Motsatsen till tillrättalagda sociala medier

Ni vet hur det ofta klagas på att innehållet på sociala medier är så tillrättalagt, planerat eller rent av stage’at.
Att det man ser varken är äkta eller ens på riktigt. Kanske till och med lite manusstyrt, eller varför inte regisserat? Lite trist verkar de allra flesta tycka, oavsett.

Det här underbara klippet som SVT Sport postat på Instagram är motsatsen till allt detta.
Det finns inte tillstymmelse till filter och faktumet att Sara Sjöström tjoar och svär, rakt in i kameran tycker jag bara är befriande. ?

Och vilket jäkla VM de gör, de svenska damerna!
Finns det någonting som kan stoppa dem?
Jag tror nästan inte det. ???

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sveriges bästa idrottare genom tiderna!!

      Inte direkt.

        Såklart inte, det finns alltid nån som är bättre.. Sarah bröt alltså armen och 100 dagar senare typ tog hon os-medalj, är det många som lyckats med det??‍♀️??‍♀️??‍♀️

          På grund av den undermåliga (”feministiska”) snöröjningen i Stockholm. Det är ditt fel, Daniel Helldén!

          Alltså, det är bara att googla. Hon är inte Sveriges största idrottare genom tiderna.

          Jag gillade henne tidigare men inte efter hennes dryga uttalande om att hon tjänar för lite under OS.

            Nej så klart borde hon göra allt det här gratis. Träna 24/7 resa resa resa. Försaka massor av det som andra i hennes ålder gör. Så klart kan man inte gilla henne, för hon vill ha bättre betalt….

              Och du är sur pga..?

            Jag tror inte folk fattar hur lite pengar det varit i simningen. Redan som yngre tonåring så drar man sig iväg till morgonsimmningen före skolan, direkt efter skolan går bussen till nästa pass. Tävling varje helg. En liten ersättning från klubben när man blivit lite äldre + förbundet, detta kombineras ofta med tränarjobb. Simmarna förtjänar lite bättre betalt.

              Sara tjänar hur mycket pengar som helst.

    Grät igår när Louise vann, magiskt!

    Bästa brudarna tillsammans med längdåkartjejerna och skidskyttardito! Här kan vi snacka power på riktigt.

      Idag när Elvira vann och Hanna kom tvåa?

        Trea*

        Varför blev du ledsen för det?

          Glädjetårar?

    Och så har vi cringekalaset @IIdancesisters på insta. Absolut noll tillrättalagt och 100% genuint…

      Och var är Cicci Wallin ???

    Fint att se att det finns kvinnor på sociala medier som lagt sina själ på annat än att skapa en smyckeskollektion till Guldfynd.

    Följer Clara Diefke på Instagram och i början av hösten var det nå typ kostym sett som hon verkligen älskade och Skulle leva i. Nu säljs de på hennes bloppis samma med först nån topp som visades upp från Elly Pistol men som bara nån dag senare döljs trots hon äääääälskar den. Säljes flunsorna allt de får tro? Snacka win win, du får gratis, säljer de och tjänar ännu mer cash.

    Samma med både Bh och string det visas upp och säljs. Varför skulle man vilja köpa nån människas string om man inte är en snuskgubbe och tänder på sånt?

    Grymma! ?

    Kenza skrev på sin senaste story ”my 55 year old”. Är Aleks verkligen 55 år gammal??

      Vet att hon skrev vid ett annat tillfälle typ att Alex skulle vara 65 om 10-20 år eller något. Verkar vara något inside joke.

    Sarah Sjöström är helt fantastisk! En av våra största idrottare genom tiderna. Punkt. Betänk hur ung hon var när hon slog igenom och förfarande håller hon högsta toppklass. Att ta medalj i OS efter att ha brutit axeln ngra månader tidigare är inget annat än en bragd, få som har det pannbenet. Respekt. Om hon fortsätter simma bra hyfsat många år till i samma stil kommer hon vara min nr 1 genom tiderna. När Sarah tävlar vet man att hon antingen kommer vinna el ta medalj, ofta med extremt bra tider. Få idrottare man känner/känt så med, att man liksom kan luta sig tillbaka i soffan när man kollar. Möjligen var det så med Stenmark & Borg oxå.Kommer inte på ngn annan faktiskt, visst finns det massor av andra grymma svenska idrottare men det är, el har ofta varit ”en bra dag tar hen medalj”, lite stolpe in el ut.

      edit:brutit armbågen skall det stå.

      Therese Alshammar också topprestation

        Therese Alshammar är i en klass för sig.
        Var ju hemskt för några år sedan när många trodde att det var hon som förskingrat pengar från sin arbetsgivare som slogs upp stort i pressen.Nu visade det sig att det var Emma Igelström,taskigt av henne att hon så länge höll god min när pressen spekulerae.

          Trodde verkligen någon att det var Therese? Direkt jag såg artiklarna förstod jag att det var Emma Igelström och jag är ändå inte särskilt insatt. Kanske om Therese var den enda simmerskan man kände till förstås.

    Älskar reaktioner från hjärtat när det gäller sport. Kanon!

    Sarah Sjöström är en av dom mest framgångsrika simmerskorna genom alla tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.