Ellinor Bjurströms arga svar om fillers på Instagram

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,385884″ ap mute ]
Bildkälla: Ellinor Bjurström Instastory

Den här bilden är en skärmdump från Ellinor Bjurströms Instastory där hon är förbannad på en följare som skrivit till henne att hon inte kan prata ordentligt och att hon inte borde spruta in någonting mer i läpparna. 
Sättet som den här följaren uttrycker sig är definitivt åt det otrevliga hållet och jag kan förstå att Ellinor tar illa vid sig.
I videon säger Ellinor att hon inte har sprutat in någonting i sina läppar, utan att det är hennes tandställning som gör att hennes läpp inte rör sig lika mycket som tidigare.

Jag skulle säga att detta är en sanning med modifikation.
Det kan möjligtvis vara så att Ellinor inte LÄNGRE sprutar in någonting i sina läppar, men att hon sysslat med fillers råder det inga som helst tvivel om.
Ellinor har till och med gått ut och diskuterat detta, och lyft fram vikten av att vara transparent som influencer.
I den här artikeln lyfter Expressen fram ett av Ellinors inlägg där hon säger följande:

Jag berättade i går att jag gjort fillers. Jag hade funderat länge och tyckte att det var kul att testa. 0.3 under vardera öga (för att inte se lika trött ut). 0.4 i läpparna och 0.3 på näsan för att få en högre näsrygg. Alltså inte så mycket på vardera ställe. Jag ville uppnå ett väldigt naturligt resultat och jag är så nöjd!

Det här är en före och efterbild av Ellinor där det inte råder någon som helst tvivel om att hon fyllt sina läppar.
Efterbilden är från 2017 men mer lik läpparna i Ellinors nya video, än hur läpparna såg ut före injektionerna.

Jag är helt övertygad om att Ellinors tandställning är en bidragande orsak till det följaren beskrev i sitt rätt oförskämda meddelande, men att tumma så här mycket på sanningen som Ellinor gör, tycker jag inte är okej.
Hon kanske inte planerar att göra fler fillers i läpparna, men alla med två ögon kan se att hennes läppar på intet vis ser ut som före ingreppen, oavsett om det är med eller utan tandställning.

Här kan du läsa ett inlägg om Lady Dahmers kritik mot Ellinors uttalanden om sina fillers.

167 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tyckte inte kommentaren va illa menad alls. Tvärtom ganska ursäktande.

    Ellinors svar däremot…

    Det är nog allt möjligt i hennes ansikte.

      Du tycker att det är fullkomligt normalt, trevligt och ganska ”ursäktande” att skriva till någon som du inte känner och påpeka att det ser KONSTIGT ut när hon pratar pga det, enligt dig, ser ut som att hon inte kan röra överläppen?

      Du skulle alltså inte ha några problem alls med att föra fram det till tösabiten på Starbucks som gör ditt kaffe? Det är normalt beteende för dig? ?

        Håller med sinnessjukt vad folk vräker ur sig om saker som inte angår dom!

        P.S
        Starbucks referensen pga folk verkar tycka att det är skillnad på att vara lite elak in the smyg i någons dm, men skulle aldrig ha ballsen att säga det in real life till någon de känner lika lite som person på internet.

          Oj din svenska….?

        Jag skulle aldrig säga så till någon jag inte känner nej. Men, jag skulle eller inte ta åt mig av såna kommentarer själv. Folk få verkligen tycka vad dom vill.

          Finns mycket jag tycker om folk som jag inte får för mig att berätta för dom.

          TYCKA vad dom vill – Ja.
          UTTRYCKA vad dom vill – Nej.

          De allra flesta människor tar dock illa upp om man slänger ur sig negativa kommentarer om vad man tycker om deras utseende, så man. Kan nog ändå utgå från att det är så folk funkar och låta bli, även om man själv råkar vara obrydd.

        Föra fram det till någon på Starbucks? Hm. Det är fel att likställa Ellinor med en servitris. Likställ istället Ellinor med en gäst på Starbucks som ställer sig på scen och håller monolog om sig själv genom en högtalare. Och ”Jenny” är en annan gäst som påpekar att man inte hör vad hon säger.

          Att informera att en person som står på scen inte hörs är konstruktivt, nödvändigt och bra. Det är ju dock inte alls det som kommentaren handlar om.

          Personen skriver att hon SER KONSTIG ut, vilket bara är elakt och det fyller ingen som helst funktion. Nej, man är inte värd all världens elakheter bara för att man valt att synas. Men det är ju många här som har en lite märklig människosyn.

          Definitivt fel att jämföra Ellinor med en servitris på Starbucks, då det är en barista som gör ditt kaffe Ninni.

          I övrigt så missförstår du nog med flit då poängen var att 0.00001% faktiskt skulle gå fram till, ropa eller framföra på något sätt till någon de inte känner att hen ser konstig ut pga sina läppar eller vad helst det kan vara. Punkt och slut på idiotin.

      ”Förlåt Jenny men håll käften” Haha väldigt moget.

      Att slänga in ett ”förlåt men” i den typen av kommentar är ungefär lika ärligt som Ellinors eget uttalande om hennes läppar.

      Det var ju inte kritik mot att Ellinor bidrar till osunda ideal heller utan helt enkelt en kommentar som att det såg fult ut. Inget ädlare än så.

    Hon kanske verkligen tror att den läpp hon har nu är hennes helt naturliga? Jag upplever att många som använder sig av fillers och botox helt hamnar i nån förnekelse i hur dom såg ut från början utan tillslut tror att deras fillerfyllda utseende efter några månader är deras normala.

      Oj ?

      Tror det ligger mycket i det där faktiskt! Har flera bekanta som har fillers både här och där och säger saker som ”men det syns inte på mig att jag gjort fillers”. Jo, kompis, vi alla andra ser det, det är du som har blivit lite blind för dina egna ingrepp sorry.

        Som vimmelmamman.

          Wow! Har inte följt/sett henne på ett par år, gick in nu och hon är nästan oigenkännlig..!

            Gjorde samma, känner inte alls igen henne längre.. ?

        Flera kvinnor på mitt jobb har gjort både fillers och botox. En del har gjort mycket och då syns det givetvis. Andra har gjort mindre ingrepp och där syns det inte fastän de pekar ut var de har gjort det.

        Själv har jag raderat arga rynkan med botox. Har kvar rörlighet i musklerna men mer begränsat. Kunde faktiskt inte bry mig om det syns för andra eller inte. Smink syns, färgat hår syns,… so what om botox syns?

          Poängen med botox och fillers är väl att det ska bli en förändring i ansiktet? Annars helt meningslöst. Min poäng är inte att det inte får synas, men det är väldigt uppenbart för många av oss att det syns när den som gjort ingreppen inte tycker det – och det är ju bara absurt!

          Okej att det syns, för hela anledningen till att du filler är ju för att bli fylligare. Men när det börjar påverka andra saker som rörligheten så förstår jag inte varför man fortsätter och tycker att det är snyggare. Man ser ju många som har helt stel överläpp när det försöker prata . Såg någon sångerska som när hon sjöng blev helt förvrängd runt munnen. Då är ju frågan om de där tjockare läpparna är värt det

      Men mår du bra? Alltså mår bra på riktigt? Får känslan av att har man ett behov av att rätta till och leta fel på sin kropp hela tiden så behöver man också prata med någon på djupet om det.
      Dömer dig inte för att du fixat med diverse men blir också lite orolig över att du inte tar hand om DIG.

        ?? ”mår du bra?”

        Men går folk runt och betygsätter sig själva som en ”stark 7”?! ? Gud haha har aldrig tänkt på mig själv som en poäng och hoppas att jag aldrig kommer att göra det heller.

          Tänk att känslan över att vara vacker överspeglar lyckan att vara frisk och att kroppen fungerar som den ska. Att vara vacker för att någon annan tycker det när man förändrar eller som man säger förbättrar sitt utseende känns väldigt långt från bra självkänsla. Just nu tycker jag att man möter folk på gatan som ser ut som alla är formade i samma gjutning. Var och en får göra som de vill men flunsorna som visar upp sig kan alltid riskera att få sin fåfänga punkterad för tyvärr har inte alla samma skönhetsideal och vissa tycker faktiskt att det mer naturliga verkligen visar på äkta skönhet.

            Men jag älskar att min kropp fungerar som den ska att den kunnat bära barn repa sig från sjukdomar osv. Varför kan man inte få vara nöjd över kroppens funktion men ändå slippa utstående öron ?

            Man kan fixa utseendet och vara glad och tacksam att kroppen funkar. Man måste inte välja ett.

            Säg det till tjockaktivisterna. Där är det helt plötsligt okej att åsidosätta hälsan för att de trivs i sin tjocka kropp. Men vi smala ska alltid göra tjat om hälsan. Man kan vara både snygg, smal och hälsosam ?

              Man kan vara tjock, snygg och hälsosam också?

        Fast det enda som inte majoriteten av Sveriges kvinnliga befolkning har gjort är näsoperation, fillers i läpparna och tandblekning.

        Vem har inte ändrat hur håret ser ut, brynen eller hur man sminkar sig sen 2014?

          Jag har inte! Eftersom att du frågar! Haha

        Jag har oxå rättat till skavanker och ÄLSKAR det. Inte en dag går utan att jag tänker på att jag är så glad över att jag gjort det jag gjort. Jo jag mår bra psykiskt – faktiskt ? det gjorde jag även innan mina operationer men jag störde mig liksom på vissa saker.

          Exakt samma här. Ibland vill jag känna ånger för att jag ändrats såpass mycket att jag ”tycker synd om mitt forna jag som var så..mindre fin”..meeen..det går inte.
          Precis som du säger så känner man sig så glad när man jämför bilderna.

          Glad för din skull!!!

        Alltså… det låter tyvärr inte så.

      Ja alla de som säger ”jag lägger bara i lite så det ser absolut helt naturligt ut!” Men så ser de alltid ut som om de har en allvarlig allergisk reaktion…? Man blir ibland lite blind för sitt eget utseende.

        Fast du kan lägga i lite och så ser det bra ut. Problemet är väl att de flesta lägger i mer och mer varje gång sen

      ”Och min man”. *hmm*…

        Det är ganska vanligt att vilja att ens partner ska tycka att en ser bra ut.

          Jo men oftast tycker ens partner att man är snygg utan att man behöver genomgå olika skönhetsoperationer..

      Ja, de verkar tro att om de inte fyllt på mer filler de senaste månaderna så har allt försvunnit och de är naturliga igen. ? FYI, det är bevisat att fillers stannar kvar i många år. Har man som Ellinor fyllt på några gånger per år så stackar man filler på filler och sen sitter de där med 3-4 ml och kan inte prata ordentligt. Samma sak med Bianca. Vissa influencers väljer att fylla fett från fettsugning av mage och lår i sina läppar bara för att kunna hävda att de minsann inte har fillers i läpparna.

    Men snälla. Ett barn kan se att hennes läppar är sprängfyllda med allt annat än naturligt innehåll. ??‍♀️ Och så ska man tycka synd om henne som får massa hat. Hon sitter ju och ljuger?!

      Lite som Kejsarens nya kläder? Man måste låtsas att de inte syns och så kommer det en som inte har vett att följa med strömmen utan påpekar det alla ser men inte törs säga i rädsla för att skada kejsaren (Flunsan ifråga)? Ja vi är naturliga på alla sätt och vis?

    Ja det syns ju väldigt tydligt. Förstår inte vart den där trenden kom ifrån från början. Tycker nån på riktigt att det är snyggt med såna otroligt stora läppar?

      Porr industrin va?

        Ja visst är det därifrån? Känner igen det.

      Det ska väl se ut som om man sugit k*k hela natten. ?

        Hur suger man för att läpparna ska svälla upp?

          Det hela kanske är ett missförstånd – man har haft någon som sugit på ens läppar hela natten ?

      Tänker att det började med Angelina Jolie?

        Hennes läppar går aldrig att uppnå med hjälp av fillers.

          Fast Angie har faktiskt inte 100% naturliga läppar ? dock hade hon ett bra utgångsläge och använde inte nåt så billigt som filler.

            Haha idiot, kolla hennes bilder från när hon var 14-15, hon har alltid haft den där munnen. Acceptera bara att vissa människor är sådär perfekta.

              Fast nej hennes läppar är inte helt naturliga, hon har lagt in silikondroppar. Och idiot kan du va själv ?

        Hennes är väl dock naturligas
        Och det verkar ju konstigt att en person skulle sätta en helt ny trend

      Jag tycker det är jättefint med stora läppar, men då ska de vara naturliga. Det är enorm skillnad på naturliga läppar (tänk Margot Robbie) och de där klumpiga, ojämna, hårda som är skapade av fillers (typ Paow).

        Nu har ju även Margot Robbie gjort läpparna så din teori om att endast naturliga läppar är fina spricker redan där. Däremot beror det helt på vad behandlaren har för stil (många behandlare eftersträvar en naturlig look) och vissa behandlare är helt enkelt för dåliga för att göra snygga läppar. Sen vill vissa personer ha läppar likt Paow eftersom de tycker att den onaturliga looken är snyggast.

          Margot Robbie naturlig ? Dra den om rödluvan också! Hennes bucchal fat removal blev SÅ snygg dock, därför hon har så framträdande kindben nu jämfört med tidigare. Samma som Megan Fox gjort!

            Fast oavsett så är de två kvinnor som är OTROLIGT vackra. Fula människor, exempelvis kissie, khloe kardashin, Kylie Kenneth kan operera sig tio gånger och ser ändå inte 1% så bra ut som ex Megan fox eller Jolie. Vissa har helt enkelt ett extremt bra utgångsläge och är redan nästan perfekta. De behöver inte mycket och även om de inte opererat sig hade de varit 100 gånger snyggare än majoriteten av övriga kvinnor. Man kan inte gå runt och ursäkta andras skönhet med ”hon har fillers” osv. Vissa är bara extremt vackra och andra inte, oavsett hur mycket de försöker

              Skrattade högt åt Kylie Kenneth ? så rolig auto correct

            Tycker hon var finare innan hennes ingrepp faktiskt. Nu ser hon äldre ut än vad hon är.

              Tycker samma. Mycket finare innan!

          Och helt ärligt, jag ser inte ens någon skillnad på Margot Robbie från när hon var 17 och nu. Otroligt vacker människa. Och ser heller inga fillers alls, men om det var det enda hon behövde så jackpot.

            Är du blind?

    Hoppas Hannah Graaf slutar spruta i saker snart.

      Nog svårt att åldras och bli gammal när man levt på sitt utseende.

      Är ju egentligen helt sjukt att en så vacker tjej som Hannah är, ändå inte tycker att hon duger utan måste göra en massa skönhetsingrepp.

      Varför hoppas du det? Hon vill kanske inte det. Du kan kontrollera om du ska ha fillers/botox men vad Hanna gör kan väl inte spela dig någon roll.

    Det är kul att alla fyller i fillers bara så att det ska se ”naturligt ut” när man direkt ser på en person om hen har använt fillers. Se ut hur du vill men sorry, det ser allt annat än naturligt ut.

      Lite sneda tänder och framförallt glugg kan vara charmigt, snyggt och ge en person ett personligt utseende.
      Raka, vita tänder behöver ju inte automatiskt betyda snyggt. Se på de som fixat sina tänder ex Booken och Paow

        Sa jag vita men fula? Nej, jag skrev ju så länge man ser vackrare ut så är det inget fel. Sen om man vill fula till sig med ansiktstatueringar, raka bort brynen eller operera in horn så får man göra det såklart. Men hela argumentet att naturligt alltid är finare är bara hittepå.

      Fyller läpparna med 0.5 om året, konturerna. Har gjort i 3-4 år och INGEN har märkt och då har jag frågat mamma och bästa kompisarna rätt ut. Så det beror på hur man planerar själv samt hur seriös klinik man går till och självklart att man förstår att man kan bli blind.

        Vad är det för vits om ingen märker nåt???

          Om det syns så märker ju alla! Om det inte syns har du gett bort pengar gratis till kliniken!

          Man kan väl göra det för sig själv? En själv både ser och känner skillnaden vilket kan vara tillräckligt för att man ska tycka bättre om sig själv.

    Vissa verkar ha något maniskt behov av att tala om för allt och alla vad de tycker om dom. Och det råkar alltid vara negativt. ”Jag är bara äärliig!”

    Kan folk inte bara låta bli att kritisera andras utseenden och val de gör med sina egna kroppar?

      Nej. Såna ankläppar är fruktansvärt fula och man blir vanställd för livet. Skiten försvinner inte, den bara flyttar sig och till slut ser man plufsig ut i hela ansiktet. Det borde vara straffbart att influera unga tjejer till sådant.

        Kan man tycka/diskutera det utan att skicka meddelanden till någon att man tycker att den är ful?

          Det är dock en helt annan fråga än den som ställdes i ts.

            Det är ju dock en helt rimlig följdfråga. Att tycka att det är fel att influera till ingrepp är inte samma sak som att ”kritisera” en individs utseende.

            Men många som vill vara elaka rättfärdigar det med att de gör det för ett större syfte.

        Var väl inte riktigt det som stod i kommentaren hon fick, att det är fel att influera till ingrepp!?

      De kallar sig själva influencers, eller hur? Påverkare! Såna som lever på att påverka andra, som får sin inkomst från att påverka andra att göra/köpa/vilja bli som dem!

    Tror mer på att hon försöker hålla ett snyggt ansiktsuttryck när hon pratar och spänner/putar läpparna lite lätt. Oftast är det ju så att många på sina rörliga stories inte gör överdrivna ansiktsuttryck och granskar sig själva medan de pratar. Om det är medvetet eller inte låter jag vara osagt.

      Sen är det ju tydligt att hon tidigare gjort fillers, hon kanske inte har fyllt på på ett tag, men hennes läppar är inte naturliga just nu för det.

    Bra att man kan skylla på tandställningen fast man ser på långa vägar att det är läpparnas fel. Följer flera influencers från UK som har fillers och deras överläppar rör sig inte heller, och att tillägga….dom har ingen tandställning.
    Tycker inte det var något fel på det. där frågan alls.

    Läskig trend när läpparna ska se sprängfyllda ut.

    Bianca är en till som borde lugna sig med fillers hon börjar se riktigt stel och plastig nu.

      Väldigt!! Alldeles för mycket smink också…

      När hon var ung såg hon ut som Benjamin ungefär, fast med långt hår. Nu är hon helt förändrad.

        Sorgligt. Hon var ju fin som hon var.

          Ja hon hade ett personligt utseende och fina färger. Nu har hon tagit bort allt det som gav hennes utseende karaktär.

            Jag fattar inte vitsen med all smink hon smetar på sig. Hennes gloooow…
            Hon är helt blank, metallisk. silvervit på näsryggen. På vissa bilder är hon brun/orange på kindbenen.
            Varför liksom?

      hon är fin på bild men kollar man på talang tex så ser man alla fillers tydligt och även hur mycket smink hon har på sig där, alldeles spacklad och det där glowet som säkert är fint bild ser bara flötigt ut i tv. precis som kylie jenner, hon ser också väldigt bra ut på bild men i videos så ser hennes läppar och övriga fillers väldigt konstiga ut. både hennes och khloes kroppar ser ju bra ut på bild men när de börjar röra på sig så ser speciellt kylie bara oproportionerlig och nästan plufsig ut!

      Ja hon ser äldre ut än Pernilla these days. Helt svullen, undrar varför hon inte går till ett proffs som säger åt henne att sluta.

    Vad har hänt med LD? Känns som att hennes glansdagar är long gone

      Vilka glansdagar?

        Hennes dagar i ”rampljuset” då så att säga. Hon skulle ju alltid synas och höras överallt.

      Hon vill inte vara ett fult alibi längre utan vacker och lycklig. Good for her!

        Hon har gått ner i vikt bara, och har omedelbart glömt vad hon själv slagit fast otaliga gånger: hon hävdade bestämt att ingen kan gå ner i vikt utan att svälta sig, och ingen kan behålla vikten långsiktigt. Det har hon skrivit så många långa blogginlägg om under åren. Man kunde påpeka att med en livsstilsförändring är det visst möjligt, då gick hon i taket och skrev långa rants om hur omöjligt det är att gå ner i vikt och behålla vikten.
        Nu, samma LD: ”jag gick ner i vikt utan ansträngning, det var väl vad kroppen ville helt enkelt”

          Jag kommer ihåg att jag hade en diskussion med henne om det en gång. Sa att jag också varit överviktig, men gått ner massa i vikt utan att svälta mig. Då påstod hon att i så fall kan jag inte ha varit så överviktig som hon. Sa att jo ungefär 30-40 kilo.

          Fortsättningsvis sa jag att jag absolut tenderar att lägga på mig igen och således alltid måste tänka på vad jag stoppar i mig. Ja för det är så det fungerar får jag till svar av henne. Kan säga att ja det är så det fungerar om man successivt återgår till att slarva med maten.

          Men LD har alltid rätt. Alla hennes ”fakta” har hon googlat sig fram till.

            Japp, även jag hade samma typ av diskussion med henne eftersom jag också har varit tjock men gått ner till normalvikt. Hon skrev argt att hon skulle behöva svälta sig och lida för att gå ner i vikt. Jag skrev att jag inte hade svält mig utan bara börjat röra på mig och sett till att inte äta för mycket. Hon skrev att man aldrig kan leva normalt igen efter en viktnedgång om man vill behålla vikten. Etc etc.
            PS: här är jag nu, fem år efter diskussionen med LD, fortfarande smal och jag lever helt normalt och svälter mig inte nu heller!

              Kul att höra! Själv har jag haft små bakslag, men vet hur jag ska ta mig tillbaka igen utan minsta späkande.

              Minns också att hon sa att ska hon gå ner i vikt måste hon under kanske 1-2 år helt avstå från ex tårta eller bullar. Sa då att ja från att äta det varje dag. Kör en dag i veckan istället. Det var inte populärt.

                Ja tårta eller bullar är inget jag heller äter ofta. Två gånger i månaden kanske. Men det anser inte jag är att svälta mig eller lida. Jag äter vanlig husmanskost två gånger om dagen samt te och ägg till frukost, och är det något jag drar in på är det frukosten, då har jag ändå ingen aptit så det är ingen uppoffring. Men självklart går det inte att behålla vikten om man ska äta bakverk flera gånger i veckan, det är inte att svälta sig att låta bli sådant.

              Det är ju för att det man tycker är att leva normalt i den storleken kanske inte är det normala man borde leva efter.

              Kan du skriva vad exakt vad och hur mycket du äter under en normal dag?

                Vem har koll på exakt hur mycket den äter?? Låter ju ätstört. Jag äter ägg till frukost, till lunch kan det bli pasta, sushi eller räksallad eller bönsallad eller liknande, med bröd då om jag äter sallad.
                Till middag alltid typ fisk, kött eller halloumi med ris eller potatis eller nudlar. Kolhydrater är ett måste om jag inte ska känna mig hungrig sent på kvällen.
                Det jag däremot INTE äter ofta är fika, snacks och godis. Varannan helg ungefär. Så mår jag bra och så håller jag vikten. Utan att svälta mig.

          Beror ju på varför man gått upp i vikt… folk kan må dåligt, ätit dåligt, varit sjuk och inte kunnat röra sig…

            Absolut! Min enda ståndpunkt är att det var fel av LD att säga att för att kunna gå ner i vikt måste man svälta. Hon blev ju helt rabiat så fort någon påstod något annat.

            Det hon däremot har skrivit om tjockförakt håller jag däremot med om.

              Ja tjocka människor brukar ha ursäkter och hitta på massa falsk fakta för att må bättre i sin egen vikt. När de fattar att deras skitsnack är falskt rasar deras värld. Alla kan gå ner i vikt och hålla vikten, men det innebär att man inte kan låta bli att röra på sig och äta vad man vill.

          Hon har gått ner i vikt sedan hon började träna. Men den kopplingen vägrar hon göra för att det går emot det hon hävdat i alla år, så hon låtsas som det regnar och säger att det är vad kroppen tydligen bara ville helt plötsligt.

          Kopplingen att hon tycker att hon är snyggare nu när hon gått ner i vikt vägrar hon också erkänna. Hon vill få det till att hon plötsligt är trött på att visa sig ful för att andra ska må bra. Säger att hon nu plötsligt vill visa upp hur snygg hon egentligen är. Alla hennes oändliga selfies där hon vill visa upp sig gör att hela hon känns precis lika ytlig som vilken influenser som helst, hon är helt tagen av sin egen skönhet vilket hon visar både i text och bild.

          Hon pratar om ful och snygg och inser tydligen inte att hon indirekt säger att hon var ful när hon vägde mer och nu när hon gått ner så vill hon visa upp hur snygg hon är. Känns ovärdig för någon med hennes profil att fokusera så mycket på sitt eget utseende nu när hon uppenbarligen är nöjd med det hela.

            Bra sammanfattning.

            Hon säger oxå att hon nu är lyckligare…. Pga av vad är frågan?! För att hon visar sitt snyggare jag?!

              Hon blev mycket mer till freds med livet när hon fick bra ekonomi, den kopplingen märktes också tydligt. Det var mycket prat innan om mindervärdskomplex och uppgivenhet för att hon inte drog in egna pengar och hon hade tydligen återkommande depressioner. Hon har sagt att det är fixat så att hon ett stort eget bankkonto nu från makens pengar så att hon kan ha samma standard typ vid skilsmässa tex och vara oberoende av honom på det sättet även nu.

              Det har väl gjort att hon njuter mer av livet mer nu och gör exakt vad som faller henne in, hon träffar vänner och gör någon mordpodd då och då. Cissi fick det 10 gånger bättre ställt ekonomiskt i samma veva och har fortsatt precis som förut. Känns som LD är rätt bekväm av sig och kan leva ut den sidan fullt ut numera.

                Vad jobbar hennes man med? Om han tjänar så bra tänkte jag.

                  Han hade ett spelutvecklingsföretag med sina bröder, de sålde företaget för väldigt många miljoner, och LD:s man fick ungefär 30 miljoner vid försäljningen. Avalanche hette företaget om du vill googla.

                    Jag trodde hans del var mindre än 30 miljoner.

                      Nej, jag känner en som jobbade åt dem och som hade koll på brödernas respektive andelar av vinsten. Borde också synas på allabolag.se på det AB Oskar startade när han fick pengarna från försäljningen.

            Har hon verkligen gått ner i vikt? Tycker hon ser likadan ut. Men hon kanske har nämnt det själv?

            Tror dessutom att hon varit ”tvungen” att gå ner i vikt till slut. Det har gått att se runt hennes ögon att hon förmodligen har högt kolesterol och hon har väl på allvar behövt ta tag i hälsan.

    Ja hon är så snygg nu att hon inte orkar vara andras fula alibi längre säger hon.
    Som för så många andra skedde detta efter viktminskning. Fast hon sagt förut att hon inte kan gå ner i vikt utan att svälta sig.
    Hänger inte riktigt ihop.
    Nu lägger hon bara ut ”snygga” selfies, precis sånt som hon klagat på att andra gör.

      Nej, hon skrev att hon alltid varit lika snygg men lagt ut de fulaste bilderna. Vilket hon nu vill sluta med.

        Efterkonstruktion, det är helt uppenbart att hon ändrat sitt beteende efter hon gått ner i vikt.

          Hon gör alltid efterkonstruktioner.
          När maken och bröderna fortfarande hade Avalanche hette det att hon var hemmafru pga social fobi. Sedan sålde de företaget och blev förmögna, sedan dess heter det att hon var hemmafru för att möjliggöra makens karriär.
          Viktnedgången som tidigare var omöjlig är nu något ”kroppen ville”.
          De rakade benen är pga kortisonsalva som ska smörjas in. Lustigt sammanträffande med den spontana viktnedgången och närbilder på benen.

            Mitt i prick.

          Absolut kan det vara så… men jag förtydligade bara vad det var hon skrev, eftersom B förvrängde texten

      Var tvungen att gå in på hennes Instagram nu och förväntade mig, efter vad du skrev, ett flöde likt Kenzas. Men, majoriteten var helt vanliga svenssonbilder utan något som helst poserande? Dessutom var det jäkligt härligt att se henne så glad 🙂

      Jag kan väl också känna att det är ”helt OK” att inte vilja lägga upp fulbilder mer. Kan tänka mig att det efter några år kan förvränga ens självbild en hel del, speciellt om man i grunden inte mår så bra. Att hon mår bättre nu behöver ju dessutom inte alls bero på viktminskningen i sig, utan snarare en effekt av de endorfiner som frigörs vid träning och exempelvis eventuell minskad värk. Så är det åtminstone för mig.

        Hon lägger konstant upp selfies på storys, självklart vill hon inte ha den mängden i sitt flöde för då skulle det vara väldigt uppenbart att hon gått och blivit lite ytligt. Flödet ska ju fortfarande se normalt ut!

    Tycker var och en får göra vad man vill. Problemet som jag ser det i videon är 1. Otroligt oprofessionellt bemötande. Tänk om anställda skulle svara såhär till kunder vid kritik? Absolut får man ifrågasätta men det finns sätt att bemöta åsikter. 2. Att ljuga om något som är så uppenbart är bara skenheligt och pinsamt. Problematiken ligger inte i att fylla läppar eller whatever. Eller jo det är det men inte i relation till den här videon och är en annan diskussion. Problemet är att unga får så dålig självkänsla när de tror att kylie gick in i puberteten och fick världens största rumpa eller Ellinor skaffade tandställning och fick 200% större läppar. Det är liksom inte realistiskt.

      Följare måste lära sig att skilja på att vara elak och att ge kritik.
      Och din jämförelse med anställd/kund.. Vad tycker du är rimligt med ”kritiken” till en anställd om att den är ful och borde sluta se ut så som den gör?

        Nej absolut inte. Om du läser igen så säger jag att man kan bemöta kritik professionellt. Jag jobbar på myndighet och har fått allt upp till mordhot och det är ju inte okej eller hur. Men man kan bemöta människor på ett sätt som dels är avväpnande och dels är professionellt. Följarna är ju på så vis deras kunder. Jag har ju inte heller kunder men måste ha ett professionellt bemötande, även som privatperson om jag fått en dum kommentar så kan jag ju välja att bemöta det på ett sätt som är passande. Nu är myndighetsarbete en helt annan sak men försöker bara få fram en poäng,

          Och jag håller inte med dig.

          Man kan inte jämföra alla yrken med varandra. En polis har andra förutsättningar att avväpna en situation än vad en frisör har. Tex.

          Problemet är fortfarande (enligt mig) att folk tar sig frihet att vara elaka fast låtsas som att de bara framför kritik. Sen blir de förvånade när kommentaren raderas, får ett likadant svar, osv. Folk har inga spärrar online.

            Har du själv jobbat som frisör? De får också stå ut med elaka kunder. Alla människor är inte snälla.
            Det betyder inte att de kan/ska uppträda lika dåligt mot kunden.

            En handläggare har absolut inte bättre förutsättningar att avväpna en situation än en frisör.

    Har glömt hur söt Ellinor verkligen var ’före’. Nu ser hon ut som alla andra. Precis som Bianca, där går det fort nu med diverse ingrepp och det unika som var just hon börjar suddas ut. Så himla sorgligt tycker jag men, men… alla får göra precis som de vill och är nöjda med.

      Ja, det är fan sjukt att unga tjejer ens håller på med sånt här ( även äldre kvinnor och män såklart)

    Och isabel adrian har tränat stenhårt på gymmet men bara rumpan.

      Rumpträning är dock bra för hållning och rygg osv. Det är ju där motorn sitter ?

      Ha ha, det måste verkligen vara riktigt oskönt att sitta på de kuddarna. Jag skulle vara otrolig att de byter plats när jag har suttit för länge.

        Blir så pinsamt när dom påtår att dom tränat sig till den. Stor skillnad på en tränad och BBL.

          Verkligen!!! Den där rumpan kommer verkligen inte från träning.

      det där är en köpt rumpa!! finns inte ens chans att träna rumpan och bygga upp den sådär utan att samtidigt med- eller omedvetet bygga benmuskler också. folk med tränade rumpor får även tränade lår, gabriella joss tex ser man ju att hon fått starkare lår på köpet. isabel adrian har samma vanliga smala ben och helt plötsligt en stor välformad rumpa, pff inte en chans

        Så hemskt att vara så gammal och ändå så omogen i sitt sinne.

    Det har blivit så vanligt nu i filmer och serirr aty man ser fillers från en säsong i en annan eller att överläppen får en egen skugga i mörka filmscener osv. Det stör mig verkligen för det är sällan det gör något för personens utseende. I min mening alltså. Men ja.. det kanske går över?

    Mia Skäringer är en till som borde sluta spruta in saker i sitt fejs nu. Jag läste intervjun igår i SvD! Jag kunde inte fokusera på texten för bilderna var så märkliga. Hon har lagt in nya fillers i läppar och kinder men något har blivit tokigt och munnen ser helt sned ut. Antar att fotograferingen var bokad sedan länge, men det hade varit bättre att vänta med den!

      Tyckte väl att hon såg annorlunda ut!

      Jag tänkte också på det när Mia var med i Tilde. Hon ser annorlunda ut.

        Tänkte precis samma.

        Check på tänder där också

      Wtf ja. Hon är snart i cat-lady-svamp – när en kvinna, särskilt äldre, är så gjord att hon ser ut som en svullen katt.

    Hon säger att hon inte sprutat in något i sina läppar? Hahaha

    Alla flunsor ljuger. Om allt.

    Tar illa vid sig och slänger ut på sociala medier = försöker dölja att man gjort något. Just sayin…. ??‍♀️ Sedan är ju inte hon den skarpaste kniven i lådan, är ju väldigt uppenbart att hon gjort både det ena och det andra så frågan är vem som ska hålla käft egentligen.

    Skriv gärna om IL:s omärkta samarbete med företaget Omega.
    Hon skryter i vanlig ordning att hon träffat Presidenten för företaget Herr Aeschlimann.

    Ser framför mig hur hon fnittrar nervöst och läspande på sin värsta Svengelska ska berätta hur mycket hon ääääälskar dessa klockor framför mannen som i sin enfald fått höra att hon är Sveriges mest framgångsrika kvinna..

    Omega märket har i mina ögon sjunkit som en sten.

      Men oj vad du har vaknat på tvär sida idag.
      Hellre prata svengelska än att vara helt tyst, tycker jag. Var försiktig med att uttrycka till personer att de läspar och hur de uttalar ord (både på svenska och andra språk än sitt eget modersmål) Det kan hämma personen så att de inte vågar uttrycka sig framöver.

      Men nej snälla, ingen bryr sig längre om IL. Hon är inte aktuell längre. Tack och lov.

        Fast det är hon ju. Aktuell alltså. Det är ju bara alla haters här som lite hysteriskt mest intalar sig själva att Isabella inte är aktuell.

    Jag vill se naturlig ut, därför sprutar jag in skit under ögonen, runt näsan och i läpparna ??

    Nej, du ser inte naturlig ut.

      Väldigt lustigt ja. Att se naturligt ut borde vara det enklaste i världen, bara ändra ingenting 🙂

    Kräks på LD, vilka vidrig person som Jockiboi ?????

    Sandra Beijer och Björn ska flytta till Gamla Stan!

      Mhm

    Gud vad söt hon var innan allt krims krams?. Bara hon är nöjd så men hade jag fått välja hade jag valt gamla ellinir flera gånger om framför den nya

    Fast oj. Hennes överläpp verkar inte kunna dra ihop sig typ? Sitter som ett sträck när hon pratar?

    Jag är inget fan av Åsa Ingrosso, men det är befriande hur öppen hon är med alla ingrepp och även problemen de medför.
    Hon sitter inte och påstår att hennes utseende är naturligt, hon beskriver vad hon gjort och att hon gör det för att hon tycker det är fint. Hon visade också hur fult det blev med gamla fillers som flutit ut och bildade en klump under näsan och att hon var tvungen att ta bort den.
    Som sagt, jag är inget fan, tycker hon är ytlig etc. Men just ärligheten kring ingrepp är bra.

    Tyckte det var Johan Palm på ”före”-bilden med (utan?) läpparna

    Jag bir äcklad av de här stora konstgjorda svullna läpparna som en del tjejer skaffar sig, (blir som fläskläppar ju). Är det modernt? Tycker man det är snyggt?
    En del har skaffat lite sneda ögon också, verkar det som. Är det nytt mode?
    Jag fattar inte. En ren missbildning är ju OK att rätta till, men i övrigt… Sjukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.