Elle rekryterar Maja Nilsson Lindelöf

Maja är en riktig drömrekrytering och vi är otroligt glada över att hon flyttar sin blogg till oss på ELLE. Hennes modeintresse och stil, där hon kombinerar budget och lyx, är precis den inspiration vi vill att elle.se ska erbjuda och stå för. Maja besitter en fantastisk förmåga att vara både personlig och professionell i sina kanaler och hon når verkligen ut till sina läsare och följare på ett inspirerande sätt, säger Cia Jansson i ett pressmeddelande.

Maja Nilsson Lindelöf har bloggat sedan 2014 och hade tidigare en populär podd tillsammans med Sanna Guidetti – Livet på läktaren.
Hos Elle blir hon bloggkollega till bland annat Brita Zackari, Elsa Billgren, Sandra Beijer, Sofi Fahrman, Kakan Hermansson och Linnea Henriksson.

På sin blogg skriver Maja så här om flytten till Elle:

Jag har själv alltid läst Elle och bloggarna här så när jag fick förfrågan om att börja blogga hos dom kändes det självklart. Nystart 2.0. Eller 5.0 eller vad vi nu är inne på. Det känns fräscht, uppiggande och krispigt. Som ett iskallt glas vitt vin en kväll i juni. Så tack ELLE för att ni har tagit emot mig med öppna armar och tack NI för att ni har väntat på mig. Jag ser att ni är många som fortfarande går in här varje vecka och jag ber om ursäkt för min alldeles för långa paus utan information till er.

Maja passar som handen i handsken som bloggare på Elle.
Kul att hon är tillbaka. 🙂

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Någon mer som läst Isabellas bok? Vad tyckte ni?

      Men fy fan vilken jävla kommentar?? Du tycker säkert tvågssterilisering är ett bra påhitt också eller? Isabella verkar väldigt mån om barnen och hon gör väl så gott hon kan?

        Ja faktiskt. Våldtäktsmän borde man klippa bollarna av. Utan bedövning.

          Bipolära också då eller? Eftersom du tycker Isabella är för sjuk för att avla vidare..

      Har inte läst och vet inte om jag vill. Ni som läst; skriver hon något hela historien med Hampus?

        Hon skriver om allt, men ytterst lite detaljer.

          Det är alltså inget nytt än det vi redan vet som kommer upp till ytan?

        H måste vara A i boken. Skriven en hel del och erkänner att hon gått ut med osanningar men skyller på en viss lvakt.
        Erkännande är uttryckt i svepande ordalag utan ånger och utan ilska över att blivit lurad av lvakt varvid det hela mest känns som hon utsett en syndabock.
        Annars verkar hon ha gillat honom mycket. Om H finns inget om hens familj.

      Det finns mycket med Bella som jag är kritisk till, men att hoppa på henne som mamma på ett så här grisigt sätt är verkligen inte OK.

        Men hon är ju en ganska kass förälder som stort sett aldrig tagit hand om barnen själv utan haft personal till allt. ?‍♀️

        Värsta var väl att hon hade nån instastory om hur ledsen hennes grabb skulle bli när Einar avled..
        Hur man ens kan låta en 8-åring lyssna på sån ganstarap vars texter inte är rumsrena är för mig en gåta. ?‍♀️

          Det kan du ju tycka. Men det är ändå vidrigt att skriva att hon som är ”sjuk” inte ska få skaffa barn och att hon knappt kan ta hand om sina barn. Det är ju inte sant.

      Gav den 2/5 av följande anledningar: den är dåligt skriven med ambitionen att verka försöka vara en ”faktabok” med visst försök till inlevelse, och boken saknar helt detaljer. Isabella djuplandar aldrig i någonting som varit viktigare, hon skrapar på ytan kring precis allting.

      Dessutom är ätstörningen det enda jag tror på.

        Barndomsdelarna är bara så dåligt skrivna. Övriga kapitel är repeat på varandra. Man blir osäker på om man inte redan läst dessa kapitel redan.
        Förlaget har gjort dålig research. Det ska en redaktör göra, någon som vet vem det varit?
        Annars bra att medförfattarens namn står på omslagets rygg = då får även hon biblioteksersättning. en varför nämner Isabella aldrig medförfattaren i sina intervjuer?

        Läste en intervju med henne om boken. Journalisten frågade hur hon såg på att hon tidigare beskrivit sin svåra uppväxt, maskrosbarn osv å att det inte har stämt, föräldrar å anhöriga har ju gått ut med att det inte är sant.
        -hon svarade svepande, att hon valt att berätta om det dåliga(för att lyfta å inspirera dravel dravel) men valt att inte berätta om allt som varit bra.

        Ett fint sätt att säga att man förvridit sanningen utan att direkt ljuga.

        Herregud det är SJUKT att så många fortfarande går på detta. Skulle vilja läsa mer i media om detta. Kritiska artiklar, men i Sverige får man aldrig gå på någon som säger sig må eller ha mått dåligt. Och det vet hon. Därför har hon helgarderat sig med adhd, bipolär, elchocker och ätstörningar. Tycker synd om hennes anhöriga på riktigt. Barn, exman å övrig familj. Det här måste påverka dom något enormt och ingen i media säger nånting.

      Man kan tycka mycket om Isabella, men din kommentar var vidrig ?

      Solklar narcissist. Blir bara så beklämd över alla ’styrkekramar’ hon överöses med nu. Detta är bara ytterligare en del av det berömda excelarket. Bipolär, my ass! Kan ngn vettig journalist bara syna bluffen PLEASE!

      Lägligt att ätstörningar och mental störning nu flyter upp som en räddande livboj.
      Alla lögner, manipulationer under årens lopp kan lätt skyllas på en diagnos.

      Folk sväljer tydligen allt med hull och hår.
      Ser till att Bella och hennes playboy kan få in mer slantar till att spendera på lyx.

      Sitter och lurar på hur en duktig skribent kan sänka sig till den grad att publicera en bok till en mytoman.
      Det är Isabella som tar åt sig all ära för någon annan som i tystnad är begåvad att uttrycka sig på ett fängslande sätt i skrift.

        Men vad är du för en person egentligen? Vem kallar ätstörning och ”mental störning” för en livboj? Vem säger ens mental störning? Playboy, verkligen? Vad vet du?
        Författaren har inte skrivit i tystnad och hon har blivit hyllad. Det är dessutom hennes jobb att skriva Bellas historia. Vem är du att komma och förminska författarens jobb på det sättet?

        Till Anette: Ytterst få kändisar kan skriva en bok och få den publicerad, de måste ha nån som skriver åt dem. Och det är ett jobb som alla andra, inget man tvingas till utan säkerligen både roligt och intressant. Man blir heller inte stenrik numera av att skriva böcker, jag tror inte att Isabella fick nån jättesumma för sin bok. De enda som tjänar bra är typ Läckberg och liknande deckarförfattare. Och visa barnbvöcker (biblioteksersättning ffa). Men i Isabellas fall blir ju boken ett sätt att få ny uppmärksamhet; reklam, intervjuer etc. Så det är ett vinnande koncept ändå.

      Jag har läst. Skrivit tidigare att jag upplever att hon skyller ifrån sig. Hon säger att hon har ljugit, men berättar aldrig vad hon har ljugit om (förutom då ätstörning). Och allt som har hänt de gångna åren är bipolaritetens fel, eller henens uppväxta fel, mobbningens fel osv. det saftigaste tex statistiken som hon hade ljut om påstår hon fortfarande inte var en lögn tex. Men det som fångade mig mest var hur hon fick det att låta som att hon alltid hade åkt privatjet, och hyrt hus för miljonbelopp osv, när det egentligen handlade om typ 2-3 år? Hon skrev saker som ”jag har fått lära mig laga mat igen” eller ”klä mig själv”. Då undrar man vad hon gjorde före 2017? Jag är personligen ingen villagarage, rätt neutral. Men gav boken 2/5. Jag har följt henne för länge för att inte se igenom hela berättelsen som strategi att ta sig in från media-kylan.

        För tidigt på morgonen för att kortläsare tydligen. Villagarage = hatare

          Trodde du menade att du var ingen medelsvensson när du skrev villagarage 🙂 rätt bra uttryck ändå

        Jag reagerade på att hon så lättvindigt nämner att hon ätit efedrin… när hon stod i tullen i USA. Vänta lite!? Är hon bipolär eller knarkare? Efedrin kan väl få den bästa att balla ur om det är ens vardagsmat?

      Såg precis klippet från Nyhetsmorgon.
      Det är hemskt men jag tror inte ett skit på hennes story. Hon pratar om djupa depressioner och maniska skov. Men hon har ju alltid varit ”on a High” , aldrig varit borta från sociala medier utan ständigt varit i tv, på YT, insta osv.alltid positiv och sjukligt uppe i sig själv. En riktig efterhandskonstruktion. Vill hon ha en diagnos är det snarare narcissistisk personlighetsstörning eller psykopat.

        Hon har ju haft spökskrivare som täckte upp för henne med gamla bilder osv när hon var deprimerad etc.

          Tror jag inte en sekund på!
          Finns massa influencers med diagnoser/som mår/har mått riktigt dåligt och man märker sånt. Eller jag märker sånt. Visst om hon hade bara haft det de senaste åren och hela hennes team varit med och mörkat det. Men hon säger ju att det alltid varit så och det går inte ihop.
          Att hon ständigt byter ut folk, blir ovän med vänner, anställda osv. Det vittnar om att det är HON som är problemet. Vore fint om hon hade kunnat prata om det istället. Då hade jag kunnat lyssna. Det hade visat på utveckling och mognad. Men hon skyller fortfarande bara ifrån sig och försöker manipulera situationen och alla som lyssnar.

      Bara en massa dravel som vill få läsare att tycka synd om henne. Nix, riktigt jävla dålig tycker jag.

    ??????

      Bara jag som inte tycker Maja är intressant?

    Åh så krispigt.

    Det känns krispigt att byta bloggplattform. Som ett gäng gnissliga tulpaner strax efter nyår, samtidigt som man skanderar ”nu är våren här!”.
    Det känns fräscht att byta bloggplattform. Som ett nytt bäddset i rivigt linne, som ska vara skrynkligt och man fått i pressbud.

    Livet är ett glas vin på en stockholmsbalkong i skymningen.

      ”Livet är ett glas vin på en stockholmsbalkong i skymningen” det var ju fint på riktigt ?

      O ja. Lika härligt som en slurpig pasta. Lika njutit som ett varmt bad. En helt oterooolig känsla.
      Peppigt, som en influensa bara kan känna. Diskursanalys Billgren Wood.

    Det roligaste med intervjun var när hon förklarade att hon och hennes familj ”bott i europa i åtta år”.

      ?

      Det har hon ju? Har du ens passerat 50-skylten är frågan ?

    Krispigt.

    Ett ord som verkligen fått ett uppsving och trendat.
    Men det borde komma något nytt snart, tycker krispelikrisp har hängt med oss nu rätt länge.

    Vad blir det nya trendordet?

    – Hej hur är läget?
    – Mmm jo det är så krispigt nu!

    – Hej och välkommen till Elle, vi vill att våra bloggare ska spegla samhället, här hjälps vi åt att skapa innehåll för framtiden, vi vill att alla ska få känna sig härligt krispiga!

    – Hade du en bra helg?
    – Ja vi hade det riktigt krispigt!

    – Mmm korv och makaroner idag? Krispigt!

      Älskar att Elle ska spegla samhället med hjälp av i princip bara kvinnor som är kända tack vare sina föräldrars/makars efternamn, överklass och kulturelit ???? Elle måste ha en bred målgrupp! Haha

    Avskyr ordet ”krispigt” eller åtminstone hur influencers använder det. ”Krispig vit skjorta”, ”krispigt vin” ? det och när folk benämner sitt barn som bebis, alltså ”när bebis kom”, ”när bebis vill sova” är några av mina största språkliga pet peeves

      Tack för info

      Krispig skjorta kan jag åtminstone förstå känslan, men vad är egentligen krispigt vin? Har det fryst?

        Krispigt är ju ett sjukt bra och användbart beskrivande ord! Sätter ord på en annars något svårbeskriven konsistens på mat/stelhet i tyg/uppfattning av ex. väder, och låter med enkelhet andra förstå vad man menar. 10/10 i krispighet.

    Krispigt är precis lika spännande som isbergssallat. Världens tråkigaste grönsak. Den smakar inget, luktar inget. Är bara krispig.
    Sen är det inget mera.

    Krisp krisp. Slut.

    2022 – isbergssallatens år!

      Men konsistens är en viktig del i en sallad! Allt kan ju inte smaka gånger tusen.

        Of topic men heter det SALLAT eller SALLAD?

          Grönsaken heter sallat men det står fel nästan överallt och de flesta säger fel.

          Sallad är en rätt bestående av blandade ingredienser. Typ en grekisk sallad består av sallat, rödlök, fetaost.

        Sant. Men bara krisp tillför ingenting till en sallad.
        Värst är det vita på ett isbergsallatshuvud. Usch.

    Ordet krispigt har blivit så totalt söndermanglat så jag kan inte riktigt komma på i vilket sammanhang det användes förr.

    Kanske om chips? Fast nu kallar jag nog det mer att det knastrar i hela huvudet när man äter chips än att det ”krispar”.

    Är selleri krispigt kanske?

    Nä nu vet jag, isbergssallad är nog det enda jag förknippar att jag använt ordet krispigt om. Nu är ju isbergssallad rätt passé så det var ett tag sedan, består ju mest av solljus och vatten så rätt olönt att käka.

      Solljus och vatten låter ju som en fantastisk måltid.

      Älskar isbergssallad! Trots att det är otrendigt så är det ju krispigt om något!

      Känns som krispigt används vid nystarter. När ett nytt kapitel börjar.
      Jag använder bara ordet krispigt om nya tulpaner och vintriga rimfrostiga morgnar.

    Camilla ska du läsa/skriva om Isabellas bok? 🙂

      Hon har skrivit att hon jobbar på ett mer omfattande inlägg om boken, så det kommer nog.

        Tack för svar!!

    Har Bloggbevakning fått munkavle av Löwengrips team? Hur kommer det sig att du slutat rapportera om din favoritperson när hon syns överallt i media?

      Nä, jag försöker bara uppbåda energin att börja skriva på en text om saken. ??

        Heja! ??

        Bra. Kanske en lista på märkligheter som du noterat så kan vi andra fylla på. Får man verkligen lägga ut artiklarna i sin helhet som IL gör?

    Det finns säkert fler som tänkt samma tanke som du om Bella och barnen och de flesta vet att det är bäst att hålla den tanken inom sig. Jag vill inte leva i en värld där någon godtyckligt kan begränsa människors fria val bara för att någon tycker att man har fel åsikt eller gör fel saker.

      Svar på en kommentar som nu är borta och bra är det. Tack Camilla

    Enda bloggen jag läser är denna.

      Så okrispigt av dig.

        ? Den här bloggen är den krispigaste av krispiga bloggar, Snusmumriken är krispig som läser

    Krispigt… Snark.

    Finns det förresten någon smart person här som kan förklara om ”addera” används rätt nu för tiden? Jag ser så många influencers säga typ ”nu ska jag addera havremjölk till kaffet” och i mitt huvud låter detta fel? ”Man kan addera accessoarer till denna outfit” är ett annat exempel… Addera känns för mig som en matematisk term. Man adderar allså ”plussar”. Att slänga in ordet i vardagen med att man adderar mjölk till kaffet låter så konstigt. Men har jag fel kanske? Baserar det bara på en känsla…

      Det låter som en försvenskning av det engelska ordet ”add”, dvs lägga till. Add some raisins to your bran flakes, till exempel. Men jag vet inte hur ordet addera egentligen ska användas, det låter som du säger lite mer matematiskt.

        Ja jag tänker lite så med…

      Man adderar något = lägger till.

        Jag förstår att det är det de menar, men är det korrekt svenska att använda just ordet addera i det sammanhanget? Jämför att jag inte kan säga att jag är dräktig, då jag är människa = jag är gravid. Haha dumt exempel men ja, alla ord kan ju inte användas i alla sammanhang…

    Jag gillar Maja iaf! Tycker hon verkar supergullig. Deras lilla familj är så himla fin också. Älskar också landslaget så är kul att se lite behind the scenes på Victor i sin privatroll på hennes sociala medier.

      Jag gillar också Maja. Men, jag stör mig på att hon putar ut sin underläpp med tungan. Sanna Guidetti gör likadant.

        Say what? ? Aldrig tänkt på.

      Omg så sant med läppen! Sjukt störigt. Kanske något de hittade på tillsammans när de fortfarande var vänner ?

    Kul att hon fortsätter blogga! Gillar verkligen Maja och hennes blogg, och hennes läsare. Alltid så bjussig ton i kommentarsfältet och från Maja!
    Tycker hon är extremt mycket mer jordnära och sund att följa än många andra sportfruar 🙂

    Kan någon förklara för mig den här graviditetstrenden:

    Först ska det läggas ut en ultraljudsbild på instragram. Sedan följs magbilder och vecka för vecka. När ungen väl är ute kommer först en bild på att ”hen är här.” För att fiska likes och kommentarer ska det sedan väntas en vecka tills könet avslöjas. Sedan väntas det en vecka till innan namnet avslöjas. Varför hakar så många på detta larv?

      Follow the money. Barn och husdjur ger pengar. Ny pojkvän räknas också till penningpåsen.

      För att få uppmärksamhet och bekräftelse, det är ju det sociala medier går ut på.

    Camilla, kan du inte skriva om hur blogg.se har förlorat sin största bloggare Mittlivpalandet.se för att de spammar så enormt mycket med reklambanners att de till och med lägger in två reklambanners i varje blogginlägg!

    ”Influencern och designern”

    Vad har hom designat? Har hon designat nåt på riktigt eller ”designat” som alla andra influencers (dvs. peka på färg och modell de vill ha t ex på kläder)?

      Hon har sitt egna klädmärke men ok ??‍♀️

      Hon har ett eget märke för pyjamaser

    MEN VAD HÄNDE MELLAN MAJA OCH SANNA DÅ? NÅN SOM VET?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.