Margaux Dietz erotiska bok blir podd-bok hos Spotify

Bildkälla: Margaux Dietz blogg

Alexas Värld – kommer bli en fristående podbok där ni får följa med in i huvudkaraktären Alexas värld.
Alexa spelas av Margaux Dietz själv, medan de andra karaktärerna porträtteras av andra skådespelare, och alltsammans spelas in i en studio.
Bakom alltsammans hittar vi Spotify.
Här är det första inlägget där Margaux offentliggöra det hela, och i det här inlägget berättar hon mer ingående om hur inspelningarna går till.

Det vi gör när vi spelar in är att simulera scenerna så det ska bli lättare för oss att låtsas som att det är på riktigt. Till exempel när vi är på restaurang så har vi en liten tallrik med något på framför oss som vi kan äta av, är vi på gymet så gör vi övningar innan, åker vi en trång buss så ställer vi upp statister som trycker på. Låter kanske lite märkligt, men det är väldigt rimligt när man väl kör, haha. // Margaux Dietz

Det kan ju inte bara vara jag som läser det här och omedelbart börjar fundera över hur de simulerar sexscenerna?
Det är ju trots allt en erotisk bok där sexscenerna behöver vara…trovärdiga?
Om man får mat för restaurang-scenerna, vad får man då för sexscenerna?
Jag KAN inte vara den enda som funderar över detta?!

Det finns en intimitetskoordinator för att underlätta inspelningen och redan idag – tisdag – ska Margaux spela in en onani-scen som hon är en smula nervös inför. 
Vad hade ni varit mest nervös inför? Att simulera en sexscen tillsammans med någon eller en onani-scen alldeles själv?
Två saker jag aldrig trodde att jag skulle komma att ställa mot varandra i ett inlägg, men här på Bloggbevakning kan tydligen allt hända. 😉

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon kämpar på alltså! Kan Margaux vara Sveriges svar på Lindsay Lohan? 🙂

      Nej

      Hur tänkte du nu…?

      Vadå kämpar på?

        Att hålla sig aktuell i rampljuset!

        Vad är människan egentligen känd för? Arnold?

          Va? Finns det två människor på jorden som håller sig eller försöker hålla sig aktuella i rampljuset, Lindsay och margaux? Lindsay innan hon gick in i väggen har väl spelat in minst femton kioskvältare? Är det bara jag som absolut inte fattar.

          Ja de flesta kämpar väl på med att försörja sig på det sätt de gör? Eller?

      Men vari ligger jämförelsen? Kämpar på? Lindsay Lohan? Eh, va?

        [Borttagen kommentar]

    Låter fruktansvärt vilket som ?

      Hoppas ni håller avstånd under inspelningen enligt Folkhälsomyndighetens regler! Det gäller ju både utomhus och inomhus, vaccinerade och ovaccinerade.
      Det det låter nämligen inte så om t ex statister ska ”trycka på”.
      Det pågår ju en pandemi – och smittspridningen ökar! Hört talas om extra smittsamma Delta, någon?
      Nävisst nä, ”influencers” skiter i det för de tror de är odödliga.

    Kul med ett tidigt morgoninlägg, thank you!

    Intimitetskoordinator, är det ett annat ord för en porrfilmsregissör?

      Nej. Det är någon som på t ex filminspelningar, serier ser till att skådespelarna känner sig bekväma och att inga gränser överskrids. Blev mer populärt efter #metoo. Så jättebra! Vet att Netflix-serien Sex Education använder sig av sådana, till exempel.

        De använder en sådan i Outlander oxå.

    Inget för mig. Är inte heller intresserad av margaux!

    Men jag måste ge henne cred för att hon verkar vara den enda influencern som behåller sitt utseende och det trots framgång. Det är en befrielse bland alla dessa Stockholms influencers som börjar se likadana ut med markerade kindben, smala näsor och förstorade läppar.

      Jo, undrar om det är en bieffekt av dagens fillerssamhälle- margaux har såklart alltid varit söt men nu tänker jag ”åååh, vilken extremt söt och naturlig tjej.” För tio år sen hade hon varit normen men nu är det helt fantastiskt vackert med folk som både kan rynka pannan och le…SAMTIDIGT dessutom.

      Ja hon verkar inte använda mer botox än ”nödvändigt”, till skillnad från sina kollegor och fillers kan iaf inte jag se att hon har. Hon hade också den goda smaken att göra en väldigt diskret bröstförstoring för många år sedan när normen bland influencers var att lägga i ordentligt.

      Ny lägstanivå av naturligt… Opererat brösten, botox och fillers. Möjligtvis inte lika vulgärt som andra men långt ifrån naturligt. Det är bara att jämföra med gamla foton

        Det kanske är möjligt men hon har i alla fall den goda smaken att behålla sina naturliga drag. Jag har inget emot fillers/botox whatever men tycker det är sorgligt när man inte ser de naturliga dragen längre. Och supertråkigt när alla börjar likna varandra allt mer. Variation är spännande och roligt!

    Är mer intresserad av hennes omtalade festande…

    Det här kanske blir det nya – att göra radioteater av böckerna. Eller också blir det skämskuddepinsamt.

      Ställde mig samma fråga: är det ljudbok eller radioteater? Allt vi vet är att flunskollegorna kommer hylla resultatet gränslöst…

    Poddbok?
    Är inte det vad som kallats radioteater i många år?

      Jo, det är väl bara att man släpper på podd. Annars är väl podd också exakt samma som reklamradio. Men man kallar inte poddar radio.

        Radioteater släpps också i olika avsnitt.

          Ja? Din poäng är vaddå egentligen. Om du känner till skillnaden mellan podd & radio? Det är inte innehållet utan hur det sänds.

            Och vad är då ett poddradioprogram?

            Att spotify har lanserat radioteater under nytt namn som om de är först med det i världen när det funnits hur länge som helst? Fel att tycka att det inte är en nyhet?

        Alla poddar har inte reklam!

    Min stora fråga är: Varför?

    Suck . All skit som flunsorna hittar på.

    OT, kanske är coronaskadad men det kryper i hela kroppen att Amir i en story skriver om hur dåligt han mår och att det känns som att någon ’drar taggtråd’ i halsen men sen går han till coop? Det kanske är okej nu enligt många, men jag får panik

      Amir bryr sig inte om någon annan än sig själv så är inte förvånad tyvärr.

      Nej det är inte ok. Fortfarande gäller stanna hemma vid symptom, ta test om de håller i sig i 24 timmar.

      Även om det inte är corona ska man inte gå ut och smitta andra.

    Jag vet två personer som vaccinerat sig som nu fått corona. Känns jäkligt otryggt faktiskt. De skulle aldrig ha öppnat upp för utlandsresor. Drt är min personliga åsikt! Så dumt! Vi är ju ännu i brinnande pandemi plus alla mutationer. Känns oerhört oansvarigt FHM!

      Att vaccinera sig betyder dock inte att man inte kan få Corona? Det innebär att man inte blir lika sjuk och smittar inte vidare på samma sätt som om man var ovaccinerad

        ..Ja det är det väl ingen som missat vid det här laget. Men tanken med vaccin var ju att stoppa spridningen i samhället vilket rimmar illa med att öppna upp innan alla vaccinerat sig och speciellt när mutationer cirkulerar som ingen visste från början påverkas av de olika vaccinen.

        Jo, man smittar vidare på samma sätt, men blir inte så sjuk så du behöver sjukhusvård…

        Du smittar vidare precis som om du inte var vaccinerad, vaccinet skyddar enbart dig från att inte bli sjukare än du skulle bli av att inte vara vaccinerad. Hjälper ingen annan och du kan likaväl låta bli och vaccinera dig om du inte är i riskgrupp och hellre hålla dig till dem andra tilltagen så som att tvätta händerna, hålla avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Vaccinen är inte gjorda för att stoppa smitta dem är gjorda för att stoppa sjukdomsförloppet från att bli så pass allvarligt att personen i fråga måste läggas in på sjukhus.

      Ingen har påstått att du inte kan få corona som vaccinerad – Inget vaccin skyddar till 100%. Däremot är det betydligt mindre risk att du smittas, och betydligt mindre risk att du blir allvarligt sjuk OM du smittas.

      Vaccinet handlar mer om att det ska skydda mot allvarlig sjukdom

        Någon gång måste vi ju gå tillbaka till relativ normal livsstil och om inte vaccination är skäl nog kan vi ju lika gärna sitta inlåsta för alltid. Finns ju en hel del risker med att köra bil, äta mat eller whatever. Vaccinationen hjälper mot att bli så sjuk att man inte dör men att totalt eliminera att man inte kan bli sjuk kommer nog aldrig att ske. Spanska sjukan är ju idag en av våra vanliga influensor men som inte dödar på samma sätt längre.

          Ja finns mycket i världen som är farligt och dödligt men nån gång när sjukvården återhämtat sig och statistiken ser bättre ut så får man börja gå över till en mer normal livsstil. Personligen känns det svårt då jag är ganska introvert och det har varit skönt att inte behöva träffa alla och planera in saker men men mycket man saknar såklart

    Vilka kommer läsa denna? Vilka är ja-sägarna i hennes omgivning?

    Pandemi kommer finnas länge. Är du vaccinerad blir du inte lika sjuk som utan. Så, få inte panik. Samhället behöver öppna upp igen, meen vi ska fortfarande vara försiktiga. Dvs, inte kramas, sprita händer osv.

    Aldrig hört om denna bok innan idag, tänkte direkt på ”Elsas värld” av Sofi Fahrman när jag såg titeln/bilden.

    Cam,den här funktionen med recaptcha funkar dåligt. Hur länge ska den vara aktuell? Svar hamnar som egen tråd och mellan varven står den bara och laddar. Kan du kolla på det?

    Jag tycker nog inte att margax har så himla poddvänlig röst. Sen finns ju risken att det blir väldigt platt också, om röstskådespelet är undermåligt.
    Usch, vad negativ jag låter, det kanske blir jättebra!

    All homoerotik i denna bok, vad tycker egentligen Margaux vän E B om detta, vars parti sagt nej till exakt varenda homovänlig reform någonsin?

    Enligt mig är Margåå allt annat än porr vilket hon ska ha kred för. Allt för många flunsor försöker sig på att se porriga ut, en del bara ”har det” medans andra försöker men hur mkt dom än vill går det inte. O Margåå har inte porret nånstans så det känns högst oklart varför hon ska ge sig in i erotik/porr-gengren. Blir nästa bok en erotisk stund på savannen i Afrika?
    Nä men kunde inte Margåå fortsätta att vara den som inte anspelar på sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.