Bianca Ingrosso har köpt drömlägenheten

But it’s time for new adventures cuz we bought our biggest dream apartment ever this week that we’re moving in to next year.

Bianca Ingrosso skriver på Instagram att ”DE” köpt den stora drömlägenheten, men huruvida ”de” avser hundarna eller av och på-pojkvännen Phillipe Cohen förtäljer inte historien, i alla fall inte än. 
Phillipe är med på den första bilden på story, men Bianca skriver ändå det mesta av texten i jag-form.
Ah ja, det ger sig…

Det var i somras som Bianca avslöjade i en vlogg att hon ville flytta.
Folk står och hänger utanför hennes port, står utanför på gatan och tutar och skriker och gör så att hennes hundar blir stressade och mår superdåligt.
Jag unnar henne en lugn och trygg plats, kanske mot en innergård utan insyn, där hon får vara i fred när hon är privatpersonen Bianca. Det unnar jag alla offentliga människor, men Bianca verkar få en aningens större släng av sleven än många av sina kollegor.

Jag vet inte vad hennes nya lägenhet har för adress, och jag skulle uppskatta att ni – även om ni känner till det – att ni inte skriver ut den här i kommentarsfältet.
Tack och bock.

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hoppas att hon köpt lägenheten själv, med tanke på historiken med Phillipe.

      Det verkar ju som att de köpt den tillsammans. Är tanken att hon ska köpa ut honom varje gång de gör slut, för att han sen ska köpa tillbaka sin del när de blir ihop igen? Tur att det inte är vårt problem, för det låter lite opraktiskt.

      Det här kan vara det osmartaste hon har gjort…

      Tänker tvärtom att jag hoppas det köpt den ihop med tanke på deras historia. Nu verkar de ju äntligen ha vågat ta ett stort steg tillsammans vilket de nog inte gjort tidigare. Tror detta kommer sluta toppen!

        Vi får hoppas att det här är ett steg i rätt riktning för deras förhållande, Bianca förtjänar att må bra. Hoppas också att de tänker vuxet och inte blandar in ett barn innan de sett att förhållandet verkligen funkar på sikt och inte bara för ett halvt år åt gången. Med tanke på hur mycket Biancas kaotiska uppväxt präglat henne borde hon lägga sin egen barnlängtan åt sidan för några år och ta sig en rejäl funderare på om hon och P kan ge ett barn den typ av trygghet hon själv önskar att hennes föräldrar gett.

          Tyvärr hur rik man än är så blir man inte lycklig per automatik. Deras relation är en på och av och den är toxic. Att blanda in barn känns sorgligt. De skulle prova sin relation i en deppig förort och i en liten orenoverad 2:a . Då skulle nog det rätta jaget visa sig ?
          Det är som att vara deppig och shoppa sig glad. Nu var det en lägenhet som shoppades.
          Summa summarum. Hur lyxigt å fint de än bor så kvarstår problemen och otryggheten i relationen. Människor förändras sällan så radikalt. Jag ger det 6 månader efter inflytt.

            09.31//
            Tror närmare att P har en gång s skull visat stake och ’tvingat ’ bli medlöpare- för han orkar inte flytta så ofta

      Jag tänker lite liknande, men det enda man önskar henne är ju att hon blir älskad och uppskattad för den hon är och att hon skulle hitta kärleken i sitt liv. Så för hennes skull får man ju hoppas att det är han (trots att historien har visat annat och hennes mamma har jämfört B och P s förhållande med Pernilla och Emilio’s =giftigt förhållande)

      Rätta mig om jag har fel men enligt sambolagen skulle han väl ha rätt till halva lägenheten om de gör slut, oavsett vem som betalat för den eftersom den köpt för gemensamt bruk?

        Ja, halva värdet efter lånen är betalda. Men det är ju enkelt att avtala bort.

        Beror på om de skriver samboavtal och/eller skuldebrev.

      Jag med, är det nåt som är säkert så är det att de snart kommer göra slut. Igen. Hon sa för inte länge sen att deras förhållande är precis som hennes föräldrars, att det är exakt likadant. Destruktivt och våldsamt alltså. Det värsta är att hon verkar tycka att det är något positivt. ??

        Hon har dock inte insett att föräldrarnas relation var våldsam, hon har försvarat sin pappa med att säga något i stil med att även hennes mamma har temperament, typ. Rätt säker på att hon menar att liknelsen ligger i att de gör slut flera gånger (och kanske har varit destruktiv).

      Kanske är det 2 lägenheter i en? Så när de gör slut så åker bara 1 tjock vägg fram å vips så har de en var sin egen? Det hade ju vart toppen!

        Haha
        Dagens bästa ??

    De har väl köpt den ihop hon och Philipe, tror inte hundarna köpt den, låter som det iaf, så uppfattar jag det. Visst har väl Bianca sagt att hon älskar att höra bilar och folk utanför nere på gatan, hon vill inte ha det tyst. Tror inte hon vill flytta för att det eventuellt stått folk utanför porten utan för att hon vill bo större med balkong, hon har ju råd nu liksom. Fint och stort ska det va.

      Jag uppskattar med stadsljud men skulle avsky om folk stod och skrek efter mig eller väntade på mig utanför min port. Jag hade avskytt det ännu mer om det skrämde min hund och gjorde henne osäker!

      Vem vill bo litet och fult?

      Hur missunnsam och bitter lät inte den här kommentaren då haha!

        Missunnsan och bitter nej. Säger bara som det är, klart Bianca vill bo stort och flådigt när hon kan, flott ska det va och bara det bästa är bra nog åt Bianca. Hon flyttar INTE pga att några eventuellt väntat utanför porten utan för att hon vill ha det större och lyxigt, hon har sagt tidigare att hon vill ha flera rum. Gissar att det är en 7-rummare på en viss väg med havsutsikt.

    Ja, det ska väl renoveras och rivas ut ett fullt fungerande, nytt och snyggt kök samt badrum först.

      Ett kök som dessutom i sort sett aldrig används till att laga mat i, det sa ju Bianca nyss i Wahlgrens värld….

        Tror att Philippe lagar mat där ibland men blir lätt så när man bor centralt har flera vänner som äter ute mer än inne

        Men Philippe lagar ju mat! Två av rätterna från hans youtube-kanal är favoriter hos oss. Jag kan tänka mig att han kommer att spela in filmerna från det nya köket!

          Vilka?
          Mvh hon som behöver nya rätter att laga men inte orkar prova alla på hans kanal

            Båda är vegorätter: saffransgrytan med kikärter samt den superenkla tomatsåsen till pasta: vi skivar ner halvor av småtomater ihop med massor av vitlök. SÅÅ enkel och snabblagad och jättegod!!

      Eller hur, eller riva ut fin gammal inredning/ detaljer som aldrig går att återställa?

      Jag tänker på alla platsbyggda möbler som snickrats upp i hennes nuvarande lägenhet som nya ägaren måste riva bort för att kunna justera efter egna behov ?

        Eller så är köparen nöjd med lägenheten precis som den är.

    Jag tror inte att det finns så många lägenheter på Östermalm på över 250 kvm som ligger i gårdshus eller bara har fönster mot en innergård, iaf inte om man ska ha en ”influencervänligt” hem med högt till tak, stort ljusinsläpp och vacker trappuppgång. När stora delar av Östermalm byggdes var det fint att bo ute vid gatan, så jag tror tyvärr inte att hon blir av med fansen så lätt. I somras kollade hon på en lägenhet på runt 300 kvm och den tyckte hon hade för få rum, så därför tror jag att den nya lägenheten är på minst 250.

      *ett hem ska det såklart stå.

    Som att fansen inte kommer lista ut hennes nya adress på en sekund? Känns väldigt naivt att tro att att det går att försvara flytten med det argumentet.

      Varför ska flytten försvaras?

        Exakt.

    Jag bor granne med Bianca, och kan faktiskt inte komma på en enda gång jag har sett fans utanför porten.

      Bor inte på Östermalm men är ofta där pga jobbet. Ser ofta Bianca ute ensam både med och utan hundar och är faktiskt förvånad över att hon får vara ifred. Hon verkar dessutom supergullig. När hon ser att människor lägger märke till henne söker hon ögonkontakt och ler åt dom.

      Jag bor oxå i närheten. Passerar huset ofta (flera ggr om dagen) med min hund. Jag har sett hennes familj där flera gånger, däribland Bianca, dock aldrig några fans. Har tänkt att det måste vara skönt för henne att hon får vara i fred i sitt kvarter. Blev så förvånad när hon berättade att det stod galna fans där? Sen så stalkade hon väl Familjen Olsson-Deler i Spanien som dom visade i WV? Hon letade upp var de bodde och körde dit och kollade in deras boende.

      Har för mig hon filmade i en vlogg eller instastory om det? Och då tog med ljud om hur det lät…

      Alltså seriöst haha ni här inne är fan inte normala och ni har nog aldrig satt er fot på Östermalm. Jag jobbar på kontor i närheten och jag vet inte hur många gånger jag sett småflickor stå och titta upp mot hennes fönster. Jag fattade inte vad det var i början tills min kollega sa att Bianca bor där. Helt sjukt

    Varför skulle ”fansen” stå och hänga vid hennes port?
    Tror fröken Ingrosso fått lite storhetsvansinne.

      Antar att det förmodligen har hänt!

        Inget man sett iaf, det har säkert hänt vid något tillfälle men inte dagligen direkt. Hon verkar mestadels få vara ifred på östermalm när hon är privat.

      Det hände ju Jocke och Jonna så varför skulle det inte hända Bianca? Hade skämts ihjäl om mina barn gjorde så mot en annan människa!

      Det kallas önsketänkande.

      Var det inte Therese Lindgren som hade fans (?) som plingade på hos henne? Bara för att det inte sker dagligen kan det väl ändå vara en stressfaktor att det HAR skett (och kanske sker titt som tätt)?

      Har en kompis som är typ influencer. HON har folk som stått i porten osv. Tro mig, kids kan om dom vill. Skitråkigt :/

    Fy fasen va bittra alla som hänger på bloggbevakning är ?. Va ett tag sen jag va inne här just för att jag inte orka med stämningen. Men den har ju inte blivit bättre dirket.

    Tips Camilla – döp om sidan till ”klubben för bittra folk som behöver trycka ner andra för att finna lite glädje i livet”

    Suck – hoppas ni som alla verkar ha sån koll på Bianca liv och vilka beslut hon ska ta har lika bra koll på era egna liv.

      Och din kommentar var ju upplyftande.

        Whataboutism?

        Du tog åt dig verkar det som.

      Känns det bättre nu? Tror den som är mest bitter är du själv.

        Varför tror du det?

          Jo det berättar jag gärna för dig. Din kommentar tyder på att du är en glaset halvtomt person. Du fokuserar på det negativa och ser inte det positiva. Negativt orienterade människor tenderar att lättare bli bittra jämfört med sina positivt orienterade systrar och bröder.

            Låter som att du beskriver kommentarerna som ts syftar på. Vem här inne fokuserar på det positiva?

      Bara kolla in ett öppet spår så får man förklaringen till varför folk är som de är här.

        Jag tycker det är väldigt bra att möjligheten finns att få öppna upp sig på öppet spår om allt från roliga saker till jobbiga saker i livet och om hur man mår osv.
        Att man kan få några stöttande ord kanske kan göra stor skillnad för en del.
        Jag slås ofta av hur fin tonen är under öppet spår jämfört med här och varför det blir sån skillnad?
        Sen ska ingen behöva känna skam för att hen mår dåligt och man behöver definitivt inte bli en elak människa för det. Det är ett aktivt val man gör.

          Kanske ändå säger en del. Måndag till fredag är folk bittra och spyr ur sig kring Biancas nya lägenhet eller någon influencers nya relation. Sen under helgen så är det fullt av hur ensamma läsarna är, dåliga relationer, inga vänner, ingen familj att fira jul med, misstrivs på jobb osv. Jag tror att det finns ett samband. Är man nöjd med sitt eget så har man lättare att glädjas åt andra. Att inte kunna vara glad för andra är ett symptom på något i sitt eget liv.

            Du dra väldigt många slutsatser baserade på vad? Jag håller helt med dig om att tonaliteten i kommentarerna är bitvis brutal. Men att dra slutsatsen att det är så pga att människor är bittra brukar kallas att killgissa. Dessutom vad betyder bitter för dig?
            Undrar hur du vet att det är samma människor som skriver bittra kommentarer på vardagarna som sedan känner sig ledsna på ÖS?

            Ursäkta?
            Är jag nu bitter för att jag inte kan fira jul med min toxiska familj?
            Det säger inget om min bekantskapskrets eller mig som person. Är det inte snarare hälsosamt att jag försöker bryta mönstret?
            Jag bad om hjälp för att det är ett socialt stigma att fira själv när alla tror att man kommer från den perfekta familjen. Om jag skulle erkänna för någon skulle det spridas att det är något problem och det skulle skada dem, vilket jag inte vill. Nästa gång du har en jobbig tid i livet, tänk hur det är att inte ha någon att ställa såna här frågor till?
            Mitt hjärta är redan trasigt för att jag insett att jag aldrig kan få den stödjande familj som jag vill ha. Dra inte in mig i ditt bittra trollande.

            Jag är faktiskt glad för Bianca. Skulle också gärna ha råd att köpa en sån lägenhet. Hoppas att det är mot innergård för att det är mer lugn och ro då.

              Fina du jag läste din fråga på ÖS men svarade aldrig för jag tyckte du fick massa bra svar. Jag är en annan anonym än ovan tvärsäkra besserwissern. Bry dig inte om vad inskränkta fantasilösa människor tycker. De saknar förmågan att tänka till innan de ohämmat spyr ut sin förutfattade mening och är oförmögna att förstå att deras ord sårar.
              Biologisk familj är inget man väljer det är något man får. Därför finns ingen anledning till att inte knyta nära band med andra människor som fyller alla de behov man behöver få tillgodosedda för att må bra. Så länge man inte pratar skit om någon eller utnyttjar någon så handlar det om vad man själv behöver för att må bra av. Kram!

                Tack så mycket ❤
                Det gjorde ont att läsa den där tidigare kommentaren.
                Jag har redan kollat upp hotell efter alla tips och ska ringa ett idag för att se om de serverar middag även på julafton. Försöker klara det här. Uppskattade de fina råden på ÖS ?

                  Tror man måste kunna skilja på att ”de flesta som är bittra och elaka är olyckliga och ensamma” och att ”alla som är olyckliga och ensamma är bittra och elaka”. Det första betyder inte det andra.

                  Alla ugglor är fåglar men alla fåglar är inte ugglor.

              Jag vet inte vad du har skrivit för kommentar. Jag tänkte inte på någon enskild kommentar när jag listade exempel på hur det låter i öppet spår. För mig är det rätt så uppenbart att man själv inte mår bra när man inte kan glädjas åt andra. Sen när man läser på öppet spår så kan man kanske förstå varför. Pekade inte på dig.

                Är inte samma anonym.
                Hur man uttrycker sig är inte nödvändigtvis kopplat till psykiskt mående utan oftare en reflektion av ens personlighet. Vissa människor har svårt att greppa hur andra uppfattar dem och förstår inte att de uppfattas som elaka dryga eller något annat negativt. Andra fattar det men skiter i det. De trivs helt enkelt med att vara otrevliga. Sen finns det människor som lider av en personlighetsstörning som inte är samma sak som psykisk ohälsa vilket de flesta menar med att må dåligt. Sådana störningar kan vara borderline eller narcissist.
                Människor som faktiskt mår dåligt är sällan otrevliga snarare ber de om ursäkt för att de finns. Det är därför 8.59 kommentar lätt kan uppfattas som kränkande och direkt otrevlig. Det är snarare en person som kan skriva en okänslig kommentar som den också står för iallafall en del av de otrevliga kommentarerna själv.

      Håller verkligen med. Gör mitt bästa för att inte ryckas med i den negativa stämningen som ofta råder i kommentarsfältet.

      Önskar att fler var snällare. Många av de som hänger här är nog som du säger bittra över sina egna liv och mår bra av att få klanka ner på andra.

      Herrejösses Bianca har köpt en grym lägenhet. Det är bara att gratulera! Verkar som hon drömmer om barn ihop med Philippe. Kanske ett första steg mot den drömmen nu.

        Hoppas också att hon får barn snart!
        Känns som om man kommer att gråta till videon där hon berättar att hon är gravid. Typ hela Sverige kommer ju glädjas med henne.

          Tror inte hela Sverige är så insatta och engagerade i hennes liv…

          Verkligen inte.
          De har ett uppenbart dysfunktionellt förhållande med många röda flaggor.
          De behöver inte dra in ett barn i det.

      Vad är grejen med att köra men duuu då så fort nån säger att ni är bittra? Om nån kallar nån för elak, betyder det att den själv är elak? Nej, men när någon kallar er här bittra så kör nån ”tillbakakaka”,? så jävla patetiskt alltså.

    Hade ju varit märkligt om de inte skulle flytta ihop eftersom Pojken var med på bilden där hon just pratade om VI.
    Att hon sen mest skriver jag, är väl inte heller konstigt.

    Hur många ggr hinner dom göra slut innan dess?

      Alltså när man varit tillsammans sen man var tonåring är det väl bra att ändå haft utrymme att testa att vara singel och träffa andra så man kan vara säker på vad man vill eller att man är på samma nivå tänker jag.

        De är väl också ganska tvungna att vända sig till varandra om de inte vill vara singlar. Jag tror att bara väldigt ytliga kändiskåta personer kan tänka sig att ha förhållande med någon av dem. Och inte pga att de tycker om dem utan pga livet de kan erbjuda. Stor risk att bara bli utnyttjad av någon som vill synas. Vanliga trevliga tjejer och killar håller sig såklart borta från dessa vandrande reklampelare som måste fläka ut sig på internet dagligen.

          Ja men då så, låt dem vara tillsammans för de inte kan hitta någon annan…
          Fina massa kända och mer kända människor som lyckats med det

          Varför hänga kvar i ett dysfunktionellt förhållande?

      Vilken onödig kommentar.

    Ja B har ju kunnat manipulera till och med bloggbevakning till att tro att de e pågrund av fansen hon flyttar . Tror att hon bara vill ha större och de kan man väll förstå med att det verkar som att P inte har nått personligt utrymme i den nuvarande lägenheten och då e det förståeligt att man vill ha större om man har råd. Att skylla på barn /unga personer e rätt fult gjort när man lever av dem . Men men vem e jag att döma de kanske e hjodar av små tjejer utanför dörren men då kanske man skall fundera på hur man utrycker sig till dom.

    Bianca kan vara en av världens mest motsägelsefulla personer.
    Hon känner sig utstött av familjen, samtidigt som hon är närmre sin familj än många andra, det finns inga foto på henne, samtidigt som hennes mormor gör en fotobok med hundratals foton, hon får panik när hon ska umgås med nya människor samtidigt som hon driver stort bolag vilket i rimlighetens namn gör att hon träffar okända varje vecka. Hon vill ha privatliv samtidigt som hon delar med sig av sitt privatliv på samtliga kanaler.

      Är inte alla så? Jag motsäger mig själv hela tiden. Som Veronica Maggio så fint sa ” Jag litar väldigt sällan på nån annan
      Särskilt de som inte röker och som lever som de lär”

    Intressant att hon i september sa att de skulle köpa varsin lägenhet. Och nu en tillsammans. Men å andra sidan, september var ju ändå så last month ??‍♀️

      Som 10 årgör dig och mig! ??

    Med alla hennes pengar skulle jag köpa en riktigt fin lägenhet i en storstad med bra klimat. Rom till exempel.
    I tråkstockholm skulle jag bara vara för jobb, och jag skulle definitivt inte välja Östermalm.

      Blir lite långt att pendla till jobbet på Caia men det är klart att den lilla detaljen kan man ju strunta i…

        Tror inte det är några problem för henne att jobba på distans 😀

      Med hennes pengar så får man väl utgå från att hon har köpt lägenhet där hon vill ha en lägenhet. Alla vill inte ha en i rom vet du.

      Med bra klimat antar jag du syftar enbart på vädret? För miljön i Rom är ju fruktansvärd. Så mycket trafik och avgaser, vita kläder blir smutsiga.

        för att inte tala om alla turister

        Ja jag menar självklart vädret, och jag har bott i Rom i flera år och tycker inte avgaserna stör, och att vita kläder skulle bli smutsiga av luften stämmer inte! Kanske om man inte tvättar ett plagg på flera månader?
        Finns gott om platser med bättre luft i Rom, där det är förbud för biltrafik, finns många stora parker.

      Hon har köpt en lägenhet utomlands som håller på att byggas. Minns inte om det var i Marbella eller i Palma 🙂

        På underbara Mallorca i alla fall. ?☀️?

    Hundar består pojkvänner kommer boch går.

    Läste ”tack och book”

    Vilken bitter kommentar. Hon kan nog köpa en lägenhet i Rom också om hon vill.

    Östermalm är ju hemma för henne, hon trivs ju där.

    Tråkstockholm? Jag bor i en liten håla där det mesta finns men inte mer än så. Hade gärna bott i vackra Stockholm.

    Hoppas inte att Åsa ska göra om lägenheten. Hennes smak är inte den bästa.

      Ja, den är osar verkligen tacky. Bianca borde lägga pengar även på en inredare denna gången.

      Bianca älskar ju Åsas stil, så varför inte?

        Nej. Hon har ju bytt ut de flesta möblerna… Eller var du ironisk? Bianca hade kanske också bytt ut den fasta inredningen om det hade gått enkelt. Hoppas och tror dock att Philippe kommer att ha en hel del att säga till om denna gång.

      Hahaha. ja Åsas stil ärverkligen sååå så tacky/nyrik/WT. Alltså hennes plastväxter skrattar typ högt varje gång jag ser det, det är väl ändå inte klass att ha plastväxter?!

        Men hela familjen Wahlgren+ är ju faktiskt nyrika och inte precis classy. Att göra dokusåpa av sig själv är extremt WT.

      Var väl pappan som hade mkt åsikter förra gången också. Mådde dåligt när han stövlade in och bara ” du måste göra om det här och ta bort det här bla bla bla” och Bianca var som en försynt 10-åring som bara höll med

    I slutändan är det väl bara de två som ska leva med varandra? Ingen av oss 🙂 Så varför lägga så mycket energi på elaka och bittra kommentarer om deras relationshistoria och spekulera om de har en framtid tillsammans eller inte? Deras beslut. Kul att de hittat en lägenhet de gillar. Önskar dem all lycka ?

    Bianca och Philippe har köpt en lägenhet för över 33 miljoner, ska bli så kul att se bilder hur dom renoverar den, tror det kommer bli en otroligt vacker våning!

      30 miljoner prick, inte 33 va? 222 kvm, 8 rum. Blir nog magiskt!?

        222 kvm? Alltså jag mår dåligt över detta slöseri med resurser. Jorden går under och i Sverige ska folk ha 222 kvm för 2 personer. Dessa 222 kvm måste ju inredas, värmas upp på vintern, lysas upp etc. Det är sådan avsaknad av miljötänk så man vill gråta.
        I min familj bor vi 5 pers på 130 kvm och vi har det inte alls trångt.

          Alltså alla vill väl ha olika storlekar och man vill väl ha en lägenhet man kan växa i.

          Så du menar att säljaren ska skita i att sälja lägenheten och låta den stå tom när de flyttar? Eller hur tänker du??

            Nä jag tror hen pratar om fördelningspolitik och överkonsumtion

          5 pers på 130 kvm? Förstår att det sticker i dina ögon när de får så mycket mer utrymme än er…

      Och jag tror att den kommer att gå i likadan ”jag har för mycket pengar och väljer bara det som är trendigt precis just nu”-stil, precis som den nuvarande lägenheten. Tur att det inte är jag som ska bo där.

        Tur för Bianca att du inte ska bo där.

      Tror inte jag, hon har ju ingen egen stil utan går bara på trender.

    ”Raise all the kids” låter inte som att det är deras framtida barn utan kan va med vem som.

    Om det är den lägenheten jag tror att det är.. herre gud vad ska de med all yta till haha. Definitivt Bianca som har öppnat plånboken för phillippe lär knappast ha råd ens med halva handpenningen till den.

    Kollade igenom Biancas instastories och undrar varför hon alltid låter så täppt i näsan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.