Triss i Instagram

Maja Nilsson Linderlöf har många strängar på skn lyra och kommer inom kort (om jag fattat rätt) släppa ett eget klädmärke. 
Jag gillar’t!
Maja har gjort en av de gästkollektioner jag gillat allra mest, så det här ser jag fram emot.

Jag ÄLSKAR vuxna som fortfarande kan leka! ?

Kan fler företag göra det här, please?!
Tack på förhand!

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du menar att Maja är den som har pekat bäst på redan färdiga plagg?

      Exakt! Jag gillar stilen på hennes tidigare utpekade plagg. 🙂

      Om det hon har på sig på bilden är en indikation på kollektionen… Så ser det ut att vara typ oömma lekkläder för småbarnsmammor? Är ingen sådan så blev personligen inte sugen.

        Tyckte det påminner om en pyjamas. En rätt så snygg pyjamas som jag skulle kunna tänka mig dock.

          Kikade in på hennes insta och ser inte ens ut som att de strukit kläderna innan fotografering.

            Jag stör mig på att de tär så otroligt dåligt ljus på bilderna av kläderna på Lis bonnes insta, man ser ju inte ens färgerna?

        Och jag (absolut ingen småbarnsmorsa) (eller morsa överhuvudtaget) känner JAAAA, ge mig! Älskar slappa sköna och dessutom snygga kläder ? Tur att vi alla är olika ?

    Den där leken som Hannalicious med vänner gör kommer ju från en viral tiktok

      Ja, men de leker ju? Kurragömma är också en befintlig lek

      Det lekte vi på badhuset när vi var barn också. Varför skulle allt behöva vara så unikt och nytt? Påstods väl ingenstans att de uppfunnit leken nu?

        Äsch det är ju en vänsterhänt person som skrev det där om tik tok, så ta det inte så allvarligt, de tänker ju bakvänt och vet inte hur man använder en vanlig sax ens! ?

    Reaktioner på att Erica Lindberg åker till Turkiet på solsemester trots att UD avråder från resor till Turkiet?

      avrådor dom till resor till hela turkiet eller bara vissa delar? en vän ska till istanbul om två veckor ?

        Läs i UD:s app.

      Det är väl bara syriska gränsen som avrådan gäller?

      Inga reaktioner från min sida i alla fall.

    Någon som vet om Annika och N.B har skilt sig? Verkar ej som de bor ihop längre. Minns tillbaka på den där härvan för tre år sen när han dejtade flera tjejer samtidigt.

      Gift enligt ratsit, mrkoll osv.

        Jag vet, men han har flyttat till ny lägenhet för 4 veckor sen och inte hon. Mvh, extremt nyfiken ??‍♀️

          Särbos kanske

      Undrar också. Han verkar ju vara klassisk narcissist – otrogen professionell lögnare

      Vem är Annika?

        L*one

    Influensers kollektioner och egna klädmärken är alltid så överprisade. Även om jag skulle se något snyggt skulle jag inte köpa då materialet på plagget och priset aldrig passar ihop.

    Har mlm Annica helt tappat all sin kontakt till Sverige nu? Jätte få kommentarer på hennes insta och ingen kändis/flunsa som skriver massa hjärtan eller ”dör för dig” kommentarer under hennes bilder, inte ens på hennes födelsedag? Vissa bilder har bara 5 kommentarer och hon har typ 151 tusen följare ?

      Folk har väl ledsnat på hennes tjat om nuskin ?

      Tidigare när de har varit hemma i Sverige så har de umgåtts mkt med vänner men nu inget alls vad man kan se? Tycker synd om Annica faktiskt som fastnat i det här ?

    Det där med olika kroppar är bullshit! Min kroppstyp är Aldrug representerad! Smala eller mulligare modeller gör ingen skillnad för alla är symmetriska. Vi osymmetriska får inte utrymme någonstans. Hälsningar en som är smal, helt utan byst men med valkar kring magen. (Obs, naturligt smal och fyllde endast upp en liten a-kupa vid graviditet då jag gick upp mer än 20 kg. Tränar och lever hälsosamt men går varken upp i vikt eller slipper fluffet kring midjan)

      Då kan du se hur den sitter på den smala runt bysten och på den överviktiga runt höfterna. Tror inte att de kan ta med varenda kroppsform och din verkar väldigt unik men lika fin ändå.

        Nej det kan jag inte för jag har betydligt mindre byst än den första och mindre gifter än den andra. Eftersom nästan alla kvinnor med obefintlig byst lider av det kunde det vara fint om någon som gör och säljer bikinis skulle tänka på oss.

          Min kroppstyp skulle se ut som en kassler i den där s.k. bikinin. Så nej önskar inte bli representerad. Kommer gömma mig i vassen i år igen.

      Håller med. Jag är normalviktig men mitt fett samlas kring magen och ”hänger” medans rumpan är liten och benen smala. Skulle aldrig ha låga bikinitrosor med snören ?

    Första bikinin – nä. Fick mig att tänka på fångar av någon anledning och så mycket fokus på könet. Bara fult.
    Andra bikiniövetdelen satt snyggt.

      Tyckte med det blev aå mycket poontaaang i den där bikinin. Känna som något Sindy N skulle välja att ha på sig. WT queen

      Vilken sjukt konstigt bränna man måste få av dessa snören! Nej tack…

        Tror ej dem solar i dessa.. är väl mer för foton etc

    Jag trodde först att hon döpt ett barn till ”Lis Bonnr Atelier ”och tänkte att nu får ändå nutiden gå och lägga sig ?

      Haha verkligen! Hur ska folk de möter hålla sig för skratt?

      Vad heter det barnet?

        Som två ardennerhästar som drar timmer i valfri norrländsk urskog

        Jättefint ju!

          ???
          På en hund kanske.

          Visst, fint, men väldigt skumt.

        Kosmos, doktor Kosmos
        På en grön mobil kommer här världens bästa veterinär
        Kosmos, doktor Kosmos
        Han är djurens allra bästa vän?

          Mobil? Haha hoppas de sjunger moped, men har nog sjungit mobil i alla år. Det såg jättefel ut??

      Ni får tycka vad ni vill om dessa namn men ni behöver inte göra er lustiga över dem offentligt. Har ni verkligen ingen respekt för andra människor?

    Jag undrar om det inte är mer miljövänligt att visa samma plagg på fler kroppar. Tänker att om man får en tydligare bild av hur plagget ser ut på en själv så skickar man inte tillbaka plagg i samma utsträckning?‍♀️

      Samma blir nog inte så bra… men ett likadant funkar nog bättre.

    An atelier is the private workshop or studio of a professional artist in the fine or decorative arts where a principal master and a number of assistants, students, and apprentices can work together producing fine art or visual art released under the master’s name or supervision.

    Källa: Wikipedia

    Känns inte riktigt som att en influencer som pekar ut kläder uppfyller kriterier för en ”atelier”….

    Jag har verkligen en speciell sorts avsmak för kvinnor som byggt en hel ”karriär” på att vara tillsammans med en rik fotbollspelare… Hon är säkert en jättegullig tjej, det är många, men att liksom bli nån slags modeguru/designer/idol per automatik för att ens man är duktig i sitt jobb? Det är verkligen SÅ sjukt. Vad ska man idolisera, att hon är bra på att ragga?

      Jag kan bli lite trött på att man ska lägga upp bilder på en gravidmage och så promotar hon sina kläder samtidigt. De är ju inte så att man är gravid hela tiden? Jag är allmänt negativ till graviditeter och de ska läggas upp hela tiden av flunsor att allting är så fantastiskt.

      Men det kan ju ha en personlig reflektion i det hela med mkt tragik kring mina egna graviditer så kanske bara är jag som tappat mitt egna förstånd och är allmänt bitter?

        Nej jag håller med, hela kulturen till kända mäns fruars graviditeter i sociala medier är sjuk. Vad imponerande att du är gravid igen, du jobbar inte, har 7 hus och din man tjänar 100 mille per år. Vad för livsstilsråd kan hon ens ge andra gravida? Varför är hon förebilden? Förstår ej

          Nä jag känner själv efter 6 är med ivf, två sena missfall i v21 2 ggr så har jag blivit Jävligt bitter. Jag skäms över hur jävla bitter jag blivit, men de provocerar mig att se gravidmagar överallt. Speciellt när man ska lansera kläder som inte ens är för gravida egentligen.

            ❤️❤️❤️❤️❤️

      Är det verkligen SÅ sjukt att personer som har möjlighet till extra synlighet, bättre nätverk osv. via sin partner också drar nytta av detta? Självklart finns det de som får oförtjänt mycket uppmärksamhet för saker som andra gör bättre, men världen är inte rättvis. Sätt sig själv i samma situation, hade du avstått möjligheter som din partner kunde ge dig, bara för att du vet att du kanske inte är bäst på det område du är intresserad av?

        Jag tycker personligen det är sjukt. Det hade ju inte spelat någon roll vem Lindelöf var ihop med, via hans kändisskap talang och pengar så blir frun automatiskt en idol. Samma med Sanna Guidetti och hela packet. Så intressant att alla dessa kvinnor med tillgång till nätverk och exponering ALLA ändå ska bli kläddesigners och modeller? Tycker bara det är knäppt hela grejen. Utan honom hade hon antagligen gjort något helt annat men det är som en grej att är du fotbollsfru ska du även designa kläder. VARFÖR. Är hennes stil bättre än andras för hon har en känd man? I Dont understand.

          Om du inte vill köpa dessa kollektioner gör inte det så. Så trött på folk som är så missunnsamma. Vill inte du följa ”fotbollsfruar” gör inte det. Du kan ju själv välja.

          Sanna har väl inte gjort någon egen kollektion eller så allt gör det inte.

            Jag följer ingen av dem och handlar inte av dem, jag bara tog upp fenomenets här eftersom fotbollsfruar tydligen är värda att lyftas på en blogg om influencers. Är väl jättekul om du känner dig inspirerad av dem, jag kanske är missunnsam men jag kan inte bara förstå att vi 2021 idoliserar titeln ”fru”. Thats all!

            Missunnsam för att man ifrågasätter grejen med Fotbollsfruar ????

      Oj förlåt råkade svara i din tråd men jag håller med, fotbollsfru och man kan chilla stadigt och inte direkt behöva oroa sig. Säger inte att de är så för alla men jag fattar vad du menar ?

      Oj och jag känner en sjuk avsmak av dig som har dessa åsikter och förminskar henne endast till en fotbollsfru.

      Maja hade inte fått gjort detta om det endast var pga att hon var gift med en fotbollsspelare, visst har det bidragit men det är ändå henne hennes följare är intresserad av. Hon är intressant och verkar vara en fantastisk människa. Därför följer folk henne, hon har enorm följarskara som följer henne pga hennes personlighet och inte hennes man.

        Och jag behöver inte hålla med dig, för jag tror att det 200 % har med mannen att göra

          Fast de som följer Maja är ju främst kvinnor etc. som förmodligen inte har något som helst intresse för Victor (ex. jag). Sen att hon har fått en skjuts(?) på grund av hennes efternamn och folk har fått upp ögonen för henne på grund av Victor är en annan sak. Hon har ju behållit sina följare för att det är Maja och inte Victors fru. Folk köper saker hon ”designat” för att de tycker om det hon gör, inte för att de vill köpa något som Victors fru har gjort.

        Hon hade ju inte fått chansen att göra allt detta om hennes man inte varit känd… Samma som med Bianca. Många skulle ha lyckats med den draghjälpen, de är alltså inte unika.

          Hon hade absolut fått göra detta även om hon inte hade varit gift med fotbollsspelare. Hade väl med största sannolikhet tagit lite längre tid men nog fan hade hon nått sina mål ändå. Sen förstår jag inte varför folk har såna problem med att offentliga personer använder sig av kontakter. Jag fick mitt första jobb & min första lägenhet genom kontakter. Mitt boende i Göteborg fick jag via kontakter där & förstår inte varför man ska behöva be om ursäkt för det?

            Haha nej det är väl inte alls säkert! Hur många kämpar inte för att ta sig fram som influencers? Få lyckas, hjälper verkligen med ett känt namn.

          Så kanske det är men det finns och många andra som som har samma förutsättningar som Maja och även Bianca men som inte gör något med det. Jag menar det finns ju hur många ”fotbollsfruar” som helst som inte är ett dugg kända. Dessutom så är det svårt att göra karriär på ett ”vanligt” jobb när ens man har den typen av jobb och där man ofta flyttar runt en del. Jag anser att många ”fotbollsfruar” får offra sina egna ambitioner och ibland drömmar pga att manen har det jobb han har.

      Jag kan tycka att det ju också är så att hon gör det bästa av situationen hon hamnat i. Visst, självklart är det ett stort privilegium att kunna syssla med att designa kläder utan att behöva oroa sig för om det kommer vara lönsamt eller inte eller att hon blivit en stor influenser till att börja med pga sin man. Men samtidigt, vill hon leva med honom så blir hon ju också tvungen att ge upp möjligheten till ett ”vanligt” jobb i Sverige. Hans jobb styr alltid vart de bor och hur länge. Dessutom ger hon upp möjligheten att vara nära sin familj.

      Ang idolisering så delar jag inte din bild att hon idoliseras för att hon är gift med Victor, det har absolut gjort så att fler uppmärksammar henne men hennes följe är ju unga tjejer som gillar henne, inte hennes man.

        Hon kan skaffa vanliga jobb i de länder de bor i om hon vill? Herregud.

          Fast det är inte alltid så lätt. I vissa fall krävs särskilda arbetstillstånd och inte alltid så lätt att få jobb som utlänning som kanske inte kan språket. I detta fall bor Maja i England men tex tidigare har de ju bott i Portugal. Dessutom kan ju flyttar ske lite hur och när som helst.

          Nä tycker verkligen det glamouriseras för mycket och pratas som att fotbollsfruar etc bara lever på sina män när de faktiskt ger upp sina egna liv i Sverige.

      Jag håller med dig.

    De här bikinisarna är väl ett klockrent exempel på att man inte behöver ha storlek XS/S för att vara snygg i den typen av plagg. Tänker på de där klänningarna i ett tidigare inlägg, där du och flera i kommentarerna uttryckte sig som att de inte skulle vara fina på en större kropp…

    Fast om man går in och tittar på Ivy Park
    -kampanjen så är olika kvinnokroppar representerade, men männen är bara inoljade sexpack-typer. Blir ju lite dubbelmoral då. Tror unga män, precis som kvinnor, behöver se lite olika kroppstyper i reklam.

      Verkligen! Blev ju jättemycket positiv effekt av Savage X Fenty till exempel när de använde manliga plus-size modeller 🙂
      https://indianexpress.com/article/trending/trending-globally/rihanna-savage-fenty-featuring-plus-size-male-models-praise-online-6684609/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.