Plastikkirurgi-reklam eller Paradise Hotel?

Tidigare var ett deltagande i Paradise Hotel och Ex on the beach vägen att gå för att slippa betala för silikonbröst, rumpinplantat eller näsoperationer.
Nu har ett nytt sätt materialiserat sig, som tyvärr varken innehåller sol eller boende i lyxhus i Mexiko, men väl en liten rabatt.
Om du kan tänka dig att ställa upp som modell för plastikkirurgi så kan du få lite avdrag på priset här.
Hur mycket rea det faktiskt kommer vara framkommer inte, så kanske är det enklare att gå vägen via Paradise Hotel ändå?

Vad tror ni?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mein hjälp, vad är det med samhället?
    Snälla kolla på kommentarerna under posten på Insta. Dom dom önskar ett mini-facelyft är inte äldre än 25!

      Eller hon som ska föda i januari ”men vill göra allt efter”. Fy fan va sorgligt ?

    ”marknadsföring syfte”

      …..genom gå

    Det här borde var olagligt ?

      Ja. Hejja Danmark på den fronten.

    Vem vill ”genom gå” en behandling hos detta seriösa företag? ”Genom gå”? Seriöst? Hoppas att deras kirurger inte våldför sig på sina kunders kroppsdelar som författaren till inlägget på instagram våldför sig på svenska språket.
    Men räkna det kan de. Att låna 10 000 enligt deras hemsida kostar 3 140 kronor i ränta. De garvar nog hela vägen till banken. Säkert lyckas de lura någon att mot en rabatt låta sig behandlas för före och efter bilder. Ännu bättre om de lurar kunden till ett dyrt lån hos dem. Fy fan.

    Gick in på deras sida. ”OPERERA TYP ALLT och DELBETALA”. Det är sällan jag blir upprörd av fillers/operationer. Men att de skriver ut sånt? Fy fan va vidrigt. Hoppas ingen går i deras fälla ?

      Viktigt !!

      Tänker på henne varje gång jag börjar fundera över att operera något? Och avstår.

    Jag förstår att det blivit såhär på sätt och vis. Jag tycker jag har fått så sjukt mycket mer komplex efter sociala mediers intågande. Speciellt efter filter kom till. När jag tittar mig själv i spegeln kan jag logiskt förstå att alla människor har porer, veck mellan näsvingar och mun och mandelformade ögon, men ändå tycker jag det ser hemskt ut på mig själv, för att jag sett så otroligt många släta ansikten med stor dockögon. Jävligt sorgligt, men inte överraskad att vi kommit hit.

      Skrev om det att man känner komplex. Då var det någon som kommenterade jag tycker synd om dej!?

      ”De ska vara kattiga och snea”
      Är det något du tycker eller fått höra? För annars blir det ju samma sak. Så trött på höra hur man ska se ut för att ”passa in”

    I typ säsong två av TRHOBH visade de hur ett facelift går till, hur man ser ut efteråt och liknande. Jag vill aldrig någonsin genomgå en sådan grej. Men vill frivilligt ha ont? Som Yolanda Hadid sa i ett avsnitt ”they don’t look any younger, they just look face pulled”.

      Men Yolanda ser väl inte direkt hellre yngre ut av sina behandlingar ?

        Personligen tycker jag hon är tusen ggr snyggare än de hårdsminkade och hardcore lyfta tanterna i tex HW. Allt handlar inte om att se så ung ut som möjligt utan mer fräsch och där slår hon alla HW tanter med hästlängder i mitt tycke.(Kärringarna i HW kämpar nog just med att se så unga ut som möjligt, men misslyckas ju fatalt, med allt spackel de använder, det blir omvänd effekt ist när man är i den åldern) Vet iofs inte vad Yolanda gör el gjort för behandlingar, men man kan ju se att hon tar hand om sin hy och inte brassar på fem kilo smink i facet.

          Det ”enda” Yolanda gjorde är brösten, fillers, botox och fejktänder. Hon tog bort allt efter borrelian.

            Yolanda är ju den som ser mest fejk ut av dem alla! ? En bra (dyr) kirurg låter inte ingreppen synas i första taget…

              Allt är ju relativt, men verkligen inte om ju jämför med de övriga i Beverly Hills house wifes.

            Tänderna med??

      Hemskt att offra tid från sitt enda liv på något sånt! Konsultationer, operation, återbesök, ev, korrigeringar… Om man lägger all den tiden på motion ute i friska luften, ser man nog fräschare ut – utan en riskfylld operation.

        Ja, hur man än vrider och vänder på det, ”för min egna skull” osv så är ju operationer inget trevligt att genomgå. En del jämför operationer med att gå till frisören, ok jag har aldrig opererat mig men är säker på att en stund i frisörstolen – som ju faktiskt är trevligt – är en helt annan grej än operation.

          Man har inte ont efteråt och riskerar inte livsfarliga komplikationer av ett frisörbesök, och om klippningen inte blev bra så kan man trösta sig med att håret växer ut igen. Det går inte att likställa med en misslyckad näsoperation som gör att man inte kan andas, eller fillers som flyttar sig, eller förstorade bröst som gör ont eller…

    Får panik av att det nya normala ska bli att man är plastikopererad, har fillers och botox i ansiktet, och transplanterat hår… Vad händer? Har vi verkligen ingenting bättre att göra med vår tid, energi och pengar??

      Det är inte det nya normala. Lämna Stockholms innerstad och stäng av sociala medier så ser du nästan ingen som håller på så.

        Måste man flytta till Arjeplog för att slippa se ankläppar och uppblåsta rumpor regelbundet?

          Fantastiskt ställe! ?

            Kan tänka mig det! 🙂 Tyvärr finns mitt jobb enbart i Malmö och här är ett mecka för botchade läppar… 🙁

      När man t o m använder botox och fillers på kameler för att de ska vara vackra och vinna tävlingar så förstår man verkligen hur sjuk denna världen är..

    Paow och Gynning har vågat gå dit. Inte överraskande iofs. Paow kallar dom stammis

      Är inte Paow stammis på en klinik i Turkiet?

        Båda finns på klinikens instagram.

      Paow responderade klinikens inlägg i stories

        Classy

    OT

    Pontus Rasmusson? Någon annan som läst Fl*shb*cktråden om honom de senaste dagarna? Vad håller han på med? Varför granskas han inte av någon? Låter föräldrar på riktigt sina små barn följa honom på youtube? Eller gör alla barn det utan att föräldrars vetskap?

      Vem är han?

      Vad har han gjort? Min dotter (6 år) tittar gärna på honom men då sitter jag bredvid och hittills har det varit typ ”åh kolla den här mannen kan bygga en pool av en pinne” eller typ ”pranka” sina föräldrar. Känns inte så farligt?

        Gå in på kandisarkommenterar på insta! Finns om Pontus både i flödet och som sparade storys. Riktigt obehaglig kille

        Skulle aldrig låta mitt barn titta på honom. Tycker absolut du ska läsa på lite om honom om du har en dotter som tittar.

    Det är så jävla sorligt.
    Ingenting får mig att ”trollabort” mina kråksparkar, lilla dubbelhaka eller trötta tuttar.

    Sist på bollen möjligtvis och har inte kollat PH på massor med år, men vaa? Får deltagare gratis operationer? Låter heeelt sjukt i min värld. Sen håller jag med ngn som sa att alla dessa filter på något vis har rubbat ”toleransnivån” för hur en fräsch hy bör se ut. När alla ser ut att har sammetshy på IG, så tror man nästan att det är verkligheten till slut, även fast man ju vet att det till 99% är fake. Personligen har jag svårt att förstå hur man kan filtrera sig själv till perfektion på IG och sen gå ut i verkligheten, med porig hy, veck och en del fåror som de flesta av oss ju har.Måste vara skitjobbigt att liksom leva i parallella världar.

      De får inte operationerna i själva programmet. Men företag hör ju av sig till folk med många följare på instagram och erbjuder både det ena och det andra.

    Blir äcklad av detta!

    Det där är ju som när fotografer ”söker modeller” och man får fotas gratis men sen måste köpa bilder till fullpris om man faktiskt vill se dem. Finns även i andra branscher där folk lockas in genom att vara testpersoner eller liknande då det låter som att man gjort en fantastisk deal när det egentligen är normalt pris. Och vad menas egentligen med billigt pris? Är de duktiga och seriösa och folk gillar dem så ställer nog deras kunder upp på att fotas efteråt ändå. Inte alla såklart, men tillräckligt många för att potentiella kunder ska kunna få en bild av deras resultat

    Håll ut vänner, håll ut

    Ge det en 10-15 år, sen är det NYA att:
    Vara HELT filler och silikonfri.
    Kritvita skalfasader är ett minne blott.
    Att sy in hår från andra människor på sitt huvud kommer nog också ebba ut.

    Se bara på tatueringar, now days är du unik om du inte gått under nålen.

      Finns ingenting jag är mer nöjd över än att jag inte tatuerade in en jävla delfin eller liknande i ljumsken eller ryggslutet som osäker 19-åring

        Och jag börja tatuera mig som 16 åring, idag 18 år senare fyller jag fortfarande på (har inte en kroppsdel som är utan iaf en tatuering förutom huvudet) och jag har inga planer på att sluta, så olika det kan vara ??‍♀️

      Vem orkar bry sig om vad andra gör med sina kroppar? ?

        Väldigt många tydligen…
        Jag gör inget speciellt med min förövrigt.

        Det kanske inte är det folk hetsar upp sig på i just detta inlägget.

      Jobbigt det måste bli då för de som slipat ner sina tänder till stumpar, när fasaderna skall av!..??

    Har sett att K (ägaren vad jag förstått?) ofta är med på operationerna, är han ens medicinskt utbildad?

      Nej det är han inte! Han utförde ju själv fillers innan nya lagen kom?

      Vet att K Karlsson som han hette innan har bytte till sitt mer franskklingande efternamn har pluggat till syrra. Vet dock inte om det blev någon legitimation av det.

    OT: Michaela Deler la precis ut produkter på insta som hon fått hem från Kenzas The Every. På flaskorna står Schampoo/Conditioner :)) The Everys egen insta verkar dock inte ha gått ut och ”avslöjat” vad det är för produkter ännu.

      Alltså hypen var ju SÅÅÅ VÄRD DET!! schampo??? Balsam?? WOW aldrig tidigare skådat!!

    Noll respekt för läkare som arbetar med sådant här haha. Speciellt på oseriösa, äckliga kliniker som denna. Fyfan. Usch.

      Har du tänkt på att kirurger bland annat kan jobba på sjukhus och rekonstruera bröst för exempelvis cancerpatienter.

        Inte riktigt samma sak som ”kom och köp en operation av ditt ansikte!”, va?

        Har du tänkt på att inlägget inte alls handlar om cancerpatienter utan osäkra fattiga ungdomar?

        Har du tänkt på att det är ofta dina kommentarer liksom träffar lite vid sidan om vad som egentligen diskuteras?

        Jag skrev:
        * ”…för läkare som jobbar med sånt här” <— syftar på läkarna i inlägget som arbetar på ”skönhetsklinik”.
        * ”speciellt oseriösa, äckliga kliniker som denna” <— betonade min syftning på kliniken i inlägget. Uppenbarligen oseriös. Reklam, rabatterbjudanden, dålig svenska och erbjuder sina kunder att delbetala onödiga operationer.

        Är fullt medveten om att plastikkirurger också fyller ett bra syfte, som exemplen du nämnde. Det tror jag ingen säger emot, men framförallt tror jag ingen blandar ihop de två typerna av plastikkirurger.

    My kanske? Hon ska väl ändå fixa till en del har hon skrivit

    Skrämmande att det faktiskt är många som går på detta utan att tänka på konsekvenserna. Före min bröstoperation gick jag på flertalet konsultationer på olika kliniker hos enbart kända kirurger. Visst det kostade en slant med resor och besöken men det var det helt klart värt. Resultatet blev mycket mer än jag kunnat drömma om och alltid känt mig väldigt trygg.

      Du eliminerar inte riskerna som finns med bröstimplantat bara för att du går till någon har gott rykte o.s.v. Kapselbildning, infektioner, läckage m.m. kan drabba vem som helst. Det ser säkert jättefint ut – men till vilket pris…?

        Självklart finns det risker men jag gick inte till någon klåpare. Det är stor skillnad.

        Att äntligen få fina bröst jag älskar vägde verkligen över (tog mig 20 år att våga operera mig, så det var väl genomtänkt).

    Det vore ju toppen om de kunde lära sig stava först också. Genomgå är 1 ord ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Inte ”genom gå”. Jösses.

    Är det någon som vet om Vanessa L*ndblad, en av Caia grundaren, har gjort en näsoperation? 🙂

      Det tror jag hon har då ingen av hennes barn fått ärva hennes näsa. Lovisa Worge har också gjort näsoperation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.