Tova Helgessons huslycka, och lite smolk i glädjebägaren

Lyckan är total för Tova Helgesson som på Instagram, som berättar att hon köpt ett hus. 
Ett hus, så att hon kommer kunna vara utomhus utan att känna panik över andra människor runt i kring sig.
Hon hoppas på att ett eget hus gör så att hon inte längre kommer känna att hon måste isolera sig från omvärlden. ?

Trots att Tova uttryckligen uttryckt att det här huset kommer bli hennes fristad så är gissningarna redan i full gång för att försöka lista ut exakt vilket hus det är Tova har köpt.
I bakgrunden på en bild råkade hon nämligen avslöja i vilken del av landet som hennes nya hus ligger.
Här är några exempel på Instastorys som Tova publicerade igår i samband med det och husköpet:

Fan vad jag hatar mig själv, har väntat på denna dagen i hela mitt liv, att äntligen kunna hitta en trygg punkt och kunna vara någonstans utan att ständigt känna panikångest pga andra människor. Ha velat ha hus så så länge och nu kan jag inte ens vara glad för det här längre. Ahahahah asså ååååh jävla idiot jag är. Kände ju precis lycka för första gången på år.
Bildkälla: Tova Helgesson Instastory

Nu skämde jag ut mig, råkar ju avslöja på bilder var det är. Där fick ni ig allt. Fuckit, ska kämpa för att få hemlig adress annars välkommen hem och döda mig, men tänk att dt kommer finnas på film. CONTENT! // Every Youtuber ever. Ni som sitter och bombar med skrattemojis och skit för att ni hittat. Wow grattisapplåder, ska ni ha ettdiplom eller? Kommer nog inte göra de fluttvloggar och renoveringsserier som jag planterade, allt känns bara creepy nu att folk ska se allt, Maja detta fick mig att tänka till.

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår för allt i världen inte varför folk vill leta upp vart någon bor?!
    Särskilt när de uttryckligen sagt att de vill hålla det hemligt pga ångest OCH för sin egen säkerhet. Har folk helt glömt hur man gör för att tänka in sig in någon annans situation?

      Varför ska man vara aktiv på sociala medier om man samtidigt vill vara privat och hålla t ex sitt boende för sig själv?
      För att få sekretessmarkering eller skyddad folkbokföring brukar för övrigt villkoret vara att man inte ska exponera sitt privatliv på sociala medier. Man kan faktiskt inte äta kakan och samtidigt ha den kvar.

        Exakt!

        Och om man mår så dåligt…. va f-n lägg ner ALLA sociala medier.

        Jag vet inte vem detta är men om hon mår som det står så är det ju allvarligt.

          Är väl lättare sagt än gjort. Är man van vid det så kan det nog kännas väldigt isolerande att bara plötsligt sluta, speciellt om man inte mår bra.

          I Tovas fall kan nog sociala medier vara något som håller henne flytande. Det är otroligt svåra privata tragedier som är de stora bidragande faktorerna till hennes mående.

        Alltid så enkelt att säga när man själv inte är offentlig.

        Man får inte glömma var Tova kommer ifrån. Hon har uttryckligen skrivit att hon knappt hade råd med Marabou för några år sedan och nu kan hon – tack vare sociala medier – köpa sig ett hus.

        Hur ska hon göra? Lägga ner sociala medier och inte ha råd med boende vilket leder till ångest över ekonomi och livssituation? Eller fortsätta, få sitt hus, ha en stabil ekonomi och ha ångest över att folk inte kan låta henne vara?

        VARFÖR känner folk så mycket avsky för offentliga personer, VARFÖR försvinner fundamentala mänskliga rättigheter och respekt bara för att man blir ”känd”? Och VARFÖR kan folk inte bara bete sig så hatt en människa kan få leva ett fungerande liv?

          Håller med. Vet inte vem hon är och tänkte först att varför lägger hon upp bilder på att hon köpt hus? Men sen tänker jag att varför i helsike ska man INTE kunna lägga upp bilder på var man bor? Varför finns inte rättigheter i Sverige att få ha skyddad adress, att ha övervakningskameror?
          Jag förstår influencers som vill lägga upp ’lockande content’ och sedan så leder det i vissa fall till att de inte får vara i fred. Det är sjukt. Det är inte hennes fel att folk inte kan låta henne vara. Det är deras fel som inte har vett att lämna henne ifred.

            Ja exakt, det spelar ingen roll vad någon influencer gör eller inte gör, det är fortfarande ingen ursäkt för dig att bete sig illa. Hur mycket denna Tova än skriver som sig själv är det du själv som är ansvarig för att du försöker ta reda på hennes adress. Precis som du inte kan stjäla en iphone bara för att du får tillfälle. Det är bara att låta bli, och ingen annans fel om du väljer att ändå göra det.

            Har man missat denna fundamentala del i sin fostran kan man ringa sina föräldrar och be dem ta ett omtag med att lära en grundläggande medmänligt beteende och ansvar.

          Går det inte att ha råd med boende och ha stabil ekonomi utan sociala medier?

            För den som inte jobbar med sociala medier brukar det (inte helt otippat) gå alldeles utmärkt.

            För den som har sociala medier som huvudinkomst torde det vara betydligt svårare.

            Är ju lite skevt att jämföra sina egna 17 likes på en instabild med någon som tjänar 250000 kr på sin…

    Varför skulle hon behöva hålla det hemligt var hennes hus är?
    Vet inte vem det är så förstår ingenting om vad som hänt med att hon försökt ta livet av sig, isolerar sig osv.

    Är det inte jättesvårt att få hemlig adress förresten? Man måste väl vara skriven där man bor och då är det ju bara en googling bort? Är kanske helt ute och cyklar ?

      Här finns information om de tre typer av skyddade personuppgifter som finns dvs sekretessmarkering, skyddad folkbokföring och fingerade personuppgifter. Finns även länkar till Skatteverkets information.
      https://polisen.se/utsatt-for-brott/hjalp-och-stod-fran-samhallet/skyddade-personuppgifter/
      Man måste mycket riktigt vara folkbokförd ”där man bor” dvs man får inte själv fingera en bostadsadress. Det kan t o m vara straffbart att inte folkbokföra sig där man huvudsakligen har sin dygnsvila. Finns undantag men detta är huvudregeln.

      Men så skumt att vilja isolera dig och sen samtidigt dela med sig timl främlingar om vaf som händer i parti och minut? Jag vill med flytta ut i skogen. Men jag har varken fb eller öppen insta. Har inte gjort flygblad heller med vad jag gjort senaste veckan.
      Hade med fått ångest av hennea leverne.

      Så att inte hennes fans kommer dit antar jag. Hon känns inte jättekänd direkt men hon har väl kanske en del unga fans men hon vill nog mest verka märkvärdig genom att säga att hon behöver hålla det hemligt.

        Ja om Eric Saade och en massa andra kändisar har sin adress för alla att se så kan jag inte tänka mig att denna tjej behöver bodyguard och skyddad identitet dygnet runt alltså…

      Det är jättesvårt att få skyddad adress. Jag är väldigt anonym på soc medier av ren jävla rädsla. Rädsla som fryser kroppen som gör att man verkligen vill fly för att rädda livet. Rädsla för mitt och mina barns liv. Lägger inte upp något. Har inte mitt riktiga namn offentligt. Allt det skulle locka skulle trigga.
      Nej man lägger inte ut var man bor verkligen inte. Ja man borde kunna men nej det gör man inte, verkligen inte. Tanken får mig att må illa av Rädsla.

    [Borttagen kommentar]

      Knäppskalle? Missade du texten om att hon nyligen försökt ta sitt liv. Ganska respektlöst

        Men vad gör hon för att bättra sitt mående?
        Paranoida vanföreställningar är vad jag tror det här kommer sluta med

        Mm och det tror du är på riktigt ?
        Lita inte på någons vars jobb är att skapa ”content” då de bara vill få fler följare

          Usch

          Jag tror absolut denna tjejens mående är på riktigt. Hon har gått igenom otroligt tuffa saker, förlorat familjemedlemmar osv.

            Som alla andra

              Brukar du säga så till självmordsbenägna? ”Ryck upp dig – alla mår skit”…?

        Ja, det gjorde jag, läste bara hennes förvirrade svammel i stories-bilderna. Men förlåt, tar tillbaks min kommentar! Tittade på hennes stories nu och inser kvinnan är gravt psykiskt sjuk. Blir ledsen av att folk tittar på detta som någon slags underhållning! Psykisk sjukdom är inte underhållning för tonåringar på Instagram. Herregud. Önskar henne professionell hjälp och styrkan att stänga ner alla sociala medier. Folk har tidigare drivits till suicid på nätet, man vill ju hoppas det aldrig ska behöva hända igen (syftar på att hon skriver att folk hånat henne massor)…

          Hon har varit med om jävligt mycket i hennes liv och har lidit av psykisk ohälsa i många många år. Hjälp har hon haft i många år. Du som inte var visste vem hon är, varför ska du yttra dig? Och veta vad som är bäst för henne? hon har tagit pauser många gånger pga hon sin psykiska ohälsa, bara för att hon är öppen med det behöver det inte vara något dåligt!

            Fast vet du vad detta är för blogg då? Här blandas högt och lågt, och det är väl ett hundratal olika influencers som diskuteras, så att ha stenkoll på varenda en har knappast någon av oss läsare. Jag vet inte vilken hjälp hon får, men att fly från sin sociala fobi genom att isolera sig ute på landet med okänd adress och inte göra annat än att filma yt-videos hemma… Nej, det är inget recept för att bli kvitt sin sociala ångest. Så mycket vet jag. Men jag önskar henne all lycka och att hon en dag mår bra även när hon möter kända som okända människor.

              Tjejen önskar att hålla sin adress hemlig så FRÄMLINGAR inte söker upp henne. Du drar det till att hon ska isolera sig helt i ett hus på landet och bara göra youtube videos…. Du ser inte att det kan finnas ett mellanting där vänner, eventuellt familj, shoppingrundor osv får plats? Har själv social fobi och agorafobi med panikångest, jag jobbar på det genom att befinna mig i situationer utanför hemmet där det är mycket människor runt mig. Men hemma vill jag kunna styra själv. Hur hjälper det min sociala fobi om det skulle börja komma massa främlingar och söka upp mig hemma? ?

              Social ångest eller att hon är rädd att träffa okända personer är väl inte anledningen till hennes mående. Är ju så sjukt mycket mer som ligger bakom efter allt hon gått igenom. Lätt för dig att tro att du sitter på svaret hur hon ska komma ur det, men psykisk ohälsa är så jäkla mycket mer komplicerat än så. Folk hade inte tagit sina liv om det hade varit så lätt som du får det att låta.

                Fast det pratade jag just om social fobi där det är standard att utsätta sig för detan är rädd för, under vägledning av terapeut givetvis. Du behöver inte lägga ord i min mun, jag vet mycket väl att det tar tid och energi att läka från psykisk sjukdom.

                  Och det kan hon inte göra bara för att hon inte vill ha främlingar som kommer till sitt hem? ? Min terapeut uppmuntrar mig att besöka gallerier, mataffärer, torg och andra folktäta ställen. Inte en enda gång har jag fått uppmaning om att lägga ut mig adress och be främlingar komma hem till mig.

          Genuin undran – varför benämns självmord som suicid nu för tiden? Vet att Suicide på engelska betyder självmord på svenska, men är det skillnad mellan att suicid och självmord eller är det samma sak bara att suicid är det nya ”korrekta” begreppet att använda?

            Jag tror att det är den kliniska termen – alltså den som sjukvårdspersonal använder.

            Jobbat inom psykiatrin tidigare så vant mig vid den termen. 🙂 Tycker också den låter bättre än självmord, som låter så brutalt och ondskefullt. Det är en handling som orsakas av svår sjukdom, inte något som är i grunden ondskefullt. Men som sagt, jag är lite arbetsskadad, där jag arbetade försökte vi undvika vissa hårda ord.

              Om du har jobbat inom psykiatrin så är det nog bra att du slutat med tanke på hur du uttrycker dig om Tova.

                Det finns tyvärr många som Jasmin inom psykiatrin. Jag är väldigt glad att jag inte längre är patient där.

                Man får tolka mina inlägg som man vill, ser att vissa ballar ur över vad jag skrivit (trots att jag ångrade min första kommentar) och det får stå för er. Det går inte att ha 100% koll på varenda influencer därute, så nä jag är inte fullt insatt i Tova, hennes DNA, livsstil, psykiska eller fysiska hälsa, så är det. De flesta inlägg på BB är underhållande och skämtsamma så vid första anblick framstod dessa skärmdumpar som tramsiga och överdramatiska.?‍♀️

                  Det är inte heller någon som förväntar sig att du ska veta allt om alla. Men just därför ska du kanske sluta döma eller skriva ut dina ”tips” när du inte vet någonting om huruvida den personen får hjälp och vad den gått genom.

              Självmord är brutalt…. varför ska det kallas för något ”bättre”?

    Uppenbarligen en person som inte mår bra. Logga ut från sociala medier istället för att simma i gyttja gumman.

      Tur att cam kan dela nyheterna för extra spridning

        Jag stämde av inlägget med Tova först.

      Hon har tagit flera pauser! Ta reda på mer innan du yttrar dig! Varför ska du ens berätta hur Tova ska leva sitt liv?

        Men en paus från något destruktivt hjälper inte om man sen går tillbaka till det destruktiva. Hon behöver kliva av för gott. En alkoholist kan inte bara ta en paus och sen börja dricka igen – obs en liknelse.

          Hon skapade sin youtube kanal för att må bättre, hon mådde skit redan innan pga mobbning i skolan och hon hoppade av högstadiet. Youtube har hjälpt henne mer än något annat men när hon gör sina pauser mår hon ännu sämre, plus hon har både förlorat sin far och äldre bror. Man borde ha följt hennes sociala medier för att yttra sig om henne..

            Exakt! Finns bara bittra 30 40 åringar här som tror att det vet allt om henne och vad som är bäst för henne. Hon har varit med om så mycket skit som majoriteten här inte ens vet om.

              Snarare 40+ tror jag haha. Jag är liksom 30 men jag har följt Tova sen hon bodde hos sin mamma och gjorde marabou-content, alltså 2015. Jag mådde rätt dåligt när jag var i början av 20 för förlorade liksom själv min far och hon samt ett par andra youtubers bland annat hjälpte mig att skratta. Och jag kände mig inte ensam när de började prata om psykisk ohälsa, ångest osv. Så ja bittra Karens som inte har annat för sig eller ens följt Tovas liv, borde inte yttra sig om deras åsikter om henne.

          Fast om nu det är så att hon vill jobba med sociala medier så ska hon väl få göra det? Varför jämföra det med alkolism sämsta jämförelsen.
          Hon har jobbat med det i runt 10 år hon vill det fortfarandet är väl inte upp till dig?

            Jo, absolut – men om det jobbet är så tufft och så destruktivt att hon hela tiden måste ta pauser, kanske det finns andra jobb som passar bättre? Om influencerjobbet bidrar med så mycket stress? Men helt rätt – jag känner henne inte utan bara spekulerar.

              Men är väl inte influncersjobbet som gjort att hon mår såhär dåligt. Hon lär må lika dåligt om hon jobbar i kassan på Ica osv

                Är väl inte lika många som stalkar en kassörska dock?

                  Hahah tro mig. Vi som jobbar inom handel har också stalkers. Vi har ett par folk som blivit portade pga det.

    Kommer ihåg när en gammal klasskamrat skrev på sin öppna Facebook: Jag reser iväg till Spanien (säger vi att det var) i två veckor. Jag bor på XX och ni kan nå mig på telefonnummer: XXX

      Hahaha ? ville hon ha inbrott eller? Saknas bara i texten: alla värdesaker ligger i lådan till vänster så att ni slipper leta… hatar att städa!

        Hahahaha eller hur ? men hon är den mest korkade människan som finns så!

        Lite som mina grannar som större delen av året har en lapp på sin brevlåda där det står ”Vi bor utomlands”.

    Men – om man letat ”hela sitt liv” efter ”en trygg punkt” där andra människor inte kan nå en så är det väl inte ett genidrag att exponera sitt privatliv konstant? Husköp eller inte?

    Eller?
    Är det något jag inte förstår här?

    Är inte hela Annica Englunds story idag ett samarbete med företaget hon arbetar med utan att det står? Eller är det jag som inte greppar reglerna? Rengöringsborsten osv.

      Nu var det tillagt ett liiiten text i slutet.

    Två inlägg kl 12, råkade du posta 15-inlägget nu kanske?

      Varför så spydig?

    Ehhh….vem f-n är hon? Någon man borde känna igen eller?

      Hon har vunnit flera priser på guldtuben

        Och vad är guldtuben? En Oscars eller

          Du kanske är fel generation för att veta.

          Du kan googla, du vet det va?

            Svar till 14:56, vet många som sagt att det är ”ute” att använda Google och vem googlar något 2021. Och det var en 90-talist (precis som jag själv) från Tyskland som sa det till mig för bara några veckor sedan när jag bad henne att googla om att bröst- och prostata cancer är högre i antal att få än vissa andra cancer former.

              Och då tänkte du, ”ok det är ute att Googla, då ska jag aldrig mer göra det”?

                Varför skulle jag göra det? Jag bad ju henne googla. Jag googlar faktiskt varje dag. Lätt att få information än något annat haha.

          Branschutmärkelse. Sista galan hölls i annexet och direktsändes på svt. Så det var ganska stort för youtubers.

            Swoosh. Sarkasmen bara flög förbi över huvudet.

    Jätte svårt att få hemlig adress. Bäst är att bygga ett högt staket så folk inte kan se in så man kan vara ifred.

      Jättar kan säkert ha svårt att få hemlig adress, men de bor ju oftast långt bort i skogen, eller i grottor och så.

      Dock inte så lätt att få bygglov till sådant staket

    Men vem kommer ens bemöda sig att leta upp hennes hus… om hon inte hade nämnt det där o lagt ut massa fler stories hade det varit glömt imorn. De troll som internetstalkar henne har knappast körkort då de är typ 13. Dagens instagrammare alltså..

    >> Försökte ta livet av sig för ca. 2v sedan
    >> Vill ge sig själv en klapp på axeln för att hon aldrig gav upp

    What..? Tjejen är ju inte psykiskt stabil, synd om henne. Borde som många säger logga ut (från sociala medier) och få professionell hjälp.

      Såhär skrev hon 4 mars i år
      ”Jag har hittat över 7 självmordsbrev som jag skrivit under dom 2 åren jag bott här. Jag borde kanske va glad att jag lever trots alla dom gångerna jag varit helt säker på att avsluta allt. Borde vara stolt över att jag fortfarande orkar andas.”

      Håller helt med dig, hon verkar må extremt dåligt, och sociala media sätter bara mer press, bättre att lämna sociala media och fokusera på sitt eget mående istället.

        Kan vara otroligt jobbigt och isolerande att bara stänga av allt om man mår som hon gör. Och det är ju trots allt därifrån hon får sin inkomst

          Det är nog ännu mer stressande att behöva se perfekt ut hela tiden, smink, kläder och hår, allt måste vara perfekt, ta den perfekta bilden, men perfekta ljuset och perfekta bakgrunden, och sedan lite redigering. Och sedan få kritik och negativa kommentarer pga sin vikt, utseende, stavning, osv. Nej jag tror inte att vika ut på sig och sitt liv på nätet får henne att må bättre. Räcker med privata konton för familjen och vänner.

          Inget jobb i världen är värt att överväga att ta sitt liv 7 ggr på 2 års tid.

            Men snälla rara? Du vet uppenbarligen ingenting om Tova, det är inte hennes jobb som fått henne att överväga självmord? Hon har genomgått flertal tragedier som mobbning, sin pappas självmord, äldre brors död i.o.m. trafikolycka plus en massa annat som hon både har och inte har gått ut med.

            Och kan alla sluta önska henne professionell hjälp när ni inte vet att hon sökt hjälp länge och även testat/r antidepp? Det är en 22-årig tjej som ni uppenbarligen inte ens vet vem det är, sluta yttra er.

    Nu gör Antonija content över överrasknings firandet för sin bästa kompis också. Inget kan va privat!

    hon fattar att ett hus inte kommer bota hennes ångest va?

      Har du mått riktigt psykiskt dåligt? Att bara känna det där hoppet, även om det inte kan fixa allt, kan betyda så otroligt mycket. Och klart hon fattar att ett hus inte tar bort allt som hänt och magiskt gör att hon mår bra igen.

        Ja! Jag har nåt botten jag också, har bl a PTSD och autism. Frågor på det?

    Vad otrevligt det var här inne idag.

      Stryk ”idag”.

    [Borttagen kommentar]

    Oj. Är ni så här oempatiska irl också? Då förstår jag varför ös ser ut som det gör…

      Jag trollar själv rätt mycket och har varit otrevlig tillbaka mot vissa men det är för att folk här är så sjukt negativa. Man känner att de förtjänar att man tar ut ilskan på dem. Det blir som en ond cirkel. Försöker hålla mig i tungan och sluta vara en del av eländet.
      Dock skriver jag aldrig illa om influencers, speciellt inte självmordsbenägna sånna.

        Fast nu blev det lite problematiskt här va… Du känner dig fri att skriva otrevligt till främlingar här på bb, ta ut ilska på dem, men inte på ”självbenägna influencers”…? Hur vet du att främlingen du skriver till mår ypperligt bra? Den personen kan lika gärna vara lika (eller mer) självmordsbenägen som denna Tova. Däremot kommer du kanske aldrig att nås av nyheten att personen tog steget till självmord, medan det blir känt om en ”kändis” gör det…

          Hon skriver ju att hon svarar otrevligt på negativa kommentarer? Att behandla alla okända människor en möter vänligt är önskevärt men inte speciellt realistiskt, att sparka på någon som uttryckligen redan ligger ner är ett helt annat scenario, vill jag påstå.

            Fast man spär ju på det. Om någon skriver något otrevligt (och ofta är det en tolkningsfråga vad som är otrevligt) så lägger man ju mer bränsle på elden om man väljer att svara med något kaxigt? Man kan också anta att någon som skriver typ ”usch kräks på blabla och hennes perfekta liv!” är rätt missnöjd med sitt eget…

        Men ditt trollande bidrar ju till ett sämre klimat även om du inte i just detta fall känner behov av lite trolleri för att förverkliga dig själv.

          Och?

        Kanske Camilla bör sätta de som säger att de trollar och är elaka lite på modd en stund? En time out brukar väl funka på trotsiga småbarn!?

          Varför då? Man kan trolla om roliga saker. Typ: min katt bet mig i rumpan, bör jag uppsöka veterinär eller läkare?

            Nu var det ju inte det det handlade om här.

        Hoppas cam blockar dig då.

    ganska så lätt att veta vilken stad de om man bor här 😀 den där skylten avslöjar allt

    Stackars tjej ,vet inte vem är. Men detta måste ju vara baksidan av flunsornas liv. För en del, kanske skaffa sig ett jobb med annan inriktning.

      Förstår inte hur de kan se det som ett drömjobb. Jag tycker det verkar som en mardröm när jag tittar på Jocke, Therese och Isabella mfl…

    Det är inte heller någon som förväntar sig att du ska veta allt om alla. Men just därför ska du kanske sluta döma eller skriva ut dina ”tips” när du inte vet någonting om huruvida den personen får hjälp och vad den gått genom.

    Jag går ärligt talat lite i försvar när det gäller Tova. Jag har lärt mig så mycket av henne fast jag är många är äldre (jag är 36). Jag hittade till hennes Youtube när hon la ut städvideon (den som vet den vet osv) och fastnade. Hon var den första tjej jag sett som är ”som mig”.. Jag har inte gjort någon utredning men ganska tydligt att jag har adhd eller liknande och hennes humor, hennes all over the place sätt, hennes energi, hennes problem med mående och hur hon tänker. Som att se mig sjäv när jag var yngre.. Men Tova är så mycket modigare än mig som gjort allt allt allt för att dämpa mig och får ångest av att dela av mig minsta lilla, Tova vågade visa upp sitt stökiga rum medan jag inte fått panikångest attack av att släktingar kom oanmälda när jag hade det stökigt hemma pga startat 10000 projekt och inte gjort klart något och det hade blivit för mkt mentalt= det blir fysiskt stökigt och övermäktigt.

    Tova är en person som jag verkligen gillar, hon har brister som alla andra men hon tillför mer än rabattkoder och tips på mascara.

    Hoppas verkligen att Tova får känna sig lugn och trygg i sitt nya hus!

      Ni får ursäkta knappt läsbar text men jag sitter med en galen mobil och jag orkar inte försöka ändra för då ballar det ur.

      Håller helt med dig! Tova är en fin tjej som kämpar väldigt hårt. All styrka och kärlek till henne❤️

      Jag håller med, jag hoppas att om hon läser den här tråden bara läser dom bra kommentarerna.

      Om du läser det här Tova, så önskar jag dig allt gott i livet och att du får den hjälp du behöver. För du behövs ❤

    Grattis till huset! ?

    Meen Guuud, vad är det för hysterisk människa???

      Försök vara lite snäll och visa lite empati istället..

        Blir hennes inlägg mindre hysteriskt då?

    Tovas insta är borta? Eller kan inte hitta henne?

      Hittade den, men verkar va shadowban på

    Känner så stark storasyster-aura till Tova.
    Hennes förlust av sin Pappa och hur han gick bort som jag själv delar men ser även tydliga diagnoser av ADHD och borderline/bipolär.

    Helt underbar tjej, vill bara krama sönder henne och trösta. Älskade tjej ?❤️

    Vet inte vem Tova är, men alltså måste säga, bilderna i hennes inlägg gjorde mig så glad! För det första kände jag sååå igen känslan när man signat nytt boende ??♥️ Och för det andra, kan vi inte alla bara stanna upp och hylla det faktum att hon lägger upp så ofiltrerat galenlyckliga bilder där det bara utstrålar glädje??

    Inlägget fick mig att le ♥️

    (Många kommentarer här efter, not so much…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.