Kör Oliver Hunt runt på dottern i bil utan att ha körkort?


Av bilderna här ovan att döma så tolkar jag situationen så här. 
Enligt Denise Desmond så har Oliver Hunt tagit med sig parets gemensamma dotter till Skåne, dit han åkt tillsammans med Antonija Mandir och hennes mamma.
Enligt henne är det ”hennes helg” och Oliver har inte meddelat detta till henne.

Under bilresan har Antonija Mandir bland annat en frågestund där hon postar bilder och filmer från vägen, och av bilderna av döma sitter hon på passagerarplatsen. (Bilden blir spegelvänd i telefonen).
Mamman verkar sitta i baksätet, i alla fall till en början.
Då återstår det bara en person som vid tillfället kan sitta bakom ratten, och det är Oliver, som sist jag kollade inte hade något körkort. 

Det finns en minimal möjlighet att Antonija är hans handledare och att han övningskör här, men då skulle alltså de båda gått en handledarkurs tillsammans, och den har vi ju inte hört talas om. Hade den ägt rum så hade den säkerligen varit både sponsrad och upplagd som conten, så det ser jag som ytterst osannolikt. Antonija har själv inga problem att exempelvis själv köra bil utan glasögon, med motiveringen att ”det nog går bra om hon bara koncentrerar sig”.

Jag är även osäker på om hon haft behörighet för bil så pass länge som krävs för att överhuvudtaget få bli handledare. (Du ska ha haft behörighet för det fordon som ni ska övningsköra med under sammanlagt minst fem av de senaste tio åren, enligt Transportstyrelsen)

Personligen hade jag varit betydligt mer oroad över att pappan kör runt med dottern i bil utan att ha körkort, snarare än att resan går mot Skåne och äger rum på en av ”mammahelgerna”.

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem och varför har kollat upp om han har körkort? ?

      Jag, före att jag skrev mitt första inlägg.

        Fast jag tycker tvärtom! att det är värre att han åker iväg med dottern när det egentligen är mammans helg o dessutom INTE ens diskuterar o talar om det i god tid innan. Snacka om att köra över mamman!!

        Sen har jag svårt att tro att den unga kvinnan som dessutom har sin mamma med sig i bilen, skulle låta mannen köra hur som helst – jag menar, jag vill helst tro att han faktiskt övningskör här i så fall o att kvinnans mamma är handledare. Annars är det ju botten!

          ”Köra över mamman…” blev kul i sammanhanget ?

          Så du tycker på riktigt att det är värre att barnet är borta på mammahelgen, än att hon kan dö i en bilolycka där en person inte har körkort och därmed inte är utbildad eller har vana att köra?

        hon har ju bältet på sidan som indikerar att det är hon som kör? antar att bilderna är fotade antingen stilla eller i farten!

          Som sagt, spegelvänt..

    Låt oss slippa Antonija i talang plz

      Gärna i alla tv-produktioner framöver. Vad gör HON i svenska powerkvinnor??

        Hon blev väl inte ens castad utan ansökte själv som den tönt hon är.

        Du/Ellinor/alla som gillat, vad vidriga ni är.

    Jag tror att hon sitter i förarsätet, bältet där dras väl över vänsteraxeln mot mitten? Det är också möjligt att jag kan exakt ingenting om bilar. Eller om spegelvända bilder.

      Tycker också att det ser ut så. I alla fall på bilden där hon hurrar. Men kanske är de spegelvända.

      Om hon kör ska hon väl inte ha frågestund, kör man bil ska man koncentrera sig på trafiken.

      Hon kör INTE fordonet. Jag kan bekräfta det.

        Jaha, och vem är du?

        Då är det ännu värre om det är han som kör?

      Om man kollar på bilden med chokladen ser det väldigt mycket spegelvänt i mina ögon.

      Kolla på bilden med chokladen där syns tatueringen. Vilken arm sitter dem på. Sen vet man om hon kör eller inte

    Fick ont i magen av att läsa detta. Lider verkligen med mamman. Hon har varit sjuk och skrivit om hur mkt hon saknar flickan. Är det kidnappning? Hon är den huvudsakliga föräldern och om han skiter i att återförena henne med mamman bara för att få visa upp henne för A’s familj?!?

    (Ja de är han dotter också men då ska de följa det schema de kommit överens om. Och med tanke på att han skitit i flickan de första åren så har han väldigt mkt att bevisa.)

      Ja det måste vara kidnappning. Min pappa tog mig till Norge en gång och det räknades som kidnappning.

        Egenmäktighet med barn

          Inte om de har gemensam vårdnad

            Jo, egenmäktighet med barn har inget med vårdnad att göra.

        Det är inte kidnappning eftersom han är vårdnadshavare & dom kommit överens att han ska ha dottern då mamman är sjuk.

          Inte när hon nu är frisk och det är hennes helg.

      Håller med Stina! Så fult gjort mot flickans mamma!! Tänk att pappan o hans nya flickvän inte kan visa sig vuxna o kapabla att hantera situationen med flickans mamma på ett schyst sätt!?

    Tänk vad mycket bättre det blir när man skaffar barn med en vettig person. Puh liksom

      Eller sjölv! Jag lääängtar ?

        Alltså verkligen! Fuck no att jag tänker riskera att dela mitt barn med en mansbebis som blir personlighetsförändrad så fort ungen föds. Skaffar hellre själv så kan jag träffa nån vettig person efter ??

          Sluta träffa rövar så slipper ni detta

          Jag tror personligen att om 50 år kommer det vara SÅÅÅÅ vanligt att kvinnor skaffar barn själva. Jag vet redan massor som gör så. De slipper en framtida tvist med en partner som man gör slut med och får ha sitt barn på heltid under hela uppväxten.. Tycker det är fantastiskt. Ett barn behöver inte två föräldrar, vilket är tydligt i just antonia och denna mansbebis situation.

            Eller också kommer det ff finnas människor som träffar varann, blir kära och önskar inget hellre än att bilda familj.

      Haha man kan ju inte veta om personen är vettig i alla lägen. Allting kan ju vara prima ballerina tills barnet/barnen föds… därefter ske förändringar

    Vem bryr sig. Folk är så patetiska, ta ärendet till domstol om du är så trött på snubben som gör som han vill, istället för att gråta ut på instagram.

      Patetisk = ”fylld l. kännetecknad av patos; känslo- l. lidelsefull; högstämd; som väcker starka l. högstämda känslor; stundom: rörande, gripande; äv. med mer l. mindre klandrande innebörd, övergående dels i bet.: högtravande, uppstyltad, svulstig, dels i bet.: känslosam, sentimental.”

      https://www.saob.se/artikel/?unik=P_0425-0125.0UkF

        Ok Sheldon.

          Lär dig ordens innebörd och sluta lipa.

            Språk förändras du vet. Numera har patetiskt även fått betydelsen löjeväckande.

            Jag är annan anonym .. och sluta lipa själv. Cringemänniska.

      Vem bryr sig att nån kör bil utan körkort? Många, din i*iot

        Idiot kan du vara själv ??. Finns mängder med människor som har körkort och kan ändå inte köra bil. Försvarar ej hans beteende men bättre att bara hålla k*ft.

          Så för att en del kör dåligt trots utbildning, så är det okej för andra att ge sig ut i trafiken helt utan godkänd utbildning? Är det din logik? Borde man inte höja kraven för körkort istället för att sänka dem istället?

    Varför tar man sånt här på Instagram? Har dom inte umgängesrätten klar?

      För att hon vill ha uppmärksamhet.

        håller med, hon hänger ut honom hela tiden. allt för uppmärksamhet.

          Hela tiden? Precis som han gör? Dessutom berättar hon ju hur saker är när han gör vad han tycker.

      De ska ha halva vårdnaden men han har inte velat /kunnat för att han jobbat så han skulle ha henne varann helg men dök ibland inte upp utan gjorde annat. Nu har han dock ändrat sig efter flera år och vill ha 50% direkt. Mamman vill att det ska ske successivt för barnets skull då hon har mamman som tryggpunkt. men då har han stämt henne för det. Han vill ex ta med flickan på alla resor.

        Jisses!!! Snacka om att inte bry sig o eller förstå sitt barns behov när han tror att det bara är att dyka upp som gubben i lådan och ta barnet när det passar honom själv.

        Vadå stämt henne?

          Han har stämt henne för att kunna få ha barnet halva tiden. Hon verkade föreslå att de successivt går över till halvtid, dvs. börjar med enstaka dagar som tillägg till de två dagar i månaden som han i dagsläget träffar barnet, men han önskade inte detta upplägg utan ville direkt ha 50/50-tid.

        Fast du vet eg inget om det där så länge du inte känner dom personligen.
        Först gapa om frånvaro, sen gapa om att han vill ta 50%? Ser inte ut som att barnet far direkt illa hos honom. Jag tror Denise är bitter. Å vill bråka. Å vill vara offer.
        Säger inte att Oliver gjort rätt på något sätt men om han menar allvar så pass att han tar det till rätten så borde hon vara glad att han äntligen kommit tillrätta i sitt faderskap. Eller?

          Tror det är mer komplicerat än så.
          Jag förstår bra varför hon kämpar för sin dotter.

    Pappa tar inte barnet, pappa tar barnet på fel dagar, pappa gör fel saker med barnet… Sluta detaljstyra allt kanske? Ta ungen nästa helg? Hitta på nåt kul denna helg? Eller gör nåt åt saken rättslig väg i så fall, men sluta gnäll.

      Hur kan pappan ens ”ta” barnet, troligen så lät ju mamman barnet vara med pappa denna helg, men blev arg eftersom pappan skulle åka till skåne med barnet utan att få mammans tillstånd (vilket inte behövs eftersom de har gemensam vårdnad)

      Eller vad sägs om att pappan gör det som är överenskommet istället för att köra över alla och göra som han själv vill, oavsett om det innebär att han har eller inte har barnet?

      Det han gör är väl dock olagligt? Om det finns beslut om umgänget.

      Eller så gör man det som är bäst för barnet? Har barnet knappt sett pappan så är det väl mest logiska att successivt öka umgänget + arbeta på co-parentingen. När han agerar så här så bryr han sig ju varken om barnets behov eller relationen till den andra föräldern. Är inte helt rätt att döma en annan mamma att vara för ”detaljstyrd” när en inte vet hela bilden? Och när Oliver uppenbarligen inte kan hålla sig till deras överenskommelser så är det ju inte konstigt att mamman känner ett ökat kontrollbehov.

      Det är en helt annan sak att vara avslappnad och go with the flow när det kommer till vad man ska äta till fredagsmiddag, kanske inte lika mycket när det kommer till sitt barn (som körs över halva landet utan förvarning).

    Hur ser ni på Elaine Eksvärds inlägg om den kritik hon fått för sin felsägelse i Svt + hennes debattartikel om att varumärkesskydda flaggan? På ett smidigt sätt försöker hon vända kritiken till att hon är offer för näthat istället för att erkänna att hon talar om saker som hon inte har någon kunskap om.

      Hon talar alltid om saker som hon inte har någon kunskap om, och hon gapar alltid om näthat så fort hon för minsta lilla kritik. Så det är inget nytt under solen. Hon behöver komma över sig själv. Världen kretsar inte kring henne.

      Hon gräver sin grop än djupare. Hon gjorde bort sig och visade sin okunskap. Stå för det istället för att kalla de som blev upprörda för elaka. Sedan att överhuvudtaget komma på tanken att analysera kroppsspråket på Ukrainas president när de slåss för sina liv är så stötande att det inte finns ord.

        Är det någon mer än jag som minns när hon hade blogg på Mama och i ett inlägg frågade sina läsare VEM (som i vilken person, gissar att hon tänkte på en minister av något slag ) det är som stiftar lagarna i Sverige? Läsarna: ???? Hört talas om riksdagen? Hört talas om demokrati?

          Är det sant? ?

    ”Hade den ägt rum så hade den säkerligen varit både sponsrad och upplagd som conten, så det ser jag som ytterst osannolikt.” Varför kontaktar du inte först A själv och frågar istället för att spekulera?

    De har ju en pågående tvist redan. Vet inte om du har barn eller inte men de är så otroligt jobbigt att bråka om ngn man älskar. Jag hade en hund med en person och han kunde ibland rycka kopplet ifrån mig och bara ta hunden (”var ju hans hund också”) trots att det var min tur att passa henne. Även fast jag visste att han inte skadade hunden så visste jag att han tog henne från mig för att skada/förnedra och för att han inte respekterade mig. Om ovan hade varit min dotter (!!). Jag vet inte vad jag hade gjort.

      Om de har en pågående tvist så borde hon INTE lägga upp såna saker.
      Herregud..
      Det låter som deras egon slåss. Ingen tänker på barnet här. Framförallt inte Denise. Därför väcks en oro hos mig hur hon eg mår. Det handlar bara om min rätt!
      Sorgliga människor..
      Förstår inte hur svårt det kan vara att dela omvårdnaden?
      Dvs om båda är friska människor utan psykiska problem. Båda har gått vidare osv. Nej det luktar ugglor i mossen här.

        Han lägger upp också…Det är inte bara hon. De blir väl sannolikt så att när hon skriver ngt så skriver hennes följare på hans sida och när han lägger upp så skriver hans följare på hennes sida.

        Ja det är dumt att bråka via Instagram. Är definitivt till bådas nackdel.

          Tycker hela grejen med dem är tragiskt.

          Både relationen med Antonia aka ”jordens jobbigaste” och Oliver aka ”jag är stans blekaste/lamasta man-utan-personlighet” och Denise aka ”vem är jag utan min dotter”… Det kommer vara en hemsk upplevelse när deras dotter börjar läsa gamla inlägg om dem när hon blir sociala medier myndig tror jag.

          Känns också som hon används mycket som en ”skyltdocka” i allt detta.
          Stackars unge.

          Borde finnas körkort för att få skaffa barn – och ett ”lämp”.

          Obs: detta är MINA åsikter – ej fakta. Om nu någon skulle få för sig att tro nåt annat ?

    Varför har jag hamnat på moderering? Och varför postades inte min kommentar?
    Vore bra att veta så att jag har möjlighet att göra rätt.

      För mig blir det alltid så om jag byter alias eller mejladress

      Jag tycker jag hamnat i mod sjukt mycket senaste tiden. 😮 Dock släpper det oftast efter några timmar… Men lite trist.

    Jag hade personligen åkt till Skåne, hämtat min unge, stämt skiten ur barnets pappa och även lämnat en anmälan till Socialen och Polisen för att han kör mitt barn mitt i natten/på kvällen utan körkort.

    Tycker så synd om Denise som får stå ut med den här pojken. Antonija ska jag inte ens ge mig in på, hennes rykte var redan förstört men när hon började associeras med denna pojken sjönk det ju bara ytterligare. Att hon ens funderar på att skaffa barn med en man vars dotter alltid gått i andra hand? ? När mamman var gravid festade han varje helg och när han var säljare (efter födsel och separation) påstod han att han jobbade för mycket och därför inte kan ta hand om barnet mer än 2 dagar i månaden. Fräscht.

      Alltså ang första delen.. Vi bor inte i USA. Dessutom vad ska soc göra mer än samtala? Tror det är mkt vi inte har en susning om som dom pratar om.

        Orosanmälan. Socialen bör vara medvetna om att barnet utsätts för fara genom att pappan kör barnet (mitt i natten) till andra sidan sverige utan något körkort. En prövning av hans förmåga att tänka på barnets bästa vore ju klart önskvärt.

          Sen när blev det olagligt att åka bil med barn emellan kl 17,00-23,00?

            Sen aldrig. Men det är ju högst olagligt att köra bil utan körkort, än mer olämpligt i skymning och mörker. Det finns ju en anledning till att många körskolor har specifikt ’mörkerkörning” som en egen lektion.

          Firat of all, tror inte Denise story handlar om skåneresan utan flygningen till umeå? För det andra såg jag inte ens att Oliver var med på denna resan men om så vore kan han ju övningsköra ner MEN då ska oxå Antonija hålla koll på vägen o hur han kör o inte ha frågestund på insta

        Det kan visst vara ett brott, egenmäktighet med barn, att föra bort barn i strid med överenskommelser även om man har gemensam vårdnad. Dock inte säkert att detta faller in under brottet då det exempelvis finns krav på varaktighet. Har för mig att det finns en pågående tvist hos tingsrätten (vilket ju förutsätter att en av dem stämt den andra) men annars så ja, hon kan stämma honom. Om de har en pågående tvist kan jag lova att ett bortförande i strid med vad man kommit överens om inte ses på med blida ögon och definitivt kan förstöra för honom i hans förhoppningar om mer tid med dottern. Ang soc så borde hon definitivt anmäla dit så de har info om det. Viktigt att soc får den här typen av info och de genomför också utredningar som i princip är grunden till rättens bedömning av hur det ska bli med barnet.

      Jag hade också åkt och hämtat mitt barn och ringt polisen. Eller jag vet inte, hade velat göra det men känns också som det kan skapa trauma hos barnet att mamman kommer helt plötsligt och det antagligen blir en scen, eller att poliser kommer in med mamman.
      Aaaah jag vet inte. Min första reaktion är ”åkt o hämta” men sen måste man tänka på vad för bieffekter den handlingen också skapar hos barnet.

      Om mamman åker till Skåne och kidnappar sin dotter är det hon som åker ditt på det. Hon har lämnat barnet till pappan för att hon var sjuk, pappan har rätt att ta med barnet för att träffa hans flickväns familj. Han behöver inget tillstånd från mamman för att resa med sitt barn inom Sverige.

        Det stämmer inte. Hon skrev att hon varit feberfri två dygn och i ett senare inlägg att detta var hennes helg. Enligt avtal och det upplägg de kört med hittills är detta alltså inte pappans helg och det är snarare han som gör sig skyldig till kidnappning.

          Hade hon sagt till honom att hon var frisk? att hon ville ha hem dottern den dagen?
          För Oliver kan inte leva sitt liv efter henne, har han fått veta att mamman är sjuk och att han får ha dottern tills mamman är frisk, och har han planerat att åka iväg och inte hör något ifrån mamman så får han ju ta med sig dottern när han åker iväg. Mamman får ju tillbaka dottern när han kommer hem.

            ”Trots överenskommelse om annat” står det klart och tydligt.

              Överenskommelsen är deras vanliga uppdelning ang dottern, nu var mamman sjuk och då blev det ändringar pga att mamman inte ville ha dottern när hon var sjuk.

                Men är du seriös? Det är klart dom har kontakt angående sånt. Det står klart och tydligt i hennes inlägg också.

      Det räknas som umgängessabotage och kan leda till att pappa förlorar umgängesrätt

        Umgängessambortage innebär att boendeförälder hindrar umgänget med umgängesföräldern

          Nej det är fel, bådas tid med barnet kan umgängessaboteras och det här är verkligen det om hon skulle varit hos mamman.

    Eh? Hennes story är garanterat i affekt, men inte är man psykopat för det. Lugna dig med dina ”stora” ord.

    Hur tusan hade du själv agerat (du har troligen inte barn, kan konstateras) om en frånvarande pappa agerar på sitt eget sätt och totalt struntar i barnets mamma? Han fick ta hand om barnet medans du själv legat hemma sjuk (i covid misstänker jag) i mer än en vecka. När det är dags för barnet att överlämnas till dig (då du haft två feberfria dygn) och efter du delat flera inlägg om hur ont det gör i kroppen av saknad och att ni aldrig varit ifrån varandra så länge, då får du reda på att snubben – på dina dagar – bara tagit ungen mitt i natten/kvällen och kört en 6 timmars resa till Skåne för att hälsa på (till barnet) fullkomligen främlingar?

      Som sagt vi vet inget alls om deras relation eller hur de mår. Säger inte att någon ÄR något om du läser en gång till.
      Men om man har den nivån att man skriver sånt på instagram då har man en låg nivå bara där. Då använder man social media på helt fel sätt.

      ”Tagit barnet mitt i natten” alltså snälla, nu får ni ju lugna er! ?

        De körde vid 20-21 tiden och resan är ca 7 timmar till Skåne. Är det inte att man kör på natten enligt dig?

          Det va inte tiden jag reagerade på. ”Tagit barnet” låter ju fruktansvärt, som att han bara tagit ett barn o kört iväg. Det är hans dotter. Ni tror ni vet hur allt är utifrån sociala medier. Tror ni ska sluta tro att bara en gör rätt i detta.

            Om det inte är hans helg så har han tagit barnet. Eller föredrar du ”lånar”?

    Asså verkligen spyr av Antonija och hennes killes fasad på instagram. Allt för pengar & visningar.

    Lider så med mamman, hon verkar vara den enda mogna föräldern av de två…

      Väldigt mogen om man ser hennes flöde, not

    Jag vill också skriva att oliver och Antonia har varandra, de har en stor lgh och god finans. Denise bor ensam i en liten lgh i andra hand och är, vad jag vet, singel. Hon är redan i ”underläge” och då är man extra sårbar. Hon har varit mammaledig och tagit all vab och därmed får lägre pension och lön. Hon har offrat så mkt redan och de minsta man kan förvänta sig sig är då att hon åtminstone ska få information från pappan att han planerar att åka iväg med dottern. Jag såg att hon skrev om detta igår kväll och fick på riktigt svårt att sova för jag led så mkt med henne. Fattar på riktigt inte hur man kan bara sticka??? Barnet är än så länge liten menar snart kommer hon också fatta.

      Varför skulle man inte kunna sticka till Skåne med barnet?

      Då ligger ju problemet hos mamman. Hon verkar ju beroende av att veta allt om barnet hela tiden, och det funkar inte när man har delad vårdnad. Pappan har ingen skyldighet att be om mammans tillstånd innan han gör saker med sin egen dotter.

        Men det är väl ändå rimligt och hör till god ton att man informerar om sådana saker? Mitt ex må göra det mesta fel, men just den biten är han noga med.

          Så då måste mamman be O om tillstånd för att ta med dottern till sin familj? och mamman måste informerar O om allt hon gör med dottern, tex åker till lekland, träffar vänner, träffar släktingar, osv? tror inte mamman informerar O om någonting, men kräver att O ska informerar om allt.

            Ja, om hon tar ungen på hans helg.

              Kommentaren jag svarade menade allmänt, att O alltid ska informera D vad han gör med dottern. Men D verkar inte behöva informera O om någonting…

                Har du problem att förstå eller? Det är mammans helg och han ger inte dottern åt henne utan tar henne långa vägar bort! Det handlar inget om kontroll.

                  Har DU problem att förstå?
                  Mamman bad O ha dottern några extra dagar eftersom mamman var sjuk. När mamman blev frisk och ville ha hem dottern var de redan på väg emot Skåne. Det är ju inte Os fel.

            Du Skatten, du har missat ganska mycket här.

          Tror hon visste det. lite gnäll offentlig så blir han den dåliga igen

        Fast enligt mamman så hade de ju kommit överens om att barnet skulle vara hos henne denna helgen. Så då är det ju lite konstigt att göra såhär

          Nej, enligt mamman är det ”mamma helg” men eftersom mamman varit sjuk har O fått tagit hand om dottern extra i väntan på att mamman ska bli frisk.

            Enligt mamman ”trots överenskommelse om annat”.

              Överenskommelserna gäller deras umgänges delning i normal fall, nu var mamman sjuk och bad O ha dottern fler dagar eftersom mamman inte orkade ha dottern när mamman var sjuk.

                Jaså, det har du koll på? Se där! Camilla kanske kan nå dig för en kommentar så du kan förklara hur det verkligen ligger till här.

                Men nu är hon inte sjuk längre, du som tror dig veta allt borde väl ha vetat det också?

                  När hon blev frisk och sa att hon ville ha hem dottern var O redan på väg ner till Skåne.

        JO, det har han. Läs på herregud. Kan vara ett brott även om de har gemensam vårdnad att ta barnet när man varit överens om annat. Dessutom absolut något som kan medföra att han inte får igenom varannan vecka som han vill, att göra på det här sättet kommer inte behandlas som ingenting i rätten

      Jag tror mamman hade mått bra av att skaffa ett jobb och en hobby. Just för att hela hennes liv inte ska kretsa enbart kring barnet eller vad barnet håller på med, inte slaviskt följa allt pappan gör med barnet och ifrågasätta allt, och främst för att hon ska kunna hitta sig själv – sagt i all välmening – men jag ger henne ändå fullständig rätt till hennes känslor då sanningen (rent faktuellt) är att Oliver inte funnits i barnets liv på samma sätt som mamman gjort. När han blev tillsammans med Antonija ville han helt plötsligt leka god familjefar och stämde samt krävde mamman på halva tiden samt hotade med polisanmälningar om hon nämner honom på sociala medier (däremot får han gärna använda hennes namn..).

      Att han kör med barnet utan körkort visar på hans intellektuella nivå. Även på Antonijas.

        ”inte slaviskt följa allt pappan gör med barnet och ifrågasätta allt”

        Ifrågasätta vad han gör med ungen på hennes helg, det tycker du är märkligt?

          Hon bad ju att O skulle ta barnet tills hon blev frisk. Och om D inte sa till i god tid innan, utan sa till först när de redan hade börjat åka emot skåne ”nu är jag frisk och vill ha hem min dotter”, ja då är det inte O fel att D inte kommunicerar i god tid innan. O kan ju inte behöva avbryta sin resa bara för att D inte kan kommunicera ordentligt.

            Vad tänker du överenskommelsen handlar om?

              Överenskommelsen handlar om vem ska ha dottern vilka dagar, när det är mamma/pappa dagar, vilka dagar de ska lämna/hämta dottern, hur och när de ska lämna/hämta dottern emellan varandra, osv. Nu blev det dock förändringar i överenskommelsen eftersom mamman var sjuk och bad O att ha dottern några dagar extra.

        Håller verkligen med dig. Förstår att man älskar sitt barn men man måste kunna vara sin egen person utan barnet. Det kommer kanske komma en dag när Oliver mognar och kommer vilja och kunna ha barnet halva tiden och inte bara 1 helg i månaden, kanske bra att förbereda sig på det och inte tro att man har ensamrätt till barnet….

        Hon har redan gått ut med det, att hon ska ta tag i sitt mående och prata med en psykolog. Förhoppningsvis kan det hjälpa henne att må bättre.

          Du skulle behövt samma med din besatthet av att skydda en manspojke.

      Offrat? Hon valde själv att skaffa barn med en som var otrogen i ett realityprogram på tv. Tror man på riktigt att det är en toppenperson? Om hon ska anses vara den mogna föräldern kan hon sluta outa detta på instagram, sluta använda sin dotter i reklam och ta på sig kläder på sina bilder

    Det är ju redan avgjort rättsligt hur de ska ha det runt barnet.
    Jag tror denna mamma är sur eftersom Oliver lämnade henne och lever sitt liv med Antonia.

      Jag vet inte varför men jag får den känslan också.

        Det gick isär långt innan han träffade antoija.

          Ja, men hon kan vara svartsjuk ändå. Plus att hon hemskt, hemskt gärna vill leva det lyxiga influenserlivet.

            Det var snarare Oliver som hemskt gärna ville bli influenser. Lyssnade på en podd med mamman precis när det tagit slut (om inte precis innan) där man mer eller mindre förstod hur det ibland kunde skava eftersom Oliver tyckte det var viktigt att de la upp bra foton, att han bad kompisar/fotografer ta foton på honom (och ungen?) flera gångar för att han tyckte det såg bra ut på flödet. Den trenden ser man ju även med honom och Antonija, där de går runt som två töntar och ska fota bilder som sedan taggas ”couple goals”. ?

              Denise skulle göra samma sak om hon hade råd

              …precis som alla andra menar du? Influencer eller ej, sociala medier är som gjort för att det bara ska se bra ut

    Varför köper alla Denice ”sanning”!? Ingen här har väl egentligen en aning om vad som sker?

      Jag köper det inte.
      Jag har erfarenhet av situationer där den ena skilda föräldern använder barnet för att försöka göra livet jobbigt och krångligt för den andra föräldern.

        Ah! Så då måååste det stämma in på alla ???

          ????. Oliver aka ”Skattens” kommentarer blir desto mer skrattretande för varje kommentar.

            Så bara för att någon inte håller med dig så är man Oliver?

          Nu läser du in saker som jag inte skrivit. Alla tror att mamman alltid talar sanning, att hon har rätt, och pappan har fel/ljuger. Folk tar liksom inte reda på fakta, utan det en mamma säger är alltid sant och det en pappa säger är alltid lögn.

      Exakt..

      För att alla vet att Oliver är en usel pappa och ett as?

        Betyder det att mamman är perfekt och allt hon säger är sant?

        Haha och? Så då måste Denise motsatsvis vara perfekt?

    Är det klarlagt att Antonija och Oliver åkte ner till Skåne tillsammans? Tänker att det kan ju vara nån annan än Oliver som sitter bredvid Antonija och kör?

      Ja. Det är klarlagt. Antonija skrev ju det och har även lagt upp stories där barnet hörs och pappan taggas. Varför skulle barnets mamma hitta på något sånt?

        Okej, men dåså ? Jag tror inte att Denise ljuger, tänkte bara att Oliver inte nödvändigtvis behöver ha åkt/kört med Antonija utan kommit efter.

          För 22 h skrev mamman ”feberfri i 2 dagar”
          För 21 h sedan postade Antontija att de redan satt i bilen åkte.

          Så frågan är, har mamman pratat med pappan? har mamman sagt ”idag är min första feberfria dag, är jag frisk imorgon kan du lämna henne imorgon”, eller ringde mamman samma dag och sa ”nu är jag frisk, lämna hem min dotter” och då var A och O redan i bilen på väg ner till Skåne?

            Haha men ge dig. Är du Antonija, Oliver eller en närstående? Mamman har varit tydlig med att de passar barnet tills hon är frisk, på hennes – enligt legalt överenskomna – dagar. Dvs han har alltså barnet på MAMMANS dagar och bör förhålla sig till henne samt hålla henne tydligt informerat om sådant här. Man sticker inte bara iväg på en 7 timmars bilfärd (och framför ett fordon utan körkort dessutom) utan att informera mamman som hade önskat sin dottern tillbaka när hon blev frisk? Man är som normalt funtad person redo för SMS när som helst på mammans dagar med ett: Nu är jag frisk, kan du lämna henne idag? ?

            Ps. Oliver skrev typ i tisdags att dottern var sjuk och hon har inte varit på fsk hela veckan verkar det som, men att åka 7 timmars bilresa på fredagen verkade helt okej? ?

              Sorry om jag lät dryg. Men förstår inte hur man kan skydda Olivers beteende. :/

              Antonija skrev att hon älskar att fixa Ls hår innan förskolan, så då borde hon varit där.

              Dom umgicks med några och deras barn dagen efter hon varit sjuk har jag för mig, så en bilresa är nog inte konstigt om man kan umgås med andra dagen efter bara ?
              Men hon hade kanske ej feber och det är kanske inte så noga längre?

              Finns inga bevis på att O körde, det är bara spekulationer.
              Informerar mamman allt hon gör med barnet till O, eller är det enbart O som har skyldighet att informera allt till mamman?

              O hade barnet på mammans dagar eftersom mamman var sjuk och bad O att ha barnet extra. Det är inte Os fel, det hade ju varit med oansvarigt att lämna barnet till en sjuk mamma som bad O har barnet ett par extra dagar?
              Om mamman inte informerar i tid att hon börjar bli bättre och snart kommer vilja ha hem dotter så är det ju inte O fel. O kan ju inte pausa sitt liv och sitta hemma och vänta på att mamman ska bli frisk? Hon får ju hem dottern när O kommer hem.

              Sjuk kan vara snuva, pga corona ska man vara hemma från fsk och liknande för minsta symtom även ifall barnet faktiskt mår bra.

                Du verkar faktiskt sjuk. På riktigt. Hur orkar du lägga 20 kommentarer om dessa människor (med felaktig information) om du inte själv är en av de inblandade? Du är töntig och dina kommentarer skyddar en person som har noll konsekvenstänk. Sluta uppmuntra ett sådant beteende, Oliver/Antonija.

                  ?? +1000

                    Googla källkritik…

                  Bevis på att det jag skriver är felaktigt?
                  Vet du dag och tid då mamman hörde av sig till O och sa att hon började må bättre?
                  Vet du dag och tid då mamman sa att hon ville ha hem dottern?
                  Vet du någonting annat än ett surt inlägg från mamman och ett inlägg på att dottern är med O i Skåne?
                  Nej precis, du vet inte ett skit, och ändå sitter du här och hyllar mamman till skyarna och dömer O som den elaka.

    ”Kör runt på dottern” hoppas jag verkligen att han inte gör…! 😉

    Bygger inte hela det här inlägget på spekulation?

      Som det mest andra i den här bloggen menar du…

    Kan det vara så att han övningskör och Antonija är handledare?

      Man får inte ha ett ”mål” med sin resa när man övningskör..

        Det är väl klart att man får?

    Jag vet i alla fall vad man INTE gör – tar det offentligt på Instagram…

    Gud vad folk ska försvara Oliver? Han har skrivit att han struntar i att svara på Denises sms, har gnällt på att Denise inte påminde honom om barnets avslutning, som åkt bort på semester utan sitt barn osv osv, men det är hon som ska slappna av och säkert ljuger? Ja herregud

      O reser utan barnet, han för fel.
      O tar med barnet när han ska resa, han gör fel.
      Hur ska ni ha det egentligen?

        Haha här är du igen med en kommentar i farten, Oliver ”Skatten”? ??? Omg.

        Du verkar ha väldigt svårt att förstå problemet

        Reser, på det sätt han har gjort, istället för att umgås med sitt barn = idiotiskt
        Resa med barnet utan att berätta det för mamman på hennes vecka = idiotiskt.

        Det finns faktiskt ett vettigt beteende någonstans där emellan.

      Nej då, ingen förutom Oliver/Antonija själv (via alias ”Skatten”) försvarar honom. Alla har genomskådat honom sedan han tog hem sin dotter, den enda helgen han hade henne den månaden, till Antonija och övernattade där med ungen efter två veckors dejtande. ?

        Bara för att folk inte håller med dig betyder det inte att man är Olivier.
        Tål du verkligen inte att människor har en annan åsikt än dig?
        Ang att mamman har rätt i detta och O har gjort fel, kalla källkritik. Fick man lära sig i grundskolan….

    Sänk inte ett redan sjunkande skepp och ta med Anto-tanto i Talang. Ring inte, TV4.

    Fast om det är nåt jag stör mig på hos D så är det just detta att hon själv är en riktig dramaskapare. ”Hatar drama, hatar alla som snackar” och publicerar sedan själv allting på Instagram. Gör det inte, bara. Beter sig som en 20-åring men är väl typ 32.

      Nån gång behöver man förvara sig, eller sätta punkt för saker som är skevt.

        Inte genom att göra content av det

    Jag tycker det är hemskt att han bara har verkat kliva rätt in i flickans liv och tro att allt är bra? Ta med henne på långa resor, utan körkort (?!?!) till människor hon inte känner? Vill helt plötsligt ha delad vårdnad osv. Nej tack, hade sett över det. Jag kan inte för mitt liv förstå att antonija vill ha barn med en sådan kille som redan visat vad han står när det gäller att ta hand om barn…

    Med det sagt, Denise använder ju sin dotter på instagram till reklaminlägg. Tycker inte det är okej heller förvisso, dessutom, varför lägga upp sitt liv offentligt? Räcker med att familjerätten vet om situationen.

      Tycker det är otroligt att han inte kan ha flickan längre än några dagar före man måste iväg på fart och fläng och ha kuuuul. Dvs andra människor som ser efter henne. Ska låtsas vara en ”rolig pappa” konstant. Får flickan ensamtid med sin pappa nånsin undrar jag.

    Men känns ju som att han har körkort eller vart kunde man se att han inte har?
    Har han inte det känns det ju absolut som Denise skulle nämnt även det? Eftersom hon tar allt offentligt.

    Annars är det ju sjukt att hon brukar låta honom köra runt på barnet utan.

      Enligt Transportstyrelsen har han inget svenskt körkort och har heller aldrig haft.

        Svarade han aldrig dig när du skrev, Camilla?

          Nix

    Borde inte hans beteende gällande sin dotter vara ett wake up call för Antonija?
    Blir väl samma beteende emot henne om de skaffar barn och sen gör slut?

    Sen köra bil utan körkort, väldigt oansvarigt, ingen som reagerar på det av de andra i bilen?

      Hon har ju bältet på vänster axeln.. Dvs Hon är föraren. Sen kan det mycket väl vara att han övningskör. Why not?!

      Sen tror jag nog de är mkt mkt mer än de mamman skriver ut.
      1a alltid 2 sidor av ett mynt
      2a säger väl mycket om henne som mamma som hänger ut han till tusentals människor?!

        Hört talas om spegelvänt?

    Jag får ont i magen av både Oliver och Denise.. stackars barn.

      Håller helt med på den punkten, i detta dramat är det dottern som hamnar i kläm :/

    Hon kör ju bilen själv? Vänster armen har ju bilbältet vid axeln = föraren.
    Vem säger inte att dom bilderna är tagna på samma ställe tex när de stått stilla? Och att O lägger upp, svarar med hennes ord..
    Orka drömma och hänga ut människor när man inte ens är där och ingen aning.

    Man börjar ju undra vad för problem mamman har som behöver hänga ut HENNES dotters pappa på nätet? Om han gör fel osv, ta de med han, familjerätten, ring soc för hjälp osv.
    Men sjunker man så lågt att skada en person som betyder så mycket för ens dotter framför tusentals människor behöver man nog också hjälp.

      Hej Antonija!
      Vems dotter hängs ut? Eller menar du SIN dotter? Sedan brukar man ta saker med HONOM, inte han. Bra försök att försvara gulleponken, men det föll platt. Uppskattar dock att du lyckats använda ”de” korrekt i alla fall på ett ställe i texten.

        Du kan verkligen inte ta att folk har en annan åsikt än dig?
        Alla som inte tycker som dig är inte Antonija eller Oliver…

    Sen är de en jäääävla lång bit till Skåne, vem säger inte att mamma hoppat fram och kör? Att byta av än att sitta o köra hela vägen. ??‍♀️??‍♀️

      Fattar inte vad du menar? Är det ok om pappan utan körkort, kör bara en liten stund?

        Mamman = antonija och antonijas mamma turades om att köra.
        Det finns ingen mamma till O med i bilen.

    Ett barn som i 3,5 år varit boende hos sin ena förälder och haft sin trygga vardag där ska aldrig behöva utsättas för detta pga en egoförälder.

    Barnets umgänge ska utökas succesivt och barnets ska ej utsättas för massa okända människor utan umgänget är till för att barnet ska knyta an till sin förälder. Först när man har en stabil grund kan man gå vidare.

    Ett muntligt avtal gäller och ska respekteras. Så om barnet inte återkommer hem på den tid och dag som avtalats har man rätt att anmäla barnet saknad. Man kan också behöva betala vite om man inte följer avtalet. Man har också rätt att åka och hämta sitt barn. Gemensam vårdnad eller ej är inte viktigt i detta fall. I detta fall skulle barnet återlämnas och det gjorde man inte. Vilket bryter mot avtalet. Självklart är det inte till pappans fördel i tingsrätten. Ni kan sitta och vara spydiga bäst ni vill men den som vet den vet. Hur det är att vara en förälder som gör allt och sen dyker den andra upp bara och gör som den vill utan och ställer krav till sin fördel istället för barnets bästa.

    Man måste också komma ihåg att detta handlar inte om att barnet far illa av att vara med sin pappa eller liknande. Det handlar om att det kan få långsiktiga konsekvenser av att bara byta barnets rutiner sådär. Och den andra föräldern ska känna sig trygg också efter att under så lång tid inte haft något samarbete. Hade ni själva velat släppa iväg era barn till främlingar? Detta går ju att utöka med succesivt och långsamt umgänge. Den person som tagit hand om detta barn ifrågasätts om barnets bästa men hon om någon borde veta barnets bästa.

    Vi snackar inte om en mamma som förbjuder umgänge. Vi pratar om en mamma som skriker sig döv om att tänka på barnets bästa bara. Denna pappa har inte på 3,5 år visat att han går att lita på och räkna med. (Hans egna ord att han haft henne enstaka gånger pga jobb osv) Detta han gjort nu kommer bara göra konflikten 10 gånger värre och mamman kommer aldrig lita på honom igen. En infekterad konflikt som kommer drabba enbart barnet.

    Något som kunde lösas väldigt enkelt att pappan sväljer sin stolhet och lyssnar på den som vet bäst, den som har 3,5 års erfarenhet av detta barn och accepterat att öka umgänget långsamt. Det skulle tagit max någon vecka förmodligen. Det handlar inte om att bestämma, bestämma vad pappan ska göra på sina umgängen – det handlar om barnets bästa. Ett barn som precis börjat vara med sin pappa ska inte åka 8 timmar ifrån sin boendeförälder till helt främmande människor. Hur kan ni inte förstå det? Ja barnet ser ut att må bra men det är inte poängen, poängen är vad detta gör i längden och med anknytningen! För vems bästa är det? Tror ni en 3,5 år har behov av en sån resa? Eller skulle det gynna henne mer att då tillbriga ensamtid med sin far som hon missat i 3,5 år?

    Det största felet Denise gör nu är att åter igen ta det på instagram. Ta ett djupt andetag och kontakta en jurist istället. Men ingen kan blama henne för att hon mår dåligt för vem fan hade inte gjort det i en sån här sits? Antonija som själv är kvinna och förmodligen en dag blir mamma kommer förstå den dagen hur sårande det är när man har ett icke fungerande samarbete och då ska behöva få allt detta upptryckt i ansiktet. Det är bara nått man kan förstå om man själv är förälder och gått igenom en smutsig vårdnadstvist. Karma is a bitch.

    Det är fruktansvärt att se vad man anklagar mamman för när hon aldrig gett någon ens en anledning till det – hon har tagit hand om sitt barn ensam i 3,5 år. O är den som borde ifrågasättas och ställas till svar. Många som inte ens verkar förstå att om O hade brytt sig om sin dotter så hade han ju gått till domstol första dagen för att få umgänget faställt där. Speciellt om det skulle vara så att mamman nekar honom det. Vi har lagar och domstolar som styr sånt.

    Mycket ledsamt och se hur detta utvecklats. En pappa med sårat ego och en mamma som snart kommer vara så psykiskt förstörd. Han borde istället sett vilken gåva hans barn har som har sin mamma som roddat allt själv så länge. Det borde vara hans prio att mamman till hans barn mår bra. Ingen av dom kommer vinna på detta. Barnet är den största förloraren. Tyvärr är denna handlingen från Os sida bara toppen av en mycket smutsig vårdnadstvist…

    Innan någon kommenterar att jag är den ena eller andra vill jag bara säga att nej. Utan jag är en förälder som själv gått igenom det och vet hur hemskt det är när man bara vill sitt barns bästa medans alla andra tror det handlar om massa annat skit!
    Och min text är baserad på det O berättat själv om sitt umgänge med barnet. Han har själv varit öppen hur mycket/lite han har henne. Försvarar ingen av deras sätt att ta det via instagram men blir också ställd över hur många oförstående kvinnor det finns där ute.

      Håller helt och hållet med dig. Otroligt välformulerat. ❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.