Kreativt i OS-byn

Vad gör man inte för att roa sig, hylla sin lagkompis eller fira Alla Hjärtans Dag med stenhårda restriktion och karantänskrav?
Jo, man släpper lös sin kreativa ådra och pysslar järnet!!!

Det är i alla fall vad längd och skidskyttedamerna verkar underhålla sig med och kanske kan de tejpa sina kärleksbrev på dörrarna för att överlämna dem på ett säkert sätt. 
Kärleksbrevet mottages bäst med plasthandskar på händerna. 😉

Jag sörjer att OS snart redan är över, men glad över att jag fått in vanan att gå upp tidigare på morgonen än tidigare. Det ska jag fortsätta med! *tumme upp*

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oliver kör bil i Aruba (med Antonija) trots inget körkort. Imponerande hur lågt detta paret kan sjunka.

    ??‍♀️?

      Det visar ju bara hur lite han har innanför pannbenet. Och hon har inte mycket mer, som inte säger ifrån.

        Ointelligenta människor är så provocerande. Blir tokig.

      Var? Youtube?

        Ja på youtube i senaste videon. Typ nitton minuter in men hur vet man att han inte har körkort?

          Han skrev det själv nu nyligen på en IG-story, dvs. att han kuggat provet.

          Eftersom Antonija och pojken även gör content av allt, så hade vi fått veta direkt. Både hennes lillebror och redigerare fick ju shout-out och värsta hejarop från henne när de klarade sina prov. ? Går nog även att få bekräftat av Transportverket.

      Det kan inte vara så att han klarat körkortet så han har körkort nu?

      Förstår inte hur hon tänker när hon övningskör med honom, sett han köra flera gånger så antar att det är de dom sysslar med? ?
      Händer någonting är det hennes ansvar (har jag för mig?) när dom övningskör. Men vad gör hon undertiden? Jo, sitter och spelar in storys där hon sjunger, dansar, berättar något som hänt osv, hon filmar ju även honom och han ser ut att lägga mer uppmärksamhet att bli bra på storyn än körningen. Men dom har kanske stått still när han också dansat med.
      Hon borde väl ha ögonen på vägen och koncentrera sig på allt runt om? Men kanske bara jag som är petig, men känns inte okej.

        Nej. Han skrev senast kort tid innan avresa att han kuggat teoriprovet igen (för fjärde eller femte gången, tror jag). Går nog även att få bekräftat hos Transportstyrelsen.

        I Sverige kanske Antonija är hans handläggare (om hon haft körkort mer än 5 år), men utomlands gäller detta inte. Tycker det är extremt oansvarigt att låta honom köra, hur bra man än tror man är, så är man tyvärr inte det i början av sin körkarriär. ?

          Herregud..
          Väldigt oansvarigt verkligen. Inte mogen för att ha körkort om man inte ens kan sköta reglerna när man övningskör.

          Tyvärr känns det som att influencers kan göra lite vad som och komma undan med allt.

      Får man ens hyra bil utan körkort?

        Nej, men Antonija har körkort och även hennes assistent som var med dem på första halvan av resan. Troligtvis bokat i deras namn 🙂

        Ok tänkte inte på att hon kan ha hyrt kanske.

      Skicka in en polisanmälan vettja!

        Om Antonija inte är hans handledare (eller vad det heter) så är det olagligt i Sverige och ska anmälas. Han kan riskera att inte få ta körkort på ca. 5 år då, eftersom han inte bara utsatt sig själv men även övriga trafikanter för stor fara.

        Om hon däremot är handledare, så är det tillåtet att han kör med henne bredvid såvida de har ”Övningskör” skylt där bak.

        Vad gäller Aruba är det nog inte någon som orkar kontakta polisen där, däremot bör det ju anmälas till bolaget som hyrt ut fordonet – att någon person utan körkort kör deras fordon…

      Fattar ärligt talat inte varför denna ocharmiga killen inte bara tar sitt körkort istället för att spela macho och köra. Syns ju att han är osäker och försöker göra till sig framför kameran när han filmas (både här i Sverige men även utomlands).

    Jag minns att vi fick göra alla hjärtans dag-kort på dagis (ja det hette så på min tid?). Sen åkte vi ut till ett ålderdomshem där vi fikade med de som bodde där och delade ut kort till dom. Minns att flera började gråta när de fick ett kort av oss. Då fattade jag inte varför de blev ledsna men idag förstår jag ju vad fint det måste ha varit för dom. Jag hoppas att ett gäng små livliga barn kommer och hjärte-fikar med mig när jag är gammal och bor på hemmet.

      Fun fact – det har aldrig hetat dagis, utan ”dagis” va smeknamn för daghem ??

      Det heter föris idag 😉

        Nej.

        Kallas det bara.

    Med tanke på alla kondomer som delas ut i OS-byn så har jag fått bilden av att tiden
    utnyttjas till orgier el dyligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.