Triss i Instagram


Clara och Ericas podd ”En underbar podd” går i graven.
Hela 128 avsnitt har de hunnit med att släppa, men vem vet? Kanske gör de en ”fredagspodd” och återuppstartar den efter ett tag?

Maxinne Björk bjuder på mer erotik i sommarvärmen.  Like I’m not hot enough as it is? ??

Jag ÄLSKAR Sara Puhtos Instagramkonto!
På riktigt ett konto som vi behöver fler av!!

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker inte vi behöver fler liknande konton vare sig av tjocka eller smala människor. Vi behöver att filter försvinner och att alla som redigerat bilder behöver markera detta (Norge som var först va?). Fler vanliga bilder i flödet utan 20 lager filter på är vad som behövs, inte att folk visar hur kroppen ser ut innan och efter mat.

      Tror Frankrike kom före

      Amen!!! Håller med allt du skrev

      Alltså jag tycker det är så pinsamt med alla vuxna människor jag känner (är 29) som lägger upp bilder och stores med tydliga filter? Alla vet att du inte ser ut sådär? Vad är syftet?

        A L L A på mitt jobb (statlig myndighet) Har en bild med filter i sin Skype, alla ser ut som storögda Disneyprinsessor och somliga har till och med fjärilar och skit runt huvudet. Känns oproffsigt..

          Hahah vad i hela friden

          Låter som FK.

          Va? Jobbar också på myndighet och ingen har såna bilder 🙂

          Haha, va?? Har ni ingen kommunikationsavdelning?

    Trodde först det var Anders Timell ?

    Känner bara jaha, ett till konto som ska visa hur kroppar egentligen ser ut.

      Som normsmal slår man ju ändå in öppna dörrar genom att lägga ut inlägg om hur ens kropp ser ut också tänker jag. Men glädjer det någon så är det bara bra.

      Jag som har en fysisk missbildning följer tex många konton med liknande kropp som jag. Är rätt skönt att skapa ett flöde där ens egen typ av kropp får synas i olika sammanhang.

      Ja det är ju inte så originellt och annorlunda nu utan väldigt vanligt.

    Men kan folk sluta fokusera på kroppen… så tröttsamt. Och ohhh, en normsmal tjej visar hur man kan se ut. Fantastiskt. Precis som Johanna Bladh.

      Mm. Vissa grejer man typ tagit för givet är normalt görs ju till en grej ibland – typ någon bild på det där vecket vid armhålorna där det stod ”THIS IS NORMAL”, jag ba jaha är det något man borde ha haft komplex över innan?

        Nej det är absolut inte något man ”borde” ha komplex över, men om du tänker lite större – det kan finnas de som har komplex över det och kanske behöver få se/höra att det är normalt. Bara för att du inte relaterade så betyder det ju inte att ingen annan gör det heller.

        Jag vet inte hur komplexfria ni är men jag har haft extrema komplex trots att jag alltid har varit normsmal och även smalare än så i perioder. Det kvinnliga kroppsföraktet bryr sig inte om hur smal man är eller hur normsnygg man är. Alla lever i sina egna bubblor av självhat och det finns ingen som dömer sin egen kropp lika hårt som en själv. Dessa videos med normsnygga tjejer riktar sig kanske inte till er, utan till tjejer som jag som faktiskt inte fattade att det inte bara var min mage som ökade i omfång under dagen.

          Vad glad jag är att mitt fokus i livet inte är på min kropp och hur den eventuellt förändras under dagen.

            Okej, jag är också glad för din skull! Jag vill bara inflika att för att man är medveten om något så betyder det inte att man är fokuserad på det, speciellt inte att det skulle vara ens fokus i livet, men det förstår du säkert också.

              Kör vi med härskarteknik bara för att någon tycker annat? Härskarteknik är ruttet, men det förstår du säkert också.

                Den som nämnde han klämde. Du anser inte att det var en härskarteknik att syfta på att mitt huvudfokus i livet är hur jag ser ut? Jag ÄR glad för din skull ifall du kan gå igenom livet utan en tanke på hur du ser ut, men känns ärligt som att det var en kommentar menat för att trycka till snarare än att vara schysst. Förstår du att det är ”ruttet”?

            Är du man?

            Tur för dig Alemen tyvärr är det det enda jag tänker på. Fokus vet jag väl inte men tankarna finns alltid där 🙂

          Tycker också det är bra att se.

    Hon ser ut som jag då, platt på morgonen och svullen på kvällen. Jag känner ingen kvinna/tjej som inte ser ut så, smal som tjock från början.

      Min mage sväller inte så under dagen… eventuellt lite inför mens.

        Min mage gör det tyvärr, har IBS och inte lyckats lista ut exakt vad som retar upp den 🙁 🙁 🙁

          Samma här, också IBS

        Känns som att det har med hormoner att göra och alla har inte drastiska skillnader i hormonbalansen . Hade det aldrig innan jag fick barn tex, magen var alltid lika platt förutom efter stora måltider men nu är det hej hopp upp och ner på det området.

    Asså förstår inte varför vissa stör sig på mycket på konton likt Saras? Alla är ju inte antigen jättesmala eller jättetjocka, det finns de som faktiskt är lite mittemellan också. SJÄLVKLART är det inte samma sak som för en som ”inte kan” dra in magen och dölja sina veck eller sin uppblåsta mage, men syftet är ju inte att ta över rampljuset och kroppsaktivismen utan att visa att alla normsmala som man ser överallt i media osv inte har helt platt mage 24/7 heller. För mig som inte är överviktig, men ändå har en del bristningar och celluliter, veck och får extremt uppblåst och svullen mage (som jag ofta har komplex över och känner mig ensam om) hjälper det otroligt mycket att få se Saras, och exempelvis Danae Mercers bilder!! De ger både kunskap, ex om alla poser, vinklar osv, men även något att relatera till vilket har hjälpt mig att acceptera och försöka komma över mina komplex. Bara för att alla inte känner att de tilltalas av deras budskap betyder det ju inte att de inte borde få finnas? Representation är sjukt viktigt, speciellt när vi alla är så olika.

      Det handlar om att kroppen hela tiden ska va i fokus, aldrig någonsin får den bara finnas, okommenterad. Tanken är att stärka men jag känner personligen bara tvärtom, blir helt matt.

        Men det är inte direkt något nytt? Kvinnokroppen har alltid varit i fokus, killnaden är dock att den nu är i fokus av andra anledningar och för andra ögon, kvinnors.

          Nä vet du det blir bara samma. Jag som inte bryr mig blir påmind så fort jag går in på Instagram för allt ska handla om kropp. Jag blockar hejvilt för att slippa kroppar i flödet men det kommer alltid mer.

            Och jag vill inte se träning eller barn. Men nu kan ju inte alla anpassa deras innehåll efter just dig och mig. Så då får vi fortsätta blocka.

            Vilka blockar du? Folk som du har valt att följa? Jag ser sällan kroppar i mitt flöde. Kollade faktiskt nu, 1, text om sjukdom. 2 text om Pride paraden i Georgien. 3 rolig sketch. 4 inlägg om barnarbete i Uganda. 5 inlägg om trofejakt på leoparder. 6 inlägg om en man som blev biten i pungen av en boaorm i toaletten. Inga kroppar.
            Man kan välja sitt flöde och låta andra posta det de vill.

      Uppblåst och svullen mage här jämt. Du är inte ensam ❤️

        Men tack fina du❤️ Blev bara så glad av din kommentar

      Jag stör mig sådana konton för att personen bakom kontot oftast är EXAKT lika jävla bekräftelsekåt som valfri influencer.

    OT. Tiingelinn har ju tappat självrespekten helt efter att ha lagt ut en bild med sina nakna tuttar på sin sovande dejt ?

      Inom ett par månader är hon gravid igen…

        Jag gissar inom 2-3 veckor. ?

      Alltså naivare människa får man leta efter. Hennes blogginlägg om honom. Nu har hon hittat Mr perfect IGEN. Och allt kommer gå skitfort, dom skaffar barn och det är slut om ett år eller två. Herrgud!!!!!

        Hon själv tkr att hon är så mogen för att vara ”ung” mamma. Men nej, hade jag fått gissa utan att veta åldern hade jag tippat på 15-16 kanske… ?

      Stackars tjej och stackars barn…

      Oj, hur gammal är hon? Hon känns jätteung mentalt när man läser bloggen?

        Tror hon är 23 år men har stannat på 16 år mentalt verkar det som tyvärr.

    Åh blev glad att se självskadeärr. Låter konstigt, men hoppas att det ”normaliseras” på det sätt att man inte behöver skämmas för att man har dem på sin kropp.

      Jag håller helt med dig. Såg idag att Cubus hade en modell i rullstol när jag sökte efter jeans. Också jättebra!

      Mer olika storlekar, former, utseenden!!!

        Kan ha varit gina tricot förresten.. blir osäker nu. Jaja… Bra i alla fall

          Gina tricot har en hel jeanskollektion för människor som sitter annorlunda i midjan, exempelvis för rullstolsburna.

            Jaha det visste inte jag. Då var det gina då. Vad bra att de har det.

      Hoppas verkligen att självskadeärr ALDRIG normaliseras!!

        Jag anser att det bör normaliseras. Alltså inte att det ska vara ok att skada sig själv och ev uppmuntras (som så många verkar tro med alla dessa som vill normalisera oss tjocka), men att det ska kännas ok att kunna gå med shorts eller kort kjol/klänning, linnen eller andra kortärmade överdelar utan att behöva skämmas. Jag har själv en historia av självskadebeteende men har lätt att visa mig ute och bland folk trots alla ärren.

        Man måste försöka läsa in lite mer i ordet normaliseras. Tänka lite extra!

        Förstå mig rätt nu.

          Men så är det ju redan. Ingen säger ju något elakt eller så. Men att de tittar konstigt eller hajar till får man ju räkna med. Att normalisera det är nog att förvänta sig för mycket.

            Varför ska man räkna med det? Ska folk räkna med att titta på de som ser handikappade ut av andra självorsakade olyckor då? Typ hjärnskador efter självmordsförsök, brännskador efter ha lekt på tågtak m.m.? Sluta titta. Vissa ser annorlunda ut. Respektera att de fortfarande är HÄR trots sin kamp. De hade kunnat vara aska under jorden.

          Jag förstår helt och håller med. För mig är det tvärt om, jag har alltid långärmat, alltid. På jobbet, på kalas, på stan, på gymmet. Bara hemma med min man kan jag visa mina armar, och då är ärren över 20 år gamla. En del av den skam jag känner ligger såklart hos mig själv, men att bara se ärr utan att de är själva syftet med bilden känns otroligt.

        Fyf*n för dig. Jag har inte självskadat på över 15 år men kan fortfarande inte gå i kort kjol eller shorts om sommaren, och jag mår dåligt varje gång jag ska bada. Inte för att JAG mår dåligt över mina ärr – jag fattar att det var dumt gjort och ångrar det grovt. Om jag kunde transplantera hela huden där ärren är så hade jag gjort det!!!!!! Men folk glor och stirrar och dömer en. Fattar du hur svårt att dejta är ens? För att man tog dumma beslut och valde att skada sig själv när man var 14 istället för att söka vård. Herregud. Jag blir så glad när jag ser andra med ärr, för jag förstår, och varje gång får det mig att våga visa upp min kropp lite mer.

    Så ser min mage alltid ut. Vem fan bryr sig.

    Är det inte lite konstigt att Isabella Löwengrip och Anitha Schulman är på samma ställen samtidigt i Grekland? Häromdagen la båda ut att de var på Hydra och nu är båda på Spetses. Inte de vanligaste öarna heller. Så lustigt sammanträffande

      ”sammanträffande”

      är det inte samma med hanna graaf och paula rosas som varit/är på cypern.. känns också som spons

        Tror absolut HG och PR på Cypern är spons.

      Isabella markerar sina inlägg som spons, så vad är märkligt? Blir du förvånad om två tidningar/bloggar har annonser för samma företag? Eller om samma reklamfilm dyker upp i olika kanaler?

        Hen menar nog att Anitha kanske är sponsrad men inte skriver ut att det är reklam, men det är ju inte säkert att det är det heller. Samma baddräkt som Anitha skriver att hon fått av Joel i present visar Pernilla W upp också, tror Pernilla gör en hel del smygreklam.

          Att hon kan sjunka så lågt, räcker det inte med alla pengar de har tydligen vill mycket ha mer. Vi andra vanliga arbetande hyggliga människor akta om vi skulle försöka fuska någonstans någonsin vad gäller pengar inkomst mm.

    Aha…Då är jag med!

    Camcam vill tipsa dig om en influencer i Malmö trakten som har en strunta i attityd hon visar upp behandlingar med botox och fillers och ger ut sin personliga kod men väljer att inte reklammärka.
    A

    N

    N

    A

    M
    A

    T

    K

    O
    V

    I
    C

    H

    Heter hon. Vore bra om alla kan anmälla henne till konsumentverket.

      Finns på instagram stories.

    Får så ont i magen av Emilias senaste story om att hon känner sig som en ensamstående mamma. Förstår henne! Marcelo verkar ju vara iväg mer än han är hemma. Jag hade verkligen höga förhoppningar på att han skulle förändras när han blev pappa men det verkar visst som att ränderna aldrig går ur 🙁

      Ja och jag kollade Marcellos story, va fan? Lever han som vanligt och lämnar Emilia hemma med bebisen?

      Går bra att sitta och gnälla på nätet. Men gör hon något åt det då? Har hon inga andra att umgås med? Eller ska dom bara sitta i sin lilla kokong och bara vara dom tre hela tiden?
      Tycker nog han lägger upp bra mycket med dottern och Emilia när han är hemma.

        ”han lägger upp bra mycket med dottern och Emilia när han är hemma.” = BRA PAPPA?!?!
        Bara det ser bra ut på insta så är allt frid och fröjd.

        Men alltså.. han var ju i Spanien förra helgen? Och Emilia har ju varit tydlig med att hon vill flytta från Sigtuna för att hon inte känner någon där och känner sig ensam. Tycker det gör det hela än mer ruttet av Marcelo att sticka iväg hela tiden. Och så otroligt typiskt att lägga skulden på kvinnan? Som om hon ens har ett val? Hade Emilia åkt till Spanien en helg hade det blivit ett jäkla liv om det, är helt övertygad. Det är bara pappor som kan göra det utan att någon höjer på ögonbrynen. Tycker genuint synd om henne.

          Hon visste mycket väl hur han var och är.
          Sen tror jag inte alls att allt läggs ut på nätet. Men det är klart, sympatier får man med snyftinlägg.

            Visste inte Marcelo hur han var och är när han skaffade barn? Jag trodde vuxna vad ansvariga för sig själva, men uppenbarligen ska vi ta i ifrån männen deras rätt att skaffa barn tills en kvinna godkänner att de är redo. När vi ändå är igång så tycker jag att vi lägger alla beslut om föräldraskap till kvinnor och sen bestämmer vi vilka som får vara närvarande i sina barns liv, allt beroende på vad vi anser om dom.

        Nej man behöver inte sitta i en kokong, om man nu inte vill det. Men med en liten bebis så är det ju rätt intensivt. Det är mycket mer som behöver göras än att leka med babyn. Jag tror inte hon hade haft något emot att han drog iväg och köpte ett nytt babyskydd och sen drog till biblioteket för att leta böcker om att vänja barnet vid fast föda.

      Jag fick barn med en Marcelo typ,mitt första barn, tog sex månader efter födsel och jag lämnade. Var inte helkul för nej ränderna går inte ur.
      Nu 14 år senare har ränderna fortfarande inte gått ur öht.

    Angående filmen om kroppen. Gäller det här bara kvinnor eller blir det samma för män? Har bara sett kvinnor påpeka/visa detta men om det händer alla så borde det väl inte vara någon big deal?

    Men alltså Maxines bild haha, tänker på nån tysk porrsnubbe, typ string-Emil. Eeew

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.