Kärlek & relationsråd med Margaux och Jacob

I en video från Sydafrika så ger Margaux och Jacob sina allra bästa råd och rekommendationer när det kommer till både kärlek, relationer och att få en bra relation till sitt ex.
Vill ni se hela videon så hittar ni den HÄR, annars har jag sammanfattat det hela till er i en liten comic strip.
Mycket nöje!

  
Ps. Från och med i morgon är 05.30-inlägget tillbaka.

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    …de är syskon? Är man normalt funtad så tänder man inte på att ens syrra sitter i knät på en. Jösses ?

      Kanske inte tänder på det men har själv flera syskon och skulle aldrig få för mig att klänga på dom i vuxen ålder, när man var barn så absolut men inte nu

        Ok. Tråkigt att du inte kan förstå att andra är nära sina syskon (fysiskt) utan att det ska vara sexuellt.

    Tycker att det är olämpligt att ens se det så. Som syskon ska det inte ens vara med på världskartan att det kan vara olämpligt att tex. sitta i ngns knä i kortkort. Din åsikt säger mer om dig än vad deras beteende mot varandra säger om dem.

      Fast asså jag har också tänkt på det som TS skriver OCH det som du skriver. Kommit fram till att jag träffat massa syskonpar i vuxen ålder plus sett massa syskonpar på typ youtube och instagram, i olika sammanhang. Aldrig tidigare har jag fått någon som helst ”wierd/creepy” magkänsla tidigare, men det får jag av M och T. Så nåt konstigt eller lite annorlunda/udda måste det ju vara med deras relation, tänker jag?

    Av någon som kunnat hålla ihop sitt äktenskap 25-30 år, den skulle jag kunna ta råd av. Men av henne, eller dom, aldrig.

      Ja henne skulle ingen normalt funtad ta råd från.

        Herregud, det är inte direkt seriösa relationsråd hon ger utan hon driver med sin själv.
        Stor portion av självdistans ??

          Tycker faktiskt den här videon var rätt kul, sjukt bjussigt av Margaux att driva om sig själv på det här sättet

          Ja hon har nog förstått vad folk tycker om henne och vad de har sagt ”bakom” hennes rygg så hon försöker väl äga sin situation.

          En menlös influencer som tycks vara rolig? Suck

        Men det är ju ett skämt ? har ni ens läst inlägget/”råden”?

          Klart ingen har gjort. Det här med att andas två sekunder och se vad som faktiskt pågår innan man kastar sig på tangenterna är väl inte roligt?

      Varför skulle man vilja ha tips om hur man håller sams med sitt ex/sitt barns förälder från någon som inte har ett ex?

        Va? Så hon har inte ett ex? Hon har väl fler ex?
        Men om du menar exman så är det en helt annan femma 🙂

      Men de driver ju haha, det är ju hur tydligt som helst?

      Mina föräldrar som firade 63 år som gifta i oktober förra året.❤️❤️Ja det har varit en tuff resa men ändå fantastiskt att de hållit ihop ändå & är lyckliga tillsammans. När min far låg inne för Covid förra året var min mamma ”mer sjuk” än han var,och när hon gjorde ett väldigt litet och ofarligt ingrepp för några veckor sedan trodde han att världen skulle gå under ❤️

      Två av de fina råden jag fått är tålamod & kommunikation ❤️

      Att ha en relation till sitt ex som man har barn med skulle nog flera skilda behöva råd kring. Och då menar jag inte kärleksrelation utan en fullt fungerande relation som gemensamma föräldrar. Man kan behöva råd i andra relationer än långvariga romantiska.

    Margauxs telefon har vuxit fast i händerna på henne.

      Och det här skrev du utan en va?

      Det är väl hennes jobb eller?

        Nja inte 24/7 va? Lite privacy har man även om man är odödlig…

          Har hon kört live tre veckor?

          Finns du bredvid henne 24/7?

            Vill du verkligen veta det?

    Jag har varit tillsammans med min man i 16 år och mitt bästa tips är att vara öppna och ärliga med varandra. Kommunikation är det absolut viktigaste.

      ❤️

    Snälla de är syskon!! Så mysigt att ha en nära relation med sin syster/bror! Är du ensambarn?

    [Borttagen kommentar]

    Är inget super fan av margaux men tittade på videon och tyckte ändå den var lite rolig. De driver ju med separationsråden, hennes snabba förlovning etc. Visar att hon har rätt mycket självdistans 🙂

    För en som inte hänger med, är Margaux ihop med pappan till barnet igen?

      Nej, de var på en gemensam semester tillsammans med sin son. ?

        Sluta spekulera Camilla! Du som alltid ska leka polis kring det (när det passar dig. I andra fall är det heeeelt okej att spekulera iväg utan gränser. T ex allt när det gäller Bella eller någon annan du inte gillar). Du har ingen aning om de är ihop eller inte! Så ditt svar borde vara ”jag vet inte”. Själv visste jag långt innan hon gick ut med det att resan var planerad tillsammans p ga gemensamma nära vänner.

          Haha så arg! Hon säger ju själv i videon att de inte är tillsammans.

          Em1: https://www.instagram.com/p/CYB-rhdtxyl/

          Är det här tillräckligt tydligt för dig?

            Det där säger ju absolut ingenting ?? Nej, du har ingen aning. Det är det som är tydligt här.

              Jag har även frågat Jacob om saken, men trodde faktiskt inte att det skulle behövas tilläggas, med tanke på hur tydliga, både inlägget och videon är, men uppenbarligen behövdes det…
              🙂

              Du som vet då Em1, är de tillsammans igen? 😉

              Hon säger I en video att de inte är det??

    Desto roligare är My. Kolla hennes senaste inlägg med mellanmål.

    Två av kommentarerna är från hennes studio strongmamas och typ strongmamasptstudio.

    Sitter hon och skriver kommentarer till sig själv som vanligt. Eller är det kanske hantverkaren??

      Snart kommer hennes hund Svea att kommentera också.

        Haha ja Svea fattas.

        Nu har Svea varit i farten. Och Mys alla andra äldre konton. Hon gör sig själv stolt ?????

          Ojoj hon tar då alla priser ?

      Hon har skrivit i senaste posten att hon som licenserad kostrådgivare inte själv lever som hon lär, men att ”hennes klienter får alltid variation och mängder av grönsaker” i hennes coachning. Låter som att hon läst här inne och sett hur folk kommenterat att man absolut inte skulle ta råd från en person som själv inte äter hälsosamt och varierat ?

      Haha så konstigt! Blir ju ännu bättre att hon lagt upp samma bild på mellanmålen på det ena kontot med exakt samma text ?

      ”Ses snart ?? ?”

    Kär i någon är hon ju också. Kommer det fram efter nu att hon och Jacob är tillsammans igen kommer ju de få som fortfarande har förtroende för henne att förlora det. Hon är fan bra shady med mycket.

      Varför skulle man förlora förtroendet för henne för att hon blir tillsammans med Jacob? Dock verkar ju inte så vara fallet.

      Tror snarare hon menar att hon fortfarande är kär i Sean men att det funkar inte..

        Jag håller inte med om den tolkningen. Det är ju såklart bara spekulationer men jag tyckte det lät som att hon var kär i någon ”ny” (även om det kan vara Jacob). Särskilt med hur hon skämtade om att förlova sig snabbt.

      Hur menar du då? Varför skulle hon inte kunna vara kär i Jakob?

    Raderas alla kommentarer om deras syskonrelation eller blev det något strul när jag uppdaterade sidan?

      Låter som att det handlar om olämpliga kommentarer/spekulationer, så det är nog raderat

      Raderades ??‍♀️

      Ja, jag tog bort den.

    Hörni jag och min har varit tillsammans i 41 år – jag är 56 år . Jag har ett och annat att säga om detta. Var varandras bästa vänner. Ha kul ihop. Men viktigare ,ha tråkigt ihop! Har man barn , prata ihop er om hur ni uppfostrar dom och leverera samma budskap till barnen. En enad fron – det är vi mot världen. Lyssna, berätta. Man har två öron och en mun.

      Grymt imponerande ❤.
      Vet att det är en stor omställning att gå från att bara vara ett par till att bli föräldrar (många tappar bort varandra då), men hur hanterade ni omställningen åt andra hållet?

      Var det svårt att inte vara föräldrar 24/7 som man är under barnens uppväxt, och hitta tillbaka till att vara tillsammans utan barn?

      Mvh// En som snart har alla barnen utflugna från hemmet.

        Tack!
        Vi bestämnde oss redan innan vi skaffade barn att vi skulle hålla ihop hela vägen, tills de flyttade . Vi pratade mycket.
        Vi såg framemot det. Vi hade då en plan vad vi skulle göra . Eftersom vi fick barn tidigt (20+25) så stod resor, partaj på agendan när de flyttade. Vi sålde även hus och flyttade till mindre. Barnen finns ju fortfarande där och behöver sin mamma och pappa. ( Nu är det barnbarn som finns där också:-) ) .

          Va du alltså 15 och din man 20 när ni blev tillsammans??

      Känner och ser att unga idag tror att den där nyförälskelsen ska vara för evigt,många är kära i kärleken o känslan den ger.Och så är det ju inte i ett äktenskap….småbarnsåren är jobbiga man tappar bort varandra sen hittar man varandra igen. Det går upp och ner det ska gudarna veta. Man ger upp alldeles för lätt idag.

    Haha.. Jag och min sambo gjorde en liten tvist.. Vi pratade online först i ett halvår. Samma helg vi sågs för första gången blev vi ihop. Förlovade oss andra gången vi sågs (tre månader senare). Gifte oss först 3 år senare. Var gifta i 7 år innan jag ansökte om skilsmässa. (hade då hunnit få tre barn). Nu sitter vi här. Varit skilda i två år, sambos lika länge (dvs vi flyttade aldrig isär). Ytterligare ett barn har kommit till världen. :p

      Stabilt

      Oj.. men varför ville du skiljas? Och varför flyttade ni aldrig isär? Så många frågor

        Mycket av hans och mitt sätt att tänka var det som först gjorde att jag ville skiljas. Efter skilsmässan jobbade han borta mycket mer (typ 9 av årets alla månader) och då fungerar det klockrent. Vi är inte gjorda för ett tätt ihop-boendes partnerliv. Vi började vårt förhållande som distans och det var det som fungerat bäst för oss.

          Ja det känns ju som en toppenpappa som är närvarande med sina barn 3 månader om året.

            Lastbilschaufför, byggnadsställningsmontör och åker runt med turnéer och bygger upp scener så att alla andra kan gå på teatrar, konserter.. Han kör även lastbil i inre Stockholm med olika mindre leveranser. Han är dessutom inte borta 9 månader i sträck. Ibland sover han hemma en natt om han ändå har en rutt förbi här. Han är otroligt närvarande när han är hemma. 🙂

      Varför skilde ni er om ni fortfarande bor tillsammans och även skaffar barn tillsammans efter skilsmässa?

        Först.. jag hittade ingen lägenhet, han jobbar ändå borta mycket så det var en praktiskt och bra lösning att jag bodde kvar under tiden, med alla barnen. Och.. Sedan har vardagen rullat på helt enkelt., Trivs med det här så sett. 🙂 Känslorna fanns ju kvar för honom – även om inte vardagen / situationen som fanns då var den optimala för oss.

          Låter väldigt konstig allihopa, men mår ni bra av det så kör på.

          Läste din blogg om adhd-undersökning för ena dottern. Tycker det är otroligt vaga grunder ni misstänker det på. Så kan väl de flesta barn vara?

            NPF-utredning, inte specifikt enbart ADHD..
            Och det är lite svårt att få på pränt alla orsaker som ligger till grunds. Vi har dessutom både grav ADHD och grav autism i vår närhet i släkten. Så det finns stor ärftlighetsrisk också.

              Finns väl inget som heter ”grav ADHD”?

                Finns ju de som man knappt märker att de har ADHD, andra måste ju medicinera kraftigt för att ”fungera” i vardagen ens. Lite det jag menar.. Medicinskt så är det ju en lättare variant eller en grövre..

    Men snälla kolla på videon innan ni kommenterar. Det är totalt uppenbart att de driver med varandra och deras absurda beteende som alla har kunnat följa i media. Tycker det är superbra att de faktiskt kan skratta åt sig själva och sina handlingar i efterhand. Det är sunt! Maggan avslöjar även i videon att hon är kär- igen- big surprise ?

      Inte att hon är kär IGEN. Utan att hon är kär. Hon kan mycket väl fortfarande vara kär i Sean

        Eh ja precis. Kär- igen. Har inte sagt att det syftar till varken den ena eller andra. Utan mest anmärkningsvärt att hon är kär öht. Eller inte. För hon kanske är en sån som är konstant kär. Verkar så.

          Vadå igen? Det säger hon väl inte. Hon kanske aldrig slutade att vara kär.

      Tycker nog att du borde läsa igenom kommentarerna mer noggrant för det är ganska uppenbart att de flesta fattar att det är ett skämt. Är det roligt dock? Jag tycker nog inte det, känns mer som ett sätt att rädda sig själv faktiskt. Oavsett vilket så har hon gjort exakt alla de ting som hon nu driver om.

        Det är ju det som är poängen Linda. Rädda sig själv? Han har självdistans, det är bra att ha.

          Hon

    Kul koncept att sammanfatta videon i comic strip-format. Bättre än dina sammanfattningar som du gjorde i videoformat förut.

      Tack! 🙂

      Åh fattade inte förrän nu att de små bubblorna inte var en del av originalvideon! Jag håller med, jättebra sätt att sammanfatta!

      Håller med! Jag som har sett videon innan tycker inte att man missade något heller efter denna uppdatering, allt kom med.

      +++ poäng!!!

    Jag tycker denna videon var så bjussig och rolig. Enda videon från Margaux jag kollat på och satt och log hela videon för det var så kul att se att man kan bli vänner och lösa saker OCH skämta om det

    Kul med självdistans! Uppskattas Maggan. Mer sånt

    Hahahaha som förlovar sig efter en månad ?

      Och det är nåt fel på det alltså? Varför får man inte göra som man vill? Och ni som tycker att en månad är för tidigt, hur länge ska man vänta innan det är okej att förlova sig?

        I det här fallet så var det ju hon som förlovade sig efter 1 månad, och det gick ju inte jättebra. Det är det dom skrattar åt. Du och alla andra får förlova sig när ni vill. Sen får man se om det går bra eller inte.

          Kan tycka att det är rätt patetiskt att skratta åt någon bara för att denne förlovade sig efter en månad och det inte gick bra. Säger rätt mycket om de som skrattar och vilka problem de har.

      Det är ju lätt när det är rätt. Eller hur?! :’D

    Anna Book vill ha råd från oss läsare vad hon ska skriva om, vågar någon skriva utan att bli blockad??
    Hon ska bli mer öppen säger hon och dela med sig av sin vardag, blir det mer städ, tvätt och bäddande tros.

      Kan inte alla bara gå in och kommentera att vi vill höra mer om hur de renoverade och planerade i ett år innan inflytten till nya huset?? Sån sjuk lögn som vi behöver gräva mer i!

      Jag vill ha rådet från henne hur jag ska gottgöra så jag slipper fortsätta vara blockad. Vad jag ska gottgöra? Ingen aning eftersom jag har aldrig ens funderat att skriva en kommentar hos henne.

      Anna om du läser detta, varför blev det en massblockning på många som inte skrivit nåt alls? Du kan ju inte tro att alla med få följare är utsända av fb för att göra sig rolig över dig.

        Tänk vad förvånande om hon hade svarat mig?

    Älskar personer med självdistans som bjuder på sig själva och skämtar om deras misstag eller misslyckanden ?? För livet är även misslyckanden. MER sånt!

    OT men, är alltid så fascinerad över när Bianca lägger upp bilder från föräldrarnas bröllop och taggar dem… Som nu. Urfina bilder men måste vara konstigt för både Pernilla och Emilio?

      Det är obehagligt tycker jag att hon tror sig äga sina föräldrars historia. Hon är som besatt av den.

      Det är nog väldigt olika hur man känner inför sånt, för vissa är det säkert helt odramatiskt. Själv skulle jag tycka det kändes jobbigt om mina bonusdöttrar (eller nån annan) la ut bilder på min kille när han gifte sig med deras mamma. Vi har inget drama i familjen men jag vill inte gärna tänka på deras bröllopsdag…

    Tycker videon (säger man så nuförtiden? Eller klippet..eller inlägget..? So shoot me, jag är 70-talist och vet inte!?) är varm, ärlig och humoristisk. Tycker hon verkar vara en rar figur!?

    Är det bara jag eller är Theo typ… SNYGG?! Tar han av sig kepsen är han dock inte lika snygg. Såååå atte..

      Skitsnygg! Jag har dock inte sett honom innan, med eller utan keps. Ska ta en närmare titt nu ?

      Jättejobbigt för killar att tappa håret tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.