Kommentarer om ex och relationer?

Isabella Löwengrip skriver ett inlägg där hon berättar om saknaden efter barnen, men också hur hon tipsat dem om att lukta på sin nya lillasysters huvud för att känna bebisdoften. 
Att hon är glad över att de äntligen ska få träffa henne, eftersom de varit så peppade och längtat efter henne.
Det är nog inte det lättaste alla gånger, när barnen längtar till ett syskon, i ett liv, man som förälder inte har någon del i.

Med det i åtanke undrar jag varför Isabella släpper igenom en kommentar som den här. Alla kommentarer måste godkännas manuellt innan de syns på hennes blogg, så hon har alltså gjort det, OCH även svarat på den.
Varför? ??‍♀️

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att släppa igenom en sådan kommentar och sedan svara på den, känns inte i närheten av lika konstigt som att leta upp det och skriva om det i sin egen blogg?

      Hallå? Du läser en blogg som heter BloggBEVAKNING! Kanske kan namnet ge dig en ledtråd vad den handlar om..?

        Sofia, poängen var nog att man inte ska kasta sten i glashus ?

      Håller med dig anonymen. Varför skulle Bella inte släppa fram den kommentaren? Vad hon än gör så är det fel, alltså give her a break. Varför denna fixering och varför ifrågasätta det? Nej bara konstigt men det är väl för att få höra skvaller och få många kommentarer här antar jag. Ingen röd varningstext om att hålla god ton här, varför inte?

        De intressanta är ju att Bella blivit påkommen med ytterligare en livslögn.

          Vadå för livslögn?? Det Hanna skriver är ju inte sant det är ju bara hittepå, om det är det du menar.

          Helt ärligt, om det nu var så det gick till så är det väl superrimligt att de (tillsammans) väljer att inte gå ut med den riktiga storyn om affärer och otroheter. Det är ju mer regel än undantag att offentliga personer inte delar de aspekterna av kraschade äktenskap. Knappast en ”livslögn”, och säkerligen inte heller bara hennes beslut.

      Hon har väl dessutom skrivit kommentaren.

    har odd fått ett till barn??? kul!

      Kan tänka mig det stör Bellas ego nåt enormt.

        Eller så har hon gått vidare och är glad för sina barns skull.

          Knappast så att hon vill ha tillbaka Odd, men när hon inte får vara först eller när saker inte kretsar kring ”the world of Bella”, det gillar hon inte.

            Är väl oavsett bra att hon visar glädje inför barnen och glädjs med dom när de är glada över nya syskonet?

            Finns inget i hennes blogg som inte visar på något annat än att hon är uppriktigt glad för hans skull

              Förutom att hon gnäller var och varannan dag om hur deprimerad hon är, svart hål blabla osv

                och vad har det med O och hans nya bebis att göra? förutom att det finns i din fantasihjärna?

                Hon har ju bipolär sjukdom, inte konstigt att hon ”gnäller” om svart hål??

          Håller med. Tror hon är glad för Odd och barnens skull, känns som att hon gått vidare.

          Kanske man istället borde skriva om Cams favorit (?) Gabriella Joss som däremot verkar otroligt bitter över att F och hans flickvän väntar en liten. Hon om någon är ju bitter och framkom dessutom att F träffade den nya nästan precis efter att Gabriella ville skiljas.

            På vilket sätt är hon bitter? Hon nämner honom extremt sällan och när hon väl gör det så är det alltid positivt.

            Va? Den bilden har jag inte alls. Finns MYCKET att säga om Gabriella Joss haha, men av allt jag sett så har hon aldrig någonsin verkat bitter över sitt ex. Tvärtom verkar hon respektera honom enormt mycket och talar alltid väldigt fint om honom. Men jag kanske har missat något?

              Ja det verkar tyvärr som att du har missat något (inte menat med en illa underton).

                Vad är det vi missat? Spill the tea

            Det går snabbt med partner-och barnaskapandet i wt-ville!

            När har hon verkat bitter? ?

            Jag har uppfattat henne som att hon är glad för deras skull. Hon kommenterar ju positivt på hans bilder på Instagram där hans nya tjej förekommer tillsammans med Jolie och där de går ut med graviditeten. Samt att hon alltid beskriver F i positiva ordalag rent generellt.

            Var ju även en som följare som frågade om hon kände sig bitter eller liknande över deras graviditet då hon själv fick missfall, då svarade hon också att hon bara var glad för deras skull.

            Så jag uppfattar varken Bella eller Gabriella som bittra! ?

              När Jolie opererades la gabjoss upp massa hintar att hon och F skulle kunna bli tillsammans igen på sin story när de var i Göteborg. Meanwhile hade F redan sin nya tjej. Tyckte det var rätt taskigt och respektlöst av gabi.

                Hon slänger ibland också småa pikar. Typ hon har mera sex nu än hon någonsin haft. Dessutom sjukt skumt att de inte följer varandra på Instagram men Gabi går ändå och kommentera massa hjärtan ibland. Hon skriver också att hon inte har någon relation till nya tjejen men hejar på stan typ. Gabi och F har inte heller mera en relation, som de hade tidigare då de ibland sågs med barnen. Säkert har nya tjejen fått stå ut med ett och annat och sagt ifrån.

        Verkar ju absolut inte som att det stör hennes ego. Man kan tycka mycket om saker Bella gör och skriver men att börja få för sig att man vet exakt hur hon känner om saker utan att hon ens hintat om att så är fallet känns en aning överdrivet ?

        Jag tror faktiskt inte det. Säga vad man vill om Bella men särskilt långsint verkar hon inte vara? Hon känns istället rätt mycket som en person som skakar av sig och går vidare tycker jag.

        lika mycket som det störde gabjoss ego att hennes ex gick vidare och därför var hon själv tvungen att träffa någon, bli gravid och kasta sig in i ett giftermål inom loppet av 6 mån ?

    Hon släpper ju igenom alla möjliga knäppa kommentarer bara för att trigga igång och få fler kommentarer under sina inlägg. Känns ju så strategiskt och medvetet. Hennes kommentarsfält består ju av ett par knäppgökar,ett gäng Bellariddare och styrkekramare samt de som vill veta var hon har köpt sin tröja….

      Precis som tidigare alltså? Har inte folk tröttnat vid det här laget, och nappar fortfarande på hennes beten…

      Huvudet på spiken! Samma strategi som hon alltid haft.

        Strategi att släppa fram kommentarer som läsarna skriver? Hur kan det vara fel? Alltså ge er med att vrida allt till fel!

          Hon släpper fram kommentarer som gagnar henne själv. Så genomskinligt.

            Till 18:55 Ja det är väl självklart, bloggen är ju hennes företag. Hur skulle det se ut om tex Icas personal stod i dörren och sa åt folk att mjölken är bättre o billigare på Coop?
            Jag förstår att du inte driver eget företag, antar att du är kommunal eller landstingsanställd inte fattar det mesta spelar roll för intresset till företaget.

          Det är ju typ bara hennes ”influenser”blogg som jämt har de här eviga tjafsen. Tänka sig.

          Sluta med det där tjatet om att hon aldrig kan göra rätt, så tramsigt. Hon har ju själv talat om att den negativa uppmärksamheten göder henne

        Hon släpper fram många ”tycka synd om mig” kommentarer nu. I morgon kanske ”hat” kommentarer. Allt enl det berömda exel arket.

          Hon släpper väl fram dom kommentarer som skrivs på hennes blogg helt enkelt, ibland är det fler som skrivs och ibland är det färre och hon verkar släppa fram det mesta och det är väl snällt av henne att göra. Själv hade jag inte släppt fram smutskastning om mig själv som hon gör, det känns lite osmart att göra men det är stort av henne.

            Du vill sååå gärna att Isabella är felfri. Det är nästan komiskt.

              På vilket sätt säger den kommentaren att Bella är felfri? ??‍♀️

                Om man läser allt ”Sabina” skriver så är det självklart att hon tycker allt Isabella gör är ofelbart.

              Och du med flera tvärtom ?

      Nope, endast EN som skriver alla kommentarer…

    Fast det är ju enda sättet för henne att få svara på kommentaren att det är inte är sant. Om nu Hanna har hört ett sådant rykte hade jag också velat svara. Men om det är samma Hanna som ofta kommenterar hade jag inte gett mycket för påståendet.

      Det är nog samma Hanna som har livlig fantasi, eller har drömt att hon hört detta. Det är väl typ fem år sedan IL och Odd gick skilda vägar och hans nya förhållande är väl ganska så nytt.

    Men varför skulle hon inte släppa igenom den? Hon svarar ju dessutom på den. Märkligt hur allt ifrågasätts och vänds till fel när det gäller Isabella, och ingen text i rött om att hålla god ton och att påhopp leder till modd. Om IL inte släpper fram kommentarer så gnäller ju folk om det istället och nu är det tydligen fel på att hon släpper fram. Märkligt. Konstigt inlägg, håller med 18:13

      Håller med dig. Den kvinnan får verkligen inte göra fel, och när hon gör rätt får hon massa skit kastat på sig ändå. Glömmer aldrig ett av de första inläggen jag läste på den här bloggen, där C hånade henne över hennes kläder som hon köpt inför att spela padel. Världens konstigaste ”kritik” i mina ögon.

      Håller med! Tycker det är tråkigt att det är bara letas fel på Bella hela tiden.

    Hon kan verkligen inte göra rätt! Släpper hon inte fram kritiska kommentarer får hon skit, släpper hon fram dem får hon skit.
    Svarar hon inte får hon kritik, svarar hon så får hon också kritik…..

      Det konstiga är väl snarare att någon får för sig att ens kommentera det.

        Ingen har kommenterat på Bellsans blogg.

      Och aldrig att hon gett tillbaka mot allt som skrivs här. Beundrar henne för det!

      Tycker kommentaren är märkligare än att Isabella svarar på den. Sjukt ju

        Inte alls sjukt! ?

    Kolla in underklädestipsen på gabjossposs blogg! Vet inte hur gamla hennes barn är riktigt, men snart är de väl stora nog att se vad mamma delar med sig av. Och deras kompisar i skolan osv.

      Ärligt talat, oroar du dig faktiskt över vad kompisar till hennes barn kommer säga om att hon visar upp underkläder i en blogg, eller irriterar det bara dig?

        Larv. Vi lever i moderna tider. Hon skriver och visar vad hon vill på sin blogg.

      ??

      Men snälla, alla använder underkläder. Är inte tabu. Varför skulle folk ens göra en grej av det ?

        Exakt! Det är folk som gör en stor grej av det, som gör att det blir tabu.

        Underkläder ?!
        Bilderna på trosorna ???
        Det är ju inga trosor det är ihopsydda sytrådar typ ??

          Hahahahahahah EXAKT! Again, det är väldigt viktigt för gabbjosspossporr att vara attraktiv och åtrådd och visa huuuuuur mkt hennes maaaaaaan vill ha henne ? Lägg dom pengarna på terapi

          Haha hennes kommentar när någon påpekar det är p0rriga underkläder:
          ”För mig är det vanliga underkläder men det är ju en definitionsfråga ? dom är lite ”finare”bara. Visar inte min p0rriga sida utan visar allt från mat till barn till underkläder till inredning till alla typer av inköp osv. Den p0rriga sidan lovar jag att jag har privat för mig och min man, alla dräkter och roliga saker osv, haha ? kram!”

        Betyder väl inte att man vill se bilder på sin mamma som visar upp dem, eller att alla ens kompisar kommer att hitta bilderna på nätet om ett par år. Men å andra sidan finns det ju gott om ”sexiga” bilder på just den här mamman på nätet.

      Det måste vara jobbigt för henne att posa så otroligt varje gång det ska tas bild.

        Posa? Du menar vända bort huvudet och SPÄÄÄÄÄNNA SKINKORNA så mkt det går

    [Borttagen kommentar]

      Varför har du inte öppet spår varje dag Camilla Gervide? :->

        Önskar det vore färre Öppet Spår!

    Språket i hennes blogg är bättre nu! Till och med kommatering! Någon går igenom hennes texter och tvättar även språket. Ordet super börjar bli allt ovanligare.

    Var väl inte konstigt att släppa fram den kommentaren och dessutom svara på den ??‍♀️ Har sett mycket värre kommentarer i den här bloggen som fått ligga kvar.

    Hon ville väl klargöra att hon inte blev dumpad pga av annan tjej?

      Precis. Perfekt fråga att lyfta fram och svara på för Bellsan.

      Eftersom Odd var på tinder ett rätt bra tag och dejtade runt så var det nog inte någon annan kvinna han lämnade B för

        Exakt, ingen hemlighet direkt. Verkar dock ha gått fort med nya tjejen… Han var på tinder bara månader innan hon blev gravid.

    OT men vilken kändis/kännigendis skrev exspoiler om idag som blivit dömd?

      Kommentarerna här kommer tas bort så tips att du googlar eller kollar fleshbeck

      Han som har en egen tatueringsstudio

        Och är lite ”galen”

    Alice stenlöf är chockad efter ha varit inblandad i en trafikolycka och berättar hur skärrad hon är. Ändå la hon ut nyligen video där hon åkte fyrhjuling utan hjälm. Och det var ju nyss en ung svensk tjej som dog i just en trafikolycka på costa rica…

      ?

      Ja fy det var så hemskt, hon som
      omkom var väl också influencer? Fruktansvärt.

    Tror ni att de blir någon bebbe till Isabella och Paul? Han är ju ändå 54 bast! ?

      Tveksamt,Paul verkar inte vara särskilt intresserad av giftermål och barn. Bella har ju tjatat om det ända sedan de träffades vilket kan få de flesta män att dra öronen åt sig. Eftersom han inte har prioriterat det tidigare i livet så känns det väl inte aktuellt nu heller. Bella såg nog potentialen med att gifta sig till gamla pengar,få uppmärksamhet och trafik i sociala medier samt kunna rida på bebisvågen med lite käcka samarbeten. Hon har absolut anledning till att deppa ihop. Min spåkula säger att hon förmodligen kommer att tröttna pga åldersskillnaden om hon nu inte nöjer sig med att gilla läget som sambo/särbo.

      Hans ålder torde inte vara något hinder men utan att vara alltför elak kan man väl konstatera att han inte verkar alltför sugen. Isabella har ju offentligt tjatat om frieri, bröllop och baby sedan den dag hon träffade honom men inte mycket har hänt. Och nu har han väl annat att tänka på ett halvår framåt. Tufft med en pajad axel för en simmare.

        Fast numera vet man att spermakvalitet minskar hos män så ålder påverkar fertiliteten även för dem.

          Ålder påverkar inte så mycket ändå. Blir sämre men marginellt.

      Nope, de två är bara vänner.

    För att cancelkultur är patetiskt

    Stort grattis till Odd helt enkelt 🙂

    Gillade Odd, han bloggade ju ett tag och var rätt underfundig. Han kom nog aldrig till sin rätt med Bella, hon verkade pusha på att de skulle jobba tillsammans, han skulle söka till Sveriges Mästerkock etc. Allt han gjorde med matlagning hemma, se på serier, vilja ha ett vanligt familjeliv är ju precis det Bella hyllar nu. Såå märklig kvinna. Stort grattis till Odd som säkert lever det familjeliv han från början försökte få med Bella.

      Det är väl inget konstigt att hon ville dela sitt liv med honom? Och tvärtom, att han ville testa på det liv hon hade som vanliga människor liksom inte riktigt har (inte pengar, utan mer kändisskapet, klart man blir nyfiken liksom). Tycker det var fint att de gjorde saker ihop.

      Han är nog inte helt ”oskyldig” själv. Fick väldigt konstiga vibbar av honom. Och förlåt men väljer man en så speciell person till fru, är man nog själv en väldigt speciell man.

        i hans försvar så var väl hon inte riktigt den speciella kvinnan när de träffades? hon var typ 23 när de fick barn, förändringen kom efter det upplever jag!

    Har inte besökt hennes blogg på flera år men gjorde det nu. Den känns helt annorlunda, öppen genuin o ärlig. Vuxen. Det var trevligt att läsa hur barnen o Paul gör henne glad i en vardag som just nu är tuff. Moget att hon tagit tag i det o gått till sin läkare med detsamma. Hoppas hon blir bättre snart 🙂

      ?

    Bara jag som inte fattar det här blogginlägget? Hon berättar om sin saknad till barnen, men så helt plötsligt ska barnen lukta på en bäbis huvud? Hur hjälper det henne med saknaden av sina barn? ? Och klickar man på länken kommer jag bara till ett inlägg om Paul och att hon har köpt glass.

    Är det Odd som fått ett till barn, eller? Det nämns inte heller, vilket gör det svårt att fatta kopplingen ?

      ”Barnens lillasyster” kan det vara en hint?

    Det är väl jättefint – min son (16år) fick en lillasyster i maj…jättemysig ju?
    Världens sötaste lilla tjej som han älskar så mycket – underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.