Mer fluns-erotik

Katrin Zytomierska har gjort det, Maxinne Björk likaså.
Snart hittar vi Margaux Dietz erotiska bok i butikerna och som podbok hos Spotify, och näst på tur står Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin, som nu meddelar att de ska ta fram en erotisk novell i sin podd ”Måndagsvibe”. Detta sker tillsammans med tjejerna i AVA Stories och på Hannas instastory har man kunnat rösta om vad man vill att den ska handla om.
Så här såg det ut i går när jag tog mina skärmdumpar.
Är inte detta bara jävligt vaniljigt?
Straight sex mellan två personer, med romantisk stämning och lång uppbyggnad till sex utan fetischer?

Herregud! 
Behöver vi verkligen få det beskrivet för oss i textform?
GÄSP!
Vad hände med piskmaskiner och gagballs? Sexgungor i taket som knuffas över en hel ormgrop av nakna kroppar?
Tvåkant, trekant, fyrkant eller varför inte en orgasmisk oktagon?
Inga fetischer? Inga lack-klackisar eller ridspö?
Någonting som inspirerats av den här delfinen från Ikea? (Haj?)

Gudars skymning, jag hoppas Hanna och Lojsan tar resultatet från den här omröstningen och gör tvärt om!

Eller? 
Är det bara jag och delfinen som tycker att resultatet var, ack så trist?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker också det låter trist ??

    Tycker det är uppfriskande att se omröstningarna. Så trött på det extrema och porriga som nästan blivit ett måste.

      Håller med. Jag undrar om inte de allra flesta är mest sugna på ganska vaniljigt sex? Vem orkar rada upp piskor, pluggar och gungor en vanlig onsdagkväll?
      Jag blir helt matt när jag läser Hannaholieros stories på instagram om hur hennes underliv är totalt utslitet av någon utländsk man hon hängt med i några dagar men ändå bangar hon inte när grannen plingar på en halv dag senare. Svårt att relatera men absolut, jag är nog astrist nu för tiden.

        Men det låter ju ändå mysigt

        Fast gillar man piskor och pluggar så är det ju inget besvär man måste orka med. Lite som att fråga hur man orkar ha sex om man inte själv tycker om det. För den som gillar sex (vanilj eller kink) så är det ju inte jobbigt att göra.

      Eller hur! Tycker det är sunt att det visas upp att många faktiskt tänder på romantik snarare än strypsex. Det låter ju inte så i porrdebatten.

      Tycker folk som klankar ner på vaniljsex osv kan gå och dra något gammalt över sig. Varför så himla stolta över att man vältrar sig i gammal hederlig kvinnoförndering? Jag skäms helt ärligt över de sidorna som drar lite åt det hållet hos mig själv (även om de inte är särskilt extrema) . Tycker inte man är coolare om man gillar piskor än romantik. Inte säker på att man har så mycket roligare heller utan mer kanske blivit avtrubbad.

        Håller med. Kollar själv på porr ibland då jag har dåligt tålamod att själv fantisera ihop något haha. Sååå mycket porr är 100% manscentrerat. Mannen kan vara ful eller så ser man inte hans fejs alls, 10 minuter blowjob kontra 1 minut dålig slickning med tungknull (om hans ens går ner på henne då). Sexet är över när mannen kommit och där ligger kvinnan, endast där för mannens njutning i scen såväl som för publiken. Och visst, jag har gått igång på dessa med ibland tills jag äntligen upptäckte female friendly- en story bakom, långbuppbyggnad och kvinnan är också i centrum och inte sällan får man se kvinnan ha riktiga (eller väldigt trovärdiga) orgasmer. Så Nice! Funkar även med lesbiska scener (av kvinnor för kvinnor typ). Tjejer vet vad tjejer gillar ?

    Vaniljigt? Inte som att det är något fel med det?‍♀️

      Älskar vaniljigt sex ?❤️

        Ja drt känns väl mer som att individen blir sedd vid vanilj än vid kinks där allt fokus är på att mannen (oftast) gör saker mot kvinnan som i praktiken kan ses som övergrepp på en annan individs gränser och vad som är okej i normsamhället. Tycker det är helt sjukt hur populärt sömnsex är för män, där kvinnan är ett totalt passivt objekt för mannens utlösning

          Som kvinna som gillar kinks så håller jag inte alls med om att det bara är mannens njutning som är i fokus. Snarare tvärtom. Jag upplever att tex bdsm är en helt annan form av intimitet då det bygger på total utlämning och därigenom också extrem trygghet och respekt. Tycker snarare att män som gillar in-ut-sprut inte är lika måna om kvinnans njutning utan suckar när förspel nämns ungefär. Men det är bara min egen upplevelse och erfarenheter.

            Ja, men du kanske också använder kinks på rätt sätt. Dvs med män som du känner trygghet med och respekt för. Samt blir respekterad av. Majoriteten som i folkmun säger sig tända på dessa olika saker gör det ju tyvärr på helt fel sätt. T.ex. antar att alla tjejer vill bli strypta och förnedrade. Många förstår inte att det egentligen är kvinnan (i fall med man-kvinna) som har makten eftersom hon TILLÅTER mannen att vara överordnad i denna intima stund. Om hon inte tycker om det avbryts ju hela sexakten. I vardagliga sexsammanhang gör män dessa saker mot (ibland med) kvinnan utan att ens veta OM hon gillar detta eftersom ”alla tjejer EGENTLIGEN gillar det”.

        Man ska inte ha sex med vaniljyoghurt eller vaniljglass, det kan ge svamp.

          Precis, brukar köra med päronglass istället.

            En iskall piggelin rakt upp i finrummet svalkar gött.

              Piggelin smakar tuttifrutti!

          Räcker med sperma för att få svamp ?

    Resultatet är väl troligtvis för att det främst är unga vita (straight) tjejer som följer Hanna och lojsan

      Sen verkar det va svårt för många av läsarna att förstå att inlägget är ironiskt

        Jag behöver tydligen vara betydligt tydligare vad gäller det.?

          Jag tror inte du ska ägna dig åt det alls faktiskt.

            Övning ger färdighet sägs det, så…. 😉

          OT: Förlåt, men Tooken ligger verkligen i hårdträning för att få vara med i Mästerkocken VIP. Än en gång har hon lyckats få ihop en mästerlig skapelse endast ”fritt från huvudet”. Jag blir så otroligt imponerad. En Tiramisu alltså. Genom att ”se” andra baka den så vet hon måtten i huvudet. Sedan att det första man får upp när man googlar Tiramisu är ICA:s recept. Otroligt likt det Tooken bakat, bara lite andra proportioner. Det måste ju bara vara en tillfällighet. Liksom att båda recepten serverar med färska hallon till. Alltså hon går från klarhet till klarhet. Så jäkla impad av henne. Längtar tills hon får vara med i något mat- eller bakprogram på ”hennes” kanal, tv4.

            Människan behöver ju pengar in på kontot! Det är ju bara det allt hennes fiske om än det ena än det andra handlar om. Blir tufft att leva på en väktarlön ?

        Uppfattar det som raljerande och överdrivet men inte direkt ironiskt. Finns gott om folk som tycker vaniljsex är tråkigt, det är därför det begreppet ens existerar.

        Ännu ett exempel i denna bloggen att ironi inte når fram i skrift. Ännu mindre när man inte känner varandra, väl.

        Så nä jag fattade inte alls att det va ironi och nu när ni säger det så förstår jag inte vad som va roligt med detta inlägget… ändå.

          Precis. Har läst bloggen sedan start och har fortfarande svårt för just Camillas ironi och sarkasm. Uppfattar ofta att hon driver med något eller överdriver, men inte ironi.

          Själv tycker jag att inlägget är en uppfriskande satir över influensers jakt på att göra vad som helst för att hålla sig aktuella och i rampljuset.
          Tack Camilla för en helt ny bild på vem en influenser är och vad de gör, IKEA hajen i en hemmagjord sexgunga. Ovärderligt! Fick mig ett gott skratt.

          Brukar uppfatta ironi, men här var det inte lika tydligt som annars.

      Vad har hudfärg med saken att göra? Är ickevita mer perversa i sängen?

        Oj vad du läser in mycket i kommentaren. Det är en viss typ av tjejer (vita straighta som Hanna och lojsan) som är deras målgrupp/följer dom. Fjortisar om du föredrar det ordet

          Nej, jag läser det som står.
          Så fjortisar kan bara vara vita?
          Är lesbiska tjejer mer perversa?

          Håller med anonym 10:09 och tycker frågan belyser en viktig sak. Det ligger ett antagande här att det är vita straighta tjejer som föredrar vaniljsex. Om det hade varit andra etniska grupper som svarat hade svaret kanske varit annorlunda.

      Ganska rasistiskt att tro vara vita tjejer gillar vaniljsex. POC är trötta på exotifiering

    Det är ju inte tråkigt om det är det mans själv tänder på heller.

    Är väl isf tråkigare att läsa om någon kink man känner noll och ingenting för.

    Vanilj ♥️

    Men hahaha, detta inlägget var IRONI?!? Jag gick alltså från att vara irriterad och uppgiven, till att faktiskt skratta rakt ut. Pinsamt att jag inte fattade det direkt.. =)
    Ha en fin dag!

    Var säker på att det stod ”PISTmaskiner och gagballs”.

    Så trött på ordet sex. Tänker fan aldrig ha det.

      Du behöver inte ha sex. Du kan ha samlag, älskog eller kärleksakt om du hellre vill.?

        Eller kn……..?

        Nej tänker inte ha något av det. Själva tanken skrämmer skiten ur mig att behöva göra saker jag inte vill – saker som förväntas av mig bara för att killar lever i en porrskadad värld.

          Det gör de inte. Dra inte alla killar över en kam, att just killar är porrskadade är en farlig fördom.

            Farligt hur?

          Oj.. Jag har varit med om övergrepp för 14 år sen. Men jag älskar att ha speciellt med mitt ex. Och det är inget porrskadat eller förväntningar. Myssex, och sen är det trevligt (tycker jag) när det blir lite överexalterat och lite hårdare tag. Inte piskor och grejer, utan bara kropparna. Ta tag i mig liksom ? Men älskar kontakten vi får (vi ligger än fast vi är ex) osv.

          Tråkigt om du har upplevt sex som nåt fult. Sex kan faktiskt var fint med. Jag trodde inte det pga mina erfarenheter. Men jodå ?? Och absolut inget porrskadat, bara vad man tycker om.

            Och han förväntar sig inget av mig. Ingen annan jag legat med heller. Det är ju isf du som går in med den tanken. Killen kan be mig göra nåt, vill jag inte så säger jag nej. Och det är inga problem.

              Precis så. Man får inte ha den inställningen från början.

              Det här är inte en bra attityd alls – Helt ärligt så har du haft tur i så fall. Faktum är att de flesta kvinnor vid ett eller flera tillfällen har stött på män som inte har sex på ett fint sätt. Där det inte är ”inga problem” att säga nej eller markera var ens gränser går. Det är inte en kvinnas fel att män inte respekterar kvinnor i sexuella sammanhang.

                Jag vill se siffror på att ”de flesta kvinnor” stött på såna män innan jag tror på dig.

                  Ja förlåt, de flesta är absolut fel ordval. Oerhört många, då. Jag kan räkna på ena handen antalet kvinnor jag pratat med som aldrig stött på det här, och då handlar det om kvinnor från alla möjliga samhällsklasser och alla möjliga sorters män.

                  Faktum kvarstår att din inställning är skuldbeläggande mot offer för sexuellt våld. Och helt ärligt förstår jag inte hur du själv kan ha utsatts för övergrepp och i nästa andning påstå att sexuellt tvång och gränsöverskridande bara handlar om att man måste säga nej..?

                    11:58 är inte jag som kommenterade 10:41 och 10:44. Och VAR har jag skuldbelagt? Hon skrev att ”alla lämnar mig”. Då har man det som inställning, det ligger ju hos henne och inte hos nån specifik kille.

                    Sluta ljug om att jag skuldbelägger offer för fan ?

                    Nej läste nu, och det handlade om att hennes känsla va att killen vill att hon gör saker mot sin vilja.

                    En kille kan faktiskt fråga ”kan du göra detta” eller ”vill du testa detta” UTAN att det handlar om övergrepp. Och det är okej att säga nej. Du tolkade det jag skrev helt fel, sexuella övergrepp är ALDRIG okej, och det är ALDRIG offrets fel.

                    Men om nån har sex (med samtycke för att förtydliga) och personen frågar ”kan du suga av mig?” Så måste det få vara okej att fråga om, om han nu gillar det. Det är liksom skillnad. Kan ju handla om rädsla från tjejen att göra nåt som är nytt eller göra nåt som man inte vill göra. Men frågan måste ju vara fri, sålänge ett nej accepteras.

                    Skillnad på övergrepp eller våldtäkt och ett ligg.

                    Min inställning? Jag är 11.58. Ta inte för givet att alla som heter anonym är samma person.

                Skrev ju att jag varit med om övergrepp också. Men man måste gå vidare, för mig tog det nästan 7 år. Tycker min attityd är bra. Jag har blivit stark och går inte med på vad som helst. Och det respekteras. Man kan inte tänka att alla killar är så sjuka i huvudet.

            ❤️ jag är glad att höra att du gillar det trots allt som hänt dig. Lyckades komma undan en kille som försökte ta sig friheter och har blivit bränd hela livet av människor som jag trodde jag skulle kunna lita på. Så min tillit är 0 och ens våga utsätta mig för det och sedan veta att killen säkerligen lämnar mig också som alla andra har gjort gör så jag faller ihop.

              Nu kommer lite ”tough love” men som vän hade jag sagt att du behöver söka hjälp för det ?? Jag gick vidare efter typ 6,5 år. Och jag trodde aldrig det skulle hända. Nu älskar jag närheten, ömheten, det härliga med sex.

              Mycket handlar om inställning. Först va jag så inne på att det skulle vara en pojkvän. Men hittade en kille (mitt ex) som gjorde mig trygg. Efter det har jag legat ”runt” efter mina premisser. Insåg att bra sex inte måste innebära orgasm för min del, utan kemin. Jag hade en kk som fick mig att komma 2-3ggr men kemin va noll. Mitt ex är ”sämre” gällande det, men vår kemi är wow.

              Tycker du ska prata med nån, testa att gå på dejter, prata om din oro – många killar bryr sig och vill en väl ??

              Sen behöver du definitivt jobba på din självkänsla. Klart alla inte kommer lämna dig, men med den inställningen så är det det som förväntas och då signalerar du kanske att det ändå inte blir ngt och killen lämnar.

              Du behöver absolut inte ligga runt. Men tycker det är synd att du känner så för sex, som kan vara fantastiskt skönt och mysigt, härligt, roligt! ❤️

                ❤️ Jag har sökt hjälp för det och har blivit bättre på det och kan öppna mig för andra och har många härliga killkompisar. Dock så verkar killar aldrig gilla mig och jag vet inte ens hur jag ska träffa någon. Jag är lite över 30 nu och det känns som det aldrig någonsin kommer ske.

                  Happydating på Instagram, podd och bok också. Värt att kolla upp.

                  Då får du embracea singellivet! ? Jobba på dig själv, att du ska må bra. Dejta runt lite när du känner dig redo. Jag vände på det, är också över 30 (32 haha) och kände att jag alltid kommer vara singel. Sen vände jag på det, jag ska jobba på mig själv, träna, promenader osv. Jag ska må bra, vara singel och jag ska ta livet med storm! Älskar livet trots att jag har en överjävlig sjukdom tex.

                  Dyker det upp nån, så gör det. Lev livet så gott du bara kan, njut! Här kommer en cyberkram ❤️

                    Och! Bra att du sökt hjälp ❤️

                    Ska jag verkligen göra ❤️ var hos frisören igår och över att ha varit blond hela livet gav jag mig slingor så jag nu är kallblond/silver så ett steg kanske haha. Hade gärna tränat om jag kunde men min endometrios sätter käppar i hjulet. Stor kram tillbaka och tack för att du finns ❤️

                      Har endometrios med. Vadet du som bad om hjälp ang Peter Barton Smith? Försökt kontakta dig via Camilla iaf men det gick inte.

          Gör aldrig någonting du inte vill och låt bli om det skrämmer dig!
          Om/när du vill ha sex finns det respektfulla partners som låter dig utforska i din takt.

          Din kropp, ditt val. Alltid.

          Ha med en tjej kanske? 🙂 Eller inte alls är också helt okej! Jag har fått flera småbarn tätt och har aldrig sex, hehe.

    Hmm.. Röstar på val, inte delfin eller haj ??

      Det är en haj. Vi har en sån hemma. Den är vegan och heter Snaaarky.

      Det är en fisk, däggdjur har inte gälar. Har du inte spelat levande böckers Djuphavsjakten?

    Vanilla sex ,inte att förakta…

    ”Ta fram en novell”. Låter typ som de ska plocka ner en från bokhyllan, trolla fram en ur skrivbordslådan, hämta en från köksskåpet.

    OT Caias betalpartner skickar ut mail om låneerbjudanden till kunder..

      Det är ju helt sjukt! Komsumtionshets deluxe

    Förlåt för OT, men har sett första avsnitten av Powerkvinnor – och blir så jäkla provocerad över Antonijas Oliver ? vet egentligen inte varför, men jag blir det! Går bra att vimla och göra lyxgröt till nya tjejen, men att träffa dottern går fan inte…

    Nån som vet vad appen heter som Anna Book håller på med på stories? Om ens namn och olika personlighetsdrag etc

      Fjortistest a la facebook skulle jag gissa att den heter.

    Såg ni Sommaren-85 på tv? När Lotta Tejle skriver porrigt till någon ”herrblaska”. Det var bland det roligaste i serien enligt mitt tycke.

      Neeej, blev äcklad, hahah

    Tråkigt att Ligga med p3 slutade för något år sedan. Men de hade väl inte så mycket att snacka om efter 10 år.

    En delfin med gälar?

    På tal om influensers som skriver: har någon sett Hannah & Amandas ”Två systrar”? Vad tyckte ni?

    Till er som inte sett: avstå. Det är förlorad tid ni aldrig får igen…

      Jag såg ett inslag om serien på Nyhetsmorgon och då visade de även en liten snutt. Trots att det var uppenbart vad scenen skulle handla om var det utifrån manus (och kanske även skådespelarprestation, det vågar jag inte säga på en sån liten snutt) väldigt svårt att förstå handlingen för det var så TUNT!! Jag blev liksom lite sugen på att kolla på eländet men känner samtidigt precis som du. Den tiden får man inte igen. Men jag hoppas på många svar på din kommentar!

    Det är ju en haj, ingen delfin ?

    Det är en haj.

    Det är för fan en haj!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.