Lulu Carter om ”magiska appar”

Lulu Carter tar med sina följare på en liten resa bland alla magiska appar med fantastiska filter och funktioner. 

Håller ni med om att det är galet, hur mycket man kan ändra sina bilder, genom ett enkelt knapptryck?
Brukar ni använda er av appar som ger liknande resultat?

Det här är min favorit-app.
Man blir svinsnygg OCH ser ut som att man inte bara suttit hemma och möglat som en ”vanlis” under pandemin. Winning!!!!

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gud så snygg Lulu var på den bilden, ja nu är det ju inte hon eller alltså inte så som hon verkligen ser ut. Ja det är sjukt med dessa filter och appar, galet vad det går att göra nuförtiden. Tänker på Bianca Ingrosso som ofta använder filter som gör näsan lite mindre, läpparna lite större och ögonen lite mer sneda.

      Lulu är ju dock snygg som hon ser ut nu och på riktigt också vill jag tillägga, och Bianca också. Finns ju filter som lägger på fräknar också, och en del målar på sig fräknar Bianca brukar ju göra det också. Fantastisk teknik som finns idag men också lite skrämmande.

    ”jag har aldrig gjort nåt förutom botox förstås”
    Lite roligt ändå..

      Botox OCH trådlyft har hon dock skrivit själv om tidigare. Stilig kvinna oavsett ?

    Tycker det är svårt ibland. Vissa filter gör ljuset finare och inget mer, men de som ändrar mer känns konstigt. Typ där ögonen osv ändras. Tycker sånt är lite scary haha..

    ”?” – hur mår magen idag?? ?

    Vad heter din app?

      Youcam makeup

    Motljus och solen rakt i ansiktet är varandras motsatser… Motljus = ljuskällan bakom objektet.

      Haha exakt

    Lite märkligt ändå att just hon nämner dessa filter…. Men det kan kanske bero på att hon själv gått upp så mycket i vikt senaste året och numera nästan bara lägger upp gamla bilder på sig själv. Hon har själv sagt att hon behöver gå ner i vikt och att hon inte är nöjd med sin kropp längre. Och därför vill hon inte lägga upp bilder på sig själv. Jag tycker det är lite sorgligt att en vacker vuxen kvinna känner att hon vill vänta tills hon är ’smal’ igen med att lägga upp bilder på sig själv.

      Håller med om att det är sorgligt att man inte ens som vuxen vill vara med på bild pga utseendehets. Har man inte blivit bekräftad på fler plan genom livets gång ens som 60+ så vet jag inte vad man ska göra. Men just det här med fotografier (och selfies) har väl lite slutat att handla om att skapa minnen och mer skapa en känsla hos andra genom att visa upp något åtråvärt. Saknar suddiga ögonblicksbilder med röda ögon a la 80-90-tal.
      Nu är det en serie av bilder där den snyggaste delad för att påvisa någon slags illusion om att vara komplett, lyckad och välbevarad. Så tragiskt

        Behöver inte vara riktigt så svart/vitt? Kan ju både bli och känna sig bekräftad på andra (mer värdefulla) sätt men ändå känna sig lite obekväm med att vara med på bild? Särskilt på insta som fokuserar så på just yta och med många kommentarer just kring utseende?
        Skrattade dock gott över din kommentar om saknaden över röda ögon ? Där är vi helt överens ?

    Bara jag som känner mig fulare i alla dessa filter? Speciellt det på snap där man får lite smalare näsa och större ögon!

      Haha same! Tycker jag ser helt galen ut i dom, och blir gladast av att ställa tillbaka så jag ser mitt riktiga jag igen 🙂

    Blir provocerad av alla filter på tex Snapchat som ändrar ens ansiktsform utan att man ”bett” om det. Det är som att dom säger ”såhär skulle du sett ut om du varit snygg”. Sen behöver man ju inte använda dom men dom är ju ändå där.

    Varför lägger man egentligen upp bilder på sig själv så att andra kan se? Särskilt om man inte är nöjd med sitt utseende? Förr behöll man de framkallade fotografierna i privata album hemma. Nu ska allt visas upp. Till vilken nytta?

      Ja!! Exakt. Tog bort min insta och det var sååå befriande 🙂

    Jag testade en som heter Snow och alltså fy fan vad läskigt det var! Efter den förstår jag verkligen hur mycket man kan ändra sitt utseende på nätet!

    Varför envisas hon med det där hemska läppstiftet som kanske var inne på hennes storhetstid? Övertygad om att hon skulle vara mycket vackrare med en annan färg.

    Måste vara samma filter Anna och Felicia Book använder?

    På de 2 sista bilderna är hon verkligen lik Caitlyn Jenner

    Hon lever i det förflutna. Hela inlägget och hennes IG är en reflektion av hennes egna sorg över att åldras. Hälsosamma kvinnor lever på i nuet och bryr sig inte om vad det finns för filter eller inte.

    Jag brukar se henne runtomkring på Östermalm, ganska ofta. Har däremot inte sett henne på bild på väldigt länge och det sjuka är att jag tycker ingen utav bilderna är likt henne…. Varje gång jag har sett henne i verkligheten så har jag nämligen reagerat över hennes utseende….. jag trodde bergis hon var alldeles för mycket plastikopererad. Jag tycker nämligen hon ser extrem ut. Men det förnekar hon ju här…. Jag tror dock hon använder både fillers och botox extremt överdrivet med tanke på hur hon ser ut i verkligheten…. Men men! Skenet kanske bedrar…. Det kanske bara ser ut som att hon tönt allt botox och filler i ansiktet men att hon egentligen är naturlig……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.