Varför vill My Martens inte uppge sina priser eller vad hon gör som online-coach?

Jag har aldrig varit med om något mer smusslande och kryptiskt än upplägget för My Martens online-coaching. 
Hon vill inte visa några före och efterbilder på tidigare klienter och hon vill absolut inte tala om vad någonting kostar, inte ens på ett ungefär mellan tummen och pekfingret.

Varför är allt så jäkla hemligt?
Det är ju inte som att hon håller på att koka ihop botemedel mot cancer med ena handen och ett sätt att lösa världssvälten med den andra. Eller pyramidar med Nuskin. 😉
De flesta andra som sysslar med liknande saker är så pass transparenta med vad de jobbar med, att My på en gång kan peka ut alla sätt som hon och hennes online-coachning skiljer sig från dem.
Varför är hennes eget upplägg så jäkla hemligt och varför har hon ingenting att visa upp som referens, bortsett från några få bilder på en enda klient?

I nuläget har jag sett lika många bevis på att My Martens online-coachning existerar, som jag har på att jultomten finns.
Inte supermånga. 🙂

Tack för tips!

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tror inte hon har eller haft några klienter. Har man det så använder man väl dom som referenser mm för nya kunder?
    Sen.. hon använder ju Lifesum överallt så vad skulle motivera att anlita henne?
    Förstår inte hur hon får ihop sin ekonomi

      Har svårt att förstå varför någon skulle betala pengar för en PT när all information om träning och kost finns gratis på Youtube, google och träningsforum. Varför då lägga tusentals kronor på en PT. Och då på en PT som är inkompetent som My.
      Tar inte många minuter för någon som har en gnutta erfarenhet av träning att förstå att hon är en bluff, inte har många klienter och sällan vet vad hon pratar om.

        Det är väldigt stor skillnad att ha personlig vägledning som i inte-online. Någon som följer dig, kollar dina rörelser, förstår dina känslor och svagheter triggers osv och guidar dig genom din progression. Online fungerar ibland (har haft bra erfarenhet av macroscoaching online) men inget slår en personlig mentor med expertis irl.

        My hade jag aldrig anlitat eftersom hennes kropp och mående skvallrar om att hon inte själv har löst det pussel hon vill lära ut. Hon är en typisk sökare imho som genom att ”guida” andra peppar sig själv.

      Online coaching var något som växte fram markant under pandemin. Nu kan My återgå till att träffa sina klienter i sin studio eller om den inte finns kvar i ett annat gym. Marknaden för onlinecoachning måste minska nu så man funderar på varför hon marknadsför den tjästen så hårt.
      Kan de vara för att hon inte är i form och inte vill träffa sina klienter.
      Eller beror på att hon lever ett så kaotiskt liv som aldrig verkar lugna ner sig och då passar det att sitta med kunder i telefon eller framför dator vid köksbordet i Mys kläder?

        Särskrivning av myskläder var ett misstag ?

        Hon låtsades även att hon har såå många fysiska klienter, hon har fullt året ut sa eller skrev hon men lögn förstås. Hon har inte tillgång till sitt gym för det använder en annan PT mestadels, hon har väl troligtvis sålt det också eller ska sälja det. Hon vill ha online-klienter för att det ger stor inkomst, hon vill tjäna pengar. Ingen licens el certifikat har hon visat upp heller. Och bilder på en, EN, som används om och om igen sedan lång tid tillbaka, tror f ö att andra onlinecoacher använt samma bilder. Hon är rolig också när hon låtsas jobba med onlineklienter och då visar upp snygga bilder på mat som hon väl hittat på nätet.

      Verkar ju helgalet att inte vilja visa en enda kund, det är ju SUPERVIKTIGT att kunna visa upp nöjda kunder. Det gör ALLA som säljer en tjänst så vore kul att höra hur hon motiverar att inte ha det. Jag själv skulle aldrig köpa något som inte hade recensioner/kund case

      Och online pt… Så många stora influencers som gjort miljoner på att sälja generiska program för kost och träning. Jag hade gärna haft en pt i fysisk form som kan piska/motivera men också peka på formen, hjälpa till NÄR JAG tränar. En lyx jag inte unnar mig men som hade varit galet nice

      Nej hon har inga klienter och har inte haft några iaf inte många som hon försöker få folk att tro. Hela tiden säger hon ”alla mina klienter” och ”många av mina klienter” men det där är bara strategi. My är väldigt manipulativ. Hon har visat upp bild på en hon kallar klient men om det verkligen var en klient är osäkert (inget ansikte syns) då det kan vara bild på vem som helst och texten som ”klienten” skulle ha skrivit kan My ha skrivit själv, såg faktiskt ut som det. My påstår nu att hon alltid tagit alla samtal själv men bara det att hon tidigare sagt att en assistent tar första samtalet, att man får prata med en Lennox sa hon för inte så länge sen, kordinator har hon väl också sagt och nu är det en Ilona, och hon har innan själv tagit alla samtal. Är det fri arbetskraft hon får av AB månne. Hur som helst har hon sagt olika så lögner i vanlig ordning. My är inte att lita på. Förut körde hon med att det ska vara 8-12 veckor som hon coachar MEN nu säger hon det är ofta mellan 4-12 månader. Då undrar jag hur hon kan ha lediga platser så ofta om klienterna anlitar henne i fyra månader, det borde vara fullt hela tiden men hon har ju ofta ”möjligheten att nu ta emot fler klienter, nu släpper jag fler platser så först till kvarn” osv. Nej inte mycket som går ihop, det rimmar dåligt. Gå inte på det där!

        Jag tror inte hon går på gym själv heller. Bara gamla bilder. ”kollaminasvettigabröst”

        Fri arbetskraft från AF menade jag, att det är typ praktikanter eller arbetsprövande/arbetstränande som hon får använda sig av gratis. Märkligt med en sådan ström av folk/namn ju menar jag. Hon låtsades en dag ha varit på möte med ett team runt hennes onlinecoachning men sanningen var nog att hon varit på AF på möte då kanske eller haft ett möte med denna Ilona.

    Är inte my väldigt irrelevant?
    Precis som monas universum vars följare är andra damer från bromma. Liksom vem här inne får ut något av att läsa om dessa två?

    De har bara köpta följare på instagram ändå så riktigt följarantal går ju inte att veta.

      Om hon låter ett samtal med en potentiell kund ta 5 timmar, då är det nog något fel. Som vuxen människa behöver man kunna sätta gränser. Skulle ett besök hos frisören eller tandläkaren kunna dra ut till 5 tim pga att någon har så mycket att prata om? Nej. Tänker att My behöver strukturera sin tid bättre.

        *Detta skulle vara en egen kommentar, inte svar till ovan. Sorry.

        ”Jourhavande Pt on phone”

      Fast det är väl inte damer från Bromma som följer Mona? Hon är inte så mycket Bromma direkt…

      Brommakvinnor följer knappast Monas Universum. De är i allmänhet välutbildade med bra jobb och är inte intresserade av lågprisprydnader och Ellos syntetkläder vilket väl är vad Mona marknadsför.

    Någon mer luddig och bortförklarande människa får man leta efter.
    Skulle aldrig låta My coacha mig.

      Alltså, svaret?! OS-guldet i ordbajsning går till My ? Varför inte bara skriva att de inte riktigt jobbar efter samma koncept, ge några förslag på hur det kan se ut prismässigt och be personen återkomma via DM/mail/whatever om mer information önskas?

        My-tomaner jobbar inte riktigt så. De snärjer in sig i sina egna lögner. Ljuger ännu mer när de blir påkomna och toppar det hela med lite snyft och ännu en liten lögn. Det går åt många A4 när de ska uttrycka sig. Inte för intet som Mys bästis är exakt likadan. Tooken och Mytomanen – kaka söker maka, match made in heaven liksom…

          Exakt så men jag förstår inte varför Anna vill beblanda sig med My, det får ju henne att se dålig ut också alltså att det liksom drar ner hennes rykte också.

            Anna borde lnte låta knäppisen utnyttja henne.

              De är ju precis likadana.

      Så stöddigt som hon svarar folk också, med gråtskrattemojis och översitteri. Hon är så pinsam. En dag sattes hon på plats av en som kommentarade klokt och kunnigt på instagram och My gjorde bort sig i sina dumma korkade svar och det tog hon sedan bort.

        Hon som åt veg LCHF? Ja, hon blev för jobbig för kostexperten som måste ha ris till kycklingen ?

        Hon är nog den mest dumdryga bloggare jag skådat.

        Tack! Det var jag. Blev blockad efter att ha fått ngt ”sköt dig själv och skit i andra”. Väldigt konstigt att hon inte kan diskutera kost, träning, hormoner och kalorier utan att bli dryg och oseriös. Borde ju verkligen vara av högsta intresse om man jobbar med detta. Ngn som vet vad hon gått för utbildning?

    Ja självklart måste folk få säga att de inte har råd? När hon väljer att man inte kan få se några priser innan utan man måste prata i telefon (?) innan man får veta priset.

      Precis, det är ju ett smart sätt att lura folk till att hoppa på det och betala de höga summorna som hon vill ha. Sjukt. Är ju inte så lätt att säga nej kanske när hon maler på och de har pratat en stund. Hoppas verkligen ingen går med på att betala så mycket, låt er inte luras.

    Men hur skriver hon?! Herregud.

      Exakt min tanke! Så oprofessionellt! Och alla dessa emojis. Jamen seriöst.

        Umgås inte hon m Anna Took? Emoji mania

    Hennes låååånga svar som mest känns som massa ordbajsande.

    Som någon skrev här förut, hon känns inte alls hälsosam och då menar jag inget med hur hennes kropp ser ut utan mer hennes liv och hur hon är, hon känns i väldig obalans.

    Fast hon skriver ju ett cirkapris? Mellan 1500 och 1995 i månaden står det.

      Hur lång tid tog det inte att klämma fram de cirkapriserna. Först efter mycke kritik, inte seriöst.

      Inte särskilt billigt. Gissar att det pris hon sen ger oftast då blir 1995 haha. Ingen liten månadskostnad det. Alltså vilken scam.

    Pratat gratis i telefon 30 h i veckan? Svårt att tro på det…

    Jo det är mycket underligt att inte kunna redovisa sina priser, o andra sidan är det mycket som inte stämmer i Mys historier. Bara långa svar, förklaringar och bortförklaringar. Nu börjar hon själv att ha svårt att hålla ihop allt.
    Verkar inte ha kvar sin studio. Sålt eller så hyr hon ut den till någon annan? Inga fysiska klienter längre som det berättas om. Sjukskriven på halvtid eller så kan hon nu jobba heltid? Svårt att veta då hon nyss var så utmattad och måste vila mitt på dan. Har nu många on-line klienter ( enligt henne själv) men kan släppa på flera?
    Många frågar sig vad hon lever av. Verkar som att den större delen av inkomster kommer från sammarbeten. För några år sedan sa hon att hon fick 30.000 för ett sammarbete. Och så dyra omkostnader kan de väl inte ha två vuxna och ett barn.
    Samt att Jonas nu verkar jobba igen.

      My är mytoman. Det är sen gammalt

        Verkligen. Hennes första mening som barn var nog något skryt och skrävel.

      My svarade på en kommentar på sin blogg ) tjänar nästan 1 miljon per år på bloggen ?

    OT men angående caias julkalender. Bianca sa ju innan släppet att man får en stor necessär på köpet, men efter kritiken säger hon att julkalendern är väl värd pengarna för att det ingår en stor necessär värd 400kr. Men den var ju på köpet så då borde värdet på kalendern inte ens inkludera necessären? Eller är jag ute o cyklar haha?

      Du får necessären på köpet men betalar för den själv!

        ???

    Att hon har tid att skriva milslånga undflyende svar på rimliga frågor istället för att ta fram en prismodell säger mycket om hennes företagande. Absolut, det kan variera i pris, så sätt inte ett fast pris utan beskriv tre exempelkunder och deras förutsättningar samt vad de landade på i cash så får folk tänka ut lite vilken kategori de själva tillhör och kan göra en bedömning.

    Det dunkelt tänkta är det dunkelt sagda säger man ju och att hon har så svårt att beskriva sin affärsmodell för det väldigt tydligt för mig att hon än så länge inte har någon modell hon använder i praktiken. Alternativt så vill hon kunna totalblåsa kunder hon märker har mycket pengar och då är det dumt att gå ut med låga priser på hemsidan hehe

    Otroligt oproffessionellt svar av henne också, som företag måste man vara större än kunden, eller potentiella kunden. Om någon är oförskämd (tex) så kan man INTE vara oförskämd tillbaka, man svarar sakligt på kritik eller ignorerar om man anser det ovärdigt.
    Om någon tycker att man som företagare är professionell så bevisar man att man är det med det svaret.

      *oprofessionell

      Det där är viktigt. Att inte vara oförskämd tillbaka.

    Tycker det känns otroligt oproffsigt överlag med tanke på hur OTROLIGT dåligt hon skriver. Har hon lånat in Anna för att skicka milslånga och osammanhängande svaren i kommentarsfältet? ?

    Haha denna coachning eller framförallt dess kunder existerar inte, sanna mina ord. Så mycket bullshit.

    Pinsam hon är!

    Det där svamlet som ofta är egocentriskt och besserwissrigt känns väldigt typiskt för en viss sorts kvinna. Anna Book är ju likadan. Jag har en vän som är exakt likadan och skriver milslånga sms bästa dagligen. Vad är det för fel på dessa kvinnor?

    som hon skriver i sista inlägget: de som funderar på My gå till sats i stället. Sitta i telefon och få coachning?! va?? Det kan aldrig bli bra. En PT måste man ju träffa live för att de ska kunna hjälpa .

    Men hjälp vad oproffsigt svar

    För mig är det red flag när företag pratar ner andra företag i samma bransch. Tror man på sitt koncept är det ej nödvändigt.

    Tycker många PT’s inte anger sina priser eller exakt vad som ingår i priset online. De vill att man ska kontakta dem så de kan sälja in sin produkt. Samma med många gym.

      Det håller jag med om, där är My inte direkt ensam.

        Ja jag tycker inte det är konstigt att inte skriva ut priserna, känns som många vill att man går på samtal först dels för att enklare kunna sälja men också för att se behoven

      Dock har dom ofta klienter före och efter bilder mm

    [Borttagen kommentar]

    Om nu My verkligen har ett online coach företag inom hälsa / fitness / kost …. varför visar hon isåfall inte upp de resultatet sina tidigare klienter fått ?! Det är väl så man skapar ett förtroende hos möjligen nya klienter – att man kan sitt yrke som coach? Man visar klienters framgång , kosttips , träningstips etc – så lockar man nya och framförallt så visar man att man är duktig och kunnig tänker jag. Hur vet man idag att man överhuvudtaget får några resultat av Mys personliga upplägg ? Vad betalar man för ??

    Personligen skulle jag inte anlita henne av många skäl. Hela hennes liv på Instagram är för rörigt och kaosartat . Hon kör samarbeten med sexleksaker eller kaffemaskiner mitt bland flyttkartonger och gripande inlägg om sin son eller om sin sjukdom . Plötsligt slänger hon in inlägg om att äntligen öppnar hon upp för online klienter när hon knappt kan sköta kosten själv och det sänder bara ut att hon är oseriös och att hennes liv inte är i balans i mina ögon. Hur ska hon kunna coacha mig om hon inte visar upp egna resultat? Hon skulle kunna göra hälsoresan ihop med sina klienter och på så sätt skapa content och framställas som den personliga coach hon säger att hon är… bilder som maten de äter ihop , pass de kör etc.. men svårt att ta det hela på allvar när det ena dagen pratas om mål och hur man når dem , hur hon behöver gå ner i vikt och andra dagen sitta och äta chokladbollar eller gräddiga såsiga luncher med väninna. Det sänder ut fel signaler tycker jag . Kalorier in och kalorier ut har inget med de mediciner man kanske äter pga av någon sjukdom.

    Hon saknar struktur över att dela upp företag och sitt liv som inte gör att jag skulle betala pengar för att få hennes hjälp. Jag får känslan av att hon plötsligt inte skulle få tid att sköta sin coachning pga av att något annat i hennes liv är viktigare så varför investera min tid eller pengar.

      Så här svarar hon på sin blogg när någon frågar om före/efterbilder och resultat :

      ”Det tror jag knappast tyvärr ☺️

      Många lider av ätstörning, psykisk ohälsa, kraftig övervikt, dålig självkänsla osv.

      Så om inte en Klint ber om att få göra det…. Så skulle jag aldrig fråga om det”

        Ok säkert kan de vara så för några. Men de flesta flertalet vill vill väl bara få hjälp att komma igång med sin träning och/eller lära sig om bra kost. Får jag då bra resultat efter den tid o pengar som jag investerat så skulle jag gärna visa upp mina resultatet.
        Kanske inte så för alla men att att lämna en positiv recension om sin PT/kostrådgivare borde inte vara så svårt att få till.
        Det kan man göra oavsett vad utgångsläget var.

        Vet inget om hur My fungerar som PT. Att använda henne som kostrådgivare, speciellt om man har någon ätstörning, låter mycket tveksamt. Som hälsoinsiratör överlag när jag följt hennes blogg/Instagram så verkar henne sätt att leva/träna/äta inte något man vill ta efter eller inspireras av.

      Ungefär som att gå till en frisör eller tatuerare som inte har några bilder på sina tidigare skapelser och när man ifrågasätter det på ett normalt sätt får man antingen ett svepande svar eller väldigt aggressivt svar tillbaka men ingen portfolio. Väldigt suspekt.

    Jag tror alla har olika preferenser när man väljer pt. Precis som du vill ha nån som ser vältränad ut så vill nån annan ha en annan kroppstyp som de kan relatera till, beror ju på vad man har för mål. Sen sitter ju inte en pt:s kunskap i utseendet och hur den tränar och äter kanske inte ens funkar för dig så det kan bli en orealistisk målbild. Sen kan man vara vältränad även om man inte har väldigt definierade muskler 🙂

    Många gym har hemliga priser, samma gäller PT, tex Simon Sköld. Även han har en assistent/säljare som har emot samtal. Så My är inte ensam om detta upplägg. Med det sagt håller jag inte med om att det är ok, tycker att det ska vara transparent.

    Varnar förresten för Olga Rs mamma coaching – värdelös & oengagerad coach – allt följde bara ETT koncept & var inte individuellt alls. Rekommenderar INTE.

      …och du såg till att klaga direkt för att få en förändring/byta coach eller få pengarna tillbaka?

      Jag har själv använt mig av Mamma fitness vid flera tillfällen och har haft flera olika coacher och kan inte alls relatera till detta, tvärtom. Otroligt engagerade och kunniga coacher, har det brustit någonstans har det varit i min egen insats och engagemang. Rekommenderar verkligen Olgas koncept.

        Självklart gjorde jag det, men tyvärr tog ägaren inte detta på bra sätt. Jag har oxå haft andra coacher på andra ställen, som varit mycket proffsigare – så det handlade inte om min egen inställning utan det var verkligen katastrof. Men jag är glad att det funkade för dig…

    Många kommenterar att hon inte ser hälsosam ut? ? Jag följer henne inte så vet inte mer än det jag såg i hennes IG flöde när jag nyss scrollade igenom det och baserat på bilderna där tycker jag hon ser glad och hälsosam ut. Inte supersmal med väldefinierade muskler men hon ser hälsosam och stark ut.

      Gamla bilder, se hennes storys istället så får du en mer rättvis bild.

      Tycker alla varit noga med att säga att de inte enbart menar utseendet utan hur hon beskriver sin livsstil osv

      Hennes muskler är inte väldefinierade nä. Hennes BF är alldeles för högt för att kunna ha väldefinierade muskler. Absolut inget fel med att ha högt BF, kvinnor har det naturligt och det ska de ha…runt 25% men som sagt kan man inte ha väldefinierade muskler med så hög BF.
      Utöver hennes muskler så framstår hon som inkompetent och att hon inte vill visa ut resultat från tidigare klienter gör att varningsklockorna ringer.

    Jag förstår att olika kunder kan behöva olika mycket tid och att priset därför kan variera. Men då sätter man väl ett timpris och anger det? Inte konstigare än att det är svårt att säga hur mycket det kostar att ta körkort, men man kan däremot säga vad en körlektion kostar, och sen får man fundera själv på hur många man kommer behöva?

    Får hoppas för allas bästa att hon skaffar sig en blomsteraffär istället.

      För det gick ju så bra förra gången eller hur tänker du där…?

        Nu är det på en ny plats. Blommor passar henne bättre än det hon försöker lura oss med nu.

          Plastblommor tror jag passar bäst.

            Ja, det har du rätt i ?

          Det var säkert Maggans fel. Som lockade henne till storstaden med sprit, karlar och fördärv ?

        Sista åren bodde hon halva året i Stockholm. Pendlade mellan Öland o Stockholm. Bodde först hos Maggan o sedan i Sigtuna. Förstår att det blev svårt att driva en mindre butik utan att vara på plats då lönekostnader är en stor utgiftspost. Om hon nu skulle driva en blombutik i Täby vore det en annan sak. My verkar kunnig och engagerad gällande blommor/växter.
        Skulle säkert var lika driven där som hennes försök att verka som hälsoinspiratör.
        Bloggen skulle säkert behålla lika många följare då intresset för blommor och krukväxter är uppåtgående trend, inte minst bland ungdomar.
        Min gissning är att My kommer att kämpa på några år till med sina träningsresor, onlinecochning m.m innan hon inser att det inte funkar som hon önskar. (Måste svida att hennes vad det verkar f.d vän Åza och Erika nyligen hade fullt på deras träningsevent.)

          Vad hände mellan henne o Åza ? Är det pga Åzas träningsreor som hon anordnar med Erica o youga soulmate ?

            Gissningsvis är det så. My gillade inte att få den konkurrensen. Trots att de inte var eyy event på samma ort om än samma helg om jag minns rätt. Det finns massor av andra profiler o företag som erbjuder resor/träninshelger av olika slag.
            Så varför bli ovänner och sluta umgås för en sån sak ,efter att ha varit vänner i flera år och delat på med o motgångar? Lite småsur kan man få bli med att dra det så långt…. tråkigt för båda.

    Jag förstår inte varför man inte bara går ner på det lokala gymmet och bokar in en tid med pt? Är det dyrare än en onlinecoach? Man kan ju boka in att gå nybörjarkurs på gymmet annars om man inte vill ha pt.

    Många ger ju toppenbra tips gratis. Följer t ex thecoachmike. Det var bara ett exempel men det finns ju massor av olika typer av konton.

    Självklart förstår jag att det är skillnad att få ett kostschema och träningsschema som är anpassad på individnivå. Men tänker ändå att om man vill spara in en rejäl slant så kan man göra mycket själv för att nå ett hälsosammare liv.

    My skulle jag ha noll förtroende för att anlita. Jag tror det beror på att hon aldrig verkar göra något långsiktigt och komma i mål med saker vad det än är. Hon lever allmänt väldigt stressigt och den livsstilen tror jag inte på. Då får man in i väggen förr eller senare.

      Jag tror att många ser pt och individuell coachning som lösningen på alla ens problem kring välmående, övervikt, mm. Men i slutändan handlar det alltid om ens egen insats, förmåga och vilja göra en livsstilsförändring, något som är jäkligt svårt att lyckas med.

        Jag tänker som du och tror att en pt kan hjälpa en kortsiktigt men i längden är det upp till dig själv att hålla i, vilket är väldigt svårt för de flesta.

        Därav tror jag att intresset för träning och kost måste vara genuint och något man skapar för sig själv vilket också leder till att man växer som människa. Inte sagt att en pt kan vara ett bra stöd i den processen men om man ska lyckas tror jag att det är upp till en själv. Och engagera sig i kost och träning men även ens psykiska mående.

          Håller med. Folk hoppas att de kan köpa drömkroppen, men det går inte.

    Frodiga program och långa parametrar??? Jag satt i minst en minut och undrade vad frodiga program är.

    Herrejistanes.

      ??

      Hehe jag funderade också på det där med frodiga program.

      Hej My! Jag är en tjockis som vill boka in mig på det frodiga programmet. Måste jag betala för sex platser då?

    För att skapa förtroende när man säljer något måste man visa respekt för de potentiella kundernas pengar. Jag är inte pt men säljer en annan sorts tjänst, priset kan såklart variera men redan i den första kontakten ger jag prisexempel på de vanligaste uppläggen och förklarar på vilket sätt det kan skilja individuellt men att det alltid går att utgå från timpriset i mejlet. Om kunden ska ha ett samtal med mig och beskriva sitt läge och sina behov måste hen ju först veta om hen har råd. Annars slösar vi båda bara bort tid. Att My inte fattar en så basic grej utan istället sitter i säljsamtal som inte resulterar i något är ju bara korkat.

    Hon utstrålar allt annat än vältränad, kostrådgivare, PT, professionell, kunnig m.m, hon utstrålar kaos, lättja, okunskap, aggressivitet, lättkränkthet m.m…så nej jag tror inte hon är det hon säger sig vara.
    Dessutom saknar hon folkvett och allmänbildning, hon lever i en fantasivärld som nog beror på hennes sjukdom, hon borde ta hand om sig själv och sin son i första hand innan hon försöker lära någon annan något.

      ???

    …. och alla dessa emojis…. tydligt att hon är kompis med Booken. Emojis hör hemma bland vänner, inte när man kommunicerar professionellt.

    Nån som vet varför Sean inte är med i margaux videos? Nåt som hänt?

      Han kanske har annat för sig.

    Kollade igenom hennes Instagram precis och lade märke till att hon vid två tillfällen annonserat om framtida träningsresor med henne. En resa till Marbella 22-29 sep och en vandrarresa till Åre 8-10 okt. Kollade sen vad hon hade lagt upp för bilder de datumen, men inget var taggat i varken Marabella eller Åre. Inställda då? Pga lågt intresse, antar jag?

      Åre blev iaf inställd pga för få anmälda, de försökte med halva priset men det funkade inte.

    Inget konstigt, när man coachar 1 on 1 och dessutom skräddarsyr sitt upplägg utifrån vad just den klienten behöver så finns inget specifikt pris, det är inget konstigt. Många coacher och mentala tränare som jobbar så. Du betalar för resultatet och strukturen och att det är anpassat för dig. Vill du inte det så kör själv, inga konstigheter.

    Har du t.ex webinar där ”one size fits all” är det inga konstigheter att ta samma pris men när du ska börja ge av dig själv och din energi är det såklart det kostar, precis som när du som anställd går till ett jobb.

      Ett specifikt timpris bör ju varje seriös aktör ha tänkt ut, för de olika tjänsterna. Hur räknar hon annars ut kostnaden? Och dessa specifika timpriser borde hon ange på hemsidan eller vid förfrågan. Att låta folk slösa tid på att sitta i långa samtal och sedan inse att man inte har råd är så oseriöst.

    Får tupp juck på alla hennes sär skrivningar

    Som att ICA skulle be sina kunder att handla på Hemköp istället pga att dom har för mkt att göra ett par månader framöver?

    Har svårt att tro på konceptet för Mys onlinecoachning. Att lägga 25-30 timmar vissa veckor på obetalda samtal verkar orimligt. Att lägga större delen av veckoarbetstiden på gratisarbete skulle säkerligen få de flesta enmansföretag att konka rätt snabbt…
    Och nu den nyanställda Ilona. Jag utgår från att hon får avtalsenlig lön, att det inte är svartarbete… Hur ska hennes lön finansieras? De samtal hon tar är obetalda, dvs hon kommer inte producera intäkter till företaget…
    Nä My skulle behöva strukturera upp rejält för att onlinecoachningen ska fungera. Tydligare hemsida, tydligare beskrivning av tjänster, tydligare prissättning. Och begränsa ingångssamtalet, kanske max en kvart…

    Och sen denna flytt. Verkar kaos! Och nu ska det spontant målas om överallt mitt i allt. My, Jonas, Kin, Anna, en städerska – alla jobbar sida vid sida med My för att strukturera… Plus flyttfirma, hemkörning av nya möbler mm… Det är ju trots allt bara ett vanligt normal hem som flyttas, inte en herrgård. Personligen skulle jag helst vilja packa upp i mitt nya hem tillsammans med min familj… Men det är ju jag det. 🙂

      Gissar att Ilona får rapportera timmarna för samtalen och får en låg timlön för de som inte leder till något. Lite provision kanske om det blir en kund av det hela?
      Hursomhelst obegripligt att inte ange pris tydligt på internet, så slipper de sitta i telefon och förklara saker till folk som sedan visar sig inte ha råd.

    Det måste väl finnas någon online kund, som kan berätta om hennes upplägg och om och vad som är bra/dåligt. My har ju hållit på ett tag med detta. Vill inte höra det genom My utan direkt från kund.

      Dom har säkert tystnadsplikt, om dom ens finns?

    Jag har klienter som kommer in på 120″

    Är det antal kilon i vikt hon menar? Kanske dags med lite nya bilder. De där smurfblåa kläderna har hängt med från start. Och vilket ljug om att hon tagit de första samtalen i tre år. Hon har ju så många gånger nämnt andra namn.

    Hon som kallas Städerska i bloggen och hjälper till med sortering och planering lär knappast vara nån från städfirman. Möjligen den här Ilona som ska vara uppassare för en svart skitlön.

    Och när tusan fanns det sjukbidrag? Inte sen hon låtsades få licens i alla fall

      Anna B kanske?

    Med tanke på hur mycket hon tränar borde hennes fysik se helt annorlunda ut oavsett hur dåliga gener man har.
    Finns gott om betydligt mer kompetenta PT’s som har en betydligt bättre fysik.

    Dessa sex platser hon har att erbjuda nu kommer utlovas minst 2 gånger i veckan. Det mönstret har förekommit länge. ”Först till kvarn”, men ingen som kommer.
    När My påtalar hur viktigt det är att äta varierat ☕??

    Den stora frågan är väl ändå om My verkligen har den kompetens som hon säger sig ha. Hon vägrar ju även att visa någon som helst dokumentation vad gäller utbildning inom områdena kost och träning. Själv har hon levt på knäckebröd senaste veckan, skriver hon i en kommentar. När hon lägger upp bilder på sina matlådor, är det exakt samma mat i fem lådor . Hon kan inte äta grönsaker, endast dricka dem.

    Hur hon får ekonomin att gå ihop är en gåta. Hon byter bostäder och köper möbler. Sedan passar inte möblerna i den nya bostaden, hon slänger eller säljer till en bråkdel av det pris hon köpt dem för. Nu skall plötsligt hela lägenheten målas om, samtidigt som hon annonserat att köket skall renoveras till våren. Inte konstigt om hennes företag går i konkurs – det finns inget ekonomiskt konsekvenstänk hos henne.

    Bristen på konsekvenstänk gör även att det inte blir någon kontinuitet, inte i skolor, boenden eller träningslokaler. Hon vill ju nu hitta en lokal i Täby för sin studio…

    Sist men inte minst: Det borde väl finnas NÅGON person i detta land som varit eller är klient hos My och som kan uttala sig om hennes verksamhet – positivt eller negativt. Det behöver ju inte ske på hennes IG eller blogg; det kan ju göras här, exempelvis.

    My verkar vara i ett skov.

    Hon har själv antytt att hon har fått en diagnos som kräver regelbundna kontroller gällande medicinering.

    OM en person väljer att inte ta denna medicin, då blir det- rörigt.

    Personen själv tycker att livet är på topp och är bättre utan medicin. Det är svårt attt leva med och kring en person just vid dessa tillfällen.

    Det gör INTE personen till en sämre människa, men kanske en sårbar och skör människa.

    Lite tankar och funderingar.

      Bipolär. Det kan jag satsa pengar på. Nu är hon i det höga maniska om ett tag så kraschar allt igen när hon hamnar i det låga/depressiva. Och så skyller hon på något utan att inse att det är henne själv och att hon måste ta hand om sig i sin sjukdom. My skriver att hon varit utmattad, fel på sköldkörteln och massa annat. Under alla dessa år trots det så fortsätter hon exakt som förut. Att köra full fart för att sen krascha. Låter som väldigt dålig sjukdomsinsikt i så fall. Och om hon nu är proffs inom hälsa/ pt/ kostrådgivare osv så borde hon väl verkligen ha kunskaperna om hur viktigt det är att ta hand om kroppen. För mig går ekvationen inte ihop.

    ..och, handling samt konsekvenstänk verkar det vara total avsaknad av.

    Tänker på hur hon hanterar sina relationer (det säger jag inte har med hennes sjukdomsbild att göra), att hon inte kan se kopplingen till hur andra människor påverkas av hennes agerande på socialamedier är förbryllande. Jonas, sonen, hennes x, med flera. Alla får sig lite kängor och skrapsår titt som tätt.

      Och det är just detta med sonen som upprör. Han blir formad av hennes galna sätt. Tvångsvård så hon tar sina mediciner?

        Tvångsvård är en åtgärd där det krävs NOLL sjukdomsinsikt.

        Om en patrull med tvång tar med en person som bedöms utgöra fara för sig själv och kör in till psykakuten och personen där säger att hen har för avsikt att söka vård dagen efter- då faller tvånget.

        Så, sen är det fritt för personen att trava ut och ställa sig mitt i gatan (har själv hanterat ett dylikt ärende för herrans år sedan).

        Kan såklart ha ändrats, men summa summarum – tvång är så integritetskränkande att det skall mycket till!!

          Nån idé vad som går att göra för ett barn i den här situationen? Juridiskt? Är det bara pappan som kan driva på?

        Vilken äcklig kommentar. Jävla galning,

          Litium är ingen vid behovs medicin. Ger du fan i ta den kan det sluta hursomhelst.

    Jag anmälde mitt intresse för online-coachning hos My för ca 6 månader sedan
    Blev uppringd av Lennox som förutom presenterade det sk upplägget gav mig information om att det kostar 1495/månad
    Första månaden betalar man en startavgift på 500
    Bindningstid på 6 månader som inte går att komma undan så även om du inte är nöjd så får du betala för 6 månader iaf
    Jag tackade nej, tycker att det är för dyrt för mig i alla fall

      Så med det sagt så har My haft hjälp tidigare , eller så var det bara mig hon inte ringde personligen…….?

      Och vad får man i sex månader för 1495 kr per månad?

        Jag skulle få ett kostschema, träningsprogram och prata med My 1-2 gånger /vecka
        Övrig feedback skulle ske digitalt via sms/Messenger

          Och hur länge pratar man när man hörs?

            Eftersom jag valde att inte gå vidare så har jag ingen aning om hur långa samtalen skulle vara
            Dock kan jag säga att Lennox pratade rätt länge och när jag sa – tack men nej tack så började han med stora övertalningskampanjen
            Prisreducering var det dock aldrig tal om!

          Det låter väldigt dyrt för ett kostschema i sex månader. Efter den första månaden återanvänds väl i stort sett samma? Träningsprogram också, har man väl fått ett så kan man ju välja att öka på själv.

            Har ingen aning om vad liknande upplägg kostar men för mig var det för mycket . Reagerade också på bindningstiden. Frågade vad som händer om jag tex skulle bli allvarligt sjuk efter en månad och inte kunna fortsätta, skulle jag ändå behöva betala för ett halvår totalt?
            Svar Ja! Så oseriöst att ta betalt av någon i den situationen

      Tänk att binda upp sig för 6 månader och betala totalt 9500 kr och så upptäcker man efter en månad att upplägget eller cochingen från My inte fungerar för dig. Som att köpa grisen i säcken.
      Om du inte i förväg har kunnat läsa recentioner eller känner någon som rekommenderat My.

        Att My skulle kunna fokusera och göra det avtalade under 6 månader känns inte trovärdigt. Får hon för sig något nytt så gäller bara det. Renovera, flytta igen, bli särbo eller få för sig att hon är som klippt och skuren för något helt annat.

      Lennox, nu när jag ser namnet minns jag att hon nämnt honom vid sin ”reklam”. Tagit alla samtal själv i 3 år, Jo tjena Myggan!
      Kan det kanske vara han som är involverad i studion? Eller var när den fanns vill säga.

        Och hon anslöt sig till online coachning den 12 Januari 2020. Går att läsa på hennes blogg. Hur kan hon få det till 3år??? Före det hade hon bara fysika klienter. Inte ens att hon svarat själv stämmer. Som ni skriver, Lennox, koordinator Milla och någon från hennes team?( har hon flera team?( Läkarteam/ online team) har periodvis varit den första kontakten, allt enligt henne själv. Varför håller sig inte My till fakta när det enkelt går att kolla upp vad hon skrivit tidigare på hennes sociala medier.

          Även jobbat några månader på Lohilo som Brand manager innan dess ( någon som minns?) men slutat hastigt innan hon började med online coaching. Bara en av hennes alla olika hopp hit o dit.

            Lohilo ja, det var nog inte hennes egna val att sluta jobba där. Bitterheten lös igenom efter ett tag. Och glöm inte jobbet som VD ?

    Man blir ändå chockad över hur folk betalar för skit nuförtiden när det finns kunskap att googla fram hur lätt som helst. Kollagenpulver, online-pt, menlösa dyra hudkrämer, mlm-affärer, smink till överpriser…

      Verkligen. Och många människor utan moral som gör allt för pengar.

    förstår att My och Anna Book är bästisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.