Hur går det med Jonna Lundells husvagnsprojekt

Ni som följer mig slaviskt vet att Jonna Lundell drog igång ett eget videokoncept för lite sedan, där hon skulle renovera en husvagn.
Nu är den klar, och jag måste erkänna att den där husvagnen ser strålande ut. Den är ju snyggare på insidan än vad vissa av mina ex-pojkvänners lägenheter varit, men den ribban är allt annat än hög ska tilläggas. 😉

Extra roligt att se är det eftersom Jonna ville försöka ta till vara på så mycket som möjligt av den gamla inredningen istället för att blåsa ur totalt och göra allt nytt.
Hon borde ha byggt hela inredningen i marmor – likt valfri influencers badrum – som man sen bara kan slanga av när den vankas storstädning.
Eventuellt riskerar husvagnen även att bli på tok för tung för att dras av en vanlig bil så jag förstår att Jonna skrotat marmorinredning i vagnen, men lite fejk-stukatur hade hon väl kunnat klämma in?
Med tanke på hur mycket sådant Jocke och Jonna redan har i sitt hus så är det väl rimligt att tro att det säkert finns ett extra stuckatur-lejonhuvud att pryda husvagnen med?
Att sätta längst fram, på utsidan av husvagnen, som en galjonsfigur?

Det här gjorde mig faktiskt lite småsugen på att åka på husvagnssemester.
Och med husvagnssemester så menar jag att gå ALL IN – camping style!!
Köra en 100%-ig Böda Camping med yttertält, möbler, blomlådor, staket, portabla flaggstänger och allt annat som hör campingens paradgatan till.
Så länge jag slipper befinna mig i förtältet, som för övrigt alltid har en luftfuktighet på minst 95%, så har jag inga särskilda krav och är öppen för det mesta. (Det där skulle även kunna fungera som Tinder-presentation av någon väldigt ”low maintenance” person.)

Finns det förresten ett bra ord på svenska för ”low maintenance”?
Kravlös? Utan förväntningar? Lättimponerad? Billig i drift?
Your guess is as good as mine. 🙂

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jättefint! Köket är finare än mitt. Och då bor jag nästan i mitt.

    Underhållsfri?

    Kollade nåt avsnitt men sen när jag insåg att hon inte gjorde så mkt själv så stängde jag av ? Kändes trist att de fått folk att fixa allt. Såg förvisso inte klart, så hon gjorde kanske mer sen.

    Gillar däremot Mimi Höglins renoveringsserie i nya huset och Rebeckas (ribecka) serie om fix i vanen, de jobbar på riiiiktigt mkt tillsammans med sin partner.

      Är inte Mimi Höglins renoverande väldigt out? Tycker hon fått hybris…

        Tycker hennes videos är SÅ töntiga, hon leker programledare typ. I andra avsnittet tror jag hon låtsas hälsa på och tacka personalen i en målarbutik. Ni måste se det är så pinsamt hahaha

          Att säga hej och tack är väl inte pinsamt? det är väl artigt

            Har du ens sett videon? Hon LÅTSAS hälsa på personalen och tacka dvs ”spelar teater”. Jättetöntigt

              Hur vet du det? Man ser ju inte om det är någon hon pratar med eller ej…
              Förstår inte hur du kan störa dig så mycket på det xD

                Ser man ju på hur det är filmat ?

              haha – tack tjejer! ?? tack! ??

          Nej, nu vill du bara vara elak. Hon är trevlig bara och det är… trevligt.

            Tror inte hon är en trevlig person… Man ser att det lyser igenom emellanåt – hur hon svarar de som tittar osv.

              Tror snarare att du bara letar fel att störa dig på 😛

                Tycker att hon verkar vara extremt självgod utan att jag behöver leta fel.

                  Om du stör dig så på henne, varför kollar du då på hennes videor?

        Okej jag TS (de andra anonyma är inte jag) tänkte rent av på renoveringen och skillnaden mellan J och M. Mimi gör ju allt själv tillsammans med sin sambo, DET gillar jag ?

      Håller med om att det är extremt töntigt i Mimis nya ”serie” där hon ska se stenhård och kaxig ut ibland genom att kolla in i kameran länge helt allvarlig, och stoppa in en prilla som om det vore ascoolt och något som alla byggare gör. Riktigt cringe alltihop, det är ju knappast som om de har en tv-serie ? MEN håller också med om det andra, för hon och Fredrik gör åtminstone 95% HELT själva. De är jävligt händiga och duktiga på det de gör.

        Förstår dock inte hetsen med att gång på gång riva ut och renovera. Tycker i ärlighetens namn att de ska lägga mer fokus på barnen istället för denna hets och jakt efter mer pengar. Nu ska Lara kastas in på förskolan fort som fasen för att hon fyllt 1.

      Amen bara namnet… ”DUNDERKÅKEN” jeeeez ?

    Fint och mysigt det blev ?

    Fint. Mysigt med husvagn. Men jag undrar hur de kunde vara på camping, fick de vara ifred där för de har ju tidigare sagt att de inte kan gå på t ex Liseberg för att de inte får vara ifred? Undrar också om de har dåligt med pengar för Jonna sålde en massa barnkläder och sen har de sålt massa annat, såg en kommentar här nämligen som hört de sagt någonstans att de fortsätter renovera för att få in pengar på tv-serien och att de måste visa upp Lunabelle för att tjäna pengar. Hur ser deras ekonomi ut egentligen, hur går företagen?

      Båda har betalningsanmärkningar enligt ratsit så det verkar inte gå så bra……

        Ojdå är det så? Som man trodde då, lite av ett luftslott. Köpa dyra bilar och leka stenrik, galet. Jockes märkeskläder är nog mestadels fejk.

          Det är absolut ett luftslott, huset ägs av företaget och renoveringen bekostas av företaget, samma med bilar, tror även de köper kläder och smycken till jocke på företaget eftersom deras företag går ut på att göra content kan de köpa nästan vad som helst på det. Tror inte att det privat har så mycket tillgångar.

        Har inte Bianca det också? Säger ju egentligen ingenting om hur mycket pengar de har förutom att de är usla på att betala.

      Poäng, jocke kör ju en olagligt tonad bil eftersom att annars när folk kör om kollar de in i bilden på honom och riskerar att orsaka en olycka (enligt jocke)
      Så om det inte ens kan åka i bilen, hur kan de bo på camping?
      De har pratat om det tidigare, Jonna ÄLSKAR att handla barnkläder, tror hon handlar både nytt och secondhand, hon köper och säljer massor med barnkläder konstant, nästan som en hobby, så tror inte det har något med deras ekonomi att göra. Däremot är nog ekonomin lite dålig pga hur mycket pengar de lagt på renoveringen och bara fortsätter renovera om och om igen.

        Tror inte hon säljer barnkläder som hobby, varför skulle hon lägga tid på det, klart det är för att få in pengar annars kunde hon ju skänkt kläderna om de nu är så rika som Jocke vill få det att se ut.

          För att hennes barn växer ut sina kläder, så då säljer hon det och köper nya kläder till barnen 😛

          Jocke och Jonna verkar leva lite separata liv när det kommer till att köpa lyx

        Därför han har KÄND som reg.plåt, för att folk inte ska glo på bilen? Jockibois argument alltså.

      Alla företag går med förlust inkl de Jocke har investerat i. De lever nog bara från månad till månad just nu, snart dag till dag.

      Jonna har köpt och sålt begagnade barnkläder hela tiden de haft barn

    Jag tyckte om serien. Och Jonna verkar vara en gullig tjej. Visst lejde hon bort mycket – men samtidigt. Det är inte lätt att göra själv alla gånger. Och i en husvagn är det nog svårare faktiskt.

    Jag tyckte det var kul för jag är själv husvagnsfantast och har haft en gammal Polar. Så jag känner igen mig.

    Det blev verkligen superfint. Min enda reservation är att vitt kan vara liiite opraktiskt på camping med barn när det regnar, spills, hoppas upp i soffan med skor osv…

    Du skulle kunna vara campinggranne med familjen Toledano Book! ?

    Trist med så mycket vitt känner jag men whatevs.

    Anspråkslös

    Var det inte Bella och Pålle som skulle campa i husbil, men Bella vägrade och han fick sälja bilen?!? ?

      Nej hon har inte sagt att de skulle campa i någon husbil och det var ingen ”riktig” husbil han hade utan en typ minivariant vad den nu heter. Du är besatt av henne M haha

        Din toka, det är du som är besatt med ditt försvarande av fröken Bella. Läs på lite hur hon var som chef så kanske din iver att försvara bleknar en smula…

          Men din galning, hur orkar du! Jag behöver inte läsa på något för jag vet och HAR koll till skillnad från många som sprider lögner och skit, bara för att en person säger att hon var dåligt som chef så finns det andra som säger tvärtom, den tjejen som sa det ljög ju om annat och är inte trovärdig. Du vet inget M. Dessutom är det inget konstigt att en chef ”pratar över huvudet ” på någon och vi vet inte om det ens är sant eller hur den där A betedde sig. Bella verkar trevligare och mindre bråkig än A.

            Du är ? men de vet du säkert redan.
            Läs på lite, står i både Svd, Expressen och DN, oavsett vad din ”källa” påstår.

              Allt som står i tidningar är inte sant till hundra procent, de överdriver, kryddar, vrider, lägger till och drar ifrån för att få till något spännade för att få klick och sälja. Det har inte stått att just hon var dålig chef utan det stod om att det var dålig arbetsmiljö på ett av företagen där även Pingis var chef och ansvarig. Finns andra som tyckt hon var trevlig att jobba med men själv säger hon att hon är dålig som chef.

    Jag skulle vilja se dem med två småbarn på campingsemester vilket troligen aldrig kommer att hända. Jeeesus säger jag bara med två små lortgrisar bland alla ljusa textilier. Inte ens två vuxna utan barn skulle kunna leva campingliv i den där interiören. Gick förresten in och kollade hennes konto och på 75% av bilderna exponeras barnen. Inte OK i min värld.

      Har du då sett att dom har varsitt konto till båda barnen med BARA bilder på dom ?

      De va ju och campade med båda barnen harrom dagen

    Hon kan styla om hur mycket hon vill ä, men det är fortfarande bara en husvagn. Skulle aldrig spendera tid i en husvagn eller husbil. Vilken mardröm. Och campingplatser verkar vara som i serien ”Ullared” fast värre. Får ångest bara jag kör förbi en camping. Antingen sparar man ihop till ett sommarhus eller så får det vara. Hyr hellre en stuga/ hus eller bor på hotell än tvingas åka runt med husbil/ husvagn. Förstår varför dessa människor dricker Elefantöl….. de försöker fly ifrån sina liv.

      Från en som just varit ute och campat (i tält oxå)
      Det finns många olika sorters campingar för det första! Jag hade aldrig campat på en stor camping som Böda (om det inte varit kris).
      Fördelen med tält är att det är lätt att hitta plats när inpå. Skall man boka stuga på specifik plats måste man vara ute i god tid. Nu bokade vi fin plats på liten camping på Öland dagen innan vi åkte dit (samma sak förra året) Man kan mer åka dit det fina vädret är.
      Sommarstugan ligger fast på samma plats (men har såklart sin charm oxå, men det blir inte semester på samma sätt)

      M a n? Vilken trång värld du lever i. Många människor väljer huvagn/husbil långt före stuga.

    ”Man”? Härligt att vi alla tycker olika och att inget är bättre än det andra. Husvagn är ingenting för mig heller, men jag antar att det är människor som får någonting ut av det som nyttjar dem. Märkligt vore det ju annars. 🙂

      Skulle vara ett svar till ”Em” ovan.

    Dom kan behöva den husbilen. När luftslottet sprängs, spotlightsen har slocknat osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.