk som kollar för att de gillar Wahlgrens?

              Uppfattar dem verkligen inte som trainwrecks…galet impad av Pernilla som uppfostrat två fina ungar som båda är sjukt framgångsrika.

                Två? Vad hände med resterande 50%?

                  Wow är det fyra? Då är jag ännu mer impad ?

                    Haha ja bianca, Benjamin, en äldre som jag inte vet vad han heter och den yngsta heter väl Theo tror jag???

                  Är de andra två också framgångsrika? Har inte koll på whalgrenklanen..

                    Yes. Storebrorsan (Oliver Ingrosso) var (är?) med i Axwell & Ingrosso, som bl gjort låtarna ”Sun is shining” och ”on my way”. Tror även han gjorde någon låt med Swedish house Mafia om jag inte misstar mig??

                      Njae det är väl Sebastian Ingrosso som står för Ingrosso:t där?
                      Men det står på Wikipedia att Oliver Ingrosso är musikproducent och discjockey och att han verkar ha jobbat med Otto Knows och Tim Bergling, men det var typ tio år sen.

                      Lugn nu!

                      Det är ingen som inte är lugn?

                      Nej det är kusinen som du tänker på.

                      Ahaa. Tack för alla svar! Var säker på att det var Oliver?

              Alltså, jag gillar inte heller Wahlgrenarna, men jag tror att de har betydligt fler fans än vad vi vet om.

                Ja, barn och tanter..

                  Och dom räknas inte då? Är det bara åldern som just du är i som räknas eller hur tänker du?

                    Ja, skulle också vilja veta hur ovan anonym tänker.
                    Jag tycker inte om Beyoncé, så det måste ju betyda att det bara är min åsikt som räknas, eller hur??

        Flummigt ?

          Vad är flummigt?

      JA det är bara du,!!

      Som bosatt utomlands har jag förstått att det är den familjen som är mest känd och att de är med överallt. Kanske lite tröttsamt i längden?

        Det är ju just det. Uppmärksamhetskåta.

          Tror du att de tvingar producenter etc att få vara med ”överallt”? De får förstås en massa erbjudanden för att de har talang och folk vill se dem. Det borgar för succé!

          Att sen Pernilla gjort ett storartat jobb privat trots hemska förhållanden är beundransvärt. Att hon nu verkar ha hittat den riktigt stora kärleken unnar många många henne!

      Ja, inte sjunger hon bland de bästa inte…
      Det som stör mig mest är att t o m Christina skriver att Benjamin skrivit låten. Det har han ju inte, däremot arrat den bra. ( för han ÄR duktig musikaliskt men har inte världens bästa sångröst han heller)

        Jag svarade anonym 09.02
        Varför hamnar kommentarerna så galet

        Är det inte ”Den blomstertid nu kommer”? Har han gjort om den låten? Har bara lyssnat på nåt kort klipp så därför frågar jag.

        Haha kollade hennes insta och tanten skriver att Benjamin skrivit låten. Ja Benjamin är nog flera hundra år gammal. Typiskt den där familjen ta äran för en psalm. ??‍♀️?

        Bättre koll borde hon ha, hon måste väl gått i samma klass som han som skrev psalmen från början???

    Hennes röst är fantastisk!
    Skulle lätt kunna lyssna mer på henne .
    Nu har jag iof inte Spotify (säkert den enda i hela Sverige ?)

      Är den? Inte fult, men inget speciellt liksom.

      Haha då är vi två. Har inte heller Spotify.

      Jag har inte heller Spotify?

      Men… Hur lyssnar du på musik?

        Youtube!

        Apple Music!

        Jag slutade prenumerera på Spotify när jag började betala för Youtube premium, då får man YouTube music inkluderat 🙂

    Efter alla hyllningar jag läst förväntade jag mig nåt annat… Tycker hon har lite irriterande sångröst, gillar inte den typen liksom. Och jobbigt uttal.

      Objektivt kan ju en röst vara bra även om du tycker att den är irriterande.

        Jo visst, den är väl ”bra”, hon sjunger ju rent. Men har sett flera beskriva den som fantastisk, att hon är otroligt begåvad m.m. Det håller jag inte med om. Att den är irriterande är mer min personliga åsikt ?

          Din sk ”komplimang” påminner mig om de man kunde få på högstadiet. Dvs förklädd i missunnsamhet och avund, pga det är så jobbigt när någon man ogillar gör något bra.

          Kan ha superfel, det är MIN HÖGST PERSONLIGA ÅSIKT.

            En s.k. ”kränklimang”, om du skulle fråga Carina Berg och Carolina Gynning

            Ok, det var inte menat så.
            Att hon inte är i toppklass som sångare, det är fakta (även om hon är helt ok!) Att hennes typ av röst/sätt att sjunga är irriterande-min personliga åsikt. Klarare?

            Och jag är absolut inte avundsjuk på henne. Hon verkar ha det jobbigt med många saker och är känd och påpassad, inget jag önskar.
            Inte missunsam heller, kul för henne om det går bra liksom, jag bryr mig inte. Men invänder mot att hon skulle vara fantastisk och grym som sångerska, då har man inte hört mycket.

              Okej fattar! ”väl bra” och ”irriterande röst” tolkade jag som något helt annat än ”kul för henne att det går bra” – man läser in så olika :)))))))

    Nej nej nej nej, rör inte Marie Fredrikssons låtar. Räcker med när Shirley Clamp slaktade It must have been love med sin svenska version.

      Ja va fan, gör egna låtar om ni måste sjunga!

        Ja hela familjen skriver ju låtar så varför ta en begagnad?

      Shirlye Clamp sjunger som ett bräkande får.

    Oj, vad alla är… speciella här inne.
    Det är inte alls min ”typ” av sångröst heller, jag skulle aldrig lyssna på den rösten precis som att det finns världskändisar vars röster jag inte tycker alls mycket om. Däremot kan jag ju ändå HÖRA att de (och hon) är grymma på att sjunga. Och det borde de flesta kunna höra också. Löjligt att säga något annat.
    Tycker det är samma som med mode. Jag tycker att allt som visas på de största, mest exklusiva modevisningarna är vedervärdigt. Och att sådant som trendar och som ”alla” har på sig oftast är hemskt. Men jag kan ändå förstå det på något sätt. Jag kan se det och se att det har något i den världens ögon, men det gör inte att jag tycker om det.

      Haha ”speciella”? För att man inte har samma åsikt som du och säger vad man tycker?
      Nej, hon är ju inte ”grym”. Helt ok röst, jag gillar den inte heller men jag hör ju att hon sjunger rent. Grym, fantastisk osv är dock att ta i. Har många mycket bättre röster i min kör t.ex. Det är liksom ingen diss, bara realiteten.

        Exakt, hon har en helt okej röst men ”grym” röst är bara överdrivet. Bara att åka till närmsta musik-gymnasium så kommer ni hitta en hel bunt som sjunger betydligt bättre än henne. Däremot kan man ju tycka att hon gör en grym version av låten isf.

          Exakt så! Men folk kanske inte är så vana vid bra röster? Mkt är ju fejkat idag.

      Så… folk är speciella härinne för att de inte delar din uppfattning? Tycker absolut inget om Bianca och hennes sångröst, låten intresserar mig överhuvudtaget inte. Men, om man ska fundera på det: tror du att Bianca hade fått den här chansen och denna uppmärksamhet om hon vore okända Anna från Båstad?

        Exakt så, än en gång får Bianca chansen att göra något för att hon har rätt kontakter. Att gå in i en studio och släppa en låt är något som så många drömmer om men inte kan göra bara sådär, men Bianca kan göra det då hon har sådana kontakter. Visst sjunger hon fint men det är det många som gör, hon är inget underbarn för det liksom som vissa av hennes nära skriver. Pinsamt hur mamma Pernilla hela tiden överhyllar henne ”Nu har din röst fått vingar….” osv, massa överdrivet och superlativ heeela tiden, tröttsamt och fånigt. Bianca är inget barn liksom och inte mer fantastisk än andra, men visst fin röst och fin låt. Klart att den för en dag gick upp på första plats när Pernilla på sitt stora konto uppmanar att lyssna och Bianca själv och andra runt henne med stora konton. Hon har det förspänt. Pernilla säger ofta att Bianca har aldrig vågat sjunga inför folk MEN hon har ju sjungit i tv ett antal gånger och inför publik inte bara i globen utan på diverse bröllop. Och vad har scenskräck med att sjunga själv i en studio att göra. Trött på både Pernilla och Bianca, pinsamma.

        Eller om hon varit kända Anna från Märsta? ?

    Jag slås av hur vi svenskar har en oförmåga att vara stolta över när det går bra för andra. Vi skulle behöva träna oss i stolthet över de personer som är duktiga och känna en liten mallighet över att de är från vårt land. Varför är det nästan bara vis framgång i sport det är tillåtet att hylla någon? Bianca har en grym röst och jag hör till dem som önskar höra mer av den.

      Va? Märklig analys. Folk är ju stolta över många internationella artister, modeskapare etc. Men man måste inte tycka nån är fantastisk bara för att den är svensk. Tror ni överskattar Biancas röst. Alla får tycka vad de vill såklart, men bara för att man inte tycker nån är grym är man inte missunsam…

        Njae håller med personen. ”Den svenska avundsjukan” är ju inte ett begrepp för inte.

          Det ör en myt faktiskt. Vi är inte mer avundsjuka än andra folk.

            Har du stor kunskap om det? Den svenska avundsjukan och ”knyta näven i fickan” istället för att göra något åt det som är fel är tyvärr SÅÅÅ svenskt. Sen kommer trötthet och utbrändhet som ett brev på posten…

      Undrar var det kommer ifrån- kan också ibland tycka det verkar som att svenskar lider av kulturell patologisk missunnsamhet? Jantelagen?

      Jaha där kom den, kommentaren om ”den svenska avundsjukan”. Jag kan lova dig att avundsjuka finns övertallt.
      Det är bara en gammal hackig grammofonskiva som påstår att det skulle vara typiskt för svenskar. Kom med något nytt liksom.

      Och nä sorry hennes röst är inte i världsklass.

        Visst finns avundsjuka överallt. Men visst är det nåt speciellt i Sverige med missunnsamheten då det går bra för någon- det kan man inte komma ifrån.

          Så konstigt, så man får inte tycka något inte är bra då är man missunnsam och avundsjuk? Alla ska gilla allt? Fattar inte.

          Jodå det går att komma ifrån om man börjar tänka själv och slutar upprepa gamla vanföreställningar.

            Det är ju ingen vanföreställning. Om man bara bott i Sverige kanske man upplever den här aspekten av svensk kultur som normal och tror att det är lika överallt i världen men det kan jag garantera dig att det inte är. Svenskar (generellt) sticker ut i det avseendet.

              Det håller jag nog inte med om. Jag har förvisso inte bott i alla länder men i ett flertal. Skulle inte säga att det är unikt för Sverige. Däremot blir det nog mer utpekat eftersom vi har tydliga begrepp för det. ”Svenska avundsjukan” och jantelag.

              Nej, det som däremot är väldigt typiskt svenskt är att ständigt ta upp den svenska avundsjukan så fort någon tycker annorlunda. En annan åsikt tolkas ofta som missunnsam.

              Sedan är det alltid alla andra svenskar som är avundsjuka och inte lilla jag som i.o.f. också är svensk. För ”jag” har minsann bara uppmärksammat fenomenet med den svenska avundsjukan.

          Håller inte med, har bott i flera länder. Tycker inte det är nåt som står ut i Sverige.
          Ser ingen missunsamhet här? Bara för att man inte är hänförd av en bra, men inte extraordinär röst liksom. Måste man hylla alla helt villkorslöst för att inte kallas avundsjuk?? ?

        En framgångsrik ung kvinna som blir kritiserad för precis allt hon gör. Hur hon ser ut, vilka foton hon lägger upp, vilka relationer hon har, vad hon sagt, hur hon sjunger osv osv. Vad handlar det om? Att ta sig rätten att kritisera bara för att man kan. Jag begriper det faktiskt inte. Man kan ogilla saker man hålla käften om man inte har ngt trevligt att säga.

          Håller med till tusen. Att folk inte förstår hur PINSAMMA de är när de skriver som de gör är det sjukaste.

          Hon blir ju också väldigt hyllas för allt hon gör av sin stora fanskara.. Så är det att vara känd.

          Eftersom hon är så otroligt framgångsrik i allt hon tar sig för så kan man egentligen inte klaga på att hon blir ”kritiserad för allt hon gör”. I så fall hade hon inte varit framgångsrik. Folk tittar på hennes program, följer hennes insta, lyssnar tydligen på hennes musik och köper hennes smink. Hon är generellt hyllad. Finns absolut ingen grund för att vi ska sitta och tycka synd om henne, det går nästan obehagligt bra för människan men med framgång och offentlighet kommer såklart ett fåtal som inte gillar det också. Det är normalt.

          Blir kritiserad för precis allt hon gör? Tycker nog att det är precis tvärtom, att hon blir uppmärksammad i seriösa kanaler väldigt ofta och då på ett positivt sätt.
          Sedan kommer det alltid att finnas personer som stör sig på henne. Låter då väldigt märkligt att de inte får säga vad de tycker. När man förminskar alla som kritiserar Bianca som missunnsamma och avundsjuka är man inte ett dugg bättre själv. Man kritiserar dem vars åsikter man inte gillar.

          Fast blir hon verkligen kritiserad för allt hon gör? Nej tvärtom så blir hon ju enormt mycket hyllad för det mesta hon gör, och kommer undan med mycket som inte andra gör. Klart att det finns personer som skriver negativa kommentarer men det finns andra kända som blir kritiserade och hånade för precis allt de gör och säger, som blir nedvärderade och förtalade i all möjlig media osv MEN Bianca blir ju mest bara hyllad i media och t ex tv4 som verkligen hyllar och framställer Bianca så positivt och överdrivet i intervjuer, skillnad på hur de behandlar folk. Så summan av kardemumman, Bianca har det väldigt bra på många sätt och får mer hyllningar än kritik. Det har gått till överdrift tycker jag. Dessutom så tjänar hon ju snuskigt mycket pengar. Hon sjunger fint men hon är inte mer geni eller mer fantastisk än andra.

      Så man ska hylla alla som är svenskar oavsett vad man tycker om prestationen? Märkligt.

      Så man måste gilla exakt allting alla i Sverige gör bara för att dom bor i Sverige? Knäppt.

        Verkligen inte. Men läs kommentarerna, folk kan ju inte skriva nåt utan att nämna att hon ”inte sjunger bra” eller liknande.

          Inlägget handlar ju dock om hennes sång och sångröst så vad annars ska man kommentera om? Är väl inte så konstigt att inte alla älskar hennes sångröst och tycker att den är grym?

          Jag tycker att hon sjunger bra men inte så mycket mer än så.

          Har inte sett nån som säger så. Däremot säger folk emot att hon är en fantastisk eller grym sångerska, för det är hon inte.

          Men snäll hon ligger etta på Spotify. Det talar väl sitt tydliga språk, att det finns tillräckligt med människor som faktiskt gillar det hon gör? Sen är det ett fåtal som INTE beundrar henne som kommer tills tals i kommentarer på en blogg men bianca behöver inte bry sig. Pengarna rullar in som de ska. Är ej synd om henne någonstans. Hade hon släppt en låt som floppat totalt hade vi kunnat sitta och försvara henne men snälla, hon lever gott.

            Ja hört talas om köpta lyssningar?

        Måste man kritisera precis allt?

      Känns som majoriteten av negativa finns härinne ? Och alla måste hävda om att hon inte har nån speciell röst osv osv osv.

        För att mer okunniga säger att hon är grym ja. Att hon inte är en extraordinär sångerska är inte att vara negativ eller elak, det är bara så det är.

      Tror inte att det handlar om svensk avundsjuka i det här fallet utan att just Wahlgrens syns överallt och ska kunna allting. Det är musik, mat, reality TV, intervjuer, mode, smink, programledare, etc. I flera olika kanaler.

      Det blir liksom mättat och de känns som att de har en PR person som kastar in dem i allt möjligt bara för tjäna pengar på deras popularitet. Att både Benjamins och Biancas senaste låt är redan populära sommarlåtar gör inte saken bättre.

      Jag tror många är stolta över Daniel Ek, Max Martin, Alice Viklander, Zlatan, Ingvar Kamprad tex. Vad har de gemensamt? De är kända för EN sak till skillnad från Wahlgrens.

      Jag tycker Bianca är sjukt otrevlig och gillar henne inte alls. Då hurrar man kanske inte när en sån människa gör något bra. Men jag tycker att hon har en väldigt fin sångröst.

        Blir nyfiken, varför tycker du Bianca är sjukt otrevlig?
        Har du träffat henne eller utifrån Wahlgrens värld, youtube, instagram etc?

    Många här som kanske blir lite bitska av värmen måntro. 😀 Heja Bianca som äntligen vågat, vill också höra mer av henne på spotify. Väldigt duktig både sångtekniskt och musikaliskt, och detta sångsätt passade väldigt bra till just denna låt. Sen får folk tycka vad de vill, man behöver inte älska all musik och alla sångare. Tycker bara det är väldigt mobbande stämning här på en ung tjej som redan får helt för mycket hat. Trist.

      Men snälla, är det värmens fel nu också? Är det kallt eller mörkt dras det upp. Ser ingen bitskhet eller hat här. Du tycker det är väldigt bra sångtekniskt, andra ser annat. Det är inte hat att inte tycka/höra att någon inte har fantastisk röst. Den är helt ok, men inte mer.

        Haha men LÄS din egen kommentar, hur positiv är den? ?

          Anonyms 09.50 kommentar är då betydligt bättre än Anonym 09.45.

          09.45 kör med härskartekniker och är nedlåtande.

            Haha, det var inte meningen att komma fram så, var menat som ett skämt 🙂
            Objektivt är hon duktig tekniskt, det kan man inte ta ifrån henne.
            /Musik- och sånglärare

              Helt ok, men inget extraordinärt.
              /Också musiklärare och röstcoach.

                ???

            På vilket sätt var det härskartekniker? Genuin undran

              09.45 ger ett utlåtande om Biancas sångteknik och musikalitet. Det är hens åsikt. Sedan säger hen att alla inte behöver hålla med för att avsluta med att men om du inte håller med ska du vara tyst för om du säger vad du tycker är du en mobbare.
              Nu tror jag inte att 09.45 hade den avsikten men det var då det kom ut.

          Är den negativ menar du? Jag säger att hon inte sjunger dåligt. Jag kan inte ljuga och stämma upp i hyllningskören.

      Nej du vet, folk behöver ligga mer, det är där felet ligger?

        Och ta en pepparkaka och gå ut i solen.

        HAHAH just det!! Tror fan det stämmer (härinne ?)

        Se bara hur glad Anna book är som ligger mer än alla andra ?

          Eller också ligger hon inte alls? Det brukar vara så när det hela tiden snackas om det.

            Vilket stämmer för de flesta som påstår att andra bara behöver ligga lite mer.

      Eller så kan man ha olika smak och olika åsikter oavsett väder eller pms eller annat…?

    Sjukt begåvad familj! Lite kul att verkligen ALLA kan sjunga. Nu är inte wahlgrens/ingrossos my cup of Tea musikaliskt men man blir ju imponerad ändå.

      Nej men usch, Benjamin kan ju inte heller…

        Va? Nu lyssnar jag inte på den typ av musik Benjamin gör men går ju inte att diskutera huruvida han är musikaliskt begåvad eller kan sjunga…

          Folk kan inte skilja på vad de personligen föredrar och fakta. Benjamin kan sjunga bra, bianca kan sjunga bra. Sedan vad nån tycker och tänker om musiken är ju en annan sak.

          Hans röst är väl jättefixad i studion?
          Han är så nasal…

      Vilka ”alla” tänker du på då?
      Oliver o Theo sjunger väl inte vad jag vet. Så det är väl Pernilla och Benjamin. Och nu då Bianca som gjort en låt.

    Sångrösten är bra. Men jag gillar inte att dom ändrat melodin på psalmen.

    De hävdar fortfarande att det är Benjamin Ingrosso och Hampus Lindvall som skrivit låten, om man kollar ”visa upphovspersoner” på Spotify ?

      Din tomte!! Nej det gör dom inte !! PUCKO!!!!

        ?

        Jo det gör det, det är bara att gå in och kolla själv.

        Mjo, det står att den är skriven av Hampus Lindvall och Benjamin Ingrosso. Vad betyder det annars om inte att den är skriven av dem?

        Anonym 10:12
        Tack för de smickrande namnen, du verkar vara en trevlig person…
        Kolla själv då, om du kan förstås.
        Gå in på låten på Spotify och klicka på punkterna längst upp till höger, välj visa upphovspersoner och där står det vem/vilka som skrivit låten.
        Jämför gärna med någon annan cover tex Utan dina andetag som flera gjort cover på, där anges i de flesta fall Jocke Berg som låtskrivare.

        Varsågod, nu fick du lära dig något nytt idag också.

    Nej tack ingen cover av Sparvöga. Däremot gillar jag både Biancas röst och Benjamins arrangemang. Lite som när Jonna Jinton gör nya arrangemang till traditionell svensk musik.
    Go Bianca du är grym och ni surpuppor kan dra åt pipsvängen.

      De enda sura här är ni som är sura för att alla inte håller med om att Biancas röst är grymt bra.

        ? exakt så

      Håller med ?

        ”okej ?”

    Hon sjunger väl helt okej. Men jag är inte alls imponerad av låten. En sämre version av en fantastisk psalm? Och vet hon ens vad det är hon sjunger?

      Förmodligen inte… Och jag önskar att någon kunde sjunga in alla verserna någon gång. Den fjärde versen har en fantastisk text: ”… Giv kärlek till det hjärta som ingen kärlek får / Vänd bort all sorg och smärta, du vän som allt förmår”

    Hon är fantastisk! Unnar henne all framgång.
    Missunnsamhet är en otroligt ocharmigt egenskap som många i detta kommentarsfält borde jobba bort.

      Jag är inte missunsam. Bryr mig inte om vad hon gör eller inte och vill inte byta liv med henne, verkar finnas en del problem och vill inte va känd liksom… Jag anser bara att hennes röst inte är fantastisk eller nåt extra även om hon kan sjunga rent, visst.

      Tycker inte HON är fantastisk men jag tycker att hon sjunger väldigt fint.

    Om man har ett känt efternamn får man inte vara bra på något då el hur resonerar ni som gnäller på Wahlgrens?
    Förr var det oftast helt självklart att man gick i sina föräldrars fotspår och tog över kungariket,firman,hantverket el gården. Ingen överraskning direkt att Björn Borgs son är bra på tennis el Ulrika Knapes dotter på simhopp. Många skådespelare går i sina föräldrars fotspår liksom andra artister.

    Hade bara hört det lilla på Instagram och tyckte väl inte låten var bra direkt, men jag blev förvånad över hur bra hon sjöng.

    Men nu har jag lyssnat på Spotify och jag vet inte om jag är så imponerad av rösten längre. Det går inte att säga att den inte är bra, för det är den helt klart. Men det är något med den jag inte gillar, kan bara inte sätta fingret på vad det är!
    Skulle vara kul att höra henne sjunga något annat än en så långsam och ”fin” låt istället.?

    Jättefin version! Jag hör till dem som har lyssnat på låten/visan många gånger.

    Tänker inte lyssna.
    Räcker att läsa kommentarerna

    Förövrigt tror jag aldrig B kommer göra någon karriär med sin röst, inte pga rösten men pga att hon vad jag förstått inte alls trivs på scenen.

    Tycker arrangemanget låter rätt töntigt, lite för mycket ”allsång på skansen” över det. Originalet är så mycket vackrare och mer stämningsfullt.

    Räcker det inte med en wahlgren på radio ? jag orkar inte mer!!! Tror jag måste fly landet

      Jag med

        Goodbye.

      Kan du inte bara stänga av radion?

        Hahaha älskar när folk bara måste uttrycka hur dåligt något är. Det finns liksom ett val, lyssna, eller inte lyssna.??

          Självklart stänger jag av radion nu, vad tror ni egentligen! Tvn är också avstängd.

    Förstår inte varför alla tror att man är avundsjuk och missunnsam så fort man inte gillar något.

      Jo du måste tycka allt och alla är fantastiskt! Annars är du biiiittteeer!

        Ja, eller hur!

    Jag tycker det var jättefint!!! Jag fick känslan av en mamma som sjunger till sitt lilla barn som ska sova. SÅ fint!! Underbart, Bianca!

      Det vill man ju verkligen inte lyssna på på Spotify ?

    Allt för pengar och uppmärksamhet va…

      Med 200 miljoner på fickan så tror jag inte hon gör en låt för pengarna.

        Mycket vill ha mer…

      Det tror inte jag faktiskt. Hon har ju berättat tidigare att hon ville jobba med musik egentligen men inte vågade.
      Tror hon gör väldigt mycket annat bara för pengarna, men inte det här.

    Haha, hur många bittra o avundsjuka människor kan det finnas på ett o samma ställe? Antar att ni bockar i resten av dödssynderna oxå.
    Sinnes.

    Oj va negativt.

    Jag tycker hon sjunger väldigt vackert och behagligt och jag lyssnar mer än gärna på denna och troligtvis annan musik om hon skulle släppa mer!

    tycker också det är tusen gånger bättre att tjäna pengar/vara känd för att sjunga än att bara vara en vandrande reklampelare ¯\_(ツ)_/¯

    Tack, men verkligen nej tack!
    Dessa Wahlgren och Ingrosso är överallt! ?

    Med tanke på kommentarerna här inne så förstår jag varför Bianca ville ha sin röst för sig själv.

    Hon sjunger fint men det gör många. Även Hannah Graaf och Johanna Toftby sjunger fint, och Kissi har väl släppt singel och även Ida Warg ja till och med Paow. Dock så har de andra inte samma möjlighet till stor exponering som Bianca har iom sin mammas insta och podd. Mamman är också bidragande till att Kina-sminket säljs mycket då hon hyllar det offentligt. Hon kallar Bianca geni men man är inget geni för att man kan sjunga fint och välja ut färger på smink. Hon säger att Bianca utvecklar produkter men är nog en sanning med modifikation hehe då det mest handlar om att välja färger och sen godkänna proverna man får. Det sker online, man behöver inte besöka fabriken. Att man väljer att tillverka i Kina är för att det är billigare. Står det made in PRC så betyder det made in China. Sedan sätter företagen själva priserna, i caias fall höga priser på produkter som troligtvis producerats billigt. Pernilla gör ju förresten en massa smygreklam för klädmärket daynightcasual.

      Jämför t ex med smink på Ali express så ser ni många likheter med Caias produkter, finns typ samma sminkborstar men betydligt billigare än vad Caia säljer dem för. Du kan få tio borstar för typ en hundralapp jämför det med Caias typ 1500 kr för typ samma. Jag tror nog att det är samma kvalitet på sminket och att det tillverkas i samma fabrik som märkena som säljer det mycket mycket billigare. Du kan få fina sminkpalletter likande Caias för en femtiolapp och mindre. Sponge precis som Caisas nästan gratis och sminkborstar som ser likadana ut. Finns ett märke som heter Focallure som är likt och har fått bra omdöme och femma i betyg även andra märken där har bra omdömen. Vonge beaty, Daisy dear m.fl. Finns till och med något som heter Caiji och som har likande smink och förpackningar. Ett tips att handla där eftersom dyra Caia-sminket ändå skeppas från china. Låt er inte luras av snygga förpackningar och höga priser, dyrt är inte alltid bättre ibland kan billigt faktiskt vara bättre än dyrt.

        Bra spanat! Minns att Johanna Jonsson jämförde Caias ögonskuggspalett med en variant från Color Pop. Förpackningarna var slående lika. I båda paletterna var namnet på skuggorna var tryckta under – i Caias fall på en rak rad, medan för Color Pop i en båge runt skuggan. Color Pops palett saknade spegel, det hade Bianca som tillval till sin palett, enligt en video hon lagt upp.

    Hur är det med upphovsrätten när det gäller låtar får man göra om andras låtar hur som helst?

      Om upphovsmannen varit död ett visst antal år så har jag för mig att det är fritt fram för då är upphovsrätten borta. Är det 70 år tror jag..?

        ”Upphovsrätten gäller under upphovsmannens livstid och under 70 år därefter. När upphovsmannen avlidit bestämmer arvingarna hur verket får användas.”

        https://riksarkivet.se/upphovsratt

    Om jag får skoja lite med dig skulle jag vilja skriva att jag hoppas att det här är det sista vi hör OM denna kvinna på i alla fall ett tag. Det börjar bli lite tjatigt med hyllningssångerna, so to speak.

    Vad tror du om att uppmärksamma någon litterär blogg eller i alla fall en allmänt konstnärlig?

      Bra idé!
      Dock är det lite utanför mitt område av expertis så jag blir gärna hänvisad åt vilket håll jag ska. 🙂

    Faktum är att jag hellre skulle vilja se Bianca som artist/ sångerska än som influencer. Där fokus bara var hennes sång och slippa allt annars runtomkring henne som automatiskt kommer med när hon är flunsa. Eftersom det ingår i hennes jobb att fläka ut sig om precis allt hela tiden. Att hon enbart skulle sjunga och låta rösten + låtarna tala för sig själv hade ju varit underbart. Jämfört med nu. Jag tror även hon hade mått extremt mycket bättre av att låta musiken tala för sig och istället värna om sin integritet i övrigt.

      +1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.