Bye bye boobies

Älskar dem. Kommer sakna dem. Men kommer inte sakna värken och allt det opraktiska (har ni nånsin blivit trampad på brösten av barn som kliver runt i sängen??) // Lady Dahmer

Jag har inte blivit trampad på brösten av något barn, men senast idag fick jag en Amstaff-tass med 26 kg vovvevikt bakom på mitt ena och det var allt annat än skönt.
Jag vill också minska mina. Det får kanske bli nästa stora kroppsprojekt?
Herregud, vilken frihetskänsla det måste vara….

Jump Yard, här kommer jag utan bh!!
WIIIIIE!

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu är det bara situps och reklamsamarbeten som skiljer Lady D från vilken influencer som helst

      För att hon gjorde en operation som kommer eliminera rygg- och nackvärk?

      Helt otroligt att vissa plötsligt ska dra likhetstecken mellan LD och typ Paow bara för att hon förminskar brösten p.g.a. fysiska besvär och har gått ner några kg i vikt. Märks när någon bara letar efter fel…

      Ser verkligen framför mig Lady D i fendi outfit putandes med rumpan i ”skidbacken” ?

      Va? Hon gör visst skönhetsbehandlingar, hon skrev ju en hel del om sin microneedling till exempel. Och hon lägger ju upp från träning exakt hela tiden. Har gått ner jättemycket i vikt och har berättat om att hon kör intermittent fasting.

      Inga fillers. Mm, sure

        Fillers var?

          Läpparna definitivt.

            När då? 2007? Hennes läppar ser exakt likadana ut sen hon började blogga.

    Skulle verkligen uppskatta om någon/några här inne gjort en bröstförminskning och tog sig tiden att berätta om sin egen upplevelse ?? Skriv gärna i denna tråden om råd, vad ni önskar att ni visste nu i efterhand, ska man gå genom vårdcentralen eller betala från egen plånbok, är ni nöjda med resultatet??

    Jag är er mycket tacksam som vill skriva om er upplevelse ❤️

      Jag gjorde en bröstförminskning + lyft 2019 efter att ha gått ner 30 kg i vikt och brösten var extremt oproportionerliga efter detta. Jag har aldrig ångrat mig, inte ens när stygnen vägrade läka och sprack i T-korset på höger sida vid fem olika tillfällen, jag hade en fantastisk sjuksköterska på kliniken som la om såret varje vecka och efter flera månader och en antibiotika-kur senare så läkte det. Det var otroligt jobbigt att enbart sova på rygg under en månads tid, men nu i efterhand så värt. Hallucinerade på Oxynormen efteråt, det var vidrigt. Har nu möjlighet att gå utan BH utan att det gör ont och tynger ner och det är så fantastiskt! Det enda som jag inte förväntat mig är att mina ärr reagerade på tejpen som man ska använda efteråt, har fortfarande röda och synliga ärr kvar, men ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag har också mer märkbara knöliga körtlar i brösten nu i efterhand som jag har fått gå på mammografi för, men det visade sig vara ärrvävnad + täta körtlar.
      Jag fick min operation på remiss efter egenbetald gastric sleeve-operation.

      Hej!

      Tjej på 21 år som gjorde bröstförminskning i december. Gick från F-kupa till ca C. Betalde operationen själv, totalt blev det 64.000kr. Var på Art Clinic i Göteborg hos en grym kirurg och jag kunde ej varit nöjdare. Hade konsultation cirka 8 mån innan operation för att verkligen känna in att jag inte skulle ångra mig, givetvis gjorde jag inte det- har velat göra detta sen jag var 15.
      Själva ingreppet var inte alls farligt och att vakna på uppvaket är ju underbart ?‍?️
      Dom första dagarna på morfin var fruktansvärda och jag hade så fruktansvärt ont, bara grät och sov. Sov typ 17 timmar om dygnet?
      Jag tejpar fortfarande brösten och kommer göra det fram till december (har ankarärr), i mars får jag äntligen börja använda egen BH. Jag är så nöjd när jag ser mig i spegeln nu mera, en känsla jag aldrig haft innan. Så mycket mer självsäker nu. Och ryggen funkar som vanligt. Verkligen det bästa jag har gjort i hela mitt liv!

      Gjorde operation i december, efter 1,5 års väntan. Har inte ångrat mig alls. Smärtan var hanterbar även utan morfin. Det är dock väldigt lång läkningsprocess så det är sår som går upp och sjukt torr runt omkring, lite stygn som inte lösts upp som irriterat. Är ju knappt tre månader sen, så har inte använt bh än (så vet inte strl). Det läkarna sa var att det var dålig blodcirkulation i det ena vilket kan påverka framtida amning. Det är ju dock en risk jag redan var införstådd i.

      Jag fick en genom landstinget. Det var en lång och ganska jobbig process att få operationen, men är supernöjd med resultatet. Fick också lite problem med stygnen men hade aldrig särskilt ont av operationen och det läkte på några veckor. Jag tror jag var sjukskriven i två veckor och sen fick jag ta det lugnt och inte lyfta tungt etc någon vecka till.

        Jag har för övrigt ammat två barn efter operation, men vet att det inte funkar så för alla. Om man vill ha barn och det känns viktigt att amma kanske man ska vänta.

      Jag gjorde en för 3 år sedan, genom landstinget. Var en snabb process (4 månader allt som allt tror jag, och då blev ändå operationen uppskjuten en gång) och operationen i sig gick toppen. Återhämtningen gick också bra först, men sen drabbades jag tyvärr av en infektion som slog ut mig ett tag. Fick dock toppenhjälp på sjukhuset med omläggning varje vecka innan jag fick ta över själv här hemma (vilket iof var sjukt läskigt, att själv ansvara för ett hål rätt in i kroppen som inte ska vara där).
      Innan var jag rädd att jag skulle ångra mig, det var ju liksom de där enorma, störande brösten som hade gett mina barn liv och näring under så lång tid…. men jag har inte ångrat mig en sekund. Bästa jag gjort.

        Ni är helt otroliga! Tack för att ni svarat. Tack för att ni tog er tiden ??
        Relaterar så mycket till värk i rygg. Det känns som myror kryper på mina axlar nästan konstant för att det är så tungt för mig. Jag ska boka tid på vårdcentralen nu under våren och håller tummarna för att få det betalt genom landstinget.
        Hur var det med er BMI? Var någon av er tvungen att gå ner i vikt innan operationen blev godkänd att genomföra?

          Jag gjorde min bröstförminskning via Landstinget (gjorde det på en privatklinik) och var tvungen att gå ner i vikt först. Mitt BMI var 26.95 och gick ner till 24.22 och kirurgen var nöjd. Jag har ingen aning vilken storlek jag hade innan operationen men blev av med 1 kg bröstmassa sammanlagt och fick en b-kupa.

          Annars så gick allting väldigt bra, hade inte så ont efteråt och klarade de första dagarna med Alvedon.

          Anonym 13.30 lägger till:

          Jag vet inte var du bor men det är värt att kolla om det finns nån privatklinik på ditt område som har avtal med Landsting som inte kräver remiss. När jag gjorde min bröstförminskning (i Stockholm) tog jag kontakt med en privatklinik och fick träffa en kirurg utan några remisser eller svängar via vårdcentralen. Kirurgen gjorde bedömningen att jag behöver en förminskning och jag fick höra det på en gång. Jag litar inte riktigt på allmänläkare på vårdcentralen och var rädd att de inte skulle ta det på allvar och ge mig remiss.

          Jag hade BMI på 24 kanske, men väntade ju som sagt 1,5 pga pandemin och hade då gått upp pga mediciner så jag hade BMI strax över 25. Fick en tid 6dagar innan pga avhopp och då hann jag ju ej gå ner heller. I telefon sa hon att det inte var något problem 🙂

      Jag genomförde en bröstförminskning för fyra år sedan. Fick den betald av Regionen men själva operationen genomfördes på en plastikklinik (Aleris). Gick från 70F till 70B/C och är mycket nöjd med resultatet! Operationen är bland det bästa jag gjort – den har verkligen förändrat mitt liv ?

        Men… jag har ju 75 F
        Är det verkligen tillräckligt stort för att få betalt av landstinget? ?

          Beror t ex på hur hängiga och tunga dina bröst är.

            Jaha! Dom är ju jäkligt ”störiga” men inte tillräckligt för kniven än iallafall ?

              Anonym 12:19 här ??‍♀️
              Har du skickar in en ansökan till Regionen? ? det är många parametrar som vägs in för att få operationen betald bl.a. volym, hur hängiga de är och vilka problem du har (både psykiska och fysiska). Jag skickade först in en remiss och fick sedan träffa en jättego sköterska på Aleris som mätte och ställde massa frågor till mig. Hon skickade sedan ansökan och jag fick operationen beviljad ?

    Ot. En herre som var med I Bachelorette jobbar som yrkeschaufför och filmar konstant när han ligger och kör sin enorma lastbil på vägarna. Blir otroligt provocerad, fullständigt livsfarligt och skulle inte vilja möta honom i trafiken. Skrev att han skulle sluta genast och blev blockad…. Han fortsätter dock filma. Funderar på att kontakta arbetsgivaren ?

      Gör det!
      Det kan rädda liv.

      Fundera inte, bara gör!

      Usch samma snubbe skrev till mig på insta. Sååå ofräsch och skröt om alla ligg han fått nu efteråt ?? Jaha? Fräscht. Kul för hnm ?

      Får upp en massa #truckerlife relaterat content i mitt flöde pga halva släkten är i branschen och det är fan inte klokt vad dagens yrkeschaufförer har för sig på vägarna. Att vara aktiv på sociala medier verkar vara en obligatorisk grej för att orka sig igenom arbetsdagen för många som lever ”trucker life”. Helt otroligt provocerande. Möter man en fellow trucker man känner på vägarna så ska det fotas/filmas och taggas i stories i realtid. Selfies tas med fördel så det syns att det är medans man kör + att det syns att användning av bälte är för töntar (bältet är iklickat mot sätet, inte över kroppen). Är du en #truckergirl gäller det att vara ögongodis på insta/TikTok och den genomgående stilen är löshår, lösfransar, lösnaglar, tatueringar, stora tuttar, korta shorts och tofflor. Snubbar har givetvis ingen dresscode att förhålla sig till, eller jo skulle väl vara tofflorna då.

        Herregud!

          Säger detsamma. Vad fan är det för fel på folk. Ett sånt stort fordon lät ju vara rejält svårt hålla koll på utan mobil.
          Fy fan de som medvetet utsätter andra för risk i trafiken.

      Vem???

        P*trus Van Lith och Pulverprins*n (han har 2 olika konton)

        *e
        *i

          Haha trodde jag behövde maska (ändå blev det fel)

          *e

          ?

    Jag vill minska mina med, men eftersom jag är lite överviktig så könns det inte som att det är okej? Som att det första man ska göra är att bli smal och se om dom försvinner. Men jag vill inte bli smal. Vill bara ha mindre bröst.

      Ska man få via landstinget måste man vara normalviktig. Men går du privat är det bara att köra!

        Är det så? Min släkting som gjorde en operation via landstinget var överviktig. Men det är några år sedan nu.

          Det sa läkaren till mig också. BMI max 25.

      Du gör vad du vill. Det finns inget som är okej eller inte. Det viktiga är att du trivs i din kropp, tänk på att du ska ha den hela livet! Kram

        I det här fallet är det ju inte så ?
        1. Kirurgerna ska nu gå med på det
        2. I dom flesta fall betyder kan och får = betalt av allmänna vården

      Man kan inte gå ner i vikt. Och kan man det ändå så är det genom hårdbantning och det är inte hälsosamt. Sjukvårdsmänniskorna är så oinformerade så att man häpnar.

        Gud så tröttsamt att läsa sånt ? Jo, man kan gå ner i vikt. Helt säker på det. Har själv gått ner i vikt. Svälter mig inte men la om kosten (blev vegetarian) och började röra på mig. Voilà! Ett mirakel, jag gick ner i vikt.

          Kan ju syfta på att i amerikanska studier så är det någonstans 2-5% av de som försöker/går ner i vikt (utan kirurgi) som klarar av att hålla den vikten på sikt. OBS citation needed, jag har hört det i podden Maintenance phase, så inte koll på källorna.

            Ja men de går upp igen eftersom de inte gör en livsstilsförändring. Såklart kan man inte äta som när man var tjock utan att bli tjock igen. Man har ju minskat kaloribehovet genom att minska kroppsmassan.

              Svårt att tro att 95-98% inte skulle ha förstått det. Men har som sagt inte tittat på källorna själv. Så kan vara som du säger.

                Alla förstår såklart! Problemet är att vanans makt är stor, vanor är jobbiga att ändra på.

                  Ja precis och sedan kan det ju finnas psykologiska orsaker också. Då måste man jobba med dem också, annars är det stor risk att det kommer tillbaka.

                Förstått och förstått. De flesta gör inte förändringarna som krävs. Och de feta jag känner hävdar att det är något fel på deras kropp som gör att de går upp i vikt även om de äter normalt. Men hemma hos dem ligger det godispåsar, kakor, läsk och saftflaskor överallt. Alla som äter som dem skulle vara gravt överviktiga men visst, det är deras kropps fel att de är feta.

            Vad är det då dessa 2-5% gjort som gör att de lyckas hålla sig normalviktiga kan man undra? Då kan det ju inte vara helt omöjligt ändå. Det finns ju alltid en orsak att någon blivit överviktig i första taget och såklart är det svårt att bryta vanor. Dessutom måste man ju ändra sina vanor över tid och du kanske måste äta ännu mindre och röra dig mer för att hålla en normalvikt jämfört med hur de första kilona försvann.

            Kanske tyckte en del av personerna inte att det var värt det efter ett tag när de insåg hur resten av deras liv skulle bli och kanske föll de tillbaka när saker hände i livet. Att titta på en siffra och konstatera att det är omöjligt kommer inte hjälpa någon.

        Det är ju du som är sorgligt oinformerad eller är du bara korkad? Menar du på allvar att man bara går ner i vikt genom att hårdbanta? Hört talas om motion? Jisses…

        Eh, va? Du kan inget om näringslära, va? Klart man kan gå ned i vikt av riktig mat.

        Jag misstänker att du raljerar eller menar du kanske att det är svårt att tappa fettmassa just kring/på brösten?

        På det kan jag instämma, det går inte att kontrollera i vilken ordning fettet försvinner vid viktnedgång, du kan inte ”punktförbränna” så att säga.

        Sen finns det andra aspekter kring vikt innan en större operation som kräver sövning, men det är ju en annan sak och förmodligen inte vad ts åsyftade.

        Det var ju det sämsta självförsvar man nånsin hört.

        Men lägg av. Du låter som LD före hennes viktnedgång som skulle vara heeeelt omöjlig utan hårdbantning.

          Precis. Kör lite LD-logik. Högst ironiskt alltså.

        Så man kan gå upp men inte ned i vikt? Kan du förklara logiken i det för mig?

          Logiken är: jag vill inte gå ner i vikt eftersom det är jobbigt, så jag ansluter mig till ”det är omöjligt att gå ner i vikt”-kören.

        Vad pratar du om? ”Man kan inte gå ner i vikt” jag har gått ner 10 kg på 9 månader. Började träna mer. Har aldrig bantat.

        När jag var sjukskriven för några år sedan gick jag upp sjukt mycket.
        En dag kände jag att det är dags, redo att ta tag i allt.
        Ändrade mina matvanor, efter ett tag började jag ta promenader och kilon bara försvann!
        Ingen hårdbantning. Motivation, tålamod och disciplin helt enkelt.

    Jag förminskade mina bröst -94, så det är ett tag sedan. Förlorade känseln i bröstvårtorna, vilket är en stor sorg.

      Det är skälet till att jag inte vågar förminska mina bröst. Beklagar att det hände dig.

    Förminskade mina via landstinget 2014 och jag är SÅ nöjd! Något av det bästa jag gjort!

    Förutom nack-/ryggbesvär så var det så skönt att bli av med oproportionerligt stora bröst till min kropp. Att slippa ha BH dygnet runt är också en jävla frihet ?

    Vad härligt för henne!

    Har ingen egen erfarenhet av det, men en kollega till mig förminskade sina för några år sen, och man såg på hennes hållning hur mycket bättre hon mådde i ryggen. Jag minns det så väl, man såg det verkligen. Hoppas ni som behöver en operation får det❤️

    Jag vill också förminska mina. Hatar dem, skulle vilja ha en jävla ”normal” 75B istället för 76G eller vad jag har nu. ALLA plagg sitter fult på överkroppen och det gör ständigt ont i nacken och ryggen. Dessutom håller jag på med ridning.
    Får man fula ärr? Hur lång tid tar en sådan operation?

      Jag har ärr men de är absolut klart värt det, för mig i alla fall. Jag började jobba i varmt kök på sommaren lite för snabbt efter operationen så jag förstörde nog lite där. Tejpen man ska ha på ärren lossnade liksom i kanterna så där är ärren lite fulare. Men formen på brösten är perfekt och jag tänker bara på ärren om jag har en tunn bikini på stranden typ.

      Operationen tog en förmiddag ungefär. Min tog lite längre tid än vanligt för läkaren ville verkligen få mina bröst riktigt bra, antagligen eftersom jag var ung tjej (varför det ens ska ha betydelse?). Jag hade antagligen kunnat åka hem redan på kvällen men jag hade ingen som kunde hämta mig så jag åkte hem tidigt dagen därpå.

        För övrigt hade jag storlek 65F (som hade blivit för alldeles för litet egentligen) innan operation och idag har jag 70C.

      Själva operationen tar inte lång tid. Jag var på kliniken från 13-tiden till 18-19. Självklart får man ärr men de är i regel tunna och fina och du inte tänker på dom ? jag har dock ett ärr som blev ”fulare” men det stör mig inte det minsta! Allt annat positivt väger upp för det ”fulare” ärret ☺️

    Men hon ska förminska alltså? Det låter ju på hennees inlägg som att hon ska ta bort dem helt. Viss skillnad ändå?

      Tittar du på bilden så ser du att hon enbart har förminskat dem. Det är väldigt ovanligt att göra en total mastektomi om man inte har cancer eller inte har BRCA-genen som ökar risken att få bröstcancer enormt mycket.

      Vet inte om du har haft enorma bröst men det känns ju som att ”ta bort dem” när man blir av med oproportionerligt mycket fettmassa som råkar sitta som bröst och får bröst som har en storlek som passar en. Du tar ju bort en hel del av dem genom förminskningen. Samma sak om folk säger att de har blivit av med all extra vikt. De har ju inte tagit bort all vikt? Men ändå blivit av med (mycket) vikt. Det överflödiga.

    Älskar henne.
    Hon är lätt en av de kvinnor som inspirerar mig. Humor, skönhet och attityd.
    Heja starka mammor och kvinnor som vågar höja sin röst. Heja de som inte vågar också. Heja kvinnor

    Har alltid haft nästan obefintliga bröst, men det går ju alltid att forma till dem med en vadderad bh. Den flexibiliteten är jag så tacksam över.

    Hur vet man om värken i nacken/ rygg kommer från brösten? Antar man bara eller går det att faktiskt veta?

      Undrar samma. Har problem med ryggen men har inte SÅ stora bröst (F-kupa) jämfört med alla andra som skriver att dom gjort bröstförminskning.

      När jag hade konsultation kollade de märken från BH:n. Att det var rött och som djupa skåror där BH-banden satt. Gissar på att de bara antar att smärtan kommer från tunga bröst ?

      Jag har dock fortfarande ont i nacken såhär flera år senare, men ryggen är bra. Tror jag har problem med spända käkar också där smärtan kryper bak i nacken.

      Har man stor och tung byst är det ofta svårr att hitta en bh som ger tillräckligt med bra stöd. Så förutom att brösten väger i kupan så att säga, så går man omedvetet och spänner sig och drar upp axlarna för att försöka hålla uppe brösten liksom. En bh sol sitter bra och är i rätt storlek ska sitta uppe runt om bröstkorgen och inte i banden, men det kan vara svårt om man har stora och tunga bröst.

    Jaha, nu är det plötsligt ok med plastikoperationer.

      Lär dig skilja på äpplen och päron.

        Lägg av med de här woke-resonemangen. Låt folk göra vad de vill med sina kroppar. Sluta idiotförklara personer som enligt dig opererar sig av fel anledningar.
        Slår vad om att det här bara är steg ett i LDs nya Projekt Snygg. Mer kommer och det kommer att bäddas in i rätt argument.

          Ingen har idiotförklarat någon. Däremot pågår det en diskussion kring skönhetsingrepp vilket är bra eftersom det inte bör normaliseras.

          Att operera sig av medicinska skäl för att minska smärta är dock ingen skönhetsoperation och har alltså ingenting med diskussionen att göra. Hänger du med?

            Jag tycker att det är jättebra att skönhetsingrepp normaliseras och att möjligheten finns inte bara för de allra rikaste.
            Allt färre behöver leva med livslånga komplex.

              Du får bara nya komplex i takt med att du fixar dina ”defekter”

                Inte nödvändigtvis. Man får förhålla sig till detta precis som till annat i livet. Jag blir inte per automatik alkis för att jag dricker ett glas vin i veckan.
                En stor del av den negativa inställningen till skönhetsoperationer tror jag bottnar i att det blir extremfallen som görs till en norm. De flesta jag känner har nöjt sig med ett ingrepp.

              Är det jättebra att folk riskerar livet för att se ut som skönhetsnormen? Unga tjejer som gör BBL med enorma risker för komplikationer?

                Ja och skönhetsnormen förändras. Ska de operera sig igen för att passa in i den nya? Låter väldigt jobbigt att inte kunna hantera sitt utseende.

                BBL är en av många skönhetsoperationer och den med störst risk för komplikationer. Lite ohederligt att lyfta fram just den som ett exempel när de andra klassas som rutiningrepp sett till risken.

                vad är bbl?

      Du ser ingen skillnad mellan operationer av estetiska skäl och medicinska skäl alltså?

        Medicinska skäl är lite vagt, faktiskt. Man kan må väldigt dåligt över icke-existerande, ojämna och fula bröst också. Så dåligt att det påverkar ens vardag.
        Svaga ryggmuskler kan tränas upp, icke-existerande bröst finns det ingen övning för.

          Betydelsen av medicinska skäl kan säkert diskuteras, men att kalla bröstreduktion på grund av ryggproblem för plastikkirurgi anser jag vara fel.

          ”Svaga ryggmuskler kan tränas upp” låter som att det kommer från någon som uppenbarligen inte haft problem med för stora bröst för sin kropp.

          Jag är jättestark i ryggen nu för en operation gjorde det möjligt för mig att träna utan besvär.

            Vad jag menar är att alla har sina anledningar till varför de vill opereras. Ingen ska stå över en annan människa med en moralisk pekpinne och döma.
            Varför är det mer ok för en cancerpatient som fått båda brösten bortopererade att skaffa nya än får någon som aldrig haft bröst att göra detsamma?

              Vi är nog inte ens oense i grunden märker jag nu ? Jag har absolut inget emot plastikkirurgi, jag tycker alla har rätt att göra vad de vill med sina kroppar.

              Det är just att kalla bröstreduktion för plastikkirurgi som stör mig. Som att jag har gjort operationen av rent estetiskt skäl, när det egentligen är fysiska besvär som ligger bakom.

                Jag förstår hur du resonerar, men faktum är att det är plastikkirurgi som du har genomgått, det är den medicinska termen. Du har dock inte genomfört en skönhetsoperation enligt din mening.

                  Vad som är den korrekta medicinska termen är rätt oväsentlig för mig när min omgivning använder begreppet plastikkirurgi för att beskriva just skönhetsoperationer.

                  Även om jag inte är emot skönhetsoperationer på något sätt så vill jag inte att andra ska hävda att det jag gjort är en skönhetsoperation.

                  Jag är såklart väldigt påverkad av att ha blivit kallad för det ena och det andra på grund av mina bröst sen 12 års ålder. Eller allt annat man fått utså som ung tjej med stora bröst. Kanske inte låter logiskt för någon som inte varit med om samma sak.

                  Det är ett ämne som rör upp mycket känslor för mig helt enkelt, men inget vi behöver fortsätta diskutera ?

      Ja alla får se ut som de vill så länge de följer vissa regler.

      Vad svamlar du om?

      Men löjlig kommentar. Lider man av ryggvärk pga stora bröst är det ju medicinskt.

      Väx upp för fan.

        Lika medicinskt blir det när man får sin bröstförstoring betald av regionen.

          du menar cancersjuka som tvingats operera bort sina bröst? Annars vill jag ha källa på vilken region som betalar silikonbröst för sina invånare. Och är det min region jag betalar skatt till kommer jag kräva tillbaka pengarna.

            ”Du frågar om landstinget kan stå för en eventuell bröstoperation hos dig. Erfarenhetsmässigt kan jag säga att deras kriterier vanligen skiljer sig lite från landsting till landsting. Det som brukar ingå är att man i princip är helt platt och är i avsaknad av bröstveck trots att man i övrigt är normalbyggd.

            Lättast för dig torde vara att via din vårdcentral få en remiss till en plastikkirurgisk klinik för bedömning. De är skyldiga att skicka dig vidare.”

            Du kan prova att googla bröstförstoring + din region för att se vad som gäller.

              Du verkar inte helt ok med det här att genomgå skönhetsoperationer. Varför försöker du jämställa medicinska ingrepp med självvalda operationer om du tycker det är/ska vara normaliserat?

          Ja de som är helt plattbystade och får igenom en operation påkostad av landstinget är också medicinskt.
          /hon som skrev det var medicinskt förminska brösten

      Medicinskt betingade plastikoperationer tror jag inte bloggen någonsin varit emot. Tex rekonstruktion efter brännskador är en annan vanlig sådan. Eller näsan för att kunna andas normalt.

    Ja det bästa jag gjort och efter 16 år är de fortfarande fina.

    Kan knappt föreställa mig vilken befrielse att slippa en tyngd på det sättet. Förstår alla som vill göra operationen! Jag hade proportionerliga bröst innan barn och nu icke-befintliga. Bara det är toppen. Har slutat med bh helt ?

    Vad har hänt med LD och maken? ?

      Separation, men det är länge sedan nu. Det hände väl när hon inte blev gravid samtidigt som Fayme blev gravid, då var det lite ”bebis eller skilsmässa”, LD kunde ju inte fortsätta hänga med Fayme 24/7 då eftersom deras umgänge kretsade mycket kring alkohol, cigg och restaurangbesök.

        Är det sant? ?

          Ja, men det har ju varit tydligt väldigt länge, alltså hon började ju sitt ”nya liv” för mer än ett år sedan om jag minns rätt. Karatetränaren kom ju in i bilden för länge sedan.

            Karatetränaren? ?

        Är det bekräftat att de separerat?

          Nej

        Så hon har alltså skilt sig från Fayme? ?

          Ja både från Oskar och Fayme!

            Hur kommer de då sig att de firade nyår tillsamman? ?

              De är väl inte ovänner, och det hade varit trist för den som inte hade barnen att sitta själv…

    ’Imorgon åker jag hem till en vän’…ännu en hint om att hon och maken gått isär?

      Det behövs väl inga hintar om det nu? Yesterday’s news.

      Hon brukar alltid skriva ut namn på sina vänner så antagligen ska hon till killen

        Tror inte apan är hennes kille ?

          Haha nej då hade jag fel om det är apan hon är hos! Men hon brukar alltid skriva namnet annars!

            Apan skriver väldigt intressant om ätstörningar. Jag har faktiskt alltid tänkt att alla kraftigt överviktiga personer har en ätstörning, annars kan man inte lägga på sig så mycket vikt. Och hon skriver ju nu om att hon har ett ät-tvång och inte kan stoppa det. Att hon inte kan känna hunger eller mättnad.
            Detta är nog verkligen för alla med kraftig övervikt, att de har ett tvångsmässigt ätande.

              Skulle tro att det gället väldigt många ja, tyvärr. Och så tänker man att man ska utöva någon slags självhjälp genom att försöka gå ner i vilt själv, som att problemet kan läsas med kalorier in/ut när man egentligen behöver behandling för sin ätstörning.

              Sen kan man ju ha gått upp i vikt för att man råkat ha lite dåliga vanor ett tag eller gått igenom en tuff period men mår bättre nu och då handlar det ju inte om en ätstörning och det är lättare att gå ner i vikt. Men för den som har en problematik är det ju ett helt annat problem och att hänvisas till typ info om kost och träning kommer inte hjälpa.

                Ja exakt så. Och många skyddar sig bakom förklaringar om dålig ämnesomsättning, väldigt modigt av apan att kliva fram och säga att hon faktiskt äter för mycket, gör det pga tvång och inte kan säga stopp.

                  Men jag har dålig ämnesomsättning och äter levaxin. Hela min kropp är åt skogen, för låg temp, tappar håret, trött, seg i huvudet, värk i musklerna. Osv
                  Så det är ju rätt förklarligt att det inte alltid är lätt att gå ner. Enda gången jag går ner är när jag är på svältdiet. Får tyvärr ingen hjälp av läkare att få bättre värden.

    Alla nyopererade som ba ”omg its so crazy Im soooo high on morphine tihi”. Nej!!! Ni har fått shit tons of sederande läkemedel under op, när ni vaknar är ni inte höga på opiater. Ni mår så jävla konstig pga nyopererade. Vi ger inte så mkt smärtlindring att ni blir höga.

      Jag fick kortison under en operation eftersom jag fick lite allergisk reaktion på något i narkosen, efter en dos kortison kan man få lite euforisk känsla – vilket jag fick – och jag gissar att det är det flertalet känner av, kirurgen sa till mig att det är rätt vanligt med lite allergireaktion.

        Precis så. Men alla älskar att lägga upp en bild på en PVK i handen och säga att de är höga på morfin.

      Tack för din förklarande kommentar. Det är rätt pinsamt hur folk skriver sånt och tycker det är tufft.

    Vad skönt för henne att operationen är gjord, kan inte föreställa mig själv pga små bröst men att bli trampad på brösten – aj. Hoppas återhämtningen går smidigt Lady Dahmer!

    Inte gjort men skulle önska att jag kunde göra det. Men det är sånt man inte får säga högt för jag har normalstora, proportionerliga till min kropp. Men jag tycker att bröst är det fulaste som finns och skulle gärna vara nästan helt platt (liiiite bröst vill jag ha). Tycker kläder sitter snyggare på en kropp med små bröst.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.