Triss i familjen Wahlgren/Ingrosso

Benjamin Ingrossos uppskattade tv-program ”Benjamin’s” är tillbaka för en andra säsong. Tjohoo! ?

Bianca Ingrosso erkänner sig besatt av TikTok, men laddar än så länge inte upp några egna klipp. ?

Stackars Pernilla Wahlgren har återigen drabbats av kristallsjukan, där hela världen snurrar likt en sockerstinn karusell. ?‍?
Krya på dig!!!

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pernillas inlägg publicerat för 15h sen, alltså ganska sent måndag kväll. Stort ändå att inte ha druckit en droppe alkohol från lördag morgon till måndag kväll…

    Åh nej, just när man tyckte det lugnat ner sig och man kunde slå på datorn, tv:n mm utan att en Wahlgren/Ingrosso dök upp.

      Humans.

      Vem är du som inte tycker så? Säger som Olle Ljungström: ”dom är överallt” Själv gillar jag mångfald & variation.

    Fy fan stackars Pernilla.

    Alltså. Det är ovanligt många som fått kristallsjukan i samband med covid. Även jag. Min läkare sa samma sak men hade ingen förklaring till varför. Men är det inte märkligt?

    (Pernilla kanske inte fick det i samband med covid, det bara slog mig nu)

      Min partner hade återkommande besvär våren och sommaren 2020.

      Hon hade det INNAN covid

        nej? Hon hade ju covid för några veckor sedan och nu i helgen fick hon kristall sjukan 🙂

        Det är sånna som dig anonym som sprider okunskap….

          Hahaha va? Läs texten.
          ”Har haft det från och till i flera år”

            Ja Pernilla har haft det innan men hon kan ju ha fått det nu pga covid, hon hade ju just covid.

              Hahaha snälla! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det argumentet!!

              Så du menar på fullaste allvar att vi ska skylla covid på att hon fick ett anfall av kristallsjukan? Som hon haft problem med under flera år? Senaste anfallen vad ju t.o.m. under 2021?! Så nej tror inte covid är boven här. Hon hade covid under nyår 2021/2022..

                Varför skulle detta vara så himla roligt för? Tycker din kommentar är dryg.

                Både jag och min kusin drabbades med några månaders mellanrum av covid. Jag har haft problem med mina kristaller sedan barnsben, utlöses generellt vid stress eller långvarig sjukdom med sängliggande till följd. Just med covid drabbades jag tyvärr av långtidscovid och min kristallsjuka eskalerade totales. Jag spydde av det (vilket jag inte gör annars) och kände mig döende på ett helt annat sätt, det var nästan värre än själva coviden.

                Min kusin som aldrig tidigare har haft kristallsjukan fick även dessa symptom ett tag efter sin covid. Hon trodde det rörde sig om en stroke och fick åka in akut.

                Skulle därför inte utesluta sambandet covid -> kristallsjukan, särskild inte på ditt hånfulla sätt.

              Hon kan ha fått skoskav pga covid också.
              Vissa människor har lättare för att få kristallsjukan. Hon har haft det flera gånger innan, innan covid så antagligen har hon bara haft oturen att ha fått det igen. Trots att nog nyligen hade covid.

        Jag skrev ju TYDLIGT längst ner att hon kanske inte fick det i samband med covid men ändå missade du det?? ?

          Tydligen … hellre fälla än fria ?.
          Folk borde andas lite mer…

      Jag hade det mycket som ung men inte haft det på väldig många år men det triggades igång nu igen i samband med covid. Väldigt märkligt.

        Ja jag vet flera som fått det. Min svägerska kan inte ens köra bil pga det och hon fick det i samband med covid samt helt galet jobbigt post-covid.

        Samma! Min yrsel (och problem med kristallsjukan) gick totalt bananas. Värre än någonsin tidigare efter genomgången covid.

      Intressant. Jag hade covid för någon vecka sen och fick ett anfall av kristallsjukan i helgen. Inte känt av den på fem år.

    Åh senast jag hade kristallsjuka va jag dessutom gravid, det illamåendet va inte att leka med ?. Tror det varade typ 3 dagar den gången och sen lyckades jag göra övningarna utan att kräkas. Usch och fy vad obehagligt det är.

    Alltså, jag gillar vin lika mycket som the next guy, men att ”inte ha druckit en droppe alkohol” sedan i lördags låter ju inte som någon enorm bedrift?

      Eller så vill hon bara förtydliga att hon inte är full eller bakis och poängtera att hon levt lugnt och stilla sedan första symptom.

        Exakt, men det är tydligt att det är svårt att förstå.

          Det är väl klart att folk förstår, men det är spännande att människor ängslas så mycket över att någon ska tro att man är bakis. Det kanske kommer sig av att folk är så in i bängen besatta av eget ansvar för hälsa i detta land och tror att man bara kan bli (och förbli) sjuk om man ”misskött sin hälsa”?

      Jo,för en alkis är det en bedrift

    Varför har Benjamins program en engelsk titel? Är det på engelska, eller utländska gäster?

      App-app-app-app!
      ”Benjamin’s” ska det va!

      Ingenting stör mig så mycket som när man i svenskan sätter en apostof istället för enbart genitiv-s aaahhh ? ”Benjamin’s” det skaver i ögonen

        Svenskar + modersmål = ?

        Något som stör mig ännu mer än det är nivån på svenskan hos flera influensers i vanligt tal. Ta Hanna och Loisan i podden som exempel – som två förmodade tredje generationens svenskar är det obegripligt för mig hur de inte behärskar idiomatiska uttryck. Det hör förmodligen ihop med att de inte har vuxit upp på biblioteket som min generation gjorde (är själv första generationens invandrare född på 80-talet). Till och med moderna uttryck får de inte till, nu senast sa de ”klipp till att…” minst fem gånger för att beskriva ett parallellt scenario medan jag förstår det som att det är tänkt att beskriva ett hopp till en annan tidslinje. Har svårt att tro att de är så influerad av engelskan så att det förhindrar dem att utveckla svenskan och jag stör mig på att de inte har intresse att bevara språket eller prata på en nivå som kan förväntas av vuxna privilegierade människor.

      Inte för jag sett programmet eller har planer på att se det men jag tänker mig att någon kreatör utformat Benjamin’s likt en krogs logga. Och klart krogen ska ligga på något fancy internationellt ställe och inte i vårt simpla land. Därav engelskans genitivform.

      Because he has f-ck-ng internationella följare??

        Som tittar på hans svenska TVprogram?

    Alltså man följer inte personer på samma sätt på tiktok utan man jobbar upp algoritmerna så man bara får ett asbra flöde som passar just dig. Sen kan man följa de man verkligen gillar men det är ett betydligt mer dynamiskt flöde där små små konton kan dyka upp för att de passar just dig.

    Tycker det är obligatoriskt att ha koll på tiktok när man har en blogg som denna. Så börja scrolla!

      Lite som på Instagram då

        Inte alls som på Instagram. Om du inte följer nån på Instagram så är ditt flöde tomt, följer du inte nån på TikTok så är ditt flöde ändå fullt av videos anpassade just efter vad du har gillat sen tidigare.

    Grattis, till att hon lyckades lura av en gammal man sitt hus. Hoppas han går igen och spökar i framtiden?

      Du verkar vara en kul typ!

      Hoppas jag med. Att han drar kedjor och skakar redigt i dörrarna.

      Är det bara gamla gubbar som som inte ska behöva följa lagar eller har du andra grupper som också är undantagna?

        Ska Ebba säga. Tragiska människa

          Var inte svar på frågan.

        Ebba följde inte heller lagen, hon krävde särbehandling trots att hon själv bröt mot lagen. Esbjörn har i alla fall inte brutit mot lagen som Ebba! Han är dement och över 80 år, Ebba är ung och vill leda Sverige…lite skillnad.

          Är man dement så ska man inte ha möjlighet att ingå avtal. Han är bara dement när det passar familjen.

            Exakt! De/han får välja, antingen omyndigförklaras han, eller så får han stå för de avtal han ingått.

              Blir svårt eftersom man inte kan omyndighetsförklaras i Sverige.

      Är man så gammal att man inte längre kan ingå avtal av egen förmåga så ska man ha en gode man. Lätt att hävda att man är lurad sen när familjen trycker på.

      Är nog snarare hans familj som kommer att spöka.

    Tomten/huset måste vara helt otrolig med tanke på hur gärna hon ville ha det och han ville behålla det ?

      Det ligger fint vid en sjö utanför Uppsala, Marielund. Men för henne var det nog viktigast att det låg nära där hennes ex bor, det är typ tvärs över sjön. Då blir vardagspusslet med barnen enklare. Och i Marielund säljs det inte mycket så det fanns inga andra hus att välja på direkt.

    Bianca och hennes filteranvändande, fattar inte ?

      Hellre fula ”tydliga” filter, än de som typ Anty använder som bara gör henne smooth och får en fantastisk hy.

        Fast det är ju exakt såna filter bianca använder. Sen att det råkar va en hatt med i filtret men det där filtret smalnar näsan extremt mycket, ger fylligare läppar och smalare ansikte generellt

          Ja vad är grejen med att efterlikna Michael Jacksons näsa? Jag förstår det inte.

            Man önskar sig andningsproblem.

        Cassandra använder också såna filter misstänker jag, efter att jag såg hennes kicks reklam. Inte nog med att hon gör sin hy som porslin och helt felfri så försöker hon visa upp sig mer slank än vad hon är. När andra influencers filmar henne så ser hon större ut och på kicks reklamen ser hennes ansikte mycket rundare ut än hur hon visar upp sig på insta. Tragiskt hyr dessa influencers försöker luras.

          Cassandra har gjort en fetmaoperation.

      Jag tror att hon gärna vill ha större läppar därav dessa filter och ständiga pussposen. Hon verkar beundra sig själv som hon filmar sig själv när hon blinkar med ena ögat och gör pussmun jämt och ständigt, och så älsklingar jag älskar er-snacket på det, fjantigt.

        Hon är verkligen inte likeable.

    Majoriteten av Biancas följare är svenskar så jag fattar inte varför hon börjat prata på engelska på senaste tiden, låter bara cringe.

      Och du skrev ”cringe” med tanke på de internationella följarna här?

      Hon tänker väl större än Sverige!

        Kan hon f.ö. ha scandinaviska följare?!

        Tänk BIG!
        Tänk HUGE!

      Det är väl för att Caia ska lanseras utomlands?

        Har dom inte redan lanserats utomlands? Dom har iaf ett Caia Asia på Instagram med mycket svagt engagemang från följarna.

    Fy för kristallsjukan. Längesedan jag hade det. Det längsta ”anfallet” jag haft varade i 8 hemska dagar. Det värsta jag varit med om!?

    Hoppas också att hon blir lycklig av att ha dragit ner KDs siffror i opinionsundersökningarna i farten! Men det är väl värt det för att få ett hus?

      Jag tycker att det är bra att hon står på sig. Hon har vuxit i mina ögon.

        Verkligen och speciellt när hon hänger med Margaux. Supergulligt rent av!

          Jag bryr mig inte om en partiledare är vän med Margaux. Nu är inte jag KDare men att de är vänner är inget som påverkar åt något håll när det gäller förtroende för partiledare.

        ”står på sig” milt uttryckt. Hon fullständigt bulldozer körde över den gamle mannen. Säger väldigt mkt om en människa att öht vara kapabel att göra så, mot en kanske svagare och mer sårbar individ.

          Vi har lagar om avtal av en anledning. Vi har även gode män och fullmakter av en anledning. Tråkigt för honom och hans familj.

            Du missade kanske den biten när hon åkte dit för förtal på grund av sitt inlägg på Facebook. Trevlig partiledare det där!

              Det har jag inte sagt något om. Klart att det var förtal. Men det är inget som gör att avtalet blir mindre giltigt. Två tankar nu.

          men sluta tro på vänster medias spinn! Esbjörn var nöjd tills han kom på att han inte skulle vara det. Jaha du ångrar dig? Avtal gäller trots det.

      Verkar dock inte som att hon kan göra någon fel i Kd-väljarnas ögon. I alla fall inte de som är inbitna KD’are. Man undrar hur mycket de dock hade spytt skit över någon annan politiker som gjort samma sak.

        Ojojoj tänk om Åkesson gjort samma. Hade ju varit halshuggning på torget som gällde då för honom.
        (nej jag röstar inte på SD tog bara som exempel).

          Tänk om hit och tänk om dit.

          Eller hur folk hade mer eller mindre tänt alla facklor som finns. Ja jag röstar på SD och nej jag är vare sig rasist eller dum i huvudet.

        du tror media hade spytt skit om det var en sosse? Inte så troligt va.

    Vad är det för kronisk sjukdom/diagnos som My Martens har, men som hon inte vill säga vad det är?

      Det vill hon inte säga än…. men hon berättade från början att det var en dödlig sjukdom….
      Är osäker på om hon dragit till eller inte vet, men så sa hon.

        Många gånger som hon och även sonen varit nära d*den, enligt My själv alltså och det långt innan hon fick denna vad hon själv kallade ”dödliga diagnos”. Hon verkar inte särskilt D*dlig så det där var klart vinklat som det mesta när det gäller henne, allt för att få uppmärksamhet och sympatier. Sjukdomsbild är ett ord hon ständigt använder nu och rider på. Alltså My.. ?

          Hon verkar inte direkt döende, hon trasslar in sig… ljuger och överdriver ALLT.

    Ja det är ju tur att man kan välja vilka man följer och tittar på.

    Kristallsjukan låter ganska new-age. Trodde inte det fanns på riktigt.

      Tyvärr gör det ju det. Min pappa 70+ blev riktigt dålig. Kräktes så fort han klev upp. När han trodde han var bra några dagar senare så föll han ute och höll på bli liggandes i snön.

      Jo, fy kattsicken. Tyvärr finns den på riktigt. Tycker jättesynd om de som blir drabbade, de har det inte kul.

      Den verkar dessutom bli vanligare. Jag tror något vi konsumerar fyller oss med mer vätska i huvud och örongångar vilket orsakar kristallers migration.

      Jodå, den finns, gäller kristaller i öron, inte stenar som mumbo-jumbo-folk har i flumseanser el dyl.
      Den som drabbas av besvärlig kristallsjuka ska gå till en öronläkare, specialist alltså. De kan ge den riktiga hjälpen! Fråga vid tidsbeställningen om läkaren verkligen kan behandla kristallsjuka, alla är inte proffs på det.
      Gör detta i stället för att ligga hemma och plågas så som beskrivs här. Lycka till!

    Och varför tog den tråden bort? Knappast OT…

    Nicole Steinwender på TikTok ! Kom ihåg var ni hörde det först ?

    Jag följer inte Bianca (eller någon annan influänzer heller för den delen, hänger inte på some öht) så därför har jag ingen koll på om det är sådär hon ser ut i verkligheten eller om det är något filter som gör så att hennes näsa ser ut som Micael Jacksons? Varför vill man (hon) se ut så?

      Ja, nu ser hon ut så på youtube också. Smal och spetsig, har väl fixat till den. Hon tar på den hela tiden så det är rätt avslöjande.

        Bianca har inte gjort näsan! Kolla gamla bilder, den ser exakt likadan ut. Hon har dock fillers i hela ansiktet men näsan är orörd

        Kanske därför hon inte ville filma sig på ett tag, det sade hon ju. Hennes kompis Lovisa har ju op sin näsa så det var väntat att även B skulle göra det, enligt mig men vet ej om hon gjort det men skulle tro det.

    Varför är Ebba Busch Thor off limits? Alla kommentarer tas bort utan förklaring.

      Ebba räknas nog kanske inte som en influencer eller så vill Camilla inte ha politiska diskussioner i kommentarerna, lite som på Öppet spår.

        Klart hon inte är OT, hon syns ju i SoMe hela tiden och hänger med influencers. Diskussionen var heller inre politisk, handlade bara om hennes husaffär.

          Husaffären blev OT förmodligen.. Så bäst att undvika såna ämnen helt 😛

    Har haft kristallsjukan för några år sedan som höll i sig under tre års tid.?
    När kristallsjukan slår till ordentligt, så finns det ingen kraft till att vara ”social” på sociala medier, man tror bara att man ska dö när snurrandet är som värst.
    Ironiskt kan jag tycka? hur Pernilla orkar beskriva händelseförloppen med kristallsjukan, när hon mår som ”värst”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.