Anna Books desperata inlägg om trakasserierna

Man hör folk säga – ”alla människor har samma värde”.
Han vi det egentligen?
På pappret och i folkmun ja, i verkligheten nej.
Jag känner mer och mer att jag tappat mitt värde. Inte bara med mitt jobb, utan mer och mer även generellt som människa.
Jag har gått ifrån att naturligt vara den där glada, positiva, starka, trygga, kloka, busiga sociala tjejen till att bli någon som istället nu behöver anstränga mig för att välja att vara så för att orka, för att överleva. Vad beror det då på? Jo, det är endast beroende på yttre omständigheter som dessutom ligger ligger och har legat fullständig utom min kontroll.
Som pandemin tex. Den har slagit söner mitt liv fullständigt och jag ser inte när jag få chansen att resa mig. Vill man ens att jag ska kunna resa mig? På det får jag sota för…jag precis allt känns det som.Kan inte gå in på detaljer men jag vet att många vet precis vad jag pratar om.

Man dömer mig, när jag då försöker stå upp för mig själv. Då heter det istället ”Men Anna, snälla ta av dig offerkoftan, slut gör dig till ett offer. Trots att jag står här helt jävla naken bokstavligen.
Så, för att jag är ärligt talat/talar om mina känslor, är jag då ett offer?
Är det nån som förstår exakt hur det känns?
Och hur svårt det är att känna att man inte förtjänar sitt liv, sin plats, att man inte får leva sin passion och det som man vet att man är jävligt bra på. För det får inte jag, och det är för att jag varje dag blir stämplad av antingen unga människor som ännu inte förstår bättre/vilket jag kan förstå. Men när sk vuxna gör det och vill dra mig i slutsen och verkligen se mig blöda…och det är där som jag själv inte förstår syftet.

Bildkälla: Anna Book Instastory

Varför vill man så gärna förstöra mitt liv?
Varför får jag inte leva?
Varför får jag inte göra det jag är bra på?
Varför går man på mig om mitt utseende?
Varför är min kropp, min vikt såååå viktig?
Varför får jag inte visa glädje?
Varför ser man bara problem?
Varför vill man göra mig illa`?
Jag har inte gjort ont mot några annan.
Detta görs systematiskt mot mig för att förstöra för mig, förstöra mitt liv.
Man jag förtjänar inte det. Så när ska det ta slut?
Du – Ni vet vilka ni är. När ska det skuta?

Jag syns, det vet jag. Men hörs jag?
För jag undrar verkligen när det ska ta slut


Alltså...
Det är en sak att skoja om pulversås eller liknande med Anna efter att man fått sig en tjuvtitt i skafferiet och sett flera stycken lådor som de står ”Blå Band” på.
Det Anna beskriver nu i sin story är så långt ifrån pulversås-humor som man kan komma.
Det är rena trakasserier som verkar ha brutit ner henne så till den milda grad att hon börjat tvivla på sitt eget värde som människa.

Jag har en känsla av att den offentliga person i Sigtuna som fick ringa polisen pga trakasserier är Anna Book, men det är bara min gissning.
Någonting är det ju som fått henne att skriva dessa storys och snudd på vilja kasta in handduken.

Så här stod det i lokaltidningen:
Kändisen skriver i en Facebookgrupp om att en man i en silverfärgad bil kört nära huset och skrikit med aggressiv röst olika saker.
Nu vädjar kändisen om tips om någon i området med omnejd sett den silverfärgade bilen, troligtvis en Volvo av äldre modell.

Jag hoppas verkligen att polisen får tag på den eller de som trakasserar Anna.
Inte bara för att Anna själv ska få vara ifred, utan även som ett varnande exempel till de som funderar på att dra iväg och slentrian-trakassera någon – att man faktiskt KAN åka fast.

Här backar jag faktiskt Anna, trots att vi inte drar jämt alla gånger.
Trakasserierna måste upphöra och det BUMS!

 

197 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Här backar jag faktiskt Anna”

    Vad stort av dig..?

      Förstår inte varför Camilla måste skriva en egen text som är detsamma som Anna skriver. Vi kan läsa det Anna skriver.

        Det är för att synskadade ska kunna få syntolkning,det har tagits upp många gånger här.

          Är det alltså så att synskadade inte kan läsa vit text på svart? Frågar för att jag är genuint intresserad.

            Bör väl vara att synskadade och andra som har behov kan få det uppläst? Går inte att läsa upp inklistrade inlägg

            Det är för att det inte går få en text som är en bild uppläst

    Hennes inlägg – av någon anledning illustrerat med en hårt filtrerad selfie – finns att läsa på Facebook eftersom det ligger i en öppen grupp. Hennes text på stories är osammanhängande och det framgår inte riktigt hur det relaterar till den påstådda händelsen med mannen i bilen.

      Vilken grupp?

      Men inlägget, säger det att det var henne det handlade om eller inte? Eller är det så obegripligt att ingen vet?

      Jag kan absolut hålla med om att man inte ska behöva stå ut med att bli hånad eller hotad så att man når den gränsen Anna skriver att hon nått.

      Men, de som ligger bakom de värsta trakasserierna kommer inte sluta bara för att hon skriver så här. De kommer ha skitkul åt henne.
      Vill hon få stopp på dom får tyvärr sluta med sina socialamedier. Varför ska hon absolut ha kvar sina kanaler? Hon tjänar ju inga pengar på dom och det enda som händer när hon ventilerar är att folk skrattar åt henne.

      Om hon mår så här dåligt så får hon ju slut lägga ut sitt liv på nätet. Ge inte folk något att prata om. För det kommer folk göra. Mobbing på nätet kommer fan aldrig ta slut.

        Häggen. Håller med dig.
        Hon skulle faktiskt kunna ( BEHÖVA) ta en paus
        Om nån åker omkring och skriker är inte OK på nåt sätt men att folk reagerar på hennes sätt att behandla sina läsare med långlånga hotande arga inlägg och på hennes blockeringar i tid och otid är inte så konstigt.
        Hon blockerade mig för att jag gjorde ett simpelt inlägg på hennes Insta. For ut och blev arg.
        Hon kunde ha skrivit varför jag skrev det jag gjorde eller skickat ett meddelande och bett om en förklaring. Vi hade med all säkerhet kommit rätt men hon gav mig ingen chans.
        Jag har stöttat henne i det mesta hittills bortsett från vissa saker men reagerar på hennes ”arghet”. Hon går igång på alla cylindrar för minsta småsak. Hon skulle istället nonchalera om det är nån enstaka kommentar hon stör sig på eller fråga vederbörande i vettiga tonalag vad det är de menar.
        Jag tror faktiskt hon är i behov av hjälp. Hon har väl inte kunnat tjäna så mycket pengar och det kostar att leva. Maken kan knappast försörja dem alla. Vet ju inte om nån av barnen jobbar och bidrar med nåt men visst bor de väl alla i huset?….
        Nej Anna, stäng ner en månad eller så. Stänger du ner kan ingen skriva nåt du behöver störa dig på. Vila. Ägna dig åt familjen men kör ut barnen. De är vuxna och kan börja bygga sina egna liv. De kan komma hem och hälsa på.
        Släpp taget och ägna dig åt dig själv

          Yngsta jobbar iallafall, problemet är att A inte kan eller vill släppa taget om barnen. Speciellt äldsta har nog aldrig fått skapa ett eget liv trots att hon är 30 om ett par veckor. A har vid ett flertal tillfällen sagt att de inte ska flytta hemifrån förrän de gifter sig, för ”så gör man i Spanien”.
          Hennes omgivning är i behov av hjälp framförallt(säger detta eftersom jag har erfarenhet av människor med liknande problematik, skälet att jag följt henne är just att hon är ett psykologiskt fenomen. Däremot har jag aldrig kommenterat på hennes sociala medier eller liknande).
          A anser inte att hon har problem med sitt beteende, det är ”andra” som är hennes problem-men det finns ju två sidor på alla mynt. Den dagen Anna eventuellt får såna problem att tvångsvård kan bli aktuellt kanske det kan öppna upp för att familjen äntligen kan må bättre. För deras och hennes skull hoppas jag det, det är nog enda sättet det kan bli ändring.

      Det här…” av någon anledning illustrerat med en hårt filtrerad selfie … det där är bara en av alla saker som Anna trakasseras för. Du tycker kanske inte det ensamt gör något, att detta minsann är något viktigt att lyfta och jaddijadda…. Men faktum är att det, och ”skoja” om pulversåspåsar lägga till i bägaren. Och då är det inte längre ett litet nålstick som ni delar ut utan faktiskt att delta vattenfallet av elakheter som dagligen sköljs över henne.

      Det hon får motta både hos sig själv och här på Bloggbevakning, mängden elakheter etc är inte i paritet med något som hon kan ha tänkta gjort eller gör.

      #Leave Britney alone

        Hon är elak, otrevlig och fultolkar alla kommentarer hon får. Det är inte ett dugg synd om henne. Hennes toxiska beteende och (passivt) aggressiva sätt är anledningen till att folk ogillar henne.

          Håller med 100%

          Jag är ingen Anna Book lover, hon är en vanlig person och underhållare för mig. Men försök dig sätta dig in i hennes situation, att varje dag få en en hink med skitsnack öst över dig. Då blir kanske din pyttelilla gliring det som får hinken att svämma över.

          Hade det här handlat om barn i en skola så har jag svårt att tänka mig att någon skulle tyckt att det var okej, men nu plötsligt så är det de för det handlar om vuxna och om artister.

          Nej sluta ge gliringar till Anna, vare sig om pulversåser (varför man ens skulle ge gliringar till någon om det) ? eller om hennes selfies, då kommer hon nog bli trevlig igen

            Har tyvärr svårt att sätta mig i hennes situation. Jag har nämligen aldrig hånat människor som äter julbord på Ikea och sedan ljugit om det, aldrig försvarat brotten mina barn begått, aldrig varit otrevlig mot mina följare och skrikit könsord åt dem på Instagram osv osv ??‍♀️

            Folk ger henne gliringar för att hon ljuger om det. Hon använder inte pulversås, hon dricker inte alkohol, hennes barn är perfekta och alla anklagelser om annat är lögner, hon använder inte filter på sina bilder, hon använder inte Photoshop för se smalare ut, när hon var smal hånade hon tjocka personer, nu när hon är tjock är det någon annans fel för hon äter som en fågel. Klipp till när Anna shottar Galiano ur flaskan och äter grädde med sked direkt ut skålen….

              Så två fel gör ett rätt?

                Precis det TRH säger. Bara för att hon är otrevlig och gränslös behöver man inte håna henne för det. Det är ju inte vi, läsare eller följare, som blir utsatta för hur hon beter sig irl (som ju även är skvaller). Om du inte gillar henne så avfölj. Hon har väl ändå rätt att vara den hon är på sina plattformar. Det är ju inte så att hon tvingar någon att kolla på sina lives.

            Hon kan ju sluta med sina patetiska lives så slipper hon att bli hånad, häcklad m.m som hon själv uttrycker sig. Anna använder för stora ord. Det är inte synd om henne. Gropen hon står i har hon grävt alldeles själv

              Håller fullständigt med dig ”söckunge”.
              Så jäkla utstuderat elak hon har varit gentemot kolleger,vänner och följare genom åren,såär det inte konstigt att folk tröttnat på henne,och de flesta som haft med henne att göra tar avstånd.
              Är så många som tyckt synd om henne tills de lär känna henne,och då märkt att hon är som en parasit.
              Allt ljus ska vara på Anna,annars blir hon sur.

              När RednexAnnika gifte sig så höll Anna tal som bara handlade om hennes magoperationer,hon klarar inte ens på ett bröllop att låta bruden vara huvudperson.
              Camilla Läckberg var tvungen att hålla sitt brölop i smyg för att hon var rädd att Anna skulle dyka upp och förstöra.

              Anna är inte snäll om det inte gynnar henne,och att bara låta henne hållas som familjen gör ju att hon bara blir värre och värre för varje år.
              Finns vänner som vittnat om jäkligt skumma saker genom åren som man inte kan skriva om här,men som säkert går att googla fram.

                Jo, det går att skriva här! ?

                Nej, precis. Men en hel del människor saknar reell erfarenhet av ”Annor” i sina egna liv och förstår inte varför hon triggar starka reaktioner så som hon gör (även hos människor som faktiskt inte är ”elaka troll”) eller att det faktiskt går att se igenom hennes beteende rätt lätt om man stött på det tidigare. Men de lurar många genom att agera trevliga och översvallande i början av en relation.
                Men de lurar andra, vänder på steken när det passar, hotar, utpressar, manipulerar. Anna är ett psykologiskt fenomen många faktiskt triggas av. Obs att detta verkligen inte betyder att jag tycker att man ska tjafsa med henne eller konfrontera-det hjälper inte heller.

                  Exakt. Psykologiskt fenomen. Hon är helt enkelt intressant att följa.

          MIG MIG MIG, JAG JAG JAG, MITT MITT MITT ?

        Hon är extremt toxisk och hänger ut, hånar, svär, fultolkar, lurar folk på pengar och håller på själv när det passar. När detta påpekas så åker offerkoftan på och hon kallar andra hemska hatare. Hon saknar personliga gränser men det har ju mest varit synd för barnens skull, de har inte haft något att säga till om.
        Jag försvarar verkligen inte trakasserier men det mesta händer garanterat endast i huvudet på henne. Hon kan bara hjälpa sig själv, kontrollera vad hennes ”troll” gör och säger kan hon tyvärr inte. Vi är många som fått ha vett att ta timeout från sociala medier emellanåt-men det kan inte Anna. Anna har alltid rätt att bete sig som hon vill för Anna har aldrig fel och kan inte analysera sitt eget beteende alls. Synd för familjen mest.

    Herregud.

    Såg hennes live igår och det är en bruten människa som vi ser, väldigt jobbigt faktiskt.

      Tror det vore bra för henne att lämna sociala medier. Tror tyvärr hon fått en rätt oseriös stämpel pga sin Instagram. Kanske lättare få jobb också om hon lämna insta ett tag.

        Tror och tycker det vore betydligt bättre att alla som skriver elakt och spydigheter till henne borde lämna nätet istället. Apropå att framstå som oseriös.

          Ja det kan man tycka? Jag tror ändå hon fått en oseriös stämpel pga Instagram, hon har ju skrivit flera gånger att hon inte får några jobb och det gör henne uppgiven.

            Hon kan ju tex jobba i hemtjänsten -särskilt på sommaren behöver de jättemkt personal. Eller utbilda sig till undersköterska? Det finns massor av jobb. Ingen mår bra i längden av att bara gå hemma.

            Som artist hade hon väl väldigt få jobb även före pandemin.

              Ja det tycker jag med men hon verkar inte vilja ha ett ”vanligt” jobb, så de är klart de begränsas enormt då vad hon kan göra.

              Tror inte hon skulle passa som det ?

              Ja jag tänker samma att hon kunde söka jobb i hemstjänsten t ex för hon gillar ju, enligt henne själv, att hjälpa folk och att städa och bädda – kan Linda Thelenius (fd Rosing) så kan väl Anna. Sedan tänker jag att det är ett sätt att få uppmärksamhet med dessa ranter, och sympatier, och det fick hon nu. Isabella L. får ju ta emot mängder av elakheter men hon beklagar sig inte på samma sätt, sedan är det hemskt om någon kört förbi och skrikit och elakheter är aldrig okej oavsett vem men Anna verkar väldigt känslig och argsint och hon är svår att ta på allvar.

              Hon är snart 51. Svårt nog även för den med arbetslivserfarenhet att få nytt jobb i den åldern, än mer så att börja med att först läsa in Komvux.
              Sen är hon knappast lämplig att ”jobba med människor”-Linda R kanske faktiskt är det. Anna skulle få frispel om hon upplevde att en patient sa något hon uppfattar som ”kränkning”.
              Hon skulle behöva släppa sina vansinniga föreställning om att vara stjärna och hitta något hon mår bra av-utanför kändisskapet. Men tyvärr kommer det nog inte gå.

          Absolut men det kommer nog inte att hända tyvärr, ibland får man istället försöka skydda sig själv.

          Nu tror jag inte att det fungerar så i den verkliga världen men visst skulle det vara underbart om det bara var ”fint” i kommentarsfälten. När folk ljuger och kommer med osanningar så är det svårt att bara låtsas som det regnar och inte protestera och vi har alla mer eller mindre insikt i oss själva hur vi uppfattas av andra så kombinationen av det hela blir ofta mer eller mindre en katastrof. Kanske vore det bättre att A höll sig borta från nätet och istället gör alla de sakerna hon är bra på och älskar att hålla på med utan att ha hela världen som åskådare?

          Du är medveten om att det mesta som Anna tycker är förolämpningar och hån inte är det? Utan att Anna tolkar precis allt negativt. Även komplimanger.

          Och nej, efter ha sett i realtid vad hon sa rörande sonen etc har jag inga sympatier. För det var det med fruktansvärda, elaka och känslokalla jag har.
          Anna har inget positivt över för någon, trampar på folk och säger vidriga saker. Men Ingen får säga det minsta negativa mot henne får då är det mobbing.
          Hon klarar inte av social medier. Punkt.

            Ditt första stycke: och? Då får hon väl tycka det. Men bland allt detta så finns massvis med mobbning.

            Ang sonen, är du en mamma? Jag försvarar inte vad hon sagt eller gjort men jag tycker inte heller att det är svart/vitt.

            Din avslutning. Nej men bra. Ha den åsikten men lämna henne därhän. Eller vill du tvinga henne bort från nätet? Isf, vem är du att bestämma det åt henne?
            Du har bara kontroll över dig själv och dina egna känslor. Och bara du kan bestämma åt dig själv vilka val du vill göra. Är dessa att mobba henne bort frön en plats där hon vill vara. En plats där du inte behöver vara och har valet att aldrig besöka, för det kommer aldrig vara nödvändigt för dig.

            Just a thought!

        Ja, tänkte också det. Trakasserierna kommer nog att sluta den dag hon slutar lägga ut allt om sig själv. Tycker inte det låter som att det är en person som har trakasserat henne utanför utan mer folk på sociala medier, hon verkar vara en lätt person att hoppa på tyvärr.Tycker ändå att det tagit lång tid för henne att reagera, har inte detta pågått en väldigt lång tid?

          Hon la ned sociala medier i flera månader för några år sen så hon förstår nog. Men av någon anledning fortsätter hon.

            Hon var borta från bloggen och insta runt en månad så nä det var inte flera månader.

      Såg också en stund, hon verkade väldigt uppgiven och ledsen

    Anna måste sluta sända live om hon ska få stopp på skiten. Hon och de som skriver på f.back har en osund relation som bara accelererar. Menar inte att hon ska lägga ner sociala medier helt, men att dela med sig av så privata saker som hon gör kör ner henne helt i skiten.

      Nej det måste hon inte. Folk måste lära sig att uppföra sig istället och acceptera att alla inte är som dem och att vara annorlunda är okej.

      Hon vill sprida glädje. Folk vill regna på hennes parad.

        Sprida glädje? Hon är väl oftast rätt förbannad när hon har live?

        När en 50-årig kvinna diskuterar k*ksugning och makens storlek på ”apparaten”, rakning av hönan och sexställningar är det inte för att glädja nån.

          Men titta inte på det då om du bara stör dig. Bry dig om nåt annat istället och bidra med lite positivitet.

          Och, CamCam, du är ju i allra högsta grad delaktig till all negativitet som riktats mot Anna genom din plattform. Inte har du bara skrivit om pulversåser. Minns flertalet inlägg som ganska grovt hånade hennes tänder. Inte ok.

            Men läs inte då om det stör dig!

            Honey? ? Långt ifrån det. Du kan använda ditt eget nick när du skriver, Trh.

              ?

            Men snälla ”Honey”,om man bara ska hålla med Anna så är man ju medberoende,ungefär som en missbrukare som är en plåga för omgivningen,men alla håller god min för man orkar inte med mer drama.

          Jag trodde i flera sekunder att du menade att hon har en höna som hon trimmar fjädrarna på innan jag fattade. 😀 Hönan??!

            Nej gud, den hade jag räddat för länge sen ?

          Men varför ska hon inte kunna prata om sånt? Det är ju HENNES live. Det är bara att stänga av om det inte passar. Folk har aaaalldeles för mkt tid över. Sitta och häckla, ifrågasätta och provocera bara för att liksom. Lägg tiden och energin på något annat. Kanske något som gör er mindre irriterade och bittra:)

          Låt Booken få leva och existera precis på det sättet hon vill!

        NEJ TrH, hon sprider inte glädje.
        Hennes kommentarer är elaka för det mesta. Hon missuppfattar hela tiden och vräker ur sig elakheter.

          Precis, hon missuppfattar ju för fan ett vanligt ”hej” som en attack på henne.

        The real Hmm – jag håller verkligen med dig. Men är det ens realistiskt att hoppas på?

          Nej! Men jag är så gudatrött på denna uppmaning och att folk titt som tätt, även med mig, försöker tysta dem och köra bort dem från nätet. Så pass trött på det att jag hoppas att ingen ger efter för det eller låter sig drivas till det.

            Ingen vill köra bort Anna från nätet. Ingen vill tysta Anna. Tvärtom. Det är med skräckblandad förtjusning man tar del av hennes grävning av egen grop. Vi skulle alla sakna henne om den blev för djup.

        Folk måste lära sig? Då kan ju folk även lära sig att inte mörda, inte starta krig, inte våldta, inte ljuga eller annat som ”folk” håller på med. Fast om du vet hur man ska lära folk att uppföra sig så tveka inte utan berätta gärna hur det ska gå till

          Ja!

          Allt detta händer. Är detta något som förhindrar dig att känna din säng och ditt hem om dagarna eller forsätter du att förvänta dig att kunna gå ut och få leva ditt liv i frid och fred?

            ..lämna* din säng..

              Och du fortsätter att förvänta dig att alltid få sista ordet. Hur fel du än har.

    Jag tror hon varit inne och läst tråden om sig själv på FB. Även om jag inte har mycket till över för Anna Book så blir jag arg över tonen i den tråden. De flesta som skriver där är rent ut sagt bara elaka och finner stort nöje i att se Anna Book lida. De hånar allt från hennes mat till hur hennes fötter ser ut (?!).

      Det finns ingen tråd om en person på det forumet som inte är groteskt.
      Gick in för att se om det skrevs nåt om Therese Lindgren, det vart så tyst efter hennes ångestinlägg. Alltså. Nån jävla idiot skrev om hennes bröst. Bara helt utan anledning skrev någon om hennes utseende på ett så sjukt elakt sätt.
      Så har Anna läst tråden där så fattar jag också att hon mår dåligt.

      Jag vet att även jag figurerar i en tråd på Flashback men jag kommer aldrig i mitt liv läsa vad som står där. Det kommer ta knäcken på mig. Jag vet att jag inte tål sånt.

      Och var har folk fått dessa idéer till att tex håna hennes mat?

        Ingen aning. Med tanke på att tråden funnits sen november 2005 så kan man nog dra slutsatsen att Anna Book under lång tid varit någon man gärna skrattar åt. Och definitivt mycket längre än Bloggbevakning funnits.

          Ja och pulversås är ju som en fjärt i rymden om man jämför med allt annat som skrivs i den tråden.

        För att hon ljuger många gånger och säger att det är hennes hemlagade mat när det bevisligen är färdiglagat hon köpt och lagt ut bilder på.

      Saken är den att Anna lider jämt och mest på hela jorden och det är alla andras fel.
      Hon tar inget eget ansvar.
      Hennes motto är hellre uppröra än gå obemärkt förbi.
      Och när hon väl ha gjort det, är alla elaka om de reagerar tex när hon är elak mot barn, försvarar brott osv hon är alltid gullig enligt henne själv, ja faktiskt perfekt.
      Alla andra är idioter.

      Instämmer. Har läst en del där också och känner igen kommentarer härifrån (eller om det är tvärtom, folk skriver av och skriver här).
      Att ha åsikter om hennes son och våldtäkter är ju en sak.
      Men allt annat, som du skriver hittar de fel på allt hon gör. De filmar och tar kort, visar de mest osmickrande bilderna. För att jävlas. För att sänka henne. Grav mobbing. Hånar vikten. Ja hånar allt. Usch

    Med tanke på vad och hur det har skrivits om Anna i denna blogg, så kan jag verkligen tycka att du bidragit till dessa trakasserier Anna skriver om. Det är så många inlägg som varit under bältet med tillhörande kommentarer som inte har raderats, så att du backar Anna helt plötsligt, känns lagom trovärdigt.

      Exakt.

      En ursäkt till Anna borde snarare vara på sin plats.

      Den här bloggen är i allra högsta grad medskyldig. Hetsar man en folkmassa hetsar man förr eller senare upp folk som går över gränsen.

        Nej, det är Anna själv genom sina ideliga kontakter med tidningarna och sina liveshower, uttalanden och tvprogram.. Minns arga snickaren.. som gjort folk trötta på henne.
        Folk har drivit med henne från start.
        Vad har hon att tillföra som inte haft en ”hit” på decennier.

    Jag tolka texten som att hon inte får några jobb då hon pratar om pandemin i första bilden, ”jag ser inte att jag nånsin kommer få chansen att kunna resa mig”. Och det förstår jag är en stress.

      Men vad jobbar hon som egentligen? Hon har väl inte uppträtt regelbundet ens innan pandemin?

        Jag vet inte riktigt, hon sjunger väl inte längre? Hon är väl mer tv människa tror jag .. men de är väl inte i så många program man sett henne. Hon var väl senast med i något Joakim Lundell gjort? ?

          Nej det har hon inte. Däremot verkar det som om att hon bett Jocke om att få vara med i typ Familjen Lundell om jag inte missförstod det hela.

            Hahaha förlåt men ”Vara med i familjen Lundell” låter som om hon bett dom att adoptera henne och bli en del i familjen. Obs skrattar inte åt din kommentar för det är säkert sant men det lät bara så himla kul att hon frågat jocke om att va en del i familjen Lundell

              Haha förlåt menade ju serien dom hade på Dplay 🙂 ursäkta att jag var otydlig ? får semester på söndag så lite rörigt för tillfället ?

        Hon brukade dubba tecknade filmer men enligt wiki är det några år sen sist. Hon brukade göra företagsgig eller uppträder på typ Harrys i Åmål men det har ju legat nere ett tag pga av pandemin.

          Jaha jag trodde inte hon sjöng längre, kanske jag som har dålig koll men det är väl bara ABC hon har som folk vet om? Eller kör hon covers?

          Nej, det där med företagsgig slutade hon med för decennier sedan, då hon tyckte att det var värre med företagsgig än att gå på Malmskillnadsgatan.
          Ja, hon gjorde den jämförelsen.
          Ett enstaka tvprogram eller tre har gett henne lön för ett år.

            Flera decennier sedan? Hon uppträdde på vår företagsfest så sent som 2015

              Vilket företag?

        Jag vet inte men fråga henne inte, du blir du blockad efter en lång utskällning. Kanske skriker hon ”VAD JOBBAR DU SJÄLV MED?!??!?!?!?!”

      Hon har många gånger uttryckt, på ett ganska skrytigt sätt, att hon väljer att inte arbeta. Nuförtiden låter det annorlunda. Hon borde kanske inte tackat nej till allting under en lång tid, hon verkar ha blivit avskriven som någon som inte är intresserad av uppdrag.

        Jaså? Det har jag missat. Trodde hon ville jobba men inte blir tillfrågad och hon vill inte jobba på vanliga jobb ?

      Samma här, jag kopplar inte den här texten tilk några trakasserier alls utan tolkar det snarare som att hon blivit dissad för något jobb hon ville ha.

      Som hon delar med dom flesta inom musik.
      Var jobbade hon med innan pandemin?

      Känns som Anna anser att hennes värd som artist i alla fall är mycket högre än vad marknaden anser, citat från 2017:
      ”För att kunna försörja sig när jobberbjudandena sinat har sångerskan tvingats sälja av saker från hemmet.
      – Jag försörjde mig faktiskt med att stå på loppis, för jag hade ingen lust att jobba. Jag kände mig som en hora. Då menar jag att det hade varit bättre att vara hora på Malmskillnadsgatan, än den typ av hora jag kände mig som. Det kändes som att jag bara åkte i väg och sålde mig för 30 000 på ett företagsgig. Jag mådde inte bra av det och då kände jag att det inte var värt det, säger Anna Book till tidningen.”
      Alltså hon tycker det verkar bättre att jobba som prostituerad än göra företagsgigför 30 000 kronor, jag har liksom inga ord för att kommentera det…
      Hela artikeln så ingen tror att jag hittar på: https://www.expressen.se/noje/anna-book-berattar-sanningen-om-pengarna/

    Vad alla utom Anna ser är det uppenbara: folk ser henne som en clown. Varför tror ni 400 pers i snitt kollar hennes live-sändningar medan cirka 8 superdyrkare är aktiva och kommenterar? Folk VET att Anna går igång på de simpla frågorna. Folk älskar när det tänds till i henne och hon börjar svära eller gråta. Det är exaaaakt samma människor som skrattade åt det aggressiva ”damp-barnet” i skolan. Alla försökte reta upp denne för att få en reaktion och kunna garva.

    Inser att ovan text låter hård. Har inget emot Anna och tycker det är synd om henne som får utstå så mycket. Men jag tror hon delvis har lösningen hos sig själv.

      Fast det är ingen ursäkt för folk att hålla på..

        Personen skrev inte det heller?

    Blir man inte ledsen när man läser vad hon skriver? Att hela tiden söka bekräftelse utifrån..ANNA du bestämmer ditt eget värde.. man kan hoppas att hon börjar träffa någon terapeut som hon kan prata med och som kan få henne att förstå att du avgör själv ditt värdet etc sedan att hon hoppar socialamedier…

      Hon skulle träffa en sån som han i Lyxfällan. Philip Diab. Verkar vara en vettig man. Skulle själv gärna prata med honom, men det finns inga pengar över till sånt. Får hålla tillgodo med regionens utbud.

        Den människan är ju supersvår, han passar nog inte för alla.
        Har alltid undrat varför dom har honom med i programmet.

          Tycker han är rak och ställer just de obekväma frågorna som behövs.

        Som psykolog tycker jag många gånger att philip förenklar för mycket och missbedömer ibland/ ofta personernas psykiska och kognitiva förutsättningar. Han kan dock ge nyttiga ingångar till tittarna.

          som psykolog borde du förstå att de endast filmar en bråkdel av besöket.

          Hahaha! Jo. Som psykolog vet jag även skillnad på arbetsmetod och tekniker mellan en coach och en psykolog. Psykologer har en större helhetssyn, kunskapsdjup och klinisk kompetens, vilket ger en bättre förutsättning för att göra en bedömning av personens nivå och sociala kontext. Detta är liksom inget konstigt. Det konstiga blir när personer med trauma, lättare begåvningsnedsättning, exekutiva svårigheter, utmattning eller misstänkt npf osv förväntas följa samma mall/ uppgifter FÖRST, innan de ev lotsas vidare.

    Har du schemalagt dina godhets-inlägg att komma med jämna mellanrum eller har du något slags lotteri-hjul som avgör när du ska godhetssignalera osv?

    Noll trovärdighet för din sk ”empati” för Anna B. Snuskigt.

    Men låt henne va. Hon mår ju uppenbarligen skit. Vad kommer det här inlägget generera annat än att folk ska försöka rättfärdiga att man kan spy galla över A.B och ange 10909 orsaker till detta?

      Anna ger folk 10909 orsaker till att reagera.
      Eftersom hon envisas med att vilja vara en kändis, utan att prestera något av kvalitet, sitter och motsäger sig och säger dumma saker på liven i timmar, spyr galla på barn och andra människor.
      Då blir priset att folk reagerar.
      Hon VILL ju ha uppmärksamhet, det är det som gör att hennes dagar får färg.
      Hennes motto är hellre uppröra än gå obemärkt förbi..
      Det är inte synd om henne.

    Häromdagen skrattade några härinne åt hennes inlägg. Tycker det är så fruktansvärt fult att skratta åt nån, oavsett om personen ”överdriver” eller vad det nu handlar om. Det är något man lär sig tidigt – man skrattar inte ÅT någon. Mobbing och trakasserier är så jävla elakt. Man kan tycka och tänka, men man behöver inte skriva eller säga det.

    Härinne tycks måååånga gömma sig bakom skärmen och kräka ut elakheter. Tycker det är vidrigt.

      Jag kan ärligt säga att jag aldrig kommer att klappa nån som My på axeln. Hon är en lögnare av värsta sort som det inte går att kommunicera med. Och jag skäms inte över att lätta på trycket här inne när hon är som värst.

        Man behöver inte klappa nån på axeln. Man kan blunda och leva vidare med sitt egna ?

          Skit ska skit ha. Det har mormor sagt.

            Verkligen inte. Bete er

              Mormor håller inte med. Men så lever hon ju visserligen inte längre.

        Jag blir förvirrad av det My skriver.
        Häromdagen skrev hon att hon sovit i 6 månader och varit varigt halvsidesförlamad….

          Ja du, den människan rör ihop det. Gått ner 11 kg och lägger ut gamla bilder. Komiskt med Lohilo-tröjan. Glömt hörlurarna hemma ändå sitter de på skallen för bilden är gammal ?

          Ja hon ljuger så hon tror sig själv, fattar hon inte att det finns folk som följt henne och faktiskt kommer ihåg och VET att hon INTE sovit i 6 månader, INTE varit sängliggande i 6 månader och INTE varit halvsidesförlamad. Det sistnämda är något hon skrivit några gånger men inte när hon skulle ha varit det, hade hon varit det så hade hon berättat om det då men nej hon har inte varit förlamad, hon överdriver och hittar på i vanlig ordning, för uppmärksamhet och sympatier. Hon har inte varit gravt utbränd heller för hon har börjat diverse utbildningar och hoppat på diverse jobb och kallade sig chef osv. Kräks av hennes lögner och sätt och av hur vissa hyllar henne, märks att tunnelbanenettan inte känner My och inte följt henne så länge. Asså. Hoppas Anna dumpat henne nu. Min tanke när jag läste Annas snyfttexter var att det verkar som att hon och My nu tävlar om vem det är mest synd om, de verkar sukta efter sympatier nu båda två och det kan löna sig.

            Nettan borde ju ha kapacitet att se igenom My. Både med tanke på ålder och vad hon jobbat/jobbar med. Eller har fansen lika dåligt minne som mytomanen? Själv ser jag hennes agenda efter nån mening.

          Hon har inte sovit i 6 månader och inte varit halvsidesförlamad, hon verkar glömma bort att det finns folk som följt henne och som vet att det är lögner men alltid lurar hon någon, hon lurar nya följare som hyllar hurrar och hejar på henne haha.

        My? Handlar inte det här om Anna B ?

      Håller helt med. Det är fel att ge sig på folk med psykisk ohälsa.

    Har alltid tyckt att hetsen mot Anna Book påminner om mobbing på skolgården. När någon/några retat sig på personen i klassen som ”tror att hon är något” och ”bara vill ha uppmärksamhet” och så ska personen tas ner på jorden igen. Om ni inte tycker om henne som person, så se i allafall henne som en människa och respektera människan. Låt bli att läsa, titta, provocera, hetsa. Låt henne vara bara. Blir du själv provocerad, släpp det. Eller fundera över varför just du blir så provocerad av en person du inte känner och som inte riktar sig till dig personligen. Och nej, innan alla ”Hej Felicia”-kommentarer som brukar komma kommer, jag är inte Felicia.

      Det är ingen som behöver ta ner Anna på jorden. Hon står väl redan längst ner i bokstavsordningen. Bland svenska kändisar. Som hon så gärna vill vara en del av. Annars skulle hon väl ta ett jobb?

    Man önskar så att hon kunde se skillnad på vad som ligger utom hennes kontroll och vad hon själv kan kontrollera. Det skulle vara en sån befrielse för henne tror jag.
    Att regelbundet gå till en psykolog, terapeut eller kurator skulle nog öppna en ny värld för Anna där hon kunde få hjälp att lösa upp knutarna inifrån och se omvärlden med en ny blick.
    Många tar hjälp och det är inget konstigt. Det är att ta ansvar för sin hälsa och för att kunna vara den bästa, mest sunda och fria versionen av sig själv. Det är hon värd.

      Tillägg: Med samtalstöd kan hon få hjälp att lära sig acceptera och släppa det hon inte kan kontrollera.

      Anna har gått på samtal förr, hennes personlighet gör att inga terapier i världen hjälper.
      Sannolikt har hon sina egna ideer och slutar lyssna på terapeuten.

    Nej, kändisen i Sigtuna i är My, det där la hon upp i vår områdesgrupp efter en konfrontation med en granne. Tror det var i vintras någon gång.

      Nej det här hände nyligen

    Undrar om Annas barn någonsin pratar med henne om insta och sociala medier? Typ lugna ner dej med live videos och sånt. Dom borde ju förstå bättre?

      Och hennes man?

        Jo hennes man oxå såklart men tänkte mera på att hennes barn är yngre och kanske förstår nackdelarna sociala medier kan bidra mera. Sånt som äldre kanske inte alltid fattar 🙂

      Ja, hon själv verkar inte ha någon självinsikt

    Fast DU är väl en av de största bidragande faktorerna till det här. Man kan ifrågasätta Anna när det kommer till flera saker. Hennes barns brott, vissa uttalanden och beteenden. Men vilka andra kändisar behöver läsa spaltvis med text med hån om vilken sås de använder, hur många emojis de skriver eller vilken krydda de har på maten? Du drar igång hån kring saker som är helt oskyldiga från hennes sida. Anna är knappst den enda kändisen som gjort tveksamheter men hon är fan i mig en av få som blir hånad oavsett om hon gör x eller y, båda eller inget.

      Grejen är ju inte att hon använder exempelvis pulversås. Utan att hon ljuger om det och sen blev påkommen i en live där hon med extremt skyldig min smugglar en påse pulversås strax utanför kameran samtidigt som man hör prasslet från påsen. Inte blir jag arg över det, snarare road över att hon beter sig så. Klippet med pulversåsen är svenskt internetguld. ?

          Men alla har vi väl förnekat att vi använder/gör något?
          Ok, påpeka pulversåsen när det händer, men släpp det sen. Herregud det har gått 5 år och pulversåsen dras ständigt upp hela tiden.
          Härinne ältas saker i åratal, speciellt saker som Anna och Bella har gjort. Det verkar inte spela någon roll om det hände för en vecka sen eller över 10 år sen. Ofta är det dessutom småsaker det handlar om

            Många bäckar små blir till en stor å.
            Dessutom upprepar sig Anna med liknande beteende om allt mellan himmel och jord.
            Därför tas det upp, Anna förnekar gång på gång hennes filtreringar, misslyckade samarbeten, botox, vikt, arbete, alla bråk.. Ja i princip allt.
            Att Anna dessutom påstår att hon är ärlig och klamrar sig fast vid ett kändisskap byggt på en låt hon sjöng på mello som tonåring för över 35 år sedan.. Ja, då blir det så här därför att Annas kändisskap numera bygger på alla märkliga förklaringar hon ger. Inte på ett kvalicifierat musikaliskt artisteri.

          Nej det är inte det som är grejen. Grejen är att det ältas och hånas i all oändlighet.

            Det kommer folk att fortsätta med så länge Anna ältar att det är synd om henne.

      Hon har byggt upp sin karriär på att hon har misslyckats och vill till varje pris vara känd genom att vara med på sånt som inte utvecklat henne som sångerska.

      Visst finns det många andra kändisar som gjort tveksamheter,men då brukar de pudla,och väldigt få ljuger så mycket som Anna.

    Förstår inte vad hon menar? Att hon hindras från att göra det hon älskar, menar hon sjunga? För det är det väl ingen som gör, handlar ju om efterfrågan och intresse och så. Samt om pandemin sen den startade. Man har ju inga rättigheter att få försörja sig på det man vill, nån måste betala för det också.

      Anna kan ju alltid fortsätta att sjunga Lady Gaga i sovrummet, medan dottern filmar, lägga upp det på IG och få IGkärringarnas beröm, sedan kan hon gå och lägga sig, stiga upp tidigt på morgonen för att åka iväg till sitt jobb som städerska, för städa kan Anna bättre än att sjunga.

    Att exponera sig själv och sitt liv på sociala medier ,att vara bekräftelsetörstande och konfliktsökande. Att vilja vara ”kändis” men ändå inte bli det fullt ut samt att ha problem med familjesituationen(barnen) gör tyvärr att hon blivit en driftkucku. Någonstans måste hon nog rannsaka sig själv och inse att hennes tid som artist bara var en parentes i världshistorien. Vill man seriöst jobba med musik så kan man inte bara sitta på arschlet och vänta på att få vara med i diverse lekprogram på tv4. Som så många andras är hennes beteende extremt narcissistiskt. Det är bara JAG JAG JAG ,mina känslor och behov som framhävs. Hon är så arg och så ledsen hela tiden. Suck ,jag kan bara säga att hon borde växa upp och lägga sin energi och tid på små saker som får henne att må bra. Kanske även lägga lite tid som volontär på att göra något bra för någon hjälporganisation för djur el människor.

    Funderar på varför Maggan Graaf och Anna helt plötsligt är vänner igen efter år av blockad från Maggan…Gemensamt avståndstagande mot My?

      Men är dom verkligen vänner?

        Dom skickar hjärtan till varandra på instagram, samt att Anna och Louie kommenterar varandra. Kanske dom har gemensam släkt\ bekanta från Spanien…

      Högst troligt!

        Maggan borde ju dessutom vara tacksam mot My nu eftersom hon äntligen träffat en riktig man i Louie.

          Varför skulle hon vara tacksam mot My för att hon träffat en man?

      Ja det är lite konstigt men antar att Loui är bekant med Anna och Roberto då och pratat gott om dem med Magdalena så då måste MG också gilla dem. Men MG verkade ju ogilla AB för att hon enligt MG snott hennes väskor och AB var väl arg på MG för att hon påstått det. Loui är väl spansk som Roberto men även latino och romsk har han väl uttryckt, förstår inte om han är spansk, romsk eller latino eller allt?

    För att må bättre och utvecklas som människa…även om det är rätt patetiskt att behöva göra det efter 50…så föreslår jag Anna
    Slopa exponering på nätet, det mår både du och din familj bättre av.

    Så många sk.bokstavs kändisar , som känner sig mobbade och trasiga.
    Trots det så fortsätter de ju i samma spår med sitt ständiga bekräftelsesyndrom samtidigt helt utan självrannsakan.

    Det handlar om mellan 1-5 timmar långa ”lives” på insta.

    Under dessa timmar avhandlas ofta samma saker om och om igen som ett hamsterhjul.

    Nu senast var merparten en upprepning av hur idiotiskt det var att fråga en främmande person VARFÖR hon var ledsen. Detta då hennes följare hade frågor kring ledsna inlägg på insta, följarnas frågor gjorde Anna förbannad.

    När Anna är på gott humör tipsar hon gärna om t ex en iskaffe. Dagen efter är hon i annan sinnesstämning och blir irriterad när följare frågar om iskaffe.

    Det blir en ständig katt och råtta lek där Anna pendlar mellan att få bekräftelse v följare till att misstänka dem för att driva med henne och misstolkar allt som skrivs.

      Ja det är väl ganska konstigt med dessa långa lives, är ju flera timmar ibland tydligen och hon är ju mest arg och skäller på folk. Men hon har väl inget bättre för sig och det får väl henne att känna sig som en uppskattat kändis, känns väl kanske som att hon då har en egen realityserie. Hon söker ju uppmärksamhet. Men eftersom det verkar göra henne arg så borde hon väl sluta med lives. Konstigt att hon blev arg av fråga om iskaffet det får mig att tro att hon egentligen var sponsrad då varför annars bli arg, det var min tanke att det nog var spons eftersom man dessutom sett iskaffet nu på kampanj i butiker, brukar vara så att någon influencer får varor som ska visas upp när de är på kampanj. Är det att folk påpekar smygreklam som hon kallar trakasserier och att folk vill förstöra hennes liv tro. Finns ju andra som trakasseras värre men de låter inte på samma vis med att beklaga sig.

    Jag tycker det är sorgligt. Man måste inte tycka om alla men visa lite allmänt hyfs och respekt. Det är inte för mycket begärt.

    Förstår inte problemet, det är väl bara att stänga av alla kanaler som man använder. Vi vanliga människor lever i lugn och ro utan att fläka ut livet hela tiden. Vi gör oss inte beroende av vad andra tycker, vi finns ändå.

    Det hon skriver låter precis så som min narcissistiska plastmamma höll på…

    Helt ärligt hon behöver ett jobb! Att känna sig behövd är viktigt för alla.

    Varför utsätta sig för detta för att få vara i rampljuset?
    Duscha och tvåla in maken i publik, prata om hans ädla delar på live.

    Hon har själv satt sig i denna sitsen genom sina lives. Hon har fått det hon ville…att bli känd. Men inte som hon trodde.
    Vilken normal människa skulle fortsätta, men Anna bara ökar istället med ännu mer lives och blir ännu mer privat.

      Ja! Detta ligger alltså ute nu på hennes instastories! Hon filmar sig själv och maken när de duschar och filmar med en hand medan hon tvålar in honom med den andra. Och häromdagen filmade hon sig själv med hon rakade benen i duschen! VEM GÖR SÅ!?

        Skojar du?

    Jag har inte sett den tråden på Facebook, vet inte ens vad det är för sida på FB. Men Anna kanske ska tänka att som man behandlar andra blir man behandlad själv? Att skriva könsord om unga människor som blivit utsatta av hennes som är inte speciellt bra om man vill ha en seriös framtoning. VAD man än tänker så kan man inte säga det och Anna har ingen snäll framtoning utan vad hon än medverkar i så får man ständigt hålla andan för man vet att, snart kommer någon liten pik eller liknande (minst) Jag betvivlar inte att Anna är så snäll som hon själv säger, så länge det gagnar henne och man är hennes vän.
    Som man sår får man skörda.

      Man menar väl Flashback när man skriver FB? En plats man inte ska besöka…..

      Det här med sonen och hennes beteende är ju katastrofalt. Men dags att släppa det nu kanske?!
      Att hon reagerar som hon gör i olika sammanhang kan ha att göra med alla påhopp hon fått utså innan och därefter är känslig för situationer och pikar och utgår från att folk menar illa.
      En gång i tiden kändes hon ju inte alls sån här. Men hon har ju fått utstå mycket skriverier.
      Hon har ju länge känts väldigt labil och hennes familj borde stötta henne och väja bort henne från sociala medier.

      Och det är med att livet crachat med Corona och att hon inte kan leva på sin passion. Jag trist såklart men hur många jobbar egentligen på ett jobb de har passion för?! Den kan man få på fritiden. Sen är det klart gött att ha ett jobb man trivs med

    *hennes son

      Vad har hänt?

        Du fick några svar men de togs bort av Camilla. Det kan nog räknas som förtal att sprida vad han gjort. Googla hans namn så hittar du info.

          Fast han blev väl dömd? I sådana fall är det inte förtal

            Jo, även om det som sprids är sant räknas det som förtal, då det bringar missaktning mot personen. Hur förvirrat det än låter..

              Nej,allt räknas inte som förtal,är väldigt få fall som blir fällda faktiskt.

                Har du siffror på det?

    Usch, Anna måste verkligen sluta med sociala medier. Det kommer ju inte sluta bra annars är jag rädd.

    Anna Book, som man bäddar får man ligga…sveriges största dramaqueen..kommer aldrig tycka synd om henne efter allt hon sagt o gjort

    Tycker inte ett dugg synd om kärringen. Så jäkla dryg o otrevlig på sin live just nu.

    Anna vill vara en a-kändis, som Pernilla Wahlgren. Men det kommer hon ju aldrig att bli.
    Istället för att acceptera det, och försörja sig genom att t ex dubba tecknat eller hitta ett helt vanligt jobb, är hon fixerad vid att upprätthålla fasaden av glamour och kändisskap. Det är här hon lägger sin energi, istället för att skapa något äkta och varaktigt.
    Förut stämde jag in i ”hån-kören” bland annat på Flashback, men nu tycker jag mest hon är sorglig. Hennes familj kan inte ha det lätt.

    Kollade på hennes live som är igång nu.
    Varför tar hon så många skärmdumpar?
    För att kunna kolla deras instagram och blocka, spara fina saker folk skriver så hon kan läsa det igen eller vad är grejen tro?

    Någon frågade en gång och hon svarade typ ”det behöver bara jag veta och det kan du fundera över” eller något sånt, minns inte exakt hur hon sa men det var så hon menade.

      Jag tror hon tar skärmdumpar av de som kommer in i liven och sen kollar hon vilka de följer på Instagram om de har öppna konton. Följer du någon hon inte gillar då blockar hon dig.

        Jag blev tråkigt nog blockad fast jag i stort sett endast följer trädgårdskonton. Har inte lagt ut något själv och det ska vara misstänkt i Annas ögon har jag hört. Tycker uppriktigt att det var tråkigt att bli blockad då jag inte alls har något emot Anna och gärna fortsatt följa med i hennes liv.

      För att blocka såklart

      Hon skärmdumpar alltid som en galning sen ska alla gås igenom och sen blockas.

    Problemet med Anna är att hon är en utnyttjare av rang. Gå till 10 random personer som på något sätt jobbat med henne/samarbetat med henne och de ger samma entydiga recension: aldrig igen. Anna har använt människor i decennier och nu går det inte längre. Det är såklart en bitter situation. Men synd om henne? Inte ett dugg.

    Men LOGGA UT FRÅN SOCIALA MEDIER DU VUXNA MÄNNISKA!
    Problem solved ?

      Hej Felicia!

    Ursäkta – men varifrån kommer myten att Anna Book är trevlig????
    Hon är en utnyttjande narcissist som har bränt alla broar. Att hon själv påstår att hon är ”generös, älskvärd, positiv, stöttande, … yada yada yada” gör inte det till en sanning.
    Inte heller 2000 leende selfies på IG raderar ut det faktum att hon är en manipulativ bitch utan spärrar.
    Jag tycker att ordspråket ”som du bäddar får du ligga” passar henne perfekt.
    Är hon ”störd/sjuk” på något sätt – definitivt
    Är henne familj medberoende – definitivt
    Skulle hon må bra av social tystnad – DEFINITIVT
    Men återigen – de som tror att Anna Book är en gullmyspys-tant har noll koll.
    Om det innebär att det ät fritt fram att tycka och tänka om henne i fb-tråden vet jag inte., men ingen tvingar väl henne att läsa den????

      Plus 1 på den!

      AM2 Håller med dig.
      Har följt henne ett tag, och tycker genuint synd om hennes familj, framförallt barnen. De verkar så medberoende och kuvade av henne. Oförmögna att frigöra sig och starta egna, självständiga liv.
      Tror inte heller Anna är särskilt trevlig, har svårt att vare sig tycka om – eller synd om – henne. Hon bidrar i högsta grad själv till situationen själv.
      Men fb-tråden är kanske över gränsen…

    Hon grinar över att folk inte kan släppa saker ang. henne vilket gör att hon är utfryst etc. Samtidigt sitter hon återigen i dagens live och ondgör sig över ”Arga snickaren”, han kan enligt Anna inte ens torka sig i röven.
    Anna Book – dubbelmoralens väktare.

    Jag arbetar inom psykiatrin och AB mår inte bra, hon behöver hjälp.

    Jag är ledsen. Jag kan omöjligt känna empati och tycka synd om henne. Så som hon beter sig, ljuger, hittar på och är både opålitlig och otrevlig. Anmälan om trakasseri häromveckan var återigen bara påhitt.

      Ja, en som har väldigt svårt att hålla sig till ”fakta” får räkna med att bli misstrodd i alla lägen. Vargen kommer…

    Men hon är ju lite speciell… hon blir ledsen och väldigt upprörd när läsare försöker berätta att hår inte växer från ”längderna” så att säga …
    Hon säger alltså att hennes grå utväxt bara är en utväxt, och att hon inte får grått hår i längderna. Personer försöker säga att om hon skulle låta det växa, så blir det mer grått- men nej det stämmer inte enligt Anna.
    Och hon tar det som att folk säger att hon ljuger, och tar det som att man ”hetsar”.

      ”Jag färgar bara hårbotten, utväxten. Färgar aldrig mina längder! Det är MIN hårfärg och inte färgat” ?
      Alltså, var tror hon att det hon färgar tar vägen sen?
      Alla förstår väl att håret inte växer från topparna? Hade så varit fallet hade hon ju inte haft någon utväxt alls.

      Tror hon sa att hon ska ta en bild hos frisören för att bevisa att hon bara färgar utväxten och att längderna är hennes naturliga hårfärg (:

      Denna värmen tar död på mig. Spenderat mer tid idag på att se hennes live än jag vill erkänna.
      Inte kunnat koncentrera mig på en serie idag så var lättare att slökolla på det ?

        ??
        Med den logiken så har man haft samma bit hår uppe på huvudet sen man föddes då. Undrar var på strået växandet börjar..

    Ja, det är ju helt galet liksom! ? Vad tror hon egentligen? Att hon får en utväxt , och sen försvinner den igen om det skulle växa mer?
    Hoppas hennes frisör berättar för henne hur det funkar. Eller ljuger den för henne?

    Hur en annan människa än må vara, i detta fallet Anna Book. Så kan man ALLTID välja hur man SJÄLV är. Jag kan störa mig på någon, men välja att inte skriva. Jag kan tycka att hon har fula tänder eller kläder, håret konstigt eller vad det än må vara. Men jag kan välja att inte påpeka det.
    Det är jättetråkigt att det har blivit så normalt att kommentera hur människor är och ser ut så till den grad att du letar fel och uppmärksammar dem offentligt. Det skapar ett klimat, framför allt online, där det är okej att döma individer på utseende. Jag tycker det är så tråkigt.

    Anna är en verklighetsfrånvänd person som aldrig fått lära sig att vara vuxen eller hantera kritik. Hon har svårt att få jobb för att hon är otroligt svår att arbeta med. Och nu talar jag av egen erfarenhet.

    Jag är en av säkert tusentals som är blockad från hennes insta. Jag vet inte varför för jag har aldrig kommenterat en bild. Däremot har jag ett svagt minne av att jag kommenterat något om hennes son någonstans för många år sedan. Kan vara det. ??‍♀️

    Pandemin förstörde mkt för Anna säger hon. Jo i hennes värld var hon 1: tänkt som programledare för allsång på skansen OCH Lotta på Liseberg
    2: Programledare och enda artist på kronprinsessans födelsedag då de ändå bott grannar
    3: fått återuppliva 80 talsprogrammet Fräcka fredag ihop med mi amor

    Jag hoppas att ALLA kan sluta håna och förlöjliga allt den kvinnan gör och säger nu. Män blir inte hälften så hårt dömda, ta Jockiboi som exempel. En människa som för övrigt inte tagit en uns moraliskt ansvar i sitt liv eller bidragit med något på något sätt. Tänker på hur Britney hånats och förlöjligats under alla år utan möjlighet att försvara sig.
    Tycker inte Anna ska ”skylla dig själv” eller victim blameas. Ny era nu, tack. Det räcker med elakheter.

    Så Anna som lever med telefonen i handen ”missade” spela in den här händelsen med bilen utanför huset ? Bullshit. Hände aldrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.