Santa baby ♥️

Ibland stöter man på saker på sociala medier som man helt enkelt inte kan glömma. 
Det här är en sådan sak.
Jag vill ha ett sånt här….ja, vad ska man kalla det? ”Arkadspel”?

Jag skulle hellre köpa en sån här hästkarusell, än en badtunna. 
Jag skulle eventuellt även kunna tänka mig att offra tvätt och diskmaskin för den här.
Släng in mangeln också. Om man inte kan tvätta sina lakan så behöver man heller inte mangla dem. ?

Förhoppningsvis tycker tomten att jag varit snäll i år. Jag har varit SÅ snäll!!

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eh, är väl bättre att betala för ridlektion eller turridning.

    Hehe flashba*k till år 2007. Plötsligt trodde unga män de kunde spela gitarr för de klarat högsta nivån guitar hero. Magplask deluxe.

      Sjukaste är en kille jag känner som är grym på gitarr och fucking fantastisk på Guitar Hero. Han spelade en av de svåraste låtarna på svåraste nivån och ansträngde sig typ inte ens. Det var otroligt att se, tror han fick runt 97%.

        Oj vad sjukt.

      Jag förstår inte vad du menar! Jag är legend på beat saber i VR. Kan absolut spela musik och rädda världen med lasersvärd i verkligen…

        Haha skönt att höra!! Kommer uppskattas i apokalypsen! 😉

      Precis

    Vill prova! ?

    Jag har ridit några lektioner som del av min träning, men det är på tok för dyrt för att köpa hem. Jag har ingen koll på om det finns olika modeller, men den jag testade hade gett en nybörjare massor av bra info, då man får veta om man sitter rakt över hästen, om tyngpunkten är rätt, om man har jämn kontakt med bettet osv. Jag övade bl.a. på timingen i seriebyten.

      Jag har bara ridit dressyr och då var den inställd på en ganska stor men lugn galopp som var lätt att sitta ner och vara följsam i. Jag kan tänka mig att det känns lite annorlunda om man övar terräng eller banhoppning.

    Jag är en van ryttare och har testat både en dressyr och en galopp-variant. De avancerade är faktiskt bra! Tror dock prisklassen då låg runt miljonen iaf (men de lär ha gått ner senaste tiden, var ett par år sedan).

      Ja, det här var 10+ år sedan i England och de avancerade var ruskigt dyra. Finns mycket enklare varianter av galopphästar också, och vet en som kastade av folk (för att träna fallteknik på).

        ?

    Som ryttare skulle jag tycka det vore svinkul att testa och känna på hur det känns. Finns ju flera olika varianter som andra redan nämnt (dressyr, hopp, galopp) och jag skulle gärna testa allt bara för skoj. Sen vet jag att min sits suger efter många år av att bara rida själv utan tränare och utan tillgång till speglar (det saknar jag så mycket från ridskoletiden, speglar vid banan gör det så enkelt att ge sig själv en sanity check och rätta sig själv) så det vore sjukt kul att rätta sig själv på en mekanisk häst istället för att låta en riktig häst genomlida mig xP

    För folk som vill rida, men som inte vill behöva sköta om hästen eller bli smutsiga typ xD
    Men nej, seriöst, tror dessa är ganska kul att testa, både för nybörjare och erfarna ryttare 🙂

    Tror det finns en sådan på universeum i Göteborg? Kan ha jättefel ?

      Det stämmer att de har haft en dressyrhäst, i alla fall tidigare 🙂 lite seg för min smak men fick till en piaff ändå efter lite kämpande :’)

    Skulle kanske vara kul att testa en gång men nog inte mer än så. Jag rider inte och har aldrig gjort, kanske därför den inte lockar mig så mycket mer än så.

    Det är ju dock ingen leksak utan en simulation där man får träna sin grundsits & fokusera på sina hjälper, alltså skänkel/hand/vikt/sits, som sen mäts och du får sen en översikt & ett diagram över din samverkan mellan hjälperna.
    En sitsanalys helt enkelt, coolt att se om man är sne, vilken sida man är svag/för stark i osv.

    Hon flyger ju inte upp vertikalt..? Borde inte en hoppande häst flyga en halv meter upp?

      Du vet om att flygplansimulatorer inte är i luften?

      Inte på så små hinder.

    Villhöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.