Dubbelt upp med Bingo och Katrin

Bingo och Katrin har ”Relationspoddat” live på Hotel Clarion, som de avslutade med en hejdundrande efterfest på Soap Bar.
Under själva podden uppenbarade Katrin sig i Klara Hammarströms silverrustning från Melodifestivalen 2021, medan Bingo uppenbarade sig med enbart en ros mellan skinkorna.
I sitt inlägg gratulerar han sin ”nya” flickvän Bachelorette-Julia Franzén på namnsdagen med en nygaddad Julia-tatuering.
Sedan tidigare har han tatuerat in och kryssat över namnen Erica (Heizinger) och Natacha (Peyre) och har nu även fått Katrins tillåtelse att kryssa över även hennes namn.
Generöst!

Ps. Någon mer som tror att de varit tillsammans hela den här tiden, men att de offentligt hävdade motsatsen så att Julia kunde bli mer känd genom tv-produktionen av Bachelorette Sverige?

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul! Lika barn leka bäst.

    Nej jag tror att de hittade tillbaka till varandra efter Bachelorette.

    Bingo släppte taget om henne och hon om honom eftersom han inte ville ha barn. Nu har han vad jag förstått ändrat dig i den frågan och kan tänka sig fler barn.

    Sedan kan man undra hur seriös Julia var med att hitta kärleken men jag tror att hon gick in för den men inte hittade den rätta där helt enkelt vilket jag förstår. Skulle inte valt någon av dem.

      Naiv eller?

      Bingo hade som förklaring att de släppte taget för att han inte vill ha barn men det vill Julia – men det var ju för att hon skulle kunna vara med i Bachelorette och bli tv-stjärna som de sa så. Nu på senare tid har han sagt att han gärna vill ha barn igen. Julia var inte med i Bachelorette för att hitta kärlek utan för att bli känd det är uppenbart, hon hade ingen intention om att bli ihop med någon där det är ju ganska uppenbart eftersom hon var såå kär där och ville gifta sig och sen när kamerorna släcktes så slutade hon höra av sig till killen/killarna. Vad händer om hon får ett nytt tv-erbjudande om att dejta, då är det säkert adjöss till Bingo igen.

    110% sant att dem alltid var eniga och gjorde det för tv-tid.

      Jag tror som du. Helt och hållet.
      Det var mååånga som trodde det när det kom ut att hon skulle vara med i programmet.

      Hon har ju definitivt hittat rätt familj att hamna hos. Alla är lika kändiskåta och vet hur man gör för att få uppmärksamhet.

      Hoppas dom blir lyckliga iallafall ❤️?

        Och det verkar som om Katrin och Julia går till samma plastikkirurg…

        Javisst. Hon behövde uppmärksamheten för att bli mer känd så hon kan ta bättre betalt för reklaminläggen, sk ”samarbeten”, på instagram. Också ett sätt att försörja sig…

      Ja så tror jag också, absolut var det så. Och jag tror mest att hon är med Bingo för att hålla sig kvar i rampljuset. Hon hade nog aldrig en tanke på att bli ihop med varken Jesper eller Felix, så löjligt när hon låtsades vara hjärtekrossad och ”sviken” av Felix, så genomskinligt.

    B & K versar vara fantastiska! Är det bara jag som tycker det verkar som att hon är lite svartsjuk nu när B är ihop med en annan? Det är ju bara det senaste hon skrivit så om honom ”min älskling” å ”min klippa” ? Det är lite gulligt ändå. Hon markerar lite revir hehe.

      Tycker inte jag hon verkar, de har ju alltid varit tajta och är ju mer som syskon.

      Fantastiska på vilket sätt?

    Hon hade väl förmodligen redan tackat ja till att vara med i B… ville inte bryta kontraktet. De gjorde förmodligen slut för att hon skulle kunna gå in i programmet med öppna dörrar. Kanske hon och Bingo inte hade fått så djupa känslor för varandra än.

    Julia är med i Alexandra Nilssons senaste youtube-video och besvarar frågan ”kommer du och Bingo skaffa barn?”. Då säger hon att hon inte vet. Sist (innan bachelorette) ville han ha ett öppet förhållande och inga barn. Men nu har han ”tänkt om lite”. Julia säger också att de inte är ihop men ”får se vad som händer typ” och poängterar att det är så mycket som är rätt mellan dem.

    Verkar ju redan ha hänt grejer om de de facto är ett par nu.

      Säger hon inte det om alla hon träffar? Känns som det varit så med alla killar att dom inte är ihop men får se vad som händer

      Får väl hoppas att dem nu även officiellt är ett par eftersom han tatuerat in hennes namn. ?

        Verkar ju inte vara ett problem, bara tatuera ett kryss över sen…??‍♀️

    Vem fasen vill ingå i den där familjen över huvud taget?

      Tycker de verkar roliga och bra som familj faktiskt. Mer engagerade än många föräldrar.
      Sen vill jag inte ha en massa ex hit och dit men det är en annan sak. 😛

        Eller en Katrin som styr över allt inklusive dig.

          Fast det där bestämmer man ju själv, om man låter någon styra en eller inte.
          Hon har väl stenkoll på sina barn och deras schema, vilket en normal förälder har.

            Hon vill nog ha koll på mer än så.

        Genuin undran, hur är de mer engagerade än andra föräldrar?

          Minns hur trafiksäkra de var med barnen när de var utomlands. Bara tur att ingen omkom.

          Ja du, en förälder är med minst på varje träning och på varje match. Läser läxorna tillsammans varje vecka.
          Styr upp familjeaktiviteter, har familjemiddag en dag i veckan med särkullssyskon, etc.

          Många föräldrar idag ”orkar” inte vara med på träningar eller matcher eller ska ha egentid. Många låter appar sköta läxläsningen och sedan är det väldigt många som måste jobba kväll eller natt och kan av naturliga skäl inte vara med sina barn efter skolan. Thats life!

            Emmy, du vet detta alltså? Att ”många” inte ”orkar” vara föräldrar idag? Personligen tror jag att du har helt fel – de allra flesta är sunda personer som faktiskt gör precis vad de kan för att vara bra föräldrar. Lite oroväckande att offentliga personer, i föräldraskap eller för att de har sunda värderingar plötsligt anses vara både fantastiska och unika när de i praktiken bara gör eller tycker det som merparten av människor gör.

              Öm tå eller? DU kanske har bra relation med ditt/dina ex. Mrn MÅNGA har inte det. Tvärtom det gnälls, slängs elaka kommentarer mot varandra osv osv osv.

              Inte alla. Men många. Så håller med att de verkar vara fina föräldrar.

              Jag skriver inte att de flesta inte gör vad de kan. Men att alla har inte egna företag eller jobbar 08-17 utan måste jobba kväll eller natt och helg. Då har man inte samma möjligheter att hänga med på träningar eller vad det nu må vara, det är bara fakta. Det är väl inte sagt att man är sämre föräldrar för det?

              Var det möjligen en öm tå? 😉
              För jag har bara skrivit att de är engagerade, inte att de är fantastiska eller unika.

                ”Mer engagerade än många föräldrar.”

                Jo, du skrev faktiskt att de var unika/bättre än de flesta andra ? kanske ska läsa igenom dina egna kommentarer? ?

                  Nej, det har jag inte skrivit, är du blind eller??

                  Jag skrev;

                  ”Tycker de verkar roliga och bra som familj faktiskt. Mer engagerade än många föräldrar.
                  Sen vill jag inte ha en massa ex hit och dit men det är en annan sak. ?”

                  Nej, hon skrev ”mer engagerade än många föräldrar”. Du kanske ska läsa igenom kommentarerna du gnäller på ?‍♀️
                  Och om du inte förstår vad de betyder kan du fråga ?

            Dom gör det dom flesta föräldrar gör? Sen är dom definitivt inte med på allt. Sitter ofta i bilen och jobbar. Om det nu är att ”vara med”. Okej.

            Vad umgås du i för kretsar Emmy?
            Skulle säga att alla jag känner gör exakt det du skriver och mer!

              Ja du, jag känner många som jobbar inom vården, i butik och måste jobba helg etc.
              Man kan inte styra sitt schema utan får jobba både kvällar och helger och ibland natt. Tror det är ganska många med tanke på hur många som arbetar inom vård och omsorg och inom handel.

                Såå man är mindre engagerad för att man har den typen av yrke som du skriver ovan?

                Men bara för att man jobbar kväll eller helg är man ju inte mindre närvarande i sina barns liv.
                Min syster jobbar inom vården och är ju ledig flera vardagar om hon jobbat helg och då är inte barnen på förskola och fritids så hon träffar ju sina barn betydligt mer i veckorna än jag som jobbar raka veckor. De har ju dessutom en till förälder som närvarar när hon jobbar kväll/helg, få barn är ju själva hemma kvällar och nätter…
                Jobbar dina kompisar 80 tim/vecka 😉

              Oj, mitt svar försvann så får göra ett nytt försök.

              Jag känner många som arbetar inom vård och omsorg och inom handel. De går på schema och flera jobbar både kväll, natt och helg. Tror inte jag är ensam om att känna någon inom denna yrkesgrupp.

            Vill barn ha föräldrarna som kollar på en varje träning? Det ville iaf inte jag ha som barn. Skönt med lite dpace

              Ja, jag hade inte viljat ha med mina föräldrar på varje träning..hehe

            Bara för att B och K lägger ut bilder på exakt allt de gör med sina barn, och andra föräldrar inte lägger ut bilder på exakt allt det gör med sina barn, så betyder de inte att de inte göra samma sak. Alla lever inte sitt liv på nätet, vissa är mer närvarande med sina barn istället för att sitta med telefonen i handen. Du vet inte vad som faktiskt sker bakom stängda dörrar, du dömer allt baserat på bilder på nätet…

        Vill du inte ha med ex hit och dit så är ett hett tips att inte skaffa barn med någon.

          Jag har barn, men har tack o lov inte separerat än. 😉

    Om man känner att det är ok att beblanda sig med Katrins ex istället för att springa åt andra hållet, vilket borde vara den naturliga reaktionen, känns det väl ändå rimligare att satsa på hetingen Alex den andra?

    (vet såklart att känslor inte alltid är logiska)

    Tror att de säkert gjorde slut innan programmet. Men känns som de aldrig släppte taget och att de hittade tillbaka under/efter programmet. Siar om att hålla kontakten hela tiden. Julia kanske ville ha det så för att få medverka i ett till tv program…

    Känns väldigt oklart, men får ändå en känsla av att dom alltid hållit ihop. Frågan är ju då om allt med Felix var fake? Försöka få han stor på köpet? Vad tror ni

    Varför släpper inte Katrin taget om barnrumpan Bingo? Ska hon häcka som en hök i hela hans liv och ge godkännanden till alla hans brudar som kommer och går? Ganska effektivt sätt att härska och söndra. Hon kanske borde se om sitt eget hus istället? Om Julia finns väl inget hopp om någon större seriositet? Hon försörjde sig väl även innan i USA på män.

      Oj, här har vi någon som blivit dissad av B!

        Haha, bra försök! ?

      Fast jag kan ändå förstå när det är barn involverade att båda föräldrarna vill att det ska kännas bra med en ny partner

    Jag säger bara prinskorv! ?

      Säger bara hellre prinskorv än falukorv ? Samt teknik. Woho

        Nja. Prinskorv är en prinskorv är en prinskorv oavsett teknik. ?

          Det beror ju på hur stor fin fifi är. För mig gör det det ont med stora snoppar. Så hotdog alla dagar i veckan. Prinskorv 5cm är för kort för mig når inte upp till min g punkt.

    I Alexandra Nilssons senaste video säger hon att bingo vill ha ett öppet förhållande.. hmm

      Att hon inte bara drar illa kvickt och inte slösar EN enda dag till på denne Kalles kaviar snubbe.

        Fast det är nog Julia själv som vill ha ett öppet förhållande.

      Vet inte Julia om det? Annars så får man väl utgå från att hon tycker att det är okej (eller att han tycker det är okej att inte ha det) och att de har löst den biten tillsammans.

    Usch hatar dom här två

      Verkligen!
      Såå osympatiska och vidriga.

    Tror de tog ”en paus” medan bachelorette spelades in , men någon kärlek sökte hon inte den hade hon hittat i Bingo. Och hon fick synas i media. Och bli känd ( hennes mål )

    Nu återstår att se hur länge Julia står ut med Katrin ?! ?

    100% att det var en plan från början! Därför ingen av killarna från programmet fick en ärlig chans!

      Till L

      Ingen som fick en ärlig chans? Hon var ju 2 huvud längre än killarna.
      Ingen ville ju ha henne. Hon har ju kontaktat dem efter Bachelor men ingen vill ha henne.
      Stackars Bingos grabbar nu, en brud som saknar bostad i Stockholm får de konkurrera med nu.
      Julia borde se till att bli självständig, skaffat sig egen bostad i Sthlm o inte flytta in till en kille. Vilken sunkig beroendeställning.

    Förhållandet lär hålla så länge Katrin inte har något att klaga på.

      Katrin = envåldshärskaren ?‍?

      Katrin lär nog klaga o skälla på Bingo när Julia visar upp ett graviditetstest.
      Först då inser nog Katrin att det är försent att ledsaga Bingo i rätt riktning. Katrin tänker säkert nu bara ”låt dem leka ett tag” men hon tycks ha glömt Julias tjatande om att så fort som möjligt bli gravid.

    Hela hennes medverkan i Bachelorette kändes som ett PR-trick. Finns inte en cell i min kropp som INTE tror att de varit ett par hela tiden. Helt klart uppgjort och överenskommet. Jag tror en del killar som deltog i Bachelorette kommit underfund med det under tidens gång också. Jag har aldrig förstått de som tyckt att Julias resa där varit ”geniun”.

    Nej ☹️ Lessen Julia, där sjönk du i mina ögon. Gillar hennes härliga sätt. Men, den där Bingo, fy! Otroligt obehaglig och självisk person.

    Bingo= Mansbebis
    Ooooooojå jag körde för fort, oooojdå jag tappade bort, ooooojdå osv osv osv osv

    Katrin håller ordning på mig då min ADHD… osv osv osv

    Näääää ??????

    Så sunkigt med massa överkryssade namn. Så speciell man ska känna sig, en i raden, snart överkryssad.

      Mogen kille! ?

      Tycker det är ganska macho 😀 Det tar skrytet till en ny nivå.

      Äsch! Han har hela kroppen gaddad, jag tror att han tar ganska lätt på sina tatueringar. Att han kör på och är kär är väl underbart? Han måste snart vara 50 bast, fyra namn på armen känns inte extremt tycker jag.

    Vilka är alla dessa människor som åker på deras livepodd? Måste vara en väldigt oskön skara människor.

      Ja! ? Vem slösar sin dyrbara tid på dessa tramsiga osympatiska människor?

      Det är sådana som Daniel Paris. Inte en enda riktig A-klass kändis.

    Bingo kanske skulle vänta ett par år innan han tatuerar in namnen på sina flickvänner, så han vet helt säkert att det är Hon med stort H så att säga. Men tror han tycker det är en kul grej. Det är hans kropp, men jag skulle tycka det var lite pinsamt, men han skäms nog inte för nåt.

      Han tror att det är en merit! ?

    Vänta, Julia blev väl tillsammans med någon kille från bachelorette? Inte den som vann, men någon annan. Pls förklara svängarna för mig någon

    Julia var ju ingen fast bostad, o i Marbella har hon ingen bostad heller nu när kusinen hon bott ihop med har skaffat kille. Märkligt att Julia nu helt plötsligt gängar sig med Bingo när hon tidigare sqgt att han är för ”kort” då hon är mycket längre. Fattar inte att Bingo vill vara ihop med henne, så många karlar som hon o kusinen rest världen runt med. Ingen förbild som mamma. Bingo är galen om han skaffar 1 barn till med henne o i hans ålder. Undrar om Falke kommer att få sitta emellan då? Bingo har ju hämtat o lämnat honom på förskolan men om han ska ha en unge till så lär han ju absolut inte ha tid att ställa upp för Katrin som han gjort tidigare. Det lär nog katten få se.
    Bingo fattar inte att Julia bara utnyttjar honom då hon saknar bostad o vill bo i Stockholm. Bingo är inte påläst ett dugg om sambolagen förstår man ju, för när Julia nu flyttat in hos honom, så har hon BESITTNINGSRÄTT till hans bostad, när det tar slut kan hon kräva i domstol att hon ska ha bostaden då hon har större behov än Bingo som har ett sommarhus. Hon har också rätt till hela hans bohag enl sambolagen, han får helt enkelt lösa ut henne när det tar slut, 1 unge till o Bingo lär dumpa henne för han kommer aldrig att klara av stressen med 4 ungar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.