Blandat från Instastory

Selma hade TVÄRVÄGRAT utgång mitt i natten. Hon är den tröttaste hyperaktiva hunden jag vet  ?

Jag skulle inte vilja veta om att någon är otrogen mot sin partner, oavsett om jag känner dem eller inte. Jag skulle nog bara bli ledsen för den andres skull, som blir sviken på det här viset.

Diana Baban blir hånad för sitt yrke av fyra okända men vuxna tjejer. Hur hade ni reagerat? Visst är det här en sån där situatuon där man kommer på världens bästa ”come back”, fem minuter för sent?

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag klarar verkligen inte av antonija.

    Och ja Amirs reaktion va väldigt konstig, han verkar road? Skulle som Camilla skriva känna för personen som blir bedragen, så hemskt ju. Och dessutom om de är en känd person, kul bli bedragen framför massa människor ifall det kommer ut.

      Garanterat vad han nu heter som precis fått ett barn med Emilia (?)

        Men lägg ner. Behöver inte ens vara någon överhuvdtaget, kan vara någon som bara hittar på

    Vad är det med Antonija jag ogillar? Har aldrog följt henne men hon är så svårgillad.

      För att hon är så tramsig och tror att hon är cool, därför är hon svårgillad.

        Hon känns inte genuin. Hon försöker för mycket

    Isabella Löwengrip gör reklam för Mandyskin – en IPL-hårborttagningssapparat för hemmabruk.
    Från Mandyskins hemsidas FAQ:

    Kan jag använda brun utan sol i samband med Mandy IPL behandling?
    Innan du använder Mandy IPL måste du ta bort eventuell brun utan sol från huden, detta eftersom ljusenergin kan dras till pigmenten i huden snarare än melaninet i håret. Efter utförd behandling kan du åter applicera brun utan sol.

    Fungerar IPL på alla hårfärger?
    Mandy IPL fungerar bäst på mörkare hårfärger. Personer med ljusare hårfärger som rött-, grått- och väldigt blont (vitt) hår avråder vi från att använda IPL som hårborttagningsmetod. Det beror på att mycket ljust hår inte innehåller tillräckligt med melanin för att kunna föra ljuset ned till roten, medan rött hår innehåller en annan typ an melanin som inte svarar lika bra på IPL-behandlingar.
    Det är möjligt att se resultat med blont hår, men det kan behövas fler behandlingar än för personer med mörkare hår innan resultat kan nås.

      Jaha…? Hon har inga följare med mörkare hår som inte använder brun utan sol…..?

        Hon visar hur hon håller den mot benen. ”Den fungerar verkligen.”
        Hon säger inte ”den här passar bäst för er med mörkt hår”.

          Står ingenting om att den inte funkar på ljusare hårfärger. Tvärtom står det att det är möjligt att se resultat på ljust hår men kan kräva flera behandlingar. Det står dock att att den fungerar bättre på mörka.
          Oavsett är det ju följarna som är viktiga för företaget, inte om det funkar på Bella.

            ”Personer med ljusare hårfärger som rött-, grått- och väldigt blont (vitt) hår avråder vi från att använda IPL som hårborttagningsmetod. ”

              ”Det är möjligt att se resultat med blont hår, men det kan behövas fler behandlingar än för personer med mörkare hår innan resultat kan nås.”

              Oavsett, Bella är ointressant då det är följarna/köparna som är kunder för företaget. Bella har gissningsvis fått ett manus på vad hon ska säga. Eller är du en sån där som tror att modeller i reklamer har använt produkterna de marknadsför för att få suuuperlånga fransar och mega glansigt hår? (:

              ”Det är möjligt att se resultat med blont hår, men det kan behövas fler behandlingar än för personer med mörkare hår innan resultat kan nås.”

                Smartheten i att ha en egen ipl istället för att gå till proffs på salong.

              Men alltså A, dem flesta har ju mörkare hår på sina ben. Det betyder ju inte att alla som är blonda inte får resultat, det handlar ju inte om håret på huvudet. Menar du att du tycker att Isabella måste informera om allt det som står på Mandys hemsida? Det behöver hon inte och jag har inte sett att andra som gjort samma reklam t ex Carola och Schollin informerat om det.

                Det är förstås färgen på håret som tas bort som är det viktiga.
                Från bilderna på bloggen uppfattar jag isabellas hudfärg som orange med ljusa fjun, till exempel när hon visar upp sin senaste klocka.

                  Fast de flesta av oss har ljusare hår på armarna än på benen som för övrigt blir mörkare efter att man rakat. Hon kanske inte haft brun utan sol på när/om hon använt apparaten. Så tydligt att du vill kasta skuggor på henne eller tänker du likadant gällande alla andra som visat upp den och sagt sig använda den?

                    Jag har inte sett någon annan göra reklam för denna IPL-maskin. Det verkar ju helknas att ha kampanjer för den på sommaren. Man ska undvika sol i anslutning till behandlingarna, och huden ska vara så ljus som möjligt och håret så mörkt som möjligt för bästa resultat

                      Sett många som gjort reklam för den och det är ju företaget som valt att reklamen ska göras nu alltså inte influensern själv.

                      Therese, jag förstår att det inte är influerarnas idé att många ska göra reklam för den nu.

                    Hår blir inte mörkare av att rakas. Inte heller blir det grövre.

                  Det har jag med på armarna. På benen är de dock grövre och mörkare.

            ”Det är möjligt att se resultat” låter ju inte så lovande. Det är ju fakta för IPL generellt att det funkar bättre på mörkare hår. Hade hon tagit samarbetet mer seriöst så hade hon förklarat det och hittat någon vän eller så med mörkare hår och visat på istället. Blir ju löjligt att dra maskinen och säga att det verkligen funkar, speciellt om hon inte gjort förberedelserna heller. Det kanske resulterar i några extra köp men sannolikt inte i fler nöjda kunder. En mer välarbetad film hade nog väckt mer intresse bland de som verkligen är målgruppen. Och snart lär vi se reklam för andra hårborttagningsmetoder.

              Alltså, det hade nog varit bättre att säga typ ”lyssna extra noga ni med mörkt hår, det här är bra nyheter för er” så kanske folk som själva inte komme köpa även rekommenderar till någon annan som klagat på sin mörka hårväxt.

              Varför skulle det inte ge nöjda kunder? Jag googlade och läste recensioner, de allra flera verkar mer än nöjda. So what om blondiner får köra en omgång extra för att få resultat. Lär ju stå både när de beställer och i instruktioner de får hem.

                Ok, men bra då, då behöver jag inte oroa mig. Maskinen lär ju sälja sig själv om den är så bra ändå.

                  Varför oroar du dig överhuvudtaget? ?

      Amir gör reklam för exakt samma maskin med annat märke (alltså identiska), känns som det är samma visa som det var med hårborttagningsmaskinerna som var på tapeten för ett tag sen.

    OT – Det här med att Josephine Qvists söndersponsrade resa till Aruba har reklammarkerats exakt 0gånger.. (att hon gör den för att komma runt reglerna till inresa till usa elöverskott väl knappt nämnas). Hon har ju fan tappat det helt, saknar allt vad fotfäste heter sedan podden blev stor ?

      Elöverskott = behöver ??

      Aruba tillhör Nederländerna

    Gällande brudarna utanför toan så bara att ge dem en uttråkad blick och sen ignorera. Finns inget roligare än töntiga brudar som inte får den reaktionen de tror de ska få.

      Ja det är oslagbart att typ bara säga ”ok?” o gå vidare. Älskar att göra det

        Jag brukar le och säga va sa du? Typ som att jag inte hörde. De brukar skämmas att upprepa samma sak igen. Om någon skulle upprepa tramset då hade jag bara jaha, ok. Sen gått iväg.

        Jag hade aldrig skrivit en hel A4 om incidenten, det ger dem för mycket luft. Nu vet de ju att hon tänkt på dem och att de träffat en öm punkt. Hon gav dem bekräftelse.

      Jag hade bara sagt; ”så kul att träffa fans ute i verkliga livet.”
      Ta dom i hand/ vinka som en höghet och säga; ”tack för att jag fick göra er kväll fulländad” och sen strutta iväg med huvudet högt ?

      Jag får en känsla av att en del influensers hittar på saker de har utsatts för; Blondinbella möter spåtant på stan, Elsa B blir påhoppad för sin klädsel och nu dessa fyra kvinnor?

        Men ändå sitter folk kaxiga här inne och påstår att de skulle säga vad de skriver här inne face to face till influencers. Så inte så konstigt om några gör det sen också..?

    Tog mig ett tag att fatta att Gino är ett djur. Jag trodde att hon fyllekäkade efterrätten gino utomhus.

    Jag är trög.

      Haha samma här.

      Jag med! Fick läsa om flera gånger ?

    Hur visste dom att hon är influenser? Tog hon hundrafyrtio spegelselfies? Annars lär dom ju följa henne för att kunna känna igen henne och då är det ju jättekonstigt att göra narr av henne? Missförstå mig rätt, det är ju konstigt och otrevligt beteende hur som, men liksom EXTRA märkligt om dom följer henne.

      Man kan ju veta vem någon är utan att följa. Speciellt om man bor i samma stad osv. Jag vet vem många influencers är, men följer inte någon och gillar definitivt inte alla ??‍♀️ (Skulle ju aldrig bete mig sådär vidrigt mot någon annan dock)

        Det är ju sant förstås. Utgick från mig själv och tror inte att jag skulle känna igen typ någon, men det är väl för att jag är gammal, oinsatt och ganska out of the loop 😛

      Iggesund är inte stort.

    Diana – det där har inte hänt.

    Såg intressant kommentarer i inlägget om bianca tidigare idag där det tipsas om liknande smink på andra sidor, mycket mycket billigare då men likt och troligen i samma kvalitet och från samma fabrik. Caias jämförs med smink på ali express.

      Det måste i såna fall bero på att elaka Ali Express snott Caias fantastiska sminkrecept och design och härmat dem, precis som elaka kinasajter tidigare snott Elin Molimentis makalösa hårbandsdesign. Finns faktiskt flera influencer som råkat ut för detta hemska, de sliter i sitt anletes svett i ÅRATAL och KRIGAR för att skapa magiska produkter åt folket som tillverkas i magiska fabriker och så finns samma produkt för en bråkdel av priset på Ali Baba. Så tråkigt varje gång det händer.

        Är nog tvärtom Lisa, att vissa svenska företag har samma design för att det tillverkas i samma fabriker som det på Ali E. Men du är nog ironiskt haha. Ja det är en hel fel ”fuffens” och somliga kommer undan med det och andra inte. Men vissa som anklagats för att köpa på Ali E och sen säljer kan helt enkelt ha anlitat samma fabriker och valt bland samma färger och mönster osv och därför blir det likt och ibland likadant som andra, så kan det vara kanske men visst är allt som tillverkats i China billigt och sen säljer somliga det dyrt, och det finns säkert bedragare som köper billigt direkt på Ali E och sen säljer dyrare. Något för Aftonbladet att nysta i kanske haha.

          Kina.

      Ja det framkommer inte vilka fabriker de använder de skriver bara ”de främsta fabrikerna i världen”, likadant med Kolai Lailas märke de skriver inte heller var det tillverkas så man kan ana att det är i China då. Möjligt att det är bra fabriker i China men det är också billigt och det är främst därför man väljer att tillverka där istället för Europa el USA, väljer man sen sjötransporter så kommer man också billigare undan. Made in PRC betyder tillverkat i China. Besök i fabrik behövs ej man kan välja fabrik på nätet och bara klicka i vad man vill tillverka och sälja, beskriva hur man vill att det ska se ut och skicka logga osv sen så får man prov hemskickat och godkänner eller ger nya direktiv och sen produceras det. Priser bestämmer sen företagen själva, vissa säljer produkter dyrt som tillverkats billigt, vissa företag kan göra det. Man ska inte luras av snyggt omslag och höga priser för dyrt är inte alltid bra, ibland kan billigt vara bättre. Caia är klart inpsirerade av andra märken och säljer troligtvis typ samma produkter och av samma kvalitet som många på Ali E. Troligtvis tillverkat i samma fabriker. Mycket där är väldigt likt fast billigt, samma sminkborstar för bara en bråkdel av vad Caia säljer dem för till exempel och likande sminkpalletter.

        Varför skriver du Kina på engelska?

        Är kolai Laila bagges märke???
        Råkade köpa ett torrschampo från de, lyckligt ovetandes om vad jag stödde för nåt. Det var riktigt uselt och luktade weird så bojkotten svider inte direkt.

          KO(rosh) + LAI(la) = KOLAI

      Usch, sånt får jag panik av. Såg någon dokumentär om fejkmärkes-sminkmarknaden för några år sen och det var så vidrigt innehåll och tillverkat helt utan hygieniska krav. De hittade bly och arsenikrester i vissa produkter och djurbajs i andra ? Köper man från ett företag så betalar man ändå för att få någon form av kvalitets-hygienförsäkran. Och skulle det skita sig kan man reklamera till dem/ställa dem till svars, vilket är svårt med billiga fejkprodukter.

    Blir så fulliskratt när jag läser Universums blogg. Hennes omständiga, till inlägget ej relaterade referenser. Nu senast rabblades det upp en sidopersons olika boenden vilket helt saknade relevans. Kommer att tänka på Hyacint i Skenet bedrar.

      Åh Hyacint! Bouquet residence, lady of the house speaking. ??

        Precis. Systern med ponnyn och allt vad det är. Mona är som hon när hon alltid måste lägga till en lång utvikning (som är helt irrelevant i sammanhanget) om hennes kompisars olika boenden, vistas x månader om året i landet x, äger världens bästa z, grundare av ditten och datten i en evig ström.

        Älskar henne ?

    Kenza och chimi glasögon, hade hon inte fått något slags förbud mot att göra reklam för dom?
    Jag fattar inte riktigt vad det betyder i praktiken det Camilla skrivit om fälld för reklam hit och dit. Kenza gör ju reklam i skrivande stund för chimi?

      Som jag förstått det för Kenza betala böter om hon gör omarkerad-/smygreklam för Chimi.
      Är det korrekt markerat är det lugnt 🙂

        Tack! Det är ju mkt mer logiskt än min hon får aldrig yppa ordet chimi tolkning haha!

    Genuin fråga för att jag är trög (anklagar alltså INTE Kenza för något ännu):

    När Kenza åkte utomlands tidigare i juni sa hon att resan var för jobb. Idag kom ett samarbete för Chimi upp i hennes story (finns även ett reklammarkerat inlägg för dem i flödet från 21 juni) som var inspelat under resan.

    Bilder från samma tillfälle som nu reklammarkerats som samarbete har tidigare publicerats i flödet utan reklammarkering (bilden med gula baddräkten och chimi-brillor från 12 juni). Min fråga som följer är alltså om inte alla bilder från resan med solglasögon från chimi borde ha reklammarkerats? (Även om de kanske bara kommit överens om krav på publicering av x antal bilder liksom, och de övriga bilderna bara blir ”bonus” för företaget)

    Vad är det som gäller här?? Är förvirrad!

      1.Värdig situation för amirs kommenterare. 2.Kul tjejgäng, låter sunda, hur är de emot varandra? de kommer nog klösa ögonen ur varann tids nog. Skulle svarat ”ja, alla behöver ju komma på sätt för att tjäna pengar” 3. Admondir verkar gilla att provocera mer än att fokusera på sitt-o psykologisk förklaring kan vara?

      Men om Kenza och Inez betalade resan själva men syftet med resan var att fota content till deras arbete (instagram) så klassas det som jobbresa. Både Kenza och Inez har lagt upp Hauls som varit inspelade där. Så jag gissar att de betalt för resan själva (deras egna bolag har väl självfallet betalt resan) men att de valt att beta av flertal samarbeten att fota/spela in under en vecka.

    OT! underbaraclara gör reklam för något sminkmärke på sin blogg. tycker efterbilderna med sminket på är katastrofala! ser ju hemskt ut det sminket, skulle aldrig köpa det efter den bilden

      Tycker inte det var hemskt men hon har ju inte smetat ut concealern så det ser ju lite lattjo ut.

      Haha håller med, såg förfärligt ut

      Jag tänkte också på det. Kakigt och ligger i varje por och linje. Det är tyvärr min erfarenhet av puderfoundation generellt :/
      Det är något med nyansen också. Eller om det är finishen. Det ser inte bra ut.

      Inget ont mot Clara alltså!

      Håller inte alls med. Ni är antagligen för vana vid att se allas ansikten med filter. Är absolut inget fel på Claras sminkning och i verkligheten har de flesta några fina linjer etc.

      Tycker inte det såg SÅ förfärligt ut som ni skriver, haha. Däremot undrar jag hur man lyckas få en djup rynka tvärs över näsroten sådär??

        Jag tror att det är ett ärr. Ser ut som det om man tittar på andra bilder. Hon är ju faktiskt jättefin, får till och med jag som avskyr influencer erkänna.

          Hon ser ut som en riktigt människa med egen stil vilket gör henne väldigt vacker och fin. Är så trött på alla klonade influencertjejer i samma frisyr, smink, kläder och stil. Samt femtioelva filter.

            Exakt. Hud ser ut så. Har porer, har rynkor. Bara photoshoppade bilder eller väldigt ung hud skulle se ut som porslin på riktigt. Bra att folk får vänja sig vid naturlig hud OCH mer naturligt smink, om man nu vill hålla på o sminka sig dag ut och dag in.

      Men så ser folk ut i verkligheten med smink. Smink syns alltid.

      Jag tyckte hon såg jättefin ut. 🙂 Dock framhävs lite linjer vid ögonen, så kanske är det inte den bästa concealern just för någon i hennes ålder, men i övrigt är det en ganska naturlig och fin sminking. Alla vill inte kaka på såsom youtubers gör.

      Hon är jättefin, hud ser ut så. Smink ser ut så. Nästan lite läskigt hur synen på hud har förändrats med alla filter som finns numera.

      Hennes bilder fick mig definitivt att bli nyfiken på märket, på hennes beskrivning verkar vi ha lite lika hy.

    Klart Isabellas seglats var sponsrad… Stackars företag som säkert inte har koll på hur lågt förtroendekapital hon faktiskt har nu.

      Fast varför är det stackars företag, just förtroende spelar ju mindre roll när det gäller en sådan resa för hon visar ju bilder och det ser ju helt underbart ut. Vem blir inte sugen på att göra en sådan seglats och vem hade tackat nej till att sponsras. Hon har nog inte sämre förtroende än andra. Såg att även Carola var på segling fast med det företaget som många sponsrats av, Moresailing, hon skriver dock inget om spons tror jag men det kanske det inte är vem vet.

      Varför stackars företag? Tror inte förtroendekapital spelar någon roll i just det läget, tror det främst är bilderna som säljer resan. Det ser ju underbart ut. Skulle gärna göra en sådan resa, skulle nog många. Vem skulle tacka nej till spons för övrigt.

      Alltså rent krasst, ingen hade ju sagt nej till en sådan resa gratis.

    Får alexandra nilsson bara ingen kritik för att hon rest utomlands eller blockar/raderar hon kommentarer flitigt? Tänker i.o.m. mängden många andra influensers fått

      sanne alexandra då? inte ett knyst där heller om hennes utlandsresa!

        Jag tycker det är värre att dom river ut ett kök ,som ändå verkar relativt nytt, för att bygga ett nytt kök.

        Och Sandra Beijer

      Just nu är ju alla kändisar utomlands… antar att folk tröttnar på att påpeka det. Nu skall det väl dessutom vara mer ok att åka?!

      Hon raderar mycket. Såg en del kommentarer igår som var borta sen på kvällen.

      Varför skulle hon få kritik? Man får nu resa så vad är problemet?

    Denice Moberg har fått sitt andra barn och det ska tydligen heta Lively. Kan inte tänka mig hur det ska uttalas? Lajvli? Livväli?

    Jaaa, man får fundera på sånt.

      Livli kanske

        Antagligen som klädmärket. Dvs ”Livly” med betoning på i. 🙂

          Svaret skulle va till TS…

      Jag tänker på Blake Lively

      Är ett efternamn.

    Diana… hon verkar vara en sån fin människa!!
    Pass på alla andra som säger något annat!
    <3

    Vet typ inget om denna Antonija. Men att hon faktiskt tar sitt ansvar och går ut med sin hund när hon har varit ute hedrar henne. Det borde vara en självklarhet, men är ju tyvärr inte det för alla. I synnerhet inte för flunsor/ kändisar som helst gärna har hundarna som accessoarer. Så nu kan jag inte låta bli att gilla henne trots att jag inte vet vem hon är?❤️

      Såg endel av hennes Youtube-videos när hon hade sambo och då var det ofta prat om att hunden kissade överallt. Kanske blivit bättre på att gå ut med den nu.

    Hm.. så den där resan kenza var på.. är det ett chimieyewear samarbete nu?

    Självklart går man ut med hunden när man kommer hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.