Nostalgi-Söndag

I morse satt jag och bläddrade lite i min tidningsapp, se om det fanns någonting intressant att läsa. 
Då fick jag upp ett av dessa omslag som förslag – fråga mig inte varför, jag tillhör ju knappast målgruppen.
Let’s go for a trip down memory lane.
Runt 2016/2017 så kunde man ju inte gå förbi ett tidningsställ utan att se ett gäng bekanta ansikten bland omslagen.
Influencerfejjorna var överallt.

Men titta….så gölliga de är!
Så himla små.
Så unga och oskuldsfulla.
På’t ungefär i alla fall. <3

Temat verkar genomgående ha varit kritvita tänder a Colgate-reklam.

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bianca var så lik sin bror innan hon gjorde om hela ansiktet.

      Nu är hon väldigt lik Janet Jackson

        Verkligen inte. Århundradets överdrift.

    Alltså åh Bianca, hon var så unikt vacker förut, så som hon var född. Hon hade ett speciellt utseende, unikt och originellt. Hon är vacker nu med, men nu hon ser ut som alla andra.

      Flunsorna föds som original men sen blir det kopior av de alla. Synd eftersom de får en tendens att drunkna i mängden istället för att vara unika.

        Alla föds som original, om du frågar mig.

      Ja håller med. Bianca var så fin. Även Annica Englund så fin när hon var naturlig.

    Varför ens publicera detta ogenomtänkta, nedlåtande inlägg?

      Va? Nedlåtande? Mot vem?
      Jag skriver ett inlägg där jag bland annat tar upp faktumet att dessa tjejer totalt dominerade redan i unga år och att de prydde alla tidningsomslag, och det kallar du ogenomtänkt och nedlåtande?
      Har du lust att utveckla?

        Att kalla andra kvinnor för små, oskuldsfulla när iaf Therese var runt 30 när omslaget gjordes och Kenza 24-25. Sen i nästa mening ”på ett ungefär”, vad skulle de då gjort tänker du?

          Ja, jag tycker bilderna ser ut att vara stylade så, men varför är det någonting negativt eller nedvärderande?
          DU kanske tycker det? Jag gör det inte.

        Gervide – har du sett diskussionerna om Marcelo som sker på IG? Kanske kan vara värt ett inlägg? Är kluven till vad jag tycker ? Han var tydligen på någon fotbollsmatch medans Emilia röjde dotterns första kalas (för sin familj), hon fyller år först på tisdag men de har delat upp firanden lite.

        Hur tar du upp det faktum att de var totalt dominerande?

        Om det var din poäng med inlägget så glömde du nog ta med den biten. Eller är det här med små, gulliga och oskuldsfulla som lyfter dem som dominerande?

          Dom var på varenda tonårs-tidnings-omslag, det är väl dominerande. Och jämfört med idag så var dom väl gulliga och oskuldsfulla.

          Man måste inte ta ALLT med sån jäkla seriousness ?

            Absolut inte, tycker mest att det är så intressant att det alltid är en sådan diskrepans mellan vad Camilla menar och tror att hon skriver och vad hon faktiskt skriver

      Du behöver nog arbeta med dig själv för du verkar tolka in väldigt mycket i den texten.

    Finns det tidningar likt dessa idag? Ser aldrig några i butiken. Synd!

    Bianca… vad har hon gjort? Måste vara en korrigering av hakan också, utöver alla fillers och botox. Munnen är helt annorlunda?

      Bianca var även ett barn/ung tonåring när den här bilden togs. Glöm inte det. 🙂

        Camilla, försök inte förneka att du fattar exakt varför vi spekulerar.

          Absolut, men man kan ju ha flera tankar samtidigt i huvudet, eller hur? .-)

        ?

        Men tidningen är ju från 2016 då är hon ju 22, alltså ung vuxen.

          Men ändras man inte lite hela tiden?

          Ja, då är det kanske jag som är gammal. 🙂

      Det finns klipp från när Bianca var med i nyhetsmorgon för typ 5-6 år sedan, och hon hade ett väldigt stort underbett som gav den där lite större hakan.. Det slog mig när jag såg det att det är helt borta idag.. undrar hur det gick till ?

      Hittade:
      https://www.youtube.com/watch?v=CvgLXt6yc9Y&ab_channel=Nyhetsmorgon

      https://www.youtube.com/watch?v=ibKAFDHuwHY&t=31s&ab_channel=Nyhetsmorgon

        Ett mirakel

          Som kylie när hon kom in i puberteten. Från rak planka till enorma höfter och rumpan. Läppar och korrigerat utseende. Konstigt att inte ”vanliga” människor får sådana pubertala förändringar. ? då fick jag ändå mer höfter och rumpa efter graviditet men inte milsvid som kylie.

        Hon har val korrigerat underbettet, det ar val inte nagot konstigt med det? Ska vi borja skamma folk for att de har haft tandstallning?

      Bianca har korrigerat hela sitt hakparti. Hon har alltså skaffat sig en mindre haka och underbettet är borta.

      Benjamin och hon var kopior innan. Benjamin har kvar sin haka och underbett

    Hade alltid en sån girl-crush på Bianca. Tyckte hon var såå exotisk och vacker.
    Hon är vacker nu med, men ser mer ut som ”vem som helst”. Hennes ”riktiga utseende” var unikt.
    Tragiskt

      Håller med, hon var så fin innan! Älskade hennes mun och ögon….

      Din kommentar är tragisk.

        Vad tycker du var tragiskt med den kommentaren?

      Ååh saknar solo! Köpte alltid den när jag var yngre. Nu finns det inga tjejiga papperstidningar kvar ? förutom typ elle men det är inte samma. Veckorevyn och solo var ??

        Solo och Veckorevyn, dåtidens self care ?

          Nja

      Tycker hon såg väldigt italiensk ut innan (som jag tycker är skitsnyggt!), men kändes som att hon alltid hade komplex över det och gärna ville se mer svensk ut.

    Undrar om det är en kombination av förnekelse, miljö och kändisskap som gör att Bianca sex år senare fortfarande lider av ätstörning (enligt hennes vän Melina). Hursomhelst är det tråkigt.

      Melina kan ha talat om någon annan än Bianca. Många i sociala medier-världen blir bara smalare och smalare. Melina känner fler personer än Bianca.

        Hon pratade om Bianca.

      Jag har så svårt att förstå att någon som lider av en ätstörning (och har sjukdomsinsikt (dvs vet att hennes tänk inte är normalt och säger: ”jag har en ätstörning)) gör reklam för underkläder.

      Säger inte att alla med ätstörningar ska gömma sig under en sten, men känns ju inte super att tonåringar och unga vuxna ser en tjej i bara underkläder på stora reklampelare med en kropp som ser ut som den gör på grund av att hon är bulimiker.
      Känns som att det skickar helt fel budskap.

        Eller hur. Till och med detta omslaget är lite… ironiskt. ”Ätstörningar tog över mitt liv… men kolla så snygg och smal jag är nu!!”

    Saknar Frida Story.

    Det finns undersökningar som tydligt visar att det bäst säljande omslaget är en leeende kvinna med vita tänder. Det är därför som t o m korsordstidningar har kvinnamedstortvittleeende som omslag.

      Är det sant? Det hade jag ingen aning om. 🙂

    ”Min plan om att åka till Polen kommer mest troligt inte att kunna ske, tyvärr, så jag tänker att jag ska försöka hjälpa till mer här på hemmaplan.” https://www.monasuniversum.se/2022/04/03/nar-alla-kan-gora-lite/

    Skriver Mona. Bra.

      Ja man ska göra det man är bäst på☺

      En grej jag tänkte på gällande det där att Mona ska fixa shampoo och balsam till de de två ukrainska kvinnorna med två barn, tyckte först det var konstigt att Mona inte snabbt och enkelt sladdade förbi finhoodens dyr-ICA och köpte ett gäng hårdprodukter till dem utan istället gick den långa vägen och kontaktade kompisen aka Ida Wargs vd för att fråga om hjälp. Sen fattade jag att det såklart handlar om goodwill och mer exponering av Monas samarbete med företaget (samt att hon iom detta inte behövde betala något ur egen ficka). För mig som vanlig privatperson blir det så himla märkligt och sorgligt att se att inte ens krigsdrabbade slipper från att utnyttjas till att bli content och plus på kontot för dessa helt gränslösa influencers! Men visst det måste kännas fint för Mona att kunna leverera riktiga fin-shampoon istället för billig skit som säljs i mataffären!

        Det är verkligen så otroligt sorgligt. Och obehagligt i längden. Att det inte går att hjälpa utan att skryta om det, eller göra content. Så konstigt att de inte känner nånstans inom sig att det är fel.

        Ja, mer plus i kanten vore det om influencers betalade själv för saker de skänker bort + nöjde sig med att säga att de har skänkt saker/pengar istället för att visa hur mycket de skänkt och hur duuuuuuuktiga de varit. Öht att de agerade mer ”i smyg”.

    När jag ser bilden på Bianca tänker jag fan vilket otyg botox är. Förvandlar den vackraste till att få ett klassiskt botoxutseende

      Botox kan förändra ett utseende till en viss del, men här tillskriver du botox allt för mycket. Det behövs fillers och förmodligen en operation för att ändra ett utseende på det sättet.

      Fillers är det du menar, inte botox

        Fillersutseende då

      Botox påverkar mimiken genom att hämma musklar från att röra sig. Syns inte så mycket på bild. Det är fillers som möblerar om hela ansiktet och här är det väldigt mycket fillers. Läppar, kinder, under ögonen. Någon form av ingrepp i näsan och hakan också, de är betydligt mindre och spetsigare. Hon har även höjt det låga hårfästet för att få en högre panna. Kroppen har också fått en kirurgisk makeover. Sjukt att detta totalt fejkade instagramutseendet har blivit ett skönhetsideal. Det är helt omöjligt att se ut så utan omfattande plastikkirurgi, filter och photoshop.

    Undrar varför alla vill bättra på/ förändra sitt utseende men ingen tänker på att det kanske är hjärnan som ska omprogrammeras?

      Du låter som min pappa nu.

        Heja pappsen! ??

    Enligt Bianca har hon bara gjort sina läppar samt botox i pannan kontinuerligt. Tror ni att det stämmer eller har hon gjort andra ingrepp? Isånafall vilka?

      Hon har ju fixat tänderna samt fillers under ögonen, sk tear trough.

      Fillers under ögonen har hon också nämt. Samt invisalign för rakare tänder. Sen, inget ingrepp, men att hon noppar hårlinjen för högre panna. Finns säkert mer.

        Brösten också samt har hon fillers inte bara i läppar och under ögon utan mer än så, det ser man tydligt.

        ”Inget ingrepp”? Hur förklarar du hennes bröst och haka menar du?

      Jag tror hon gjort något med kinderna. Det är ju väldigt populärt nu.

        Ja alla har såna där klämkäcka äppelkinder. Vem vill ens ha det undrar jag?

      Hakan har garanterat gjorts. Likaså brösten på Victoriaklinik samt fillers under ögonen (tear through) och läpparna. Därutöver botox i åtminstone kinder och panna.

      Näsan! Tippen mellan näsborrarna är mindre/bort nu…

      Jag tror att hon gjort ”foxy eyes”. Det görs med hjälp av trådlyft och därför nämner hon det inte när följare frågar vart hon gjort fillers.

      Typ alla ingrepp som går att göra? Hon ser ut som en helt annan människa nu.

      Kolla gamla bilder och jämför med nu.
      Hon har korrigerat hela sin haka.

      + bröstförstoring och ev bodyfillers (höfter/rumpa)

    Sorgligt att Bianca inte har kunnat acceptera sitt naturliga utseende innan hon började med alla ingrepp. Hon var faktiskt fin då med också.

    Usch – skönhetsingrepp är ju rena beroendet..man kan inte sluta, istället hittar man nya saker och fel som måste retuscheras.

    Detta samhälle vi lever är så vidrigt, att det handlar om yta yta yta …. Usch igen

    Vilket sammanträffande att du skriver just om tidningsomslag idag när jag såg ett jag reagerade på igår!
    Therese Lindgren frontar en tidning nu – Amelia eller nån welness tidning där fokus på första sidan verkar ligga mycket på att gå ner i vikt.

    Vet inte om detta rimmar så bra med Therese image om att duga som man är, att alla ser olika ut och hennes sätt att försöka bidra till minskad social ohälsa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.