Graviditet och förlovning för Rustas och Graaf

Bildkälla: Magdalena Graaf Instastory

Magdalena Graaf har förlovat sig med sin Louie Marti, efter att han friat till henne på en kebab-restaurang. 
Hon sa JAAAAA och visar nu upp ringen för följarna på Instastory

Stort grattis till de lyckliga tu. ♥️

Och vi fortsätter väl med gratulationerna när vi ändå är igång, eller hur?
Molly Rustas och hennes kärlek Ross Andrew Paquett avslöjar nämligen på Instagram att de båda ska bli föräldrar.

Lyckönskningarna fullkomligt väller in från influencerkollegorna, som skickar hjärtan i en sådan hastighet att till och med Anna Book skulle bli imponerad. ?

Ett STORT grattis till den lilla familjen, som snart blir lite större.  ?

Hur länge dröjer det innan vi ser ett första reklaminlägg för Twistshake på Mollys sociala medier? ?


Och förresten, vad hände med det där företaget som sparar stamceller och som många gravida influencers gjorde reklam för tidigare?
Jag minns inte ens när jag såg det senast, gör ni?

105 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Var Graafs frieri på riktigt eller bara en fyllegrej?

      Undrar fortfarande vad den konstiga storyn Magda la upp om att ”när saker verkar vara för bra för att vara sanna är de ofta det” om..?

        Kanske hon menade stranden hon var på ?

        Eller att hon blev lurad av någon som höll på i evighet med att renovera den lägenhet som hon skulle ha som kontor? kan vara så bare en tanke.

        Eller så behövde hon en klickökning till sina sidor för att få bättre samarbeten

      Ja var det ens på riktigt? Svart förlovningsring var annorlunda och att fria på ett kebebhak haha. Magdalena får mycket uppmärkamhet i media nuförtiden, skrivs om henne för fullt i aftonbladet och andra sajter, och han får uppmärksamhet och har blivit mer känd genom Magdalena. De verkar ha nytta av varandra även karriärmässigt menar jag.

        Var ska man fria för att det ska vara ”på riktigt”? Min man friade (frågade väl mer om vi inte skulle ta och gifta oss) i bilen på väg till jobbet en morgon.

          Alltså visst kan det vara på riktigt även på en kebabrestaurang, och det VAR på riktigt såg jag nyss, de har lagt upp film på det och han hade köpt ring och gick ner på knä med röd ask så det är äkta och på riktigt.

            Men gud det är väl inte sånt som avgör om det är på riktigt heller ä? Jag friade till min man helt utan ringar. Det var mitt i en sömnlös natt med två nyfödda tvillingar. Det var på riktigt trots att ingen gick ner på knä och hade röda askar eller planerat något. Det var helt spontant men ärligt.

              Men snälla, har väl inte sagt att man måste göra på ett särskilt sätt men det var ett frieri på riktigt alltså det var inte ett skämt eller på skoj.

          Jag hade blivit ledsen om min partner hade på fyllan friat när vi ätit fyllemat för det känns ogenomtänkt och offentligt, hellre ha det privat mellan två personer

            Och jag vill inte ha något typiskt romantiskt frieri. Alla är olika. Förhoppningsvis var frieriet ett som hon var nöjd med.

            Och vem har friat på fyllan?

            Anon, läs vad dom skrivit så ser du att det var inget av det du fantiserade ihop.

        Haha tyckte det var lite roligt i hans text om hans frieri till henne så fick han med att han är med i filmen de såg innan ? viktig info!

          … och så filma det så det blir ordentligt uppmärksammat, som Margaux som hade fotograf med vid förlovningen.

          De fick till och med vara med på tv i ett långt inslag nyss på Efter fem tv4 och prata om sin förlovning, cringe men han var nog nöjd haha för han är uppmärksamhetskåt och kändiskåt det märker man, och MG såg lite besvärad ut och mumlade som vanligt så man inte hörde vad hon sa, men fint frieri och de är säkert kära så grattis och kul för dem.

        Är det inte ett led i strategin med att hon egentligen inte är en Djursholmstjej (could have fooled me) utan en en vanlig tjej som äter kebab.

      Fyllegrej?

        Jag fattar inte heller? Vem har pratat om att det var en fyllegrej?

    Alltså kommentaren ”NU BÖRJAR LIVET” till de som är gravida. Som om livet innan barn var helt meningslöst?

      Haha precis. Stackars dem som bara anser sig ha ett liv efter att de fick barn. /Barnfri och mitt liv pågår för fullt!

      Exakt! Ganska hjärndöd kommentar ?

      Ja, den är irriterande. Det är däremot ett annat liv som börjar efter barn, och ibland eller kanske ofta har man (/jag!) svårt att se livet innan som lika värdefullt som det tillsammans med barnet.

        Onödig kommentar från dig också. Bara för att ditt liv inte var värdefullt innna du bidrog till överbefolkningen betyder inte att resten av oss lever lika trista liv.

          Men åh nu får ni väl ge er. Vad som är värdefullt i livet är olika för alla, oavsett om man har barn eller ej. Förstår inte detta tjafset mellan föräldrar och barnfria.

            Jag ville absolut inte tjafsa. Bara försöka förklara hur man kan se på det hela.

          Du vet då ingenting, ingenting alls. 🙂

          Vilken argbigga! ?

          M sa ingenting om andras liv, hon delade endast sitt eget perspektiv på hur hon upplevt att livet förändrats.

            Tack agnes! Tänk att folk ska bli så arga/lättkränkta.

          Men vem har pratat om att livet före barn är meningslöst???

        Hela livet är en förändring och att jämföra de olika faserna tror jag inte leder till något positivt. Jag förstår vad du menar med att när man får barn är förändringen så stor att det känns som ett annat liv. När jag fick barn var jag rätt trött på mitt gamla liv med mycket jobb och festande. Visst det var kul att ha pengar och kunna resa men…
        Jag tyckte att det var fantastiskt att få barn och vara en växande familj och kunde också känna att mitt gamla liv kändes lite ytligt och repetitivt. Nu är mina barn vuxna och har flyttat hemifrån, och jag kan helt ärligt känna att jag njuter av att vara fri från det ansvar som barn också innebär. Samtidigt har jag kakan kvar, jag har en ny relation till mina vuxna barn och vi delar det roliga inte det vardagliga. Jag och min man har ramlat tillbaka i gamla ovanor från tiden före barn men också en massa roliga saker från förr, och det känns härligt att i en äldre och klokare version plocka upp det liv man levde före barn. Okej då man kanske inte går på efter efter festen och att det blir mer vatten än alkohol.

          Klok kommentar! Har inte kommit lika långt i livets cykel så att säga, men kan relatera till fullo. Var tid i livet har sin charm.

          Då borde man väl snarare säga ”åh nu förändras livet!”

          Jag vet inte, men mitt liv pågick även innan barnen kom. Men som du säger så ändrades fokus. Lika som det ändras när man börjar plugga, blir kär, whatever. Livet är inte statiskt. Men pågår gör det väl ändå.

        Jag har bara hört om folk som slutar ha ett liv efter barnafödandet. Massa tjat om att skaffa barnvakt för att kunna duscha/sova/gå ut med vänner och ääntligen kunna dricka ett glad vin igen..

          Har aldrig förstått ”gnället” att folk knappt kan/hinner duscha när man har små barn…?! Vad är det som är så svårt att släpa in en babysitter på badrumsgolvet och lägga barnet i? Så gjorde jag alltid, och ungarna var helt lugna med det. Dom såg/hörde mig och jag hade koll själv. Låg dom i spjälsängen och sov sprang jag in i duschen så noll konstigheter där heller.?

      Gick också från glad till irriterad av den kommentaren. Vi barnfria har värdefulla liv! Sluta dravla om annat.

      Det intressanta är att sist jag hade middag med tjejepolarna (där alla utom en har barn) så kröp det fram att fyra (4!!) av dom ångrar att de skaffade barn å då har de två var.
      De älskar barnen och vill såklart aldrig förlora dom. Men hade de fått veta hur föräldrarskapet var innan de kom så hade de valt bort barn.

      De har slutat kritisera mina livsval och istället erkänt att de avundas allt jag är fri att göra som de aldrig kommer kunna göra (förrän de ev är pensionärer).

        Jag tror att det är ett fåtal föräldrar som inte någon gång känner att det hade varit skönare att inte skaffa barn, det betyder inte att man hade valt bort det även om man för stunden känner så. På samma sätt tror jag inte att de som väljer bort barn inte någon gång känner att de kanske skulle skaffat barn men när de kommer till kritan vet de att de gjorde rätt val. Jag har flera kompisar som inte har barn och liksom vi med barn ifrågasätter man ibland om man gjorde rätt val.

          Det finns ju däremot undersökningar där det framkommer att det ändå förekommer att föräldrar ångrar att de skaffade barn. Läste om studier i bla Tyskland som visade att lite under 10% ångrar att de skaffat barn. Dessa var relativt små studier vilket bör nämnas men det är kanske inte så ovanligt ändå.

          Sen ska man komma ihåg att det inte betyder att man inte älskar sitt barn eller att man vill lämna bort det. Utan bara att man hade valt ett barnfritt liv om man hade möjlighet att leva om sitt liv.

        Fast det där låter som påhitt. Jag är tonårsförälder nu och sedan barnen började skolan har jag känt mig typ lika fri som innan de föddes. Jag har varit utomlands med tjejkompisarna, pappan var hemma med barnen. Har varit utomlands med pappan, hans föräldrar var med barnen. Vi reser hela familjen 2 ggr per år.
        Vi jobbar båda två och det funkar bra.
        Vi går ut på restaurang spontant, barnen väljer om de vill hänga på eller stanna hemma.
        Våra vänner med barn ska flytta utomlands nästa år, inga problem, barnen hänger med.
        Så vad det än är dina vänner vill göra när de ångrar barnen kommer de kunna göra det bara de fixar lite hjälp eller väntar tills yngsta är ca 7-8 år.

          Ehh..du inser inte att du är förälder för resten av livet? ”Små barn, små bekymmer. Stora barn, stora bekymmer” inget som försvinner när de är 7-8 år.

            Det är ju det som är så fantastiskt, att man har barnen resten av sitt liv. Och man kan så klart göra i stort sett allt, trots att man har barn.
            Det känns som dom ”barnfria” vill att vi med barn ska ångra oss, ska tycka att livet som förälder är skit.
            Av någon anledning.

        Jag jobbade ihop med en tjej forut som alltid kommenterade allt med relation till sina barn. Sa man att man var trott var det ”Du som inte har barn vet inte hur det ar att vara trott!”, sa man att man skulle pa en langweekend till Barcelona var det ”Ja, nar man har barn sa kan man ju inte gora sant….” osv osv men anda var det ett evinnerligt tjat om ”Nar ska du skaffa barn?! Du MASTE skaffa barn! Man har inget riktigt liv innan man fatt barn!” sa nar jag sa ”Med tanke pa hur mycket du gnaller kanns det som ett battre alternativ att fortsatta med mitt latsasliv”, oj oj oj vilka sura blickar man fick efter det.

          Jag förstår inte grejen. Låt bli att skaffa barn om du inte vill bli förälder, mig rör det inte i ryggen, men varför så himla aggressiv och irriterad på dom som har barn?

            Det var ju kollegan med barn som var aggressiv?

      Oj, tror ni inte att de som längtat och önskat (ibland kanske länge) kanske känner just så, en lättnad och äntligen ”nu börjar livet”.

      Mvh vill ej ha barn och mitt liv har både börjat, pågår och fortsätter utan att jag blir kränkt av andras liv ??

      Jag tycker inte heller om den kommentaren, men antar att de säger en del om hur deras (de som skriver det) liv var innan. Typ meningslöst?

        Då har du svårt med läsförståelsen.

          Nej? Fullt rimlig slutsats.

      Jag fattar inte hur det dels kan vara något man säger eller hur det till och med kan vara så vanligt att det är en klyscha. Nu tänker jag inte på ofrivilligt/frivilligt barnlösa. Det är tillräckligt oförskämt till den gravida. Som att hennes liv innan var helt meningslöst. Inte förrän nu utgör hon sitt syfte – föda barn. Skrämmande.

      Och ”man vet vad riktigt kärlek är först när man fått barn”

      Väldigt sorgligt att så många människor inte upplevt riktig kärlek innan de fått barn. En annan slags kärlek, absolut! Men all kärlek är ju olika till olika individer. Jag älskar ju min hund på ett helt annat sätt med!

        Fast kärleken man känner till sina barn går ju inte ens att jämföra med något annat

          Ingen kärlek går att jämföra med nån annan?

      En annan kan se fördelar och nackdelar med livet både före och efter barn ? livet nu, med två barn, är underbart och jobbigt, likaså var det innan barnen, underbart och jobbigt ? För nu ska vi vara ärliga, livet med barn är så sjukt jobbigt (min yngsta är 6 veckor).

      Nej men livet MED BARN börjar då. Sluta bli kränkta.

        Haha korkad grej att säga. Om någon skaffar hund: ”NU BÖRJAR LIVET MED HUND! GRATTIS!” Liksom…ja?

        Säg det då.. Det är ju inte vad de säger…

    Jag döööööör för dom

      ?

      Men de är ju fina tycker du inte? ?

    Så pinsam video ?

      Haha jaaa vad fan gör han?! ?? CRINGE

        ?

    Bara jag dom undrar varför inte Maggan stöttar Lance i sin resa mot ”missbruk”? ?

      Vad får dig att tro att hon inte skulle stötta honom?

        I sin resa mot missbruk? ?

          Där snackar vi Highway to Hell ??

          ”Kom igen nu Lance! En till lina får du ner!”

          Vadå?

        Hon har inte kommenterat hans bild.

          Har föräldrar bara kontakt med sina barn via offentliga kommentarer på instagram nu för tiden?

            Har man inte skrivit det på Instagram så spelar det ingen roll om man sa det till personen alls. Ingen ser ju att man säger det förstår du väl.

          Hon har delat och stöttat på story.

      Min resa mot kvällens bruk av choklad börjar snart och den kommer GARANTERAT stöttas av min sambo.

      F ö visste inte jag om att han hade ngn form av missbruk, Magdalenas man alltså.

        Sorry, läste fel, såg nu att det var hennes son det gällde.
        Glöm min förra kommentar.

        Bland det roligaste jag läst. Ja till chokladkvällar ?

      Från missbruk är det väl? Eller borde hon springa dit med ett helrör och visa sitt stöd?

    Sveriges lilla influencer-ankdamm.
    Syns du inte på varandras instagram så finns du inte.

      Precis. Det förklarar också varför Bindefeld är överallt.

      Likear du inte sonens bild, så älskar du inte honom. Smart. Zzzzzzzz………..

    Alltså alla dessa hjärtan och fjomperier till allt och alla hela tiden. Så otroligt falsk. Undrar hur många som snackar skit om varandra? Alla älskar inte varandra så där mycket, punkt.

      Fattar den här sortens kommentarer när det är 200 hjärtan på en bild där någon influenser typ är ✨vågar visa sitt ansikte utan smink✨. Men att visa att man är glad för någons skull när de berättar att de ska få barn är väl ändå helt rimligt?

        Inte om dom snackar skit om varandra bakom ryggen.

    Människans fortplantning har föregått sen tidernas begynnelse men det är inte förrän i nutid som det verkligen har blivit något helt otroligt och de tack vare dessa påverkare ute i cyberrymden. Att man blir glad, ja det skulle väl vara konstigt annars och att man anser det som världens största upplevelse, ja det är naturligt men utöver det att få berätta för hela världen så känns det precis som att de startar någon slags försäkran till att få många klick i framtiden. Så fantastiskt för oss alla andra. Not!

    Haha videon. Jag orkar inte. Så naturligt.

    Spännande att se om Magdalena verkligen gifter sig den här gången då för hon svarade ju även ja på Filips frieri men där blev det aldrig något bröllop. 😉

      Får hoppas hon skriver äkenskapsförord också eftersom nye mannen verkar ha så låg inkomst, iaf enligt den artikel som skrevs om hans inkomst haha var nog den mest komiska artikel jag läst, man undrar om det är barn som skriver på vissa sajter och hur dom får jobbet när de skriver så illa.

      Det berodde ju troligtvis inte på henne.

    Molly kan vara den mest intetsägande personen någonsin.

    Förvånad att ingen skrev ”dööööör för eeeeer”

    ”Åh härligt nu börjar livet” alltså nej bara nej! ? Grattis ?

      Man kanske inte ska utgå från att kvinnan man gratulerar inte hade ett liv innan. Just eftersom alla inte är som du.

      Kan man inte skriva nu börjar en ny del av livet? Livet börjar väl långt innan man blir gravid om man blir gravid ?

        Eller bara ”grattis! Vad roligt för er! Lycka till!” Eller nåt.

      Bara sorgligt att höra! ?

      Min bild är att livet slutar när man fått barn 😀

        Hahaha!!!

        haha TACK! håller med ?

      Bebislivet börjar, jo.

        Skriv DET då.

    Maggan och Louie passar så bra ihop. Syns på paret att det är en kärlek som är stor ❤️❤️

      Jag tror han har en stor kärlek för att synas mycket i media också, en stor kärlek för att få exponering i tv och tidningar. Håller med om att de passar ihop.

        Alla serier och filmer som han har varit med i, så syns han nog mer än Maggan.

    Skoj både med förlovning och bebis! Hela Mollys uppenbarelse andas så mycket 90-tal för mig. Håret, bilderna, stilen, allt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.