Gunilla Persson låter följarna bedöma hennes dejter på Instagram

Gunilla Persson verkar ha ruttnat på singellivet och är nu på jakt efter en man förgylla dagarna med.
I och med att Gunilla Persson är THE Gunilla Persson så nöjer hon sig givetvis inte med vem som helst, utan hon vill ha det absolut bästa.
Därför kommer hon – precis som i inlägget här ovan – posta bilder på de potentiella männen för följarna att ha åsikter om.
Gunilla förtydligar i inlägget att det så klart inte räcker med att bara ha ett snyggt utseendet, men att ändå är en viktig ingrediens eftersom man ska vila ögonen på människan resten av livet.

Ja, vad säger man om det här?
En man som tar sig igenom alla dessa kringelikrokar, via Gunilla och hennes sociala medier och följare så förtjänar han väl nästan en medalj snarare än ett ”Say mama-OK”  i rumpan likt dockan från Jultomtens verkstad?

It’s a jungle out there! 
Lycka till, alla inblandade!

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Allt Gunilla gör är ju ett skådespel. Precis som alla andra som vi skriver om här.

    Stackars karl som faller för henne. Hysterisk!! Hon är väl bara ute efter nån som försörjer henne.

      Som jag förstått det så är dottern strax myndig och då slutar ’barnbidraget’ från pappan att komma. Med andra ord, så blir det tightare med pengar för Gunilla.

    Gunilla behöver en man i sitt liv, men kanske inte på det här sättet?!

      Tycker hon verkar klara sig bra ensam med sin mamma och dotter, känns inte som en man orkar med henne om hon är sån som vi får se henne på tv

        Jag tänker att om hon känner sig älskad kanske hon blir snäll haha ?

        Hon klarar dig garanterat super. Men många vill kanske ha nån att dela livet med också ☺️

      På vilket sätt menar du då att hon behöver en man? Jag fattar verkligen inte vad du menar ??

        De flesta väljer att leva med en partner i en kärleksrelation. De flesta mår bra av det, kärlek och sex.
        Tror på riktigt att Gunilla skulle må bra med en man , dottern är väl snart utflugen och mamman har inte så lång tid kvar på jorden.
        Rätt tid för Gunilla att träffa en man.

          Men efter klimakteriet, vill man verkligen ha sex då? Underlivet packar ju ihop butiken så att säga och vad jag förstår blir man torr och ogästvänlig därnere när fertiliteten är borta. Trevligare med vänner istället för pojkvänner. Eller? Har jag fel?

            Ja du har fel! Jag tror de allra flesta kvinnor som har en partner har sex efter klimakteriet och dessutom väldigt bra sexliv.
            Underlivet klappar inte igen! Visst kan en del få torrare och skönare slemhinnor men om så är fallet finns bra hjälpmedel.
            Tvärtom har många äldre kvinnor ett bättre sexliv, de känner sin kropp, de har lärt sig vad de vill ha, de slipper hålla på med preventivmedel och oroa sig över att bli med barn, ingen mens och pms.

            ??? Absolut inte ?

              Skulle vara som svar på att sexlusten dör efter klimakteriet ?

            Vilken dum kommentar! Antar att du är….15 år och inte begriper bättre om hur kroppen fungerar i olika åldrar.

            Mvh från en 66 årig tant med ett jättefint sexliv

        För du tycker väl att män är skit och att man ska leva med kvinnor istället? Det tycker ju alla här inne.

          Va? Jag lever med en man och skiter fullt i vad andra lever med.

          Undrar vad ts menar med att hon behöver en man men inte på ”det sättet”. Vilket sätt då?

          Av en anledning.

    Jag tänker att hon och Katrin är lite samma skrot o korn. Tuff utåt och säkert snäll egentligen.

      Katrin snäll?

      Hahaha….. Katrin är ju lika ? på insidan som ut.

    Vidrigt beteende.

    Kan väl inte vara på riktigt?

    Jag måste säga att jag tycker att Gunilla ser väldigt harmonisk ut på bilderna tillsammans med mannen, hon ser ut att trivas. Jag tror att det kan vara bra för Gunilla med lite kärlek och bekräftelse, jag unnar henne det.
    Jag hoppas dock att mannen, vem det än blir, funderar noga på om han orkar vara en del i det hysteriska kaos som Gunilla verkar skapa omkring sig.
    Men vad vet jag, hon är kanske fantastisk ”på riktigt”?

    Det här är ingenting mot för hur hon lägger ut om sin mamma på sociala medier. Man får väl ändå anta att den här mannen har möjlighet att säga till om han inte vill vara med som hennes content.

      Ja, det är synd om hennes mamma. Gammal, dement och ändå tvingas iväg till sjukhus stup i ett (vilket ofta är otroligt ångestskapande för personer med demens) för att Gunilla vägrar släppa taget. Hon förlänger månne sin mammas liv en aning, men framför allt förlänger hon ett lidande.

    Jag kan inte låta bli att tycka om Gunilla på nåt konstigt sätt. Visst, hon har en massa åsikter som jag inte alls håller med om och hon verkar ju komplett galen i Hollywoodfruar, men det är ju säkert show och skådespeleri till 99%. Men på nåt vis kan jag ändå känna med henne. Jag tycker som nån annan skrev att hon verkar klara sig bra utan en karl, men det är klart att det är härligt med kärlek. Erika börjar ju bli stor och flyttar väl hemifrån snart och Gunillas mamma lever väl inte så länge till. Så att hitta kärleken vore kanske inte så dumt för Gunilla.

      Bekant med folk som jobbat åt henne. Hemsk utanför tv också…

    Det finns saker som pengar inte kan köpa…

      The one who says money can’t buy you happiness just doesn’t know where to shop.

    Men gud vad konstigt! Varför vill näbben vara med på detta, inte dejta Gunilla utan bli bedömda av hennes följare…

      De kanske har lite humor?

        Haha jag tror också de driver med oss! Gillar Gunilla, hon är skön på något sätt och så kan hon konsten att showa framför kamerorna

      Jag tror inte att hon är 100% seriös med att följarna ska bedöma hennes dejter åt henne. Jag tror att hon tycker att det är roligt bara. Kanske han också tycker.

    Gunilla är underbar. Hon är den roligaste personen på hela internetet. Hon är inte sådär charmigt tok-crazy som så många vill vara men bara blir stela. Hon vågar ta det längre, så att man hamnar i ett mellanläge där man inte vet hur galen hon är på riktigt eller om hon kanske är helt normal?
    Iallafall så är hon underhållande och det är så skönt med en svensk kvinna som vågar utmana normer på riktigt.

      Jag är med ett stort Fan av Gunilla. Önskar fler vågade vara som hon

    En fördom. Vet dock inte hur jag ska uttrycka mig för att inte låta allt för hård men Amerikaner verkar lite mer…. Accepterande gällande det mesta? Reflekterar inte över vissa beteenden. Lite knasigheter hit och dit spelar inte så stor roll, blir charmade av det mesta eller minsta?

      De har tydligen väldigt låg allmänbildning. Inte så förvånande kan man tycka.

    Gabjoss är gravid..

      Åh herre

      Alltså hur kan man vara så stressad med allt? Partatueringar och graviditet efter inte ens två månader av relation…

        Verkar inte som att hon klarar av att va själv, varken psykiskt eller rent praktiskt.

      Herregud..

      ??

      Är inte det här samma kille som hon haft ett av- och påförhållande med sedan det tog slut med F? Det förklarar varför det i sådana fall nu går så ”snabbt”. De har iaf samma tofflor på sig inomhus. ?

        Nää det är inte samma kille, baserat på det hon berättat. Däremot hade de ju väldigt bråttom med allt…

      Ja man har ju förstått att det varit på G så att säga, men då gick det ju extremt fort. Man ska väl egentligen inte moralisera men det skiter jag i och gör det ändå. De har varit ihop i mindre än två månader och nu skaffar de barn. Hon opererade bröst och mage för en månad sedan. Hennes liv går ju i snabbare fart än Bella Löwengrips och det är ju en bedrift. Visst visst, det kan ju bli hur bra som helst men nog är det att utmana ödet att flytta ihop och skaffa barn så snabbt. Och för min egen del kan jag inte begripa varför de har så bråttom? Bägge är unga och hade jag varit sådär kär som Gabbi verkar vara så hade jag nog velat njuta av att vara nykär ”i fred” ett tag. När hon inte har barnen hade de kunnat njuta av varandra, resa, umgås osv.

      Oj! Tidsmässigt kan det ju inte vara optimalt eftersom att hon nyss opererat sig och gjort både bröstförstoring samt opererat magen pga delning av magmusklerna. Måste vara påfrestande för speciellt magen att töjas ut så nära inpå en operation, inget har ju hunnit läka ”fast”.

    Han såg snäll ut.
    Jag tror inte att Gunillas liv har varit el är en räkmacka direkt. Hon kämpar nog med både det ena och det andra för att få livet att gå ihop. Önskar henne lycka till och hoppas att hon äntligen hittar rätt.

    Kan inte låta bli att tänka … om det var åt andra hållet… om en äldre man lagt ut dating kandidater på instagram med tjejer som följarna ska då bedöma? …

      Tycker det är lite uppfriskande att även män kan få bli bedömda.

    Kan man på något vis varna den här mannen om Gunilla?

    Gillar Gunilla för att hon visar öppet hur hon är. Mycket bättre än att försöka framstå som fin och snäll och skvallra bakom ryggen. Med Gunilla vet man vad man skall förvänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.