Svenska OS-medaljer

Jag är helt utslagen här hemma efter vaccineringen, och orkar knappt kolla på OS, men det HÄR såg jag!
G
uld och silver till Sverige i diskus!! Daniel Ståhl och Simon Pettersson – våra nya national-vikingar!

Grattis killar!!! ??????

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Woohoo ??????

    Aaah det var så häftigt att se?? Mina grannar hörde nog mig. Matchen Sverige mot Brasilien hördes jag nog också. Var såå spännande ?

      Vad tror du själv?

      ??

      Vi kan prata om din kroppshydda och vad du lyckats med det senaste istället, om du vill det.

      Han är nog mer vältränad än de flesta. Kolla hans instagram. 5*350kg marklyft skojar man inte bort.

      Stämmer faktiskt.

      Den killen är det nog ingen sexist som vill tvinga på en bikini.

      Ta bort denna kommentar!

    Asså Daniel känns som den mysigaste personen?

      Det enda jag sett av honom var när han gick runt och gormade att han är en ”Swedish wiking” efter vinsten… ?

        Det uttalas ”Viking” även på engelska. 🙂

          Aha, tack för rättelsen! 😀

      Mysig, vet jag inte. Mest kaxig? Skitbra kast dock.

        Kaxig?

        Är det någon gång man får vara kaxig är när man tar OS-guld!

        Skulle nog själv vara helt sjukt galen av eufori efter ett OS guld dessutom med en landsman på silver. Meeeeen det kommer ingen av oss i detta kommentarsfält att någonsin då uppleva…. Tycker Ståhl verkar vara en superhärlig person som är så värd all framgång!

          Du vet ju faktiskt inte vad vi håller på med för idrotter, om vi satsar osv.?

          Jag har faktiskt tagit OS guld, tro det eller ej. Vill inte avslöja gren eller för vilket land, för att inte röja min identitet. Men kunde inte låta bli att nämna det, haha.

            Men snälla???

            Varför skulle någon ljuga om det? Men då vet du känslan och beter dig inte som anonym 20:48 ovan?

            Konstsim, gratulerar?

    Fick kronisk gåshud efter det där. Med hjärtat i idrottens värld är det få saker som är så fint som svenska framgångar. Och friidrott är en av de idrotter som ligger mig lite extra varmt om hjärtat så det kändes ännu mer. Fantastiskt gjort av dessa herrar.?

    Tjohoooooo

    Måste ju ändå va lite surt vinna silver när en annan svensk vunnit guld. Men heja!!!!

      Va?! En silverplats var ju mer än han vågade drömma om och Daniel är ju världsetta!!!

      Surtkart!!!

        Tror inte Siri är så insatt.

          Siri kanske menar att silvret hade fått mer uppmärksamhet (och uppskattning) om guldet vunnits av ett annat land? Nu kommer fokus och gratulationer ligga på guldet och silvret kanske blir lite bortglömt?

            Tycker att de än så länge fått dela uppmärksamheten 🙂 Tror att han fått mer uppmärksamhet iom dubbelsegern än om han ensam vunnit silvret.

        Tack för den. Nej jag är inte insatt. Men trots allt blir det ju guldet som får mest uppmärksamhet trots att silver är en jätteprestation.

          Nähe du. Har du varit med om svenska framgångar förr?

          Om man åkt till OS mest för att se och lära men smäller till med ett silver bakom sin träningskompis som dessutom är en ohotad världsetta så är man nog rätt nöjd. Det är tre i hela världen som får medalj vart fjärde år. Två var svenskar detta OS. Nej du är nog inte så insatt, Suri.

            Hahahhh skrattade så jag satte kaffet i halsen av denna kommentar. Har en dotter på 10 veckor som heter just Siri. När hon är lite sur eller gnällig – Suri ??

            Men jag sa ju att jag inte är insatt? Varför hugger du?

          Hann vann ju definitivt sitt silver och ”förlorade inte ett guld”, då tänker man inte som du tror. Hade Stål kommit tvåa bakom Pettersson hade man nog kunnat tala om en besviken tvåa

    Kämpa camcam krya på dej ??

      Det här gör mig nervös inför min andra spruta 😮

        Jag mådde prima efter både första och andra pfizers. Det verkar så olika, nästan ingen idé att oroa sig. Fast jag fattar att det inte är mycket till tröst! Men hellre några biverkningar av vaccinet än respirator eller postcovid åtminstone!

          Absolut är det så!! Jag tvekar ju inte att ta vaccinet 🙂 första kände jag inte heller av ngt

          Jag fick feber efter första pfizer, huvudvärk hela dagen efter, fem dagar efter fick jag mens mitt i en karta p-piller (aldrig hänt mig på de 8 åren jag ätit p-piller, alltid haft mens som en klocka även innan pillren), samt covid-arm som gick över på två dagar. Kommer ju självklart ta andra sprutan trots det. Och jag har rapporterat in misstänkta biverkningar (mensen och armen), hoppas alla gör det. Det är viktigt och går fort att göra med BankID.

            Fick mensen helt enligt klockan efter vaccinet… dock gången innan fick jag den en hel vecka tidigare än jag skulle, vilket jag tror aldrig hänt förut 😮

        Varför blir du nervös av en influensakänning som håller i 1-2 dagar oftast?

          Du har väl rätt i det 🙂
          Lite kritiskt läge på jobbet bara om jag blir dålig den veckan…

    Dasha äntligen återförenad med Atlas, som hon hade sån ångest för att lämna. Ändå är det padda och tv som gäller på en gång. Fattar att hon inte kan hoppa runt och busa, men hon kan ju LÄSA för barnet nångång? Aldrig sett någon av dom göra det.

    Kommer ihåg från en vlogg där man såg Douglas ligga utfläkt i soffan med Atlas på sig. Douglas läste en egen vuxenbok och Atlas låg med paddan. Blev bestört. Läs för barnet.

      Jag tampas så mycket med hur jag skulle orka med ett barn till, men såklart om man ger padda minst tre timmar om dagen eller vad hon skrev förut så skulle det förstås vara enkelt. En timme padda på morgonen, sen förskolan, sen två timmar på kvällen och sen någon enstaka timmes umgänge och sen läggdags.

        Jösses… vad gjorde ni själva som barn.. utan padda? Med mitt barn fanns det inte utan då umgicks vi och lekte istället! Öppna förskolan, lekplatsen osv…

      Men Annan, inte vet du vad dom gör 24/7?

      Det kanske hade läst, busat, myst och pratat och sen när det lugnade sig och han fick plattan så fick hon tid att ta ett foto? Vi läser mycket för våra barn men ändå sitter de med plattan ibland. Det finns spel, ljudböcker, filmer och foton. Allt med platta behöver inte vara negativt.

    Jag frågar åt min sambo – vilka jobb innefattar självständigt arbete med så lite kontakt med människor som möjligt där kort utbildning krävs men man tjänar bra (33 000+ kr innan skatt)?

      Oj, trodde det var öppet spår!

      Vill också veta, hahah.

      Programmerare! Lönen beror väl mest på hur duktig du är och vem du jobbar för men det finns potential för hög lön. Många företag bryr sig inte om var du jobbar eller när, bara du levererar jobbet i tid. Du styr din egen tid och behöver bara en dator och uppkoppling för att arbeta. En högutbildad vän i branschen rekommenderar att bara ta yk-utbildningen, inte gå via universitet, han menar det var mycket bortkastad tid. Du lär dig allt du behöver veta på yk och har jobb så fort du är klar. Jag jobbar inte med det själv dock, bara själv fått tips från vänner i branschen.

        Finns även 12veckors utbildning till programmerare via academic work. Har en f d kollega som gick denna utbildning, hon är fan tio 3 vassaste programmerare jag jobbat med!

        Men i övrigt, ja. Programmerare låter som en ypperlig match till din sambo!

    Grattis! Ståhl är halvfinsk! ?? ??

    Uppmärksamma även kvinnliga damlandslaget fotboll 🙂

      Inte det manliga damlandslaget då? ? för övrigt har dom inte tagit någon medalj ännu så…

        Jag var full när jag skrev. Oavsett är deras prestation värd mer uppmärksamhet.
        Ps. Personligen tycker jag det är drygt när folk rättar och gör sig lustiga över saker de uppenbarligen förstår även om det blev ”fel”

          Men man uppmärksammar ju bara det lite roliga i felskrivningen, inte för att göra en rättelse.
          Är ju kul när det blir knasiga skrivfel, det gör ju vi alla någon gång

    Krya på dig, Camilla! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.