Isabella Löwengrip om sitt föräldraskap

Tillägg: kl 12.10 6/1

Jag skulle tro att det finns en pappa och en hel hög anställda – allt från nanny till hemmateam – som nog har ganska mycket att göra med vilka dessa två barn utvecklats till, och som mer fått agera motpol till det gränslösa levene som Isabella tagit med barnen på sedan skilsmässan från deras pappa.

Att ett barn säger ”Mamma, ska vi verkligen flyga med andra människor? Jag tycker mer om att flyga själv.” är inte ett tecken på god självkänsla, utan snarare ett bevis på att barnet har en extremt skev och världsfrånvänd bild av verkligheten.

Edit: Här är fortsättningen på Isabellas svar från intervjun, där hon verkar ha lite samma syn på det hela som jag. I alla fall i intervjun.

Då tänkte jag: ”Vad har jag gjort för någonting? Har jag förstört hennes uppväxt?”. Jag är tacksam över att de var så små när allt var så, nu kan jag ge dom en mycket mer normal vardag.

Det är som mycket av det som publiceras av Isabella – en sanning med en smula modifikation.

193 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gabjossan svarade på en fråga för ett tag sedan att dom skulle sätta resandet på paus pga pandemin.. men nu är dom på gran canaria?

      Hon ifrågasätts aldrig av den här bloggen..

        Ja. Tycker tyvärr det är lite tråkigt hur lite Gabriella nämns, då hon uppenbarligen har en god relation till Camilla vilket gör att bevakningen av henne är mycket mildare än för andra influensers som hade betett sig som henne.

        Hon har delat och gjort en del mycket märkliga, motsägande och opassande händelser samt utlåtanden på senaste tiden.

          Men dom är nog på bröllopsresa. Låt dom få vara det och lyckliga. ❤

            Och? Ingen har sagt något om deras lycka? Bröllopsresa kan man väl åka på senare?

              Eller så åker man när man vill så länge man inte bryter mot lagar och regler.

                Lagstiftning som begränsar individens grundläggande rätt till frihet är oerhört svåra att få igenom i Sverige. Faktiskt ett av de få länder där det är som svårast (på gott och ont). Därav kan och ska man inte förvänta specifik lagstiftning kring detta.

                Regler har vi däremot i form av restriktioner som fastslår att man inte skall företa icke-nödvändiga resor under en tid då smittan är på sin högsta siffra någonsin.

                Helt underordnat då sunt förnuft borde vara det främsta. Men det verkar som att det har tappats bort av många av dessa ”hårtarbetande” inflencers som nu behöver semester (sagt med en gråtfärdig Antonija-röst).

            Jaha? Jag och min man gifte oss i juli 2021. Vi har inte åkt på bröllopsresa än pga pandemin. Gabriella och hennes man är dessutom ovaccinerade ??

          Hela Gabriella är så fruktansvärt ointressant, tråkig, platt, beige, basic…. Som de flesta i influencervärlden.
          Hennes ”sexiga” bilder är så pinsamma. De tror de har någon Vogue nivå på sina bilder men de ser så jävla B ut allting. Som när hon skryter om att de har mkt sex och filmar sig själva ??? sÅ HiMlA WiLd aNd UniQuE! Finns ingen mer standardbrud än GabJoss. BARA NAMNET hon valt till sin karriär?!

      Jag misstänker att hon sa så för att de var rädda att bli stoppade från att resa av kravet på vaccinpass när det var ett hett samtalsämne! Om jag får gissa är antivaccern Gabbi inte så sugen på att avslöja att hon inte heller tagit det här vaccinet…

        Yes. Garanterat inte vaccinerat.

          Men fillers går bra ?

        De är väl där för att kunna spela in lite mer exotisk porr till sitt kommande onlyfans-konto…

          Jag tänkte ungefär detsamma när jag gick in på hennes blogg efter att ha läst här! Läser den aldrig. Så sorgligt med alla utelämnande kroppsbilder & sexposer. Jag blir så ledsen för hennes skull. När jag läste för 1-2 år sedan såg det inte ut såhär. Vad har hänt? Så fin tjej & så blir det såhär???

          Blir man inte tillsagd på restaurang förresten om man sitter i en typ sport-bh med bara tunna axelband eller de andra konstiga topparna hon har som slutar precis där bh-n brukar sluta & dessutom ex har ett stort hål för urringningen etc. OBS! Har inget emot magtröjor, men detta är liksom fler nivåer än så.

          Jag vill även slippa se män med bar överkropp eller deras magar om jag inte är på stranden. Vill inte se så mycket naket av kvinnor offentligt heller. Vad tänker alla barn som ser henne i bh-topp på Ikea mitt i vintern?

          Jag hamnade på deras nyårsafton när jag scrollade & trodde att det var en swingersfest eller porrfotografering pga poserna & kläderna, men så scrollade jag ned & fattade att det var nyår & att de firade med barnen. Även julens klädsel, uppdragande av kjol & poser gjorde mig förfärad & generad & deras vägar.

          Chockad & kanske bara en gammal tant som inte hänger med?

            Mag-tröjor passar på stranden och om man är magdansös, annars är de mest patetiska. Att gå om kring i bh i affär eller på stan gör man om man inte har koll. Var går gränsen? för förargelseväckande beteende?

              Ja så är det! Min dotter har en faster som är välfungerande, men lågbegåvad. Hon gick in på Åhléns i en liten större sport-bh för många år sedan & blev tillsagd om att gå ut direkt!

        Är hon anti vaxxer?

          Hon var det innan dottern föddes med hjärtfel. Därefter tror jag hon låtit iaf barnen få vaccinen som ingår i allmänna vaccinprogrammet. Både hon och pappan gick på Umeå Waldorfskola där det tyvärr är rätt mycket antivaxxers.

            Det hon sa när dottern föddes är att dom tagit ett beslut och att några kommer bli besvikna och andra inte. Hon har aldrig sagt att hon vaccinerat utan bara skrivit att hon inte kommer skriva om det.

      Gabjossan stryks medhårs ?

    haha vad var det där för artikel? ”jag skulle aldrig äta annan man än mina barn gör” wtf ? när hon hade kock hemma så lagade dom ju specialmat till henne och något annat till barnen varje dag!

      mat* såklart

      Men det är väl så hon känner idag helt enkelt? Låt folk förändras/mogna .

        Det är inget nytt och någonting hon känner idag. Historien om hur hennes mamma bantade och räknade poäng har hon skrivit om tidigare. Hon lever bara inte alltid som hon lär.

    Men att spekulera om detta är ju bara taskigt, vi har ingen aning om vem som har gjort vad i barnens uppfostran. Jag tror att hon är lika bra mamma som vem som helst. Vi har alla våra brister och man får vara lite ödmjuk inför varandras val och livssituationer.

      Ja håller med. Blir bara en elak spekulation.

        Ja verkligen taskigt, helt över gränsen. Det är inte Isabella som är gränslös.

      Jag håller också med dig!

      Mer förundrad över att Margaux slipper all granskning. Känns som en pakt med BB, inga kommentarer om resa till Sydafrika, inget om hur Arnold uppfostras (eller vad det kallas).

        Hur uppfostras han?

          Enligt min mening som ett litet cirkusbarn, visas upp och tas med bland andra vuxna. Tur att han har förskola som kontrast.

      Känner mer det blir en konstig press från henne/föräldrar. Det är ett barn, givetvis är det nyfiket. Det betyder inte att ungen kommer bli någon ”cool entreprenör” som är unikt kreativ. Givetvis ska man uppmuntra barn och deras kreativitet, nyfikenhet och lägga grunden för en bra självkänsla. Men sättet hon beskrev henne skaver iaf lite hos mig, men ja…

      Ja och inte vet vi hur bra pappan är heller…

    Camilla, detta känns lite illa, faktiskt. Hennes barn kan läsa det här. Absolut ok i min bok att kritisera IL för i princip allt – hon är fejk hela hon och värd förakt och glömska, hennes inlägg om barnets självkänsla är obehagligt – men att du drar in barnen är fel. Du brukar vara klok och rätta dig. Med all respekt för ditt jobb!

      Jag skriver om hur Isabella skriver och uttalar sig om sitt föräldraskap, inte om hennes barn.

        Nja du skriver om hur du tror att nannys osv osv varit del av det. Det va ettfint inlägg av Isabella, varför vrida det negativt? 🙂

          Exakt, eftersom all den informationen kommer från Isabella.

            Men även om de nu varit en del av det, så är ju Isabella ändå mamman och har barnen varannan vecka. Oavsett nannys. Hon har uppfostrat sina barn (såklart ihop med pappa ) så barnen blivit självständiga och kloka.

            Varför vända det negativt? Gjort är gjort, varför kan det inte få vara ett fint, positivt inlägg? 🙂

            När jag läste den här posten uppfattade jag det som att Isabella humblebraggat om att barnen sagt så, men går man in på länken blir det uppenbart att hon säger det i en kontext av att hon problematiserar att barnen växer upp i en bubbla, så det var inte jättetydligt. Gillar att läsa BB, gå inte Stoppa Pressarna på oss!

            Ja och har du gått någon annan information från någon annan?! Eller bara tror du?!

        Nope, Camilla, du lägger en värdering i hur barnen är med orden ” barnet har en extremt skev och världsfrånvänd bild av verkligheten.” Det är inte okay hur mycket du än vill att det ska vara det.
        Att kritisera vuxna hårt – spec flunsor – är helt i sin ordning. Få av dem verkar vara några skarpa knivar och de lever på soc medier så det får de tåla eller byta jobb. Barn till dem ska endast omnämnas i snällt syfte, t ex de inlägg du gjort om när folk exponerar sina egna barn för mycket/för privat.

          Nej, den slutsatsen är det Isabella själv som drar, i alla fall när hon ger intervjuer.
          Det här är fortsättningen efter citatet som jag klistrat in.

          Då tänkte jag: ”Vad har jag gjort för någonting? Har jag förstört hennes uppväxt?”. Jag är tacksam över att de var så små när allt var så, nu kan jag ge dom en mycket mer normal vardag.

            Jag kan förstå din tanke, rekommenderar omläsning av ditt eget inlägg dock. Samt, IL dillar bara persilja i sin intervju med Nöjesguiden, det är bluddrigt PR-snack för boken som hon hoppas hamnar rätt.Finns ingen substans eller ärlighet i det. Men det spelar ingen roll – det är du som ska vara den vuxna, vettiga i rummet och inse att det är inte okay att dra in hennes barn på din sida. Oavsett vad IL pladdrar om på sina soc medier.

              Nu blev jag nyfiken, varför finns det ett krav på att Camilla ska vara ” den vuxna i rummet?”
              Hon granskar olika påståenden en influencers gjort som inte stämmer överens med verkligheten. Hur har det med att nån ska vara mer vuxen att göra? Camilla gör sitt arbete, om Isabella inte skulle vilja ha detta ” drev ” kring sig så är den enklaste metoden att sluta med lögner och dimridåer ?

                Camilla har själv tagit på sig hatten att ”granska” och bevaka – då får hon åtminstone lägga sig på nivån hon förväntar sig av andra. Dessutom tycker jag det kommer ett visst ansvar när man har en stor plattform.

                Om du tycker IL ljuger och lägger dimridåer är en grej men att gå på någons föräldraskap i det här sammanhanget är bara fel och fult.

                  Fast detta är ju Isabellas egna ord? Så varför får det inte granskas?

                  Att Isabellas barn ev dras in i detta är inte allmänheten eller bloggbevaknings ansvar. Isabella har själv dragit in dom och hennes föräldraskap i offentligheten och media och kan således granskas fritt ?

                    Hur kan Isabellas ord granskas? Vad vet Camilla Gervide om hur barnen uppfostras?

              Jag håller med. Har tyvärr inga barnbarn ännu Men de här två barnen har det tufft nog ändå . Med två skilda liv 8 två olika kommuner De skall inte alls fokusera i media trots att Isabella gett ut boken inte kunnat landa riktigt som författarinna utan fortsätter sitt liv som försäljare.MArknadsförare Entreprenör.
              De skall lämnas utanför. De skall orka med sitt liv vilket är två olika. Låt dem vara i fred SLUTA gå på Isabella s ständiga marknadsföring! Man får inte använda sig av barnen. Det är verkligen gränslöst. Låt bli helt att skriva om barnens liv

            Tycker du ska lyssna på alla kommentarer som för en gångs skull är helt överens. Detta är verkligen över gränsen och skadar bara ditt anseende i slutändan.

              Håller med dig Sara. Skulle känt mig så fjantig och skämmas om jag betedde mig som en mobbare offentligt och visa att man är besatt av att kränka och sänka någon så. Gränslöst beteende, och detta totalt över gränsen. Konstigt att du inte inser det själv.

            Men uppenbarligen har hon ju själv insett att sättet hon levde på när barnen var mindre inte var optimalt? När hon nu är glad över sin dotters utveckling och känner stolthet i att allt blev bra, varför trycka ned henne?

            Förstår inte varför det citatet skulle rättfärdiga detta inlägg?

            Nej hon drar faktiskt inte riktigt den slutsatsen. Det är du som skriver att hennes barn har en skev verklighetsuppfattning och ingen annan. Du lägger ord i munnen på Isabella och även om jag inte gillar henne och allt hon har gjort så är detta inlägg under bältet, och du borde faktiskt radera det om du vill behålla ditt anseende.

              Exakt. Det här inlägget är riktigt, riktigt fult och inte okej någonstans. Gillar inte heller Isabella men detta förtjänar hon inte och framförallt inte hennes barn.

          Håller med fullständigt

        Men du skriver att barnen har en skev verklighetsuppfattning och det kanske mycket väl kan vara så men det vet vi inte, speciellt inte utifrån ett citat i en tidning. Är inte det att skriva om barnen?

          Exakt, Camilla tror att barnen kommer att dela hennes bild av deras mamma när de växer upp. Jag tycker att det är ofattbart att skriva att ett barn inte har bra självkänsla utan dålig världsbild, oavsett vad man anser om barnets förälder. Barnen älskar sin mamma och kommer alltid att försvara henne.

        Du spekulerar. Hon har faktiskt uppfostrat sina barn, tillsammans med barnens pappa, vilket de som är intresserade vet.0

    Kan inte vara lätt att ha IL som mamma!

      Hela hon känns så fruktansvärt kall och stel.

        Nja, men hon är ju inte samma person på bild som i verkligheten ? Tror hon är bra nog för sina barn

        En sexåring som ser ”hela världen som en möjlighet”. ​Nej det är Bella som projicerar sina egna tankar på sina barn. Allt hon skriver är en hyllning till sig själv, som vanligt..
        Tänk om barnet inte varit så framåt och modigt då, får det plats i hennes värld tro

          Precis som alla andra mammor gör ? Äh tycker det är bra att barnen förstår att ingenting är omöjligt, bara man vill. Men hon har också skrivit att de ska förstå att man måste jobba för det.

            Nej alla gör inte så. Och alla kallar inte sina barn för mini-me heller.

              Well. Jo. Ca jättemånga.

              Väldigt vad det är fel på allt L. Att kalla sin barn för mini-me är vanligt, gör jag också så nu vet du det.

                Tycker du ska sluta göra det och låta ditt barn vara sin egen person. Jävla konstig sak att säga förövrigt och jag känner själv exakt ingen som gör det.

              Och nu när jag tänker efter.. Vilka elaka föräldrar isf som säger att hela världen INTE är en möjlighet?!

              Sök på hashtaggen minime på Instagram. Du kommer bli förvånad över hur många bilder det är på mammor med sina barn och hur få bilder det är på karaktären med samma namn i Austin poeters-filmerna.

          Måste man ta allting så jäkla bokstavligt? Tycker det var fint skrivet av Isabella. Klart man vill att sina barn ska se massa möjligheter

        Ja, jag såg en video från henne och Paul ifrån Thailand och blev rätt så illa berörd. Dom verkar vara exakt likadana och har samma mimik och stela och onaturliga sätt att prata och röra sig. Kaka söker maka? ☺️

          Döma folk efter en bild eller tre är väl oerhört dumt

        Jag har sett IL med sina barn i verkliga livet och n ej hon är inte alls stel

          Det har jag oxå gjort då jag bor på Lidingö, och hon är precis lika stel och tillgjord i verkliga livet med sina barn. Samma röst som gör sig till med höga toner och monoton ton. Och samma manierism med en stel kropp

            Sandra vad pratar du om? Blir seriöst förvånad. Bor också på Lidingö och har flera gånger hamnat på affären (och sushin) samtidigt som Bella. Hon är inte alls stel och är precis som andra familjer. Barnen är ibland stökiga och ibland tysta och Isabella pratar alltid med dom i en snäll ton (en gång hörde jag henne höja rösten men det var rättfärdigat). Undrar varför du hittar på?

    Kan hon inte få känna dig stolt över hur sina barn har blivit, utan att du ständigt ska dra ner henne? Fokusera på dina egna/ditt eget bonusbarn, hur försvarar du den här bloggen för dem? Alla vidriga kommentarer och inlägg du låter stå kvar, står du bakom. Tänk på det istället.

      EXAKT

      Man kan dock inte dra ner en narcci… Bella älskar negativa kommentarer/uppmärksamhet vilket hon själv erkänt.

        Du med verkar det som ?

        Fräscht att ge folk man inte ens träffat diagnoser ??‍♀️

          Bara här.. bara här

          Hur vet du att de inte träffats? Nej det vet du inte. Du bara måste försvara ”narccen” ?

    Glömmer aldrig hur hon dissade barnen vid och efter skilsmässan för att endast prioritera sig själv.
    De var så små då och hon bara drog jorden runt för att fylla på sitt ego.
    Barn struntar fullkomligt i att se mamma/pappa göra karriär, bli kända eller tjäna massvis med pengar. De vill bara ha sina föräldrar nära, kvantiet och kvalitet.

    Hennes skriverier om barnen är ju bara nåt som hon tycker låter bra och tror hon skapat. Barn är sina egna personer. Bella har knappast varit ett föredöme/trygghet tidigare iaf.

      Och heja Odd som fick rodda allt själv och alla mammor som gör likadant när papporna har noll intresse…

      Men sluta, hon har inte dissat sina barn de har haft varannan vecka hela tiden så hon har prioriterat sig själv och rest på barnens pappaveckor. Hon har dock varit öppen själv med att hon har dåligt samvete för att jobb och karriär tog mycket av hennes tid. Hon har inte varit ifrån sina barn mer än många andra. Snälla sluta skriv sånt för barnens skull.

        Det var inte alls varannan vecka då, men tro det du. Mängder av människor skrev till henne redan då om mer prio på småbarnen men det struntade hon glatt i och bara körde/flög på.

          Ja men ”alla andra” ska väl ta och skita i hur andra gör? Hur hade du känt om hundratals random sura kvinnor skriver om hur du ska göra som mamma?

            Har du glömt att Bellas blogg = provokationsblogg? Hon ville ju ha det på detta vis, annars hade hon kört en mer ödmjuk stil och iaf låtsats bry sig om hemmasituationen.
            Du kan ju inte bli arg för att vissa nappade på betet…

              Jag skiter i hennes blogg fullständigt. Jag svarade på din kommentar ang ”Mängder av människor skrev till henne redan då om mer prio på småbarnen men det struntade hon glatt i och bara körde/flög på”. Varför skriver ”mängder av människor” sånt till en annan människa? Det är ju bara sinnessjukt. Creepy beteende.

              Igen – hade alla på denna bloggen gått på dig och skrivit om hur du ska uppfostra dina barn, hur hade du mått? Uselt förmodligen. Jag hade mått skit och känt mig som världens sämsta människa om folk skrivit så till mig.

              Det snackas om mom-shaming hit o dit. Men man får kasta hur mkt skit man vill på henne tydligen. Skit i hur folk gör, sköt ert eget.

              Att du ens sitter o refererar till när barnen va små. HALLÅ, GÅ VIDARE I LIVET? Det är inte ens ditt liv det handlar om. Det är fan ett sorgligt beteende.

                Bra skrivet, håller helt med dig! Detta är fruktansvärt och L har troligtvis inga barn själv och beter sig som en komplett galning. Skrämmande. Det är mycket hyckel på folk här och på bevakaren själv.

                  Ja alltså… du verkar inte helt frisk själv….

                  Nelly = Bodil = Tanja = Berit ?

                    Hon är kreativ när det gäller namnval, det får man i alla fall ge henne ?

          Nej först hade de kanske tre el fyra dagar var MEN trots det så har hon inte varit ifrån sina barn mer än andra och hon prioriterade sig själv och reste när barnen var hos sin pappa. Ena stunden så skriver ni hatare att hon är dålig som mamma och barnen har det bättre hos pappan för att i nästa skriva att ni tycker hon ska ha mer prio på barnen. Hon har nog prio på sina barn så det räcker och det är inget andra behöver lägga sig i. Så elakt, obehagligt hatisk du är L.

            Håller med! 1000% ?

            Hon lämnade OFTA över sina mammadagar till exmannen när det var viktigare att lajva världskänd businesswoman och jaga miljardärer. Sluta vrida, vända och vinkla sanningen!

          Det var en på den här bloggen som räknade pappa/mamma dagarna då det stormade som värst om att hon aldrig var med barnen, har för mig att Odd hade barnen 3-4 dagar mer än Isabella under en två månads period.

        Men nu har ju Bella uppenbarligen kommit till insikt om detta och försökt förändra sitt liv till det bättre. Varför hålla på och älta det hon gjorde då? Hon har ju förstått att det var fel och mått dåligt över det, det har hon ju berättat. Jag gillar inte Bella generellt, men cut her some slack. Hon verkar vara en fin mamma.

        Jobb och karriär TOG inte mycket tid. Hon VALDE att ge det tid, och mindre tid till sina barn ☺️

      Så mammor och pappor ska inte göra karriär? Barn struntar i mycket när dom är små, men uppskattar nog pengar och möjligheter pengar ger när dom blir äldre.

        Jag önskade att mina föräldrar skulle tjäna mer pengar (och därmed jobba mer) redan när jag var fem. För jag förstod redan då att vi var typ fattiga och att många hade mycket mer.

    Vilket lågt inlägg.

      Ja det här var väl jävligt lågt. Som den där gången Cam Cam skrev ett inlägg om att Tyra såg ut att lukta illa eller vad det var. Det kan vara jävligt elakt härinne till och från.

    Jag har precis lyssnat färdigt på hennes bok. Hon är verkligen en sorglig människa. Hon pratar mkt i boken om vilket hemskt liv hon haft och hur dåligt hon mått- absolut det har hon säkert. Sen säger hon om hur mkt bättre hon har det ”nu” sen hon träffade Paul och att hon inte ska fortsätta som tidigare. Ändå fortsätter hon precis som tidigare och är helt världsfrånvänd så det är inte klokt. En människa som aldrig klarar av att vara hemma mer än ett par dagar i stöten mår ju inte bra. Får hoppas barnen har en någorlunda vettig situation hos sin papp.

      Du L verkar vara en sorglig människa eller rättare sagt du ÄR en sorglig människa L.

        Kände du dig träffad Bell… Nelly? ?

    Jag röstar för att du slutar skriva krystade och pikande inlägg om Bella. Kommit upp typ tre inlägg de senaste dagarna kopplade till henne som egentligen inte handlar om någonting?

    Isabella idag igen. Efter snälla inlägg idag så kommer nu ett elakt, tänkte det. Onödigt att göra inlägg här om hennes barn i alla fall. Gränslöst leverne? Har inte sett henne ta med barnen på något gränslöst. Låt henne känna sig stolt över sina fina barn. Får inte tex Pernilla W eller Perelli vara stolta över sina barn heller då som haft nannys? Detta var ett lågt inlägg faktiskt och att skriva som Sandra ovan, fy. Det där borde tas bort omgående fast nej kan inte vara lätt att se sin mamma hatas och hånas. Får ont i magen.

    Mossigt inlägg!

      Nä, det här inlägget känns fan inte bra.

    Hur tänkte du nu egentligen? Vad tänker du att det här inlägget ska tillföra mer än att trycka till någon och bidra till en dålig stämning?

    Så oerhört tröttsamt med ditt personliga agg mot henne. Släpp henne bara! Du går för långt när du drar in hennes barn och uttalar dig om deras eventuella självkänsla. Det vet du helt enkelt ingenting om.

      Samma skriverier om Bella. Osar avsky!
      Men att sjunka så lågt som detta inlägg är ren och skär mobbing. Vidrigt att dra in barnen.
      Snacka om att vilja dra igång en hatstorm mot Bella igen.

    Fyfan vilket taskigt inlägg.

    Brukar aldrig kommentera såhär då jag tycker att du (oftast) brukar ha genomtänkta och vettiga inlägg, trots att allting inte faller mig i smak. Men just detta inlägg känns inte helt okej.

    Jag skrev några ämnen man kunde skriva om istället för några veckor sedan, som fick massor likes. Kan du eventuellt ta några av de ämnen? ☺️ Känns som att dina tidigare granskande inlägg tyvärr har dött ut lite och att det numera enbart är personliga hållningar om flunsorna. Förstår att du har gått igenom en del på sistone (med hälsan), men det vore mycket uppskattat om vi hade kunnat gå tillbaka mer till hur det var förr. Förväntar inte 5 inlägg per dag, men kanske 2-3 riktigt bra inlägg?

    Ta hand om dig och vovvarna! / mvh trogen följare sedan du startade.

      Håller med. ÄLSKAR välarbetade granskande inlägg, spontant kommer jag att tänka på Molimenti VS Aliexpress och hon den där rosettkvinnan i Båstad, men finns ju många. Eller när det kom fram att Bellas hotlapp var iscensatt för den delen.

        J du har missförstått, lappen var inget hot och inte iscensatt. Vissa inlägg här skrivs väldigt vinklat och för att folk ska missförstå och tro det värsta om somliga. Det är så lågt.

          Kan du inte utveckla det där? Jag är intresserad av att veta mer där.

          Snyggt försök, Nelly. Är ganska säker på att absolut ingen köper det där.

          ”Lappen var inget hot” säger du. Oooops, Freudian slip, du avslöjade dig ??

    Släpp hörnflaggan nu Camcam o sluta skapa massa drev o skit om fölk, det är du o Nylén liksom, radarparet. O Jo, det innefattar även då man som du, nervärderar o gör omskrivningar som hatobjektet själv postat lr uttalat sig om.
    Skaffa dig ett liv.

    Du vet väl ändå inte vem som står för den största uppfostran gällande Isabellas barn? Man kan ha många åsikter om Isabella och jag erkänner – jag gillar henne inte – men vad jag har sett så tror jag fanimej att hon är en bra mamma som försöker prioritera sina barn. Nannys eller ej.

    Desperat inlägg.

    Du börjar gå för långt nu.

      Det har gått för långt länge, alldeles för långt och alldeles för länge. Detta var ett lågvattenmärke verkligen.

      Det finns värre inlägg om IL som innehåller påhopp och elakheter där Camilla verkligen verkligen reachar för att hitta något litet, vinkla det och blåsa upp det.

        Jag skrev för minst ett år sen att det var mobbning. Jag reagerade på att bloggbevakning ifrågasatte när Isabella berättade om inläggning på sjukhus. Tänk att vara sjuk och inlagd och bli ifrågasatt om det har hänt.

    Nope, håll barnen utanför. Du har flera gånger påpekat att du kritiserar varumärken men det här är verkligen privat.

    Jag kommer mejla din ansvarige utgivare om detta och uppmanar fler att göra det.

    Skriv om IL för allt i världen men hennes snart läskunniga dotter ska inte behöva hitta sånt här när hon googlar på sig själv.

      Bra gjort ??

        Ja bra gjort! Alla borde bara bojkotta denna blogg efter ett sånt här inlägg för att visa att det inte är okej. Ingen borde skriva kommentarer egentligen och INTE klicka in här. Jag kommer sluta läsa denna blogg från och med nu. Hoppas fler gör samma.

          Inte jag, jag kan se varför det skrivs om IL och hennes lögner för att hon inte ska blåsa upp ännu än låtsasvärld. Ni går väl inte på detta en gång tii!

          Det kommer du ju inte? Du kommer naturligtvis dyka in här igen och igen och igen för att se hur du på ett väldigt ridderligt vis kan ställa upp…

          OK, vad bra ”Nelly”! Då slipper vi alltså dina kommentarer här i fortsättningen.

    Men fan vad elakt skrivet!

    Det är helt uppenbart att du inte tycker om Isabella. Finns ingen annan som du skriver på detta sätt om

      Och oavsett om du ogillar Isabella eller inte. Men att lägga ut ett sånt här inlägg om hennes dotter är sjukt taskigt.

    Säg vad du vill om Isabella men jag tror nog att dem enda som kan uttala sig om vilken sorts mamma Isabella har varit, det är nog Gillis och Sally själva. Eller har du direktkontakt med dem? Detta inlägg var väldigt lågt faktiskt… Hon kan väl få vara en stolt mamma utan att din jäkla ”granskning” av henne hela tiden. Gör hellre färre men vettiga inlägg om du har brist på saker att skriva om.

    Jag tycker att det här inlägget bör hamna i papperskorgen..

      Håller med. Dags att rycka upp den här bloggen nu.

    Du kritiserar influencers som skriver/lägger upp videos på dina barn. Men ändå lägger du själv ut massa inlägg om barnen som de lätt kan hitta i framtiden ?

      Sina* ska det såklart stå

      Ja, att skriva M y och sonen kan omöjligt ha bidragit till att mindre människor kollar upp henne och sonen. Det måste finnas andra sätt att kritisera influencer som hänger ut sina barn utan att göra exakt detsamma själv.

    Inte för att jag känner familjen eller nåt, men barnen verkar ju må bra och vara stabila. Oavsett alla andra egenskaper man kan ha/har ett tag etc så är det ju verkligen det viktigaste.

    Men jag undrar över det här med att flyga ensam, hur ofta flög barnen ens privatjet? Dessutom brukar ju barn kanske slänga ur sig en del och barn som kanske aldrig åkt buss och föredrar bil, alltså det är ju inget konstigt och blir lite löjligt att hon lägger sån vikt vid det att hon behöver berätta om det.

    Och för att ge cred till Isabella – så har hon ALDRIG gett tillbaka. Hon vet att det skrivs taskiga grejer, men hon skriver aldrig nåt tillbaka.

      Nä för hon är glad för all uppmärksamhet hon får.
      Hennes mantra är: All publicitet är bra publicitet.

        Fast hon har ju sagt att hon blir ledsen av dessa ständiga påhopp här. Varför vara så elak mot henne som inte är elak tillbaka? Andra influencers som uttryckt sig negativt smöras det för istället. Så skevt men jag fattar strategin.

          Du är mer än lovligt naiv när det gäller IL.

          Du ”Nelly”, eller vad du nu kallar dig idag, Bella har också flera gånger sagt att hon inte bryr sig det minsta om negativa kommentarer hon får. När hon fiskar sympati säger hon att hon blir ledsen av dem. Vad som stämmer vet bara hon.

            Det har Sandra Beijer också sagt. Att hon inte bryr sig ett skit vad folk säger men även att det gör henne ledsen.

      Hon har inte gett tillbaka offentligt, med sitt eget namn, troligtvis för hon vet att hon inte har ngt case. Istället väljer hon att försvara sig själv med diverse olika namn under varje inlägg.

    Jag är inte insatt, men har för mig att I.B skrivit att hon är Bipolär i sin bok. Då är man ju funktionshindrad & gör saker pga skov. Sjukdomen får en att göra i alla fall vissa saker. Vem som helst kan bli bipolär eller i alla fall drabbas av annan ohälsa (hjärntumör, psykos, stroke, missbruk etc) & göra en massa tokigt som man inte hade gjort annars eller som står i strid med ens värderingar. Bristande impulskontroll kan vara ett drag eller en förvärvad skada som leder till samma sak.

    Inget fan av Bellas värderingar, livsstil eller ”sanningar”, men hon kanske har mest höga toppar & dalar i sin sjukdom (om hon nu har den) eller så har hon gjort de värsta grejerna pga sjukdom & ångrat dem sedan. Vet inte vart jag vill komma. Bara en reflektion…

    Supersorgligt. Hon på massage, han surfar på sin mobil. Barnvakt förklädd till ”öva på engelska”.

      Men va? Bara för att en familj är på semester behöver man ju inte vara klistrade vid varandra dygnet runt. Vilken sunkig kommentar!

        Ja det stämmer det du säger att man inte behöver umgås hela tiden när man reser i en grupp. Men när man följer en person över många år så ser man ett mönster. Du ser det nog med antar jag om du följer henne?
        Hade vart bättre om man var ärlig med att ”nu är jag sugen på me-time” än att förklä det till att man vill fokusera på sitt barns språkliga utveckling. Det är ju bara trams.

          Men hur många föräldrar låter inte sina barn t ex gå på Bamseklubb eller liknande när de är utomlands? Troligtvis både för att föräldern/föräldrarna ska få lite ”me-time”, men även för att barnen ska få göra något kul och få lite variation. Tror nog Bella har samma avsikt här. Vad är det för fel med det? Hur sjutton vet du att hon ”förklär” det? Din kommentar säger mer om dig än om Bella faktiskt.

      Ja GUD va sorgligt om man vore på semester med sin familj och gick och tog en MASSAGE! Eller ännu värre – la sig på en solstol eller tog en löprunda! Barnen kommer bli traumatiserade eftersom de inte satt i mammas knä 24/7.

      Ja, men inget unikt för Bellsan och vi skulle ju inte hänga ut familjer på det sättet läste jag ju här i förr veckan.

        ..eller hänga ut var kanske fel ord, mer peka ut barn sådär.

      haha, då är jag megasorglig, när vi är i Thailand så tar jag olika massager vara varannan dag, kostar det 100 kr för 1h så måste man passa på 🙂

    Jag gillar verkligen inte IL, av många anledningar. Men jag tycker också detta inlägg var lågt.

      Ja, instinkten för barnet gick igång direkt på mig.

    Nä alltså det här inlägget?
    Vad är det för ton? Tycker överlag att den här bloggen fått en hårdare och mycket tristare elakare ton senaste månaderna. Vad händer?

    Detta inlägg är under all kritik. Det borde hamna i papperskorgen snabbare än snabbt. Dessutom är det en sjuk skev balans i hur du skriver om olika föräldrar. IL får alltid skit, så till den grad att du nu faktiskt direkt drar in henne barn i det. Medan många andra föräldrar som jag och säkert flera andra kan höja ögonbrynen åt passerar obemärkt förbi utan kritik. Att det är sådan skillnad i hur du ”bevakar” och beskriver föräldraskapet gör att det ser illa ut och som inte något annat än mobbning mot IL och i detta fall även mot hennes barn. Det verkar inte finnas några nyanser hos dig när det gäller IL. Synd. Gillar bloggen i övrigt men detta, nej tack.

    Ännu ett inlägg om IL som är så här grovt. Det är tydligt att du har en vendetta mot henne, du kanske hatar henne till och med. Oavsett vad så skiner det igenom till 200% på den här bloggen som i övrigt är väldigt bra.

    Detta är ju din blogg och du har ingen som ställer krav på dig på någon form av etik och objektivitet men det är verkligen underligt hur IL ska dras through the mud för skeenden du blåser upp till enorma proportioner.

    Samtidigt så finns det andra influensers som beter sig hundra gånger mer klandervärt och som du rimligtvis borde förstå också driver trafik till den här bloggen, då dom ofta diskuteras i kommentarsfälten. Var är inläggen om dessa personer? Förmodligen kommer dom aldrig att skrivas då du själv väljer efter vilka du gillar och inte gillar.

    Jag tycker inte heller om IL, men detta inlägg (och flera av dina inlägg om henne) är så jävla grova att till och med jag nu sitter och försvarar henne.

    DET HÄR INLÄGGET ÄR INTE OKEJ!

    Bortförklara det hur mycket du vill Camilla men be en vän till dig läsa det, din sambo, ditt bonusbarn eller nått.

    Låt ILs barn vara.
    Du kritiserar deras mamma nog.

    Brukar själv kritisera mom-shaming, vad gör du nu?

    Lev som du lär! Ge blank fan i att kritisera mammor. Oavsett egna barn eller inte.

    Så sjukt lågt!

    Detta inlägg var som så många andra redan skrivit riktigt lågt. Låt människan vara, det är ju inte direkt att hon avser ändra sig för att du anser att allt hon gör är fel och fake.

    Att ge sig på hennes föräldraskap är ett slag under bältet för du har ingen som helst aning om hur Odd och Isabella fördelat sitt föräldraskap och varför de gjort som de gjort eller gör som de gör.

    Detta inlägg var inte okej. Du gick över gränsen, igen.

    Tycker att du Camilla skall ta ett snack med dig själv och fråga dig om detta inlägg verkligen var ok, IL’s barn är läskunniga och skall inte behöva läsa sådant här

    Det här var verkligen inte ett okej inlägg, hur mycket du än försöker rättfärdiga det. Dina slutsatser baserade på vad Bella sagt i en intervju är just dina – och du har ingen aning om hur barnen blir uppfostrade, av vem och hur de är. Lägg av nu för fan!

    Blir glad av att se att så många sätter ner foten för det här inlägget, det är inte okej !

      Borde komma en ordentlig ursäkt med. Men lör väl aldrig dyka upp

      Håller med dig E.

      Så många som inte ens gillar Isabella och kanske annars gottar sig i skriverier om henne sätter ner foten nu.

      Camilla sätter själv ner foten och skriver om hur fel det är att flunsorna exponerar barn i SOME men tycks ha noll insikt när det kommer till Isabella.

      Här är det en mamma som skriver med stolthet om sitt barn och Camilla väger in andra och saker som tidigare sagts. Utan att faktiskt veta.
      En undrar ju vad Bella egentligen gjort mot Camilla.
      Granskningen av henne börjar bli riktigt osmaklig. Helt onyanserad.

      Camilla borde fundera på vad hon själv bidrar med för klimat till sociala medier.
      Granskning är det knappast.

    Det här inlägget påminner väldigt mycket om 90-talets bitchiga reportage i tjejtidningar. Du verkar inte kunna hålla någon som helst nykter syn eller distans när det kommer till IL och då är det faktiskt inte helt lämpligt att du skriver om det heller.

    Hur ser du idag på inläggen du skrev om Tyra Sjöstedt och Anna Book? Det var många som reagerade då med, och då försvarade du dig på samma sätt som nu när det kommer till IL. Någon polett verkar ju ha fallit ner vad gäller TS och AB, så jag förstår inte riktigt varför du gör samma sak här? Känns så högstadie och gränslöst, att du inte tar dig en funderare när inlägget uppenbarligen landar illa för så många?

    Varför är du så taskig mot Isabella? Känns som en personlig vendetta. Tycker du går över gränsen här när du skriver så om Isabellas dotter.

    Håller med att det är osmakligt pga barnen men också för att vissa granskas stenhårt och andra får upprepade passera nålsögat. Mer balans tack.

    Fast Camilla reagerade väl mest på att Isabella uttryckte att det var HON som uppfostrat dem till att få självförtroende osv när faktiskt den andra personen som har barnen halva tiden också står för uppfostran ( och även aupairer faktiskt). Jag reagerade också på att hon tog åt sig hela äran själv.

      Fast snälla det gör hon väl inte?
      Ingen här inne har någon aning om vem som gjort vad i Odd och Isabellas barnuppfostran till deras gemensamma barn.
      Föräldrar bidrar med olika saker, såsom Isabella har beskrivit sig själv så har hon svårt för sociala sammanhang och det sociala spelet. Hur man beter sig i en konversation och kallprat. Vi kan väl så hoppas att det är något Odd bidrar med? Sluta hata så förbannad mkt. Ni blir inte lyckligare individer för ni skriver elaka saker om andra människor.

        Ja, men då skriver du ju själv att exmannen indirekt har bidragit till att barnen fått bättre självförtroende, genom att lära sig hantera socialasituationer osv blir man ju tryggare. Ungefär min poäng, hatar inte på nån. De har säkert båda bidragit till att barnen är så fina som de är.

    Hur kan du skriva ett sånt här inlägg? Flickan kan säkert läsa redan och du har en bild på henne med en text om hennes ”gränslösa” mamma och flickans skeva världsbild? Om det nu är så att il är bipolär, förstår du ens hur sjukt allt du skriver om henne är? Hur hennes barn kommer att må av att läsa allt? Släpp det, vad gör det dig? Helt seriöst? Hur påverkar det ditt liv såpass att du ens orkar bry dig så mycket? Älskade denna bloggen förut men nu, jag går in hit bara när jag redan är på dåligt humör och vill känna att jag iaf inte är du.

    Kommer aldrig ta dig seriöst när du ”tar barnens sida” när du skriver om andra influenser och hur de lägger ut bilder på deras barn. Det här var verkligen lågt. Ta åt dig av feedbacken och backa. Vi vet att du hatar IL men här har du fel.

    Fan va känslig man kan va som mamma. Hade nån pratat till mig som du gör här hade jag mått riktigt dåligt.

    Skärpning Camilla. Det här är inte okej någonstans och att du försvarar dig själv längre upp

    Du har gått för långt. Dags att börja slut skriva om Bella på samma sätt som du slutade att skriva om Tyra.

    Bra inlägg.. Huvudet på spiken…

    Ni som gnäller, byt till en annan blogg då…. ?
    Jisses… Fyll i en kränkande rapport när ni ändå är på g… ?

      Vi blir inte kränkta. Vi tycker det är ett fruktansvärt otrevligt inlägg.

    Om man har sett exets nya kvinnas inlägg på insta så tror jag man förstår varför IL kontrar med detta inlägg.

      Vad står där?

        Hon har lagt upp ett par inlägg där hon hyllar sin dotter som är jämngammal med S.

          vad heter hon?

    Camilla, det är tydligt och har varit under lång tid att du har något personligt mot Isabella men det här är bara lågt. Att blanda in hennes barn har ingenting med att kritiskt granska influencers. Jag har aldrig sett ett kommentarsfält här hos dig som är så enat. Gör om, gör rätt och kasta det här inlägget i papperskorgen.

    Isabella är stolt över sina barn. Vad är problemet, Camilla?

    Ta bort detta inlägg nu, Camilla.

    Varför delar ens Bella sina väldigt privata samtal med barnen till omvärlden? Vi behöver inte veta vad hennes barn tycker och tänker. De ska kunna prata med sin mamma utan att hon använder det i sin marknadsföring av bloggen, boken eller hennes nya image.

    Du är ju helt besatt för fan, håll dig minst 500 meter från Isabella. Jävla galning.

    Hej hej två dagar senare. Men vad är det här för inlägg? Låt henne skriva fint om sitt barn. Det finns väl annat att klaga på?

    ”Edit: Här är fortsättningen på Isabellas svar från intervjun, där hon verkar ha lite samma syn på det hela som jag. I alla fall i intervjun.”

    Ursäkta? Ditt inlägg handlar om att du och Isabella inte har samma syn på det hela.

    Tycker fortfarande det här inlägget ska bort Camilla Gervide!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.