Tre frågor

Varför envisas influencers med att sitta på skitiga och nerpissade trappor, i vita byxor? Har de laminerat röven på dem så det bara är att slanga av?

Att få dropp innan man ska ut och festa, är det en trend som kommer komma till Sverige tror ni?
Elena Belle postade inlägg om det för flera år sedan, så kanske ingen jättetrend på väg hitåt?
Hade ni testat?

Visst vore det här den perfekta presenten till Anna Book?
150 spänn – jag behöver inte ens dra igång en insamling för att täcka kostnaden. ?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gillar den japanska lösningen med lite syrgas när man behöver pigga på sig bättre.

      Älskar syrgasen efter operation (den enda syrgasen jag upplevt). Känns som frisk luft i snoken fast man ligger i ett instängt sjukhusrum ?

    Gillade ljuslyktorna till vänster! Resten kan carpe diem hos nån annan ?

      Hahahah Troddde det va ett Anna Book inlägg

    Vilken snygg lykta. Skulle köpt direkt i affär om jag sett den. ?

    Ja, Anna gillar ju bädda rent, duscha, och tända ljus. Så ett bäddset, hänvisning till toaletten samt lyktor känns klockrent.

    Men fånga dagen tror jag nog hon tar som en förolämpning, för om inte Anna är bäst på att fånga dagen och maxa den med alla sina göromål- ja, då skiter inte björnen i skogen heller.

      Var visst en gardinlängd… mitt åt.
      Kanske hon kan använda som betalning för någon renovering eller så.

      Chabby chic känns inte direkt Anna book. Vet inte hur jag ska beskriva hennes inredning mer än kuddar, sammet, ”leka hotell”, lyx lyx lyx.

        Och ja, jag stavade fel.

        Nej, snarare tacky chic ?

        Håller med. Det är mer fake-guld/fake-mässing och speglar på möbler etc. Typ Clas Ohlssons inredning.

        Hon hade mer chabbychic tidigare i förra boendet. Kunde nästan tro att det är Anna B som säljer grejerna på bilden men hon har väl ingen katt så det är väl inte hon då.

    ”Varför envisas influencers med att sitta på skituga och nerpissade trappor, i vita byxor? Har de laminerat röven på dem så det bara är att slanga av?”

    Jag blir lite beklämd av att en person som arbetar med att skriva texter inte försöker att använda ett lite finare språk än du gör med ord som ”röv” och ”nerpissade” vilket känns som typiskt talspråk, och som gör att man tar budskapet i texten på mindre allvar. Jag förstår att detta inlägg inte är menat att vara särskilt seriöst men jag uppfattar samma tendenser i de inlägg som du skriver i ett seriösare syfte också vilket gör att även de känns oseriösa. Bara ett önskemål inför framtida texter.

      Allt behöver inte vara korrekt och seriöst. Speciellt inte när det gäller influensers korkade beteende.

      ???

      Och jag gillar det, känns mer som en kompis då ?

        Håller med.

      Men snälla det är en skvallerblogg hon skriver sina tankar och personliga reflektioner, begär du att hon ska skriva en slags akademisk text om ”påverkare som sitter på sin gluteus maximus på en yta där urin samt andra partiklar kan sprida sig till de ljusa klädmaterialet som påverkaren är iförd” ? Internet är stort läs nånting annat om detta inte passar

        ??

        Samma råd gäller dig, du hade inte behövt svara på hennes kommentar om du nu inte gillade den. Speciellt när det inte har med dig att göra ?

          Och varför svarar då du? ?

            ”Men duuuuuurå???!!??”

            För att man inte ens kan lägga en kommentar som är konstruktiv utan att 10 fiskmåsar skriker om att detta är en skvallerblogg och inte en uppsats, att det bara är stänga ner om man inte gillar det. Varför ens ha en sån aggressiv, svart/vit ton..? Det borde ligga i allas intresse att värna om språket, det påverkar inte bara dagens samhälle utan även kommande generationer.

              Det här är hennes arbete, hennes sysselsättning kan tänka mig att det är ganska jobbigt att alltid få kommentarer kring hur man skriver när man har en skvallerblogg där man skriver mycket talspråk och tycker vissa här verkar ha orimliga förväntningar på en skvallerblogg. Håller med om att språket är viktigt att bevara men då kanske man ska satsa på att få ungdomar att läsa mer och på utbildning och inte klaga på en person som har som heltidsjobb att skriva i en skvallerblogg.

                Var hittar vi ungdomarna mestadels idag, jo precis nätet! Har man ett skrivarjobb som är offentligt kommer det med sina utmaningar. Alla jobb har för och nackdelar.

                  Skulle gärna se statistiken på den här bloggen, vilka åldrar tycker du den riktar sig till?

                    På öppet spår kommer ju en del personligt fram. Tycker inte att de flesta känns som ungdomar. Mycket barn/gravid, ivf, jobbproblem, köpa hus osv. Min gissning är att medelåldern här är runt 30.

                      Ja det tycker jag med känns som det är flest kring 30 så tycker det känns konstigt att säga att ungdomar hänger här och formas därefter

                      Alla som besöker sidan behöver ju nödvändigtvis inte kommentera. Precis som igår, i princip bara de som har hundratusentals kronor sparade svarade på den där frågan om ekonomi, då får man en skev bild.

                    25-34 år – 43,73 %
                    45-54 år – 16,68 %
                    65 + – 12,06 %
                    55-65 år – 11,67 %
                    35-44 år – 11,43 %
                    18-24 år – 5,44 %

                    Det senaste dygnets statistik. ?

                      Intressant. Hur tas den fram? Jag menar, hur framkommer min ålder när jag läser här inne?? förlåt om det är en dum fråga

                Åh jag skriver för en publik buhu vad jobbigt när publiken har ååååååsikter.

              Ja man ska värna om språket men det betyder inte att man måste prata som på 1800-talet. Camilla har valt de orden med en mening troligen, för att få fram sin stil. Det är
              inget fel med de orden, korrekt svenska.

                Överdriv lagom, ingen nämner något om 1800-talet…

                  Men det finns inget fel i Camillas text, hon använder starka ord bara. Känns så konstigt att nån skulle reagera på det, lite frikyrklig gammelmormor liksom…

                Säg det till alla språkpoliserna i kommentarsfältet sen som klagar på talspråk och dialektala uttryck och ord.

                  Det flesta anmärker dock på användandet av de/dem sin/hennes..

                Korrekt? Ja.
                Stilsäkert? Eh. Nej.

          Har inte sagt att jag ogillar hennes kommentar, håller inte med i hennes åsikt och därför säger jag på vilket sätt jag inte håller med och ifrågasätter även hennes förväntningar på hur Camcam ska uttrycka sig i textform

        @anton ????????????

      Finns det rimligtvis något att ”ta på allvar” I detta inlägget?

      Om du anser det så skulle jag, för att vidga dina vyer, tipsa om till exempel aktuellt. Fast jag måste säga att deras lingvistik lämnar mycket att önska, men tyngden och allvaret är dock lite större.

      Tack.

      Men gud det var ju talspråket som gav kommentaren rätt schvung

    CamCam: kolla keelas story nu. Hon verkar ha lagt till ”betalt samarbete” i efterhand och kallar dig för trött bloggerska som borde kolla synen. Suck! Du borde göra ett uppföljningsinlägg.

    OT men alltså Joakim Lundells utstyrslar i loggor från topp till tå ? det mesta är väl troligtvis fejk. Han påstod nyligen att en Gucci-jacka han har kostat runt 120 tusen men i själva verket så kostar en sådan jacka runt 20 tusen kr.

    På tal om alla Carpe Diem citat, såg en som gjort en egen skylt & satt upp i köket där det stod :
    ’Här fångas inga jävla dagar’. En skylt jag tycker var klockren och säger allt 😉

      ”nōn carpe diabolo diem”

    Infusioner känns så amerikanskt. Jag bor I en liten amerikansk stad och det erbjuds på flera av salongerna. Även botox och fillers som man kan göra billigt på lunchen numera. Många procedurer har blivit mer tillgängliga och budgetvänliga och utförs på salonger numera.

    Hade nog föredragit dropp dagen efter festen. Vätska och salt. Perfekt.

    Skulle inte vilja ha en nål i armen i onödan, fy ??

    OT: Ben Mitkus har lagt upp en video nu om varför han gjorde slut med Diana. Visade sig att det var mycket mer än att han bara tappat känslor. Enligt honom har Diana irriterat sig och klagar på Ben mycket och han har känt sig förminskad. Jag kan förstå hans val mer nu.

      Oj vilka patetiska människor som lämnar ut sånt. Är de 14 år eller?

      Varför behöver du förstå hans val? Han gjorde slut för att han inte vill vara ihop. Fattar inte folk som verkar tycka illa om någon för att den dumpar någon annan – oavsett ifall det är en FRÄMLING som här, eller om det är ens kompis som blir dumpad? Det är väl bara bra att folk gör slut om de inte vill vara tillsammans längre, eller ska man leva i en lögn? Jesus…

      Sen är det en annan femma är ben är ett barn. Finns ingen anledning att ta upp såna saker offentligt.

    Nerpissade?

    Ja, du vet när nån behöver lätta på trycket efter en kväll på krogen med några öl innanför västen. Alla små prång tenderar att bli urinoarer då. Tragiskt, men sant.

      Svar till Nirre

    Stackars Gertrude ser ut som ett offer för det allmäna inluenciska anorexia-idealet (typ Kenza)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.