Alkolås på telefonen?

Nessa, som driver spoilkontot för bland annat Paradise Hotel får här agera exempel på varför det inte är någon dum idé att införa alkolås på alla mobiltelefoner. ???‍♀️???‍♀️

 

 

{\rtf1\ansi\ansicpg1252\cocoartf2580
\cocoatextscaling1\cocoaplatform1{\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 Georgia;}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;\red51\green51\blue51;}
{\*\expandedcolortbl;;\cssrgb\c20000\c20000\c20000;}
\deftab720
\pard\pardeftab720\partightenfactor0

\f0\fs32 \cf2 \expnd0\expndtw0\kerning0
\outl0\strokewidth0 \strokec2 }

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Yikes

      Saknar era fittor? Alltså va? Förstår att tanken är att det ska va lite kul och ”jag är såååå galen ?” men de är verkligen inte kul, bara så stelt och jätte konstigt.

        Hur gammal är denna… människa som uppenbarligen tycker det är svincoolt att vara FULL. Herregud.

      Är man hygligt full trycker man ibland på fel bokstäver på tangentbordet och det märker men inte själv för man är så packad. Så nä hon är inte särskilt full. Låter som en fjortis som har druckit lättöl och skriker till alla hur full hen är.

        Men vad menar du att hon skulle ha försökt skriva istället för f-ordet? Tror inte det bara blev felstavad och atuocorrect som formade den här meningen?
        Hon har ju spårat, full av avundsjuka och internaliserat kvinnohat och kanske en tanke om att mer lyckade kvinnor är ute efter henne? Säga vad man vill om influencers, de står iaf högre i hierarkin än de som sprider skvaller om dom..

        Har man iphone så rättar den när man skriver fel.

          Så grymt bra. Hade jag behövt även när jag är nykter har fått svårt med koordinationen i fingrarna efter haft corona och har lång corvid.

            Skulle tro att de flesta telefoner har den funktionen. Går nog att ta på/av under inställningar.

            Corvid. ?

          Inte om man stängt av den funktionen ?

          Det gör Samsung också.

        Jag stavar fan bättre när jag är full?

      Är det såhär ungdomar pratar? Svenska språket har gått fullständigt åt skogen!

    Herregud

      Ja de kan man verkligen säga

    Vem är B som gjort brösten

      Bibbz. Eller vad sa nu kallar henne

        Antog att Bianca skulle hamna i modd

      Boris Jeltsin

      Eller en stor influenser med en picadilly-mamma och restaurangpappa.

        Haha Boris Jeltsin var orimligt kul ?

      Visste inte alla detta redan? Ingen jättehemlis direkt.

        Hon har ju inte själv gått ut med det, hon har inte berättat det offentligt men hon har ju tidigare sagt att hon vill operera dom och klagat över att hennes bröst blivit mindre. Man ser ju att hon gjort det. Inget fel i det och hon måste ju inte säga något om det om hon inte vill.

        Haha nä varför skulle alla veta det?

    Hon verkar inte tycka att hon gjort något konstigt för allt ligger ju kvar.

      Hon kanske inte vaknat ännu ??

    Alltså…

      Hahaha Jesus ??

    Oj.

    Är det en vuxen människa som har skrivit detta? Världen skrämmer mig.

    Tror inte att hon var så full som hon får det att vilja framstå. Isåfall hade hon nog inte låtit allt vara kvar idag. Tycker allt känns väldigt genomskinligt.

      Det här är den censurerade versionen. Några stories plockade hon bort imorse när hon vaknade.

      Du menar att hon l e k e r full? Ja det är ju mycket mer intelligent.

    Trash-människa. Att nån ens följer en så elak människa

      Varför tycker du hon är trash och elak?

        Nina. Hon skapar content. Som uppenbarligen är väldigt uppskattat av hennes följare. Tycker ni alla är märkligt elaka.

          Content? Att sprida skit om folk, kvinnors kroppar och prata om hur man hatar vissa? Ja du, gillar man sån content kanske man ska se över sig själv

          Hon sprider ju rykten och berättar om saker som folk själva inte gått ut med och som de vill hålla privat. Tycker det är respektlöst och elakt. Och klart det finns folk som gillar skvaller och följer henne, men det gör inte henne snällare.

        Vadå varför tycker jag hon är trash? En person med lite klass beter sig inte som hen gör, skriver inte så osv.. klart hen är det

      Helt ärligt, följer henne för jag gillar skvaller och drama. Men jag håller med dig, hon känns verkligen som en avundsjuk person. Hon försöker vara ”girl power” osv men trycker samtidigt ner andra. Att ens ha omröstningar ”vem tycker ni mest om” osv känns bara jättefel. Sen hennes besatthet med Nicki Minaj som en 11-årig flicka.

    Haha. Alla ballar vi ur nån gång ?

      Nej, det gör vi inte.

        Nej inte ni perfekta människor som hänger här på bloggbevakning med iq 200, högutbildade, har världens bästa sexliv och gör aldrig fel. Ni är verkligen perfekta människor.

          Haha chilla.

          Oj vad du tog åt dig ?

      Jag tycker det var ganska roligt. Men vilket train wreck.

    En av bilderna funkar inte, ser bara massa bokstäver och siffror ☺️

    Oj vilket horn i sidan du har till henne! Tycker hon är rolig.

      Oj vad man kan tolka saker olika.

      Vad är det som är roligt? Förstår helt ärligt inte. Hon verkar bete sig som en fjortis, inte en vuxen människa..

        Ja verkligen fjortis känsla man får av henne, sättet hur hon skriver? Fattar inte.

          Alltså nej inte ens mina barn har skrivit så när de var i den åldern……!

    Att B gjort brösten visste väl alla redan. Ja det är många som benämner B som sveriges största influencer men Lindgren har väl fler prenumeranter på YT och Kenza fler följare på insta.

      Ja alla dessa superlativ om Bianca från hennes familj och vänner och även media, så förvridet och överdrivet. Hon kallas geni och underbarn alltså snälla hon är inte geni för att hon kan sjunga fint och inte för att hon lyckas sälja smink dyrt som tillverkas billigt i Kina heller. Hon är smörig och manipulativ, visst smart på vissa sätt kanske men dessa överhyllningar så tramsigt. Vilka andra har samma möjligheter liksom, inte många jag menar hennes kända mamma och bror har stor del i framgången, även Vanessa. Benjamin har ju sagt att han inte vill förknippas med sin familj men han har ju stor nytta av marknadsföring i mammas och systerns kanaler och likaså Bianca då av mamma och brorsan.

        Fast fabriken där hennes smink tillverkas ligger ju typ i Italien(?) eller nå, ingen skitfabrik direkt. Hon har ju även filmat därifrån.
        Tröttsamt att folk har så mycket att säga om influensers, men orkar inte kolla upp saker och ting utan antar istället massa saker ?

          Men Nej, ja de var i Italien och gjorde ett besök och filmade därför tror en del att det tillverkas där. Ja precis folk orkar inte kolla upp saker utan tror och antar så vissa företag kommer undan och andra anklagas felaktigt. Bianca säger ju i en vlogg att det skeppas från Asien dessutom. Anledningen är att smink och annat produeras billigare i Kina än på andra ställen.

            Ja det framkommer inte vilka fabriker de använder de skriver bara ”de främsta fabrikerna i världen”, likadant med Kolai Lailas märke de skriver inte heller var det tillverkas så man kan ana att det är i China då. Möjligt att det är bra fabriker i China men det är också billigt och det är främst därför man tillverkar där, väljer man sen sjötransporter så kommer man också billigare undan. Made in PRC betyder tillverkat i China. Besök i fabriker behövs ej man kan välja fabrik på nätet och bara klicka i vad man vill tillverka och sälja, beskriva hur man vill att det ska se ut och skicka logga osv sen så får man prov hem och godkänner eller ger nya direktiv och sen produceras det. Sina priser bestämmer sen företagen själva, vissa säljer produkter dyrt som tillverkats billigt, vissa företag kan göra det. Man ska inte luras av snyggt omslag och höga priser för dyrt är inte alltid bra, ibland kan billigt vara bättre. Caia är klart inpsirerade av andra märken och säljer troligtvis typ samma produkter och av samma kvalitet som många på Ali E. Troligtvis tillverkat i samma fabriker. Mycket där är väldigt likt fast billigt.

              Intressant! Sant att billigt i många fall är bättre än dyrt.

        Såg intressant kommentarer i inlägget om bianca från tidigare idag där det tipsas om liknande smink från Kina på andra sidor, mycket mycket billigare då men likt och troligen i samma kvalitet och från samma fabrik. Caias jämförs med smink på ali express. Ja inte är det hög kvalitet på allt de säljer men väldigt höga priser och de lyckas ju komma undan med det. Bianca har tur och kommer undan med mycket, hon säger ju dock i en vlogg att det skeppas från Asien.

          Det handlade om att de gjorde en satsning i Asien där de öppnade kontor sen så stängdes kontoret och då skulle de skicka över de icke såld produkterna till Sverige så de skulle säljas här. 99 procent av produkterna är gjorda i dior s fabriker i Italien

        Är du samma som har skrivit om henne i flera dagar nu? Mår du riktigt bra? Du verkar ha blivit lite fixerad.

          Haha sätter en tjuga på att ”det var första gången jag skrev faaktiskt”. Lol.

    Kollar hennes storys på det kontot för kul med skvaller typ ?

    Men alltså, vet inte om jag är för gammal men ”HAHAHAH fes i 100 dialekter”, ”min patte”, ”fitta”, ”blygdläpp” (nu kommer jag inte ihåg exakt hur hon skrev men orden har varit med), vad fan är grejen? Pratar folk seriöst så?
    Jag känner inte ens henne, men jag skäms typ..

      Nej det är bara hon som skriver så, de är så otroligt konstigt. Fattar verkligen inte. Men tror hon blir påhejad av andra typ små influensers som hon ibland lägger upp konversationer med där dom tycker hon är såååå kul.

    Haha så kan det gå men hon gör väl inte direkt bort sig fast hon uttrycker sig som Bianca ungefär. Att hon gjort brösten var väl ingen nyhet, inget avslöjande för det visste vi redan.

    Haha är jag helt ensam om att äälska det skvallret? Nessa före denna blogg alla dagar, även om jag följer båda ?

      Du och 330 000 till då. Så nej inte ensam ?

    Finns väl appar som ska fungera som npgon typ av alkolås på telefonen. Länge sedan jag läste om dom så minns inte exakt hur de funkar.

    Älskar Nessan!!!! Ingen är som hon!! Folk klarar inte av ärliga människor, hon gör sitt race❤️❤️❤️

      Som att avslöja vad någon gjort med sin egna kropp, värsta journalisten är hon ?

      Ärlighet är väl inget jag har problem med. Det är väl hur man väljer att framföra det hela som får mig att dra åt mig öronen. Vilken sliskigt pinsam liten.. fitta.

        Folk gillar att förklä elakheter och social inkompetens som ärlighet.

    Hon kör sitt race? Hon är så pinsam men hon verkar själv inte märka det ännu. Dock kanske om ett år eller två? Hon är världens fjortis också 🙂

    Vet inte vem hon är. En OT, är det någon mer som fått sms idag där det står YOURS och något om att leverans har kommit?

      Japp, fick ett sms i onsdags.

        Fejk alltså?

          Har varit inne på ali express så rädd att jag råkat shoppa något men är väl fejk troligtvis, bedragare.

    Nej men alltså ?? omg !!!!!

    Så cringe.

    VEM är det Anna Book är så pissed på?? Senaste storyn deklarerar hon att deras vägar skiljs åt.

      Eller så ska folk undra bara, hon kanske har tråkigt.

      Kan det vara My? ?

        Det är helt klart My hon syftar på. Såg att den där My nu äntligen har lärt sig att man behöver vilodagar haha alltså hon så fejk, manipulativ och beräknande. Som hon låtsas, ljuger och hävdar sig. Pinsamt.

      Let’s keep it REAL!!! Q&A i bilen.

      Detta blir spännande!

        ”Ingen fråga men du är så vacker/ödmjuk/ärlig/strålande/whatever”

          Hahah??
          Mer än hälften lär vara det säkert.

      Fast det har hon gjort så många gånger tidigare, tror hon gör det för att folk ska bli nyfikna och undra och därför följa henne. Men är det så så kan man ju anta denna gång att det är My hon menar nu då för systern som hon stod nära tidigare har hon ju tidigare berättat om att hon inte träffar längre. Bra att hon dumpar My nu om det är så, borde hon gjort för längesen.

        Vet du om det fortfarande är frostigt mellan Åza och Märstadamerna? Hoppas också Anna inser hur mycket My utnyttjat henne.

    Tror inte personen har varit så full som hon vill framstå här.

    Någon som vet vilken YouTubes hon syftar på som varit otrogen mot sin partner?

      Anis

      Anis är så dubbelmoral, pratar så mycket om otrogenhet på sin kanal men sen är han de själv

        Nu vet vi ju inte om det stämmer. De är tillsammans idag så, kan ju bara vara påhitt.

          Finns ju en anledning till att både anis och Filippa tar bort kommentarer angående otrogenheten under en veckas tid, om de inte stämde hade de tagit upp det på story och sagt att de inte stämmer ?

        Så SJUKT DUBBELMORAL. Blir så förbannad. Filippa borde dra

          Filippa tjänar ju på att vara tillsammans med hnomom/skapa content. Hon har redan hunnit bygga upp sitt instakonto och vill väl inte att det ska avstanna.

    Sa hon vilken youtuber det är som vart otrogen ??

      Nån som varit i Marbella, vilket Anis precis varit. Namnet var censurerat men det var ett kort namn.

        En bild glömde hon censurera hans namn och där stod det Anis :)))

    Fett pinsamt. Hade jag skrivit på detta vis så skulle jag ha ågren från helvetet när jag väl vakna. Som sagt…fett…pinsamt!!!

    Jag är så jävla glad att sociala medier inte fanns när jag var fjortis.

    Omg vad pinsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.