Denise Desmond om livet som praktiskt taget ensamstående förälder

Fråga: Du verkar vara en sån fin mamma. Var det längesedan det var pappahelg för Leona nu? Svar: Tack så mycket. Det var första veckan i juli senast. Fråga: Hade du önskat att allt funkade mellan dig och Oliver så ni kunnat ha ett familjeliv ihop? Svar: Nej, vi är för olika. Viktigaste för mig är att hon skulle få ha närvarande föräldrar. Fråga: Du är så fantastisk! Hur är det att typ vara ensamstående fast ändå inte? (På pappret) Svar: Det absolut jobbigaste är att jag är stressad konstant. Stressad över att jag känner att jag aldrig kan planera något för om han skulle få för sig att han plötsligt ska hämta Leona någon dag. Eller inte tänker hämta Leona på hans helg osv. Att hela mitt liv går ut på att anpassa mig efter hans liv är så sjukt påfrestande. Det stressar snart ihjäl mig. Men vad ska man göra? Fråga: Har ni fasta dagar då O tar L? Svar: Vi har ett upplägg som inte alltid blir som planerat tyvärr.

Denice: Tar emot så mycket egentligen att prata om situationen kring Leona för jag vet att det inte är "rätt" eller "snällt", samtidigt som det totalt kväver mig att känna att jag inte får prata om hur jag känner/mår.
Bildkälla: Denise Desmond Instastory

Jag kan helt enkelt inte begripa hur Antonija Mandir vill ta i Oliver Hunt med tång.
Jag har svårt att föreställa mig någonting mer osexigt än en man som skiter i att ta hand om sitt barn, och som behandlar barnets mamma som skräp. Usch för sådana män!
Här kan man verkligen tala om en ”actions speak louder than words”. Om han skiter i det barn som han har tillsammans med Denise, så kommer han med största säkerhet även skita i nästa barn han får, om inte heller den relationen håller. Det ter sig nämligen lite som att det är Olivers känslor för mamman, som styr hans engagemang i sitt barn.
Jag undrar om han tänker som så att ”antingen blir det hela paketet, leka familj med barn och partner till 100%,  eller så skiter jag i alltsammans!”?

Denise skriver i ett av sina svar att dottern inte träffat sin pappa sedan den första veckan i juli, och det är ju inte så konstigt.
Hur skulle barnet ha kunnat träffa sin pappa?
Oliver har nämligen befunnit sig i Kroatien de senaste veckorna där han,  tillsammans med sin nya flickvän Antonija Mandir, hängt med hennes släkt och familj och gått på ett stort bröllop.

Så jävla osexigt beteende. 
Hade jag haft en kuk mellan benen, så hade blotta tanken på en pappa som beter sig så här, fått den att skrumpna ihop och ramla av.
Butiken har stängt, gatan är sandad och nej, du står inte på gästlistan!
Var så god att sladda vidare, tack!

Denise!
All respekt till dig!

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De förtjänar väl varandra. A och O ??‍♀️

      Nu vet jag inget om varken Denise eller Oliver men barnet förtjänar verkligen inte detta! Fy fan för män (ja, det är MYCKET vanligare hos pappor än mammor) som skiter i sina barn och inte intresserar sig eller tar ansvar. Kokar!! Extremt osexigt och förkastligt beteende över lag.

        Håller med! Så jävla osexigt! Hur fan kan man strunta i sina egna barn?!

          Så de kan skaffa fler barn med andra och sprida sina gener mer.

    Tycker verkligen synd om henne, så fruktansvärt att behöva anpassa sitt liv efter någon som skiter i hennes ? Vilket vider rent ut sagt, som lallar runt som en jäkla bebis istället för att mogna ordentligt och ta sitt ansvar över sin dotter.

      Och måste tillägga; håller med Camilla, all respekt till Denise ❤

      Ja att han hämtar när han känner för det utan nån som helst planering för D, finns ju mycket man kanske vill hinna göra när man är barnfri men han ger inget utrymme till det alls om han håller på sådär.

      Ja!

      All styrka, kärlek och mod till dig, Denise! Du är så stark. Jobbet du gör är för mer än bara en. Stå på dig och sluta aldrig tro på dig själv. ❤️ Tur att du slapp sånt stolpskott i ditt liv. Du kommer att finna äkta lycka och din dotter kommer att få en ”riktig” fadersfigur så småningom – inte någon som finns bara när det passar honom. Ta hand om dig.

        Fast det där stolpskottet slipper hon ju aldrig 🙁

    Det värsta var ju när han försökte få det att låta som att D undanhåller information från honom, så att han missade dotterns avslutning, när han in fact sket i att kolla upp det via förskola appen. Som att han måste få det serverat för att närvara?

    Var en svindålig förälder och STÅ FÖR DET.

      Han vill ha allting serverat så han kan leka världens bästa pappa några dagar i månaden/varannan månad.

    Fattar inte sista stycket. Vilken av dina kroppsdelar skrumpnar och ramlar av nu då som kvinna? Du skulle avsky hans beteende mer om du var man? Varför? Spelar det någon roll?

      Det är väl rätt tydligt vad hon menar…

        Ja om Cam var kille skulle hon vara bög? Men inte för Oliver då..

    Fast vore det inte bättre av mamman att bara skriva att ”jag kommenterar inte kring detta, av respekt för mitt barns integritet”. Hur kul är det för barnet att senare kunna ta del av föräldrars bråk kring henne? Oliver verkar inte kapabel att agera vuxet men om hon nu är bättre än honom behöver hon väl inte fläka ut situationen ännu mer inför öppen ridå? Det handlar ju främst inte om henne utan om hennes dotter som är en egen person.

    Finns forum där man mer anonymt kan prata av sig om sina problem med den andra föräldern. Det finns samtalsstöd. Varför inte använda det istället för sociala medier?

      Men det går väl att radera? Det är ju dessutom på story.

      Sen att prata om det i offentligheten- jag hade nog gjort som D i och med att han är en up-and-coming influencer nu. Jag skulle också bli provocerad att han ses som en fantastisk pappa och får den populariteten på sociala medier. Hans instacaption ”FAMILY & LIFESTYLE” är ju skrattretande

        Går att radera från sina egna kanaler men nu sitter ju vi här och diskuterar det. Så barnets googlingar i framtiden kan mycket väl leda hit.

        Nja… det finns ju nu sparat här inne på bloggen. Och det är nog många som sparar skärmdumpar

          Samtidigt förstår jag verkligen hennes behov av att få uttrycka sin frustration. Hon skriver ju själv att hon känner att inte ”får” skriva om det just pga dotterns integritet, men fan man är bara människa och hennes situation skulle göra mig vansinnig! Så tycker att hon sköter det förbannat snyggt ändå.

      Absolut inte. Killen skiter ju totalt i, och verkar leva för clout. Eller som den rekvisita han är till Antonija. Så ocharmig och omanlig… Hon har dessutom sagt flera gångar att han inte lyssnar på henne eller svarar henne.

      Så detta är nog (tyvärr) enda sättet att nå en sådan clown. Tycker hon har all rätt att uttala sig.

      Tycker nog det hon skriver är väldigt nyanserat och vettigt. Ser ingen pajkastning eller skitsnack i det, bara uppriktig trötthet vilket är helt förståeligt. Bara ”outa” honom som den skit han är.

        Problemet är inte att det inte är förståeligt utan att hon inte sätter sin dotters behov av integritet före sina egna behov. Jag förstår Denise men går inte att applådera. Det är inte juste mot barnet.

          Men nej! Sanningen är sann.. Han skiter i sin unge. Varför ”skydda” barn ifrån sanningen… Det är hans jäkla ansvar att ta ansvar och ändra på det det.. Lägg inte det ansvaret på mamman hon lär ju ha nog med ansvar. ?

    Barn är ingen mänsklig rättighet och det är så många som inte borde vara föräldrar.

      Eller hur. Kommer och går som det passar honom och hans ”schema” (som enbart verkar bestå av att jaga en annan ”hårtarbetande” influencer).

    Tips är att inte ha ”svängdörrar” = om pappan inte dyker upp på avtalad tid så är det nästa avtalade tid som gäller. Det tar så mkt energi att hela tiden vara beredd attens barn ska få träffa sin pappa. Men man ska ej behöva anpassa sig hur mycket som helst, den andra föräldern måste göra sin dem.

      Tänker att det kan bli svårt att förbereda barnet på det, det svåraste med en sån förälder är just frånvaron och barnen märker det. Bättre att ses med en tredje part då att barnet får vara hos farmor och farfar så får pappan komma dit och vara där.

        Exakt! Min kompis barn är en helg i månaden hos sin farmor och farfar eftersom det inte funkade med varannan helg hos pappa. Om du läser Denise: du är en superbra och stark mamma! ❤️

    Lägligt att Oliver lägger upp i story idag om att han längtar efter att få träffa Leona mer
    När Han kommer hem ?

    Han är en kass pappa.

      Att han inte själv inser hur otroligt hemsk och dålig han framställer sig som, jag blir tokig på hans sätt att vara en förälder när han själv känner för det men lever typ livet med massa semester och resor, de är som att vara pappa är ett jobb han ska tillbaka till i höst igen. Blä.

        Ja, han använder bara Leona som content. Och när hon väl är hos honom så är det fullt upp och bara roligheter. Han vet ju inte hur vardagen med ett barn är antagligen.

          Så sant. De bor alltid på hotell eller hos Antonija eller vänner till henne och går på massa överhypade aktiviteter och är vaken långt in på natten. Ibland lägger han upp storys i realtid på en pigg och vaken Leona 00.30. Inga rutiner what so ever. Bara hype och content. Nä Oliver, väx upp. Skaffa en egen bostad. Ha din dotter lika mycket som hennes mamma. Var en trygg förälder. Skapa rutiner. Ett samarbete med förskolan OCH MED HENNES MAMMA.

      Hur lång tid innan Antonija lägger ut om hur fantastiskt pappa han är ?

        Nästan! Hon la ut att han snackar med polisen och anmäler någon för förtal. ? Gissningsvis Camilla. Good luck, bro.

    Jag tycker hon ska planera allt exakt som hon vill.
    Har dom bestämt att han ska ha varannan helg tex och han den helgen inte vill ha dottern så får han vänta på sin pappahelg igen, och inte ta den andra helgen helt plötsligt.
    Hon får ju alltid vara redo att han ångrar sig tyvärr, men hon ska ju kunna planera sitt liv på alla datum som inte är hans.
    Sen är det ju viktigt att kunna ändra om det är något, men det är ju någon enstaka gång och inte när det bara passar honom.

    Finns kanske lagar osv eftersom dom har delad vårdnad så han har rätt att ta henne när han känner för det, men om inte borde hon inte planera ett skit efter honom.

    Hoppas Antonija har i åtanke att vara ensamstående om dom skaffar barn, för han kan man absolut inte räkna med.
    Så vidrigt beteende.

      Tar man hjälp av familjerätten genom kommunen så kan föräldrarna där skriva ett kontrakt där man ställer upp vilka veckor/helger/dagar varje förälder ska ha om man helt enkelt inte kan lösa det själv.
      Då går det inte bryta hur som helst utan att det blir konsekvenser. Familjerätten är alltid på barnets sida så där kan man heller inte le och ställa in sig och tro att de ska ta den ena förälderns parti bara för det.
      Hade nog passat denna familjen att boka in en tid framöver.
      Familjerätten är bra också om man bara behöver ventilera mellan föräldrar. För ibland är det svårt att inte tänka på sitt eget ego och då är det bra med de personerna där som lyssnar och stoppar in barnens bästa i situationen.

        Om dom tar hjälp av familjerätten och bestämmer varannan helg tex, då kan han alltså inte komma en onsdag och säga att han hämtar på förskola och hon ska sova hos honom?
        Men om han inte tar sina helger som bestämt, blir det konsekvenser då?

        Hade nog varit en bra sak för dom.
        Synd att föräldrar inte alltid kan fortsärra vara vänner, funka för barnets skull osv.

        Tycker så synd om dottern. Är rädd att hon kommer känna att hon inte är älskad av sin pappa när hon är äldre, att hon inte duger, att han inte vill ha henne, känna sig övergiven. Den känslan ska inget barn någonsin behöva känna.

        Stämmer inte. Avtalet funkar inte så. Avtalet är endast till för att om ena parten inte lämnar ut barnet på avsatt tid så kan man gå till domstol. Men att det skulle få konsekvenser för att man inte dyker upp stämmer inte, man kan inte tvinga någon att vara förälder.

          Fast om ena föräldern upprepade gånger inte håller sin del av avtalet är det en god grund för att ansöka om enskild vårdnad..

            funkar inte så. En förälder kan strula hur mycket som helst men det anses i stort sett alltid att det är i barnets intresse att det är gemensam vårdnad.

            Du kan ansöka, men det kommer inte gå igenom. Lagen om att barnet ska ha rätt till båda sina föräldrar är väldigt starkt. Och extremt svårt att gå igenom att man ska få ensam vårdnad.

        Vem säger att dem inte varit på familjerätten redan?

    Jag tänker en hel del på Oliver och hans medverkan i Temptation Island tillsammans med hans dåvarande flickvän, där lämnade han ju henne på ett ganska ofräscht sätt för att vara med Denise istället. Den här killen alltså….:) Suck.

      Tänker på exakt samma sak! Och tänkte då att ”den där killen är nog inte att lita på” well… ska ju inte återspeglas på annat än honom själv naturligtvis! Bara ett konstaterande ?

      Har ingen koll på dessa människors bakgrund, men om de träffades på det här sättet…
      Vilket ansvar tycker ni mamman har att inte skaffa barn med en uppenbart oduglig pappa? Situationen kan ju inte kommit som en överraskning från blå himmel då?
      Självklart har han mer skuld eftersom det är han som beter sig dåligt, men det kanske inte är 100 mot 0 ?

        Fast programmet gick ut på det, alla par som var med visste vad de gav sig in på. Och blir man kär så blir man. Han verkar ju betett sig precis likadant mot henne som han gör mot Antonija. De skaffade ju inte barn direkt.

        Noll ansvar. Sjukt korkad kommentar.

      Var det inte så att Oliver och hans ”flickvän” egentligen inte var ett par?

    Han är ingen man, han är en barnrumpa som borde lära sig använda skydd eller ta sitt ansvar!

      Helst använda skydd resten av livet så han inte gör samma sak igen.

        Skydd är ju inte 100% säkert tyvärr, så röstar på något mer permanent.

          Sterilisering är heller inte 100% så vad föreslår du? ??‍♀️?

            Celibat är 100%

            Jag röstar på att han aldrig ska ha sex igen ??‍♀️

    Att han inte ens har vett att skämmas! Senaste storyn ”Ser framemot att vara ännu mer med denna prinsessa när jag kommer hem”. Så han kan resa och göra vad fan han vill hela sommaren medan Denise vackert får sitta plats och invänta när han må behaga frigöra lite av sin dyrbara tid och leka pappa!? Fy. Fan.

    Hur svårt är det att få ensam vårdnad om den andra föräldern beter sig som Oliver?

      Det är mycket möjligt att Denise redan har ensam vårdnad (om dom inte var gifta när barnet föddes) och nu har Oliver umgänge som han struntar i

      Ensam vårdnad innebär ju inte att den andra föräldern inte får träffa sitt barn, man har fortfarande umgängesrätt.

      Ensamvårdnad har bara med den juridiska biten att göra. Umgängesrätt är något helt annat och det är inget man kan förlora såvida man inte slår eller våldtar sina barn. Att inte dyka upp på umgängen är ingen giltigt orsak att förlora sin umgängesrätt.

    Hoppas han gör en vasektomi så inte fler barn i världen negligeras av honom.
    Fan vidrigt hur han behandlar sitt barn, men vi har ju redan sett hur han behandlar kvinnor som förbrukningsvaror så vem är förvånad? Kanske hade han tyckt det var mer värt att spendera tid med en son, alltså ett barn av manligt kön?

      ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

    Det är ju uppenbarligen flera av er här inne som följer honom och har sett hans stories idag. Gör oss alla en tjänst och avfölj honom och sluta titta på hans Instagram så försvinner en del av hans ”inflytande”.

      Detta! Bara sluta följa personer som denna.

      Är nog många som går in och kollar på en person efter att de löser om hen här… man behöver ju oftast inte följa en person för att få se dens innehåll.

      Så rätt! Jag kan inte förstå hur hans kanaler kan försätta växa efter hur han beter sig. Han är en hemskt dålig pappa..hur ser människor inte igenom han? Så fejk

    Been there done that! Någon gång måste man bara bestämma sig för att barnet behöver inte en pappa i sitt liv – min son har haft finfina manliga förebilder i sin morfar och sen i sin bonuspappa…han har absolut inte behov av sin pappa som kommer och går lite som han vill – finns även miljoner barn som växer upp utan manliga förebilder och det går också fint!

    Jag fattar inte varför Denise inte planerar saker? Han kan ju inte vara hänga barnet när han vill?! Utan att ha koll på läget så känns det som att Denise gör det krångligare än vad det är?
    Se till att vara hemma varannan helg – gör vad du vill all annan tid…svårare än så är det väl inte?
    Känns lite som hon gör sig tillbett offer…

      Han verkar ju hänga ut henne när hon inte gör som han har tänkt med tanke på hur han hanterade förskoleavslutningen… Det är väl en blandning av att hon vill att hennes barn ska träffa sin pappa och en rädsla för att få en massa negativa stories spridda om sig på hans sociala medier.

      Du får det att låta enklare sagt än gjort. Han verkar ju ha en väldigt taskig attityd och blir väl kanske väldigt otrevlig, och samtidigt vill hon väl för sin dotters skull att hon ska få träffa sin pappa. Dottern tycker ju säkert om sin pappa och förstår ingenting av det här ännu. Och hon skrev ju att han mått psykiskt dåligt och inte haft någon ork att göra saker. Så handlar ju inte om bara om att han inte dyker upp när han ska.

      Har de delad vårdnad har han ju rätt till att träffa sitt barn? Man får inte undanhålla barn från den ena föräldern. T.ex. kan en förälder hämta sitt barn från förskolan precis när hen vill – oavsett vems ”vecka” det är. Förskolepersonal får inte ens förhindra en farlig och dömd förälder från att hämta sitt barn. Precis som ovan skriver blir D uthängd och baktalad när hon inte gör som O vill/har tänkt sig/när något opassande får O att framstå som en dålig förälder.

      Dessutom antar jag att barnet vill träffa sin pappa, vilket är det D försöker bidra med. Någon ovanför skrev om Familjerätten och det kanske är det de (D) behöver ta hjälp av ??

      Men om han inte dyker upp när han ska hämta barnet så kan hon ju inte planera in saker? Säg att han ska hämta barnet på fredag em. på förskolan och ha henne över helgen, om D då bokar in att åka till Köpenhamn på spaweekend och så hör han av sig i sista sekund och meddelar att han inte alls tänker hämta dottern. Då funkar det inte överhuvudtaget, vilket förmodligen är det hon syftar till också.

        Kan tycka att det inte är det stora problemet här, utan en liten ledsen dotter som undrar varför han ställer in.

          Blir nog en stress för båda sakerna. Dels hon inte kan planera och dels att behöva ha en klump i magen då hon ev behöver trösta sin dotter igen…

        så såg mitt liv ut. När jag styrde om hjärnan till att jag inte kunde vänta mig något och planera något blev det lättare. Min dotter växte och började själv se mönster även om jag försökte skyla över. idag är hon 14 år, vill inte till sin pappa och känner sig otroligt bortprioriterad. Det är inte mina missade weekends någonannanstans som är problemet. Även om jag hade behövt dem. Det är smärtan i att se sitt barn förstå bortprioriteringen.

      Ja för dig är det så kanske men en pappa är en pappa och alla ser vi inte det så att vilken manlig förebild som helst duger. D vill förmodligen att L ska ha en relation med sin pappa och försöker så hårt eftersom L är så liten fortfarande så tänker hon väl att ju mer hon provar och försöker så kanske hon lyckas rädda det. Hon vill inte ge upp möjligheten. Man lever på det lilla hoppet att han kanske ska förändra och fatta. Något som kan vara väldigt svårt att acceptera att det inte kommer hända. Det kan också vara att barnet frågar efter sin pappa. Har man ett upplägg räknar man med att det följs. Det är verkligen inte bara en axelryckning.

        Min pappa stack när jag var tonåring och jag måste motvilligt erkänna att det fortfarande är något som påverkar mig, undrar hur det är för ett litet barn att bli lämnad av en förälder.

      Tänker mer på vad det gör med ett barn som ständigt blir bortvald av en förälder. Nu gick mina föräldrar inte isär förrens jag var 16 ungefär men från och med separationen så hade min pappa inget intresse av mig eller mina syskon. Det har satt otroligt djupa spår i mig trots min ålder när de gick isär. Känslan av att inte duga, känslan av att vara oälskad av någon som ska älska en mest, självtvivel och ångest och ständig rädsla för att alla i mitt liv ska lämna mig för att inte ens min egna pappa tycker att jag duger och älskar mig. Tankar och känslor som inte är logiska kanske och som inte stämmer men som alltid finns i bakhuvudet på en.

    Reagerade på delen där hon säger att hon inte kan planera sitt liv. Det är hon som tar hand om dottern och då är det hon som sätter reglerna. Hon tillåter alltså Oliver att komma och hämta henne som han vill?!
    Då är det ju ändå han som bestämmer i slutändan och inte hon fast det är hon som tar hand om dotter.
    Om han ändå inte har dottern så kan hon ju inte bli ledsen när han inte dyker upp så då kan Denise lika gärna säga nej och be han vänta till sin helg.
    Oliver bör ta tag i sitt liv och ta ansvar för sin dotter. Ta varannan helg och håll käften.
    Sluta lägga massa pengar på antonija och ta hand om sitt barn.
    Bevisar även hur egoistisk och egenkär antonija.

      Han verkar ju vända det emot henne – typ ”jag kom för att umgås med min dotter och då fååår jag inte det, hon motarbetar mig bla bla bla” Det är ett svårt läge, även om jag håller med dig så förstår jag att Denice säkert vill främja att de har en relation och att samarbeta med pappan. Kan även bli strul med familjerätten om man som förälder inte samarbetar och är behjälplig i umgänge.

        Han är ju tyvärr en psykopat men anser ändå inte att han ska påverka Denise på så sätt att hon inte kan planera sitt liv.
        Hade med mått dåligt hela tiden om jag satt hemma och tänkte ”idag kommer nog Oliver”
        Skriver han och dem har planer får han helt enkelt vänta en dag eller två – lika väl som man gör planer med familj och vänner.

    Antonija verkar inte vara den vassaste kniven i lådan, så hon har nog gått på Olivers snyftresonemang om att han aldrig får veta något om barnet. Hoppas de inte skaffar barn, för vem ska ta hand om det?

    All kärlek och respekt till Denise som drar detta lass själv. Skäms Oliver!

    Hans kommentar på hennes inlägg om perioden i hennes liv då hon mått dåligt är ju så jävla ful också. ”Vilken tur att jag ska ha henne mer nu då” typ, som om att GRATTIS, du planerar på att ta ditt ansvar för barnet du satte på denna jord. Inte ett dugg tacksam över att Denise drar hela lasset heller & att HAN har satt henne i den sitsen där hon mår dåligt. Pinsamt att se hur Antonijas små krigare dessutom försvarar Oliver & jag vill ju bara spy på kommentarerna om vilken bra pappa han är & hur folk LÄNGTAR tills A & O skaffar barn. Man kanske ska ta hand om sitt förstfödda i första hand. Denise är så jävla stark som orkar kriga på. Älskar ”Per”s kommentarer på Denise inlägg.

    Och just ja – han är en ”bättre fadersfigur” gentemot Antonijas gudbarn än mot sin egen dotter.

    Nääääää
    Detta inlägg gillar jag inte.

    Man kan tycka vad man vill om Oliver.
    Men att du offentligt hoppar på Oliver samt går på hans föräldraskap och tar mammans parti offentligt är inte ok.

    Du vet inte vad som pågår bakom kulisserna eller vad som stämmer och inte stämmer.

    Att folk sedan ska hänga på och hoppa på honom gällande en sådan privat sak är inte annat än elakt.

    Med det sagt så säger jag inte heller att Denise ljuger. Men jag tycker INTE att det är någon annans business än deras och eventuellr familjerätten.
    Ingen annan än de som besitter all fakta kan uttala sig om någons föräldraskap.

    Tänk dig om detta inte skulle stämma, och du har bidragit till att en oskyldig människa fått massa hat och elaka kommentarer om en sådan känslig grej?

    Brukar tycka att din inlägg och åsikter alltid är rättvisa och legita.
    Men detta känns inte ok.

    Han har kommenterat hennes inlägg med ”vad bra att jag tar henne på 50% framöver så vi är På väg på en bättre förändring”
    URSÄKTA? Vadå tar henne på 50%? hon är ditt barn och ditt ansvar. Du är förälder och har endast skyldigheter mot ditt barn. Uschh vilken vidrig person

      Men hur ska han då kunna resa och jobba? ?

      Fy fan har han kommenterat så alltså? Mitt hjärta går sönder över hur Denise måste må ? Har haft en liknande situation med pappan till mitt barn och det är brutalt tufft.. Så lätt för andra att säga ”vadå ställ lite krav” jo men man allt man tänker på är att man vill det ska bli bra för sitt eget barn ❤️

      Och folk undrar varför hon har hållit sig hemma pga honom… Det är just sånt här bet33nde som gör en beroende och stressad.

        *beteende

      Bra timing när hösten är här och semestern är över… då passar det

    ”Jag kan helt enkelt inte begripa hur Antonija Mandir vill ta i Oliver Hunt med tång. ”

    Camilla ärligt, den här kommentaren kastar skugga på en kvinna när det är mannen som missköter sig.

      Särskilt när det är inläggets första mening från CamCam? Hade väl kanske varit relevant om C i slutet hade skrivit ”Det är inte As problem att sköta men kan inte förstå hur A som verkar vara så barnkär ens vill ha med O att göra”

      Fast alltså nä, köper inte den där ”en kvinna ska aldrig behöva ta ansvar för en man”-retoriken i såna här fall. Det är ett barn inblandat och då får man fan stå upp för det som är rätt även om det egentligen är han som är svinig. Samma sak med kvinnor som väljer att beblanda sig med tex sexköpare till män. Sluta underlätta för sviniga människor att bete sig som svin.

    Har Denice ensam vårdnad helt juridiskt? Jag har inte jättekoll på sånt men då kan väl hon beställa själv!? Eller hur är det?

      Hon kan väl ansöka om ensam vårdnad och slippa pressen och daltandet från Oliver eller hur är det, kan man det?

      Vårdnad och umgänge är två olika saker!

        Och vad betyder det? Jag fattar inte

          Vårdnadshavare = den som har vårdnad om barnet och är juridiskt ansvarig för barnet med rätt att fatta beslut om allt som rör barnet.

          Umgänge = avtalade tider där en förälder som inte har barnet boende hos sig (och som oftast inte är vårdnadshavare heller) får träffa och umgås med barnet.

            Ska tilläggas att både enskild vårdnad (om barnet har två vårdnadshavare men där en av dem begär att få bli ensam vårdnadshavare) och umgänge är sådant som kan bli föremål för dom i tingsrätten. Oftast försöker man komma överens föräldrar emellan och kan också få medlingshjälp för att komma överens, men om det misslyckas kan den ena föräldern be tingsrätten fatta beslut om antingen vårdnad eller umgänge eller bägge delar. Vem som ska vara vårdnadshavare och vem som ska umgänge är alltså två separata beslut.

    Men kan hon inte ansöka om ensam vårdnad? Han vill ju uppenbarligen inte vara så jättenärvarande så varför inte lösa det juridiskt och Denice får bestämma och sätta egna regler själv. Varför gör inte Denice det da?

      Det kanske redan är juridiskt löst och då har Oliver rätt att träffa sitt barn två gånger i månaden eller vad det nu är han orkar med

      https://www.domstol.se/amnen/familj/foraldrar-och-barn/vardnad-boende-och-umgange/

      *****BRUTAL TREA*** ***SOL****
      Vem skriver så som mäklare?

      Herregud! Det måste vara den sämst skrivna text jag läst. Hur kan en etablerad byrå acceptera det?

      Jävlar vad dåligt skriven, formuleringarna är katastrof

      Ja, det var synnerligen en egen annons ?

    Är det bara jag som tycker att det numera är som att komma in på ett familjelivs forum när man går in här och läser? Det ältas förhållanden,gravidmagar,förlossningar och separations dramer osv. Bara för att de här omogna wannabeinfluencerna måste ta allt offentligt så behöver det väl inte tas upp här inne också. Osmakligast är när det när barnen dras in i tjafset och som i det här fallet. Zzzzznark.

    Jag klarar verkligen inte av den här killen, snart 30 år gammal men mentalt känns det som att han ligger på en 15-årings nivå och då är jag generös. Har slutat följa Antonija för det har blivit för outhärdligt hur hon konstant ska lyfta varenda liten grej han gör till skyarna, nej men ribban är på en så låg nivå att… Jag tror bägaren rann över när Antonija berömde hur fin Oliver var med hennes guddotter, som han förmodligen spenderat mer tid med i år än sin egen dotter. Hur kan man vara så clueless? Tycker så uppriktigt synd om dottern som konstant blir bortvald för att pappa ska hänga med sin influencerflickvän, fyfan…

    Fast hon behöver ju inte anpassa sig efter hans liv. Det är ju hon som VALT att anpassa sig efter hans liv.
    Om de har planerat att han ska ha dottern var annan helg och han hör av sig eller dyker upp en tisdag för att träffa dottern är det ju bara att säga nej. Han kan inte kräva att träffa och ha sin dotter hur han vill och när han vill.
    Så hon kan planera sitt liv som hon vill. Sedan får hon vara beredd på att han inte dyker upp när han har sina dagar, eller att han lämnar hem dottern tidigare, så de dagar som är hans dagar får hon vara lite med flexibel med, men alla andra dagar kan hon planera precis som hon vill.

      Haha va? Varför ska hon vara beredd på att han inte hämtar sitt BARN enligt överenskommelse?

        Eftersom hon vet att han är opålitlig, och någon måste ta hand om barnet.

      Det är inte så ”bara”. ? Är i liknande situation och man vill så gärna det ska bli bra för sitt barn, med två närvarande föräldrar. Tillslut måste man inse det aldrig kommer gå och låta barnet själv förstå det.. Är hemskt.

        Jag hoppas alla föräldrar vill att barnen ska ha en bra relation med båda sina föräldrar.
        Däremot finns det ingen vettig förälder som står beredd 24/7 att anpassa sitt liv efter när pappan, när pappan vill träffa barnet och lämna tillbaka barnet, osv. Det är ingen normal relation emellan 2 föräldrar runt ett barn.

      Så du tycker hon bara ska köpa det rakt av? Är det okej för henne också då, att bara dyka upp hos honom och dumpa över dottern för att hon ”inte kan” ha henne? Haha herregud… Han ska ta sitt ansvar, punkt. Om ha får förhinder så får han skaffa barnvakt som alla andra föräldrar. Vad fan är viktigare än ens barn?

        Nej, man ska ta hand om sitt barn de dagar man har avtalat. Men eftersom hon vet att han är opålitlig, vad tycker du hon ska göra? lämna ungen ensam utanför hans dörr? man kan inte tvinga en förälder att ta hand om sitt barn.

        Precis ens barn är det viktigaste, därför måste mamman se till att barnet tas om hand när pappan vill överge barnet. Eftersom hon vet att han är opålitlig.

        Är mamman inte villig att ta hand om barnet när pappan överger barnet, utan mamman vill ha sina barnfria dagar, då får mamman kontakta socialen och be om hjälp.

    Förstår henne. När vi separerade valde mitt barns pappa att flytta ca 95 mil bort från sitt barn och jag blev ensamstående på heltid. Svårt också att förklara för en femåring varför pappa inte vill bo i samma stad.

    Nivån här inne är så låg.
    Vad vet ni om hur han är som pappa? Har ni all fakta och insikt?

    Ni kan inte döma en människa och hata på en människa offentligt när ni inte alls är insatta?

    Säger varken att Denise eller Oliver har rätt eller fel. Men detta är PRIVAT och inget andra ska spekulera om.

    Tänk er ifall det Denise säger inte skulle stämma, och ni har suttit här och skickat och bidragit till massa hat till en oskyldig människa?

    Jag gillar varken Antonia eller Oliver, men det ger mig fan inte rätten att hoppa på Oliver angående hans föräldraskap. Och det gäller ALLA andra utomstående också. Fy.

    Camilla – IG till dig för detta inlägget.

      Om det är privat, varför tar båda mamman och pappan upp detta på sociala medier istället för att prata direkt med varandra?

    Jag tyckte de var rätt hemska människor båda två när de träffades i Temptation Island. Men hon kanske inte förstod att han hade nåt fel i huvudet när han dumpade sin tjej där och då för att vara med henne själv? Konstigt att grina nu när han visade att han var lite udda då som nu. :-))))))

    Hur kan man inte vilja umgås med sitt egna barn fattar inte ??

    Man ska väl umgås några veckor med sitt barn också på sommaren inte bara åka på semester själv ??‍♀️

    Och nu ska han anmäla Denise för förtal. Jodå…

      Istället för att koncentrera sig på sitt barn, suck. Slösa energi på skit går bra men inte på att vara en vettig förälder. Oliver borde skämmas. Hoppas han läser här inne och inser att han behöver bli mer ödmjuk och sluta vara en lat mansbebis.

        ???

      Denise? Omg. Sitt eget barns mamma? ??‍♀️ Som tagit hand om hans barn 24/7. Han är verkligen verklighetsfrånvärd. Snälla någon, hjälp honom i livet…

        Antonija lägger ut en bild på story där Oliver håller en mobil med inklisttrade pratbubblor där det framgår att de ringer polisen för att anmäla för förtal. Både Oliver och Antonija lägger sedan ut att folk ska sluta anta och tro saker. Frågan är ju vad de tror kommer hända när de lägger ut en sådan bild… De vill skapa content, vill du inte att folk ska anta saker lägg då ej ut en luddig bild på story. Håll det för er själva. Antonija skriver även att hon ej har något med detta att göra, men varför då lägga ut bilden? Jag blir riktigt förbannad på detta beteendet för det handlar om ett barn som kommer påverkas negativt av detta.

          Jaa och enligt exspoiler så har ngn av dem erkänt i DM ?
          Och ja som du säger, klart det blir spekulationer.

    Jag som själv levt med föräldrar som bråkat och suttit i domstol osv ser många tendenser till saker väldigt lätt då jag lärt mig med åren. Döm inte Oliver pga vad en person skriver på sin Instagram. Denise kanske har rätt, hon har iallafall rätt till sina känslor. Men av alla inlägg att döma får jag en väldigt labil känsla, och vem som vuxen tar diskussioner på Instagram i stories? Det om något är inte bra för barnen. Får bad vibes av henne.

      Jag tror att båda är för omogna för att kunna sköta det på ett vuxet sätt runt barnet. Vet ej om de kan få hjälp genom kommunen eller socialen med att göra upp runt rutiner runt barnet.

      Då har du inte följt detta från början.

    A & O verkar ju inte vara världens charmigaste direkt men ska inte O få åka på semester med sin flickvän då? Eller vad menas? Han ska aldrig få ta en flera veckors semester för att han har ett barn med en annan kvinna? Om vi bara ska diskutera att han åker på semester, vad är problemet med det?

      Nej barnet är ju hans ansvar också? Tänk om mamman bara drog iväg 3-4 veckor, vem ska ta hand om barnet då när han bara vill ta hand om barnet Max 4 dagar i månaden.
      En normal människa vill inte vara ifrån sitt barn i flera veckor..

    Har hört från folk i Olivers närhet hur både han, och Antonija, pratar om mamman till barnet… Det är inga trevliga saker som sägs.. Av vad som sägs att döma verkar han genuint hata Denise och är helt inställd på att göra hennes liv så kasst som möjligt.

      Skriv gärna till mig på dm. /denise

        ❤️

    Blir så jäkla arg! Denise verkar vara en supermorsa till Le*na! Bara för att hon svarar på frågor kring hur HON mår ang allt med hennes pappa anmäler han för förtal. Han kan ju ta sitt pick o pack och ta hand om sin dotter innan mamman mår dåligt. Mår föräldrarna dåligt (mamman som tar hand om henne 24/7) mår barnet i slutändan dåligt! Sen när hon svarar på frågor kring detta lägger han direkt upp en äcklig jävla story om hur han längtar efter sitt barn, eller hur? Visa det då MANSBEBIS! USCH.

      Spot on!

    Förstår inte varför inte alla föräldrar som går isär inte har 50/50 vårdnad om sina barn, hur ofta hör man inte om att pappor har sina barn varannan helg och folk ba ok bra …. ? hade mamman valt att träffa sina barn endast varannan helg så hade hon varit en dålig mamma men när pappor gör det så är det helt okej???? Väljer man att bli förälder så ska man ha lika mycket vårdnad om sina barn. Punkt fucking slut.

    Han har skrivit family och lifestyle längst upp på sin instagram. Han kan nog ta o Ta bort ordet family för han lägger inte en sekund intresse i sin dotter. Så skämmig kille. Fattar inte vad antonija ser i honom. Hade aldrig vänt min blick åt hans håll. Men vet inte om det är här man säger att kastrullen hittat sitt lock. The perfekt match ??‍♀️

    Appropå att barnet kan googla fram det här när hon blir stor. Ser inte det som ett problem, inte hennes skuld att pappa är en idiot och hon måste lära sig att pappa är en person som dyker upp och leker ibland. Inte att han är någon att lita på och luta sig mot i livet, att tro det kan ge så mycket problem med tillit och självkänsla.

    Denise jag hejar på dig! Du räcker! Du är stark! Du gör rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.