Isabella Löwengrip planerar resa till Thailand

Vi håller förresten på att planera för nyårsafton. Vi har barnen och vill hitta på något roligt. Vi har kikat på Thailand. Vi hittade en resa till Krabi och där har ingen av oss varit tidigare. Någon som har varit där? Blir det inte Thailand blir det nog skidor istället. Vi får se var vi landar. Alla resor är ju så osäkra nu så man får vänta in med en bokning så långt det går. // Isabella Löwengrip

I sin blogg skriver nu Isabella Löwengrip om sina nyårsplaner. 
Hon och hennes pojkvän kommer spendera den med Isabellas barn och de vill hitta på något roligt.
Och vad är det? Som alltid?
Jo, resor så klart!!!!!

Så här låter det under Isabellas inlägg, där hennes läsare försöker upplysa henne om att pandemin fått fart igen, och att det inte är så värst klimatsmart att flyga till Thailand.
Helt ärligt så finns det nog få saker som Isabella bryr sig mindre om än miljön och att minska smittspridningen.
Herregud, med tanke på hur hon levt sedan restriktionerna infördes så vore det väl märkligt om hon helt plötsligt NU börjar bry sig?

Jag längtar också efter sol och värme, men i brist på det så får jag sätta mig riktigt nära öppna spisen och låtsas att det är solen jag känner.
Kanske med lite vågskvalp i öronen?
Har Spotify någon bra skvalplista?

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Rätt sjukt. Det enda hon gör är väl att resa? Drömmer själv om det, var två år sedan jag var iväg nu.

      Hade för mig att honnett tag skrev att hon ville till Schweiz över Nyår, kan inte hitta inlägget. Men samarbetet med Andermatt kanske inte var så bra.

        Schweiz är i total lockdown, dit kan hon inte resa.

          Det är inte alls total lockdown här i Schweiz ?? ? går jättebra att resa, rent praktiskt. Lite fler krav på mask och att visa upp certifikat än i Sverige + negativt PCR test vid inresande.

            Så bra! Då ska jag genast meddela det rill den som sa det. Han vill nämligen besöka sina gamla föräldrar över Jul men fått höra han måste i karantän 14 dagar.

              14 dagar karantän är ju dock inte samma sak som lock down xD

      Är det lika sjukt att Läckberg och Laila Bagge reser, bryr de sig inte om miljön eller smitta heller då? Isabella reser inte mer än dem liksom. Inga inlägg om att de inte bryr sig om klimatet.

        IL har ju dock sträckt ut en hand till Greta och bett om hjälp mm. Blir väldigt patetiskt i sammanhanget. Tror inte läckberg ens har haft tid att åka på 10 (?) resor i år heller.

        På något vis känns det alltid som att det är enklast att klaga/håna/spy galla på Isabella vad det än handlar om.

    Det finns för många ”Karens”…

    Spelar ingen roll vad någon annan säger, Isabella är en av de influensers som rest och flängt runt mest under pandemin och totalt struntat i regler och restriktioner. Kanske till och med den värsta av dem alla, faktiskt.

      Hade det funnits regler man måste följa så hade hon inte kunnat göra som hon vill. Vi har haft restriktioner och rekommendationer, men i princip inga tvång som privatperson.

      Tycker Kenza toppar den listan tillsammans med IL. Men även flera influensers som varit till sina boenden i Spanien etc. Men det är ju inte bara influensers som fyller planen.

      Dom har ett stort fint hus att vara och umgås i varrför måste man vara ombord på en båt eller sitta på ett flygplan? Varför inte ta en tågresa till Åre. Hon åkte ju alltid till Åre tidigare. Remember
      Jag har varit I Thailand en gång i mitt liv. Tyvärr aldrig mer man blir så trött efter den långa resan
      Häromkvällen såg jag på nyheterna att det råder i Thailand eftersom grupper blivit arbetslösa. Det handlade om taxi chaufförer och prostitution. Jag moralisera inte men följer inte fröken Löwengrip med vad som händer ute i världen. Skrämmande.

      De tog upp att det var misär i Thailand dessutom

    Din aversion mot Blondinbella börjar bli lite löjlig… Hon funderar på att åka till Thailand, inget bokat ens, och du skriver omedelbart ett raljerande inlägg. Finns femtioelva influencers som också planerar på att resa över jul och nyår men eftersom du skriver om samma handfull år ut och år in så är det naturligtvis Blondinbella som får ett eget inlägg….

      Har stoppat in ordet b l o n d i n b e l l a i förbjudna ord listan?

      Och du är där direkt och försvarar, börjar bli lite löjligt.

        Försvara? Hur försvarar jag Löwengrip? Jag gillar henne inte det minsta men jag stör mig på Camillas oförmåga att vara neutral.

          Hon lyfter fram alla på mer eller mindre samma vis.

            Gör hon? Det kan kan jag verkligen inte hålla med om.

            Nja nej, inget inlägg om Läckbergs alla resor eller andra som ska resa bort över jul och nyår.

      Åker de alla med ovaccinerade barn? Till ett land med chans till lock-down om läget med nya varianten av viruset eskalerar?
      Oansvarit i dessa tider! Skiter i Bella men tänker på barnen.

      Har du missat alla andra influensers som fått stå vid skampålen hos BB när vidlyftiga resplaner vädrats i kommentarsfältet?
      Tycker tonaliteten i Camillas inlägg är rätt modest men en del kommentarer kanske är aningen hätska.
      Inse att alla inte avgudar Bella som du gör.

        Ja, jag måste ha missat alla andra inlägg där Camilla kritiserar ännu icke-bokade resor. Missförstå mig rätt, jag tycker Löwengrips resande och allmänna beteende under pandemin har varit helt förkastligt (även innan för den delen…), men det blir svårt att ta Camillas inlägg på allvar när minsta lilla provokation av Löwengrip leder till ett raljerande inlägg av Camilla där hennes ogillande så tydligt syns.

        Njae, kan till viss del hålla med om att vissa får stå till svars mer än andra. Titta exempelvis på Hanna schönberg som behöver åka utomlands på semester från sina jobb utomlands. Det blir lite dubbelt enligt mig. Ja, handlar det om jobb så blir det ju svårt att göra något åt men då hade jag valt att kanske förlänga jobbresan efter att jobbet är över istället för att vara hemma i 24h, packa om och åka ut igen

    Thailand behöver turismen och kan man åka dit säkert så ser inte jag att man åker till mormor i Norrland eller Thailand om man bortser från klimatpåverkan. Och nu gäller ett dygn i BKK men oftast går det på ett par timmar att ta testet, thaipass går på ett par min att fixa om man har tur och alla papper i ordning. Jag kommer att åka efter nyår om inget drastiskt händer.

      Det där stämmer inte alls. Du behöver inte alls stanna 24h i Bangkok. 24h gäller där du landat t ex landar du i phuket så stannar du 24h där för att invänta svar på testet du gör.

        Det är inte längre 24h där du landar utan till du fått svar och det brukar vara 5-6tim, du måste däremot ha en bokning på SHA+ Hotell men du får lämna det efter du fått provsvaret.

      Fast vem åker till mormor i en pandemi? Vi som fick vårt vaccin för 5-6 månader sen och ännu inte fått vår påfyllnadsdos ska nog vara extra försiktiga.

        Icke att förglömma att du kan bli smittad även som vaccinerad. 40 % av alla på IVA är vaccinerade.

          Alltså ni som sprider dessa siffror.. ??‍♀️

            Dela de rätta siffrorna då?

          Nästan 80% procent av befolkningen över 12 är vaccinerade, om vaccinet inte fungerade så skulle det ju vara en ännu större andel vaccinerade på IVA. Medelåldern på ovaccinerade patienterna är även mycket lägre.

        En av mina grannar på 70+ har besök av sin dotter från Norge, så visst hälsar folk på varandra oavsett och speciellt nu när de äntligen är vaccinerade och i princip odödliga ^^ *ironi*

          Menar du att du tycker att de inte ska träffas?

            Jag tycker man ska vara fortsatt försiktig och där ingår att undvika resor/hälsa på andra, speciellt med tanke på smittspridning och riskgrupper (som äldre i detta fall).

        Varför skulle man inte kunna åka till sin mormor nu? Finns väl inga restriktioner eller råd om att inte besöka äldre?

        Jag umgås med mina föräldrar som är 70+. De är trippel och jag dubbelvaccinerad.

        Min svägerska i London var på väg till svärmor i Sverige men både hon och hennes man är sjuka nu. Dom ska ändå åka direkt när dom har fått grönt ljus. Hoppas inte att barnet blir sjuk och smittar sin gamla mormor på äldreboendet. Direkt från London till mormors famn som dessutom är dement, har kol och hjärtsvikt. Nä förresten dom skulle visst på julbord först, idioter!

          Har dom nyss haft covid så är det ju ännu säkrare. Mormor har säkert fått sina tre doser vid det här laget och är bra skyddad. Med de sjukdomarna är det inte säkert att mormor lever särskilt länge till dessutom, kanske något de haft i åtanke.

            Nej ni har fel tyvärr.

          är hon så sjuk vore det hemskt om hon inte fick träffa familjen den här sista tiden

    varför vill man ens åka till thailand över huvudtaget?! ?

      Varmt, soligt, fint, god mat.

        Du glömde diktatur

          Jag tror inte personen vill åka dit på grund av diktaturen faktiskt utan snarare på grund av varmt, soligt, fint och god mat.

          Tror inte att det är en del av varför folk VILL åka till Thailand.

      Samma människor som vill åka till Dubai typ ??‍♀️

        Aldrig Dubai!

    Det är fortfarande inte olagligt att strunta i klimatpåverkan, hur gärna vi än vill att det ska vara det.

    Håller för övrigt på att krepinera av resebrist, i februari är det två år sedan jag reste senast.

      Så för att du ska bry dig om klimatet måste det till lagstiftning som förbjuder sådant som påverkar klimatet?

        Jag ser att du inte noterade ordet VI där.

        Jag är av övertygelsen att vissa saker måste ha sanktioner eller annan påföljd för att få en viss målgrupp att bry sig, ja.

          Många använder ordet vi när man egentligen talar i jag form. Att saker inte är olagliga är ingen ursäkt för att inte ta eget ansvar. Om alla drar ner på sin egen konsumtion ger det resultat.

            Den metoden verkar fungera rätt dåligt dock…. Typ lika dåligt som om man skulle låta alla bestämma själva vilken skatt de ska betala in. Jag tror det kommer bli (fler) avgifter och förbud i framtiden. Och då lär fler alternativa sätt att resa börja utvecklas.

              Ha nöjesresandet minskat de senaste åren? Menar innan Corona naturligtvis. Känns som att det är en relativt liten grupp som offrar flygresor för klimatets skull, en grupp som kanske inte reste så mycket innan ändå. Personer som Bella som reser så mycket de kan och folk som använder flyg som buss och drar med hela kompisgäng på möhippa/svensexa utomlands och liknande verkar snarare ha ökat och det gick ju inte direkt färre flyg 2019 jämfört med 2009, eller?

              Inte en enda av er här kommenterar den värsta miljöboven Camilla där hon sitter framför sin vedeldade brasa flera dagar i veckan.

              Tror faktiskt inte ni bryr er alls om miljön utan vi vill bara hitta en orsak att få hacka på ”rätt” personer.

      Nej, och ingen har väl varken stämt eller polisanmält Isabella heller så det är nog alla på det klara med.

      Det är ju inte heller olagligt att ha en åsikt om andra människors flygande. Men nej, hon får ju flyga precis hur mycket hon vill och har hon inte börjat fundera över det än så lär det inte hända heller. Tycker själv det är lite svårt hur man ska förhålla sig, man lever bara en gång och att vara helt utan resor känns väldigt trist. Kommer däremot undvika weekends och liknande med flyg (har ju inte varit svårt att undvika de senaste två åren menar jag). Skulle gärna se en ranson av resor per skalle, vet inte hur det skulle gå till rent praktiskt men skulle på något sätt vara skönt att ha något att förhålla sig till och skulle kännas mer rättvist.

        Men med ett sådant system skulle det bara bli som med allt annat i världen. De fattigaste säljer ”sina resor” till de rika så att de rikaste kan resa precis lika mycket som tidigare.

        Jag hoppas att fler människor tänker och känner efter vart de vill bo och faktiskt flyttar dit! Är man soldyrkare så kanske man ska ta familjen och flytta till ett soligare klimat istället för att åka på sin charter 2 gånger om året för att sedan komma hem och muttra om hur kallt och mörkt det är här.

        Jag började resa med tåg och särskilt nattåg precis innan pandemin slog till. Man får uppleva massor på dit och hemresan och att resa blev ännu roligare. Längtar tills man kan göra det igen och jag hoppas faktiskt att det kan börja gå båtar mellan kontinenter igen så att man göra långa resor utan att flyga. Många har jobb man kan göra från både båt eller tåg nu förtiden så att resa och jobba på samma gång borde underlättas!

          Ofantligt korkad kommentar. Det kan ju vara så att man inte kan ta familjen och flytta. Det kan vara så att man är separerad.

            Men det är väl underförstått att kommentaren ovan inte menade att de som av någon anledning inte kan flytta ska göra det.

      Vi? Jag vill inte det.

    Jag tror det där hon skrev om Thailand bara var för att få kommentarer.
    En reseprovokation för att uppröra alla som vill tala om att det pågår en pandemi och att resande nu till t ex Thailand är både farligt och krångligt. Dessutom med ovaccinerade barn!
    Jag är säker på att Bella (och Pålle) redan har bokat resan till fjällen. Kanske har de hyrt en stuga i Idre?

      Exakt, kommer en liten löjlig ursäkt att de inte åker till Thailand. Allt för att det ska se bättre ut. Hycklerska!

      Ja, det var precis det jag tänkte också när jag läste hennes inlägg. Gammal god provokation för att kicka igång kommentarsfältet, allt enligt excelarket. Tror också de redan har en fjällsemester i Sverige bokad. Vänta och se bara.

    Jag kom precis hem från Thailand (varit borta 3v). Var inga problem med thai pass (svar efter 1 dag) och visum behövs inte om man åker från Sverige. Man tar coronatest direkt när man kommer ner och sitter i karantän på hotellet tills man får ett negativt resultat, vilket var 10h för mig. De kollar temperaturen på alla resturanger och det finns krav på munskydd. Kändes som de hade mer åtgärder än vad vi har i Sverige.

    Flyget står för en väldigt liten del av dagens utsläpp, så de kortet känns lite svagt. Men jävigt korkat att resa just nu eftersom många länder absolut kan ”stänga” från ena dagen till den andra

      Det var inte det man oroade sig för. Innan pandemin reste folk som galna och man såg en väldigt stor tillväxt i flyget som skulle öka utsläppen.

      En flygresa käkar upp hela ens årsbudget för koldioxidutsläpp. Så Jo, det gör verkligen inte ihop med att att leva miljövänligt.

      Att det ändå står för en liten del av världens utsläpp beror på att det är en liten del av världsbefolkningen som regelbundet nöjesflyger. Sen är flera av de behov som orsakar utsläpp livsnödvändiga (till skillnad från nöjesflyg), exempelvis boende och mat. Du kan avstå helt från att flyga men inte helt från att äta.

        Var det inte kläder som står för störst utsläpp?

          Jo precis ! Samt övrig produktion , som exempelvis produktion av bilar osv

          Konsumtion står för mest utsläpp, ja (och gissar att kläder är en stor del av det). Det som är problematiskt med flygresor är precis som S säger att en enda resa äter upp så stor andel av ens årliga (hållbara) koldioxidutsläppsbudget. För att vi ska kunna vända klimatkrisen så måste vi ned till ca 2 ton koldioxid per person och år. En ToR-resa till Thailand ger knappt 700 kg/person i utsläpp (och det är räknat utan tillägg för höghöjdsutsläpp, räknar man med det – vilket man borde göra, men är svårt att kalkylera, så blir det ännu mer). Man räknar på att vi i Sverige behöver ca 1 ton per person/år för att leva – värme, hushållsenergi, vatten, mat (baserat på att man äter mycket växtbaserat), basal konsumtion för kläder/mediciner osv. Du har alltså 1 ton att ”slösa” på annat. En enda resa till Thailand äter upp den budgeten och då kan du inte göra något extra under resten av året om du ska leva hållbart. Sveriges snitt tror jag ligger på 9 ton per person och år. Höginkomsttagare ligger på 47 ton (!!) per person och år, medan de som tjänar minst ligger på ca 4 ton person och år. De som idag ligger långt över snittet har enligt mig en solidarisk skyldighet att minska sina utsläpp mer procentuellt per år än de som ligger närmare vårt hållbara mål på 2 ton per person och år.

            Kände på något sätt ändå stor lättnad över att man har ett helt ton att spendera. Trodde liksom man överskridit sin gräns av att i princip bara leva (med mat och husrum).

              Åh, förstår precis hur du tänker! Jag tror inte att folk riktigt vågar sätta sig in i klimatkrisen för man är rädd för vad man ska få för svar. Men även om det är en extremt stor omställning vi måste göra (och det snabbt), som kommer att ge konsekvenser och ”sämre livskvalité” vid en första anblick, så tror jag ärligt talat att folk skulle vara lyckligare om de levde mer hållbart. Det är så mycket press och stress som kommer av våra sociala statusnormer, som t.ex. driver oerhört mycket konsumtion. (För att inte tala om den stress och press som kommer att komma av naturkatastrofer, flyktingkaos (klimatflyktningar), vatten-, el och matbrist till följd av våra klimatförändringar.)

              För att klara Parisavtalet måste vi dock ner till ett ton per person senast 2050:
              https://www.naturvardsverket.se/amnesomraden/klimatomstallningen/omraden/klimatet-och-konsumtionen/hur-kan-jag-minska-min-klimatpaverkan/

              Så det blir alltså inte ett extra ton att ”slösa” på annat..

            För att klara Parisavtalet måste vi dock ner till ett ton per person senast 2050:
            https://www.naturvardsverket.se/amnesomraden/klimatomstallningen/omraden/klimatet-och-konsumtionen/hur-kan-jag-minska-min-klimatpaverkan/

            Naturvårdsverket nämner här att en tur-och-retur-resa till södra Spanien släpper ut cirka ett ton per resenär (inkl. höghöjdseffekten), vilket alltså är hela ens årsbudget.

              Asch, trodde det var 2 ton per person och år. Hittar inte var jag läste att det ”kostade” 1 ton per år att leva i Sverige och ifall det var baserat på nuvarande standard. Teoretiskt sett så skulle man kan kanske klara av att leva på säg 0,5 ton per person och år 2050 om vi har bättre förutsättningar då. Tex. mer tillgänglig förnybar energi, bättre infrastruktur som tillåter mer resor på cykel till skola/jobb, att vi väljer att bo på mindre yta/fler tillsammans etc. Då skulle vi ändå kanske ha någon form av ”slösabudget” på vad man nu vill göra för att förgylla livet – äta lite mer kött, resa lite längre med tåg/elflyg, köpa utrustning till hobby eller vad det nu kan vara. Men oavsett så har vi en stor omställning framför oss och att plocka de lågt hängande frukterna (som överdriven konsumtion och flygresor för nöjes skull) borde vara självklart för alla.

          Ja klädindustrin står för en stor andel av koldioxidutsläppen och det som driver på är överkonsumtion. I Sverige köper snittkonsumenten 13kg/person och år och slänger 8 kg/person och år. Det största koldioxidutsläppet sker vid tillverkningen och motsvarar 80% av det totala utsläppen. Så ekvationen är rätt enkel minska konsumtionen så kommer antal nyproducerade plagg att minska. Detta gör tyvärr att många influensers är miljöbovar eftersom hela deras koncept går ut på att få människor att konsumera mera.

            Flyger och flänger, köper massor av kläder och annat. Snacka om klimatskuld.

        Man kan avstå från att skaffa barn också då det ger allra mest påverkan. Väldigt få som hackar på andras flygresor etc som är beredda att göra DEN uppoffringen.
        Men det är ju en mänsklig drift att skaffa barn så det kan inte jämföras buhu..

          Har mer resdrift än sk ”barndrift” ((det finns fö bara sexdrift och inte ”barndrift” av den enkla anledningen att det är det enda som behövs för att det ska bli barn). ?

    Äsch, hon provocerar väl bara i vanlig ordning. Ingen är så nyrik som Isabella.. ”blir det inte dyr resa så blir de dyr resa, men dyr resa blir det. så himla bekvämt att ha möjligheten att visa barnen dyra resor.” Osv osv osv..

    Hade Isabella inte haft så många behov samtidigt så hade inte luftslottet behövt explodera. Men det blir segt att försöka balansera en tårta som består av bitar dom, ”kraftigt bekräftelsebehov” tillsamman med ”måste provocera” tillsammans med ”oh shit de är dom jag provocerar som är mina kunder”, tillsammans med ”jag slänger in att jag är self-made för sympatier” osv osv osv osv..

    Jag slutade följa henne efter att sifferblufferiet uppdagades. Men jag blir mörkrädd av alla Sandra Bullocks i Birdbox som inte ser att detta är en narcissistiskt kvinna som skiter i allt och alla. VEM FAN BERÄTTAR att man utnyttjar folk för egen vinning i hennes ålder? För att sen bygga vidare en karriär ?‍♀️ Äsch.. jag orkar inte spinna vidare för då kommer väl alla bella-karens till undsättning, hon blåser er bara så ni vet ??‍♀️ Och att folk fortfarande vill co-op med henne är för att mjölka ut er sista hängivna följare för ni genererar trots allt pengar. Men vad vet jag, jag är väl bara avis?

      Word! Spot on. Hon är en NARCISSIST. När skall folk inse detta….

        Det har väl ändå de flesta insett? Det är inte direkt någon folkkär människa vi pratar om här..

        Men jisses vad du hittar på, skriver citat för att få folk att tro att hon sagt det du skriver och hittar på. Herregud alltså. Nej det är inga uttalanden Isabella gjort alltså utan hatarens ord och hittepå.

      Instämmer till fullo med vad du skriver.

      Jag kanske är en överkänslig människa, men personligen har jag väldigt svårt att förstå att andra inte kan läsa av hennes mimik och sätt att föra sig.

      Tycker det är så pinsamt och skämskuddigt att se henne uttala sig om saker där det totalt skiner igenom hennes egen agenda. Lite som att se på en person som vet vilka reaktioner som förväntas men som riktigt inte nailar det, det når inte ända fram.

        Jag håller helt med dig om att hennes egen agenda lyser igenom. När tidningarna började skriva mer kritiska artiklar om henne slutade de använda hennes egna tillrättalagda bilder på sig själv och istället var det pressbilder som ofta visade en helt annan mimik.
        Hon har fortfarande kvar en skara inbitna följare som antingen verkligen inte ser vem hon är eller väljer att inte se vem hon är.

      Håller helt o hållet med i vad du skriver! Tycker att Isabella är så korkad så klockorna stannar. Och då läser jag endast om henne här och följer henne ingenstans och har aldrig gjort. Vem är ens hennes följare? Hur kan man inte genomskåda henne? Jag förstår inte!

        Haha känns som att följarna är unga, väldigt unga, tonåringar. Tänker på hur jag själv var i den åldern och hade idoler.

          Nä, hon klär sig som en tant, hänger inte med, har barn… tror det är naiva medelålders kvinnor som aldrig ens har sett vad det är för trams hon har ägnat sig åt på bloggen. De har typ sett henne i någon intervju och tycker hon verkar ”häftig” som har bolag.

          Jag tror absolut inte att hennes följare är tonåringar, varför skulle de vilja följa en 31-åring? Det är ju en tant i deras ögon! Jag tror följarna är runt 30-40 och har följt henne i många år.

            Då är dessa 30-40 åringar otroligt barnsliga enligt mig.

    Men alltså vem åker till Thailand över nyår, det är ju en jättelång resa och stor tidsskillnad. Man vill väl åtminstone stanna minst 10 dagar isåfall.

      Haha det är nog ingen som tänkt åka dit en för dag eller två utan över nyår och sen stanna en vecka eller två.

        Weekend i Thailand är det nya nu!

    Bella provocerar och letar samtidigt en sponsor till Thailandsresan! Som inte blir av eftersom fjällen redan är bokad.
    Hon är lika narcissistisk som vanligt och trist förutsägbar.

      Bellsan är hundra procent excel ark.

    Åh. En öppen spis! 🙂

    Alla dessa ”jag råder dig till att” so alltid florerar i hennes kommentarsfält gör mig helt matt. Kan de inte råda sig själva istället, har hon bett om råd?

      Tror faktiskt det är Bella själv (eller någon i hennes närmsta krets) som skriver en hel del av kommentarerna…. Det har de gjort förr. Och Bella väljer ju att släppa igenom dem, hade hon brytt wig hade hon inte tagit med dem. Allt för lite buzz i kommentarsfältet..

        Brytt sig, ska det såklart stå.

        Varför skulle hon inte tillåta goda råd?

    Har inte läst om hon och hennes kille ens är vaccinerade men oavsett att resa med ovaccinerade barn just nu är så fel ! Hon reser jämt . Människa va hemma och fira med barnen
    Vi har både bott utomlands och är en familj som rest mycket men sen Corona började trots att vi alla är fullt vaccinerade har vi inte rest

      Hon ska ju ta med sig barnen. Som inte är vaccinerade.

      ”Vill hitta på något roligt med barnen. Vi tänkte Thailand”. När jag tänker hitta på nått roligt med barnen tänker typ fika på stan, bio, trampolinpark, simhallen, överraska med något, spelkväll… Lite annan nivå på mitt föräldraskap än Bellans.

        Eller hur!
        Om man bortser från Corona och miljö här, så HUR slitigt för barnen med en sån resa o jetlag dit o hem? Kan väl vara skönt med lite återhämtning på jullovet.

          De byter hem varannan vecka och pendlar till skolan när de bor hos pappan. Kan de inte bara få vara hemma och träffa kompisar och softa? Det finns ju mycket kul att hitta på i Stockholm också. En så lång flygresa är ju brutalt jobbig,

    Hon har bara gjort 10 resor i år! ?

      Åh herregud! Men då är väl inte resorna inom Sverige medräknade haha.

    Oavsett miljöpåverkan och att skydda andra från smittspridning så känns det ju verkligen inte som en bra idé att planera en 1-veckas (?) Thailandsresa just nu. Thailand stängde ju sist så finns ju risk att det sker igen, risk att behöva sitta i karantän och inte hinna flyga hem till skolstart etc, inställda flyg som måste ombokas etc. Jag tror också att de redan planerat en vecka i svenska fjällen men slänger ut detta för provokation och en chans till spons.

    Men det är väl inge kul för Bella och Pål, springa runt på barnaktiviteter på dagarna och käka middag hemma eller med barnen på samma gamla vanliga restauranger. Kan bli en lång vecka.

      Ja, hur ska det palla?!? ?
      Känns som de människor som inte kan hantera vardagar utan direkt måste fly. Antar att demonerna tar dem annars.

    Är det fler som inte ser Anna Book på instagram längre? Jag har aldrig kommenterat och inte läst på ett tag så jag borde inte vara spärrad?
    Gick in på dotterns instagram och där hittar jag inte heller, bara att hon följer några hånfulla sidor på Anna book. Är inte det märkligt hon gör det?

    Självklart extremt ogenomtänkt att åka nu, men jag förstår inte. Hur skiljer sig detta från när Katrin, Bingo o Co. åkte utomlands för ett par veckor sedan? Eller när alla andra influensers åkte utomlands innan vaccinering? Färsöker förstå skillnaden här.

      Skillnaden är att personen som skriver den här bloggen hyser ett personligt agg mot Löwengrip….

        Skulle nog säga att det är väldigt många människor som hyser ett agg mot Isabella. Det blir väl så när man klantar till det och inte ens kan äga det.

          Men frågan kvarstår. Vad är skillnaden?

      Eller en annan influencer som precis åkte till Zanzibar, trots mycket stor spridning av omikron i den delen av världen.

      Eller en annan influencer som ska åka till Sydafrika över jul ?

      Bella har ju inte några konkreta planer än, bara läsa tankar på kanske Thailand, kanske fjällen…

    Undrar hur det blir när barnen blir tonåringar och och förväntar sig resor på loven.

      Vadå då? Hade många klasskompisar även upp på gymnasiet som åkte utomlands varje lov.

    Åker till Thailand i mars igen, tredje gången jag är där under pandemin. Kan verkligen rekommendera alla svenskar att åka dit. Känns mycket säkrare att vara i Thailand och riktigt trevligt att ha semester där när det är så lungt som det är nu med mindre turister.

      Heja dig! Heja pandemin ?

      Är du på riktigt?!
      Detta är begreppet Egoism förklarad i en kommentar.

      Vi alla här i kommentarerna, alla mindre priviligerade människor som inte fått en enda dos vaccin ännu, alla övriga människor i världen, sjukvården samt klimatet tackar dig verkligen för denna starka insats………………..

      Snälla tänk om!!!

    Fick på riktigt ångestpåslag när jag läste att båda hennes barn är ovaccinerade o hon på allvar funderar över att åka på långsemester ?

    Dags för en reality check för alla – vad är viktigast? Semestern utomlands, eller att en själv o ens eventuella barn (samt jorden o klimatet o andra människor som en kan råka smitta om en bär på smitta själv), förblir friska?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.