Lika som bär

Paow verkar ha fått sin kille att slipa ner tänderna i Turkiet, på samma klinik som hon själv marknadsför, för att sätta på nya och bländvita tänder i storlek large.
Här under kan ni se hur hans tänder såg ut, före nedslipandet.
Jättefina, naturliga och lagom stora, som då tyvärr på intet vis matchar tänderna som hans flickvän bländar folk med.
Lika bra att åka iväg på nerslipning så att ingen missar att de hör ihop, på samma sätt som frusen nederbörd och snöblindhet går hand i hand.

För att inte publicera ett inlägg som helt går i moll så funderade jag länge och väl på vad som skulle kunna vara positivt med att slakta sina egna tänder på det här viset för att ersätta dem med tänder med den här färgen.
Om Paow och Alexander tappar bort varandra i ett kompakt mörker, så behöver de bara le stort för att kunna upptäckas av den andre.
Winning, eller hur!

Influencers som Paow och Marcelo normaliserar den här typen av ingrepp, utan att upplysa om eventuella risker, där man kan tvingas sätta in bryggor senare i livet eftersom man förstört sina egna tänder på det här viset.
Här kan ni läsa mer om riskerna med att slipa ner fullt fungerande tänder på det här viset, om någon är intresserad.
Gör man reklam för den här typen av ingrepp och på det här viset,  så får man faktiskt tåla att granskas och få behandlingens baksidor exponerade, särskilt som de inte själva nämner risker med ett enda ord i sina reklaminlägg.
Så resonerar i alla fall jag.

Ps. Någon som vet du de danska marknadsföringslagarna fungerar?
Det här LÄR ju vara ett samarbete som Paow snott ihop med kliniken som sponsrade hennes gaddar, eller vad tror ni?

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men herregud ? de är ju på tok för stora för honom!

      Ja inget bra jobb av dom. Varför ser dom inte att dom är för stora? Synd.

      Nja är du helt säker? Titta längre tillbaks i hans flöde; han har väldigt stora framtänder naturligt.

      Har ni också märkt hur ängslig och medveten pauw är nu när hon är tillsammans med en rik snubbe? Hon har aldrig köpt så mycket designergrejer under hela sitt liv som de senaste månaderna. Stackarn vill väl passa in lite.

        Det är han som ger henne presenter. Tycker varken hon verkar ängslig eller medveten.

        Vad ska han passa in i tänker du?

      Han hade ju lika stora tidigare så storleksmässigt var det ju ingen skillnad.

        Men han hade inte buck teeth innan.

      tur de inte sitter på dig då

    Alltså jag har börjat få så mycket komplex för mina tänder nu när folk gör sånt här… känner mig så sunkig med mina sneda och gula tänder men vågar inte bleka heller?

      Detta är det sista du ska sträva efter. Men bleka
      lite kan du väl göra om det känns fräschare? ??‍♀️

        Alltså jag har dålig emalj så vågar mig inte på att göra det själv hemma och har inte råd med tandläkaren ? men aja nuförtiden kan man ju ha munskydd så.

          Har du lite halvkass emalj (som jag) så vill inte tandläkarna bleka heller iom att all blekning skadar emaljen och det aldrig kan bli bättre. Har du en tand som är mycket gulare än de andra så kanske de kan fixa den lite bara. Annars är det det vanliga som gäller. Undvik kaffe, cola, te osv osv. Har själv rätt gula tänder trots att jag aldrig hållt på med sånt som får dem att gulna, men är bara att acceptera att det är som det är ? Du kan ju kolla med tandläkarna men troligtvis kommer de rekommendera att inte bleka.

            Eh va? Svarar du dig själv det där? Aldrig hört talas om att man kan ha gula tänder och ändå bra munhygien??

            Varför svarar du dig själv?

            Hoppsan, lite pinsam stämning ?

          Vill tipsa om pepsodent white Now. Det är tandkräm som är extremt mörkblå och som dämpar det gula på tänderna. Fungerar som silverschampo typ och sen hjälper faktiskt väldigt mycket. Ibland smetar jag på det på en tand och låter det sitta ett tag, då är tanden vit och fin sen:)

            Som tandläkare kan jag berätta för dig att du kan ALDRIG få vita tänder av en tandkräm. Det MÅSTE vara en syra. Det som händer med en blå tandkräm är att det blir en optisk blekhet som försvinner när den försvinner ur din saliv. Nåt som hjälper alla som har lite gulare tänder är att sluta med: dricka mörk läsk, kaffe, te, rödvin, starkt kryddad mat osv. Skölj munnen med vatten om du intagit dessa drycker enligt ovan. Borsta MAX en gång i veckan med tex Clinomyn övrig tid med en snällare tandkräm som ej har så mycket slipmedel i sig. Det är så här att yttre lagret på tanden är emalj som är vit, lagret under är gult i olika nyanser. Slutsats: borstar du med slipmedel för ofta så kommer du få gula tänder eftersom det lyser igenom.

              Vilken tandkräm som är snällare bör man använda?

              Jag använder alltid någon blå tandkräm för jag klöks typ av dom vita. Konsistensen, smaken eller något. Sitter väl antagligen i huvudet bara för kan väl inte vara så stor skillnad? men inte hittat någon sån jag gillar.

                En bra och snäll tandkräm är tex Colgate pro relief Sensitive, Sensodyn rapid relief.

                  är du en av dem 8 av 10 tandläkare?

                    hahahajaja

                    Nu vet jag inte riktigt vad du menar med det.
                    Nej jag jobbar med estetisk protetik inom tandvården.

                      haha inget illa, det var bra ett skämt för i tandkrämsreklamer säger dom alltid ”8 av 10 tandläkare rekommenderar” ?

                  Båda tandkrämerna som du tipsade om innehåller ju dock slipmedel? Kalciumkarbonat i Colgates och silikagel i Sensodynes?

                    Ja tyvärr så är det svårt att hitta tandkräm som inte innehåller någon form av slipmedel.
                    Om man vill kan man borsta sina tänder noga med bara vatten och efteråt ta tandkräm på borsten och ”köra ett varv” och sedan bara spotta, då får man lite slipning och en bra fluorpuff.

              Nej det är klart att det inte bleker tänderna, jag skrev ju att det blåa pigmentet dämpar det gula, precis som ett silverschampo inte bleker håret men det upplevs som mindre gult. Jag får i alla fall väldigt bra effekt av blå tandkräm. Borstar jag med en annan tandkräm så blir de såklart gulare igen, men jag upplever det som att effekten sitter i hela dagen.

                Okej. Men faktum är att när du svalt några gånger så är den illusionen borta vare sig man vill eller inte.
                Ett bra tips till kvinnor är att man kan använda läppstift som går åt det läppröda färgen (”blått”) för att fånga upp det vita i emaljen eller undvika allt som går åt det orangea, många läppstift går åt den färgen och vips så har man den gulaktiga tonen i tänderna.

              Jaag tror på allt du säger. Men, lönt att leva om man rekommenderas att sluta dricka kaffe. Du kunde lika bra skrivit ”håll andan & sluta inandas syre”.

      Gå till en tandläkare som hjälper dig.

        Ska bara vinna på lotto först ?

          Jag blekte tänderna hos tandläkaren trots dålig emalj (jag satte dock kronor på framtänderna för emaljen var alldeles förstörd) och den blekningen jag fick med mig hem köper jag nu på nätet. Den är mildare och man bleker under en period av 10 dagar. Skenan var dock dyr men det går att beställa billigare varianter på nätet. Gör en undersökning hos tandläkaren och fråga om det är möjligt att bleka dina tänder, får du ett ok så kan du göra det hemma.

          Hear you. Sitter själv och betalar en nota på 32.000. Dåliga tänder ligger i min släkt och jag kämpar konstant. Jag går framåt och sen går jag bakåt. Lika bra att skaffa löständer känner jag.

      Nä det ska du inte ha, jag tänker tvärtom. Blir supernöjd med mina vanliga Svensson-tänder. Inte kritvita och inte spikraka. Men ändå mycket snyggare än fejktänderna i häst-storlek.

        Jag tycker det är jättecharmigt med lite sneda tänder.

      Mycket hellre tänder som dina än såna där faketänder, alla dagar i veckan! ??

        Haha alltså, jag hade tandställning som ganska ung, men tandläkaren tog ut den på förhand för han inte ville att mina tänder skulle se för raka och konstgjorda ut, och hänvisade i negativa ordalag till Hollywoodkändisar, så nu är de sådär lite lagom icke-perfekta alls. ? Var för ung för att ha en åsikt om saken, visste knappt vad som var fina tänder och inte, så litade på honom och är absolut inte missnöjd med tänderna men kan ibland önska att han bara låtit den sitta tiden ut så jag hade haft ett rakt leende istället när jag nu hade kunnat få det. ? Inte så att mina tänder ser ut som XL-sockerbitar ändå, så det hade nog sett tillräckligt naturligt ut ändå. ? Uppskattar dock tandläkarens ärlighet och vilja att inte göra mig helt fakead, det var ju fint liksom. ?

      För guds skull gör inte detta. Mycket av en persons charm sitter i tänderna. Vill du prompt ändra på några tänder finns det ett bra ställe i Göteborg. De kan lägga på nya fasader utan att slipa ner tänderna under. Fasaderna är supertunna och går alltså att ta bort om man ändrar sig. Alexander hade kunnat klistra på det på respektive tand på sidan om framtänderna. Blekt sina tänder och det hade blivit värsta hollywoodleendet och det hade också sett äkta ut. Näee detta att slipa ner fullt fungerande tänder och klistra på buttriksgaddar är helt sjukt.

        Vad heter mottagningen?

          Dom heter estetikcenter och dom slipar inget. Jag har själv gjort det på två tänder som var supersmå i förhållande mot resten av mina tänder. Jag är 50+ och jag blekte först tänderna sedan valde jag färg på fasaderna. Nu har det gått några år och nu är alla lite gulare och jag är supernöjd.

            Då när jag gjorde detta var det ända kliniken i Sverige som gjorde dessa supertunna som inte kräver slipning.

            Intressant, tack för svar!

        NEJ, NEJ, NEJ. Man kan inte ta bort skalfasader om man tröttnar. Tandläkaren slipar av ca 0,5-1,5mm av din emalj, tar ett avtryck, teknikern tillverkar, tdl klistrar fast fasaden. Tar du bort fasaden kommer dina tänder vara helt matta, väldigt gula i tonen. Så om din skalfasad spricker eller på annat vis går sönder måste en ny göras, annars kommer du inte vilja le, jag lovar dig!
        Detta gör att man mycket,mycket sällan gör skalfasader idag, dels för att det är teknikerkänsligt av både tdl och tekniker, dels för att de ofta lossar o patienten får re-cementera den ifall dom hann hitta den innan den ramlade ner i backen o sprack. Man kan ofta säga att det är ganska omdömeslöst att som tdl rek skalfasader om inte patienten är en äldre person.

          Vad är i så fall ett bättre alternativ? Om man inte kan bleka heller.

            Obs var inte meningen att låta anklagande haha.

            Är man endast ute efter vitare tänder; sluta med rödvin, te, kaffe, vissa kryddor alltså sånt som är mörkt eller starkt färgande. Är man kvinna kan man välja lämpligt läppstift, se tidigare svar.
            Man kan gå till en hygienist och blästra bort alla missfärgningar, dom tar även bort missfärgningarna på insidan som annars lyser igenom. Börja då, så har du en bra start för dina nya kostvanor 🙂

            Såg din andra kommentar och du behöver absolut inte be om ursäkt på något vis, kram på dig och ha en fin dag!!!

          Hej tandläkaren,
          Idag finns det sk nonprep fasader och det precis som namnet antyder krävs ingen initial slipning. De är dock dyrare än vanliga fasader – tror de ligger på ca 10 000 kr/tand om jag inte minns fel.
          /också tandläkare

            Ja, det känner jag till, arbetar nästan uteslutande med estetisk protetik. Därför kände jag mig ”tvungen” att informera ffa ungdomarna här inne eftersom det inte är så många som gör de ickeinvasiva skalfasaderna som fö inte är speciellt estetiska i mina ögon 🙂

    Det där ser ju så onaturligt ut.

    Bara jag som alltid tyckt Paows glugg var otroligt charmig? Tyckte hon var så fin, något som stack ut på ett bra sätt liksom.

    Detta är bara sorgligt. Kan inte förstå att det blivit så vanligt att göra något sånt här, ser så konstigt ut.
    Tycker dock det ser bättre ut än Anna Books tänder, men dom är verkligen katastrof så ribban är inte direkt hög.

      Likaså Perrellis tänder. Hur kan hon välja något sådant? Ser hon inte att hela ansiktet är jättestora tänder?

        Största frågan är hur dom som gör tänderna tycker det är en bra idé. Känns som dom lyssnar på hur personen vill ha det, tänker på pengarna bara och skiter i hur det ser ut.
        Hade jag jobbat med det där hade jag skämts över mitt arbete när resultatet blir sådär.

        Som med fillers. Byter folk ställen eller säger dom aldrig stopp heller? Berättar att personen blivit storleksblind? Ser ju inte klokt ut tillslut. Men allt handlar väl om pengar.

          Tyvärr så tror jag också att pengarna ( en tand kostar ca 10`) och kanske en önskan att hamna i rampljuset är orsaken många gånger. Liknelse med Michael Jacksons plastikkirurg och det finns folk som känner sig manade att använda en sådan dr/tdl bara för att en kändis gjort så..
          . Bara tragiskt.

    Får ångest av dessa tänder och att de förstört sina egna! Så hemskt, nästan som ett självskadebeteende! ?

      Men vetskapen om att det under dessa sockerbitar till tänder sitter små små piggar får mig att skratta inombords.

        Jag blir lite illamående.

          Ja så sjukt äckligt

    Ingen höjdare!

    Å det är så fult med de där kritvita sockerbitarna, fattar inte : ( Detta måste typ vara det sorgligaste ingreppet av alla..
    Att förstöra sina egna tänder totalt och alla riskerna på det. Och sen är det inte ens snyggt.

    Själva tanken att ligga i en stol och låta tandläkare slipa ner emaljen är rena skräcken för mig. Tänker bara på ljudet, ilandet och isandet när man andas genom munnen. Usch, spyr nästan!!! ?

      Lagade en tand för första gången på halva mitt liv igår, och det var så sjukt obehagligt både när de slipade och borrade. Ljudet och att man kände hur de gick emot tanden osv. Känslan och ljudet var långt värre än smärta och ilningar (körde utan bedövning). Fyyyy asså, hade aldrig heller kunnat tänka mig att slipa ner alla så ens om jag velat

        Fy ??

    Bra kommentar på hans insta ”Like paying someone to remove your hair permanently and then glue on a wig. Maybe a nice looking wig, but you’d still be forever bald under it”.
    Precis så.

      Haha så sant. Bra jämförelse.

      Sjukt bra kommentar! ?

    Ser ut som katten i Alice i Underlandet.

    Skandinaviens Katie Jordan Price och hennes snubbe. Stollar hela bunten ?

    Så synd! Marcelo har t.o.m. sagt att han ångrar sig men ”gjort är gjort” :/

      Har jag missuppfattat det men på storys verkar marcelo skryta med hur många son sett när han kastade kulan i PH och gillat det?! i så fall Gud vad tragiskt. ?

        Varför är det tragiskt? Är ju ändå ganska sjukt att videon fått 17 miljoner visningar, så kan ändå förstå honom ?

          För han lurar ju sin motspelerska. Han delar sen inte pengarna med kompisen som han lovat. Är det någit att titta på. Tycker jag verkligen inte. Usch. Bli känd för det är inte värt det.

            Det var ju en tävling?

            Har du helt missat vad spelet i ph går ut på?

          Tragiskt att han fortfarande ältar i PH tänker jag. Move on.

      När sa han det? Intressant ändå. Sa han varför han ångrade sig?

        I en live för några månader sen. Han sa typ att han inte skulle gjort det idag men att gjort är gjort.

          Verkligen en intelligent kille.

          ”Inte skulle gjort det idag” låter som att han var ung och dum när han gjorde det men nu 10-20 år senare så skulle han inte göra det. Bara det att han gjorde väl det förra året?

    Vad var det för fel på hans mänskliga tänder?! Sjukt onödigt, han hade jättefina innan.

      Paows svärföräldrar är nog jätteglada över hennes påverkan på deras son.. : p

        Tur i oturen att dom inte lever då

        De är väl döda bägge två

          ?

        hans pappa dog för några år sen, typ 81 år gammal när alexander var typ 24.. bra anledning till att inte skaffa barn så sent

          Suck, vissa är kanske gamla när dom inser att dom vill ha barn? Andra kanske väntar på ”den rätta”? Min morfar var 50+ när han fick sitt sista. Han blev nästan 100 år. Han Alexander var ju ändå inte så ung när hans pappa dog. Jag tycker inte man ska slänga någon under bussen pga ålder när man skaffar barn bara.

            jo det kan man.. min pappa var 59 när han fick mig. fick ta hand om min dementa pappa när jag var 18, gick inte ut gymnasium, förlorade många år där jag skulle ha varit ung och dum men fick växa upp alldeles för tidigt. Sedan dog han när jag var 22. Fick ta hand om dödsbo, begravning osv helt själv… Har gått hos psykolog i många år för jag varit arg på honom som gjorde detta val, men.. jag älskar och saknar honom oändligt ändå.

      Är väl inte störres skillnad än om folk gör pattarna eller förstorar sina läppar.
      De flesta har ju inget medicinskt problem men gör skiten ändå.

        Ser du inte skillnaden?

          ingrepp som ingrepp kära du.

    Ibland kan man se direkt när någon tagit ett livsavgörande negativt beslut, som nu!
    Tragiskt och 100%? att de bittert kommer ångra sig hela livet.

      Så fort blir lite förmögna i USA gör de tänderna. Varenda kändis gör det, men kanske inte riktigt kritvita visserligen för att det skall se mer naturligt ut. Inget nytt även om fenomenet verkar kommit till influencers i Sverige först nu.
      De flesta svenska tandläkare vill ju inte syssla med sånt här, men det ändras väl det med snart, så fort de inser att marknaden växer. Allt för att tjäna pengar.

    Stackare som blivit hjärntvättat av Paow.

      Han är en vuxen man som gjort sitt eget val. Skyll inte på Paow.

    Varför göra något så drastiskt? Tandställning (typ invisilign) och en blekning (hos tandläkaren givetvis) skulle gett honom ett superfint leende utan att totalt förstöra tänderna. :-/

      Orkar väl inte vänta mer än 5 minuter.

    Det börjar kännas som ett statement när man går runt med alla originaldelar kvar! Jag har rynkor och celluliter och lite gulnader på några tänder, känner mig modig och stolt över att inte bry mig!

      Men eller hur! Skulle egentligen vilja göra en behandling för mina mörka ringar men känner mer och mer ”lite ögonkräm och smink på det”, och det är ett perfekt sätt att bli hemskickad sjuk på! (Tips på bra ögonkräm?)

      Trivs även bra i mina kläder som var moderna 2014 ?

        Mörka ringar har dock blivit inne bland unga på tiktok ?

    Men …. varför?!?

    Tråkigt när folk förstör sina tänder och leenden. Att slipa ner sina helt fungerande tänder, nej ingen bra idé.

    Tycker inte att de är skyldiga att uppge risker med ingrepp de gjort. Den som utför behandlingen är skyldig att göra det däremot. Måste influensers uppge risker med allt de gör? Dricker alkohol? Kör bil? Tränar?

    Och nej, jag är inte för dessa tandingrepp à la Anna book.

      Det är ju reklam, det är för fan en självklarhet att man borde uppge riskerna då.

        Riskerna ska man ta med den som utför behandlingen. Inte i ett generiskt inlägg av en influenser. Tycker jag.

      På tal om Anna Book! Har ni sett hennes barnprogram i poolen? Håller på i 41 minuter och plaskar inför sina miljoners följare ❤❤❤❤???????????

        Ja och hur fjantig är inte R när han ska leka och styla inför hennes följare?

        Älskar att Roberto ska göra kanonkulan och frågar flera gånger att han syns innan han hoppar ?

        Hon verkar må lite bättre. Hon ser fortfarande sådär lite död ut och skrattet låter så påtvingat när hon skrattar åt något knasigt hon sagt.
        Men hon blev inte arg i den delen av liven jag såg iaf. Och då skrev vissa ”får jag visa min muffla”, ”kan du inte visa…” såna kommentarer från olika konton men hon ignorerade det. Hoppas hon tar med det hem sen och inte retar upp sig på allt.

        Undra om hon har många följare som bara kan spanska eftersom hon skriver många storys på spanska helt plötsligt?

          När Roberto pratade svenska med henne i poolen så svarade hon på spanska av någon anledning.

          Hur spansk är hon egentligen? Trodde att hon bara var gift med en spanjor men har hon spanskt påbrå också?

            Tycker det är så cringe att se och mår dåligt ?

            Hennes pappa var spansk och var gift och hade familj, låg med Annas mamma (när hon var på semester tror jag?) och Anna blev till.
            Som jag förstått det har hon aldrig bort där men träffat honom men vet inte hur ofta.
            Osäker på om hans andra barn träffat henne mycket. Kan ju vara jobbigt att bli påmind att ens pappa var otrogen mot sin mamma tänker jag.

            Lita inte på mig till 100% på detta, det jag läst bara så inte varit källkritisk.

              Aha okej. Passar kanske inte in i fasaden hon stenhårt håller fast vid.

              Kan bara tänka på hyacinth buck… bouquet när jag ser Anna.

              Hon bor inte i Märsta, hon bor i Sigtuna kommun.
              Roberto jobbar inte som vakt, han jobbar med säkerhet.
              De lånar inte lägenheten i Spanien av svärfar, det är deras andra hem.
              Osv osv.

                Det är så märkligt verkligen. Men är kanske viktigt att vara ”fin” så hon kryddar allt uppåt.

                Men hur man kan ljuga så mycket när man samtidigt dokumenterar allt så man kan se sanningen är pinsamt.
                Läste (flashback så ingen pålitlig källa såklart) att hon sa att dom är i spanien vid påsk, hösten och så. Men hon visar på instagram bara att hon är där på sommaren. Hon visar när hon ger sin dotter ett glas vatten, men skulle inte lägga upp något om alla gånger dom åker till spanien varje år?
                Men hon vill väl inte skryta, som hon även lärt sin son.

                Mitt största guilty pleasure tror jag, skäms över mig själv ?

            Så hon har ju spanskt blod så det räknas väl. Men hade min pappa som jag bara träffat några gånger varit från Grekland tex har jag svårt att tro att jag skulle känt att jag har en koppling till Grekland. Men det kanske är så.

            Det verkar vara viktigt för henne att prata och skriva på spanska när hon är i Spanien. Bara det att hennes spanska inte är särskilt bra. Igår rättade Roberto henne på stories t ex när hon gjorde ett grammatiskt misstag. Kommer inte ihåg vilket ord det var men hon böjde adjektivet i maskulin form, inte feminin (fantastico/fanstastica). Blir ju bara pinsamt, varför vill hon framstå som spansk?

        Är inte Anna helt personlighetsförändrad? Minns henne förut som söt, verkade snäll och grät alltid i de program hon var med i. Nu är hon häxaktig, verkar ond och hugger på allt. Eller är det bara de hemska ögonbrynen?

          En familjemedlem till mig jobbade på en produktion där Anna var med. Supergullig så fort kamerorna var på, en riktig bitch så fort de stängdes av.
          Vet inte hur långt tillbaka i tiden du syftar på, men det här var ca 10 år sen.

    Det ser mer ut som ett tandskydd han har tryckt upp. Alla tänder är ju såklart inte lika långa och stora naturligt. Men här är det som de gjort åtta stycken incisiver ? ”Bra, klart, nästa”. (Tog bara ett dygn, jo tjena. Vi ser det).

    Pengar kan köpa det mesta, men inte intelligens ?‍♀️

    Du menar implantat inte bryggor. Bryggor eller bro som det även heter är som fasader/kronor men att de sitter ihop.
    Under dessa finns ofta just nedslipade tänder, ibland finns hängande led där en tand saknas, och ibland när tänder saknas finns implantat under kronor/broar.
    Tänderna kan absolut dö av att det blir bakterier i skarvar vid fasader. Man måste vara noga med tandhygenen exakt som vanligt, som allt som bryter emaljen, även lagade hål.

    Han verkar väl lite vilsen redan innan, och varför skulle han ens behöva göra reklam? Har ju hur mycket pengar som helst.
    Hoppas verkligen inte hon kommer på att dom/han ska göra något mer ingrepp.
    Eller finns det ens något kvar hon kan göra?

    Alltid när jag ser paow tänker jag på den här scenen ifrån min favoritfilm som liten, Dennis the menace https://www.pinterest.se/pin/548102217120001892/ ?

      Hahaha!

    Det första som dyker upp i mitt huvud varje gång jag ser en person med dessa ”fixade” tänder är ssssssmokin’
    Ni som vet ni vet

    Jag är på riktigt förfärad över den här trenden

      Men det här är ju bara en trend som bevisar att bäraren av dessa hemskheter, inte är så smart.

    ?

    åh fy fan vad fult, hans tänder var inte ens dåliga innan ? tänk vad hans nästa tjej kommer tycka ?

    hade mina sett ut så här https://www.instagram.com/p/CG2bYm-jLIp/?utm_medium=copy_link hade jag absolut kunnat tänka mig få gratis nya tänder men alla andras verkar ju se helt jäkla normala ut!!

    HAHAHAHAHA fy fan vad fult ????? Ett tips hade ju kunnat vara att titta på Paows först?‍♀️?‍♀️?‍♀️???

    Ja det ser ut som löständer, vem fan vill ha löständer som ung? Tänder är en viktig del av vår kropp, vet inte men det känns som ”ska jag inte slipa ner mina höftkulor oxå, det kan väl inte göra nåt”

    Skrämmande! Jag har bara två framtänder, han har visst minst fyra?? VARFÖR?! Bilden ser ut som dålig Photoshop men den är visst på riktigt. Sorgligt

    tråkigt du inte ville svara på min fråga ang bla booken o paow o varför du reagar så strakt på deras vis såkallade stora tänder

      Jag tycker det är problematiskt att göra reklam på det här viset, för den här typen av ingrepp.

    Blir fan seriöst ledsen över sånt här (kanske orimligt jag vet, men så känner jag). Jag har förlorat alla tänder utom 10st till följd av min tumör i munnen. Ett halvår har gått utan tänder, innan dess var dom lösa i munnen då tumören ätit på rötterna så de var redan fula, lösa och jag skämdes för dom.

    Jag hade dött för att ens ha i närheten av dom tänder han gjort sig av med, och så väljer man att fila ned och förstöra tänder för intet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.