Matkonst mot rasism

En konstnär som täcker över, snarare än tar bort rasistiskt klotter. Han förtjänar betydligt mer uppmärksamhet än han hittills fått, så gå in och kika på hans fantastiska alster och avsikter HÄR!

Här är några fler exempel på hans matkonst mot rasism and more.

 

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tack för tips. <3

    Vad härligt med hans leende när han målar om och över och om och över.

    Är kluven till graffiti. Tycker det är vackert och fantastiskt men ändå kluven eftersom att varför ska vissa saker få vara kvar när andra saker tas bort, (Syftar såklart inte på rasism och hat!) men är kluven till att måla en korv är okej men att tagga sitt namn är fel.

      Fast hur ofta är ett namn taggat på ett snyggt sätt?
      Och har nåt intresse för andra?

      Jag tycker att graffiti oftast är väldigt fult och missprydande. Men om det sker med tillåtelse så kan ”roliga/tänkvärda” bilder var ok. Men det är väldigt få fall som de lyckas.

        Jag håller med dig. Samtidigt som de som taggar uppenbarligen tycker det är snyggt.

        Fast bara för att DU tycker det är fult, får det inte existera då? En massa andra människor uppskattar det uppenbarligen.

        Tycker det tankesättet är konstigt. Lite samma som med offentlig konst. Folk är så sjukt upprörda, skattepengar till det, det är ju FULT?!! Men en massa människor tycker ju om konst och uppskattar det jättemycket.

        Jag gillar te x inte sport eller fotboll, men jag blir inte upprörd över att de anläggs fotbollsplaner eller byggs ishallar, eller att det krävs polisbevakning under matcher. Men jag tycker ju fortfarande att det ska få existera..?!

          Men vad svamlar du i?? ??

          Jag har inte sagt nåt om att förbjuda. Bara att det är fult.
          Hahaha lär dig läsa och tagga ner.
          Vilken löjlig jämförelse dessutom med en idrottshall och en klottervägg. Känsligt??

      Känns som att du blandar ihop graffiti och klotter.

      Problemet är väl att de kladdar på byggnader som någon äger och utan att be om tillstånd. Min kommun satte upp en stor vägg i parken under en konstvecka. Varje gång man passerade var något nytt målat där. Både fint och kladd. Jag gillade det.

        Graffiti eller klotter har ju ingen tydlig gränsdragning.
        Att måla en bild på någon egendom är ju fel oavsett öm det är en tagg eller en bild samtidigt som den ena kan uppmuntras och den andra fördömmas. Därav min kluvenhet.

        Håller med Kim. Graffitti och klotter är ju praktiskt taget samma. Jag tycker illa om båda.

        Fast om det är på en vägg där tillstånd inte getts är det ju klotter. Nu framgår det väl inte av klippet (orkade inte titta mer än några sekunder) om han målar på platsar med godkännande eller ej?

        Tycker oftast graffiti är fult och smaklöst och gillade absolut inte det som mannen i klippet ritade. Men det är min personliga åsikt.

          Snyggare med mat än hakkors.

        Klotter är ju skitfult! Och kostar massor att ta bort. Dom kan klottra hemma på sina väggar hur mycket dom vill.

    Harry Potter och Merge mansion? ?

      Haha fattar inte heller ? Men så har jag inte sett på nåt av det ?

      Två av filmerna har bara blivit reklam från youtube. Kolla klipp 2.

    Va

    Har gjort en jättekonstig observation medan jag kollade på Biancas vlogg som följdes av att kolla in wahlgrens sociala medier: ingen i familjen Wahlgren/Ingrosso följer Linn Wahlgren tillbaka på instagram. Lite märkligt ändå haha. Ja, dags att återgå till jobbet…

      Vem är Linn Wahlgren?

        Linus dotter dvs Pernillas brors dotter och alltså Biancas kusin. De har nog bara missat att följa henne, hon har väl inte bett dem följa kanske, vissa av dem följer inte Niclas heller t ex.

        Blev nyfiken så var tvungen att googla ?
        Det är Linus Wahlgrens dotter

      Pernilla följer. Olliver också. Jättefin observeration.

        *Oliver

        Haha ja, Pernilla glömde jag. Oliver följer inte jag, så såg inte det. Men lite märkligt att inga av Ingrosso-kusinerna följer när hon följer 🙂

    Hallå?! Försöker variera min Mail men går inte man kan tydligen inte skicka hur mycket som helst söker de.. nån som har tips? Försöker skriva i sån där konstiga kod med blandade siffror och bokstäver men funkar inte ändå

    ”Här är några fler exempel på hans matkonst” första platsen, varför är det en Harry Potter trailer för Return to Hogwartz?

      Tack! Trodde det var min telefon det var fel på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.